Σύνδεση

View Full Version : prwth mhxanh gia gynaika

Σελίδες : 1 [2]

Tpap
11/07/2010, 18:35
Εσείς.

Εγώ δεν κάμω τεντυμποΐσμούς...:rotflmao:

Ζεύκας
11/07/2010, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εσείς.

Εγώ δεν κάμω τεντυμποΐσμούς...:rotflmao:

ουουου...ναι ποτέ...

Tpap
11/07/2010, 18:57
Σιγά, ρε.

Σε λίγο θα με πείς και σπάμμερ. :lol:

Ζεύκας
11/07/2010, 19:03
καθολου...εσυ σπαμμερ? ποτέ....

ermiss
11/07/2010, 19:05
Έλα είπαμε να πούμε μια μαλακία, μην το σκίσουμε..

Στο θέμα μας..

Singer 7463

Ζεύκας
11/07/2010, 19:08
η μαλακία είναι ότι το θεμα βρισκεται στις "αναζητησεις" οποτε τζαμπα γραφουμε χαχαχαχαχ

Tpap
11/07/2010, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καθολου...εσυ σπαμμερ? ποτέ....

δηλαδήΣ, και σπάμμερ -ΚΑΙ είρωνας -ΚΑΙ δεν προσφέρω τίποτε στο φόρΟμ...κατάλαβα.

Θα αυτοδιαγραφώ, τότενΕς... :(

:rotflmao: :wave2:

@Λουκία: ή καλλίτερη μηχανή έβερ...ξέρω τι σΕ λέω.:blush:

203409

Ζεύκας
11/07/2010, 19:14
δηλαδήΣ, και σπάμμερ -ΚΑΙ είρωνας -ΚΑΙ δεν προσφέρω τίποτε στο φόρΟμ...κατάλαβα.

όχι ρε κάτσε...

είσαι πολύ καλός να μας πρήζεις τα ούμπαλα με τα βλαμμενα νεα μοντελα που βγαινουν
και να πειραζει μεχρι και τα θηλυκα γατια δω μεσα :lol:

loukia slomanco
11/07/2010, 19:26

εχεις να προτινεις καμια καλη τεχνικη μιας και την ξερεις τοσο καλα?εμενα με δυσκολευει λιγο στη μασχαλη...εσενα πως σου κανει το μπικινι...μια κι εξω?

Ζεύκας
11/07/2010, 19:44
αρπα την Τασούλη...πληρωμένη απάντηση...:lol:

ermiss
11/07/2010, 19:49
O Tάσος χρησιμοποιεί αυτή...

Αλλά δεν νομίζω να σου κάνει

:rotflmao: :rotflmao:

203410

Tpap
11/07/2010, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
εχεις να προτEIνεις καμια καλη τεχνικη μιας και την ξερεις τοσο καλα?εμενα με δυσκολευει λιγο στη μασχαλη...εσενα πως σου κανει το μπικινι...μια κι εξω?

Όχι ρε φιλενάδα...δεν βγάζει μπικίνι. :nono:

Εκεί δεν αλλάζω το λέιζερ με τίποτε.

Αλλά είναι μιά σχετική καλή λύση για κάτι γρήγορο -εκ του προχείρου όπως και να το κάνεις... :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αρπα την Τασούλη...πληρωμένη απάντηση...:lol:

'Ελα ρε, μπορούσε και καλλίτερα...μπικίνι με σιλκ-ε-πίλ...?

Που είμαστε, στο '90...? :smokin:

ermiss
11/07/2010, 20:08
χαχαχαχαχα

σαιθεος

loukia slomanco
11/07/2010, 20:08
Όχι ρε φιλενάδα...δεν βγάζει μπικίνι. :nono:

Εκεί δεν αλλάζω το λέιζερ με τίποτε.

Αλλά είναι μιά σχετική καλή λύση για κάτι γρήγορο -εκ του προχείρου όπως και να το κάνεις... :wave2:

'Ελα ρε, μπορούσε και καλλίτερα...μπικίνι με σιλκ-ε-πίλ...?

Που είμαστε, στο '90...? :smokin:

ημουν σιγουρη οτι θα ελεγες για το "προτινεις" τι αλλο να πεις?...
οσο για το λειζερ εγω εχω μεινει πισω σε σχεση με σενα....
φορας και ειδικα γυαλακια οταν πας για λειζερ?

Tpap
11/07/2010, 20:10
φορας και ειδικα γυαλακια οταν πας για λειζερ?

yeap. ;)

αν και δεν είναι απαραίτητο..

ημουν σιγουρη οτι θα ελεγες για το "προτινεις" τι αλλο να πεις?...

Συγνώμη φιλενάδα, αλλά τα ορθογραφικά μΕ πειράζουν λίγο στα μάΘια...:D

loukia slomanco
11/07/2010, 20:11
yeap. ;)

τελειααα....εχω πολλα να μαθω ακομα ....:D

Ζεύκας
11/07/2010, 20:12
:a014:

καιρο είχα να βάλω αυτό το εμοτικον

Tpap
11/07/2010, 20:15
τελειααα....εχω πολλα να μαθω ακομα ....:D

Μόνο άν κάνεις παρέα με σωστούς άντρες...:lol:

loukia slomanco
11/07/2010, 20:18
Μόνο άν κάνεις παρέα με σωστούς άντρες...:lol:

χαλαρααααα..........xoυι χουι....:smokin:

DimChios
12/07/2010, 05:26
χαλαρααααα..........xoυι χουι....:smokin:

:look:

pilotos_xtreme
12/07/2010, 05:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

οχι ρε μη τρελενεσε , δε λεει για μας εδω στο φλορουμ :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 05:32

Βρε καλώς τον.... :evil:

203419

DimChios
12/07/2010, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρε καλώς τον.... :evil:

κατα λαθος πατησα quote στην κοπελια ρε!

Στον τραπ ηθελα που ελεγε για τις ξυριστικές!

:blush:

loukia slomanco
12/07/2010, 06:19

κι επειδη βγαζει ματι αλλα εγω δεν λεω κακιουλες αυτο το ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ μηπως να εβλεπες και μετα να κανεις comment για τα ορθογραφικα μου?
:smokin: :winka: :lol:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 06:20
κι επειδη βγαζει ματι αλλα εγω δεν λεω κακιουλες αυτο το ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ μηπως να εβλεπες και μετα να κανεις comment για τα ορθογραφικα μου?
:smokin: :winka: :lol:

Το "καλλίτερη" ειναι σωστό. Το ποιο είναι πιο δόκιμο "καλλιτερη" ή "καλύτερη" ελέγχεται, παντως και τα δύο ισχύουν

:D :smokin: :D

Η χαλάουα που λέτε... :blush:

loukia slomanco
12/07/2010, 06:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το "καλλίτερη" ειναι σωστό. Το ποιο είναι πιο δόκιμο "καλλιτερη" ή "καλύτερη" ελέγχεται, παντως και τα δύο ισχύουν

:D :smokin: :D

Η χαλάουα που λέτε... :blush: [/

κοινως αποδεκτο ειναι το καλυτερη πιστευω,το αλλο αν το εχεις δει γραμμενο καπου ...μαλλον διαβαζεις αρχαια κειμενα κλπ.....
οσο για τη χαλαουα να το κανονισουμε...αλλα οποιοι κυριοι ενδιαφερονται για τη συγχρονη τεχνολογια τυπου laser στον κυριο απο πανω....που ειναι και expert...
:lol: :lol: :lol: :smokin:

project.breeze
12/07/2010, 06:34
Ευκολοδήγητο,ταξιδιάρικο,άνετο,σκυλί και χαμηλό που δε θα πει όχι και σε λίγο χωματάκι;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό

203423

EVI
12/07/2010, 06:42
Καλος ορισες ,αδυνατο να διαβασω τοσες σελ...τελικα κατεληξες σε καποια?

loukia slomanco
12/07/2010, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ευκολοδήγητο,ταξιδιάρικο,άνετο,σκυλί και χαμηλό που δε θα πει όχι και σε λίγο χωματάκι;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό

:smilea: :) :smilea:

loukia slomanco
12/07/2010, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Καλος ορισες ,αδυνατο να διαβασω τοσες σελ...τελικα κατεληξες σε καποια?

evi εισαι κοπελα η εχω αυταπατες?και ακους και σωστη μουσικη βλεπω........αυτα ειναι!
οσο για τη μηχανη μαλλον ειμαι αναμεσα σε klx kai cbf αλλα ρε γαμωτο η αδυναμια μου ηταν το Ninjaki η κατι σε Ktm.θελει ψαξιμο......αλλα ξερω γω.......ολοι λενε για πρωτη μηχανη και για πρωτη μηχανη.....καλο ειναι να παρω κατι για ξεκινημα αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια να το πουλησω οταν θα θελω κατι αλλο μετα απο την περιοδο του ξεκινηματος?

KaTaNaS
12/07/2010, 07:00
KTM 640 SM ή enduro (ακομα καλυτερα) μεταχειρο στα 3000

203424

KaTaNaS
12/07/2010, 07:01
ΣΕ SM ...

203425

Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:02
Ρε Σταυρε...

Το γκαζι του ΚΤΜ για πρώτη μηχανη; :sick:

loukia slomanco
12/07/2010, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

αχχ...μην τις πετας ετσι αυτες τις foto γιατι κατι με πιανειιιιιιιι.....:D

loukia slomanco
12/07/2010, 07:04
ΣΕ SM ...

καλα παντως 640cc θα φυγουμε μαζι απο καμια πλαγια....και θα φωναζω jeronimoooooo

KaTaNaS
12/07/2010, 07:06
αχχ...μην τις πετας ετσι αυτες τις foto γιατι κατι με πιανειιιιιιιι.....:D

ηδη απαΝΤΗσες στην ερωτηση του τιτλου του θρεντ... γυναικα ξεγυναικα το παθος ειναι ενα!

Ρε Σταυρε...

Το γκαζι του ΚΤΜ για πρώτη μηχανη; :sick:

το μηχανακι ΜΑΜΑ ειναι φιλικοτατο πιστεψε με... τα 660 XTR και ΧΤΧ εχουν το ιδιο γκαζι

Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:07
το μηχανακι ΜΑΜΑ ειναι φιλικοτατο πιστεψε με... τα 660 XTR και ΧΤΧ εχουν το ιδιο γκαζι

Οκ, δεν εχω ίδια πείρα, οποτε δεν αντιλεγω :wave2: :beer: :wave2:

KaTaNaS
12/07/2010, 07:10
καλα παντως 640cc θα φυγουμε μαζι απο καμια πλαγια....και θα φωναζω jeronimoooooo

625 c.c. ειναι τα κυβικα

δυστηχως ειναι το μονο πολιτικο μηχανακι της ΚΤΜ ,αλλιως πας σε exc 400 αλλα δεν κλειδωνει (οποτε ειναι πολυ επιφοβο) απο την μια , βγαζει περισσοτερα γουστα απο την αλλη, και αποκλειεις τα μακρυνα ασφαλτινα ταξιδια.

Guido_Brasletti
12/07/2010, 07:17
... οσο για τη μηχανη μαλλον ειμαι αναμεσα σε klx kai cbf αλλα ρε γαμωτο η αδυναμια μου ηταν το Ninjaki η κατι σε Ktm.θελει ψαξιμο......αλλα ξερω γω.......ολοι λενε για πρωτη μηχανη και για πρωτη μηχανη.....καλο ειναι να παρω κατι για ξεκινημα αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια να το πουλησω οταν θα θελω κατι αλλο μετα απο την περιοδο του ξεκινηματος?

Μην πάρεις κάτι "για ξεκίνημα" αν δεν σου αρέσει. Πάρε κάτι που να το γουστάρεις και κράτα το. Το να πάρεις μια μηχανή που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα την αλλάξεις σε έξι μήνες-ένα χρόνο, εκτός από τα χρήματα που θα χάσεις, θα πρέπει να δώσεις μια μηχανή που έχεις μόλις φέρει σε μια καλή κατάσταση (ένα μετάχειρο ΠΑΝΤΑ θέλει κάποια λεφτά) και θα πρέπει να συνηθίσεις σε μια καινούρια μοτό.

Συμβουλή από εμένα, για πρώτο πάρε κάτι που σου αρέσει, κατά προτίμιση χωρίς πολλά (εύθραυστα) πλαστικά

Καλές βόλτες

loukia slomanco
12/07/2010, 07:34
τωρα μπερδευτικα ακομα πιο πολυ...αν ηξερα τι να παρω θα ηταν πολυ ευκολο.......αλλα καλυτερα πιστευω να παω σε μια αντιπροσωπεια...να δοκιμασω 1-2 για να δω προς τα που κλεινω.Αλλα όντως ειναι μαλακια να παρω κατι απλα για ξεκινημα και να εχω στο μυαλο μου ποτε θα το πουλησω...
Katana κατι αλλο σε ktm πιο ηπιο δεν υπαρχει?

blackbusa
12/07/2010, 07:39

Katana κατι αλλο σε ktm πιο ηπιο δεν υπαρχει?

μονο ενα???πολλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. KLE 250 ANHELO...αντε ΑΧ-1 η Xr 250 που ειπε και ο Rein...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...:wave2:

203430

Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. KLE 250 ANHELO...αντε ΑΧ-1 η Xr 250 που ειπε και ο Rein...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...:wave2:

+1050

road spirit
12/07/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Guido_Brasletti
Μην πάρεις κάτι "για ξεκίνημα" αν δεν σου αρέσει. Πάρε κάτι που να το γουστάρεις και κράτα το. Το να πάρεις μια μηχανή που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα την αλλάξεις σε έξι μήνες-ένα χρόνο, εκτός από τα χρήματα που θα χάσεις, θα πρέπει να δώσεις μια μηχανή που έχεις μόλις φέρει σε μια καλή κατάσταση (ένα μετάχειρο ΠΑΝΤΑ θέλει κάποια λεφτά) και θα πρέπει να συνηθίσεις σε μια καινούρια μοτό.

θα διαφωνήσω...

σαν αρχάριος αναβάτης(αναβάτρια) η επιλογή μιας μεταχειρισμένης για 1η μοτό είναι προτεινόμενη κατά τη γνώμη μου, έχοντας και κατα νου ότι μετά απο ένα, ενάμισυ χρόνο θα τη δώσεις, ναι ...

σαν αρχάριος, δεν ξέρεις τι θέλεις... είναι πιθανόν να πάρεις μια μηχανή που μετά απο λίγο θα το μετανιώσεις ή πολύ απλά θα κρίνεις (έχοντας αποκτήσει πλέον και μια άποψη και εμπειρία) ότι δεν σου κάνει, θες κάτι άλλο. Ένα μεταχείρο, θα χάσει πολυ λιγότερη αξία (άρα και εσύ χρήματα) απο ότι ένα καινούριο μηχανάκι.

επίσης, το 1ο σου δίκυκλο έχει αυξημένες πιθανότητες κακομεταχείρισης, λόγω άγνοιας - όχι σκόπιμα - όπως και αυξημένες πιθανότητες χτυπημάτων, χαζοπτώσεων κλπ κλπ. Ποιο θα κλάψεις πιο πολύ? ένα μηχανάκι της κούτας ή ένα παλιό δουλεμένο που ξέρεις ότι θα το δώσεις μετά απο λίγο?

το μειονέκτημα ότι ένα μεταχειρισμένο θα σου ζητήσει χρήματα, είναι ως ένα βαθμό ελεγχόμενο καθώς δε θα πας να πάρεις ότι σουργελο σου πασάρουν αλλά ένα μηχανάκι που θα το ψάξεις πρώτα. Ότι μεταχειρισμένο έχω αγοράσει στο παρελθόν (και δεν είναι λίγα), κανένα δεν μου ζήτησε χρήματα, πέραν ενός τυπικού σερβις...

Όσον αφορά το να συνηθίσεις μια νέα μοτό, προσωπικά αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κακό, το αντίθετο, μας κάνει καλύτερους οδηγούς και με περισσότερη άποψη...

OldMan
12/07/2010, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
................
Στούκαρε χωρίς κράνος αυτός ρε...???? :look:

blackbusa
12/07/2010, 07:49
θα διαφωνήσω...

σαν αρχάριος αναβάτης(αναβάτρια) η επιλογή μιας μεταχειρισμένης για 1η μοτό είναι προτεινόμενη κατά τη γνώμη μου, έχοντας και κατα νου ότι μετά απο ένα, ενάμισυ χρόνο θα τη δώσεις, ναι ...

σαν αρχάριος, δεν ξέρεις τι θέλεις... είναι πιθανόν να πάρεις μια μηχανή που μετά απο λίγο θα το μετανιώσεις ή πολύ απλά θα κρίνεις (έχοντας αποκτήσει πλέον και μια άποψη και εμπειρία) ότι δεν σου κάνει, θες κάτι άλλο. Ένα μεταχείρο, θα χάσει πολυ λιγότερη αξία (άρα και εσύ χρήματα) απο ότι ένα καινούριο μηχανάκι.

επίσης, το 1ο σου δίκυκλο έχει αυξημένες πιθανότητες κακομεταχείρισης, λόγω άγνοιας - όχι σκόπιμα - όπως και αυξημένες πιθανότητες χτυπημάτων, χαζοπτώσεων κλπ κλπ. Ποιο θα κλάψεις πιο πολύ? ένα μηχανάκι της κούτας ή ένα παλιό δουλεμένο που ξέρεις ότι θα το δώσεις μετά απο λίγο?

το μειονέκτημα ότι ένα μεταχειρισμένο θα σου ζητήσει χρήματα, είναι ως ένα βαθμό ελεγχόμενο καθώς δε θα πας να πάρεις ότι σουργελο σου πασάρουν αλλά ένα μηχανάκι που θα το ψάξεις πρώτα. Ότι μεταχειρισμένο έχω αγοράσει στο παρελθόν (και δεν είναι λίγα), κανένα δεν μου ζήτησε χρήματα, πέραν ενός τυπικού σερβις...

Όσον αφορά το να συνηθίσεις μια νέα μοτό, προσωπικά αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κακό, το αντίθετο, μας κάνει καλύτερους οδηγούς και με περισσότερη άποψη...

πεστα ρε Κωστακη...:beer: :beer: :beer:

υ.γ. μεσα στο τυπικο σερβις ηταν και το λαμπατερ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Guido_Brasletti
12/07/2010, 07:50
Έχει σημασία και τι χρήση σκοπεύεις να του κάνεις. Αν θες μια μηχανή που να την κυκλοφορέις κάθε μέρα πρέπει να είναι όσο πιο αξιόπιστη και φτηνή στη χρήση της, να μπορείς να βασιστείς ότι το πρωί που θες να πας στη δουλειά θα πάρει μπρος. Αν θες μια μηχανή για χόμπι-βόλτες μπορείς να βάλεις και το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη για να κάνεις το χόμπι σου; Στο λέω αυτό γιατί για τα ΚΤΜ ακούγονται πολλά περι αξιοπιστίας (Δεν είχα ποτέ-δεν ξέρω προσωπικά)

Η ιπποδύναμη σαν νούμερο δεν λέει κάτι από μόνη της, έχει σημασία πως "βγαίνει" στο δρόμο. Άλλο οι 65 ίπποι ενός Suzuki RGV και άλλο ενός V-Strom! Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε πιο πολλά κυβικά από τα 250 που είπες αρκεί να είναι ομαλό στην απόδοσή του και να ξέρεις με τι "μπλέκεις" Τα άλογα μην τα φοβάσαι, τον εαυτό σου να φοβάσαι και όσους βρείς στο δρόμο σου.

blackbusa
12/07/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στούκαρε χωρίς κράνος αυτός ρε...???? :look:

αγορασε απο το ebay μπουκαλες με σκανδιναβικο αερα...η πληροφορια οτι του στειλανε και φωτο με το τι θα συναντησει ειναι ακομα υπο εξεταση...εμπαινε Κωστακηηηηηηηηηηηη....:lol: :lol: :lol:

υ.γ. Λουκια σορρυ για το σπαμ...:sad:

203431

road spirit
12/07/2010, 07:55
Στούκαρε χωρίς κράνος αυτός ρε...???? :look: γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ?? :look:

πεστα ρε Κωστακη...:beer: :beer: :beer:
υ.γ. μεσα στο τυπικο σερβις ηταν και το λαμπατερ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μωρή κουτσάβλα, το λαμπατέρ αφορούσε καινούριο ιταλικό μηχανάκι ... ότι μεταχείρο έχει περάσει απο τα χέρια μου ήταν χόνΔα, τέλος.

blackbusa
12/07/2010, 07:57
γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ?? :look:

μωρή κουτσάβλα, το λαμπατέρ αφορούσε καινούριο ιταλικό μηχανάκι ... ότι μεταχείρο έχει περάσει απο τα χέρια μου ήταν χόνΔα, τέλος.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ηξερα οτι το αγορασες και καινουργιο...εκτηθεσε αγορι...εκτηθεσε....

Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:57
αγορασε απο το ebay μπουκαλες με σκανδιναβικο αερα...η πληροφορια οτι του στειλανε και φωτο με το τι θα συναντησει ειναι ακομα υπο εξεταση...εμπαινε Κωστακηηηηηηηηηηηη....:lol: :lol: :lol:

Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω :D

OldMan
12/07/2010, 08:00
γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ?? :look:
Πολύ "χλιαρό" και πολίτικαλυ κορέκτ σε βρίσκω μωρ' αδερφάκι μου ... :a020:

(τι σου βρίσκει εκείνος ο Κρητίκαρος, δεν καταλαβαίνω..) :blush:

road spirit
12/07/2010, 08:01
δεν ηξερα οτι το αγορασες και καινουργιο...εκτηθεσε αγορι...εκτηθεσε.... βγάζεις μάτια κουλέ, βγάζεις μάτια, στραβώθηκα λέμε :hypnotize :lol:

Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω :D ωραία, δε θα τσακωθούμε, τα έχουμε χωρισμένα απο τώρα :smokin:

blackbusa
12/07/2010, 08:02
Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω :D

παλιοσπαμμερ...:evil:

εγω σταματαω εδω γιατι το ψιλομαμησα το ποστακι...αλλα δεν φταιω μονο εγω...τοσες πασες αναξιοπιοιτες (καπως ετσι γραφετε) δεν θα μπορουσα να τις αμελησω...

οτι και να διαλεξεις Λουκια θα ειναι καλο για εσενα...αρκει να βαλεις την λογικη (=ασφαλεια εως ενα σημειο) πανω απο την δενμπορωναπωτηνλεξηκαβλα (=δεν ειναι σιγουρα τα αποτελεσματα αλλα ξεκινας με λαθος τροπο)..προσωπικα αντικοιμενικη αποψη...:lol: :lol: :lol:

τα τα

:wave2:

εντιτ υ.γ. Κωστακηηηηηηηηηηηηη...τα εχω μαθει ολα στα ιταλικα...τα ελληνικα τα εχω μαθει να μην σου απο τι περιοδικα...:blush:
υ.γ. 2 διαβασε το αποπανω....και μην σκασει κανα τηλεφωνο απο Ιταλια μερια για βοηθεια...δεν μπορειτε να φανταστειτε που θα σας στειλω...:evil:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:03
[...] αναξιοπιοιτες

:a4: :a4: :a4: :rotflmao: :rotflmao:

road spirit
12/07/2010, 08:14
Πολύ "χλιαρό" και πολίτικαλυ κορέκτ σε βρίσκω μωρ' αδερφάκι μου ... :a020: θείο, στην αρχή πρότεινα beta μαζί με τα άλλα ρεμάλια αλλά τίποτα ... :smokin:

(τι σου βρίσκει εκείνος ο Κρητίκαρος, δεν καταλαβαίνω..) :blush: καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ... :look: )

Tpap
12/07/2010, 10:04

Ρε Σταύρε, είπαμε. :sick:

...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...:wave2:

Και τότε, γιατί έχεις μπούσα ρε...? έπρεπε να είσαι ακόμη στα 125κ.ε. μέχρι να μάθεις καλά... :rotflmao: :beer: :wave2:

Tpap
12/07/2010, 10:06
Στον τραπ ηθελα που ελεγε για τις ξυριστικές! :blush:

Μήτσε, θές να σε βάλω να εκτυπώσεις το νικ 30.000 φορές μέχρι να το μάθεις..? :a24: :a015: :a015:

:beer: :beer:

TROOPER
12/07/2010, 10:31
......

ΘΕΣ και δεν καταλαβαινεις αντουαν :winka:

TROOPER
12/07/2010, 10:32
.......
καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ... :look: )

καφεντζου ?

filipp0s
12/07/2010, 10:36

καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ... :look: )

Δωσ' του ενα τετοιο να του περασει :rotflmao: :rotflmao:

203450

DimChios
12/07/2010, 11:25
Μήτσε, θές να σε βάλω να εκτυπώσεις το νικ 30.000 φορές μέχρι να το μάθεις..? :a24: :a015: :a015:

:beer: :beer:

αμα πλΕρωσεις κανω και τουμπες!

:smokin:

daz
13/07/2010, 13:10

Ο Δούκας το είδε αυτό? :lol:

latris mixanis
15/07/2010, 01:57

Θέλει παπούτσι από τον τόπο του :lol:

καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ... )

Μπορώ να σΕ πω εγώ αν θες, βέβαια δεν ξέρω αν σου αρέσει η απάντηση :p

latris mixanis
15/07/2010, 02:03
Συμφωνώ με το ΒΕΤΑ είναι μια χαρά αλλά μάλλον είναι καλύτερα για αρχή να πάρεις ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι για τους λόγους που σου έχον αναφέρει ήδη.

Ένα 250 για αρχή νομίζω είναι μια χαρούλα!

loukia slomanco
06/10/2010, 22:52
τελικα κατεληξα σε μια καλη ευκαιρια ενος Suzuki DR-Z 400 SM.......σας ευχαριστω παντως,με βοηθησε πολυ η γνωμη σας σχετικα...οριστε και η foto μας......

http://i150.photobucket.com/albums/s107/dead_skinwoman/DSC00246b.jpg

επισης θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζει καποιος κανεναν καλο μηχανικο προς βορεια προαστια γιατι ολο και κατι θα χρειαστει μελλοντικα......:)

SVX
06/10/2010, 22:55
τελικα κατεληξα σε μια καλη ευκαιρια ενος Suzuki DR-Z 400 SM.......σας ευχαριστω παντως,με βοηθησε πολυ η γνωμη σας σχετικα...οριστε και η foto μας......

http://i150.photobucket.com/albums/s107/dead_skinwoman/DSC00246b.jpg

επισης θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζει καποιος κανεναν καλο μηχανικο προς βορεια προαστια γιατι ολο και κατι θα χρειαστει μελλοντικα......:)

Κανε μια αναζητηση στο ADVrider με λεξη-κλειδι DRZ400 να δεις τι μπορει να κανει και που μπορει να παει αυτο το εργαλειο....!!!:smokin: