View Full Version : Πιο μικροκαμωμένο 600άρι
Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι την αγορά ενός 600αριού. Ψάχνω όμως το πιο κοντό και μαζεμένο. Σκεφτόμουν το r6 08, αλλά τελικά μήπως υπάρχει κάποιο πιο μικρό σαν μέγεθος. Το θέμα γίνεται γιατί θα το οδηγούμε 2 άτομα, εκ των οποίων η μία κοπέλα 1.68 ύψος.
Περιμένω την άποψή σας
εγω με 1.67 κουμπονω μια χαρα σε er-6, diversion, και cbf
αν δεν υπαρχει εμπειρια απο σουπερσπορτ, ειτε δικη σου ειτε της κοπελας καλυτερα μην παρεις!
Spyrious
04/07/2010, 04:22
Δες και το Triumph 675 Daytona.
Αλλά.Η αδερφή μου είναι 1,65 και έχει το r6 του 05.Φτάνει με τις μύτες αλλά εν κινήσει δεν έχει κανένα πρόβλημα.Ένα άλλο πρόβλημα όμως είναι ότι όταν κάθεται επειδή είναι μικρόσωμη αφήνει πολύ χώρο πίσω στη σέλα του οδηγού.Όταν κάτσει κάποιος μετά στην πίσω σέλα ,ανάμεσα οδηγό και επιβάτη υπάρχει μεγάλο κενό που δημιουργεί πρόβλημα (χωράει άλλος ένας ανάμεσα σχεδόν).Οπότε δεν βάζει κανέναν πίσω.Έχε το και αυτό υπ όψιν σου.Αν δεν θες αποκλειστικά supersport, μπορείς να κοιτάξεις και πχ το kawasaki er6n που είναι 650 και έχει μονοκόμματη σέλα.
To 675 είναι το πιο μαζεμένο supersport μεσαίας κατηγορίας.
Δυστυχώς όμως για την περίπτωσή σου έχει την υψηλότερη θέση οδήγησης.
Γνώμη μου είναι να κάνεις εσύ και η κοπέλα μια τσάρκα στα μοτομάγαζα να κάνετε test ride :wave2:
Ναι αυτό θα κάνουμε. Βασικά εγώ έχω το r1, οπότε αυτό που θα πάρουμε θα είναι κατά βάση δικό της. Για αυτό με ενδιαφέρει να μπορεί να το κουμαντάρει εύκολα μέσα στην πόλη.
devil's animal
04/07/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από fanfan
Ναι αυτό θα κάνουμε. Βασικά εγώ έχω το r1, οπότε αυτό που θα πάρουμε θα είναι κατά βάση δικό της. Για αυτό με ενδιαφέρει να μπορεί να το κουμαντάρει εύκολα μέσα στην πόλη.
αν το θελει για την πολη..κατι δεν εχετε σκεφτει σωστα...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν το θελει για την πολη..κατι δεν εχετε σκεφτει σωστα...:rolleyes:
:a013:
giannis113
04/07/2010, 09:44
+1 για την πολη...
αλλα +1 και για το R6 ας το χαμηλωσει λιγο και θα φτανει ;)
που κανταντισαμε, να συζηταμε για ss λες και ειναι παπι...
στο τελος θα δουμε ερωτησεις του τυπου:
"πιο ειναι το πιο οικονομικο..."
"πιο ειναι πιο ευέλικτο μεσα στην πιγμενη Κηφισίας..." κ.ο.κ.
giannis113
04/07/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
στο τελος θα δουμε ερωτησεις του τυπου:
"πιο ειναι το πιο οικονομικο..."
"πιο ειναι πιο ευέλικτο μεσα στην πιγμενη Κηφισίας..." κ.ο.κ.
:rotflmao:
Μιλώντας για πόλη εννοώ ότι παίρνεις ένα μηχανάκι το οποίο θα κυκλοφορεί και στην καθημερινότητα και όχι μόνο για βόλτα ή track day. Οπότε λογικό είναι να σε βολεύει. Δεν είπα ότι θα πάρεις ss για να πας στο μάρκετ να ψωνίσες, αν και με το r1 έτυχε και να το κάνω, λόγω έλειψης αυτοκινήτου. Υπάρχει και λύση του χαμηλώματος το οποίο σκεφτόμαστε και ψάχνουμε. Να είστε καλά για τη βοήθεια.
giannis113
04/07/2010, 12:47
το χαμηλωμα ειναι σχετικα ευκολο μπροστα το κανεις και συ..
πισω θα χρειαστεις μια πανεντα στο μοχλικο
υ.γ. R6 να παρεις ασπρο κοκκινο :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σόρρυ αγορίνα. υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να έχουν πρόβλημα.
μην κοιτάς που εσύ είσαι 2 μέτρα παλικάρι. :rolleyes: :lol: