PDA

View Full Version : ΝΕΚΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

frog1
04/07/2010, 01:49
Καλημερα παιδιά το πρωί καθώς ειχα βάλει μπροστά την μηχανή και ενώ δούλευε κανα λεπτό περίπου, εντελώς ξαφνικά έσβησε και νέκρωσαν τα πάντα ουτε τα λαμπάκια νεκράς και σταντ ουτε μιζα τιποτα σα να μην εχει καθόλου ρεύμα, μήπος ξέρει κανείς τι γίνετε η εχει τύχει σε κανέναν εμένα το μυαλ'ο μου παει σε δυο πράγματα η μπαταρία η πηνία ο ανωρθωτης εινε αλαγμένος απο sx-electronics ευχαριστώ για τον χρόνοσας.

soter3gm
04/07/2010, 03:42
Θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις.... για αρχή κοίταξες της ασφάλειες σου ?
Πως μέτρησες τη μπαταρία αν είναι εντάξει ?
Ο κεντρικός διακόπτης είναι εντάξει ?

frog1
04/07/2010, 05:21
Φίλε soter δεν ειχα τον χρόνο το πρωί γιατι εφευγα για δουλειά αλλα το μεσημέρι θα κοιτάξω ασφάλειες ,κεντρικό διακόπτη, εχω και μια μπαταρία (οχι την δικιά του) αλλα θα δω αν έχει κόψει στοιχείο,και απο εκει και πέρα βλεπουμε.

Stergios69
04/07/2010, 07:45
Δες μήπως χαλαρώσανε οι πόλοι της μπαταρίας...
Συμβαίνει καμιά φορά στα άφρικα.

frog1
05/07/2010, 00:21
Τελικά παιδιά το βρήκα τι έφτεγε δεν ήταν ουτε οι πόλοι ουτε μπαταρία ηταν το Starter Relay αυτο που εινε στο αριστερο καπάκι πανω απο την τρόμπα βενζίνης πάνω σε αυτο πηγαίνει η άλλη άκρη του θετικού πόλου της μπαταρίας έχει μια 30Α ασφάλεια και ένα βίσμα με 4 καλώδια ψιλά 1-1,5 καρέ ειχε καεί αυτό το βίσμα και δεν έκανε απαφή το καθάρισα και εινε εντάξει.
Σας ευχαριστο για το χρόνοσας παιδιά.

arisrodolivos
05/07/2010, 10:35
περαστικα:sun: :sun:

frog1
06/07/2010, 08:56
Ο Σαρακάκης το έχει περίπου στα 80 ευρω και μέσω διαδυκτίου το βρίσκεις στα μισα απλος το λεω για ενημέρωση