Σύνδεση

View Full Version : NordKap - Η περιπλάνηση άρχισε

Σελίδες : 1 [2]

Panos1313
20/07/2010, 19:36
Εδω και καμποσα ποστς μιλας στον ενικο, εχασα κατι? Οι αλλοι εμειναν πανω με τις Σουηδεζες or τι εγινε ?:P

J.T.R
22/07/2010, 13:21
O Roufianos ειναι στη Γαλλια:)

Vagelis Gar
23/07/2010, 06:44
Kalimera palikaria
Briskomai gallia se kapoio xwrio fauntainblue
panemorfo kqi kqtholoy toyristiko
periplanhsh sth gallia shmera kai ayrio
gia ton filo poy rwtqei, nai synexizw monos mias kai ta paidia katevhkan apo germania
tsekarw diadromes se gallia kai tha sas ferw yliko
oi galloi yperoxoi antrwpoi kai malakies ayta poy lene pws de soy milane agglika pws den mporeis na synnenohtheis ktl
ola kala

Vagelis Gar
23/07/2010, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Ρουφιανος είναι κάτι φίλοι με Versys,V-strom kai Cbr και Outlander απο Λαρισα+Αθήνα εκεί και νομίζω ότι βρεθήκατε....

Το διάβασα στο μπλογκ τους.

Εσείς ήσασταν???

:smokin:

http://nordcap.blogspot.com/
epishs o enas trikalinos (agrielia trikalwn)

nai file moy emeis hmastan :beer: :beer: :beer: :beer::eek: :eek:

liberec
24/07/2010, 05:57
για πολλούς ένα όνειρο άπιαστο....

ελπίζω να είμαι αό τους τυχερούς και του χρόνου....

αυτήν την φορά όμως θέλω να πάω με την γυναίκα μου, άμα [μου] κάτσει, χιχι

καλή επιστροφή παίδες

:beer: :beer: :beer:

LOUKILOUK
27/07/2010, 12:18
Ρουφιάνε Βαγγέλη πολλά χαιρετίσματα ρε... ελπίζω να ξανανταμώσουμε σύντομα και να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας...
Δεν έχω την ίδια αντίληψη για κατάκτηση μοτοσυκλετιστικών στόχων όπως το Βόρειο ακρωτήρι αλλά δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι η υλοποιήση και μόνο ενός δύσκολου ταξιδιού σαν και αυτό με ιντριγκάρει και μένα...
χΑάιντε ορέ...καλούς δρόμους...

υ.γ. υπήρξαν θέματα ανομοιογένειας από ότι κατάλαβα...ελπίζω αυτό να μην εμποδίσει τις αρμονικές σας σχέσεις από εδώ και πέρα... άλλωστε οι διαφωνίες είναι για ζωντανούς ανθρώπους... :winka: :beer: :wave2:

JVR
27/07/2010, 14:28
Mετα απο ενα περιπετιοδες περασμα απο την Αλβανια επιστρεψαμε Κερκυρα.Περασαμε τελεια κ ειμαστε γεματοι κ ετοιμοι για την επομενη βολτα.Το κατεβασμα εγινε ξεχωριστα απο τον Βαγγελη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων Κερκυρα κ Αυγουστος σημαινει πολλη δουλεια!Ιντρικες κτλ μονο σε καμια σαπουνοπερα κ οχι μεταξυ φιλων.Αυτα απο εμας,περιμενουμε ενα καταπληκτικο ταξιδιωτικο απο τον Βαγγελη.Παντα ορθιοι κ καλα χιλιομετρα!:wave2:

LOUKILOUK
27/07/2010, 15:44
Γιάννη γεια χαρά, σόρρυ αν βιάστικα να μιλήσω και έκανα λάθος... έτσι και αλλιώς η δική σου εξήγηση είναι πολύ προτιμότερη από αυτή που σκέφτηκα... και πάλι σορρυ.
Μπορει να με είδες λίγο πεινασμένο...αλλά ποτέ για αίμα...:winka: :lol: :rotflmao:
χαιρετίσματα στο έταιρο συνοδηπόρο... το πόδι οκ?
:beer: :wave2:

JVR
27/07/2010, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γιάννη γεια χαρά, σόρρυ αν βιάστικα να μιλήσω και έκανα λάθος... έτσι και αλλιώς η δική σου εξήγηση είναι πολύ προτιμότερη από αυτή που σκέφτηκα... και πάλι σορρυ.
Μπορει να με είδες λίγο πεινασμένο...αλλά ποτέ για αίμα...:winka: :lol: :rotflmao:
χαιρετίσματα στο έταιρο συνοδηπόρο... το πόδι οκ?
:beer: :wave2: Καλησπερα στο φιλο μου!Δε χρειαζεται συγνωμη για κατι,ολα οκ!Το ποδι χρειαστικε 2000 κμ κ εστρωσε απο μονο του!Καλα να περνας!:beer: :beer: :beer:

DimChios
28/07/2010, 07:48
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Αναμενουμε το ταξιδιωτικο σας παιδες!

:sun: :sun:

JVR
28/07/2010, 18:49
O Roufianos πινει τις μπυρες του στο Zagreb.Καλη επιστροφη Αφρικανε! :beer: :beer: :beer:

Vagelis Gar
29/07/2010, 16:33
Kalhspera paides.
Sarajevo h shmerinh mou stash kai oti kai na pw einai ligo.Molis gurisa ap eksw kai h polh apla sfizei apo zwh.Ksekinhsa apo Zagreb na paw Beograd apo ton a3 alla opws swsta eipe kai o Giannhs 350klm ston pio vareto autokinitodromo ths europhs.Etsi eksodos sta 120klm gia Banja Lyka kai meta apo 250klm fantastikhs diadromhs ston M5 eftasa Sarajevo.

Aurio vrady mia episkepsh sto Nis kai apo ekei to Savvato epistrofh mesw skopiwn.
Giannh opws vlepeis akolouthisa thn symvoulh sou kai den mphka Alvania.:winka:

Luky file elpizw na perases kala sth dikh sou periplanhsh sta valkania kai eyxomai sta kalytera pou sigoura exeis sto myalo sou :beer: :beer:

Giannh kai Dhmhtrh eiste megales koufales miaw kai biastikate na gyrisete sto nhsi alla kati parapanw tha kserete,kalokairi einai to xaneis se nhsi san thn Kerkyra? :smokin: :smokin:

Etoimaste kana mpitoni me venzini giati me vlepw na menw , xaxaxaxa

Ante kalynyxtes

J.T.R
29/07/2010, 16:56
Καληνυχτα ρε:) :) :)

PanVas
30/07/2010, 04:01
Άψογος!!!

LOUKILOUK
30/07/2010, 04:46
Καλώς τον τον Αρτέμη και ας άργησε...είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστείς πολύ καιρο για να επέξεργαστείς όλο αυτό το υλικό που συγκέντρωσες στο μυαλό σου και την ψυχή σου και αυτό είναι μια από τις χαρές μια μεγάλης βόλτας...πρέπει να οργανωθεί ταξίδι-συνάντηση για ανταλλαγή "υλικού"...να φάμε όμως και κάτι...:winka:

υ.γ. και εγώ πέρασα σούπερ και αυτό οφείλεται και σε εσάς όλους που γνώρισα... :a013:

Vagelis Gar
31/07/2010, 07:06
Παλικάρια μου,
την καλησπέρα μου απο τα ηλιόλουστα Τρίκαλα

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και είμαι σχεδόν έτοιμος να πέσω με τα μούτρα στα μπριζολικά και τα λοιπά εδέσματα που μου ετοίμασε η γυναίκα μου.

Θα μου δώσετε κάποιο διάστημα να επεξεργαστώ όλα αυτά που έζησα και μετά τις διακοπές μου με την οικογένεια πλέον, θα επανέλθω και θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τις εικόνες σε λέξεις (αν τα καταφέρω).

Ένας πρόχειρος απολογισμός:

-25 ημέρες στο δρόμο
-14.200 χιλιόμετρα
-20 χώρες
-Ξανάρχισα το κάπνισμα
-Πολύ βενζινάδικο αδέρφια
-Πιό ακριβή χώρα Νορβηγία (νερό 0,50λ 3,50ε, βενζίνη 1,90ε)
-Πιό φθηνή χώρα Βοσνία (νερό 0,50λ 0,20λε, βενζίνη 0,95ε)
-Πρόβλημα με τη μηχανή κανένα (λίγο πυρετό μου ανέβασε στο Παρίσι όπου και ξέρασε,αλλά αντιμετωπίστηκε)

Γιάννη και Δημήτρη θα περιμένω και τα δικά σας σχόλια όταν θα ανεβάσω το ταξιδιωτικό (εννοείται πως δεν τα λέμε όλα οκ?)

:smokin:

alexxxcbr
31/07/2010, 07:25
Kαλως ηρθες και περιμενουμε να τα πεις ολα ε ρουφιανε????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

QSpec
31/07/2010, 08:09
Καλώς ήρθες, αναμένουμε.

JVR
31/07/2010, 13:25
Καλωσορισες φιλαρακι,καλη ξεκουραση κ ριξε καμια καλη μασα για να συνελθης απο την Νορβηγια!Εμεις δε του χαρισαμε σε ολη την πορεια νοτια,παρα πολυ φαγητο κ:beer: !Χαιρετισματα στην οικογενια κ απο φθηνοπορο τα λεμε κ απο κοντα!:beer:

Cpt. Haddock
01/08/2010, 13:30
Pffffff... :smokin:

jimmis5
02/08/2010, 02:04
Καλως ηρθες τα υπολοιπα στο ταξιδιωτικο:beer: :wave2:

PanVas
02/08/2010, 04:22
Περιμένουμε ρεεεεε!!!!!

Περιμένουμε ρεπόρτα, φωτογραφίες και όμορφες στιγμές!

Πολλά μπράβο σου που το όνειρο έγινε πραγματικότητα με απόλυτη επιτυχία!

LOUKILOUK
02/08/2010, 04:41
χΑάιντε Ρουφιάνε... βάλε κουκούλα και μολόγα ρεεεε... :lol: :rotflmao:

Καλές διακοπές φίλε και χαιρετίσματα στην ηρωίδα γυναίκα σου.... ακούς εκεί 25 μέρες 20 χώρες...:confused:

shoken
22/08/2010, 15:50
θελουμε κ αλλο φωτογραφικο υλικο παιδες..;)
κ απο σενα γιαννε,μου χρωστας το αουσβιτς..:lol:

traveler1
25/08/2010, 07:09
μπραβο παιδια ...:beer: παντα τετοια...:beer: :beer: :beer: :beer:

blueangel
27/10/2010, 19:31
Εξαιρετική δουλειά Βαγγέλη και πολύ ωραίες φωτό όπως και όλη η διαδρομή σας!Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλοι στο μέλλον σε αυτές τις μαγικές διαδρομές:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: