Σύνδεση

View Full Version : Africa Twin...

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

BELZEBOYLIS
08/07/2010, 06:04
είναι πολλά τα λεφτά Μάκη ....:) :wave2:

miscelano
08/07/2010, 06:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι φιλε απο το κτμ δε μπορεις να περιμενεις τετοια πράμματα χα ΑΧ
ΧΑ
ΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑΧΑ να σε αφησει δηλαδη..30 φορες που σαφησε το ρημαδι..

αλλα οκ τι αλλο να ζητήσει κανεις περα απο αυτα που προσφερει μια αφρικα χα
χα
χα
χα
χα
χαχαχαχα
χα
χα
χαχαχα
αχαχχαχα
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

εσενα εχω να σου δωσω 2 συμβουλες.....
αλλαξε αβαταρ γιατι καθε φορα που το βλεπω σκιαζομαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και.....φχαριστησου το μηχανακι σου 3-4 μερες γιατι η τριτη πλησιαζει:bigcry: :bigcry: :bigcry:

DUKASII
08/07/2010, 06:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
εσενα εχω να σου δωσω 2 συμβουλες.....
αλλαξε αβαταρ γιατι καθε φορα που το βλεπω σκιαζομαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και.....φχαριστησου το μηχανακι σου 3-4 μερες γιατι η τριτη πλησιαζει:bigcry: :bigcry: :bigcry: γαματα και εγω γιαπωνεζο εχω φιλε με καταλαβαίνεις ετσι?πονεμένος κ εσυ ..:sad:

makis206
08/07/2010, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
είναι πολλά τα λεφτά Μάκη ....:) :wave2:

Κωστή όσο κάτι μου αρέσει και μ'εξυπηρετεί δεν σκέφτομαι τόσο το οικονομικό, πόσο μάλλον όταν με παίρνει να τ'αποκτήσω την αμέσως επόμενη στιγμή. Κάποιο άλλο Africa που δεν γνωρίζω προσωπικά μάλλον δεν θα μού'λεγε τίποτα αυτή τη στιγμή αν το συναντούσα μπροστά μου ακόμα και στα μισά λεφτά.. άλλα είναι αυτά που με φρενάρουν όμως όπως η παλαιότητα, το βάρος, η σέλα (μ'αυτή τη Μπάτζιο δεν μπορώ να το βλέπω καν..:cry: ) κλπ κλπ, πάντα σε σύγκριση με ένα πιο φρέσκο Τρανσάλπ 700 ή V-μπλαμπλά 650 ξαναλέω..

Το ότι έκανα ολόκληρο θέμα το συγκεκριμένο Africa σημαίνει ότι γενικά μου αρέσει αυτό που είδα και ξέρω προσωπικά, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ξεπεράσω κάποιες από αυτές τις λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν πριν προχωρήσω στο βήμα απόκτησής του, ας γλυτώσω τουλάχιστον τους περισσότερους συμβιβασμούς που ίσως χρειαστεί να κάνω μελλοντικά..:winka:

miscelano
08/07/2010, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Entaksi man ean auto pou zitas einai na meneis kai OTAN leitourgeis na kaneis thorivo......... enalaktika mporeis na kykloforeis me podilato (pou den meneis) kai kasetofono (pou exei kai epiloges "thorivou")

mou fenete tha toy to xalasoume to tread toy pediou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπα οτι εμεινα πριν απο 4 χρονια μερικες φορες....4 χρονακια ομως τωρα το μοτορι φτσαει....κιχ δεν εχει κανει.....και δεν κανει και τουριστηκη χρηση....μονο να δεις που δουλεθω θα καταλαβεις....οσο για το ποδηλατο το παραβλεπω:wave2: :wave2: :wave2:

devil's animal
08/07/2010, 06:20
δεν το πιστευω οτι μιλατε σοβαρα για αγορα μηχανης με 20 χρονια περασμενης τεχνολογιας και ποσο μαλλον οταν αυτη η μηχανη θελει περιπου 5000? για να βγει στον δρομο.:sad:

Shaolin Monk
08/07/2010, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τα κιλα της αφρικα παραειναι για το νησι.

Κοπελια η Κρητη δεν ειναι Αντιπαρος... :lol:

makis206
08/07/2010, 06:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν το πιστευω οτι μιλατε σοβαρα για αγορα μηχανης με 20 χρονια περασμενης τεχνολογιας και ποσο μαλλον οταν αυτη η μηχανη θελει περιπου 5000? για να βγει στον δρομο.:sad:

Όλοι έχουμε πάθη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96192&perpage=15&pagenumber=1)..:D :lol:

Akatanomastos
08/07/2010, 06:25
ωραιο και καλο το αφρικα

αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να παρεις το 800 της bmw και με καποια λεφτα μικρες ανωδυνες δοσεις αν ζοριζεσαι, ή ποιο μεγαλες και γρηγορα τελος αν την παλευεις?

makis206
08/07/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να παρεις το 800 της bmw

Κι άλλος για το απόσπασμαααααα....:lol: :D :p

DimChios
08/07/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλοι έχουμε πάθη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96192&perpage=15&pagenumber=1)..:D :lol:

ασ τον μωρε τον παπαρα

:rolleyes:

devil's animal
08/07/2010, 06:38

το δικο μου μεσιε ειναι 2005 και στεκεται αααανετα στον ανταγωνισμο....:winka: αλλωστε εγω το πηρα μολις 3400.

εκτος αν θες να παρεις την αφρικανα και να την κανεις καπως ετσι...:D :D

203235

makis206
08/07/2010, 06:42

Είμαι υψοφοβικός φίλε..:eek: :lol:

DUKASII
08/07/2010, 06:47
το δικο μου μεσιε ειναι 2005 και στεκεται αααανετα στον ανταγωνισμο....:winka: αλλωστε εγω το πηρα μολις 3400.

xa xa
xa
xa xa
xa
xa
xa
xa
xaxa malaka stayre xrostas kafe ..kai mi soy po k othoni tft..miso na do..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

reinmeister
08/07/2010, 06:53
τωρα το πηρα χαμπαρι...

φιλε κι αδελφε μακη...

the solution...

(μπας και σταματησεις να μας τα κανεις αεροστατα...):lol:

υ.γ. με την αγορα του παρακατω θα απολαυσεις ορκους αιωνιας πιστης και αγαπης + υποσχεσεις για 5 αγορια παιδια που θα ειναι ολοιδια με σενα γκαραντι...:winka:

203236

devil's animal
08/07/2010, 06:59
xa xa
xa
xa xa
xa
xa
xa
xa
xaxa malaka stayre xrostas kafe ..kai mi soy po k othoni tft..miso na do..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

γελα μπιμπικο γελα...
αλλα εγω γελαω καλυτερα οταν πετυχαινω κανα ΚΤΜ στο δρομο....
:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
08/07/2010, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τωρα το πηρα χαμπαρι...
φιλε κι αδελφε μακη...
the solution...

Τό'χα ακούσει ότι οι Χαγιαμπουσαίοι πιστεύουν στο "the bigger the better" αλλά όχι κι έτσι μωρ'αδερφάκι μου, σα δε μου πρότεινες και κανένα τροχόσπιτο αυτοκινούμενο να στεγάσω τα όνειρά μας δηλαδή..!:lol: :rotflmao:
(ξέρω τι κρύβεται από κάτω πάντως :D)

ΥΓ: 2 κόρες κι έναν γιο θα κάνω (μη ρωτήσεις γιατί, έτσι μού'ρθε):lol:

BELZEBOYLIS
08/07/2010, 07:32
Μάκη σκέψου το σύνολο των χρημάτων που θα δώσεις και αν το αξίζει!
Προσωπικά η Άφρικα πάντα μου άρεσε ,αλλά τόσα χρήματα δεν θα έδινα ...

:wave2:

sapila racing
08/07/2010, 08:00
Εγω θα σου πω μόνο οτι η σέλλα δεν είναι πρόβλημα.
Αν είναι αυτό που σε ζορίζει, θα ερθεις μια βόλτα στην Αθήνα μαζί με το μηχανάκι και την κοπελιά σου να πάρετε μέτρα με τον μάστορα και θα σου φτιάξει την σέλλα τέλεια, όπως ακριβώς την θέλετε.
Η Μπατζιο μπορεί να είναι καλή, δεν ξέρω αλλά ακούω καλά λόγια, αλλά οντως δεν βλέπεται και το χαλάει υπερβολικά το μηχανάκι.

Cpt. Haddock
08/07/2010, 08:01
Τα μέτρα για τη σέλα, πώς ακριβώς τα παίρνει ο μαστορας; :a014:

makis206
08/07/2010, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ανάλογα τον αναβάτη, χρησιμοποιείται από μεζούρα μέχρι κWλοβυθόμετρο για τους σκληροπυρηνικούς..:lol: :rotflmao:

Θα σ'έχω στα υπόψιν Άρη!:winka: :beer:

VALES
08/07/2010, 08:05

Άσε ρε Κάπτεν και κάτι ''να πέσει κάτω'' !!!!:lol:

edit: Να ενημερώσω τον sapila πως για το χάλι της σέλας των Άφρικα, που φτιάχνει ο Μπάτζιο, δεν φταίει ο ίδιος αλλά οι κάτοχοι των μοτό. Έχει κι άλλα σχέδια που μπορεί να φτιάξει για το συγκεκριμένο μοτό.
Απλά οι κάτοχοι των Άφρικα σκέφτονται λογικά. Σου λέει ''θα με πάρει που θα με πάρει ο ύπνος στο τιμόνι... ας είναι με τις καλύτερες προϋποθέσεις τουλάχιστον''.

hidefnick
08/07/2010, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
.....υποσχεσεις για 5 αγορια παιδια που θα ειναι ολοιδια με σενα γκαραντι...:winka:

Είναι καλό αυτό δηλαδή? :wave2:

gmeles
08/07/2010, 08:48
θεωρωντας οτι τα 4000 ειναι πολλα και θα παιξει κοντα στο 3αρι σκεψου και κατι αλλο....

Μαλλον, τα lc4 (620,640) ληγουν φετος γιατι εχω δει καμποσες αγγελιες που τα πουλανε κομματια. Παιρνεις λοιπον τα μπρος-πισω WP και τα κΟμπωνεις πανω, με κανα 500αρικο εχεις καθαρισει και εχεις μηχανη που δεν σπαει με σωστες αναρτησεις!!

:a014: :a014:

DimChios
08/07/2010, 10:02
επεσε δουλεια κι εχασα τα καλα!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Απαντηση για τα μετρα με τις σελες δεν εχουμε παρει ακομα...

:smokin:

TROOPER
08/07/2010, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
επεσε δουλεια κι εχασα τα καλα!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

δεν παρακολουθεις.εδωσε απαντηση ο μακης

Cpt. Haddock
08/07/2010, 10:10

Με αντίστοιχο τρόπο :wave2:

203249

DimChios
08/07/2010, 11:08
Με αντίστοιχο τρόπο :wave2:

εχω εγω ενα καλουπι καινουργιο! Μια φορα μονο χρησιμοποιηθηκε!

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

NikosR
09/07/2010, 04:25
Πάντως αν είναι να βγείς απ την Κρήτη δε κάνει το Αφρικα

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107134&perpage=15&pagenumber=1

makis206
09/07/2010, 04:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107134&perpage=15&pagenumber=1

To είδαμε το είδαμε..!:p

Στο χρώμα μου κιόλας..!:lol: :beer:

Cpt. Haddock
09/07/2010, 04:59

Νικο, μην κανεις κι εσυ πως δεν καταλαβαίνεις. Φυσικα και πας παντού με μια αφρικα όπως και με άλλα οχήματα, ο Βροχίδης με 250αρι πήγε στις Ινδίες.

Ο Ρουφιάνος αφρικα έχει, καλα έκανε και πήγε με αυτή και μια χαρα θα τον βγάλει. Το ερώτημα ειναι, αξιζει το 2010 να αγοράσεις μηχανάκι 10ετίας; Δεν έχουν βγει καλυτερα; Φυσικά κι εχουν βγει, με καλυτερο κινητήρα, καλυτερο πλαίσο, καλυτερα φρένα.

Απλά πράγματα :wave2:

NikosR
09/07/2010, 05:09
Νικο, μην κανεις κι εσυ πως δεν καταλαβαίνεις. Φυσικα και πας παντού με μια αφρικα όπως και με άλλα οχήματα, ο Βροχίδης με 250αρι πήγε στις Ινδίες.

Ο Ρουφιάνος αφρικα έχει, καλα έκανε και πήγε με αυτή και μια χαρα θα τον βγάλει. Το ερώτημα ειναι, αξιζει το 2010 να αγοράσεις μηχανάκι 10ετίας; Δεν έχουν βγει καλυτερα; Φυσικά κι εχουν βγει, με καλυτερο κινητήρα, καλυτερο πλαίσο, καλυτερα φρένα.

Απλά πράγματα :wave2:

Οχι δεν είναι εκεί ακριβώς το ζήτημα γιατί:

α. Μιλαμε για συγκεκριμένο οικονομικό πλαφόν για μεταχείρω. Δε μιλάμε να πάρεις καινούργιο μηχανάκι 10ετίας.

β. Μιλάμε για μηχανάκι σχεδόν καινούργιο υποτίθεται

γ. Μιλάμε για μηχανάκι που θα βγάλει ουσιαστικά απροβλημάτιστα 100.000 χλμ με αφθονία ανταλλακτικών μεταχειρισμενων αλλά και καινούργιων (ακόμα) εν αντιθέσει με άλλα μηχανάκια 10ετίας.

δ. Το γουστάρει

ε. Με τον τρόπο που τον ρωτάς επανειλημένα αν θα βγεί η δε θα βγεί απο την κρήτη, καποιος εννοεί άλλα από αυτά που εσύ εννοείς (τι εννοείς δηλ. δε κατάλαβα, αν βγεί από την Κρήτη εχουν βγεί καλύτερα μηχανάκια ενω αν δεν βγεί δεν έχουν βγεί??)

ε. Ασχετο αλλά αντίστοιχο στη νοοτροπία της Αφρικα και τηρουμένων των αναλογιών του σήμερα με το χθές δεν έχουν βγεί πολλά μηχανάκια δυστυχώς

Αρα το θέμα είναι μόνο αν ανταποκρίνεται το μηχανάκι στις ανάγκες του και εαν υπάρχουν καλύτερες επιλογές στα λεφτά που δίνει για τις ανάγκες του. Δεν εχει καμμιά σχέση με δεκαετία η εικοσαετία. Και στην τελική, τι ακριβώς προτείνεις να πάρει με τα λεφτά που διαθέτει και με τα γούστα του?

makis206
09/07/2010, 05:19
Και στην τελική, τι ακριβώς προτείνεις να πάρει με τα λεφτά που διαθέτει και με τα γούστα του?

Tο Βεστρόμ μένει μόνο αφού το Τρανσάλπ δεν απέχει και πολύ από την Αφρικάνα..:lol:

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ψάχνω και τον Βουκεφάλα...:lol:

Η συγκεκριμένη Άφρικα έτυχε να μου καρφωθεί για το λόγο του ότι είναι ολοκαίνουργια, εντελώς αδούλευτη, κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας.. χώρια που τη γούσταρα κι από πάντα. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να με καλύψει και στις ανάγκες που έχω για ένα καθημερινό και ευέλικτο εργαλείο χρήσης θα την είχα πάρει με κλειστά τα μάτια.

Χτες οδήγησα ένα Transalp 700 που βρήκα μεταχειρισμένο στην αντιπροσωπεία της Honda στα Χανιά και νομίζω ότι αυτό καλύβει απόλυτα τα θέλω μου, είδωμεν..

:beer:

DUKASII
09/07/2010, 05:41
Tο Βεστρόμ μένει μόνο αφού το Τρανσάλπ δεν απέχει και πολύ από την Αφρικάνα..:lol:

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ψάχνω και τον Βουκεφάλα...:lol:

Η συγκεκριμένη Άφρικα έτυχε να μου καρφωθεί για το λόγο του ότι είναι ολοκαίνουργια, εντελώς αδούλευτη, κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας.. χώρια που τη γούσταρα κι από πάντα. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να με καλύψει και στις ανάγκες που έχω για ένα καθημερινό και ευέλικτο εργαλείο χρήσης θα την είχα πάρει με κλειστά τα μάτια.

Χτες οδήγησα ένα Transalp 700 που βρήκα μεταχειρισμένο στην αντιπροσωπεία της Honda στα Χανιά και νομίζω ότι αυτό καλύβει απόλυτα τα θέλω μου, είδωμεν..

:beer: παρτο ρε μαλακα κ γαμα μας λεμε με τα παρταλια που ασχολουμαστε και 209 σελιδες .

3κ θα δωσεις οχι 9 μυρια ευρω να το ψαχνεις τοσο.
και αμα σου ρθω κατω με το δινεις βολτα να σου δειξω γιατι δε χαλανε στα χερια σας.

makis206
09/07/2010, 05:46
και αμα σου ρθω κατω με το δινεις βολτα να σου δειξω γιατι δε χαλανε στα χερια σας.

Ότι υπάρχουν χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν το ξέρουμε, χαίρεται..:lol:

Ότι υπάρχουν όμως χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν εκτός από ΚΤΜ δεν είδαμε ακόμα..!:evil: :lol:

DUKASII
09/07/2010, 05:51

Ότι υπάρχουν όμως χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν εκτός από ΚΤΜ δεν είδαμε ακόμα..!:evil: :lol: ε τι να καμω ρε αγοριναμ ..τα κτμ αντεχαν το γαμησι τι να σε πω.

DUKASII
09/07/2010, 05:52

Ότι υπάρχουν όμως χεράκια που καταστρέφουν ότι αγγίξουν εκτός από ΚΤΜ δεν είδαμε ακόμα..!:evil: :lol: α κ 10 του αυγ. θα μαι εκει να το χεις ετοιμο οτι παρεις.:D(ανορθ.αντλιες βενζι. λατσιχα γραναζοαλυσιδες κτλ)

DimChios
09/07/2010, 05:56
α κ 10 του αυγ. θα μαι εκει να το χεις ετοιμο οτι παρεις.:D(ανορθ.αντλιες βενζι. λατσιχα γραναζοαλυσιδες κτλ)

Κανε παντα ρε μλκ λεμε, σε εχω προλαβει 7 σελιδες πριν!

:evil:

11-8 παω εγω

Cpt. Haddock
09/07/2010, 05:58
Τελικά ρε μλκς ο Μακις ανοιγει θρεντ για να δουμε τι παρτάλι θα καβαλήσει ο ΝτιμΧιος στις διακοπές του;

Μλκα μητσο, κανονισε μετα το βεστρωμ να σε δούμε και με τρανσαλπ :bawl: :rotflmao: :lol:

DimChios
09/07/2010, 06:00
Τελικά ρε μλκς ο Μακις ανοιγει θρεντ για να δουμε τι παρτάλι θα καβαλήσει ο ΝτιμΧιος στις διακοπές του;

Μλκα μητσο, κανονισε μετα το βεστρωμ να σε δούμε και με τρανσαλπ :bawl: :rotflmao: :lol:

δεν παιζει φιλε αυτο!
Το θεωρω (ΙΣΩΣ, δεν παιρνω και ορκο) χειροτερο κι απο το Βερσυς!

DUKASII
09/07/2010, 06:00
Κανε παντα ρε μλκ λεμε, σε εχω προλαβει 7 σελιδες πριν!

11-8 παω εγω

:smokin: ναι ρεο κ με το σουζουκι θα ειμαι εγω..
αμα θετε περιπετεια παμε χωρις ανταλλακτικα με τα παρταλια μας καμια γυρα της κρητης.

Cpt. Haddock
09/07/2010, 06:01
δεν παιζει φιλε αυτο!
Το θεωρω (ΙΣΩΣ, δεν παιρνω και ορκο) χειροτερο κι απο το Βερσυς!

Μεγάλη μπουκιά φάε... :evil:

BELZEBOYLIS
09/07/2010, 06:02

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις.

σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....:wave2:

DimChios
09/07/2010, 06:04
ναι ρεο κ με το σουζουκι θα ειμαι εγω..
αμα θετε περιπετεια παμε χωρις ανταλλακτικα με τα παρταλια μας καμια γυρα της κρητης.

αμα θες περιπετεια κανονιζουμε κοντρα με ρακες!

θα οδηγησουν οι γυναικες μετα! :bawl:

DUKASII
09/07/2010, 06:08
αμα θες περιπετεια κανονιζουμε κοντρα με ρακες!

θα οδηγησουν οι γυναικες μετα! :bawl: δε πινω αλκοολ ρε μαν..
:sad:

makis206
09/07/2010, 06:10
σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....:wave2:

Εντάξει, θα μιλούσα τώρα για S1000RR αλλά τ'αφήνω γιατί ήδη ξεχείλωσε το θρέντιο...(και δεν θέλω να γίνω κι υπερβολικός):lol:

Κωστή ξέρω πολύ καλά τη χρήση που κάνω στα μηχανάκια που καβαλάω και πιστεύω ότι μάλλον δεν μου χρειάζονται τα περίσσια μπιχλιμπίδια, χωρίς να σημαίνει ότι πιστεύω πως δεν θα μου τύχει ποτέ αναποδιά ούτε ότι θεωρώ τα χέρια μου "μαγικά"... συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι και όχι εντελώς κουλός.

orizontas
09/07/2010, 06:13
σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....:

eipe o παπασουζας και χαθηκε μεσα στη σκονη καβαλα στο μουλαρι του wave2:

:o

orizontas
09/07/2010, 06:15
Εντάξει, θα μιλούσα τώρα για S1000RR αλλά τ'αφήνω γιατί ήδη ξεχείλωσε το θρέντιο...(και δεν θέλω να γίνω κι υπερβολικός):lol:

νομιζω οτι τα KZR τα 100 εχουν βγει καλα .....

και πανε και παντου ...:p

BELZEBOYLIS
09/07/2010, 06:16

Κωστή ξέρω πολύ καλά τη χρήση που κάνω στα μηχανάκια που καβαλάω και πιστεύω ότι μάλλον δεν μου χρειάζονται τα περίσσια μπιχλιμπίδια, χωρίς να σημαίνει ότι πιστεύω πως δεν θα μου τύχει ποτέ αναποδιά ούτε ότι θεωρώ τα χέρια μου "μαγικά"... συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι και όχι εντελώς κουλός.

και εγώ συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι ,αλλά κατάντησα κουτσός ....:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

SVX
11/07/2010, 13:11
Up ! :smokin:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/819541/

devil's animal
11/07/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Up ! :smokin:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/819541/

σκεψου ποσο θελει να το ξεφορτωθει ο εμπορας που δεχεται ΚΑΙ ανταλλαγη με αλλο μοτο...

οτι να'ναι δωστε του και θα το δεχτει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
11/07/2010, 22:23
σκεψου ποσο θελει να το ξεφορτωθει ο εμπορας που δεχεται ΚΑΙ ανταλλαγη με αλλο μοτο...

οτι να'ναι δωστε του και θα το δεχτει...

και εγω αν ειχα ενα τετοιο:

http://failblog.files.wordpress.com/2009/07/fail-owned-bike-repair-fail.jpg

8α προσπα8ουσα με ΚΑΘΕ τροπο να το ξεφορτω8ω, ακομα και για ενα καφασι μπυρες, στην περιπτωση που ο αλλος νομιζει οτι με επιασε κοροιδο!!!

#1 @σταυρος: οτι μοιαζει με africa 09/2001 ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη africa 09/2001. μπορει να σε προκυψει κανα καφρικα οταν το καβαλησεις και να μην εχεις μπανανες να το 8ρεψεις για να μην πονεσεις. :winka:
:lol: :lol: :lol:

#2: συγκρινετε το με την φωτο της πρωτης σελιδας. στον κερδισμενο παρεχεται αυτοματα ηλεκτρομαγνητικη κουβερτα μετα ποδηλατικου δυναμό για τις κρυες νυχτες στην ερημο της Γκομπι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασ΄τα διααλα, πεταχτηκαν και τα καφασακια να μιλανε για αφρικα.... :smokin: :evil: :smokin:

Stergios69
12/07/2010, 02:10
Το μηχανάκι του car.gr είναι μοντέλο προ 1996... :D :wave2: :evil:

ermiss
12/07/2010, 03:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Το μηχανάκι του car.gr είναι μοντέλο προ 1996... :D :wave2: :evil:

Τα χρώματα πάντως είναι 2001

DimChios
12/07/2010, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Τα χρώματα πάντως είναι 2001

καμμια σημασια, νομιζω?

:winka:

ermiss
12/07/2010, 03:24
Καλά ναί, αλλά γιατί το συγκεκριμένο να είναι αλλαγμένο?

DimChios
12/07/2010, 03:29

γιατι να μην ειναι?

:winka:

Ακομα και ο κατοχος παιζει να το ειχε κανει για την αλλαγη

Stergios69
12/07/2010, 03:31
Ισως επειδή έφαγε μια μεγαλοπρεπή στούκα... :wave2:

ermiss
12/07/2010, 03:32
Ναι, συμφωνώ με αυτό.

ΑΠλά μου έκανε εντύπωση που 2 άτομα επισημάνατε κατευθείαν ότι δεν είναι μοντέλο του 2001.
Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιο εμφανές σημείο που δεν γνωρίζω ή ήταν απλά έμπνευση-διαίσθηση

Stergios69
12/07/2010, 03:36
Στο μούτρο είναι οι πιο πολλές διαφορές..
Κοίτα το εμπρός πλαστικό και την ζελατίνα και κάνε σύγκριση.

DimChios
12/07/2010, 03:39
ΠΡΟ 96 ομως δεν ειναι Στεργιο!

Εχει ασημενιες ζαντες

edit: μλκιες λεω! :lol:
Οντως πρεπει να εχει αλλαξει ΚΑΙ ζαντες μιας και το 96 αλλαξε το μουτρο και οι ζαντες

:alien:

ktmakis
12/07/2010, 03:45
Το φερινκγ στα φανάρια είναι κλασσικό στοιχείο.
Επίσης αμ είσαι δίπλα βλέπεις και το αυτοκολλητάκι στο πλαίσιο τι Ε αναγράφει.

Cpt. Haddock
12/07/2010, 03:46

Μηπως το θρεντ πρεπει να μεταφερθεί εδώ; (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=59) :evil: :smokin: :evil:

makis206
12/07/2010, 04:11
Μηπως το θρεντ πρεπει να μεταφερθεί εδώ; (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=59) :evil: :smokin: :evil:

Mάλλον για εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=4) πάει, λίαν συντόμως (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα είμαι δίδυμος με τον Θωμά (τελικά)..:D

:a8: :a8: :a8:

203414

Cpt. Haddock
12/07/2010, 04:17
Mάλλον για εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=4) πάει

Για εκεί πήγαινε εξ' αρχης αλλα είπαμε να σε αφήσουμε να παιξεις λιγο... :smokin:

Ειχες τρανσαλπ, πηρες cbf, ξαναπαίρνεις τρανσαλπ....

Μου θυμιζεις κατι μπαρμπαδες που αγοράζουν συνεχώς την ίδια μαρκα ή και το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
12/07/2010, 04:24
Mάλλον για εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=4) πάει, λίαν συντόμως (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα είμαι δίδυμος με τον Θωμά (τελικά)..:D

Δε θελω να σε ξερω!

:mad:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 04:30
Δε θελω να σε ξερω! :mad:

Ουτε εμείς εσένα, οταν του το ζητήσεις για βόλτα :D

DimChios
12/07/2010, 04:33
Ουτε εμείς εσένα, οταν του το ζητήσεις για βόλτα :D

τα ειπαμε και πιο πανω αυτα!

makis206
12/07/2010, 04:45
Νά'τανε η ζήλια ψώρα...:lol: :rotflmao: :a22:

SVX
12/07/2010, 04:48
:a24:

DimChios
12/07/2010, 05:03

:rolleyes: :a24: :a21: :a019:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 05:13

Ποια ζήλια ρε μλκ....

ξέρεις τι αγόρασες; :bawl: :rotflmao: :lol:

203418

makis206
12/07/2010, 05:33
Ποια ζήλια ρε μλκ....
ξέρεις τι αγόρασες; :bawl: :rotflmao: :lol:

Για μένα το τέλειο! :wacko: :beer:

(ντάξει μου αξίζει ένας τέτοιος -->:a24: αλλά τουλάχιστον έχω αυτογνωσία):lol:

devil's animal
12/07/2010, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και εγω αν ειχα ενα τετοιο:

http://failblog.files.wordpress.com/2009/07/fail-owned-bike-repair-fail.jpg

8α προσπα8ουσα με ΚΑΘΕ τροπο να το ξεφορτω8ω, ακομα και για ενα καφασι μπυρες, στην περιπτωση που ο αλλος νομιζει οτι με επιασε κοροιδο!!!

#1 @σταυρος: οτι μοιαζει με africa 09/2001 ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη africa 09/2001. μπορει να σε προκυψει κανα καφρικα οταν το καβαλησεις και να μην εχεις μπανανες να το 8ρεψεις για να μην πονεσεις. :winka:
:lol:

#2: συγκρινετε το με την φωτο της πρωτης σελιδας. στον κερδισμενο παρεχεται αυτοματα ηλεκτρομαγνητικη κουβερτα μετα ποδηλατικου δυναμό για τις κρυες νυχτες στην ερημο της Γκομπι. :rotflmao:

ασ΄τα διααλα, πεταχτηκαν και τα καφασακια να μιλανε για αφρικα.... :evil: :smokin:

δεν εχω kawasaki καρδια μου...

εχεις μεινει πολυ πισω τελικα...
τσαμπα τα εγραφες ολα αυτα...
:a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43:

KaTaNaS
12/07/2010, 05:37
παρε ον οφφ κι ότι να'ναι, οι ομορφιες τση ελλαδας και σιγουρα τση κρητης ξεκινανε εκει που τελειωνει η ασφαλτος

devil's animal
12/07/2010, 05:42

ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος?? :sad: :sad:

makis206
12/07/2010, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρε ον οφφ κι ότι να'ναι, οι ομορφιες τση ελλαδας και σιγουρα τση κρητης ξεκινανε εκει που τελειωνει η ασφαλτος Πεσ'τα ρε Σταύρο γιατί εγώ τα λέω αλλά δεν μ'ακούνε :lol: :beer:
ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος?? :sad: :sad:

S1000RR :lol: :rotflmao:

devil's animal
12/07/2010, 05:48

εισαι κακος ρε π0υστη αλλα εχεις δικιο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 05:50

Εκεί δεν πεφτεις χαμηλα...

Απλά πέφτεις :rotflmao:

glargkatzis
12/07/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μακη..... ρε φιλε .... εισαι ετοιμος για μηχανη με ΠΑΡμΠΡΙΖ, ΠορτΜπαγαζ και φορτιστη κινητου?

Ασε ΚΑΛΥΤΕΡΑ....στη γυναικα σιγουρα θα αρεσει...ΑΛΛΑ φιλε ΘΑ ΤΟ σιχαθεις και ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ

ρωτα και εμενα.... :sad:

κιόλας ρε μητσάρα με το απρ ???:(

LARISEOS
12/07/2010, 07:59
οταν το αφρικα κανει χλμ στα ταξίδια εσείς κάνετε χλμ μεχρι το καφε και τον μαστορα....

ιιιχααααααα λεμε.........!

αρε αλανιαρηδες....να ξανα διαβάσετε το threadaki αυτο σε κανα χρονο....που στην ελλαδα που ζούμε μαθαμε ολοι να εχουμε μεταξωτούς κώλους....και μηχανες με 8-9-10000!

:sun: καλό μεσημεράκι :sun:

EKEINOS
12/07/2010, 08:07
http://www.africanqueens.de/html/willk-en.html

glargkatzis
12/07/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
οταν το αφρικα κανει χλμ στα ταξίδια εσείς κάνετε χλμ μεχρι το καφε και τον μαστορα....

ιιιχααααααα λεμε.........!

αρε αλανιαρηδες....να ξανα διαβάσετε το threadaki αυτο σε κανα χρονο....που στην ελλαδα που ζούμε μαθαμε ολοι να εχουμε μεταξωτούς κώλους....και μηχανες με 8-9-10000!

:sun: καλό μεσημεράκι :sun:

:a08: :a56:

McGyver
12/07/2010, 08:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
12/07/2010, 09:35

Μαλάκα Μάκη θέλεις ψυχίατρο.
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο.

Ημαρτον παναϊα μ΄....... :(

Cpt. Haddock
12/07/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο. .. :(

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

McGyver
12/07/2010, 09:40

Μπα, η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά...

el_hymador
12/07/2010, 09:42
Transalp 600 να βρεις ενα σε καλη κατασταση και να το μαζεψεις. Πολυ λιγοτερα χρηματα και πανω κατω τα ιδια απο πεδιο δρασης.

sapila racing
12/07/2010, 09:44
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο.

γμστ, το χω πάθει το 80, τα κλειδιά ηταν του παπιού της αδερφής μου και το χα παρει στη ζούλα. Ηταν στην Πλάκα, με αυτα τα πέτρινα τρυπητα.
Ναι τελικά τα έβγαλα. :uplate:

Δεν στο εύχομαι Μακη! :rotflmao:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
γμστ, το χω πάθει το 80, τα κλειδιά ηταν του παπιού της αδερφής μου και το χα παρει στη ζούλα. Ηταν στην Πλάκα, με αυτα τα πέτρινα τρυπητα.
Ναι τελικά τα έβγαλα. :uplate:

Με σπάγγο και τσίχλα; :lol:

sapila racing
12/07/2010, 09:47
Με σπάγγο και τσίχλα; :lol:

Με κορδόνι παπουτσιού και μια μικρή άγκυρα απο μπρελόκ που αγόρασα επι τόπου! :D

Μα τα έβλεπα τα γαμ@@@@να και δεν μπορούσα να τα πιάσω. Οτι θα τα έβγαζα ηταν σίγουρο, αρκεί να προλάβαινα πριν έρθουν τίποτα νερά!

Sapadak
12/07/2010, 09:51
Προτεινω να διαχωριστει το τοστ, και οι πατεντες ψαρεματος (honda γαρ) κλειδιων να γινει στικυ

:rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
12/07/2010, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Προτεινω να διαχωριστει το τοστ, και οι πατεντες ψαρεματος (honda γαρ) κλειδιων να γινει στικυ

:rotflmao: :rotflmao:

Σωστό κι αυτό αν και τώρα που αποφάσισε θα χάσει ο κόσμςο το ενδιαφέρον του. :p

Παρεμπιπτόντως το παπί ηταν Honda C50 6V και η συγκίνηση και αγωνία μέχρι να τα βγάλω ηταν πραγματικά τεράστια! :lol:

Sapadak
12/07/2010, 10:11
Σωστό κι αυτό αν και τώρα που αποφάσισε θα χάσει ο κόσμςο το ενδιαφέρον του. :p

Παρεμπιπτόντως το παπί ηταν Honda C50 6V και η συγκίνηση και αγωνία μέχρι να τα βγάλω ηταν πραγματικά τεράστια! :lol:

Αν ηταν 12βολτο ισα με εγκεφαλικο ενα πραμα απο τη χαρα :rotflmao: :rotflmao:

makis206
12/07/2010, 10:45
Δεν στο εύχομαι Μακη! :rotflmao:

Απεταξάμην!Εσύ ειδικά θα πρέπει να μ'έχεις στα ώπα ώπα τώρα που επέστρεψα στα στρογγυλοφάναρα..!:lol:

Για τους υπόλοιπους εντάξει, τώρα σας έχω όλους και στο χώμα...:a43:

DimChios
12/07/2010, 11:20

μεχρι και με το παπι σε παταω ρε μλκ λεμε!

devil's animal
12/07/2010, 12:20

ναρκωτικα πρεπει να περνει....δεν εξηγειται αλλιως...:rolleyes:

McGyver
12/07/2010, 13:45
Απεταξάμην!Εσύ ειδικά θα πρέπει να μ'έχεις στα ώπα ώπα τώρα που επέστρεψα στα στρογγυλοφάναρα..!:lol:

ΔΕΝ είναι στρόγγυλο το φανάρι ρε γκάβακα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
12/07/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ κουλάδια δήλωσα συμμετοχή για το 2011 πάντως...:evil: :a01:

:lol: :a17: :lol:

203477

vaska
12/07/2010, 16:46
Δεν το διάβασα όλο αλλά όπως κατάλαβα όλοι μα όλοι οι φίλοι σου είναι γκέουλες κρυφοκουτάκιδες που σε ζηλεύουν Μάκη αγόρι μου, επειδή έχεις κάτι που αυτοί δεν έχουν (δεν σταυρώνουν γκόμενα λέμε) :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως χωρίς πλάκα για μένα το μηχανάκι αν είναι όπως τα λες τ' αξίζει τα λεφτά που ζητάει ο ιδιοκτήτης και είναι μηχανάκι με προσωπικότητα. Παλιό μεν καλό δε (αν δεν απατώμαι υπάρχει κάποιος Βασίλης συμφορουμίτης που έχει γυρίσει τον κόσμο με δαύτο).

Αν τελικά γουστάρεις βόλτες με την κυρία σου και θες να είναι και σε 2 τροχούς, πάρτηνε αγκαζέ πάνε στο φιλαράκι που έχει το Άφρικα και κάντηνε μια βολτούλα. Μετά κοίταξέ την στο πρόσωπο κι αν υπάρχει χαμογελάκι τσίμπα τη μηχανούλα και καλές βόλτες. Εγώ ποτέ δεν μετάνιωσα για τις βόλτες που έκανα με την δικιά μου κυρία την Χρύσα, αντιθέτως μου λείπει πολύ στις βόλτες που αναγκαστικά πάω μόνος μου (χωματομονοπατάδες κλπ).

Άν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις βόλτες σου το άφρικα είναι ιδανικό και από άποψη τιμής και από άποψη αξιοπιστίας. Του λείπυν τα γκάζια αλλά τελικά ποιός νοιάζεται? Αν την έχεις από πίσω σου και σε κρατάει αγκαλιά (πολύ gay ακούστηκε αυτό) ποιός τα γ@μεί τα γκάζια? Όσο για τη σέλα, υπάρχουν μάστοροι σοβαροί που θα σου περάσουν αντιολισθητικό πανί και θα είναι όλα οκ.

Αλλά εμένα μη με ακούς πήγα και πέταξα ένα σκασμό λεφτά και πήρα τη χοντρή οπότε η γνώμη μου δεν μετράει.
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: