View Full Version : Κόλλημα κινητήρα S1000RR
Οι Γερμανοί δεν είναι ηλίθιοι. Νομίζω πώς πήραν συνειδητά ενα ρίσκο που ακόμα μπορεί να τους βγεί. Η αυτό ή δε μπαίναν ποτέ στην κατηγορία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Οι Γερμανοί δεν είναι ηλίθιοι. Νομίζω πώς πήραν συνειδητά ενα ρίσκο που ακόμα μπορεί να τους βγεί. Η αυτό ή δε μπαίναν ποτέ στην κατηγορία.
Nαί, φίλε Νίκο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
θα μπορούσαν ίσως να είχαν μπεί στο χώρο με λιγότερες αξιώσεις αλλά πιό προσεκτικά, βολιδοσκοπώντας, μαζεύοντας όσο μπορούν περισσότερο φηντμπακ και κατόπιν να έξελίξουν ένα όπλο από μία καταξιωμένη τουλάχιστον βάση.
Αυτό όμως προυποθέτει χρόνο. Και προφανώς χρήμα. Αυτό που έκαναν αντιθέτως τους εξοικονομεί και ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ.
Το να επιβελτιώσει σε δυό-τρία σημεία το μοτέρΙ και να αντικαταστήσει ορισμένες εκατοντάδες, με άλλα βελτιωμένα -ενώ είναι ΜΕΣ ΣΤΟΝ χορό- της κοστίζει πολύ λιγότερο...
Μπορεί να πάσχει στην τεχνογνοσία επί του αντικειμένου -τουλάχιστον όταν βιάζεται- αλλά στην οικονομοτεχνική μελέτη ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ τον ΓΕΡΜΑΝΟ...
Τα λεφτουδάκια της ΣΥΝΕΧΟΥΣ εξέλιξης της γρηγορότερης μοτό παραγωγής τα έχουν προπληρώσει ΗΔΗ, οι ιδιοκτήτες με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Η μπεμβέ είμαι σίγουρος ότι ήξερε πριν το βάλει στην παραγωγή ότι θα βγάλει προβλήματα.
Και το έβγαλε απολύτως συνειδητά. Γιατί αυτό την συμφέρει.
Καταλάβετέ το, ορισμένοι. Στις πλάτες σας γίνεται όλο αυτό.
Καλοτάξιδα και με τις υγείες σας.
:wave2: :beer:
υγ: @Βίκιν' κόψε, ρε. Αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]Nαί, φίλε Νίκο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
θα μπορούσαν ίσως να είχαν μπεί στο χώρο με λιγότερες αξιώσεις αλλά πιό προσεκτικά, βολιδοσκοπώντας, μαζεύοντας όσο μπορούν περισσότερο φηντμπακ και κατόπιν να έξελίξουν ένα όπλο
ναι ρε.... ΣΤΑ ¨ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ηρθες!!!!!:beer:
προτιμω παλιο καλο AK 47:smokin:
203212
Arxagelos
07/07/2010, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Άπό τήν άλλη όμως ή πατάτα έγινε καί δέ χρειάζεται καί πολύ γιά νά καταλάβει κάτι κάποιος.
Μιά έταιρεία πού μόλις πριν έλάχιστα χρόνια έπάνω στούς μπόξερ της έψηνες αύγά
θέλησε πολύ γρήγορα νά μάς βγάλει 200 ντεμέκ άλογα άπό τό λίτρο...!!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ......??
:a01: :a01: :a01: :a012:
Shaolin Monk
07/07/2010, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
προτιμω παλιο καλο AK 47:smokin:
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Shaolin Monk
07/07/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Έτσι εξηγούνται όλα.
Κι εγώ τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να χαίρεσαι τις γνώσεις σου :wave2:
Εικοσι χρονια τωρα, εχω περασει ωραια με τους πτυχιουχους και τους πιστοποιημενους... :mad:
Φιλε μου, ρωτα ποσα συνεργεια εχουν πτυχιουχο μηχανικο και πιστεψε με: θα εκπλαγεις με το αποτελεσμα. :wave2:
Panopticon7
07/07/2010, 18:42
Να απαντησω εγω: ΚΑΝΕΙΣ.
Πτυχεια κ μλκιες, τα χρειαζονται οι ασχετοι. :yuck:
Allst@rf
07/07/2010, 18:47
μην γίνεστε ισοπεδοτικοι...
Λευκάδιος
07/07/2010, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Από το forum των εγγλέζων...
http://www.s1000rrforum.com/forum/bmw-s1000rr-general-discussion/3052-broken-s1000rr-camshaft.html δεν το βλεπω να λειτουργει για πολυ καιρο αυτό το φορουμ :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Nαί, φίλε Νίκο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
θα μπορούσαν ίσως να είχαν μπεί στο χώρο με λιγότερες αξιώσεις αλλά πιό προσεκτικά, βολιδοσκοπώντας, μαζεύοντας όσο μπορούν περισσότερο φηντμπακ και κατόπιν να έξελίξουν ένα όπλο από μία καταξιωμένη τουλάχιστον βάση.
Αυτό όμως προυποθέτει χρόνο. Και προφανώς χρήμα. Αυτό που έκαναν αντιθέτως τους εξοικονομεί και ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ.
Το να επιβελτιώσει σε δυό-τρία σημεία το μοτέρΙ και να αντικαταστήσει ορισμένες εκατοντάδες, με άλλα βελτιωμένα -ενώ είναι ΜΕΣ ΣΤΟΝ χορό- της κοστίζει πολύ λιγότερο...
Μπορεί να πάσχει στην τεχνογνοσία επί του αντικειμένου -τουλάχιστον όταν βιάζεται- αλλά στην οικονομοτεχνική μελέτη ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ τον ΓΕΡΜΑΝΟ...
Τα λεφτουδάκια της ΣΥΝΕΧΟΥΣ εξέλιξης της γρηγορότερης μοτό παραγωγής τα έχουν προπληρώσει ΗΔΗ, οι ιδιοκτήτες με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Η μπεμβέ είμαι σίγουρος ότι ήξερε πριν το βάλει στην παραγωγή ότι θα βγάλει προβλήματα.
Και το έβγαλε απολύτως συνειδητά. Γιατί αυτό την συμφέρει.
Καταλάβετέ το, ορισμένοι. Στις πλάτες σας γίνεται όλο αυτό.
ελληνικα και ξενα μοτοπεριοδικα θα γραφουν σε κανα-δυο χρονια ''και αφου ελυσε τα ΜΙΚΡΟπροβληματακια της πρωτης γενιας ξαναεπιστρεφει στην κορυφη της κατηγοριας '' :winka:
Allst@rf
07/07/2010, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
[B ελληνικα και ξενα μοτοπεριοδικα θα γραφουν σε κανα-δυο χρονια ''και αφου ελυσε τα ΜΙΚΡΟπροβληματακια της πρωτης γενιας ξαναεπιστρεφει στην κορυφη της κατηγοριας '' :winka: [/B]
:lol:
konsttanttinos
08/07/2010, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Μή κοιτάς ,έσύ είσαι παιδί άκόμα,ρώτα τό μπαμπά σου άν είναι μηχανόβιος
θά ξέρει.
Όπου παρκάραμε τά εύρωπαικά τότε είχαμε καί ένα κουτάκι άπό κάτω νά μήν άφήνουμε
λάδια............
Μου τα'λεγε αλλα εγω εκει!!
Ευρωπαικο πηγα και πηρα.
Θελω το μηχανακι μου να εχει χαρακτηρα......:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
08/07/2010, 03:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Έτσι εξηγούνται όλα.
Κι εγώ τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να χαίρεσαι τις γνώσεις σου :wave2:
του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε...
ημουν σιγουρος οτι θα χρησιμοποιουσες το παραπανω ως σωσιβιο,για να αποφυγεις την παραδοχη της πληρους αγνοιας σου...γι αυτο αλλωστε το εγραψα...
εγω θα συνεχισω να χαιρομαι τις γνωσεις μου...σε εσενα δεν ξερω τι εμεινε για να χαρεις... :lol: :lol:
αιντε τα λεμε...:lol: :lol:
:wave2:
υ.γ. ειμαι φοβερα περιεργος να δω τι θα δημοσιοποιησει η bmw,οταν καποια στιγμη βρει ακρη...
Madkefalonian
08/07/2010, 04:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. ειμαι φοβερα περιεργος να δω τι θα δημοσιοποιησει η bmw,οταν καποια στιγμη βρει ακρη... [/B]
τιποτα φυσικα.
Ειναι γερμανικο σηνυθειο να τα αποσιωπουν αυτα ατα βλαβερα νεα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πανω θα βγαλουν δευτερη γενια με λυμενα τα προβληματα και οτυε θα το παρεις χαμπαρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μου τα'λεγε αλλα εγω εκει!!
Ευρωπαικο πηγα και πηρα.
Θελω το μηχανακι μου να εχει χαρακτηρα......:smokin:
ΜΟΥΛΤΙΣΤΡΑΝΤΑ 1200 ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............
Διάβασε τέστ στό μοτό νά δείς μέ τί χάρη τά γράφουν.........
Σκέτη έκθεση ίδεών στό Γυμνάσιο είναι:rotflmao:
Άφού ό άνθρωπος μέχρι καί τή σέλλα τού συνεπιβάτη φοβερή τή βρίσκει....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ 20000 ΕΥΡΩ...........??
Δώσε καί πάρε, ένα μούλτι..........πού τά κάνει όλα , 4 σέ 1
ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ...........
ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 20............
:wave2:
reinmeister
08/07/2010, 04:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
τιποτα φυσικα.
Ειναι γερμανικο σηνυθειο να τα αποσιωπουν αυτα ατα βλαβερα νεα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πανω θα βγαλουν δευτερη γενια με λυμενα τα προβληματα και οτυε θα το παρεις χαμπαρι.
μωρε,αν κανουν αυτο καλα θα ναι...μην αρχισουν τα καλα οπως με τα gs φοβαμαι,που κατηγορουσαν τους πελατες οτι διελυαν τους αξονες με την χρηση που εκαναν...:lol: :lol:
παντως εχουν καταπληκτικο οικονομικο σκεπτικο..."κανουμε r&d με τα λεφτα των πωλησεων...":yuck:
Μα καλά τη φήμη τους δε την σκέφτονται? Είναι δυνατόν να κάνεις τόση φασαρία και στο τέλος να βγάζεις στην αγορά κάτι που σπάει? Αν όλο αυτό το έκαναν εις γνώσιν τους, τότε το πιστολάκι που εξέλιξαν οι emo μια χαρά κάνει γι' αυτούς. :rolleyes:
reinmeister
08/07/2010, 04:56
calculated risk ηταν...απλως τους βγηκε λιγο χειροτερο και λιγο νωριτερα απο το αναμενομενο...
anyway, το μελλον θα δειξει...
το αθλιο servo-abs τους πηρε χρονια να το πεταξουν και ποτε δεν παραδεχτηκαν κατι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μα καλά τη φήμη τους δε τη σκέφτονται? Είναι δυνατόν να κάνεις τόση φασαρία και στο τέλος να βγάζεις στην αγορά κάτι που σπάει? Αν όλο αυτό το έκαναν εις γνώσιν τους, τότε το πιστολάκι που εξέλιξαν οι emo μια χαρά κάνει γι' αυτούς. :rolleyes:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί.
Αν δεν δημιουργούσε τέτοιο θόρυβο η εμφάνιση του άλλωστε, κανείς δεν θα έδινε ιδιαίτερη σημασία στα 2-3-13 μοτέρ που έσπασαν (και αντικαταστάθηκαν). Εχει ακούσει κανείς τίποτα για R1 και CBR που βροντάνε με μεγαλύτερη συχνότητα ίσως?
Όλος ο πλανήτης καλώς ή κακώς με τo S1000RR ασχολείται. Το ίδιο έγινε και με τα aprilia κ.ο.κ
Σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί.
Οι κανόνες αγοράς κα μαρκετινγκ το σπάνε δηλαδής? :eek: :eek:
takis-kk
08/07/2010, 05:34
Ρε παιδιά.
Το S1000 είναι κατ'ουσίαν ένα μηχανάκι πίστας.
Ελαφρύ,κομψό,όμορφο και με 200 άλογα / λίτρο.
Θα σπάσουν και μερικά . Ξέρετε πολλά SS μηχανάκια με αξιοπιστία μαλκότσι* ?
Reinmeister , πολύ μίζερο σε βρίσκω...
Γιατί αγόρι μου , εσύ που είσαι τόσο ρομαντικός ? (σε άλλο θρέντ).
Οποιος αποφασίζει να παντρευτεί τη Τζούλια είναι δυνατόν να έχει την απαίτηση να του μείνει πιστή ??
Ας πάρει την χοντροκώλα τη Χαγιαμπούσα (άκου Χαγιαμπούσα ! σα να καταπίνεις μεγάλη μπουκιά).
Μαλκότσι : Ντιζελοκινητήρας Ελληνικής κατασκευής στις αρχές του περασμένου αιώνα που ακόμα και σήμερα λειτουργεί (χωρίς να έχει σβήσει απο τότε) σε ψαροκάικα που ταξιδεύουν το Αιγαίο. ΝΤΟΥΠ-ΝΤΟΥΠ-ΝΤΟΥΠ .
:beer:
Οι κανόνες αγοράς κα μαρκετινγκ το σπάνε δηλαδής? :eek: :eek:
Οι κανόνες αγοράς και marketing επιβάλλουν τα πράγματα να γίνουν γρήγορα. Και το γρήγορα μπορεί να έχει επιπτώσεις και στο quality control του κατασκευαστή ή του υποκατασκευαστή, και στο να καμφούν οι όποιοι ενδοιασμοί των μηχανικών και στο να ικανοποιηθούν τα απόλυτα νούμερα κλπ κλπ.
Αν κάτσει η στραβή (όπως της aprilia πχ) απλά τον ήπιαν και τρέχουν να μαζέψουν τη ζημιά. Αλλιώς κάνουν αβαβά τη δουλειά (πλαίσια Κ5-Κ6 way) μέχρι να φθάσει στο απροχώρητο....
gixxerpap
08/07/2010, 05:42
στην ουσία είναι ένα πολιτικό supersport και για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα έπρεπε να έχει την στοιχειώδη αξιοπιστία...
το να σπασουν μερικά μοτέρ εταιρειών που έχουν πουλήσει δεκάδες χιλιάδες μοτοσυκλέτες, είναι λογικό και αποδεκτό.
το να σπάει το 10% της παραγωγής όμως, είναι άλλη ιστορία...
reinmeister
08/07/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ρε παιδιά.
Οποιος αποφασίζει να παντρευτεί τη Τζούλια είναι δυνατόν να έχει την απαίτηση να του μείνει πιστή ??
Ας πάρει την χοντροκώλα τη Χαγιαμπούσα (άκου Χαγιαμπούσα ! σα να καταπίνεις μεγάλη μπουκιά).
Μαλκότσι : Ντιζελοκινητήρας Ελληνικής κατασκευής στις αρχές του περασμένου αιώνα που ακόμα και σήμερα λειτουργεί (χωρίς να έχει σβήσει απο τότε) σε ψαροκάικα που ταξιδεύουν το Αιγαίο. ΝΤΟΥΠ-ΝΤΟΥΠ-ΝΤΟΥΠ .
την καραμελα των 200/lt αστη ,διοτι gsxr με τοσα παει και σουπερ μαρκετ καθημερινα...
κανεις δεν μιλαει για αξιοπιστια diesel σε 1000 supersport...αλλα 20.000-30.000 σε νορμαλ μορφη πρεπει να αντεχει...
το 5% παραγωγης δεν ειναι "καποια",ειναι προβλημα...ειδικα μαλιστα οταν δεν υπαρχει λυση...
define "μιζερος"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ρε παιδιά.
Φίλε πλάκα κάνεις έτσι? Άκου θα σπάσουν μερικά...αυτό θα σκέφτεσαι όταν θα προσπαθείς να μαζεύεις τον μπροκαρισμένο πίσω τροχό με 200 χαω?? :bigcry:
...α και όλα αυτά περί γκόμενες και Τζούλιες που θα σε απατήσουν σε αντίθεση με την πιστή οικοκοιρά και περί μηχανών με χαρακτήρα που συνηθίσαμε να ακούμε από τους ντουκατέους μην τα πλασάρετε πλέον...αρκετά! :confused: Αν το 1000άρι των Γερμανών είναι πατάτα, θα πάρω το 1000άρι των Ιαπώνων με το οποίο θα έχω τις ίδιες συγκινήσεις και φτηνότερα και με ασφάλεια...κοινώς την κόρη του περιπτερά που και πιο ωραίο κώλο από την Τζούλια έχει και μπορείς νατην βγάλεις και για καφέ μετά χωρίς να πουλήσεις το σπίτι σου :wacko:
takis-kk
08/07/2010, 05:57
define "μιζερος"...
Κάτι σε γκρινιάρης ένα πράμα..
χαλάρωσε.. έχεις 95% δίκιο
Αλλά εγώ είμαι με το 5%.
Καλό είναι που υπάρχουν S1000 και Τζούλιες , κι ας μη τις παντρευόμαστε
το 5% παραγωγης δεν ειναι "καποια",ειναι προβλημα...ειδικα μαλιστα οταν δεν υπαρχει λυση...
define "μιζερος"...
define 'δεν υπαρχει λυση'
Ιznogood
08/07/2010, 06:01
τελικα, ποσα σπανε;
...5%;
...10%;
:p
takis-kk
08/07/2010, 06:04
DrBig....
Είσαι απαιχτος...:a46:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
θα πάρω το 1000άρι των Ιαπώνων με το οποίο θα έχω τις ίδιες συγκινήσεις και φτηνότερα και με ασφάλεια...
Η οποία είναι ολίγον σχετική....Ούτε τον άσπαστο έχουν τα japan ούτε και φθηνότερα είναι. :winka:
gixxerpap
08/07/2010, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
τελικα, ποσα σπανε;
...5%;
...10%;
:p
5% επίσημα
10% ανεπίσημα
και αν ανοίξουν το στόμα τους και όσοι ντρέπονται(?) να το παραδεχτούν ....άστα....
μέχρι στιγμής έχω δει 2 στο δρόμο και έχω ήδη ακούσει για 4-5 σπασμένα...
μακάρι να είναι φήμη, μακάρι να βρεθεί η άκρη, μακάρι το μηχανάκι να γαμεί, ο ανταγωνισμός μόνο σε καλό δικό μας θα βγεί..
Οι κανόνες αγοράς και marketing επιβάλλουν τα πράγματα να γίνουν γρήγορα. Και το γρήγορα μπορεί να έχει επιπτώσεις και στο quality control του κατασκευαστή ή του υποκατασκευαστή, και στο να καμφούν οι όποιοι ενδοιασμοί των μηχανικών και στο να ικανοποιηθούν τα απόλυτα νούμερα κλπ κλπ.
Αν κάτσει η στραβή (όπως της aprilia πχ) απλά τον ήπιαν και τρέχουν να μαζέψουν τη ζημιά. Αλλιώς κάνουν αβαβά τη δουλειά (πλαίσια Κ5-Κ6 way) μέχρι να φθάσει στο απροχώρητο....
Ε καλά αυτό δε μέ λέμε όλοι? Εσύ έλεγες περί ενδελεχούς τεσταρίσματος...:confused:
Ιznogood
08/07/2010, 06:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για 4-5 σπασμένα...
εχει πουλησει ηδη 40-50 δηλ. η μπεμβε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
5% επίσημα
10% ανεπίσημα
και αν ανοίξουν το στόμα τους και όσοι ντρέπονται(?) να το παραδεχτούν ....άστα....
μέχρι στιγμής έχω δει 2 στο δρόμο και έχω ήδη ακούσει για 4-5 σπασμένα...
μακάρι να είναι φήμη, μακάρι να βρεθεί η άκρη, μακάρι το μηχανάκι να γαμεί, ο ανταγωνισμός μόνο σε καλό δικό μας θα βγεί.. πολλα δε σπανε αλλα αλλάζουν μοτερ μολις πανε για λαδια..
reinmeister
08/07/2010, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ευκολακι...
απουσια αιτιου...η αλλαγη κινητηρα δεν ειναι λυση,ειναι απλως κουκουλωμα...
ευκολακι...
Τώρα εγώ να ρωτήσω; Πόσους spare κινητήρες έχουν και τους αλλάζουν έτσι εύκολα;
:smokin:
devil's animal
08/07/2010, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πολλα δε σπανε αλλα αλλάζουν μοτερ μολις πανε για λαδια..
για να λεει πλεον και ο μπιμπικος τετοιες κουβεντες που μας ειχε πρηξει με το bmv (V for ventouza) καταλαβαινετε τι γινετε....:lol: :lol: :lol:
takis-kk
08/07/2010, 06:43
ευκολακι...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν είναι κουκούλωμα.. Πρέπει να γίνει .. η νεκροψία...:rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
08/07/2010, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα εγώ να ρωτήσω; Πόσους spare κινητήρες έχουν και τους αλλάζουν έτσι εύκολα;
ευκολακι...
τους ξεμονταρουν απο αυτα που ειναι να πουλησουν....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
για να λεει πλεον και ο μπιμπικος τετοιες κουβεντες που μας ειχε πρηξει με το bmv (V for ventouza) καταλαβαινετε τι γινετε....:lol: :lol: :lol: τιπορα ρε μαν..
προχθες αλλαζα στο φιλο μου μπαταρία στο σουζουκι μου..που εμεινε..
και ηταν κ ο αδελφος του εκει πυ δουλευει σε ενα εξουσιδοτημενο..
και μου τα λεγε.:wave2: δε κρυβω εγω τιποτα..
επισης το TO V v ομως φιλε..
Ε καλά αυτό δε μέ λέμε όλοι? Εσύ έλεγες περί ενδελεχούς τεσταρίσματος...:confused:
Δεν νομίζω....Μόνο 2 ποστ έχω γράψει εδώ.
Δεν νομίζω....Μόνο 2 ποστ έχω γράψει εδώ.
'Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί. '
:confused: :confused: :confused:
devil's animal
08/07/2010, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τιπορα ρε μαν..
προχθες αλλαζα στο φιλο μου μπαταρία στο σουζουκι μου..που εμεινε..
και ηταν κ ο αδελφος του εκει πυ δουλευει σε ενα εξουσιδοτημενο..
και μου τα λεγε.:wave2: δε κρυβω εγω τιποτα..
επισης το TO V v ομως φιλε..
ναι ρε..γι'αυτο το λεω...το εγραψες σε προηγουμενο ποστ.
αλλα τι να το κανεις το V και το v αν ειναι να πηγαινεις για λαδια και οταν το παιρνεις να σου γραφουν:
λαδια- αντικατασταση.
φιλτρο- αερα ελεγχος.
φιλτρο- λαδιου αντικατασταση.
υγρα φρενων- ελεγχος.
κινητηρας- αντικατασταση.
:lol: :lol: :lol: :lol:
takis-kk
08/07/2010, 07:08
Αν ήταν η ζήλεια ψώρα..
Θα γέμιζε όλη η χώρα.:lol:
Arxagelos
08/07/2010, 07:10
Ιδιοκτήτης: "Κύριοι έφερα τη μπέμπα για το πρώτο σέρβις..."
Αντιπροσωπεία: " Έ! μιας που το φερες ας αλλάξουμε και το μοτερ με ενα πιο ενισχυμένο δεν τρέχει τίποτα..."
:D
'Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί. '
:confused: :confused: :confused:
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς? Η bmw (οχι εγώ) είχε αναφέρει ότι τα μηχανάκια προπαραγωγής έκαναν 1.000.000 χλμ σε δοκιμές.
Αν πιστεύεις οτι έλεγαν ψέματα ή ότι αδιαφόρησαν για το αν θα σκορπάει το πρώτο τους SS καλά κάνεις. Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς? Η bmw (οχι εγώ) είχε αναφέρει ότι τα μηχανάκια προπαραγωγής έκαναν 1.000.000 χλμ σε δοκιμές.
Αν πιστεύεις οτι έλεγαν ψέματα ή ότι αδιαφόρησαν για το αν θα σκορπάει το πρώτο τους SS καλά κάνεις. Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.
Και δηλαδή πως το marketing κατάφερε και κατέστρεψε έναν κινητήρα που δεν έβγαλε κάτι για 1.000.000 χλμ; :rolleyes:
dukeandthecity
08/07/2010, 07:17
ρε γιατι δεν παιρνουν το χταπόδι να καθετε πανω στα μοτερ και όλα τα υπόλοιπα να τα κρατάνε για ανταλλακτικά. :confused: :confused:
H.A.Balafoutre
08/07/2010, 07:17
Και δηλαδή πως το marketing κατάφερε και κατέστρεψε έναν κινητήρα που δεν έβγαλε κάτι για 1.000.000 χλμ; :rolleyes:
Εργαστηριακά...χιλιόμετρα εννοούν...:lol:
dukeandthecity
08/07/2010, 07:20
επίσης να πώ οτι δεν έχω τις μηχανολογικές γνώσεις του rein αλλα αν δεν τις έχουν και εκει στην bmw τότε ας το κλείσουν το μαγαζί και ας πουλανε wurst στην under den linden.
Patch και λογισμικα....
Θα'ρθει η μερα που θα χανουμε βολτες επειδη το torrent του power commander που κατεβασαμε ειχε μεσα ιο και μας χαρχαλεψε τον ανορθωτη.Να μου το θυμηθειτε.
:a024: :a024: :lol:
Ιznogood
08/07/2010, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
επίσης να πώ οτι δεν έχω τις μηχανολογικές γνώσεις του rein αλλα αν δεν τις έχουν και εκει στην bmw τότε ας το κλείσουν το μαγαζί και ας πουλανε wurst στην under den linden.
Γιατι να το κλεισουν; Ας τους στειλουμε τον Rain...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Patch και λογισμικα....
Θα'ρθει η μερα που θα χανουμε βολτες επειδη το torrent του power commander που κατεβασαμε ειχε μεσα ιο και μας χαρχαλεψε τον ανορθωτη.Να μου το θυμηθειτε.
Μην αγχωνεσαι,
δεν έχει βγει κάτι για το Kaze
Ιznogood
08/07/2010, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Patch και λογισμικα....
Mε update λογισμικου μου εκαψαν το κλιματιστικο στο αυτοκινητο, μη το γελας...:bawl:
Εχουμε πιάσει το πουλάκι μας και το τραβάμε μου φαίνεται....
Παράδειγμα α. Η απριλια δοκίμαζε τον κινητήρα απ΄το 2007 χωρίς προβλήματα, έβγαλε το factory χωρίς προβλήματα, λύσσαξε να βγάλει το R όσο πιο γρήγορα γινόταν και βρόντηξαν.
Εξήγηση.
α) Ξέχασαν να φτιάχνουν κινητήρες
β) 2-3 γραμμές παραγωγής
γ) πίεσαν τον προμηθευτή να δώσει μπιέλλες το συντομότερο, ο οποίος για να προλάβει τα deadlines έβαλε ανειδίκευτους πακιστανούς να δουλεύουν CNC.
δ) δεν υπάρχει quality contol και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει.
Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τα μοτέρ των japan που σκάνε και για τα πλαίσια που κόβονται. Η Yamaha και η Suzuki πχ είναι άσχετες από πλαίσια και τα παραγωγής gixxer & fz1 τα έκοβαν ή δεν τα είχαν δοκιμάσει καθόλου? :confused:
Ιznogood
08/07/2010, 07:58
oh yes... :a014:
.....
Εγώ αν εδινα 20Κ γι το μοτοσακό θα το τρράβαγα να μεγαλώσει, πριν το βάλω όπου νομίζω ότι πρέπει να μπει....
Εδώ δεν μιλάμε για ενα "racing" μοντέλο αλλά το σούπερ τούμπανο και μοναδικό μοντέλο της BMW στην κατηγορία....
Σκέψου δλδ να ξύνεις τα πάντα όλα και να κάνει fail το traction control ή κάτι άλλο ηλεκτρονικό.... (τίγκα είναι το συγκεκριμένο)....
Tα υπολοιπα περί Aprilia δεν αξιογούνται διότι δεν ειναι και κανένας σοβαρός κατασκευαστής όπως η BMW... :lol:
Η bmw (οχι εγώ) είχε αναφέρει ότι τα μηχανάκια προπαραγωγής έκαναν 1.000.000 χλμ σε δοκιμές.
Προφανώς τα χιλιόμετρα ήταν σε εξομοιώσεις στον υπολογιστή και όχι στον δρόμο... :smokin:
Cpt. Haddock
08/07/2010, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Προφανώς τα χιλιόμετρα ήταν σε εξομοιώσεις στον υπολογιστή και όχι στον δρόμο... :smokin:
Πιθανον να συνυπολογίζονται και ώρες λειτουργίας κινητήρα σε ικρίωμα δοκιμών
dirtbird
08/07/2010, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιθανον να συνυπολογίζονται και ώρες λειτουργίας κινητήρα σε ικρίωμα δοκιμών
EννοΑς test rig , I suppose....:o :D
Cpt. Haddock
08/07/2010, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
EννοΑς test rig , I suppose....:o :D
Ομιλω την ελληνικήν αγαπητέ :smokin:
To ποιο ηπιο σε σχεδιασμο κινητηρα ειναι το 1000 τις bmw με πιο πουσαρισμενο το ΖΧ 10.
Πιστευω οτι το προβλημα προερχετε απο αστοχεια υλικου .
alexxxcbr
08/07/2010, 08:40
Σε μερικα χρονια θα το βρουν το προβλημα.
:lol: :lol: :lol:
Το 1998 βγηκε το σουπερ μηχανακι για την εποχη του το μυθικο R1 . Μετα απο 2χρονια στο μοντελο του 2000 υπηρχε μονο το ονομα ολα τ'αλλα αλαξαν . Λαθη κανουν ολοι και ειδικα οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη του.
???????? ??? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ?????? ???? ???:
??????? ??,
?? ???????? ??? e-mail ??? ???? ??? BMW Motorrad, ?? ?????? ?? ???
?????????????? ??? ??? ????? ???? ??? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?? BMW
Motorrad, ??????????? ?? ???? ???? ??????????, ????? ???????? ??? ??? ????????
????? ????? ? BMW Hellas.
?? ?????? ?? ??? ???????????? ??? ???? ?????????????? ? ????????? ???
???????????? ??? ??? ??????? ??? ????????????? ??? ???????? ??? ? ???????????
??? ?????? ??? ????????????? ????????????. ???????? ?? ??? ?????????? ??? ??
????????? ??? ...............
??????????? ??? ??????? ???.
?? ????????,
????? ???????????? ???????
BMW Hellas
-----------------------------------
> Dear Sirs,
I was informed that my motorcycle is ready. Unfortunately, I have to inform you
that I will not take delivery of it. Unless I receive documentation on the
cause of the seizure and the modifications in the new engine that was installed
I consider the motorcycle defective and dangerous.
Without prejudice.
Best regards,
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Το 1998 βγηκε το σουπερ μηχανακι για την εποχη του το μυθικο R1 . Μετα απο 2χρονια στο μοντελο του 2000 υπηρχε μονο το ονομα ολα τ'αλλα αλαξαν . Λαθη κανουν ολοι και ειδικα οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πολύ μυθολογία διαβάζεις ρε φιλαράκο.... το θρυλικό R1 λέει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
> Dear Sirs,
Without prejudice.
Best regards, [/B]
Σωστος :a46: αιντε μπραβο μπας και απολαυσεις την μοτοσυκλετα σου...
Ιznogood
08/07/2010, 09:19
> Dear Sirs,
Without prejudice.
Best regards,
Ωραιος...:smokin:
Dear Sirs,
Without prejudice.
Best regards,
:a013:
makis206
08/07/2010, 09:30
Eσύ φίλε aanas καλά τους τά'πες, αυτό που με ανησυχεί είναι η δική τους τοποθέτηση στο θέμα..
???????? ??? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ?????? ???? ???:
??????? ??,
?? ???????? ??? e-mail ??? ???? ??? BMW Motorrad, ?? ?????? ?? ???
?????????????? ??? ??? ????? ???? ??? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?? BMW
Motorrad, ??????????? ?? ???? ???? ??????????, ????? ???????? ??? ??? ????????
????? ????? ? BMW Hellas.
?? ?????? ?? ??? ???????????? ??? ???? ?????????????? ? ????????? ???
???????????? ??? ??? ??????? ??? ????????????? ??? ???????? ??? ? ???????????
??? ?????? ??? ????????????? ????????????. ???????? ?? ??? ?????????? ??? ??
????????? ??? ...............
??????????? ??? ??????? ???.
?? ????????,
????? ???????????? ???????
BMW Hellas
Λες και δεν τα ξέραμε..:lol: :rotflmao:
Και λίγο χιουμοράκι καλό κάνει, ας είναι η τελευταία σου αναποδιά!:beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πολύ μυθολογία διαβάζεις ρε φιλαράκο.... το θρυλικό R1 λέει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γερασες μπαρμπα..δε βλεπεις..μυθικό λεει..κ οταν βγηκε ετσι ηταν..αλλου!
εδώ (http://www.s1000rrforum.com/forum/maintenance/3109-metal-magnetic-drain-plug.html)
και
εδώ (http://www.bsbforum.co.uk/viewtopic.php?f=7&t=16218&sid=3dcef8fb028e360a3864f00b3143db3d%3C/font%3E)
Ένα παιδί έχει πρόβλημα με το gearbox λέει...
Πολύ μυθολογία διαβάζεις ρε φιλαράκο.... το θρυλικό R1 λέει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε φιλαρακο αν διαβασεις τα παρκατω θα καταλαβεις οτι το σχολιο ηταν ειρωνικο . Εκτος αν κατι αλλο σε ενοχλη και δεν το καταλαβα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
εδώ (http://www.s1000rrforum.com/forum/maintenance/3109-metal-magnetic-drain-plug.html)
και
εδώ (http://www.bsbforum.co.uk/viewtopic.php?f=7&t=16218&sid=3dcef8fb028e360a3864f00b3143db3d%3C/font%3E)
Ένα παιδί έχει πρόβλημα με το gearbox λέει...
Copy paste
'Since posting this morning, I took the compete gear cluster back to the supplying BMW dealer, and the wokshop foremans reaction to the wear on the gear dogs was 'christ, they are knackered'. I have rang back BMW UK after sales manager (Tom Nichol) to discuss the problem, but he doesn't seem remotely interested in resolving it. He was more concerned how I had obtained his telephone number.
When changing the oil and filter, have any of you BMW S1000RR owners noticed excessive swarf on the drain plug magnet?! If you have, thats the gearbox dogs disintergrating.'
.....
'ust had a call back from BMW Aftersales chief Tom Nichol, to say they are refusing my request for the replacement gearbox parts under warrenty as the bike had been raced. And I would have to pay the full retail price of £775 to obtain these parts. I am disgusted at their attitude as this is an obvious manufacturing fault, and nothing to do with gearbox abuse. I pointed out to him that BMW class the S1000RR as a race replica (RR) and it comes with a racing quickshift and four power maps, being 'Wet', 'Sport', 'Race' & 'Slick'.
The first page on the BMW S1000RR brocure states on Page 1 - 'pure riding enjoyment on road and track alike'
Page six states - 'it was made to shave those vital fractions of a second off your lap times' (obviouosly race track lap times)
Page ten states - 'And giving a sense of security that helps you win races'
Page eleven states - 'The RR has also already claimed pole positions and race victories in the German national superbike championship and in the Barcelona 24 hour race'
Page twelve states - 'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting'
page 21 states - 'Smart technologies that cut lap times'
The problem that worries me most, is when I fit these replacement parts I've had to pay for, they are going to last exactly the same amount of time, as the original gears did. And as Suzukiman said Steve Mercer had the same trouble at an MRO meeting. But I have heard from people who were at that meeting, the gearbox fault caused him to crash and led to several thousand pounds worth of damage.'
:( :( :(
'ust had a call back from BMW Aftersales chief Tom Nichol, to say they are refusing my request for the replacement gearbox parts under warrenty as the bike had been raced.
Βασικά για δύο meetings λέει . Προφανώς track days ?? :confused:
"Spoke to Jimmy Storrar's dad tonight, he is waiting to post on forum. They are waiting on a call from Mr Nicol, BMW after sales manager, already been told by Mr Nicol that they are not interested in fixing bike under warranty. Mr Nicol was informed that half the bolts that were removed from gear box were only finger tight, no locktight used in any of the bolts. Company that repaired Jimmy Storrar's bike said that this problem will occur again and again as it's manufacturing problem. Every time they change gear box oil sump plug is aways covered in swarf. Sold this bike as race bike, says on receipt race bike, only did 2 meetings and then gear box problems started. Bike not fit for purpose sold I.E. sale of goods"
[B]Βασικά για δύο meetings λέει . Προφανώς track days ?? :confused:
Μάλλον κάποιου τύπου αγώνα. Δε νομίζω πώς καμμιά εταιρεία τιμά την εγγύηση όταν το μηχανάκι εχει συμμετάσχει σε αγώνα αλλά η βλάβη δεν είναι 'αγωνιάρικη'..
δηλαδη η BMW λεει επισημα μεσω του after sales manager οτι το μηχανακι της ειναι για βολτα μεχρι την καφετερια (φορωντας φυσικα ολο τον bmw branded εξοπλισμο) για να λεει ο ευτυχης ιδιοκτητης ποσο γαμαουα μηχαναρα εχει κ οτι θα τους παταγε ολους αν δε σκορπαγε μολις κουμπωσει δευτερα;
:confused: :confused:
dukeandthecity
08/07/2010, 09:59
Βασικά για δύο meetings λέει . Προφανώς track days ?? :confused:
δεν ειναι απλα td αλλα european superstock (ο τροοπ θα ξέρει) αγωνες. Βλεπω οτι λέει για silverstone.
Γενικά η bmw κανει το κουνέλι για τα προβλήματα στο κιβώτιο που προήλθαν και καλα απο αγωνιστική χρήση.
Ισως σε αυτα που γραφουν οι εγγκλεζουριαν κολλαει και αυτο που λέει ο μεγιστος ββκ για αλλαγή μοτέρ μαζι με την αλλαγή λαδιών.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν ειναι απλα td αλλα european superstock (ο τροοπ θα ξέρει) αγωνες. Βλεπω οτι λέει για silverstone.
..................
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ???????
:lol: :lol: :lol: :lol:
reinmeister
08/07/2010, 10:04
η ολη φαση μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον τυπο που παει στον γιατρο και λεει...
"γιατρε...ποναω εδω,εδω,εδω,εκει,εκει,εδω"δειχνοντας με το δακτυλο του τα σημεια...
"τι εχω?"
"εχετε χτυπησει το δαχτυλο σας..."
σορρυ απο τους ατυχεις κατοχους,αλλα ρε σεις...που πεσατε...
πιστευω ακραδαντα οτι θα δημιουργησει ρεκορ γκινες ως η πρωτη μοτοσυκλεττα που καταφερε να διαλυσει ολα τα εντοσθια της,ενα προς ενα...
τραγικο...
Από τι κράμα το έφτιαξαν το μηχανάκι και "διαλάει", gouda/emmenthal;
Γιατί δεν το βγάζουν και σε 600 τώρα που το 1000 έγινε best seller? :lol:
georgis4
08/07/2010, 10:54
Copy paste
Page six states - 'it was made to shave those vital fractions of a second off your lap times'
Σπιτι - μαναβης - φουρνος - σπιτι 1.31s
Oι υπολοιποι αργουν 0.24s παραπανω...
:lol: :lol:
georgis4
08/07/2010, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Σπιτι - μαναβης - φουρνος - σπιτι 1.31s
Oι υπολοιποι αργουν 0.24s παραπανω...
:lol: :lol:
(υπομονη στους κατοχους και μακαρι να μη κλαψουν τα ? τους)
calculated risk ηταν...απλως τους βγηκε λιγο χειροτερο και λιγο νωριτερα απο το αναμενομενο...
anyway, το μελλον θα δειξει...
H BMW δεν εχει πειρα απο αγωνες σε αυτην την κατηγορια.
μωρε,αν κανουν αυτο καλα θα ναι...μην αρχισουν τα καλα οπως με τα gs φοβαμαι,που κατηγορουσαν τους πελατες οτι διελυαν τους αξονες με την χρηση που εκαναν...:lol: :lol:
παντως εχουν καταπληκτικο οικονομικο σκεπτικο..."κανουμε r&d με τα λεφτα των πωλησεων...":yuck:
Ηδη αρχισαν στην Αμερικη.
κάπου εκεί μέσα την πάτησαν στην BMW...ας ευχόμαστε οι ζημίες να παραμείνουν ΜΟΝΟ υλικές.
Τα ερωτηματικά είναι κατα λάθος από το copy paste στο blackberry. Η απάντηση της BMW είναι ακόμα χειρότερη. Αύριο...
Η απάντηση της BMW είναι ακόμα χειρότερη. Αύριο...
:sad: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Να μαντέψω ότι σου λένε πως ο κινητήρας δεν εχει κανένα πρόβλημα, ότι η βλάβη μάλλον προέκυψε από κάποιον δικό σου λάθος χειρισμό και αυτοί επειδή έχουν καλή καρδιά σου αντικαθιστούν όλο τον κινητήρα και αλλη φορά να προσέχεις..
Πέφτω πολύ έξω?
makis206
09/07/2010, 05:22
Η απάντηση της BMW είναι ακόμα χειρότερη. Αύριο...
Αναμένουμε στο ακουστικό μας...
Αναμένουμε στο ακουστικό μας..
Αναμένουμε στο ακουστικό μας........:p
DimChios
09/07/2010, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
για μηχανικος μια χαρα καθαρα ειναι τα χερια του!
:o
:look: :bawl:
ειδες η μπεμπε?
μετα τα οβαλ πιστονια της χοντα..πηγε ενα βημα παραπερα το θεμα..
:bigcry: :bawl:
κιολα αυτα οταν πλασαρουν καινουργιο στροφαλο για τα SBK και Superstock...:confused:
notakos600
09/07/2010, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Εκτός από τα λάδια στα χέρια του διακρίνω και γρέζια ή με απατά η όρασή μου ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εκτός από τα λάδια στα χέρια του διακρίνω και γρέζια ή με απατά η όρασή μου ;
Μπα όχι, καθάρισμα θέλει η οθόνη σου :p
Διαβάστε από κάτω προς τα πάνω και τα σχόλια δικά σας:
Αγαπητέ κε ,
Σε απάντηση των e-mail σας προς την BMW Motorrad, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για μία ακόμη φορά πως οι επικοινωνίες των πελατών με τη BMW Motorrad, προωθούνται σε εμάς προς διαχείριση, καθώς υπεύθυνη για την ελληνική αγορά είναι η BMW Hellas.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αντικατασταθεί ο κινητήρας της μοτοσικλέτας σας στο πλαίσιο της εργοστασιακής της εγγύησης και η μοτοσικλέτα σας πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Μπορείτε να την παραλάβετε από το συνεργείο της .
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών
BMW Hellas
-----------------------------------
> Dear Sirs,
I was informed that my motorcycle is ready. Unfortunately, I have to inform you that I will not take delivery of it. Unless I receive documentation on the cause of the seizure and the modifications in the new engine that was installed I consider the motorcycle defective and dangerous.
Without prejudice.
Best regards,
Δηλαδή δεν είναι το σωστό σχήμα της μπιέλας αυτό? Μπιελα τυπου S?
road spirit
09/07/2010, 06:47
Διαβάστε από κάτω προς τα πάνω και τα σχόλια δικά σας...
www.efpolis.gr , γραπτή καταγγελία/παράπονο, όπως θες πές το.... (παραδόξως, κάνουν καλή δουλειά)
Δύο ερωτήσεις:
1. Άντε και παίρνω απόφαση (που δεν την παίρνω αλλά τροφή για σκέψη) ότι μπορεί μαζί με τον ταρίφα/παππού/θεία/λάδια/κουλαμάρα μου να με θερίσει και το μηχανάκι το ίδιο την κόρη μου την ξανανεβάζω;
2. Τι έχει πιάσει μερικούς με τον reinmeister; Εδώ εγώ που κόντεψα να σκοτωθώ, έχω 20 χιλιάρικα δεσμευμένα, πάω για δικαστήρια και νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.