PDA

View Full Version : Κόλλημα κινητήρα S1000RR

Σελίδες : 1 2 3 [4]

giannisfitros
26/08/2010, 13:23
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ...ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΟΤΕΡ??? look: :uplate: :sick:

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ????:a26:

Η' ΕΤΥΧΕ?? ::a26: :a26:

giannisfitros
26/08/2010, 13:25
PitStop.gr > Μοτοσυκλέτα > Γνωρίζετε ότι... > Οι κινητηρες της ΒΜW στο S1000RR...ΣΠΑΝΕ!!!

Arxagelos
26/08/2010, 14:02
Οι χρήστες φταίνε, τα μοτερ είναι άσπαστα. :beer:

207728

reinmeister
26/08/2010, 14:08
το γελιο ειναι οτι ,οσο περναει ο καιρος,ολο και κατι καινουριο βγαζουν αυτα τα ρημαδια...βαλβιδες exup , μιζες δεν δουλευουν, μπαταριες διαλυονται,σασμαν δεν γουσταρουν να αλλαξουν σχεση,κοβουν ισχυ απο το πουθενα με τερμα γκαζι...

και το κλασσικο φυσικα,οτι ανατιναζουν τα μοτερ τους...αυτο δεν εχει αλλαξει...

στην αμερικη τραβανε τα μαλλια τους...:lol: :lol: :lol:

devil's animal
26/08/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το γελιο ειναι οτι ,οσο περναει ο καιρος,ολο και κατι καινουριο βγαζουν αυτα τα ρημαδια...βαλβιδες exup , μιζες δεν δουλευουν, μπαταριες διαλυονται,σασμαν δεν γουσταρουν να αλλαξουν σχεση,κοβουν ισχυ απο το πουθενα με τερμα γκαζι...

και το κλασσικο φυσικα,οτι ανατιναζουν τα μοτερ τους...αυτο δεν εχει αλλαξει...

στην αμερικη τραβανε τα μαλλια τους...:lol: :lol: :lol:

εσυ μαλλον ζηλευεις και τα λες αυτα...δεν εξηγειται αλλιως...:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

takis-kk
26/08/2010, 14:39
Ε τώρα καταλάβα τι σου είχε καθήσει στο στομάχι και σε ανάγκασε να κάνεις γαστροσκόπηση..

:rotflmao:

κακέ !

aanas
27/08/2010, 04:50
Απάντηση για giannisfitros που καλό είναι να διαβάσουν όλοι.

Η εκτίμηση μου είναι ότι ξέρουν τι συμβαίνει για αυτό και αλλάζουν κινητήρες άμεσα. Το κόστος άμεσο και έμμεσο για ανάκληση θα ήταν τεράστιο και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν διορθώσει το προβλήμα.
Ενώ μου άλλαξαν κινητήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα έκαναν τουλάχιστον 1 μήνα να τον στείλουν στη Γερμανία άρα μάλλον ήξεραν τι συμβαίνει. Επίσης δε μου άλλαζαν το φθαρμένο πίσω λάστιχο που κοστίζει το 1/100 του κινητήρα. Το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχει εντολή να αλλάζουν κινητήρες άμεσα για να βουλώνουν στόματα.
Το μηχανάκι μου ήταν ευλαβικά στρωμένο και συντηρημένο και όλες οι παράμετροι λειτουργίας τη στιγμή της βλάβης και σε όλη τη χρήση σωστές.
Το θέμα είναι ακριβώς ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα χτυπήσει. Ακόμα χειρότερα πιθανά έχει ήδη γίνει και έχουν αποδώσει το κόλλημα στην πτώση. Το μηχανάκι δεν έχει drop sensor και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθει hydrolock και θα στραβώσει μπιέλα αν πέσει. Άρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με την αιτία της πτώσης.
Αν εγώ είχα πέσει (που κανονικά έπρεπε) θα είχε ασχοληθεί κανείς με την κατάσταση του κινητήρα; Θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν κόλλησε εξαιτίας της πτώσης αλλά έπεσα εξαιτίας του κολλήματος;
Για όλα τα παραπάνω πρέπει να συνδυάσουμε τις διάφορες περιπτώσεις και να πιέσουμε για να μη σκοτωθεί κανείς.
Στην Ελλάδα έχει συμβεί σε ποσοστό 10% (διασταυρωμένο πλέον).

devil's animal
27/08/2010, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas

Η εκτίμηση μου είναι ότι ξέρουν τι συμβαίνει για αυτό και αλλάζουν κινητήρες άμεσα. Το κόστος άμεσο και έμμεσο για ανάκληση θα ήταν τεράστιο και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν διορθώσει το προβλήμα.
Ενώ μου άλλαξαν κινητήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα έκαναν τουλάχιστον 1 μήνα να τον στείλουν στη Γερμανία άρα μάλλον ήξεραν τι συμβαίνει. Επίσης δε μου άλλαζαν το φθαρμένο πίσω λάστιχο που κοστίζει το 1/100 του κινητήρα. Το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχει εντολή να αλλάζουν κινητήρες άμεσα για να βουλώνουν στόματα.
Το μηχανάκι μου ήταν ευλαβικά στρωμένο και συντηρημένο και όλες οι παράμετροι λειτουργίας τη στιγμή της βλάβης και σε όλη τη χρήση σωστές.
Το θέμα είναι ακριβώς ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα χτυπήσει. Ακόμα χειρότερα πιθανά έχει ήδη γίνει και έχουν αποδώσει το κόλλημα στην πτώση. Το μηχανάκι δεν έχει drop sensor και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθει hydrolock και θα στραβώσει μπιέλα αν πέσει. Άρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με την αιτία της πτώσης.
Αν εγώ είχα πέσει (που κανονικά έπρεπε) θα είχε ασχοληθεί κανείς με την κατάσταση του κινητήρα; Θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν κόλλησε εξαιτίας της πτώσης αλλά έπεσα εξαιτίας του κολλήματος;
Για όλα τα παραπάνω πρέπει να συνδυάσουμε τις διάφορες περιπτώσεις και να πιέσουμε για να μη σκοτωθεί κανείς.

κυνηγα το οσο μπορεις αδερφε...

γιατι περα απο την πλακα, ειναι πολυ σοβαρο το θεμα...
:rolleyes:

reinmeister
27/08/2010, 08:14

το κακο ξερεις ποιο ειναι αλεξ...? οτι η αμερικη,που ειναι και η μεγαλυτερη αγορα τους αποικιζεται απο καθυστερημενους...

διαβαζεις ξενα φορα και βλεπεις τι λενε...

"ευχαριστω την εταιρεια που μου αλλαξε το μοτερ που μου φρακαρε στα 200 μιλια,που μου στραβωσε μπλιελα,που μου καρφωσε βαλβιδα κλπ κλπ.,διοτι δειχνει οτι ειναι κοντα στον πελατη οταν αυτος την χρειαζεται..."

αλλος...

"ρε σεις...λετε να περιμενω μεχρι το 2011,για να αλλαξω το R1 09 που εχω με s1000rr ,λογω των "προβληματων...?"

καταλαβαινεις λοιπον γιατι η bmw ,αλλαζει μοτερ πιο ευκολα απ οτι λαδια...

τραγικο...

H.A.Balafoutre
27/08/2010, 08:43
Αμ το άλλο...τρέχει προσφορά στους στρατευμένους αμερικανούς -1500δολάρια με την αγορά καινούριου S1000RR...

jpag
27/08/2010, 08:50
αυτοι πανε για σκοτωμα ουτος η αλλος!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ιznogood
27/08/2010, 08:50
τρεχω να καταταχθω ...:wave2:

NikosR
27/08/2010, 08:51
Ο ειδικός τύπος (τυπωμένος και ηλεκτρονικός) δε τους έπιασε στο στόμα του ακόμα? χμ χμ χμ...

Panopticon7
27/08/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Ο ειδικός τύπος (τυπωμένος και ηλεκτρονικός) δε τους έπιασε στο στόμα του ακόμα? χμ χμ χμ...

Οντως... περιεργο αυτο...

faraway
27/08/2010, 09:03
περίεργο θα ήταν να τους είχε πιάσει ...:winka:

RaGe_Raptor
27/08/2010, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
περίεργο θα ήταν να τους είχε πιάσει ...:winka:
έτσι ακριβώς.............
και στα δικά μας τα Κ5-Κ6 1000 το "θεματάκι" με τα πλαίσια ο μοτοσυκλετιστικός τύπος στο σύνολό του (έγγραφος και ηλεκτρονικός) το έκανε γαργάρες.........για να μην ξεχνιώμαστε....κι αν δεν ήταν και οι αμερικλάνοι να κάνουν όλον αυτό το ντόρο θα μας έγραφε και η εταιρία στ΄@ρχ!$!@ της...:mad:

giannisfitros
27/08/2010, 12:06
παντως ο απλος κοσμος που δεν ασχολειτε σε τοσο βαθος με την μοτοσικλετα ...αν αρχησει να ακουει :

κολλημα μοτερ σε μηχανη 18.000 euro ( bmw )

σπασιμο σκελετου σε μηχανη 13000 euro (gsxr)

γερνει προς τα δεξια μηχανη 13000 euro (zx10r)

ηπαρχει και η λοξα στην ελλαδα " καλα ρε εδωσες 15000 euro για μηχανη ??? "

- "εδωσες τοσα λεφτα για 2 ροδες" ????

ουτε που θα αγορασουνε ποτε μηχανες,με ποδηλατο θα βγαινουν!!!!!!!!!

Arxagelos
27/08/2010, 12:34
Η αξιοπιστία σε τέτοιες κατασκευές είναι το Α και το Ω, αλλά που να το καταλάβουν τα γιδοπρόβατα οι Γερμανοί. 190 άλογα τροχό σε κινητήρα με ημερομηνία λήξεως μπορεί να κατασκευάσει και η κουτσή Μαρία σιγά τα ουά! :beer:
Να δω στα επόμενα μοντέλα θα ανεβάσουν ή θα κατεβάσουν ιπποδύναμη ?
:lol:

DrBig
28/08/2010, 02:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Να δω στα επόμενα μοντέλα θα ανεβάσουν ή θα κατεβάσουν ιπποδύναμη ?
:lol:

Θα βαλουν συμπλεκτες ολισθησης και θα ανεβαζουν και θα κατεβαζουν κινητηρες...

nktR
28/08/2010, 04:01
Κόλλημα κινητήρα S1000RR

ρε κόλλημα που έχετε πάθει με το μπαυάριαν λάγκερ :beer: :lol:

RaGe_Raptor
08/09/2010, 19:46
τελικά τι έγινε με το θεματάκι?ξέρουμε τίποτα νεότερο?

Lioulios
08/09/2010, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
τελικά τι έγινε με το θεματάκι?ξέρουμε τίποτα νεότερο?
Καμία νέα βλάΒη .

Ιznogood
09/09/2010, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Καμία νέα βλάΒη .
για να βγαλει βλαβη θα πρεπει να δουλεψει πρωτα!

Lioulios
10/09/2010, 00:40
Mιας και βλέπω τώρα την επανάληψη του Μισάνο ....Φαντάζεστε να του σπάσει του ΔΔ πάνω που κάνει το γύρο πίστας ..:lol: :lol: :lol:

Και να το σώσει...

:bawl: :bawl: :bawl:

aanas
12/10/2010, 15:41
Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση για το τι έγινε με το μηχανάκι. Πρέπει να ομολογήσω ότι τελικά το παρέλαβα. Με το δικηγόρο μου (μηχανόβιος και πολύ καλός) καταλήξαμε ότι αναστροφή της πώλησης ήταν εφικτή αλλά ότι μπορεί να έπαιρνε μια δεκαετία… Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει εξωδικαστικά.
Πάντως το μηχανάκι είναι τέρας αξιοπιστίας. Έχω κάνει σχεδόν 1000χλμ χωρίς να κολλήσει…
Συνοψίζοντας την ιστορία:
1. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι κινητήρες της γενιάς του δικού μου έχουν θέμα. Το πιθανότερο είναι να είναι γενικά θέμα λίπανσης αφού έχουν χτυπήσει και εκκεντροφόροι και στροφαλοφόροι και κιβώτια.
2. Επειδή σε κάποια έχουν βρεθεί πολλά γρέζια στο μαγνήτη στις αλλαγές λαδιών είναι πιθανό να προκύπτει μια κατάσταση γρέζια-κακή λίπανση-κόλλημα. Βέβαια το δικό μου υποτίθεται ότι δεν είχε γρέζια ούτε στην πρώτη αλλαγή ούτε και στο κόλλημα ( Reinmeister σχόλια; ).
3. Είναι πολύ πιθανό ο κινητήρας με το νέο part number να είναι βελτιωμένος σε αυτό το θέμα.
4. H BMW και η BMW Hellas είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά. Αντιμετώπισαν το θέμα με απόλυτη αδιαφορία προσποιούμενες ότι δεν τρέχει τίποτα ενώ είχα κοντέψει να σκοτωθώ και γνώριζαν ότι υπήρχε θέμα με κολλήματα.
5. Ξέρουν τι συμβαίνει και στην καλύτερη περίπτωση βελτίωσαν το νέο κινητήρα αφήνοντας μόνο τους ιδιοκτήτες πρώτης γενιάς να κινδυνεύουν.
6. H Motogenesis ήταν πολύ εντάξει αν και με δεδομένα τα χάλια της BMW Hellas ήταν με δεμένα τα χέρια.
7. Το μηχανάκι σε ισχύ και τεχνολογία είναι επιστημονική φαντασία. Είναι πραγματικά πολύ μπροστά. Τώρα γιατί το κιβώτιο του Ducati είναι τόσο καλύτερο και γιατί στις ανοιχτές στροφές σε κάνει να νοιώθεις τόσο καλύτερα αφήνω τους πιο έμπειρους να σχολιάσουν.

Αυτά προς το παρόν. Θα σας ενημερώσω μόλις κολλήσει ξανά.

notakos600
12/10/2010, 15:45

Να ευχηθώ πάντα όρθιος και ποτέ ξανά. :beer: :beer:
Πόσο ασφαλής θα νιώθεις τώρα, οδηγώντας το, αλήθεια και το ρωτάω αυτό χωρίς ίχνος σαρκασμού και ειρωνείας.

sapila racing
12/10/2010, 15:48
Θα σας ενημερώσω μόλις κολλήσει ξανά.

Εχεις χιούμορ πάντως παρ όλη τη ταλαιπωρία. :beer:

Σου ευχομαι να μην πάθει τίποτα. :wave2:

sotos 8
12/10/2010, 16:00
Ευχομαι αθραυστο και ανταξιο του ονοματος του.

Αν εχει ενδιασμους και εσωτερικους φοβους προσφερομαι για δοκιμαστης για οσα χιλιομετρα θελεις.:a013:

SVX
12/10/2010, 16:16
καταλήξαμε ότι αναστροφή της πώλησης ήταν εφικτή αλλά ότι μπορεί να έπαιρνε μια δεκαετία… :uplate:

Πάντως το μηχανάκι είναι τέρας αξιοπιστίας. Έχω κάνει σχεδόν 1000χλμ χωρίς να κολλήσει…
:look: :look:

aanas
12/10/2010, 16:21
Ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον.
Κατά περίεργο τρόπο ανησυχώ μόνο όταν έχω κάποιο ερέθισμα π.χ. κάποιο ήχο που μου φάνηκε ασυνήθιστος.
Βέβαια είμαι ακόμα στο στρώσιμο οπότε δεν το έχω ανοίξει. Το κρίσιμο θα είναι μετά το στρώσιμο. Έχω πλέον στο μυαλό μου να πατήσω αμέσως συμπλέκτη και θα αλλάζω λάδια πολύ συχνότερα από ότι προβλέπεται.
Όσο για το χιούμορ τα μηχανάκια μου δίνουν τόση χαρά κάθε μέρα που δεν αρκεί αυτό που μου συνέβει για να χαλαστώ.

reinmeister
12/10/2010, 16:30
σχολιο δεν θα κανω αλεξ...απλως σε περιμενω να παμε δυναμομετρο...και ο θεος μαζι μας...:eyepop:

Madkefalonian
16/10/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σχολιο δεν θα κανω αλεξ...απλως σε περιμενω να παμε δυναμομετρο...και ο θεος μαζι μας...:eyepop:
Δυναμομετρο?
Μπα,βγαλανε και δυναμομετρο για bdhp*????

(*brake down horse power)

SVX
16/10/2010, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
Δυναμομετρο?
Μπα,βγαλανε και δυναμομετρο για bdhp*????

(*brake down horse power)

Μην ειστε πικροχολοι ρε... δε λες καλα που εγινε τοσο μεγαλο θεμα και αφησαν στην ησυχια τους τα GixErria που ηταν τα πρωτα μηχανακια στην βιομηχανια με "διαιρουμενο" πλαισιο....

golis
22/10/2010, 23:41
Na anoiksei i gi na to katapiei na isixasoume (http://www.youtube.com/watch?v=5oIXSKgwZBI&feature=player_embedded) :a022: :a49:

notakos600
22/10/2010, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Na anoiksei i gi na to katapiei na isixasoume (http://www.youtube.com/watch?v=5oIXSKgwZBI&feature=player_embedded) :a022: :a49:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

nktR
23/10/2010, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

nktR
05/11/2010, 15:20
για τους δύσπιστους....SS1000RR Lemans....

τώρα μην ρωτάτε αν ξημέρωσε το μοτό μέσα στη πίστα να γυρίζει....
μ΄άρεσε η φωτό

217911

GIXXERAKIAS
05/11/2010, 15:24
:eyepop: Πω ρε πστ μου τι δια0λο ηλεκτροδιο χρησιμοποιει να ραβει??:look:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Tpap
05/11/2010, 15:28
Είναι τα πιστόνια σε ρευστή μορφή. ;)

mikros boudas
05/11/2010, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Είναι τα πιστόνια σε ρευστή μορφή. ;) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nktR
05/11/2010, 15:36
μπα, για δράκος δείχνει.... :a8:

p@nos
05/11/2010, 15:40
ωραια φωτο για ποστερ ειναι

:beer: :beer: :beer:

devil's animal
05/11/2010, 17:29

οχι ρε μλκ Τασο...
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:
ελιωσα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zefos1100xx
05/11/2010, 19:33
εχω ακουσει μεσα απο την Bmw οτι ειναι ρημαδια!....αμαρτια γ@μωτ...

SVX
29/11/2010, 08:04
Αλλο ένα "Bavarian Superbike" διατίθεται προς ανταλλακτικα απ'οσο ακουσα

το Σαββατοκυριακο ανοιξε ο κινητηρας - Kinder εκπληξη στα Μεγαρα και ξερασε τα περιεχομενα του :sick:

bonepeeler
29/11/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αλλο ένα "Bavarian Superbike" διατίθεται προς ανταλλακτικα απ'οσο ακουσα

το Σαββατοκυριακο ανοιξε ο κινητηρας - Kinder εκπληξη στα Μεγαρα και ξερασε τα περιεχομενα του :sick:

Μιάς και ήμουν εκεί απ'ότι έμαθα το πρόβλημα δεν ήταν ο κινητήρας αλλά το μπροστινό γρανάζι που είχε αλλάξει πρόσφατα ο ιδιοκτήτης.
Κάπως κόλλησε,έσφιξε και τα έκανε όλα καινούργια μέσα.
Στα λάδια που χύθηκαν( τέλος της ευθείας) έφυγαν και 2 παιδιά με 999 και CBR.
Πολλές πτώσεις χθες.

byron
29/11/2010, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Μιάς και ήμουν εκεί απ'ότι έμαθα το πρόβλημα δεν ήταν ο κινητήρας αλλά το μπροστινό γρανάζι που είχε αλλάξει πρόσφατα ο ιδιοκτήτης.

Γαμώ.
Και με σπασμένο μοτέρ και χωρίς αποζημίωση....:sick:

p@nos
29/11/2010, 08:25

Πολλές πτώσεις χθες.

+1...

το χειροτερο ολων, ενα gsxr απο ενα φαινομενικα ακινδυνο λοου που εγινε σωβρακο:sick: :sick: :sick:

bonepeeler
29/11/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+1...

το χειροτερο ολων, ενα gsxr απο ενα φαινομενικα ακινδυνο λοου που εγινε σωβρακο:sick: :sick: :sick:

Μέχρι και στα πιτς έπεσε κάποιος.
Κάτι πρέπει να είχε η μέρα χθες.
Το gsxr έπεσε από καινουργίλα ελαστικών.

Hornet_08
29/11/2010, 08:46
Σε σχεση με αυτο το θεμα γιατι δεν βλεπω εστω μια αναφορα στα περιοδικα ?

harris_x
29/11/2010, 08:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

harris_x
29/11/2010, 08:51
Πολλές πτώσεις χθες.
Εσύ ήσουν με το B-King με τις αφτερ μαρκετ εξατμίσεις;

GIXXERAKIAS
29/11/2010, 15:04
Πολλές πτώσεις χθες.

Δεν ξερω αν ο ιδιοκτητης ηταν το παληκαρι που ερχοτανε πισω απο αυτον που το εΖπρωχνε εξω στα πιτς,αλλα σε ερωτηση μου στο παληκαρι αν ειναι καλα κτλ αν επεσε και γιατι (ειδα τα λαδακια στο ψαλιδι).Μου απαντησε οτι δεν επεσε αλλα επειδη αλλαξε τσιμουχα του μπροστα γραναζιου μαλλον δεν εκατσε καλα και την πεταξε.Αυτο ακριβως μου ειπε.:wave2:

Και ναι ο Ροβερτος ειναι με το κτηνος.:beer:

bonepeeler
29/11/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εσύ ήσουν με το B-King με τις αφτερ μαρκετ εξατμίσεις;

Ναι. Έμπαινα μέσα στο πράσινο γκρουπ.

bonepeeler
29/11/2010, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν ξερω αν ο ιδιοκτητης ηταν το παληκαρι που ερχοτανε πισω απο αυτον που το εΖπρωχνε εξω στα πιτς,αλλα σε ερωτηση μου στο παληκαρι αν ειναι καλα κτλ αν επεσε και γιατι (ειδα τα λαδακια στο ψαλιδι).Μου απαντησε οτι δεν επεσε αλλα επειδη αλλαξε τσιμουχα του μπροστα γραναζιου μαλλον δεν εκατσε καλα και την πεταξε.Αυτο ακριβως μου ειπε.:wave2:

Εσύ πού ήσουν;
Εμείς καθόμασταν στον Μπούκη.

GIXXERAKIAS
29/11/2010, 15:30
Εσύ πού ήσουν;
Εμείς καθόμασταν στον Μπούκη.

Ego kathomoyn stin eksodo ton pits kai genika girnobolaga opote evriska gnosto alla ekatsa gia ligo re agorina.Next time tha ta poume!:winka:

harris_x
29/11/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τhanks!

Ναι. Έμπαινα μέσα στο πράσινο γκρουπ.
Θα σ' έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά!

tifoso4ever
29/11/2010, 19:11
ΤΕΛΟΣ τα σπασμενα μοτερ μπεν-βε????:confused:
Το παρακολουθω απο την αρχη και μ'αρεσε αυτο το Thread...:sad:
Κανεις???

lagman
29/11/2010, 19:20
mono gia aeropsyktoys boxer einai telika.... :mad: :mad:

BLiTzER
29/11/2010, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
ΤΕΛΟΣ τα σπασμενα μοτερ μπεν-βε????:confused:

Νομίζω έχουν μείνει 2 ακόμα στη Ν. Αμερική και ένα στη Βόρεια Ευρώπη. Μόλις σπάσουν κι αυτά, τότε τέλος.

Hornet_08
29/11/2010, 19:23
Το θεμα με τα σπασμενα μοτερ της bmw γιατι δεν το εχουμε δει εστω σαν απλη αναφορα απο τον "τυπο"...

notakos600
29/11/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Νομίζω έχουν μείνει 2 ακόμα στη Ν. Αμερική και ένα στη Βόρεια Ευρώπη. Μόλις σπάσουν κι αυτά, τότε τέλος.

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

RaGe_Raptor
30/11/2010, 15:01
τώρα αρχίσανε τις προσφορές...14.100 καινούριο S1000RR με quick shifter και special color (τρίχρωμο)

gianhs8
30/11/2010, 15:34
το θεμα ειναι οτι καποιως μπωρει να χτυπησει σοβαρα και να αρχησουν τα γνωστα περι υπερβολικης ταχυτητα του οδηγου και τα λοιπα, για μενα ειναι ανευθηνοτητα της εταιριας και δυστυχως κανενας επισημος φορεας δεν ασχολειται

ZX14
30/11/2010, 20:01
τώρα αρχίσανε τις προσφορές...14.100 καινούριο S1000RR με quick shifter και special color (τρίχρωμο) :eek: :eek: ειναι οντως ετσι?θα τρελλαθουμε...

notakos600
30/11/2010, 21:38
τώρα αρχίσανε τις προσφορές...14.100 καινούριο S1000RR με quick shifter και special color (τρίχρωμο)

:eyepop: :eyepop:

ernti
30/11/2010, 21:49
Τι κάνετε έτσι?
Παραξενευτήκατε?
Εδώ Χανιά έχουνε μαζευτεί έξω από την αντιπροσωπεία μερικοί και παίζουνε ξύλο ποιός θα πρωτοπρολάβει :rotflmao:

Hornet_08
30/11/2010, 21:54
Αυτα τα φοβερα περιοδικα των 6,5 ευρω πως κ δεν το πηραν χαμπαρι τετοιο θεμα !:a023:

dikiklomaniac
01/12/2010, 16:50
Akousa oti sunevei kai se ena s1000rr sta megara,apo filo o opoios itan ekei.
As to anaferei opoios xerei perissotera...

takis-kk
01/12/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dikiklomaniac

+Ego akousa pos mazi me ka8e ena s1000rr dinoyn kai mia nyxta me tin kori toy antiproswpoy.

BLiTzER
01/12/2010, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dikiklomaniac

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

byron
01/12/2010, 17:11
Να διαβάζουμε και κανένα post παραπίσω...

Πολλές πτώσεις χθες.

valerougas
21/12/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

χα χαχαχα γελασαμε .....τι καλα που τα λετε.....μονο αυτα τα παλιομηχανακια σπανε.....και η εταιρια ειναι ενα τριμπο@...λο και θελει να σκοτωνει κοσμο ετσι για πλακα.

....αυτο που και καλα εσπασε στα Μεγαρα ειχε ξανασπαση και παλιοτερα χαχαχαχαχα......ολο σπαει και αυτο........δυο στα δυο εχει..:rotflmao:

Tigas
29/01/2011, 21:48
επειδή πηγαίνω το suzuki σε dealer ο οποίος έχει και BMW, ο μηχανικός μέσα μου είπε πρίν κανα μήνα ότι έχουν πουλήσει 12 S1000RR και τα 11 είχαν έρθει στο συνεργείο ακινητοποιημενα(CRANKSHAFT ON STRIKE) :D

jpag
29/01/2011, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Το θεμα με τα σπασμενα μοτερ της bmw γιατι δεν το εχουμε δει εστω σαν απλη αναφορα απο τον "τυπο"...

Αυτα τα φοβερα περιοδικα των 6,5 ευρω πως κ δεν το πηραν χαμπαρι τετοιο θεμα !:a023:

και να χασουν τις διαφημισεις???? :eyepop:

byron
29/01/2011, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
επειδή πηγαίνω το suzuki σε dealer ο οποίος έχει και BMW, ο μηχανικός μέσα μου είπε πρίν κανα μήνα ότι έχουν πουλήσει 12 S1000RR και τα 11 είχαν έρθει στο συνεργείο ακινητοποιημενα(CRANKSHAFT ON STRIKE) :D

Το περίεργο είναι ότι με αυτή την αναλογία που λέει ο μηχανικός σου, θα έπρεπε να έχει γεμίσει η Ιταλία σπασμένα S1000RR.
Δεν υπερασπίζομαι το BMW αλλά όταν βλέπω από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2010, πουλημένα 417 κομμάτια μονο στην Ιταλία, υποθέτω πως όποιος αγοράζει S1000RR δίνει μαζί και αιώνιο όρκο σιωπής.

http://www.motoblog.it/post/24247/mercato-classifiche-top-100-di-aprile-vola-la-bmw-r-1200-gs-in-crescita-la-xl700v-transalp#continua

edit. Και 809 μηχανάκια όλο το 2010

http://www.motoblog.it/post/27648/mercato-classifiche-top-100-del-2010-honda-sh300i-re-assoluto-e-tra-gli-scooter-bmw-r-1200-gs-regina-tra-le-moto

bulmont
30/01/2011, 08:03
Το θεμα με τα σπασμενα μοτερ της bmw γιατι δεν το εχουμε δει εστω σαν απλη αναφορα απο τον "τυπο"... Γιατί ποιά από τα προβλήματα που κατά καιρους παρουσιάζουν διαφορες μοτό έχεις δει να αναφέρονται στά περιοδικά μοτοσυκλέττας;;;; Ητελευταία φορά που θυμάμαι εγώ ήταν πριν περίπου 15 χρόνια και είχε οδηγήσει σε ''σοβαρή'' αντιπαράθεση MOTO - MOTOSPORT.

H.A.Balafoutre
30/01/2011, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Το περίεργο είναι ότι με αυτή την αναλογία που λέει ο μηχανικός σου, θα έπρεπε να έχει γεμίσει η Ιταλία σπασμένα S1000RR.
Δεν υπερασπίζομαι το BMW αλλά όταν βλέπω από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2010, πουλημένα 417 κομμάτια μονο στην Ιταλία, υποθέτω πως όποιος αγοράζει S1000RR δίνει μαζί και αιώνιο όρκο σιωπής.

http://www.motoblog.it/post/24247/mercato-classifiche-top-100-di-aprile-vola-la-bmw-r-1200-gs-in-crescita-la-xl700v-transalp#continua

edit. Και 809 μηχανάκια όλο το 2010

http://www.motoblog.it/post/27648/mercato-classifiche-top-100-del-2010-honda-sh300i-re-assoluto-e-tra-gli-scooter-bmw-r-1200-gs-regina-tra-le-moto

Σφήγγες είναι κι αυτοί...σαν τους χονδάκηδες...:lol: :lol: :lol:

valerougas
31/01/2011, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

ρε φιλε τις μπουρδες που σου λεει αυτος στο μπουρναζη καθεσε και πιστευεις.....ο τυπος με το ζορι πουλαει Bmw αφου στα suzuki ειναι ο εισαγωγεας........11 στα 12 υμαρτων ρε φιλε ........