Σύνδεση

View Full Version : Κόλλημα κινητήρα S1000RR

Σελίδες : 1 2 [3] 4

dukeandthecity
09/07/2010, 07:04
Η φωτό που ανέβασε ο stabak είναι από το μηχανάκι του aanas;

Stabak
09/07/2010, 07:05
Οχι....

Panopticon7
09/07/2010, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.

Μιλαμε για ενα μηχανακι που βγαζει 20 ιππους παραπανω απο τα τερμα πουσαρισμενα των ιαπωνων, δεν θελει κ πολυ για να φανταστεις οτι θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον.

Cpt. Haddock
09/07/2010, 07:13
Δύο ερωτήσεις:

Ασχέτως τούτων, θα πρότεινα να δείξεις την αλληλογραφία σου σε ενα δικηγόρο. Η απάντηση ειναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένη, ωστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Βέβαια, απο τη στιγμή πυο ο κατασκευαστής δεχεται να σου αλλάξει κατι (και ειδικα τον κινητήρα), στα πλαίσια της εγγύησης, αποδέχεται στην ουσία οτι δεν τίθεται θεμα χρήσης ή λαθους του αναβάτη. Όμως το "η μοτοσικλέτα σας πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές" ειναι πολύ ασαφές σε ότι αφορά τη βλάβη, την αιτία ή και την αντιμετώπιση.

Δες το με δικηγόρο και, αφου η bmw motorrad σε παραπέμπει στην εδώ αντιπροσωπεία, στείλε τους κι εσύ το email στα ελληνικά με τις επιφυλάξεις σου, κοινοποιώντας το στο efpolis και στο συνήγορο καταναλωτη, βαζοντας και ένα "επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος". Μπορείς και να αναφέρεις/επισυνάψεις αντίστοιχες αναφορές απο ξένα φόρα, ωστε να φανεί οτι δεν ειναι μεμονωμένο πρόβλημα.

:wave2: :wave2: :wave2:

alexxxcbr
09/07/2010, 07:31
Ψαξτο οσο μπορεις το θεμα.Ειναι κριμα να μην μπορεις να χαρεις το μηχανακι σου.

:wave2:

NikosR
09/07/2010, 07:36
Μεταξύ μας τώρα, δε ξέρω τι μπορεί να περιμένει ο φίλος. Αν η μπεμβε διεθνώς κρατάει το στόμα της κλειστό για το θέμα, μόνο αναφορά δυστυχήματος και νομική οδός κατόπιν αυτού (class action κυρίως σε Αμερικές κλπ) μπορεί να του αναγκάσει να ανοίξουν το στομα τους. Τύποις την εγγύηση την έχουν καλύψει. Τα δικαιολογημένα ψυχολογικά του φίλου μόνο με πούλημα νομίζω πως θα φύγουν δυστυχώς.

aanas
09/07/2010, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Οχι....

Είναι από την Ελλάδα;

Πως έγινε;

TOLISTOLAROS
09/07/2010, 08:03
Τώρα το πρόσεξα...πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα
Αν δεν αισθάνεσαι πλέον καλά με το μηχανάκι και δε θες να το πουλήσεις ο ίδιος σε ιδιώτη κάνεις το εξής:
Δώστο ανταλλαγή στη BMW(σίγουρα θα το δεχτούν και σε καλή τιμή) και παίρνεις το K1200S(ή κάτι σπορ BMW).
Από κει και πέρα αν δε σου αρέσει το μηχανάκι της ανταλλαγής,πούλα το,πάρε ένα τζαπάν και καλές βόλτες

Τώρα όσοι κολλάτε στα περί πιστοποιημένων μηχανικών,πολλές φορές ένας ψείρας διαβασμένος ερασιτέχνης είναι κλάσεις ανώτερος από μερικούς 'φτασμένους-καταξιωμένους' του χώρου

PERIPETEIAS
09/07/2010, 08:10
Δύο ερωτήσεις:

1. Άντε και παίρνω απόφαση (που δεν την παίρνω αλλά τροφή για σκέψη) ότι μπορεί μαζί με τον ταρίφα/παππού/θεία/λάδια/κουλαμάρα μου να με θερίσει και το μηχανάκι το ίδιο την κόρη μου την ξανανεβάζω;

2. Τι έχει πιάσει μερικούς με τον reinmeister; Εδώ εγώ που κόντεψα να σκοτωθώ, έχω 20 χιλιάρικα δεσμευμένα, πάω για δικαστήρια και νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.

Αν ειναι αυτο το προβλημα, δεν παιρνεις καλυτερα κατι πιο light για την κορη? το 200 ιππων τι το θελει? Φιλικα το λεω και γω μπαμπας ειμαι :beer:

stefanos
09/07/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Μιλαμε για ενα μηχανακι που βγαζει 20 ιππους παραπανω απο τα τερμα πουσαρισμενα των ιαπωνων, δεν θελει κ πολυ για να φανταστεις οτι θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον.

Εδώ δεν συμφωνώ.
Και οι Ιάπωνες και η BMW ξέρουν να βγάζουν πολλά περισσότερα άλογα οπότε το μόνο που που θα φανταζόμουνα είναι μιά επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος.

Shaolin Monk
09/07/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
Αν ειναι αυτο το προβλημα, δεν παιρνεις καλυτερα κατι πιο light για την κορη? το 200 ιππων τι το θελει? Φιλικα το λεω και γω μπαμπας ειμαι :beer:

Που το παραξενο να θελεις να κανεις μια βολτα το παιδι σου; Αν προσεχεις την ασφαλεια του;

nktR
09/07/2010, 08:55
εγώ θα έλεγα να κάνει αναστροφή πώλησης λόγω ακαταλληλότητας, το ότι δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας για τη σωματική του ακεραιότητα, και να απαιτήσει τα λεφτά του πίσω. Εάν δεν το αποδεχτούν τους κάνεις εξώδικο το ότι θα τους κυνηγήσεις νομικά και οτι θα απαιτήσεις όχι μόνο την αξία της μοτό αλλά και +άλλα όσα ευρώ για ότι μπορείς να φανταστείς.
Να πας σε ένα δικηγόρο να σε συμβουλέψει
Καλή τύχη

NikosR
09/07/2010, 09:02
Φρένα....

http://www.bmwsuperbikes.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=14394&start=0&st=0&sk=t&sd=a

http://bmw-k.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=13703&p=93031&hilit=+brake+failure#p92991

Χε χε θα το κάνουμε σπορ τώρα να βρίσκουμε failure reports για τη μηχανάρα.

road spirit
09/07/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
εγώ θα έλεγα να κάνει αναστροφή πώλησης λόγω ακαταλληλότητας, το ότι δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας για τη σωματική του ακεραιότητα, και να απαιτήσει τα λεφτά του πίσω. Εάν δεν το αποδεχτούν τους κάνεις εξώδικο το ότι θα τους κυνηγήσεις νομικά και οτι θα απαιτήσεις όχι μόνο την αξία της μοτό αλλά και +άλλα όσα ευρώ για ότι μπορείς να φανταστείς.
Καλή τύχη

+1000

Τι δικαιώματα έχω αν αγόρασα ελαττωματικό προϊόν;

Ο Αστικός Κώδικας (άρθρο 540) προβλέπει πως ο αγοραστής έχει το δικαίωμα:
Α. Να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο
Β. Να μειώσει το τίμημα
Γ. Να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση

Με απλά λόγια, συνεχίζοντας το παράδειγμα με την τηλεόραση, πηγαίνετε στον Κωτσόβολο και απαιτείτε να διορθώσουν την τηλεόραση. Αν η διόρθωση δε λύνει το πρόβλημα, μπορείτε να απαιτήσετε να σας την αντικαταστήσουν, δηλαδή να σας δώσουν άλλη τηλεόραση ίδιας μάρκας και μοντέλου.

Αν ισχυρισθούν πως δεν υπάρχει καμία άλλη ίδια τηλεόραση στο κατάστημα, τότε θα ασκήσετε το «δικαίωμα μείωσης του τιμήματος». Αυτό σημαίνει πως έχετε τη δυνατότητα να απαιτήσετε να σας επιστρέψουν ένα τμήμα από τα χρήματα που καταβάλατε, ώστε η νέα αξία να ανταποκρίνεται στην ελαττωματική τηλεόραση.

Αν, όμως, δεν επιθυμείτε να κρατήσετε την ελαττωματική τηλεόραση τότε μπορείτε να ασκήσετε το λεγόμενο «δικαίωμα υπαναχώρησης» από τη σύμβαση. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να πείτε «δηλώνω πως υπαναχωρώ από τη σύμβαση» και να επιστρέψετε την τηλεόραση απαιτώντας να σας επιστρέψουν τα χρήματα.

cartman
09/07/2010, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
...
Δώστο ανταλλαγή στη BMW(σίγουρα θα το δεχτούν και σε καλή τιμή) και παίρνεις το K1200S(ή κάτι σπορ BMW).
Από κει και πέρα αν δε σου αρέσει το μηχανάκι της ανταλλαγής,πούλα το,πάρε ένα τζαπάν και καλές βόλτες...

Καλή τύχη

Φίλε με το σπασμένο μηχανάκι, οι δύο πιο πάνω απόψεις είναι οι πιο λογικές. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα δικηγόρο και θα έκανα το 1ο πιο πάνω: αφού η BMW θεωρεί το μηχανάκι ΟΚ, τους το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο είτε από αυτούς είτε από αλλού και ησυχάζεις. Προσωπικά ποτέ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα ξανακαβαλούσα το σιγκεκριμένο bmw, τουλάχιστον όχι πριν βρουν το λάθος και το φτιάξουν. Εννοείται δεν παίζουμε με την ζωή μας :beer:

dukeandthecity
09/07/2010, 11:08
Για διάβασε και τα πόστ του γιαγιά αρκούδα να δεις τι τράβηξε με την BMW και τι χαζα του λέγανε. Από την άλλη αν σου πουν ότι ξέρεις βρήκαμε το πρόβλημα στο πχ μάτι του βολάν και το αλλάξαμε και βάλαμε το σούπερ ντουπερ αγωνιαρικο από διαστημικό καρμπόν, θα ξανανεβενες ταπα;

Tpap
09/07/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
...στο μάτι του βολάν...

Ωχ... :rotflmao:

SVX
09/07/2010, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Προσωπικά ποτέ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα ξανακαβαλούσα το σιγκεκριμένο bmw, τουλάχιστον όχι πριν βρουν το λάθος και το φτιάξουν. Εννοείται δεν παίζουμε με την ζωή μας :beer:

Πολυ σωστό.... ΔΕΝ παιζουμε κορωνα - γραμματα (Ουτε απο οικονομικης αποψεως) με μηχανη υψηλων επιδοσεων που υποτιθεται πως θα λειτουργει στα ορια των δυνατοτητων της:smokin:

takis-kk
09/07/2010, 15:38
Κόλλημα κινητήρα S1000RR.

Το 1979 αγόρασα την πρώτη μου BMW.

Θυμάμαι πως απο τότε, κύριοι ένορκοι, υπήρχε "κόλλημα" με τις BMW.

sniper
09/07/2010, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk

Nαι αλλά τώρα κολλάνε οι κινητήρες της bmw....

vaska
09/07/2010, 17:28
Καλή τύχη

+ όσα θες

Υ.Γ.
Για μιά ακόμα φορά οι αριθμοί και η ανάλυσή τους από ανθρώπους που το έχουν το θέμα αποδείχτηκαν αμείλικτοι (reimeister έχεις απόλυτο δίκιο να λες για ρεκόρ Γκίνες).

Αστοχία υλικού ή ότι άλλη παπάτζα μπορούν να σκεφτούν μ' αφήνει παγερά αδιάφορο σε μηχανάκι των 20000 ευρωπαϊκών. Ας φρόντιζαν να είχαν ελέγξει επαρκώς το προϊόν που βγάζουν στην αγορά. Σημειώστε δε ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος είμαι ήδη κάτοχος BMW, αλλά τελικά πιστεύω ότι υπάρχουν εταιρίες που ακόμα εκμεταλλεύονται το όνομα που είχαν χτίσει κάποτε για να κάνουν πωλήσεις. Για πείτε μου αν ήταν μια πρωτοεμφανιζόμενη εταιρία στο χώρο πόσοι από μας θα είχαν δείξει την ανοχή που δείχνουμε στη Βαυαρική??

Αυτό που είπε ο Αντώνης για την χρονιά που καταργήθηκε το βυρίλlιο στην F1 είναι απολύτως αληθές για να μην πω εγώ για τη απίστευτη τηλεμετρία της Βαυαρής που άφησε τον Χακινεν χωρίς καύσιμο λίγα μέτρα προ του τερματισμού και την εταιρία μετά από αυτό χωρίς Χάκινεν
:rotflmao:

irinia
10/07/2010, 00:20
ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

90 ήμερών άπό τήν ήμέρα άγοράς,μετά ΠΑΠΑΛΑ....!!!
Καί άναστροφή πώλησης σημαίνει δικαστήρια καί λεφτά άφού δικαιωθείς
μετά άπό χρόνια ........
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΟΤΟ......!!!!
Πρέπει νά έχεις άποδεικτικά στοιχεία ότι............παρέδωσες τό μηχανάκι καί
σού έχουν ύπογράψει γιά τή βλάβη...!!!
Μετά ζητάς άναστροφή πώλησης ΑΝ είσαι μέσα στά χρονικά όρια........
Πάρα πολύ σπάνια θά σού άλλάξουν όχημα, ΔΗΛΑΔΗ........ ΠΟΤΕ.....!!!
Τί πιό σοβαρό άπό ένα μοτέρ πού παραδίνει πνεύμα....???
Καί όμως έλα σού λέει καί σού άλλάζω τό μοτέρ....!!!
Μέχρι κάποια στιγμή νά σού πούνε,έσύ φταίς δέν τό χειριζόσουν καλά....!!!!
Ή νά βγείς άπό τήν έγγύηση.
Έδώ φτάσαμε νά λένε φταίει ό τάδε συναγερμός κ.λ.π....
Γιαυτό τό μόνο όπλο τού άγοραστή σέ αύτή τήν περίπτωση είναι.........
Η ΤΙΜΩΡΙΑ.............αύτού πού τού πούλησε ΠΑΤΑΤΑ.....!!!
Καί ό μόνος τρόπος νά γυρίσει τήν πλάτη στό προιόν καί τήν έταιρεία.
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ..............ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ......!!!!

Αύτό λέγεται καταναλωτική..........ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Καί μετά άσε αύτούς νά τραβάνε τά βυζιά τους γιά νά βρούν ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ........!!!

ΕΣΥ.........?????

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..............!!!!!!

Γιαυτό λέμε, μή παίρνεις καινούργιο πράμμα,άστο ένα χρόνο στήν άγορά τό ρημάδι.....!!!!

Έτσι είναι παιδιά, ή γκαύλα, ή πρεμούρα καί ή ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ στήν περίπτωση μας.........
πληρώθηκε πολύ ......ΑΚΡΙΒΑ....!!!!!

irinia
10/07/2010, 00:42

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ............

Μού έδωσε ένα BMW τού 49 ,άπό αύτές πού κυκλοφορούσαν στό
Έλ Άλαμέιν.........καί δέν πάρκαραν στό πλαινό στάντ ,άπλά τίς έγερνες
καί τίς άφηνες........
Τότε νά δείς τί "κόλλημα" ύπήρχε......!!!!!!!!!!
Καί μιά καί τό συζητάμε ...........
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕ - ΚΟΛΛΑΓΕΣ.........???

Άν έβλεπες τό μηχανάκι τήν ώρα πού είναι παρκαρισμένο νά...........ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ......???

Ή ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ..............ΘΑΜΑΣΤΑΝ :lol: :rotflmao:

Σίγουρα ύπάρχει " ΚΟΛΛΗΜΑ "

Άλλά..........ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ...........????????

notakos600
10/07/2010, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Γιαυτό τό μόνο όπλο τού άγοραστή σέ αύτή τήν περίπτωση είναι.........
Η ΤΙΜΩΡΙΑ.............αύτού πού τού πούλησε ΠΑΤΑΤΑ.....!!!
Καί ό μόνος τρόπος νά γυρίσει τήν πλάτη στό προιόν καί τήν έταιρεία.
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ..............ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ......!!!!

Με 20 χιλιάρικα κατάθεση δεν μπορεί πλέον να γυρίσει την πλάτη.
Θα συμφωνήσω όμως απόλυτα στη βιασύνη αγοράς ενός πρωτοκυκλφόρητου μοντέλου.

deusXT
10/07/2010, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

90 ήμερών άπό τήν ήμέρα άγοράς,μετά ΠΑΠΑΛΑ....!!! νομιζω ότι είναι 6 μηνες για κινητά 2 χρόνια για ακινητα. τη διαδικασία δε τη ξερω αλλά το διάστημα ειναι 6 μηνες

takis-kk
10/07/2010, 02:26
sniper έγραψε...

"Nαι αλλά τώρα κολλάνε οι κινητήρες της bmw...."
-------------------------------------------------------

Πάντα κολλούσαν κινητήρες, συνέβαιναν και χειρότερα...
Απλά τότε .. Δεν υπήρχε Internet..

Η άμεση επικοινωνία , είναι όπλο του καταναλωτή.
Τά όπλα όμως απαιτούν ορθή χρήση.
Κάποιος πόσταρε μια στραβή μπιέλα, αυτό απο μόνο του δημιουργεί λάθος εντυπώσεις,
Με τον Rein.. δεν μπορώ να διαφωνήσω , αλλά ούτε και να συμφωνήσω.
Για τους υπόλοιπους που εκφράζουν διάφορες εικασίες για τα αίτια, τι να πώ? Απο υποθέσεις δεν προκύπτουν ασφαλή συμπεράσματα.
Το γεγονός είναι ότι "έσκασε" ένα μοτέρ. Κάτω απο ποιές συνθήκες ? Εχουν "σκάσει" κι άλλα ? Πόσα ?
Που ? Απο την ίδια αιτία ?
Η εταιρία πήρε το(α) "σπασμένο(α)" για να το(α) μελετήσει , και το(α) αντικατέστησε με καινούργιο(α), σίγουρα οφείλει εξηγήσεις, Τι άλλο κατα τη γνώμη σας έπρεπε να κάνει?
Ποιά εταιρία μπορεί να εγγυηθεί την απροβληματιστη λειτουργία ενός μηχανικού συνόλου ? Ούτε καν η NASA.
Ξέρω ότι "παίζω" τον δικηγόρο του διαβόλου (διάβολος η bmw εν προκειμένω) αυτό που πραγματικά θέλω όμως να επισημάνω είναι πως δεν πρέπει καμμιά εμπιστοσύνη στα "σίδερα" που καβαλάμε με 200+ km/h , ειδικά σε δημόσιους δρόμους. (Αμάρτημα στο οποίο ενίοτε υποκύπτω παρα τα γεροντάματα).

ΥΓ1. Για τον terens.
Εσυ ο ... κολλημένος... με την ΑΕΚ , βλέπεις το δικό μου κόλλημα ?
Μου θυμίζεις την καμήλα και την καμπούρα της..
Α και κάτι ακόμα... Να τον ακούς τον μπαμπά σου..

ΥΓ2.
Τι έγινε πρωί-πρωί σήμερα ρε? Ολοι το ίδιο όνειρο βλέπαμε? :lol:

Viking
10/07/2010, 05:19

Κάποιος πόσταρε μια στραβή μπιέλα, αυτό απο μόνο του δημιουργεί λάθος εντυπώσεις,
Για τους υπόλοιπους που εκφράζουν διάφορες εικασίες για τα αίτια, τι να πώ? Απο υποθέσεις δεν προκύπτουν ασφαλή συμπεράσματα.
Το γεγονός είναι ότι "έσκασε" ένα μοτέρ. Κάτω απο ποιές συνθήκες ? Εχουν "σκάσει" κι άλλα ? Πόσα ?
Η εταιρία πήρε το(α) "σπασμένο(α)" για να το(α) μελετήσει , και το(α) αντικατέστησε με καινούργιο(α), σίγουρα οφείλει εξηγήσεις, Τι άλλο κατα τη γνώμη σας έπρεπε να κάνει?
Ποιά εταιρία μπορεί να εγγυηθεί την απροβληματιστη λειτουργία ενός μηχανικού συνόλου ? Ούτε καν η NASA.
Ξέρω ότι "παίζω" τον δικηγόρο του διαβόλου (διάβολος η bmw εν προκειμένω) αυτό που πραγματικά θέλω όμως να επισημάνω είναι πως δεν πρέπει καμμιά εμπιστοσύνη στα "σίδερα" που καβαλάμε με 200+ km/h , ειδικά σε δημόσιους δρόμους. (Αμάρτημα στο οποίο ενίοτε υποκύπτω παρα τα γεροντάματα).

:a23: :a19: :beer:

reinmeister
10/07/2010, 06:43
sniper έγραψε...

σαφεστατα και δεν υπηρχε ιντερνετ ,αλλα υπηρχαν τηλεφωνα,κεφετεριες,περιοδικα...οταν ενα καινουριο μηχανακι εβγαινε στην αγορα και γινοταν χριστουγεννιατικο δεντρο το μαθαιναμε κι επισης το σχολιαζαμε...

η διαφορα με τοτε ειναι η αμεσοτητα της πληροφορησης...τωρα κραζουμε αμεσως,τοτε κραζαμε μετα απο ενα μηνα...

χειροτερα ειπες? δεν νομιζω...εκτος εαν , με το χειροτερα, εννοεις την πολιτικη των εταιρειων,χωρις τους τωρινους ποιοτικους ελεγχους πριν την παραγωγη,χωρις ανακλησεις κλπ μια και "τοτε" απλα "ζουσαμε" με τα οποια προβληματα και προσπαθουσαμε να βρουμε ακρη μονοι μας...

ενα μοτερ? κανεις πλακα τωρα...6-7 εχουν σκασει τεκμηριωμενα στην ελλαδα και ακουγεται για αλλα τοσα σε συνολικο αριθμο περιπου 30-40 το πολυ πωλησεων...

εξωτερικο το τεκμηριο ειναι περιπου 8% της παραγωγης και ανεβαινει καθημερινα...

εν ετη 2010 δεν μπορει μια εταιρεια να εγγυηθει την απροβληματιστη λειτουργια ενος μηχανικου συνολου?

δεν πιστευω οτι το εγραψες αυτο...

δεν μιλαμε για εταιρεια με μηδενικο τεχνολογικο,οικονομικο κι οτι αλλο θες υποβαθρο...μιλαμε για μια εταιρεια με 100 χρονια πειρα στην κατασκευη σπορ κινητηρων,με χαωδεις πωλησεις στον πλανητη κι ενα απο τα μεγαλυτερα r&d παγκοσμιως, η οποια στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχε και 5 χρονια στην διαθεση της για το ολο πονημα...

σαφεστατα και μπορει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εγγυηθει το προϊον της,ειδικα οταν ειναι ενα προϊον που εχει αμεση σχεση με ανθρωπινες ζωες...

φυσικα μιλαμε για μαζικη παραγωγη η οποια δικαιολογει καποιες αστοχιες...καποιες αστοχιες ξερεις οτι μεταφραζεται σε μερικες μοναδες /χιλιαδα...

οχι το χαλι αυτο...

τι θα μπορουσε να κανει η εταιρεια?

ανακληση εφ' οσον κινδυνευουν οι αναβατες...δεν μιλαμε για καταναλωση λαδιων,προβληματικους συμπλεκτες κλπ...μιλαμε για φρακαρισμενα μοτερ...

για ποιον λογο γινεται αυτο?

στα @@ μου οπως και στα @@ τα δικα σου και του εκαστοτε αγοραστη...αυτο που ενδιαφερει ειναι να φτιαχτει...αλλα μεχρι να να γινει αυτο ,να μην τηρειται σιγη ιχθυος απο την εταιρεια...η αν ειναι να τηρηθει,να σταματησει τις πωλησεις μεχρι να βρεθει λυση...

θα μου πεις δεν την συμφερει? επισης στα @@ μου...οταν το διαφημιζε ως το καλυτερο-ασφαλεστερο-γρηγοροτερο μηχανακι του κοσμου και ετρεχαν ολοι να τα σκασουν μην και δεν προλαβουν το γλυκο ηταν καλα ε?

ασε με σε παρακαλω με τους απαραδεκτους...

εικασιες?

νομιζεις οτι τυχαια εγραψα εγω πριν κατι μηνες οτι θα υπαρξει προβλημα?

και απο πλευρας αποδοσης αλλα και αξιοπιστιας?

ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ σκαμπαζει τα βασικα απο μηχανολογια κι εχει και πειρα στους Ι4 το εβλεπε...

νομιζεις οτι ειναι τυχαιο που και οι τεσσερις μεγαλοι ιαπωνες κατασκευαστες ακολουθουν συγκεκριμενο σχεδιαστικο σκεπτικο στα υψηλης αποδοσης Ι4 τους?

οχι...πολυ απλα ξερουν τι δουλευει και το εξελισουν εδω και 10 τουλαχιστον χρονια...

οταν λεμε δουλευει εννοουμε ευρεια καθημερινη χρηση κι οχι περιβαλλον εξειδικευμενο οπως και χρηση...

αν ηθελε να προσφερει κατι τετοιο η bmw ας το ελεγε...

οποιος ξεφευγει απο την πεπατημενη πρεπει να ειναι σε θεση να υποστει-επωμιστει και τις τυχουσες συνεπειες...

εδω ολοκληρη yamaha αλλαξε γεωμετρια κινητηρα (crosplane στροφαλος) και την πρωτη χρονια επασχε απο πλευρας αξιοπιστιας,οπως και αποδοσης...

κι εκει το ειχα "μαντεψει" επακριβως και στο θεμα αποδοσης,οπως και αξιοπιστιας,μηνες πριν,(υπαρχουν και γραπτα ντοκουμεντα για τους απιστους), αλλα δεν ειδα καποιον να με "κραζει" γι αυτο...

βεβαια καμια σχεση τα δυο μηχανακια μια και το R1 παθαινε πολυ συγκεκριμενη ζημια κι επιπροσθετως η yamaha δεν ειχε την ηλιθιοτητα να το ριξει στην αγορα με 20 αλογα πανω...

τυχαιο...? δεν νομιζω...

υ.γ.

τελικα εγω πρεπει να γινω χαρτοριχτρα μια και στις προβλεψεις ειμαι μανουλα...η ειμαι ο θεος της μηχανολογιας...η ισως δεν ειμαι κομπλεξαρισμενος που εθελοτυφλει,αλλα μπορει να κρινει αντικειμενικα κατι και δεν φοβαται να σπασει τα μουτρα του εαν κανει λαθος...

αν καποια στιγμη ξεπερασετε το θεμα "reinmeister" και θελησετε να συζητησουμε σοβαρα-μηχανολογικα,εκτενεστερα, το γιατι το bmw ειναι,για την ωρα, σκουπιδι και η μητρικη εταιρεια για κλωτσιες,εδω ειμαστε...

αν συνεχισετε το υπολοιπο βιολι με την παρτη μου...:wave2:

devil's animal
10/07/2010, 07:14
το διαολο γινεται με τους καινουργιους κινητηρες ρπμ?? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107312)

διαβαζα τωρα το ebike του ιουνιου και επσεα πανω σ'αυτο και το εβαλα εδω πιο πολυ για να δειξω 1) οτι και αλλες εταιρεις κανουν μ@λακιες και 2) μαλλον εχουν αγχωθει και θελουν να βγαζουν γρηγορα τις μοτοσυκλετες χωρις πολλα τεστ και αυτο μονο καλο δεν ειναι για μας....:(

gixxerpap
10/07/2010, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το διαολο γινεται με τους καινουργιους κινητηρες ρπμ?? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107312)

διαβαζα τωρα το ebike του ιουνιου και επσεα πανω σ'αυτο και το εβαλα εδω πιο πολυ για να δειξω 1) οτι και αλλες εταιρεις κανουν μ@λακιες και 2) μαλλον εχουν αγχωθει και θελουν να βγαζουν γρηγορα τις μοτοσυκλετες χωρις πολλα τεστ και αυτο μονο καλο δεν ειναι για μας....:(

μα αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα Σταύρο! όλες οι εταιρείες κάνουν μαλακίες. Ανακλήσεις πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται και αυτό είναι το ζητούμενο απο μια σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της. Διαπιστώνεις τη γκάφα που έκανες, την παραδέχεσαι και ανακοινώνεις ανάκληση πριν πάρεις στο λαιμό σου κάποιον ανυποψίαστο πελάτη.

στην περίπτωση του superduperγαμώότικινείται BMW, καμία ανάκληση δεν έχει γίνει, καμία παραδοχή σφάλματος. αυτό σχολιάζουμε και κατακρίνουμε στις προηγούμενες σελίδες.

η αντιμετώπιση του στυλ: σκάστα μας (γιατί ο έλικας κοστίζει), τράβα κάνε το κομμάτι σου κι αν δε σκοτωθείς, έλα και θα σου αλλάξουμε μοτέρ, δε γαμιέται, είμαστε large είναι τουλάχιστον απαράδεκτη απο μια εταιρεία σαν την BMW.

irinia
10/07/2010, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Με 20 χιλιάρικα κατάθεση δεν μπορεί πλέον να γυρίσει την πλάτη.
Θα συμφωνήσω όμως απόλυτα στη βιασύνη αγοράς ενός πρωτοκυκλφόρητου μοντέλου.

ENNOEITAI OTI ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..........

Αύτόν πού τήν έφαγε,άλλά αύτόν πού.........ΘΑ, ή πρόκειται νά πάρει...!!!
Ό άλλος ό κακομοίρης, πρέπει νά τό παλέψει.......

irinia
10/07/2010, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
νομιζω ότι είναι 6 μηνες για κινητά 2 χρόνια για ακινητα. τη διαδικασία δε τη ξερω αλλά το διάστημα ειναι 6 μηνες

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...........

Στήν περίπτωση μας είναι 90 ήμέρες........

irinia
10/07/2010, 08:27
sniper έγραψε...

ΥΓ1. Για τον terens.
Εσυ ο ... κολλημένος... με την ΑΕΚ , βλέπεις το δικό μου κόλλημα ?
Μου θυμίζεις την καμήλα και την καμπούρα της..
Α και κάτι ακόμα... Να τον ακούς τον μπαμπά σου..

ΥΓ2.
Τι έγινε πρωί-πρωί σήμερα ρε? Ολοι το ίδιο όνειρο βλέπαμε? :lol:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ............ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ή όποία είναι καί άλλου έπιπέδου.........
Νομίζω πώς πρώτος άποκάλεσες όλους έμάς πού βλέπουμε τά μοτέρ νά κάνουν ΜΠΑΜ.....
κολλημένους .
Έγώ άπλά ρώτησα,..........
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.............έκτός άπό μοτέρια πού σκάνε...???
Γιά νά πειστεί ....???
Άς κρατήσουμε τήν κουβέντα έκεί πού πρέπει, καί όχι έκεί πού μάς βολεύει ή
μάς συμφέρει....!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.........ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.................
ΚΑΙ Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ.....!!!

Έδώ όμως μιλάμε γιά σπασμένα μοτέρ και διαβλέπω μιά πρεμούρα............
νά δικαιολογήσουμε τ'άδικαιολόγητα.....!!!!
Καί μιά άφελή ίσοπέδωση τού όλα χαλάνε όλα σπάνε.......
ΟΧΙ ΦΙΛΕ...........ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ...........πρέπει νά τό παλέψεις πολύ.
Καί πάλι γιά καμμιά καμπάνα θ'άκούσεις άπό τήν πολλή σούζα.
ΟΧΙ.........μέ 140 περπατώντας.........μετά άπό 4000 χιλιόμετρα όλοκαίνουργιο.
Άντε πάνε δώσε 20 χιλιαρικάκια έσύ καί περίμενε τό ΜΠΑΜ.....:lol:

Όσο γιά τό τί έπρεπε νά κάνει ή έταιρεία...........ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ.......!!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ.............ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ,.................ΝΑ ΕΙΧΕ....!!!

Τώρα ότι καί νά κάνει, κάποιοι κλαίνε.
Νομίζω όμως πώς θά κλάψει καί αύτή ,καί μάλιστα μέ μαύρο δάκρυ......!!!

ΟΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ..............ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Όσο καί νά κυκλοφοράνε τύποι σάν έσένα πού προσπαθούν νά μάς πείσουν ότι
δέν έγινε καί τίποτε ,πάντα όλα έσπαγαν άλλά δέν τό μαθαίναμε........:lol: ........ΑΦΕΛΕΙΑ.....!!!
Λές καί ζούσαμε στόν Άρη.........
Θητεία άπό τό 1970 στό χώρο............φτάνει...??

takis-kk
10/07/2010, 08:47
Τύποι σαν κι εμενα.. Δεν προσβάλλουν.
Τυποι σαν κι εσενα .. Στερουνται χιούμορ.

Τέλος .

devil's animal
10/07/2010, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα Σταύρο! όλες οι εταιρείες κάνουν μαλακίες. Ανακλήσεις πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται και αυτό είναι το ζητούμενο απο μια σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της. Διαπιστώνεις τη γκάφα που έκανες, την παραδέχεσαι και ανακοινώνεις ανάκληση πριν πάρεις στο λαιμό σου κάποιον ανυποψίαστο πελάτη.

στην περίπτωση του superduperγαμώότικινείται BMW, καμία ανάκληση δεν έχει γίνει, καμία παραδοχή σφάλματος. αυτό σχολιάζουμε και κατακρίνουμε στις προηγούμενες σελίδες.

η αντιμετώπιση του στυλ: σκάστα μας (γιατί ο έλικας κοστίζει), τράβα κάνε το κομμάτι σου κι αν δε σκοτωθείς, έλα και θα σου αλλάξουμε μοτέρ, δε γαμιέται, είμαστε large είναι τουλάχιστον απαράδεκτη απο μια εταιρεία σαν την BMW.

ναι, το ειπαμε και πριν. απαραδεκτη η συμπεριφορα της εταιρειας.:rolleyes:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Tpap
10/07/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...η αντιμετώπιση του στυλ: σκάστα μας (γιατί ο έλικας κοστίζει), τράβα κάνε το κομμάτι σου κι αν δε σκοτωθείς, έλα και θα σου αλλάξουμε μοτέρ, δε γαμιέται, είμαστε large είναι τουλάχιστον απαράδεκτη απο μια εταιρεία σαν την BMW....

Συνεπώνυμε pap,
όταν γράφω κι εγώ τα ίδια, χαρακτηρίζομαι αβίαστα υπερβολικός και κομπλεξικός, από ορ(K)ισμένους οπαδούς της εν λόγω μάρκας...

Εσύ ρε διάολε, πώς την γλυτώνεις έτσι...?

Είσαι πιό όμορφο από μένα δηλαδήΣ..?:blush:

Ή πιό γλυκοτΣ...?:blush:

:lol:

aanas
10/07/2010, 17:14
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές. Είμαι από την αρχή σε επαφή με δικηγόρο (πολύ καλό και μηχανόβιο), έχουμε ήδη γράψει εξώδικο το οποίο φεύγει μέσα στην εβδομάδα, πιθανά μεταφρασμένο επίσημα πάει και στη Γερμανία και βέβαια δεν έχω παραλάβει το μηχανάκι.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό:

http://www.s1000rrforum.com/forum/bmw-s1000rr-general-discussion/2324-poll-engine-failures.html

devil's animal
10/07/2010, 18:14
View Poll Results: Has your RR engine blown up?

yes

no

Maybe we need a "Not yet" category!

:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

izzy
11/07/2010, 05:55
Μπορεί μια εταιρία σαν την BMW στο σύνολό της να ΕΙΝΑΙ κολοσσός και μπλα μπλα με χρόνια στην πλάτη της κατασκευής κινητήρων και R&D κτλ αλλα δεν αφορα την μοτοσυκλετα σε αυτήν την κατηγορία!
Και για να μην μπερδευόμαστε ,άλλο η μότο άλλο το snowmobile και άλλο το jet ski και ας έχουν φαινομενικά τον ίδιο κινητήρα.
Άλλοι είναι αυτοί που σχεδιάζουν τον αντίστοιχο κινητήρα κάθε φορά και άλλοι αυτοί που τον εξελίσσουν ,μην τα βάζουμε στην ίδια σούπα .
Τα γεγονός είναι ότι η BMW βιάστηκε να μπει στην κατηγορία δυναμικά και έκανε λάθη ,το μότο δεν εξελίχθηκε ''ως έπρεπε'' και για να Mologαριστει ''έπρεπε''να κατασκευαστούν πολιτικά μότο και να γίνουν πωλήσεις .
Το εργοστασιακό αγωνιστικό έχει ώρες λειτουργίας και τυχών τέτοιου είδους προβλήματα δεν τα βλέπουν ποτέ μιας και αντικαταστούν τα περισσότερα εξαρτήματα.

Η πολιτική αντιμετώπισης των'' παράπλευρων απωλειών'' που είχαν προβλέψει είναι ακαταλόγιστη και κατακριτέα σε κάθε επίπεδο .... και πριν πει ο καθένας την γνώμη του ,καλύτερα είναι να σκεφτεί αυτόν στην θέση του αναβάτη με σπασμένη μότο .
Σχεδιαστικά το μοτέρ ..έχει θέματα που λύνονται ,όχι όμως στην πλάτη του καταναλωτή.
Τεχνικά είναι αδύνατο να δεις τέτοιο πρόβλημα σε τόσο λίγο χρόνο διαχείρισης κινητήρα όπως έκανε η ΒΜW μιας και οι συνθήκες οδήγησης και λειτουργίας είναι διαφορετικές ,αρκέστηκε λοιπόν στις εντολές του marketing και βγήκε έξω με το S1000RR .
Aς μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας λοιπόν ,...η BMW κάνει τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία των SS και σκοπός της ήταν να μην χάσει το τρένο της αγοράς ,χέστηκε για τα λεφτουδάκια του κάθε κ@υλωμενου ιδιώτη που γκρινιάζει... Ωστόσο αλλάζει και κινητήρα ως όφειλε μέσα στις προϋποθέσεις των υποχρεώσεων που έχει ως κατασκευάστρια εταιρεία.
Άλλο το αν το παιχνίδι αυτό έχει τίτλο ''τζογαρωντας''
Τώρα αν θέλω να έχει προπέλα στο Fairing η όχι ..είναι θέμα προσωπικό ,αισθητικής ..όπως θέλει ο καθένας ας το ονομάσει.
Οδηγικά όμως το μότο γ@μει ...κακά τα ψέματα,αναφέρομαι στην πίστα μιας και στον δρόμο δεν με αφορά και δεν θα κυκλοφορούσα με SS.

DrBig
11/07/2010, 06:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Μπορεί μια εταιρία σαν την BMW στο σύνολό της να ΕΙΝΑΙ κολοσσός και μπλα μπλα με χρόνια στην πλάτη της κατασκευής κινητήρων και R&D κτλ αλλα δεν αφορα την μοτοσυκλετα σε αυτήν την κατηγορία!
Και για να μην μπερδευόμαστε ,άλλο η μότο άλλο το snowmobile και άλλο το jet ski και ας έχουν φαινομενικά τον ίδιο κινητήρα.
Άλλοι είναι αυτοί που σχεδιάζουν τον αντίστοιχο κινητήρα κάθε φορά και άλλοι αυτοί που τον εξελίσσουν ,μην τα βάζουμε στην ίδια σούπα .
Τα γεγονός είναι ότι η BMW βιάστηκε να μπει στην κατηγορία δυναμικά και έκανε λάθη ,το μότο δεν εξελίχθηκε ''ως έπρεπε'' και για να Mologαριστει ''έπρεπε''να κατασκευαστούν πολιτικά μότο και να γίνουν πωλήσεις .
Το εργοστασιακό αγωνιστικό έχει ώρες λειτουργίας και τυχών τέτοιου είδους προβλήματα δεν τα βλέπουν ποτέ μιας και αντικαταστούν τα περισσότερα εξαρτήματα.

Η πολιτική αντιμετώπισης των'' παράπλευρων απωλειών'' που είχαν προβλέψει είναι ακαταλόγιστη και κατακριτέα σε κάθε επίπεδο .... και πριν πει ο καθένας την γνώμη του ,καλύτερα είναι να σκεφτεί αυτόν στην θέση του αναβάτη με σπασμένη μότο .
Σχεδιαστικά το μοτέρ ..έχει θέματα που λύνονται ,όχι όμως στην πλάτη του καταναλωτή.
Τεχνικά είναι αδύνατο να δεις τέτοιο πρόβλημα σε τόσο λίγο χρόνο διαχείρισης κινητήρα όπως έκανε η ΒΜW μιας και οι συνθήκες οδήγησης και λειτουργίας είναι διαφορετικές ,αρκέστηκε λοιπόν στις εντολές του marketing και βγήκε έξω με το S1000RR .
Aς μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας λοιπόν ,...η BMW κάνει τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία των SS και σκοπός της ήταν να μην χάσει το τρένο της αγοράς ,χέστηκε για τα λεφτουδάκια του κάθε κ@υλωμενου ιδιώτη που γκρινιάζει... Ωστόσο αλλάζει και κινητήρα ως όφειλε μέσα στις προϋποθέσεις των υποχρεώσεων που έχει ως κατασκευάστρια εταιρεία.
Άλλο το αν το παιχνίδι αυτό έχει τίτλο ''τζογαρωντας''
Τώρα αν θέλω να έχει προπέλα στο Fairing η όχι ..είναι θέμα προσωπικό ,αισθητικής ..όπως θέλει ο καθένας ας το ονομάσει.
Οδηγικά όμως το μότο γ@μει ...κακά τα ψέματα,αναφέρομαι στην πίστα μιας και στον δρόμο δεν με αφορά και δεν θα κυκλοφορούσα με SS.

Δηλαδη με αλλα λογια, εισαι σιγουρος οτι το προβλημα εχει να κανει με σχεδιασμο και οχι ποιοτικο ελεγχο.

Την σιγουρια αυτη που τη βρηκες?

toyar
11/07/2010, 06:27
Για να παρηγορηθούν οι κάτοχοι ας φανταστούν ότι ανήκουν στο τμήμα δοκιμών της BMW και έχουν το ελεύθερο να σπάσουν όσα μοτέρ θέλουν δωρεάν. Μάλλον αυτό είχε στο μυαλό του το εμπορικό τμήμα της εταιρίας όταν ξεκίνησε να πουλάει ελλιπώς δοκιμασμένες μηχανές σε ιδιώτες και να αλλάζει κινητήρες χαλαρά. Προφανώς υπολόγισαν ότι η διαδικασία αυτή είναι φθηνότερη από εξαντλητικές δοκιμές και ποιοτικούς ελέγχους. Δεν ξέρω αν οι γερμανοί είναι καλύτεροι ή χειρότεροι μηχανικοί από τους ιάπωνες είμαι σίγουρος όμως ότι έχουν στη διάθεσή τους λιγότερα κονδύλια για R&D.Φαντάζομαι ότι αν τα μηχανάκια τους τα αγόραζαν κατά κανόνα όχι μουράτοι λεφτάδες καφετεριάκηδες αλλά καμμένοι που αγοράζουν GSXR, R1, ZXR κλπ θα είχαν διάρκεια ζωής όση ένα παγωτό σε ξαπλώστρα παραλίας τον δεκαπενταύγουστο:winka:

jpag
11/07/2010, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Την σιγουρια αυτη που τη βρηκες?

ρωτα τον καλυτερα τι δουλεια κανει :beer:

DrBig
11/07/2010, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
ρωτα τον καλυτερα τι δουλεια κανει :beer:

izzy....τι δουλεια κανεις?

Stabak
11/07/2010, 07:37
Ρε σεις, καλές οι απόψεις και οι γνώμες του καθενός μας πανω στα μηχανικα στο μάρκετινγκ και δεν ξερω και γω ποια ερευνα και τεχνολογία αλλα....

σας εχει μπλοκάρει κανα μηχανακι ποτέ με 120+ ;;;; Εχετε πεσει ποτε απο λαδια;

μεχρι τοτε τα ξαναλέμε....

ως προς το ποστ αυτο, φαντάζομαι υπάρχει για να οπλίσει τον ιδιοκτητη με το θαρρος, γνωσεις και εμπeιρια/ψυχολογία να να αντιμετωπίσει αυτήν την κατασταση που έφτασε μεχρι και την ζωή του να απειλήσει χωρις να αιτιολογηθεί ποτε....

στα @@ μας η κάθε εταιρια, οι στροφαλοι το R&D, το μαρκετινγκ, οι πωλήσεις, οι μπιελες και τα λογής λογής θεματα συζήτησης για να υπαρχουμε εμεις οι ξερόλες και να φορτωνουμε καμια Sql βαση... προκειται για μια ζωη συναδελφου/ων και οφειλουμε να την διερευνησουμε την κατασταση με τα οσα λιγα οπλα εχουμε ως καταναλωτές...

izzy
11/07/2010, 08:09
Ας πούμε ότι ΕΧΩ απαντήσει στην ερώτηση σου λέγοντας ότι αν ΚΑΠΟΙΟΣ κινητήρας πρέπει να εξελιχθεί η ακόμα και να επισκευασθεί πρέπει να περάσει από εμένα τεχνικά και έπειτα επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και εφαρμόζοντας τις επίσης κατάλληλες όσο και απαραίτητες εργασίες θα επιστραφεί στον μηχανικό για μοντάρισμα.
Οι συνεργάτες που με εμπιστεύονται είναι γνώστες και γνωστοί στον χώρο τον ελληνικό και οχι μόνο,αλλά δεν θα μιλήσουμε γι αυτό...
Αυτό από μόνο του θα σε κάνει να σεβαστής την άποψη μου (δίχως να ΘΕΛΩ να σε πείσω) η θα πρέπει να απολογηθώ γι αυτό;

Είναι ''εύκολο'' να καταλάβεις αν ξέρεις πως λειτουργεί μια εταιρία αν φταίει η ποιότητα η ο σχεδιασμός ,αρκετές φορές όμως οδηγεί σε λάθη, όποτε θα πρέπει ο ίδιος να δω την ζημιά και να σου πω την γνώμη μου.
Εικάζω με βεβαιότητα μέχρι και σήμερα τον σχεδιασμό μιας και υπάρχουν κάποια θέματα όπως είπα ...τα οποία και αυτά συζητούνται.

Το κόστος αντικατάστασης δεν επωμίζεται 100% η BMW( άλλα και η κατασκευάστρια εταιρία του εξαρτήματος που φταίει για την ζημιά) και σίγουρα είναι πιο οικονομικό από το κόστος εξέλιξης,εφαρμογής και δοκιμών .

Το σίγουρο είναι οτι δεν θα λύσω ΕΓΩ τα προβλήματα της BMW μέσα από ένα Forum.
...μιας και τα λέμε ..εσύ τι δουλειά κάνεις;

izzy
11/07/2010, 08:19
Εχετε πεσει ποτε απο λαδια;

μεχρι τοτε τα ξαναλέμε....

Εφυγε η ταπα λαδιου απο τον σκελετο του ΧΤ που ειχα και γεμισαν και οι 2 ροδες λαδια ..εκει να σε ειχα να θαυμαζεις κασκαντερικα ..
το εσωσα ομως μαλλον γιατι ημουν δικαβαλος.

προκειται για μια ζωη συναδελφου/ων και οφειλουμε να την διερευνησουμε την κατασταση με τα οσα λιγα οπλα εχουμε ως καταναλωτές...

Συμφωνουμε σε αυτο και το διευκρινησα σε προηγουμενο ποστ.

μαθηματα μηχανολογιας δεν προσφερουν τα Forum ...
μιας και η κουβεντα εφτασε εκει ομως καλο ειναι να ειμαστε σωστοι απεναντι σε αυτο .

DrBig
11/07/2010, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Ας πούμε ότι ΕΧΩ απαντήσει στην ερώτηση σου λέγοντας ότι αν ΚΑΠΟΙΟΣ κινητήρας πρέπει να εξελιχθεί η ακόμα και να επισκευασθεί πρέπει να περάσει από εμένα τεχνικά και έπειτα επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και εφαρμόζοντας τις επίσης κατάλληλες όσο και απαραίτητες εργασίες θα επιστραφεί στον μηχανικό για μοντάρισμα.
Οι συνεργάτες που με εμπιστεύονται είναι γνώστες και γνωστοί στον χώρο τον ελληνικό και οχι μόνο,αλλά δεν θα μιλήσουμε γι αυτό...
Αυτό από μόνο του θα σε κάνει να σεβαστής την άποψη μου (δίχως να ΘΕΛΩ να σε πείσω) η θα πρέπει να απολογηθώ γι αυτό;

Είναι ''εύκολο'' να καταλάβεις αν ξέρεις πως λειτουργεί μια εταιρία αν φταίει η ποιότητα η ο σχεδιασμός ,αρκετές φορές όμως οδηγεί σε λάθη, όποτε θα πρέπει ο ίδιος να δω την ζημιά και να σου πω την γνώμη μου.
Εικάζω με βεβαιότητα μέχρι και σήμερα τον σχεδιασμό μιας και υπάρχουν κάποια θέματα όπως είπα ...τα οποία και αυτά συζητούνται.

Το κόστος αντικατάστασης δεν επωμίζεται 100% η BMW( άλλα και η κατασκευάστρια εταιρία του εξαρτήματος που φταίει για την ζημιά) και σίγουρα είναι πιο οικονομικό από το κόστος εξέλιξης,εφαρμογής και δοκιμών .

Το σίγουρο είναι οτι δεν θα λύσω ΕΓΩ τα προβλήματα της BMW μέσα από ένα Forum.
...μιας και τα λέμε ..εσύ τι δουλειά κάνεις;

Πολυ ενδιαφερον. Point taken ;)

Εγω κανω ιδιαιτερα :D

[Αλλα σε προηγουμενη ζωη και χωρα ειχα ασχοληθει με εφαρμογες υπολογιστικης ρευστομηχανικης και μεταδοσης θερμοτητας, κυριως σε πυρηνικη ενεργεια (ημουν αναλυτης πυρηνικης ασφαλειας στην ΒΝFL) και αεροναυπηγικη (στο σχεδιασμο στροφειων ελικοπτερων για την Westland Helicopters).

Cpt. Haddock
11/07/2010, 08:56
[Αλλα σε προηγουμενη ζωη και χωρα ειχα ασχοληθει με εφαρμογες υπολογιστικης ρευστομηχανικης και μεταδοσης θερμοτητας, κυριως σε πυρηνικη ενεργεια (ημουν αναλυτης πυρηνικης ασφαλειας στην ΒΝFL) και αεροναυπηγικη (στο σχεδιασμο στροφειων ελικοπτερων για την Westland Helicopters).

Φυλλο ξέρεις ν' ανοιγεις; :p

devil's animal
11/07/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
11/07/2010, 09:17
δε ξερω τι γινεται στη bmw...παντως ολα της τα καινουρια μοντελα εχουν παρουσιασει(μετα 1200gs εποχη), περα απο αρκετα υποβαθμισμενη ποιοτητα, και πολυ σοβαρα προβληματα...

τα 800αρια επισης ειχαν θεματα με τα μοτερ και πολλα πηγαν για αλλαγμα...

τα παραλεβερ και αυτα προβληματα, η γιαγια αρκουδα ακομα πρεπει να τρεχει

οι αξονες πισω κοβονται σε πολλα gs

παλιοτερα τα μοντελα με την υποβοηθηση ειχαν την ταση πολυ συχνα να χαλαει η υποβοηθηση και να μενεις χωρις φρενα

πραγματικα δε καταλαβαινω τι σκατα κανουν...πιο επικυνδινα μοντελα στην αγορα δε νομιζω να βγαζει καποια αλλη εταιρια αυτη τη στιγμη:sick:

DrBig
11/07/2010, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

και φυλλο ανοιγω, και πιτες κανω....:wacko:

devil's animal
11/07/2010, 09:22
και φυλλο ανοιγω, και πιτες κανω....:wacko:

τι λε ρε μαγκα???:eyepop:

αμα κανεις και π!πες σε παντρευομαι αυριο λεμε....

DrBig
11/07/2010, 09:25
τι λε ρε μαγκα???:eyepop:

αμα κανεις και π!πες σε παντρευομαι αυριο λεμε....

Α να χαθεις κρυε!

devil's animal
11/07/2010, 09:26
Α να χαθεις κρυε!

:blush: :blush: :blush:
:a07: :a07:

DrBig
11/07/2010, 09:32
:blush: :blush: :blush:
:a07: :a07:

ας αφησουμε τα δικα μας κατα μερος, ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερουν τους αλλους αντρες εδω περα...

BLACKGAS
11/07/2010, 09:48
ας αφησουμε τα δικα μας κατα μερος, ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερουν τους αλλους αντρες εδω περα...

Ας δούμε και το Broad Μοτο Forum Mountain!!!

:a014: :a014: :a014:

Πάει για κανα οscar???

DrBig
11/07/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ας δούμε και το Broad Μοτο Forum Mountain!!!

:a014: :a014: :a014:

Πάει για κανα οscar???

Τωρα βλεπουμε με το ντεβιλ το bareback mountain, μην μας απασχολεις!!!

BLACKGAS
11/07/2010, 10:15
Τωρα βλεπουμε με το ντεβιλ το bareback mountain, μην μας απασχολεις!!!

Kinky! Βρήκες το διάολό σου???

ΥΓ1 Προς admin βάλτε κόκκινο Χ γιατί διαβάζουν και ανήλικα μεσημεριάτικα!

ΥΓ2 Γιατί όλα τα θέματα της BMW πάντα φέρνουν σε κάτι ανώμαλο???

:lol: :lol: :lol: :lol:

Madkefalonian
11/07/2010, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

ΥΓ2 Γιατί όλα τα θέματα της BMW πάντα φέρνουν σε κάτι ανώμαλο???

:lol: :lol: :lol: :lol: [/B]
τωρα θες απαντηση...:lol: :lol:

aanas
14/07/2010, 05:51
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή. Ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής των μοτοσυκλετών κ. Ράπτη και μου είπαν αν θέλω να απευθυνθώ στο τμήμα παραπόνων. Τους είπα ξέρετε η σπουδαία μοτοσυκλέτα σας των 20,000 ευρώ πήγε να με σκοτώσει και θα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Ράπτη άμεσα και μου είπαν το ίδιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ένας φίλος (πρώην αγωνιζόμενος και σπουδαίος χαρακτήρας) μου είχε πει να μην τους κυνηγήσω για να μη γίνουμε αμερικανάκια. Δυστυχώς στη BMW με τις δημόσιες σχέσεις και το τμήμα παραπόνων έγιναν πρώτοι αμερικανάκια.

ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.

Anty12
14/07/2010, 05:59
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή. Ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής των μοτοσυκλετών κ. Ράπτη και μου είπαν αν θέλω να απευθυνθώ στο τμήμα παραπόνων. Τους είπα ξέρετε η σπουδαία μοτοσυκλέτα σας των 20,000 ευρώ πήγε να με σκοτώσει και θα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Ράπτη άμεσα και μου είπαν το ίδιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ένας φίλος (πρώην αγωνιζόμενος και σπουδαίος χαρακτήρας) μου είχε πει να μην τους κυνηγήσω για να μη γίνουμε αμερικανάκια. Δυστυχώς στη BMW με τις δημόσιες σχέσεις και το τμήμα παραπόνων έγιναν πρώτοι αμερικανάκια.

ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.

Το θρεντ του ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ το έχεις διαβάσει....???
......ίσως σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα

reinmeister
14/07/2010, 06:09

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

cartman
14/07/2010, 06:38

Ωραίος μπράβο! Να τους τρέξεις κανονικά φίλε, άκου τμήμα παραπόνων :confused:

Για το 848 δεν νομίζω να σε καλύψει σε θέμα κινητήρα. Εννοώ αν πήγαινες για το s1000rr λογικά σε ενδιαφέρουν τα πολλά άλογα, δηλαδή της τάξης του τετρακύλινδρου χιλιαριού. Απ'ότι ακούω (δεν το έχω οδηγήσει) το 848 απέχει πολύ από αυτές τις επιδόσεις. Σκέψου ότι στα περιοδικά το συγκρίνουν με 600άρια και σε μερικά σημεία χάνει (μιλάω για κινητήρα ΜΟΝΟ έτσι!). Τουλάχιστον κάντο ενα test drive πριν το πάρεις.

:beer:

Arxagelos
14/07/2010, 09:31
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή....Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.

:a014:

aanas
14/07/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ωραίος μπράβο! Να τους τρέξεις κανονικά φίλε, άκου τμήμα παραπόνων :confused:

Για το 848 δεν νομίζω να σε καλύψει σε θέμα κινητήρα. Εννοώ αν πήγαινες για το s1000rr λογικά σε ενδιαφέρουν τα πολλά άλογα, δηλαδή της τάξης του τετρακύλινδρου χιλιαριού. Απ'ότι ακούω (δεν το έχω οδηγήσει) το 848 απέχει πολύ από αυτές τις επιδόσεις. Σκέψου ότι στα περιοδικά το συγκρίνουν με 600άρια και σε μερικά σημεία χάνει (μιλάω για κινητήρα ΜΟΝΟ έτσι!). Τουλάχιστον κάντο ενα test drive πριν το πάρεις.

:beer:

Το 848 το έχω ήδη πάρει. :D Έτσι και αλλιώς δεν είμαι εγώ ικανός να αξιοποιήσω 200 άλογα στις 13,000. Αυτό που με νοιάζει είναι η γενική αίσθηση και πόρωση και εκεί το 848 δεν υστερεί καθόλου.
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.

takis-kk
14/07/2010, 13:38
Το 848 το έχω ήδη πάρει. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι εγώ ικανός να αξιοποιήσω 200 άλογα στις 13,000. Αυτό που με νοιάζει είναι η γενική αίσθηση και πόρωση και εκεί το 848 δεν υστερεί καθόλου.
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:confused:

Shaolin Monk
14/07/2010, 13:48
το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.

:nono: :a02: :a26:

Και μονο για την αντιμετωπιση που εδειξε η αντιπροσωπεια δεν πρεπει... Και ας ειναι το καλυτερο μοτορι που υπαρχει.

Η μοναδικη μας αντισταση ως καταναλωτες ειναι να κοιταμε αλλου οταν μας "γραφουν".

Και απο επιλογες αλλο τιποτα... :wave2:

takis-kk
14/07/2010, 13:58
Ασε που θα στείλεις και τον rein ... στο ψυχιατρείο....

:D

reinmeister
14/07/2010, 16:47

εαν το κανουν μηχανακι και ξαναβρεθεις με αυτο, εγω θα προσπαθησω να σε ψησω να μου το φερεις για + 20 αλογα,να αποκτησει πραγματικο ενδιαφερον...

sniper
14/07/2010, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εαν το κανουν μηχανακι και ξαναβρεθεις με αυτο, εγω θα προσπαθησω να σε ψησω να μου το φερεις για + 20 αλογα,να αποκτησει πραγματικο ενδιαφερον...

Το ισιώνεις το πιστόνι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

reinmeister
14/07/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

πλακα πλακα νικολα θα ψηνομουν οντως πολυ ασχημα...:smokin:

aanas
14/07/2010, 17:21

Ψήθηκα. Με +20 άλογα πάμε πραγματικά πάνω από 200 ρόδα.

takis-kk
14/07/2010, 17:22
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Ρε συ rein..
Δεν τα έγραψα εγώ αυτά...
Ο aanas τα έγραψε !

reinmeister
14/07/2010, 17:24
quote:

Ρε συ rein..
Δεν τα έγραψα εγώ αυτά...
Ο ananas τα έγραψε !

γεγονος...απλως εγω ως γνησιος στραβος ψυχοπαθης το quotαρα απο σενα...λεπτομερειες...:lol:

nibo
14/07/2010, 18:00
Ο κινητήρας του S1000RR μου κόλλησε στα 4,700km και ενώ πήγαινα με 140km/h. Με φοβερή τύχη και τη βοήθεια του μονόδρομου συμπλέκτη δεν έπεσα.
H BMW δε δίνει καμία πληροφορία για το γιατί συνέβη και γιατί δε θα ξανασυμβεί . Μιλάμε για μια πιθανά θανατηφόρα βλάβη

Απαραδεκτη βλαβη.. παλι καλα που εισαι εδω αυτη την στιγμη.
Και οσο για αυτα που σου λενε, οτι δεν ξερουν τι φταιει.. αυτα ειναι π@π@ριες
Τις περισσοτερες φορες γνωριζουν τι παιζετε αλλα δεν λενε την αληθεια στους πελατες για να μην βγει παρα εξω και γινει βουκινο.
Και εγω BMW εχω και απο την μοτο οδηγικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα.
Αλλα ξενερωνω οταν μου λενε παπαριες και ψεματα για το τι πραγματικα παιζετε οταν υπαρχει καποιο προβλημα
π.χ. σε 2 ανακλησεις που ειχα, οταν πηγα να τις φτιαξουν, τους ρωτησα να μου πουν τους λογους που γινεται η ανακληση, και τι παιζετε με το συγκεκριμενο θεμα
Η απαντηση που πηρα ηταν παπαριες, δηλαδη μου ειπαν τα πραγματα πολυ πιο ωραιοπηημενα απο οτι ηταν κανονικα, μου ειπαν ψεματα. Και εμαθα την αληθεια απο αλλου και ψαχνοντας.
Απαραδεκτο, γιατι αφου γινετε που γινετε η μακακια, τουλαχιστον ας λενε την αληθεια να ξερουμε και εμεις τι παιζεται.
Και ο λογος νομιζω που δεν λενε τι πραγματικα παιζετε, ειναι για να μην διαδεδοθει, γιατι ο μοτοκοσμος ειναι μικρος, και οι πληροφοριες διαδιδονται μπαμ μπαμ, και ειδικα τα με το ιντερνετ.

aanas
15/07/2010, 03:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Το μέγα ερώτημα κύριοι είναι: Η BMW το λιπαίνει το κουζινέτο; :lol:

DimChios
15/07/2010, 04:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nib
Απαραδεκτη βλαβη.. παλι καλα που εισαι εδω αυτη την στιγμη.
Και οσο για αυτα που σου λενε, οτι δεν ξερουν τι φταιει.. αυτα ειναι π@π@ριες
Τις περισσοτερες φορες γνωριζουν τι παιζετε αλλα δεν λενε την αληθεια στους πελατες για να μην βγει παρα εξω και γινει βουκινο.
Και εγω BMW εχω και απο την μοτο οδηγικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα.
Αλλα ξενερωνω οταν μου λενε παπαριες και ψεματα για το τι πραγματικα παιζετε οταν υπαρχει καποιο προβλημα
π.χ. σε 2 ανακλησεις που ειχα, οταν πηγα να τις φτιαξουν, τους ρωτησα να μου πουν τους λογους που γινεται η ανακληση, και τι παιζετε με το συγκεκριμενο θεμα
Η απαντηση που πηρα ηταν παπαριες, δηλαδη μου ειπαν τα πραγματα πολυ πιο ωραιοπηημενα απο οτι ηταν κανονικα, μου ειπαν ψεματα. Και εμαθα την αληθεια απο αλλου και ψαχνοντας.
Απαραδεκτο, γιατι αφου γινετε που γινετε η μακακια, τουλαχιστον ας λενε την αληθεια να ξερουμε και εμεις τι παιζεται.
Και ο λογος νομιζω που δεν λενε τι πραγματικα παιζετε, ειναι για να μην διαδεδοθει, γιατι ο μοτοκοσμος ειναι μικρος, και οι πληροφοριες διαδιδονται μπαμ μπαμ, και ειδικα τα με το ιντερνετ.

οπως τα λες! Ξερουν τι παιζετε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

takis-kk
15/07/2010, 15:52
οπως τα λες! Ξερουν τι παιζετε

Μπαγάσα !

imitrelos
15/07/2010, 17:56
Καλά σίγουρα είναι άσχημος ο που ενεργόυν σαν εταιρία

rein δίκιο έχεις ;)
και το κόβω σε κανένα 3μηνο γενική ανάκληση
αλλά είναι και λογικό να μήν ανακοινώνουν πιο είναι το πρόβλημα

ακόμα......

τι να πούν ? ότι έχουμε 2 η 10 λόγους ? ότι έχουμε κάνει κάπιο λάθος
στο σχεδιασμό ( ολόκληρο apollo έπεσε λόγο μιάς τσιμούχας απο
καοτσουκ :p )

εδώ στο suzuki TLS μέχρι να το παραδεχτεί η εταιρία είχαν κόψει υποπλαίσιο τα περισσότερα

Καλό θα είναι όσοι δέν το έχουν πάθει να πιέσουν για ανάκληση

Anty12
16/07/2010, 04:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
ολόκληρο apollo έπεσε λόγο μιάς τσιμούχας απο
καοτσουκ :p )

Αν και δεν το φτιαξε η ΜπεΕμΟυυυυ ήταν το Challenger....:D

reinmeister
16/07/2010, 04:12
κι επεσε λογω διαροης αεριου...:D

DUKASII
16/07/2010, 04:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos

εδώ στο suzuki TLS μέχρι να το παραδεχτεί η εταιρία είχαν κόψει υποπλαίσιο τα περισσότερα

Καλό θα είναι όσοι δέν το έχουν πάθει να πιέσουν για ανάκληση ναι ενα θεμα με πλαισια και υποπλαίσια το χει η σουζουκι ειναι το σημα της..:lol: :bawl: :rotflmao:

Anty12
16/07/2010, 04:29
κι επεσε λογω διαροης αεριου...:D

Βρε από τσιμούχα κόκκαλο έπεσε -καλά τα λέει- αλλά δεν είναι της παρούσης......

...γράφε εσύ για BMW, να μαθαίνουμε εμείς.....:beer: :beer:

aanas
16/07/2010, 06:23
Το εξώδικο έχει πάει. Προφανώς δεν έχουν απαντήσει στην προθεσμία και πάμε για την αγωγή.

imitrelos
19/07/2010, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Ναι έχεις δίκιο μπέρδεψα το όνομα :rolleyes:

dukeandthecity
20/07/2010, 03:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

αυτο το challenger να πουμε, ποσα αλογατα ροδα βγάζει? Γιατι αμα λάχει του ρίχνω μια ψιλή με δευτέρα :D :D

Anty12
20/07/2010, 03:22
αυτο το challenger να πουμε, ποσα αλογατα ροδα βγάζει?

Περίπου ενάμισο μύριο όταν κουμπώνει πρώτη.....

Γιατι αμα λάχει του ρίχνω μια ψιλή με δευτέρα :D :D

Τούρμπισες το HYUNDAI....:confused:

MikeG
20/07/2010, 06:27
Δε χρειάζεται το περιττό spam ρε αγόρια :winka:

giannisfitros
23/08/2010, 06:05
χτες ημουν στο συνεργειο του φιλου μου και ειχαν σκορπισει εναν κινητηρα bmw s1000rr .του στραβωσε η μπιελα (δεν εσπασε..στραβωσε) με αποτελεσμα να προκαλεσει αλυσηδωτη καταστροφη στον κινητηρα,για τα δευτερολεπτα που δουλεψε με στραβια μπιελα.ακομα και η ταχυτητα δεν αλλαζε.ειχε κολλησει ο πισω τροχος.τα παντα δεν δουλεβανε.18.000 euro μηχανακι.ντροπη.ειναι μηχανη η οποια κατασκευαζεται για να πιεζεται.οχι για να σπαει,ελεος.

giannisfitros
23/08/2010, 06:11
συγνωμη που μιλαω ετσι και μπορει να πληγωνει καποιους bmw-καδες αλλα μιλαμε για την bmw οχι για κορεατικη εταιρια ουτε για china motors....για την bmw ρε παιδια.....μπορει να ετυχε???? 4 φορες το εχω ακουσει οτι σπανε... μια ανακλησει δεν βρεθηκε να γινει...κοιτα τωρα ταλεπωρια και αγχος....

takis-kk
23/08/2010, 15:50
Στο συνεργείο του φίλου σου ? ... !!!

golis
23/08/2010, 18:56
Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φίλο.Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σε άλλο φίλο.

notakos600
24/08/2010, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φίλο.Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σε άλλο φίλο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giannisfitros
24/08/2010, 03:18
στο συνεργειο που δουλευει ο φιλος μου...sorry.πειραια motogenisis

giannisfitros
26/08/2010, 13:00
Η BMW ανακαλεί 122 χιλιάδες μοτοσυκλέτες από όλο τον κόσμο, για δεύτερη φορά, εξαιτίας προβλήματος που διαπιστώθηκε στα φρένα...

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι έχουν υπάρξει ορισμένα παράπονα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχουν σημειωθεί ατυχήματα και πως η απόσυρση γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Τα μοντέλα που αποσύρονται για έλεγχο έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του Αυγούστου του 2006 και του Μαΐου του 2009 και αφορούν το ένα τρίτο των μοντέλων που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο.

Τα μοντέλα που ανακαλούνται είναι τα R 1200 GS Adventure model, R 1200 GS, R 1200 R, R 1200 RT, R 1200 ST και το K 1200 GT.

Όπως έγινε γνωστό κάποιες από τις μηχανές έχουν ήδη ελεγχθεί και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, ωστόσο αρκετά μοντέλα εξακολουθούν να εμφανίζουν προβλήματα.

Όσοι ιδιοκτήτες αυτών των μηχανών δεν έχουν ενημερωθεί από τον εμπορικό αντιπρόσωπο της εταιρείας θα ενημερωθούν εντός των ημερών με έγγραφη κοινοποίηση, αναφέρει η εταιρεία τονίζοντας ότι η ενημέρωση έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της BMW αφορά το σωληνάκι που τροφοδοτεί με υγρά τα φρένα, το οποίο με τις συνεχείς δονήσεις μπορεί να αποσυνδεθεί και να εμφανίστει διαρροή του υγρού φρένων.

Και οπως παντα λεω

Μπραβο στην BMW που κανει τα αυτονοητα (οχι για ολους) και ανακαλει και προστατευει τους πελατες της

Οχι σαν κατι σαβουρογιαπωνεζους που κανουν το παγωνι οταν κοβει πλαισιο η μηχανη τους καθε φορα που παταει την διαγραμμιση του δρομου.

giannisfitros
26/08/2010, 13:07
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ .ΜΕ ΤΟ S100RR???

Lioulios
26/08/2010, 13:09
Mε τo S1000RR τί θα γίνει ;

giannisfitros
26/08/2010, 13:12
τον αμαζευτο θα εχουν ....καποιος φιλος μηχανικος στην BMW μου ειπε οτι δεν ειναι μονο 2 εδω που εχουν σπασει και οτι αλλαζουν τον κινητηρα τζογαρωντας μιας και δεν εχει λυθει το προβλημα

Ενταξει αμα ειναι 20.000? το προβλημα και οχι τα 17.736,60? θα τα δωσω αλλου και ας καινε λαδια ...hss
Το μοτο που ποσταρες κωστα ξερεις απο τι εσπασε ;
ηταν καινουριο;
Του το αλλαξαν στην αντιπροσοπεια και τι του ειπαν ...;;;

Ολα τα μοτερ σπανε Ακομα και κομπρεσερ να ειναι θα χαλασει ,αλλο εξεταζουμε και οχι αν σπανε η οχι οι κινητηρες....και αν τυχει ποτε σε καποιον απο εμας (μακρυα και αλαργα lol ) ..ας θυμαται τα γραφομενα μου και να ερθει να μου πει μετα οτι ημουν υπερβολικος...gve :plaf:

giannisfitros
26/08/2010, 13:17
ΑΜΑ ΙΣΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ BMW S1000RR ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡ..(ΔΕΝ ΘΕΛΩ

ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ) ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ 1 ΣΤΙΣ 1000..ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΩ.

ΠΕΣ ΤΟΥΣ "" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ''' !!!!

Gi_4ce
26/08/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
"" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ''' !!!!

Και θα παρεις τα τετοια σου όπως ο πατέρας μου και άλλοι 30 με BMW που εχουν μαζευτεί.

Και ναι, ξερουν οτι υπαρχει ελαττωματικο προιον και στο s1000rr

Αλλα το αλλάζουν με κατι άλλο ελαττωματικο και όσο αντέξει.

Και 3 ή 4 ανταλλακτικα να αλλαξουν (μοτερ - διαφορικα κλπ) τα λεφτά τους τα εχουν παρει. Δεν βγαινουν χαμενοι αυτοι.