View Full Version : αν χτυπησω ποιος πληρωνει ?
thanasiss
02/07/2010, 07:12
Λοιπον ηταν ενα φιλαρακι προχτες στο αιγαλεω και βγαινει καποιος απο stop τον ριχνει κατω και ο φιλος χτυπαει το ποδι του, ο αλλος που τον χτυπησε λεει οτι δεν φταιει. Σε περιπτωση που δεν εχεις μεικτη ασφαλεια ποιος πληρωνει τα νοσοκομειακα εξοδα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Λοιπον ηταν ενα φιλαρακι προχτες στο αιγαλεω και βγαινει καποιος απο stop τον ριχνει κατω και ο φιλος χτυπαει το ποδι του, ο αλλος που τον χτυπησε λεει οτι δεν φταιει. Σε περιπτωση που δεν εχεις μεικτη ασφαλεια ποιος πληρωνει τα νοσοκομειακα εξοδα ?
η ασφαλιστικη αυτουνου που βγηκε απο στοπ εφοσον ολες οι διαδικασιες ακολουθηθουν οπως πρεπει...
για καθε επιλυση διαφορα κλπ.κλπ. υπευθυνα ειναι τα δικαστηρια Αθηνων :wave2:
thanasiss
02/07/2010, 07:19
ναι απλα ο συγκεκριμενος λεει οτι δεν φταιει γιατι ακριβως πισω απο το stop ηταν παρκαρισμενο (απο οτι πηγαμε και ειδαμε) μαλλον παρατημενο φορτηγο το οποιο κρυβει το stop.Το θεμα ειναι τωρα ποιος θα τον πληρωσει τον γιατρο που ζηταει την παρανομη αμοιβη του(βλεπε φακελακι)
Το θεμα ειναι τωρα ποιος θα τον πληρωσει τον γιατρο που ζηταει την παρανομη αμοιβη του(βλεπε φακελακι)
Χωρίς Α.Π.Υ. δε θα τον πληρώσει καμία ασφαλιστική.
ναι απλα ο συγκεκριμενος λεει οτι δεν φταιει γιατι ακριβως πισω απο το stop ηταν παρκαρισμενο (απο οτι πηγαμε και ειδαμε) μαλλον παρατημενο φορτηγο το οποιο κρυβει το stop.
να κανει μηνυση (αυτος που περασε το στοπ) στον δημο και στον ιδιοκτητη του φορτηγου τοτε...
τον χτυπημενο ειναι υποχρεωμενος να τον πληρωσει...
ετερον εκάτερον...
Το θεμα ειναι τωρα ποιος θα τον πληρωσει τον γιατρο που ζηταει την παρανομη αμοιβη του(βλεπε φακελακι)
να πειτε στον γιατρο να με παρει τηλεφωνο και να μου ζητησει εμενα το φακελακι του...
αν θες να σου στειλω με ΠΜ το κινητο μου...
thanasiss
02/07/2010, 07:23
το Α.Π.Υ τι ειναι ?
ναι απλα ο συγκεκριμενος λεει οτι δεν φταιει γιατι ακριβως πισω απο το stop ηταν παρκαρισμενο (απο οτι πηγαμε και ειδαμε) μαλλον παρατημενο φορτηγο το οποιο κρυβει το stop.Το θεμα ειναι τωρα ποιος θα τον πληρωσει τον γιατρο που ζηταει την παρανομη αμοιβη του(βλεπε φακελακι)
Πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο τα πληρώνεις από την τσέπη σου και παίρνεις απόδειξη μέχρι και το τελευταίο ευρώ που πλήρωσες και κάνεις μήνυση σε αυτόν με το stop. Παίρνεις τα χρήματα σου 100% από το δικαστήριο και αρκετά παραπάνω αν έχεις γάτα δικηγόρο;).
Τώρα αν αυτός με το stop θέλει να κάνει μήνυση στον ιδιοκτήτη του φορτηγού για να τα πάρει και εκείνος από αυτόν ή την ασφάλεια του είναι δική του υπόθεση και όχι δική σου.
το Α.Π.Υ τι ειναι ?
Αρχιδι Προνοιας και Υγειας (no offense , δε παει για σενα... )
thanasiss
02/07/2010, 07:26
παντως η δικια του ασφαλιστικη (εννοω του φιλου μου) δεν τον καλυπτει με τιποτα εχει τρελαθει το παλικαρι γιατι δεν εχει λεφτα στην ακρη και ο γιατρος ζηταει 2500 χιλιαδες ευρω.... ακατεβατα και ζεστα
το Α.Π.Υ τι ειναι ?
Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών
αποδειξη παροχης υπηρεσιων...
βρε φιλε... ας βαλει ενα δικηγορο να μιλησει με την ασφαλιστικη του τυπου...
ο γιατρος ζηταει 2500 χιλιαδες ευρω.... ακατεβατα και ζεστα
την επεμβαση την εχει κανει?
thanasiss
02/07/2010, 07:29
τελικα αμα πεσεις σε μαλακα εισαι τελειωμενος εμεις που πηγαμε στο στενο ειδαμε οτι το stop φαινεται ,αν δεν εισαι γκαβος,βεβαια και το φορτηγο εκει ειναι αλλα και παλι φαινεται αν εισαι αρκετα πιο πισω απο το φορτηγο...
τελικα αμα πεσεις σε μαλακα εισαι τελειωμενος ....
νομιζεις... αμα δεν ξερεις τα δικαιωματα σου και τις ενεργειες που πρεπει να κανεις... ναι, εισαι τελειωμενος γιατι εισαι πολιτης χωρις ενημερωση
thanasiss
02/07/2010, 07:31
οχι αν δεν δωσει τα λεφτα απο οτι μας ειπανε και αλλοι <πελατες> του θα την κανει την εγχειρηση αλλα οχι τωρα.... Δηλαδη θα τους εκβιασει ο γιατρος στο θεμα του ποτε θα την κανει....
οχι αν δεν δωσει τα λεφτα απο οτι μας ειπανε και αλλοι <πελατες> του θα την κανει την εγχειρηση αλλα οχι τωρα.... Δηλαδη θα τους εκβιασει ο γιατρος στο θεμα του ποτε θα την κανει....
να φυγουν, να πανε αλλου
παντως η δικια του ασφαλιστικη (εννοω του φιλου μου) δεν τον καλυπτει με τιποτα εχει τρελαθει το παλικαρι γιατι δεν εχει λεφτα στην ακρη και ο γιατρος ζηταει 2500 χιλιαδες ευρω.... ακατεβατα και ζεστα
εμ κερατάς εμ και δαρμένος
όχι φίλε μου:nono: , ο φίλος σου δεν έχει να φοβάται τίποτα απολύτως, ο άλλος πρέπει να τον φοβάται, πάρε δικηγόρο λέμε και θα σου πληρώσουν και αυτά που χάνεις από την δουλειά, ψυχική οδύνη και ένα κάρο πράγματα εκτός από τα ιατρικά και την μηχανή. Όσο για τον γιατρό αν δεν δίνει απόδειξη δεν είναι αναγκασμένος να του δώσει ούτε ένα ευρώ και μπορεί μια χαρά να τον απειλήσει να τον καταγγείλει, έλεος πια με τους μπάσταρδους που θέλουν να κερδοσκοπούν στο πόνο του συνανθρώπου τους ειδικά μια τέτοια εποχή.:mad:
τελικα αμα πεσεις σε μαλακα εισαι τελειωμενος εμεις που πηγαμε στο στενο ειδαμε οτι το stop φαινεται ,αν δεν εισαι γκαβος,βεβαια και το φορτηγο εκει ειναι αλλα και παλι φαινεται αν εισαι αρκετα πιο πισω απο το φορτηγο...
Oxi θα σου λεγε πως το ειδε και αυτος φταιει ...... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
νομιζεις... αμα δεν ξερεις τα δικαιωματα σου και τις ενεργειες που πρεπει να κανεις... ναι, εισαι τελειωμενος γιατι εισαι πολιτης χωρις ενημερωση
+1000
μην πιαστείς μαλάκας ρε φίλε, τον γ@μ@ς άνετότατα, εκείνος πρέπει να φοβάται.
thanasiss
02/07/2010, 07:37
οι γονεις του εχουν τρελαθει ο ενας τους λεει μην μπλεξεις δωστου τα λεφτα να παει να γαμηθει να κανει την εγχειρηση και αλλοι τους λενε κατηγγειλε τον φτασε μεχρι ψηλα και αλλα τετοια.....
εχει χτυπησει ασχημα τον αστραγαλο του...... ζητω συγνωμη απο τους mod ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ? πειτε μας καντε μια ιδιωτικη ασφαλιση και τερμα και τελειωσε....
dukeandthecity
02/07/2010, 07:44
οι γονεις του εχουν τρελαθει ο ενας τους λεει μην μπλεξεις δωστου τα λεφτα να παει να γαμηθει να κανει την εγχειρηση και αλλοι τους λενε κατηγγειλε τον φτασε μεχρι ψηλα και αλλα τετοια.....
εχει χτυπησει ασχημα τον αστραγαλο του...... ζητω συγνωμη απο τους mod ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ? πειτε μας καντε μια ιδιωτικη ασφαλιση και τερμα και τελειωσε....
ρε αδερφε ειναι απλα τα πραγματα. Αμα εχει 2500 χιλιαρικα παει σε ενα ιδιωτικο νοσοκομείο και κανει την επεμβαση με Α.Π.Υ. και παει δικαστικα μεχρι να παρει τα λεφτα του πίσω απο την ασφάλεια.
Αν δεν εχει 2500 χιλιάρικα πας σε δημόσιο νοσοκομείο που ΔΕΝ θελει φακελάκι. (υπάρχουν)
thanasiss
02/07/2010, 07:46
Η λυση ειναι μαλλον ή να παει στον διευθυντη του νοσοκομειου να του το πει ή να παει σε αλλο νοσοκομειο ή να βαλει δικηγορο απο οτι καταλαβαινω......
nikos_abel
02/07/2010, 07:49
Λοιπόν μάγκες
Το ίδιο περίπου έπαθε η γυναίκα μου πριν κανά δυο βδομάδες, αλλά ήταν η οδηγός του κουτιού.
Το Stop το ήξερε αλλά το παρκαρισμένο φορτηγό έκλεινε την ορατότητα τελείως.
Έβγαινε λίγο..λίγο...λίγο... αλλά (ήταν η μέρα που έριξε καρεκλοπόδαρα) όταν ξεμύτισε λίγο πιο απότομα για να δει αν μπορεί να φύγει ερχόταν το παληκάρι με το παπί, τρόμαξε, γλύστρισε (no ABS), έπεσε, σύρθηκε και έσκασε στον μπροστινό προφυλακτήρα το παπί και ευτυχώς παραπέρα το παληκάρι, ο οποίος ευτυχώς φόραγε το κράνος και γλύτωσε με μώλωπες και γδαρσίματα.
Η γυναίκα μου (πολύ σωστά) περίμενε τη τροχαία, παραδέχθηκε ότι νομικά (παραβίαση stop ουσιαστικά) έφταιγε, έκανε δήλωση και όλα καλά.
Δυο παρατηρήσεις και μια απορία όμως :
1. Αν ο φίλος πήγαινε με λιιιιίγο λιγότερα χλμ, θα είχε προλάβει να σταματήσει ή να ελιχθεί.
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!
2. Αν η γυναίκα μου ή και το παπί είχαν τα φώτα τους ανοιχτά, ίσως, λέω ίσως και ο φίλος και η γυναίκα μου να είχαν ψιλιαστεί τη δουλειά από πιο μακρυά.
ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ (εκτός αν είναι μέρα μεσημέρι, Ιούλιο μήνα, με 40 βαθμούς και είσαι το αυτοκίνητο) !!!!!!
3. Τώρα που έφυγε το φορτηγό και δεν υπάρχουν στοιχεία (δεν το σκέφτηκε στο πανικό της να τα κρατήσει) γίνεται τίποτα;
dukeandthecity
02/07/2010, 07:53
Η λυση ειναι μαλλον ή να παει στον διευθυντη του νοσοκομειου να του το πει ή να παει σε αλλο νοσοκομειο ή να βαλει δικηγορο απο οτι καταλαβαινω......
δικηγόρο να βάλει ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ.
thanasiss
02/07/2010, 07:54
ναι αλλα η γυναικα σου τουλαχιστον ειπε οτι εφταιγε και το παιδι με το παπι που ευτυχως δεν χτυπησε ειναι καλυμμενος το φιλαρακι μου εχει μπλεξει με μαλακα.....
καλα τροχαια δεν πηγε; Τί εγραψε στο βιβλιο συμβαντων;
thanasiss
02/07/2010, 08:18
η τροχαια δεν βγαζει πορισμα απλα λεει οτι ο αλλος παραβιασε stop (παλι καλα που δεν γραψανε οτι ναι μεν παραβιασε stop αλλα υπηρχε φορτηγο μπροστα) και η τροχαια δεν μπορει να πιεσει ουτε αυτον ουτε την ασφαλιστικη να πουν οτι εφταιγε ο πελατης τους.... βεβαια αυτο το χαρτι απο οτι φανταζομαι θα ειναι σωτηριο μεσα στο δικαστηριο αλλα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται..... Με τον ζορι κραταμε τον πατερα του παιδιου να μην βουτηξει τον γιατρο απο τον λαιμο.Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Το νομιμο απο την στιγμη που εχεις ικα δεν ειναι οτι μπαινω μεσα στο νοσοκομειο με κανουν καλα και δεν πληρωνω τιποτα ? Ρωταω σε περιπτωση που κανω λαθος.... Οτι και εγχειρηση να ειναι απο την πιο απλη μεχρι την μεγαλυτερη αυτο δεν ειναι το νομιμο ?
Gandalf dr685sm
02/07/2010, 08:20
Με τις ασφαλιστικές θα τα βρεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Με το θέμα φακελάκι πήγαινε στο διευθυντή , ανέφερε το περιστατικό και ζήτα αλλαγή γιατρού΄για αυτόν τον λόγο και μόνο.
Μην δεχτείτε να τον χειρουργήσει αυτός ακόμα και αν δεν πάρει τελικά το φακελάκι. Μην τα δώσετε τα χρήματα με κανένα τρόπο.
Gandalf
Με τον ζορι κραταμε τον πατερα του παιδιου να μην βουτηξει τον γιατρο απο τον λαιμο.
μα... γιατί τον κρατάτε ; :confused:
thanasiss
02/07/2010, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Με τις ασφαλιστικές θα τα βρεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Με το θέμα φακελάκι πήγαινε στο διευθυντή , ανέφερε το περιστατικό και ζήτα αλλαγή γιατρού΄για αυτόν τον λόγο και μόνο.
Μην δεχτείτε να τον χειρουργήσει αυτός ακόμα και αν δεν πάρει τελικά το φακελάκι. Μην τα δώσετε τα χρήματα με κανένα τρόπο.
Gandalf
εχεις δικιο ρε φιλε αλλο ρωταω εγω... Το νομιμο ποιο ειναι? Κανονικα πρεπει να μπαινεις μεσα σε οποιοδηποτε νοσοκομειο και να σε <φτιαχνουν> ή μηπως κανω καπου λαθος και υπαρχουν και αλλες χρεωσεις ?
για να καταλαβω τα 2500? τα ζηταει ο γιατρος στο δημοσιο;;;; Και δεν τον εχεις καταγγειλει ακομα;;
Εγω νομιζα οτι ειχε παει σε ιδιωτικη κλινικη.
Στο αλλο εχεις δικιο, εφοσον εχει ικα πρεπει να λαβει περιθαλψη απο το δημοσιο, αλλα πες μου τί λειτουργει σωστα σε αυτη τη χωρα για να λειτουργει και η περιθαλψη..
Να σε ρωτησω. Με ασθενοφόρο τον πηρανε;
Τον εχουν στο περιμενε μεχρι να βρεθουν τα λεφτα;
εχεις δικιο ρε φιλε αλλο ρωταω εγω... Το νομιμο ποιο ειναι? Κανονικα πρεπει να μπαινεις μεσα σε οποιοδηποτε νοσοκομειο και να σε <φτιαχνουν> ή μηπως κανω καπου λαθος και υπαρχουν και αλλες χρεωσεις ?
ρε φιλε ... εισαι 27 χρονων παλικαρι ... τι ρωτας;
πρωτη φορά σου συμβαινει τετοιο περιστατικο (εστω και φιλου;), πρωτη φορά ερχεσαι σε επαφη (απλού είδους) με τον τομεα υγειας; δε ξερεις τί ενεργειες πρεπει να γινουν; :rolleyes:
η τροχαια δεν βγαζει πορισμα απλα λεει οτι ο αλλος παραβιασε stop (παλι καλα που δεν γραψανε οτι ναι μεν παραβιασε stop αλλα υπηρχε φορτηγο μπροστα) και η τροχαια δεν μπορει να πιεσει ουτε αυτον ουτε την ασφαλιστικη να πουν οτι εφταιγε ο πελατης τους....
δεν χρειάζεται να αναγκάσει κανέναν, η ασφαλιστική δεν είναι χαζή με το που προσκομίσετε το χαρτί με της τροχαίας που λέει για το stop θα δεχτεί να πληρώσει τα πάντα, δεν είναι χαζοί αυτοί στις ασφαλιστικές και ξέρουν ότι αν πάει δικαστικός θα πληρώσουν αρκετά περισσότερα;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss βεβαια αυτο το χαρτι απο οτι φανταζομαι θα ειναι σωτηριο μεσα στο δικαστηριο
αλλα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται..... [/B]
δες και πιο πάνω δεν θα φτάσει ποτέ στα δικαστήρια γιατί η ασφαλιστική θα σας τα πληρώσει μόλις δουν το χαρτί με το stop από την τροχαία
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss Με τον ζορι κραταμε τον πατερα του παιδιου να μην βουτηξει τον γιατρο απο τον λαιμο.[/B]
αυτό είναι το πιο εύκολο, απλά αφήστε τον, κακό δεν θα κάνει πάντως
Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Το νομιμο απο την στιγμη που εχεις ικα δεν ειναι οτι μπαινω μεσα στο νοσοκομειο με κανουν καλα και δεν πληρωνω τιποτα ? Ρωταω σε περιπτωση που κανω λαθος.... Οτι και εγχειρηση να ειναι απο την πιο απλη μεχρι την μεγαλυτερη αυτο δεν ειναι το νομιμο ? [/B]
Ναι, αν και εγώ σε παρόμοια περίπτωση θα πήγαινα σε ιδιωτικό, είναι 10000% σίγουρο ότι τα χρήματα δεν τα πληρώνεις εσύ αλλά η ασφάλεια του άλλου.
thanasiss
02/07/2010, 08:32
ναι τον εχουν βαλει σε ενα 4κλινο, οχι πως τον νοιαζει ουτε αυτον ουτε εμας ας ητανε μεσα και αλλοι 100.Εννοειτε οτι μιλαμε για δημοσιο νοσοκομειο και ο γιατρος βρισκει συνεχεια προφασεις οτι εχει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει ευτυχως που δεν ζητησανε λεφτα και για τις εξετασεις..... Για τα 2500 το ειπε στην μητερα του παιδιου με προφαση οτι δεν τα θελει για τον εαυτο του αλλα για να τον προσεξουν οι υπολοιποι μεσα στο νοσοκομειο, αναισθησιολογος, νοσοκομες, και για να επισπευσει την επεμβαση.... Ναι με ασθενοφορο τον πηγανε στο νοσοκομειο
sergiosm
02/07/2010, 08:34
Αφού βγήκε από το stop φταίει.
Αν θεωρεί ότι του φταίει το φορτηγό θα πρέπει να πληρώσει πρώτα και μετά να κυνηγήσει το φορτηγό
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ναι, αν και εγώ σε παρόμοια περίπτωση θα πήγαινα σε ιδιωτικό, είναι 10000% σίγουρο ότι τα χρήματα δεν τα πληρώνεις εσύ αλλά η ασφάλεια του άλλου.
Η ασφαλιστικη τα πληρωνει κατ'ευθειαν ή τα βαζεις απ'τη τσεπη σου και στα επιστρεφει;
Γιατι το 2ο εχει μεγαλη διαφορα απ'το 1ο. Τί γίνεται αν δεν εχεις τοσα λεφτα;
thanasiss
02/07/2010, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε φιλε ... εισαι 27 χρονων παλικαρι ... τι ρωτας;
πρωτη φορά σου συμβαινει τετοιο περιστατικο (εστω και φιλου;), πρωτη φορά ερχεσαι σε επαφη (απλού είδους) με τον τομεα υγειας; δε ξερεις τί ενεργειες πρεπει να γινουν; :rolleyes:
δεν εχει ξανατυχει φιλε μου να ανακατευτω με κανενος ειδους τετοιο περιστατικο... Μονο οταν χρειαστηκε ο πατερας μου να κανει επεμβαση καρδιας απλα δεν μπορουσαν να την κανουνε σε δημοσιο νοσοκομειο μας στειλανε στο metropolitan τους πληρωσε το ικα και ολα καλα ολα ωραια δεν χρειαστηκε τιποτα αλλο....
δεν εχει ξανατυχει φιλε μου να ανακατευτω με κανενος ειδους τετοιο περιστατικο... Μονο οταν χρειαστηκε ο πατερας μου να κανει επεμβαση καρδιας απλα δεν μπορουσαν να την κανουνε σε δημοσιο νοσοκομειο μας στειλανε στο metropolitan τους πληρωσε το ικα και ολα καλα ολα ωραια δεν χρειαστηκε τιποτα αλλο....
καλά οκ... πάσο...
εγω ψηφιζω να αφησετε τον πατερα του φιλου σου να πλακωσει τον γιατρο στις σφαλιαρες... και μετα
...άσε τις ασφαλιστικές να τα βρουν μεταξύ τους :lol: :lol:
thanasiss
02/07/2010, 08:42
Παντως θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τις αμεσες απαντησεις τους....Να στε καλα
δημιουργήθηκε από www.kathimerini.gr
Μετά από καταγγελία πολίτη στο νεοορισθέντα Διοικητή του «Θριασίου» Άγγελο Λιόση ότι δύο γιατροί του Νοσοκομείου του ζήτησαν 2.500 ευρώ για χειρουργική επέμβαση, ο νεοορισθείς Διοικητής-σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης- κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία.
Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛΑΣ και προσαγωγή των δύο γιατρών στην Αστυνομία.
Μην το αφησεις. Κατηγγειλε τον. Στην τελικη αν δεν το κανει για τον εαυτο του ας το κανει για τους επομενους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Μην το αφησεις. Κατηγγειλε τον. Στην τελικη αν δεν το κανει για τον εαυτο του ας το κανει για τους επομενους.
και για τη φουκαριάρα τη μάνα του... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Η ασφαλιστικη τα πληρωνει κατ'ευθειαν ή τα βαζεις απ'τη τσεπη σου και στα επιστρεφει;
Γιατι το 2ο εχει μεγαλη διαφορα απ'το 1ο. Τί γίνεται αν δεν εχεις τοσα λεφτα;
αυτό εξαρτάται από τι θα σου πει η ασφαλιστική του υπαιτίου.
μπορεί να σου πει πλήρωσε τα και φέρε μου την απόδειξη για να πληρωθείς ή να εκδώσουν τιμολόγιο στο όνομα της ασφαλιστικής του υπαιτίου από το νοσοκομείο. Μιλάς με την ασφαλιστική του άλλου και αναλόγως πράττεις.
διαφορά έχει, αλλά και 2500 ευρώ όταν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις μέσα σε 2 μήνες το πολύ δεν είναι δύσκολο να τα βρεις ακόμα και να μην τα έχεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι
thanasiss
02/07/2010, 08:47
μαλλον αυτη ειναι και η καλυτερη λυση....
μαλλον αυτη ειναι και η καλυτερη λυση....
ναι φίλε μου πηγαίντε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο το παιδί να γίνει καλά και όλα τα άλλα θα τα βρείτε με την ασφαλιστική, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσουν όταν ο άλλος έχει περάσει με stop ότι και να έχει δηλώσει ο άλλος. Αν θέλει να κυνηγήσει η ασφαλιστική μετά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού για να τα πάρει από εκείνον είναι τελείως διαφορετικό θέμα και δεν έχει σχέση με εσάς, ας κάνουν ό,τι θέλουν.
φιλε.καταρχας ΕΝΑΣ ειναι καλο να ασχολειται με καθε υποθεση γτ μπορει να γινει μπαχαλο φοβαμαι.
λοιπον εχουμε και λεμε.
1 τηλεφωνο στην σφαλιστικη του αλλου και ζητειται πραγματογνωμονας για τις υλικες ζημιες και εκει ζητας τον αριθμο φακελου της ζημιας που εχει ανοιξει. στο ιδιο τηλεφωνημα αναφερεις τον τραυματισμο γτ μπορει η ασφαλιστικη να στειλει δικο της ανθρωπο να εκτιμησει τον τραυματισμο.
2 αφου γινουν αυτα και αφου ο αλλος οδηγος εχει κανει τη δηλωση του (θετικη η αρνητικη) ο φακελος χρεωνεται σε καποιον διεκπεραιωτη οπου αυτος θα πει ναι πληρωνω τοσα για υλικες και τοσα για τον τραυματισμο....η δεν πληρωνω για καποιο λογο. αφου εχεις απαντηση απο αυτον κρινεις αν το ποσο σε ικανοποιει και αναλογα τα δεχεσαι η βαζεις δικηγορο.
3 οταν δωθει καταθεση στην τροχαια ο τραυματιασ ζητα την ποινικη διωξη του αλλου οδηγου για να ειναι εξασφαλισμενος σαν μοχλο πιεσης στην υποθεση.
φακελακι αν θα δωσετε η οχι δικο σας θεμα. εγω δεν θα εδινα.
ΥΓ. ασφαλιστη ο φιλος σου δεν εχει να σας τα πει αυτα?
:wave2:
thanasiss
02/07/2010, 10:55
για να σου πω την αληθεια αυτα που μου λες δεν τα ξερα θα μιλησω και με τον πατερα του και μαλλον θα βρουμε ακρη.... οσο για το φακελακι θα πω στους γονεις να μην του δωσουνε τιποτα και να τον καταγγειλουμε τον συγκεκριμενο γιατρο και να παμε σε αλλο νοσοκομειο
Με τον αφαλιστη του φιλου σου εχετε μιλησει καθολου???
Αυτος δε σας καθοδηγησε/πληροφορησε καθολου?
Δε μιλαω για το θεμα του νοσοκομειο, αλλα τα περι του ατυχηματος
thanasiss
02/07/2010, 11:36
αυτος μας ειπε οτι ολα καλα θα πανε και η μηχανη θα φτιαχτει και οτι η ασφαλιστικη αυτουνου του μαλακα θα πιεστει απο την στιγμη που φταιει ο αλλος 100% αλλα ο φιλος ειναι μεσα στο νοσοκομειο..... και περιμενει
argy_kap
02/07/2010, 13:03
Ρε φίλε γιατί δεν παίρνεις την ασφάλεια/ασφαλιστή σου να σου πει τι θα κάνετε...γιατί το θέμα εγώ πιστεύω οτι απο την αρχή το έχετε πάρει λίγο στον χαβαλέ και δεν έχει δώσει έστω ο πατέρας του παιδίου την πρέπουσα σημασία! Τι μπουνιές και κλωτσίες και @@ μας λέτε.... Ακολουθήστε την νόμιμη οδό που θα σας υποδείξει ο ασφαλιστής ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
ΑΙΝΤΕ!
ρε φιλε τραυματισμο στην τροχαια δηλωσε ο φιλος σου?
δηλωνει τραυματισμο την επομενη ημερα κι ολας κι αρχιζει
να μαζευει αποδειξουλες!!!!
Απο ικα-συκα κ.τ.λ...
τι φακελακια και βλακειες λες:confused:
αυτα ολα πρεπει να τα πληρωσει η ασφαλεια του αλλου!
Απο την στιγμη που υπαρχει χαρτι της τροχαιας που λεει οτι
παραβιασαι Stop τελειωσε!:wave2:
για να σου πω την αληθεια αυτα που μου λες δεν τα ξερα θα μιλησω και με τον πατερα του και μαλλον θα βρουμε ακρη.... οσο για το φακελακι θα πω στους γονεις να μην του δωσουνε τιποτα και να τον καταγγειλουμε τον συγκεκριμενο γιατρο και να παμε σε αλλο νοσοκομειο
σιγα μην κανεις καταγγελια και στο ΙΚΑ..
δε χρειαζεται
πειτε στο γιατρο οτι θα γινει δικαστηριο κι οτι θελετε αποδειξη
αν σας πει μα βα να πατε αλλου!!:winka:
Όσων αφορά τον ιατρό: Παίρνεις τηλ στην αστυνομία και λες το και το, σου δίνουν αυτοί κάποια προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τα δίνεις στο λαμόγιο.Εκείνη την ώρα μπουκάρουν μέσα τα στρούμφ και τον πάνε με την μία εισαγγελέα.Ο εισαγγελέας παραπέμπει με ερώτημα για οριστική απόλυση τον ιατρό στο ΥΥΚΑ και ξαφνικά είναι άνεργος.Έχουν αγριέψει πάρα πολύ σε σχέση με τα φακελάκια.6-7 τους έχουν δώσει ήδη πόδι από τα νοσοκομεία από τον Φλεβάρη μέχρι τώρα.
Κυνήγα τον τον πούστη.
panoulis2222
02/07/2010, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Όσων αφορά τον ιατρό: Παίρνεις τηλ στην αστυνομία και λες το και το, σου δίνουν αυτοί κάποια προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τα δίνεις στο λαμόγιο.Εκείνη την ώρα μπουκάρουν μέσα τα στρούμφ και τον πάνε με την μία εισαγγελέα.Ο εισαγγελέας παραπέμπει με ερώτημα για οριστική απόλυση τον ιατρό στο ΥΥΚΑ και ξαφνικά είναι άνεργος.Έχουν αγριέψει πάρα πολύ σε σχέση με τα φακελάκια.6-7 τους έχουν δώσει ήδη πόδι από τα νοσοκομεία από τον Φλεβάρη μέχρι τώρα.
Κυνήγα τον τον πούστη.
+1 αν βεβαια ειναι ευκολο κατι τετοιο να γινει..α κ περαστικα στο φιλο σου:beer: :beer:
αυτος μας ειπε οτι ολα καλα θα πανε και η μηχανη θα φτιαχτει και οτι η ασφαλιστικη αυτουνου του μαλακα θα πιεστει απο την στιγμη που φταιει ο αλλος 100% αλλα ο φιλος ειναι μεσα στο νοσοκομειο..... και περιμενει
λοιπόν...Σωστή ενημέρωση...μεγάλο θέμα...
εαν δεν πάθεις δεν θα μάθεις..
δυστυχώς εγώ έπαθα και έμαθα..λοιπόν φίλε μου..
ακούς,λες στο φίλο σου και κάνετε...
Από την στιγμή που έγινε τραυματισμός η αστυνομία δεν λέει τιποτά..παραθέτει τα χαρτία στον εισαγγελέα..
απο την στιγμή βέβαια που ο φίλος σου σε λογικά χρονικα πλαισια (1-2 μηνες)θα κληθεί απο την αστυνομία και να καταθέσει τι εγινε ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ(και πιστεψε με θέλει εαν ο αλλος δεν δεχθει)(στην καταθεση καλο θα ήταν να υπάρχουν και μαρτυρες..πχ εσυ..)
ωστοσο μπορει εαν δηλώσει οτι θέλει να τον διώξει ποινικα να το αναιρέσει αργότερα,ενώ το αντιθετο δεν γίνεται.
Λοιπόν...ΤΗΝ εκανε απο χέρι ο φιλος σου εάν δεν δεχθεί ο άλλος οτι φταίει..έχει να τραβιέται χρόνια στα δικαστήρια και θα προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά του πίσω..
λοιπόν εποικινωνήστε με τον κουτάκια οπου και εαν δεχθει του κάνει θετικη δήλωση, ειναι η πιο εύκολη λύση..(ΩΣΤΟΣΟ παρτε μια υπευθυνη δήλωση του αρθρου 8 που την βρισκεις και στα περιπτερα όπου θα γραφει τα ίδια μεσα..ΠΑΝΤΑ με το γνήσιο της υπογραφής του απο κ.ε.π. ή αστυνομια...γιατι μια θετική δήλωση έχει δικαίωμα να την αναιρέσει και δεν λεει κατι σε κανεναν δικαστη εαν το είχε παρεδεχθει απο πιο πριν)
η δύσκολη οδος όπου και δεν κανει δήλωση και πας δικαστηκά και μεσω της αστυνομιας και μέσω δικηγόρου..
δηλαδη:πρωτον πας αστυνομια βλεπεις ποιος χειριζεται την υποθεση σου,κανεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ καταθεση..προσοχη καθε λεξη μετραει..και την ιδια μέρα πας σε ενα καλο δικηγόρο..οπου και μιλάτε και καταληγετε οτι θα του κανει μηνυση οποτε και θα πεις τα παντα με αναλυτικα στοιχεια..ΠΡΟΣΟΧΗ αυτα ειναι δυο διαφορετικα δικαστηρια το πρωτο ειναι το ποινικο απο την τροχαια για να δει ποιος εφταιγε..και το δευτερο το ειρινοδικειο που κανει ο φιλος σου στον αλλον..αλλα μιας και ο φιλος σου έχει χτυπησει τα χρηματα που θα ζητησει λογικα ειναι περισσοτερα απο 12.000 ευρω οποτε θα παει το δικαστηριο σε ενα ανωτερο.
γιατι θα μπορούσα να γραφω μεχρι αυριο..
εαν θελεις να στα εξηγησω πολυ πιο καλυτερα πες μου να σου στειλω με πμ το τηλεφωνο μου να με παρεις.
παιζουν πολλά ρολο οπως ποιες ειναι οι ασφαλειες εαν ειναι στον φιλικο διακανονισμο..
μην βασιζεστε στις ασφαλειες..ειναι εταιριες δεν ειναι φιλος σου..τα ξερω γιατι ειμαι καμενος απο χερι και ποιος δεν ειναι που έχει μπλέξει σε τροχαιο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Κυνήγα τον τον πούστη.
ειλικρινα θα περιμενω μηνυμα σου ωστε να σε ενημερωσω καλυτερα..θα χαρω να ενημερωσω καποιον και να γνωριζει και οχι οπως επαθα εγω που ακόμα τραβιεμαι..4 χρονια για στοπ που με χτυπησαν με εισαγγελεα και μαρτυρες και ηδη ενα χρονο απο το δευτερο..και ακομα τιποταααααααα
περαστικα στον φιλο σου.
mats8282
02/07/2010, 15:53
Κάνε για τα διαδικαστικά ότι λένε τα παιδιά από πάνω..Ασφαλιστής και δικηγόρος θα σε καθοδηγήσουν για ό,τι χρειαστείς..Για δικηγόρο δείτε άμα έχει νομική προστασία στο συμβόλαιο να γλυτώσει τα χρήματα ή κάποια χρήματα...
Για το φακελάκι δεν σε πληρώνει κανένας όμως,αφού δεν θα σου κόψει απόδειξη....Παρανομίες δεν καλύπτει καμία ασφαλιστική.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με 2 εντελώς διαφορετικά θέματα
Το 1 είναι η νομική υπαιτιότητα σε ένα ατυχημα. Την στιγμή που καταγεγραμμένα υπάρχει παραβίαση ΣΤΟΠ τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Οι ασφάλειες θα τα βρούν γρήγορα μάλλον και χωρίς να χρειαστεί δικηγόρος...
Το 2ο είναι εκβιασμός-χρηματισμός γιατρού. Απλά πας σε αστυνομικό τμήμα, το καταγγέλεις, προσημειώνονται τα χαρτονομίσματα και μετά στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα. Αν και η γνώμη μου είναι μακριά από αυτόν τον γιατρό έτσι κι αλλιώς...Είναι στυγνός επιχειρηματίας άρα όση φήμη και να έχει ΔΕΝ είναι καλός γιατρός...
thanasiss
02/07/2010, 17:13
απο οτι φαινεται επειδη μιλησε ο πατερας του παιδιου με τον αλλον οδηγο δειχνει να ειναι συγκαταβατικος και να αλλαζει γνωμη απο οτι μας ειπε και μαλλον θα κανει θετικη οσο για τον γιατρο αποφασισανε να πανε στον διευθυντη να μιλησουνε και απο εκει και περα βλεπουμε......
απο οτι φαινεται επειδη μιλησε ο πατερας του παιδιου με τον αλλον οδηγο δειχνει να ειναι συγκαταβατικος και να αλλαζει γνωμη απο οτι μας ειπε και μαλλον θα κανει θετικη οσο για τον γιατρο αποφασισανε να πανε στον διευθυντη να μιλησουνε και απο εκει και περα βλεπουμε...... πρεπει να κανει θετικη δήλωση του τροχαιου μέσα σε τρεις εργασιμες μερες..ωστοσο σου ειπα με μια θετικη δηλωση και με μια υπευθυνη δηλωση τον κρατας απο τα @@..ενω με μια απλη δηλωση παιζεται,εαν το αλλαξει..και εχει δικαιωμα να το κανει..
thanasiss
02/07/2010, 17:32
οκ ευχαριστω δεν το ξερα....
Giorgos19
03/07/2010, 02:52
Εχει φυγει ηδη καποιος απο εσας να βγαλει φωτογραφιες απο τον τοπο του ατυχηματος! Ελπιζω το φορτηγο να ειναι ακομα εκει! Αν χρειαστει να γινει δικαστηριο, που δεν το ευχομαι, να ειστε σε θεση να υποστηριξετε αυτο που ειπες... Οτι δηλαδη το φορτηγο δεν επηρεαζε την ορατοτητα του στοπ!
Για τα υπολοιπα.... Κρατατε αποδειξεις απο τα ΠΑΝΤΑ!! Πιεστε την ασφαλιστικη, με καθημερινη επικοινωνια. Αν δειτε οτι δεν γινεται τιποτα, τοτε βαζετε δικηγορο. (στη δικη μου περιπτωση, ουτε τον τυπο που ηταν υπευθυνος για τον φακελο μου δεν μου δινανε).
Για τον γιατρο, δεν μπορω να εκφερω καποια γνωμη. Αν αυτο που ειπαν τα παιδια με τα προσημειωμενα χαρτονομησματα, ειναι ευκολο και γρηγορο να γινει τοτε καντε το. Και στα καπακια αλλαγη νοσοκομειου. Αντε μπραβο με τα @ρχιδι@... Δινουν και ορκο κιολας...
Ολα τα παραπανω οσο πιο γρηγορα μπορειτε. Δεν ειναι δυνατον το παιδι να χρειαζεται χειρουργειο και να μενει ετσι!!
Καλα ξεμπερδεματα.
sergiosm
03/07/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Αν χρειαστει να γινει δικαστηριο, που δεν το ευχομαι, να ειστε σε θεση να υποστηριξετε αυτο που ειπες... Οτι δηλαδη το φορτηγο δεν επηρεαζε την ορατοτητα του στοπ!
ΔΕΝ έχεις κανένα απολύτως λόγο να ασχοληθείς με αυτό.
ΜΗΝ μπαίνεις σε λάθος ατραπούς.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ότι υπήρχε εκεί stop και ότι το αυτοκίνητο το ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ.
Αν αυτός υποστηρίζει ότι κάτι άλλο φταίει ας το κάνει αυτός.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να φέρεις εσύ φωτογραφίες του φορτηγού για δύο λόγους:
1) οδηγείς τη συζήτηση σε ένα θέμα που δεν σε ενδιαφέρει και
2) κινδυνεύεις να χρησιμοποιήσει η άλλη πλευρά τις φωτογραφίες που εσύ έφερες για να αποδείξει ότι το φορτηγό εμπόδιζε την ορατότητά του.
Και όλα αυτά τη στιγμή που το πιο πιθανό είναι αυτός να ΜΗΝ έχει φωτογραφίες.
Γιατί λοιπόν να τους τις πας εσύ;
Βγάλε αν θέλεις, δεν λέω να μην βγάλεις, ΑΛΛΑ να ΜΗΝ τις εμφανίσεις αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι αυτός θα σου κάνουν ΜΟΝΟ καλό.
:wave2:
διαβαζω το thread και ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ με αυτα που μου λες για τον "ιατρο"/εκβιαστη με το φακελακι!!!!!!!! πατε αγοραστε ενα στυλο με camera,κοστιζει γυρω στα 30 ευρω και μπορεις να τραβας video με φοβερη αναλυση εικονας και ηχου!!!!
και τοτε τον κρατας τον πουστη απο τ @@ !!!!!!!.....
ΟΧΙ ΟΧΙ....ΔΕΝ θα τον καταγγειλεις μετα στην δικαιοσυνη.....θα τον εκβιασεις ΕΣΥ μετα οτι θα τον καταγγειλεις,αν δεν πετυχει η ΑΥΡΙΑΝΗ κιολας εγχειρηση και αν δεν σου δωσει αυτος με τη σειρα του 50.000 ευρω ετσι για να βαλει μυαλο!
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Γ@Μ@#*Ι$#(**($ $#@$ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ!!!!!!!!!!
thanasiss
05/07/2010, 01:37
η λυση βρεθηκε ευτυχως με μια μικρη ταλαιπωρια βεβαια και τα νεα ειναι ευχαριστα γιατι αυτος τελικα εκανε θετικη και παραδεχεται οτι περασε απο stop και επειδη βρηκαμε γιατρο που θα του κανει την εγχειρηση σε αλλο νοσοκομειο βεβαια ο οποιος δεν θελει τιποτα..... στο μπουρδελο που ζουμε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ πρεπει να λεμε (κοιτα που φτασαμε ρε πουστη μου)...... βεβαια ο πατερας του παιδιου καθως φευγαμε απο το νοσοκομειο τον βουτηξε καποια στιγμη αυτον τον τιμιο γιατρο που για τον κοπο του ηθελε 2500 ευρω αλλα ευτυχως τους χωρισανε με μια υποσχεση απο τον πατερα να τον βρει και να του γαμ#@%# την οικογενεια απο οτι ακουσα....