View Full Version : Αγορά εξπλισμού μέσω ίντερνετ
Εφόσον δοκιμάσω σε κατάστημα τον εξοπλισμό που έχω σκοπό να αγοράσω, σημειώσω το νούμερο που μου κάνει και το όνομα του μοντέλου, το ίδιο και για το κράνος, τα γάντια και το μπουφάν, υπάρχει κάποιος λόγος να μην τα παραγγείλω μέσω ίντερνετ, αφού θα γλιτώσω σίγουρα κάποια χρήματα? Επίσης, μπορείτε να μου πείτε κάποιο πολύ καλό ξένο site, αξιόπιστο και με καλές τιμές, το οποίο να πουλάει κράνη? Σε ένα που είχα μπει, είχα βρει το shoei x spirit II και το arai rx7, με πολύ μεγάλη διαφορά στα χρήματα, απ' ότι στα ελληνικά sites, αλλά και καταστήματα.
www.fc-moto.de
αξιοπιστο και με καλες τιμες
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
www.fc-moto.de
Γνωρίζεις το http://www.bikersbargains.co.uk? Είναι αξιόπιστο? Ξέρεις μήπως στο site που μου έστειλε, πόσο θα επιβαρυνθώ με φόρους και για την μεταφορά των προιόντων στην Ελλάδα?
για τη μεταφορα θα δεις απο το σάϊτ αυτο αναλογως τι θα παρεις
πχ εγω για ενα κρανος ειχα πληρωσει 17 ευρω μεταφορικα στην πορτα μου.
Σημαντικο ειναι επισης οτι δεν ειχα πληρωσει με πιστωτικη αλλα με αντικαταβολη, μου εφεραν τα πραγματα στο σπιτι και τους πληρωσα.
Φορος, τελωνειακα κλπ δεν εχεις... ειναι Γερμανικο κι επομενως λογω Ευρωπαϊκης ενωσης ειναι σαν να το αγοραζεις απο Ελλαδα
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Γνωρίζεις το http://www.bikersbargains.co.uk? Είναι αξιόπιστο? Ξέρεις μήπως στο site που μου έστειλε, πόσο θα επιβαρυνθώ με φόρους και για την μεταφορά των προιόντων στην Ελλάδα?
διαβασε εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71741&highlight=bikersbargains)
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
www.fc-moto.de
Αυτό το μαγαζί ήταν αξιόπιστο, δεν είναι πλέον............ Στέλνει λάθος παραγγελίες και για να τις γυρίσεις πίσω χρεώνεσαι 30-50? μεταφορικά - το έπαθα εγώ και ένας φίλος πολύ πρόσφατα.
Επίσης στέλνει κράνη 3-4 χρόνων και στα μειλ διαμαρτυρίας λένε: είναι καινούργια άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.....:eyepop: :yuck:
Παλιότερα όλοι είχαν καλά λόγια να πουν αλλά τώρα το έχουν ρίξει στο καραπ@τσαριό
Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
Αυτό το μαγαζί ήταν αξιόπιστο, δεν είναι πλέον............ Στέλνει λάθος παραγγελίες και για να τις γυρίσεις πίσω χρεώνεσαι 30-50? μεταφορικά - το έπαθα εγώ και ένας φίλος πολύ πρόσφατα.
Επίσης στέλνει κράνη 3-4 χρόνων και στα μειλ διαμαρτυρίας λένε: είναι καινούργια άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.....:eyepop: :yuck:
Παλιότερα όλοι είχαν καλά λόγια να πουν αλλά τώρα το έχουν ρίξει στο καραπ@τσαριό
Εσυ στη θεση τους ΤΙ θα εκανες? θα εξυπηρετουσες ΠΡΩΤΑ τους παρακατιανους ελληνες και ΜΕΤΑ την ντοπια αγορα ...?
:rolleyes:
ΔΕΝ ειναι μονο αυτοι... πολυ γνωστο αγγλικο μαγαζι που πιανεται μονο με κρανη εχει στειλει σε 2-3 παραγγελιες κρανη που ηταν βιτρινα-δοκιμη...οχι οτι ειναι κακο αλλα το να εχεις εντυπωση οτι τσιμπησες ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κρανακι και να σουρχεται το Test drive με τριχα αγγλικη 2-3 ιντσες....ΔΕΝ ειναι οτι καλυτερο....:rotflmao:
Δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο, στις δικες μου παραγγελιες ηταν ολα οκ.
κ σε φιλους το ιδιο. Απο εκει κρινω και λεω
:beer:
Όσες φορές πήρα απ αυτούς τα πάντα ήταν brand new και σωστό size. :winka:
Όχι που θα τ ακουμπάμε στους δικούς μας λαμογιάριδες :mad:
liakaros
11/07/2010, 20:27
+10000
Ασε που για να σου απαντησουν σε mail σου βγαζουν τον αδοξαστο...μονο με τηλεφωνο και αν...
2 φορες την επαθα με κρανη (τα οποια ηταν για φιλους)
ΧΟΥ και απο μενα στον γερμανο:a06: