View Full Version : Δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο...(βλάβη CBF-1000)
πήρα το 1000 τον περασμένο Αύγουστο.Έχω φτάσει αισίως στα 12000 χλμ με το 80 % αυτών σε ταξίδια.Κ σήμερα,ενώ είχα γυρίσει απο ταξίδι,με άφησε μέσα στο κέντρο της Αθήνας.Πρώτα σταμάτησε να λειτουργούν τα όργάνα του κ μετα από 20 μέτρα έσβησε.Όσο κ αν προσπάθησα δε ξαναπήρε.Έδινε μια μιζιά κ μετά ψοφούσε.Τώρα είναι συνεργείο κ αναμένω τα αποτελέσματα της εξέτασης...τα λέμε κ πάντα όρθιοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
πήρα το 1000 τον περασμένο Αύγουστο.Έχω φτάσει αισίως στα 12000 χλμ με το 80 % αυτών σε ταξίδια.Κ σήμερα,ενώ είχα γυρίσει απο ταξίδι,με άφησε μέσα στο κέντρο της Αθήνας.Πρώτα σταμάτησε να λειτουργούν τα όργάνα του κ μετα από 20 μέτρα έσβησε.Όσο κ αν προσπάθησα δε ξαναπήρε.Έδινε μια μιζιά κ μετά ψοφούσε.Τώρα είναι συνεργείο κ αναμένω τα αποτελέσματα της εξέτασης...τα λέμε κ πάντα όρθιοι.
και για να επανέλθουμε πριν το σπαμ...
στη συντήρηση του ήσουν συνεπής; Μολις μαθεις την αιτία... περιμένουμε πληροφορίες..
Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια...
ενημέρωσε μας αν θες ποιο ηταν το πρόβλημα ,ελπίζω αυτοί να σου πουν ,και να μην είναι σαν τους άλλους στην BMW.
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια...
ενημέρωσε μας αν θες ποιο ηταν το πρόβλημα ,ελπίζω αυτοί να σου πουν ,και να μην είναι σαν τους άλλους στην BMW.
λυσαξες λεμεεεεεεεεεεεεεεε
:p :p :p :p :p :p :p :p :p
sapila racing
07/07/2010, 04:33
Μάλλον έκαψε πηνία. Το εχουν πάθει αρκετά CBF1000.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μάλλον έκαψε πηνία. Το εχουν πάθει αρκετά CBF1000.
Τα ίδια ακριβώς V-strom φίλου πριν 4 μέρες. Έκαψε πηνία. Απάντηση της Suzuki ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει ανταλλακτικό πουθενά στην Ευρώπη και περιμένουν από την Ιαπωνία σε ένα μήνα:uplate:
dimitrioskosmas
07/07/2010, 19:08
πηνία φίλε μου κατά 99%
παθών ο ίδιος
παιδια το καλοκαιρι ετοιμαζω ταξιδι ευρωπη,5.000 χλμ περιπου...
παιζει δηλαδη να μεινω απο πηνια μεσα στο πουθενα στις αλπεις???
35.000 χλμ εχει το δικο μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Drake21
παιδια το καλοκαιρι ετοιμαζω ταξιδι ευρωπη,5.000 χλμ περιπου...
παιζει δηλαδη να μεινω απο πηνια μεσα στο πουθενα στις αλπεις???
35.000 χλμ εχει το δικο μου....
έχε ανταλλακτικό μαζί σου καλού κακου...:smokin:
PortisHead
08/07/2010, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
έχε ανταλλακτικό μαζί σου καλού κακου...:smokin:
Ναι , και κει που θα σου χαλασει στο Alpenpass , στα 2.200 υψομετρο , κανε μία δεξια , αναψε τσιγαρο , και μεχρι να σβήσει , αλλαζεις τα πηνια.
Piece of cake.
:lol:
αμα ηταν παπι του αλαζα και τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα....
στο cbf καμια λαμπα,κανα xenon,κανα fairing,καμια εξατμιση....
και στο μηχανουργειο του rossi να με βαλεις πηνια να αλαξω δεν μπορω...
ανορθωτή έκαψε τελικά το ευλογημένο...να μπει στην εγγύηση ούτε λόγος αφού είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα...γύρω στα 200 ευρώ,χώρια την εργασία..απ την άλλη,πάλι καλά που το έβγαλε τώρα κ ενώ ημουν εντός κ όχι σε κανένα ταξίδι...δε πτοούμαστε όμως...παρήγγειλλα κ πλαινές βαλίτσες κ την άλλη βδομάδα τη κάνω...καλά χιλιόμετρα σε όλους... :beer: :beer: :beer: :sun: :sun:
sapila racing
14/07/2010, 09:29
ανορθωτή έκαψε τελικά το ευλογημένο...να μπει στην εγγύηση ούτε λόγος αφού είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα...γύρω στα 200 ευρώ,χώρια την εργασία..απ την άλλη,πάλι καλά που το έβγαλε τώρα κ ενώ ημουν εντός κ όχι σε κανένα ταξίδι...δε πτοούμαστε όμως...παρήγγειλλα κ πλαινές βαλίτσες κ την άλλη βδομάδα τη κάνω...καλά χιλιόμετρα σε όλους... :beer: :beer: :beer: :sun: :sun:
Καλό ταξίδι!
Πάντως να ξέρεις οτι ο ανορθωτής κανονικά μπαίνει στην εγγύηση και δεν πληρώνεις τίποτα. Και αν εχει φάει την μπαταρία λόγω ανορθωτή, βαζεις και μπαταρία στην εγγύηση.
Για να καταλάβω, η ΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ???????????????????
Δε μιλαω για μπαταρία..
sapila racing
14/07/2010, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Για να καταλάβω, η ΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ???????????????????
Δε μιλαω για μπαταρία..
Εγω ξέρω ότι δίνει.
Ξερω συγκεκριμένο παράδειγμα όπου αλλάχτηκε ανορθωτής και μπαταρία στην εγγύηση.
Γιατί δεν του το άλλαξαν στο CBF στην εγγύηση δεν το γνωρίζω.
ermisVFR
14/07/2010, 10:18
Δίνει εγγύηση. Εμένα μου αλλάξανε την μπαταρία.
dimitrioskosmas
14/07/2010, 10:29
η εγγυηση ειναι και για τα μηχανικα και τα ηλεκτρονικά μερη 2 έτη
ανορθωτή έκαψε τελικά το ευλογημένο...να μπει στην εγγύηση ούτε λόγος αφού είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα...
αρχηγέ... μήπως να πατήσεις λίγο πόδι για το αν καλύπτει η εγγύηση ή όχι;
Τελικά ΄το θέμα της μη εγγύησης ήταν παπάντζες.Πάτησα λίγο πόδι κ αλλάχτηκαν όλα κανονικά.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι βρέθηκαν τα πηνία βερνικομένα κ αυτό ήταν που προκάλεσε το προβλημα...πάντως όλα καλά τώρα.Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
dimitrioskosmas
24/07/2010, 07:13
Τελικά ΄το θέμα της μη εγγύησης ήταν παπάντζες.Πάτησα λίγο πόδι κ αλλάχτηκαν όλα κανονικά.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι βρέθηκαν τα πηνία βερνικομένα κ αυτό ήταν που προκάλεσε το προβλημα...πάντως όλα καλά τώρα.Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
το βερνίκι στα πηνία αποτελεί ένα είδος μόνωσης και προφύλαξης απότ ις υψηλές θερμοκρασίες.
charlie says
24/07/2010, 11:14
To βερνικι στα πηνια ,χρησιμοποιειται για λογους μονωσης,η υψηλη θερμοτητα εχει ως αποτελεσμα
να λιωσει το βερνικι και να βραχυκυκλωσει η περιελιξη των πηνιων.
:wave2: