View Full Version : ΒΟΛΤΑ + ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-7-05
Pokermon
07/07/2005, 21:31
Τελικά η προπόνηση πριν το 4ο SBS καταλήγει σε χαλαρή βολτίτσα με δικάβαλο και μπανάκι. Λέμε για ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ( ΕΥΒΟΙΑ )!!!
Η ιδέα είναι τον GTZ750 – PokerMon – Mitsos1!!!!
Βέβαια αν μας δοθεί η ευκαιρία και δεν έχει κίνηση κτλ κτλ μπορεί να κάνουμε στάση κανένα μισάωρο για μια γρήγορη προπονησούλα για οποίον θέλει αλλά αυτό θα εξαρτηθεί τελευταία στιγμή!!!!!!
Για να βλέπω κόσμο να μαζεύεται και όποιος παίρνει και δεύτερο άτομο να το πει ώστε να δηλώσουνε συμμετοχή και οι αμήχανοι-νες!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
1) Pokermon - ?
2) Mitsos1 - Katerina ( friend )
3) GTZ750
4)............
είμαι μέσα, αλλά δεν πέρνω δεύτερο άτομο:D
1) Pokermon - ?
2) Mitsos1 - Katerina ( friend )
3) GTZ750
4) nimbus
ελα οι συμμετοχες να πεφτουν!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
δουλευω ρε γμτ.:( :confused: :cry: :bigcry: :bawl:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
08/07/2005, 09:25
ΑΧΧΧΧΧΧ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΠΑΝΙΑ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩ:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΑΧΧΧΧΧΧ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΠΑΝΙΑ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩ:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Mακαρι να μπορουσα να ακολουθησω.......
Αυτο το ΣΚ το εχω αφιερωσει σε δουλειες για το σπιτι και θα κανω μπανιο στον....ιδρωτα.....
Καλα να περασετε και να προσεχετε.....:wave2:
Λέω να έρθω για να γράψω κανένα χιλιόμετρο στο daytona. Τι ώρα και που ? Για δεύτερο άτομο το συζητάω, αλλά το βλέπω χλωμό. :wave2:
AΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ SBS INSTRUCTORS.
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ KAWASAKI ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ:lol:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ:winka:
Ύστερα απο αξιοκρατικές διαδικασίες, και προσεκτικές διαβουλεύσεις και συζητήσεις με όλους όσους έρθουν στη βόλτα αποφασίζω και διατάσσω οτι η εκκίνηση για τη βόλτα και το μπάνιο είναι στα McDonalds της εθνικής (2χλμ μετά τα διόδια Αφιδνών) στις 10 το πρωί.
Αυτά.
:-)))
Pokermon
08/07/2005, 13:45
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕ!!!!! ANYWAY..........
εγω παιδια θα σας συναντησω στην γρφυρα πιστευω ειναι ευκολονοητο!!!!:D :D
κατα τις 10:45 πιστευω ειναι καλα!!!:D :wave2:
free rider
08/07/2005, 14:21
αυριο ειναι η πρώτη μέρα που εχω καταφέρει το γυναικακι μου να ανέβει πάνω στο μηχανάκι και να πάμε για μπάνιο στο πορτο γερμενο..
φυσικά με το suzukaki και σιγά σιγά,
καλή διασκέδαση παιδες...
:beer: :beer: :beer:
Pokermon
08/07/2005, 20:39
:( :( :( :( :( :( :(
Pokermon
08/07/2005, 21:21
Ραντεβού στα mac μετά τα διόδια των Αφιδνών 9.45 με αναχώρηση στις 10.00, δεύτερο ραντεβού στις 10.45 στην γέφυρα της Χαλκίδας!!!!!!!!
:winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
10/07/2005, 13:47
Κ@ΛΟΠΑΙΔΙΑ ..... ΒΡΕΞΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ???? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...:rolleyes: