PDA

View Full Version : Κι άλλο ατύχημα στην Μυτιλήνη

Hellspawn
12/07/2010, 03:42
Χτες το βραδάκι την ώρα του τελικού σκοτώθηκε ντελιβεράς στην προκυμαία(αν είναι δυνατόν!!!)
Από ότι έμαθα,τύπισα με κουτάκι βρήκε χώρο να παρκάρει από την άλλη πλευρά του δρόμου και απλά κόβει το τιμόνι και το ίδιο απλά μπαίνει κάθετα στην αντίθετη λωρίδα και σκάει πάνω της ο ντελιβεράς που από ότι μου είπανε έμεινε επί τόπου.Δεν ξέρω αν ερχότανε αυτοκίνητο πίσω από την τύπισα αλλά αν ερχότανε δεν είχε κάπου να πάει ο ντελιβεράς για να γλιτώσει!!Το συγκεκριμένο σημείο με αγχώνει είτε περνάω με μηχανάκι,είτε με αυτοκίνητο είτε και με τα πόδια ακόμα!!!και είναι μια ευθειούλα 100-130 μέτρα!

Όταν λέω ότι το σιχάθηκα αυτό το νησί.......κάθε χρόνο όλο και χειρότερα είναι!!!
Πραγματικά δηλαδή,πόση προσπάθεια μπορεί να χρειάζεται για να σιχαθείς έναν τόπο που αγαπάς?

Hellspawn
12/07/2010, 06:26
Ρε παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ, γίνονται παντού αυτά?εδώ έχω φρικάρει!!!κάθε χρόνο βλέπω όλο και χειρότερους οδηγούς!!!είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες!!!είτε οδηγάνε αυτοκίνητο,είτε μηχανή ειτε κι εγώ δεν ξέρω τι!!!και όσο χειρότερος οδηγός τόσο μεγαλύτερο το θράσος!!!κάθε μα κάθε φορά που κατεβαίνω προκυμαία θα αποφύγω τουλάχιστον 2-3 ζώα!!!

Cpt. Haddock
12/07/2010, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Ρε παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ, γίνονται παντού αυτά?[...]

Ναι, αλλα πιο πολυ στην επαρχία και ειδικα σε νησια, ειδικοτερα δε, καλοκαίρι...

S.Nikos
12/07/2010, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αλλα πιο πολυ στην επαρχία και ειδικα σε νησια, ειδικοτερα δε, καλοκαίρι...

Στη επαρχία γίνονται λιγότερα ατυχήματα γι αυτό άλλωστε και οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα. Ως προς την εποχικότητα τώρα θα συμφωνήσω καθώς το καλοκαίρι όλοι εδηγούν όπως να'ναι..

Cpt. Haddock
12/07/2010, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Στη επαρχία γίνονται λιγότερα ατυχήματα [...]

Σε απόλυτο νουμερο ή ανα 1000 κατοίκους; :winka:

Εχετλαίος
12/07/2010, 07:42
Στη επαρχία γίνονται λιγότερα ατυχήματα...

:eyepop:

S.Nikos
12/07/2010, 08:24
Σε απόλυτο νουμερο ή ανα 1000 κατοίκους; :winka:

Μα φυσικά σε απόλυτο νούμερο. Κάνεις μια βόλτα 5χλμ εσύ σε κάποιο νησί και κάνω εγώ την ίδια στην Αθήνα. Στατιστικά περισσότερες πιθανότητες για ατύχημα έχω εγώ. Άλλωστε η ουσία αυτή δεν είναι ?

Τώρα ανά 1000 κατοίκους δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, αλλά ακόμα και αν το βγάζαμε δε νομίζω ότι στην πράξη θα μας βοηθούσε σε κάτι.

S.Nikos
12/07/2010, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
:eyepop:

Ασφαλιστής είμαι και τα βλέπω κάθε μέρα.:)

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:27
Μα φυσικά σε απόλυτο νούμερο. Κάνεις μια βόλτα 5χλμ εσύ σε κάποιο νησί και κάνω εγώ την ίδια στην Αθήνα. Στατιστικά περισσότερες πιθανότητες για ατύχημα έχω εγώ. Άλλωστε η ουσία αυτή δεν είναι ?

Τώρα ανά 1000 κατοίκους δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, αλλά ακόμα και αν το βγάζαμε δε νομίζω ότι στην πράξη θα μας βοηθούσε σε κάτι.

Σε απόλυτο νουμερο λοιπον δεν εχει καμια σημασία γιατι εαν η Αθηνα ειναι 5μυρια, και αλλα τοσα ολη η επαρχια ειναι λογικο πιο πολλα συμβαντα να εχει η Αθηνα.

Παμε παρακατω :wave2:

S.Nikos
12/07/2010, 08:40
Σε απόλυτο νουμερο λοιπον δεν εχει καμια σημασία γιατι εαν η Αθηνα ειναι 5μυρια, και αλλα τοσα ολη η επαρχια ειναι λογικο πιο πολλα συμβαντα να εχει η Αθηνα.

Παμε παρακατω :wave2:

Βιάζεσαι. Να πάμε παρακάτω αν είναι να βγει κάτι.

Προφανώς στην Αθήνα γίνονται περισσότερα ατυχήματα λόγω πλήθους αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε αυτό.

Σου ξαναλέω ότι η πιθανότητα να εμπλακείς σε ατύχημα ενώ κινείσαι στην Αθήνα είναι μεγαλύτερη έναντι της επαρχίας ή της Νησιωτικής Ελλάδας. Η απόδειξη είναι τα ασφάλιστρα που έχουν οι ασφαλιστικές.

Συμφωνούμε ως εδώ η να παραθέσω συντελεστές?

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:42
Συμφωνούμε ως εδώ η να παραθέσω συντελεστές?

Μην πεις στον κόπο γιατι λεμε άλλα πράγματα :wave2:

S.Nikos
12/07/2010, 08:45
Μην πεις στον κόπο γιατι λεμε άλλα πράγματα :wave2:

Οκ , ξαναρωτάω τότε η ουσία ποια είναι?

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:47
Οκ , ξαναρωτάω τότε η ουσία ποια είναι?

Oτι η οδηγική παιδεια της Αθηνας ειναι τραγική, της επαρχιας ανυπαρκτη.

:wave2:

S.Nikos
12/07/2010, 08:57
--

S.Nikos
12/07/2010, 09:00
Έχεις δίκιο δεν θα συνεννοηθούμε, δεν πειράζει καλή καρδιά και πάντα όρθιοι να είμαστε :beer:

*Εγώ αν μου δοθεί η ευκαιρία θα πάω να μείνω επαρχία για πολλούς λόγους αλλά και γιατί στατιστικά είμαι ασφαλέστερος. Τώρα αν με χτυπήσει ο άλλος είτε είμαι στην Αθήνα είτε σε νησί χέστηκα για την παιδεία του.

mixalakis
12/07/2010, 09:07
Εσείς οι δύο με τρικύλινδρα θα αφήσετε κανένα thead ήσυχο;

Εχετλαίος
12/07/2010, 09:16
Oτι η οδηγική παιδεια της Αθηνας ειναι τραγική, της επαρχιας ανυπαρκτη

Όντως...
:sad:

olaeinai_dromos
12/07/2010, 16:37
Α ρε κακομοιροι Αθηναιοι, παντα αδιορθωτοι......
Να χαιρεστε τους 1.000.000 Πακιστανοαλβανορωσοποντιους οδηγους σας!!
Μου ειναι αδιανοητο να οδηγησω μοτο στο ναρκοπεδιο σας.
Παντα ορθιοι:wave2:
Κριμα για το παιδι........

devil's animal
12/07/2010, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos

αυτη ειναι η νεα δικαιολογια απο τους κουλους??:look:

vagelis24
12/07/2010, 17:42

Σωστος :a013:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 19:00

O συναδελφος κατοικεί σε περιοχή της Ελλαδας που ΔΕΝ έχει μετανάστες; :lol: :bawl: :rotflmao:

Αν σου ειναι αδύνατο να οδηγήσεις εδω, καλά κάνεις. Ενας λιγότερος :smokin:

dirtbird
13/07/2010, 02:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αυτη ειναι η νεα δικαιολογια απο τους κουλους??:look:

+1

Και όχι μόνον....

Ότι νάναι και μέσα σε όλα και οι διάφοροι βλαχοδήμαρχοι....:rolleyes: :rolleyes:

dirtbird
13/07/2010, 02:19
Και επί της διαφορετικής οπτικής γωνίας του πακταιν και του ΣΝικου....

Ναι μεν σε απόλυτα νούμερα συμβαίνουν λιγότερα ατυχήματα στην επαρχία αλλά εάν βάλουμε μέσα στην εξίσωσ και την ετήσια χιλιομετρική κάλυψη (δλδ. ατυχήματα ανά χιλιάδες χιλιόμετρα) ίσως τα ποσοστά έιναι πολύ διαφορετικά.

Γεγονός είναι ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ συμφέρει τις ασφαλιστικές αφού και ο μεγαλύτερος όγκος των πελατών τους προέρχεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Μάλλον μάλιστα τις συμφέρει να έχουν μία δικαιολογία για χαμηλότερα ασφάλιστρα στις αγροτικές περιοχές ώστε να προσελκύσουν νέο πελατολόγιο αφού είναι σύνηθες πολλά από τα οχήματα που κυκλοφορούν εκεί να είναι ανασφάλιστα :winka:

Να υπενθυμίσω ότι σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, υπάρχουν ασφαλιστικές καλύψεις που πέραν της κατοικίας συνδέονται άμεσα και με τον τύπο του οχήματος (πχ. αν είναι τουτού και γράφει GTI ανεβαίνεις αυτόματα 2-3 κατηγορίες) με το αν φέρει πιστοποιημένη αντικλεπτική προστασία και φυσικά με τον-δηλωθέν κατά τη σύναψη του συμφωνητικού- μεγιστο αριθμό χιλιομέτρων ανά έτος (κάτι λογικό αφού όσα λιγότερα κάνεις τόσες λιγότερες πιθανότητες έχεις για ατύχημα).

Τέλος φυσικά, ΜΕΓΑΛΟ ρόλο παίζει και η ηλικία του οδηγού.

Ακριβώς όπως εδώ δηλαδή.....:o :o

DimChios
13/07/2010, 02:37
Α ρε ταλαιπωροι Λαρισαίοι, γιατι να συναγωνιζεστε τόσο στα ισα την Πατρα.
Σε λιγο δε θα χωρατε απ τις πορτες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Hellspawn
13/07/2010, 03:15
Τελικά αν και όταν είχε έρθει το ασθενοφόρο είχανε πει οι τραυματιοφορείς ότι είναι νεκρός,βρήκανε σφυγμό όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο!Κάτι μου είπανε ότι είναι ζωντανός αν και πρέπει να είναι πολύ χάλια...Αν μάθω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω!

Cpt. Haddock
13/07/2010, 03:20
Τελικά αν και όταν είχε έρθει το ασθενοφόρο είχανε πει οι τραυματιοφορείς ότι είναι νεκρός,βρήκανε σφυγμό όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο!Κάτι μου είπανε ότι είναι ζωντανός αν και πρέπει να είναι πολύ χάλια...Αν μάθω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω!

Κράνος φόραγε ο ντελιβεράς, ή....

vagelis24
13/07/2010, 03:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α ρε ταλαιπωροι Λαρισαίοι, γιατι να συναγωνιζεστε τόσο στα ισα την Πατρα.
Σε λιγο δε θα χωρατε απ τις πορτες!

Μπα τα μπουρια μας τα καθαριζουμε καλα

Στην μιναρουπολη να το κοιταξουν γιατι πολλα σκουρα νεογνα βγαινουν :wave2:

Hellspawn
13/07/2010, 04:08
Κράνος φόραγε ο ντελιβεράς, ή....

Δεν έχεις έρθει ποτέ Μυτιλήνη, έτσι???(αν τύχει να έρθεις ποτέ ΜΟΝΟ με αμάξι)
δεν γράφουν για κράνος μέσα στην πόλη οπότε δεν φοράει κανένας...αν σε δει μπάτσος με κράνος να πηγαίνεις χαλαρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη σε σταματήσει!!!αν πάλι είσαι ξεκράνωτος με σαγιονάρα και χτυπάς κόφτες ούτε που θα γυρίσει να κοιτάξει!!!Ούτε καν οι ζητάδες(ο θεός να τους κάνει) δεν κοιτάνε!!!Γκαζμαδούπολη φίλε μου!!!Γκαζμαδούπολη!!!!Όλα ανάποδα γίνονται εδώ!!!

Cpt. Haddock
13/07/2010, 04:12
(ακαδημαϊκή ήταν η ερώτηση...ξερω τι παίζει εκτός Αθηνών)

δεν γράφουν για κράνος μέσα στην πόλη οπότε δεν φοράει κανένας...αν σε δει μπάτσος με κράνος να πηγαίνεις χαλαρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη σε σταματήσει!!!αν πάλι είσαι ξεκράνωτος με σαγιονάρα και χτυπάς κόφτες ούτε που θα γυρίσει να κοιτάξει!!!Ούτε καν οι ζητάδες(ο θεός να τους κάνει) δεν κοιτάνε!!!Γκαζμαδούπολη φίλε μου!!!Γκαζμαδούπολη!!!!Όλα ανάποδα γίνονται εδώ!!!

Γίνονται αυτά στην επαρχία; Δεν το πιστεύω...

dukeandthecity
13/07/2010, 04:17
ρε φίλε, να με συμπαθας κιολας, αλλα εγώ μια φορά που έχω έρθει στο νησί στην παραλιακή έχει τόσα πολλα αυτοκίνητα που δεν κουνιέτε φύλο. Πας τσουκου τσουκου με 5 και αν.

Τεσπα καλα να ειναι το παιδί και μακαρι να την πηδήξει

Hellspawn
13/07/2010, 04:23
Γίνονται αυτά στην επαρχία; Δεν το πιστεύω...

Κι αυτό για πλάκα το λες να υποθέσω?:p :p

Hellspawn
13/07/2010, 04:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε φίλε, να με συμπαθας κιολας, αλλα εγώ μια φορά που έχω έρθει στο νησί στην παραλιακή έχει τόσα πολλα αυτοκίνητα που δεν κουνιέτε φύλο. Πας τσουκου τσουκου με 5 και αν.
Έχεις δίκιο όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ειδικά από όταν βάλανε φανάρια και μετά!!!πριν τα φανάρια μόνο όταν είχε πλοίο γινόταν αυτό το χάος στην προκυμαία!

Ας πάμε στα μηχανάκια τωρα: Είδες κανέναν με κράνος?Μήπως παρατήρησες ότι σκάνε από παντού(δεξιά,αριστερά,μπρος,πίσω κ αν μπορούσαν θα πέρναγαν κι από πάνω)??Μήπως είδες έστω 1 φορά μηχανάκι πάνω από 125cc να το σταματάει η τροχαία?

Xlitos
13/07/2010, 06:01
Μυτιληνη εχω παει 1 φορά διακοπες με μηχανακι μικρου κυβισμου το 2003 και εκανα προπερσι 5+ μηνες εκει φανταρος με cbr600f...το τι ειχα ακουσει για ατυχηματα με ανοιγμενα κεφάλια δε λεγεται...θες εμπειρια για να οδηγησεις εκει γιατι σε καθε άνοιγμα του γκαζιου η σε καθε κατεβασμα μπλόκαρε ο τροχός απ τη γλίστρα.(ειχα φαει και μια σαβουρδα)

αλλά πανω απ όλα οι μεθυσμενοι μπαρμπάδες με τ αμαξια που δε καταλαβαινουν χριστό...αναλογικά απ τα μεγαλύτερα ποσοστα μεθυσμενων οδηγων(ειδικα καλοκαιρι)..Κρανος οι δικυκλιστες?Ουτε ενας..

και φυσικά ενα μεγάλο ποσοστο ευθυνης εχει η αστυνομια που δεν κανει απολύτως τίποτα(δεν μπορει?δεν θελει?) για να βαλει μια ταξη σ αυτο το πολυπαθο νησι...απλά α-νυ-πα-ρκτη

Cpt. Haddock
13/07/2010, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
και φυσικά ενα μεγάλο ποσοστο ευθυνης εχει η αστυνομια που δεν κανει απολύτως τίποτα(δεν μπορει?δεν θελει?) για να βαλει μια ταξη σ αυτο το πολυπαθο νησι...απλά α-νυ-πα-ρκτη

Όχι οτι ειναι άμοιροι ευθυνών, αλλα ξέρεις τί τραβάνε οι αστυνομικοι στην επαρχία όταν αποφασίσουν να κόψουν κλησεις;

Απειλές για μετάθεση κλπ....

Να μας πει ο Βαγγέλης64 για τον Πόρο....

Ichigo
13/07/2010, 06:41
Όχι οτι ειναι άμοιροι ευθυνών, αλλα ξέρεις τί τραβάνε οι αστυνομικοι στην επαρχία όταν αποφασίσουν να κόψουν κλησεις;

Απειλές για μετάθεση κλπ....

Να μας πει ο Βαγγέλης64 για τον Πόρο....

Ένας λόγος να δουλέψει το σύστημα όπως παλιά όπου πχ οι αστυνομικοί μπορεί να κατάγοταν από την Ήπειρο αλλά ήταν αποσπασμένοι στην Κρήτη. :winka:

Hellspawn
13/07/2010, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Μυτιληνη εχω παει 1 φορά διακοπες με μηχανακι μικρου κυβισμου το 2003 και εκανα προπερσι 5+ μηνες εκει φανταρος με cbr600f...το τι ειχα ακουσει για ατυχηματα με ανοιγμενα κεφάλια δε λεγεται...θες εμπειρια για να οδηγησεις εκει γιατι σε καθε άνοιγμα του γκαζιου η σε καθε κατεβασμα μπλόκαρε ο τροχός απ τη γλίστρα.(ειχα φαει και μια σαβουρδα)

αλλά πανω απ όλα οι μεθυσμενοι μπαρμπάδες με τ αμαξια που δε καταλαβαινουν χριστό...αναλογικά απ τα μεγαλύτερα ποσοστα μεθυσμενων οδηγων(ειδικα καλοκαιρι)..Κρανος οι δικυκλιστες?Ουτε ενας..

Πιστεύω ότι πήρες μια καλή γεύση από την Μυτιλήνη αν έμεινες 5 μήνες!!!Λίγο με τους ντόπιους και μη ΕΠΟΠ,λίγο οι τσομπαναρέοι, λιγο η ανικανότητα της αστυνομίας,λίγο ο κομπασμός των Μπουρμπουλιθρόμπατσων,λίγο το απαράδεκτο οδικό δίκτυο με τους δρόμους που άνετα φτιάχνεις μαλλί ή ξυρίζεσαι κοιτώντας τους καθώς επίσης και οι χαραδρες-Grand Cannyon, πρέπει να διαπίστωσες ότι τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης στους δρόμους!!!

Nazgul
13/07/2010, 07:59
Πιστεύω ότι πήρες μια καλή γεύση από την Μυτιλήνη αν έμεινες 5 μήνες!!!Λίγο με τους ντόπιους και μη ΕΠΟΠ,λίγο οι τσομπαναρέοι, λιγο η ανικανότητα της αστυνομίας,λίγο ο κομπασμός των Μπουρμπουλιθρόμπατσων,λίγο το απαράδεκτο οδικό δίκτυο με τους δρόμους που άνετα φτιάχνεις μαλλί ή ξυρίζεσαι κοιτώντας τους καθώς επίσης και οι χαραδρες-Grand Cannyon, πρέπει να διαπίστωσες ότι τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης στους δρόμους!!! και μη ΕΠΟΠ

Tι εννοεις?

Εχετλαίος
13/07/2010, 07:59
O συναδελφος κατοικεί σε περιοχή της Ελλαδας που ΔΕΝ έχει μετανάστες;

Αράδαινα Σφακίων; :uplate:

DimChios
13/07/2010, 08:14

Cpt. Haddock
13/07/2010, 08:22

Για περιοχή της Ελλάδας μιλησα :D

Εχετλαίος
13/07/2010, 08:24
Για περιοχή της Ελλάδας μιλησα :D

Aπατεώνα!
Το post καταγράφηκε και ταχυδρομικό περιστέρι εστάλει στην αρμόδια επιτροπή αγώνα στο εν λόγω μέρος.
Όταν είναι να κατέβεις Κρήτη πε μου να στείλω "ομάδα υποδοχής".

:evil:

DimChios
13/07/2010, 08:27

εγω μονο γελασα ε! :blush:

Κατεβαινω 11-8

:blush:

Cpt. Haddock
13/07/2010, 08:29
Aπατεώνα!
Το post καταγράφηκε και ταχυδρομικό περιστέρι εστάλει στην αρμόδια επιτροπή αγώνα στο εν λόγω μέρος.

:p

Hellspawn
13/07/2010, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
και μη ΕΠΟΠ

Tι εννοεις?

Ντόπιων και μη, ΕΠΟΠ.Όλο μαζι είναι!Ξέχασα να αναφέρω τους ντόπιους αστυφύλακες που μόλις βγήκαν από την Αστυφυλάκων και κατά 99,9999% αγοράζουν Z 750 ή Z 1000(χωρίς να ξέρουν το γιατί!!!) και αν κινηθούν προς απόκτηση κουτιού κανένα civicάκι(??)Τους τσομπάνηδες που αγοράζουν μια από τα ίδια μόλις πάρουν την επιδότηση τους ανέφερα?

Νομίζω ότι κάλυψα το μεγαλύτερο μέρος των Ghost Riders και Ari Vatanen που κυκλοφορύν σην Λέσβο!!!Ειδικά για τους αστυφύλακες το έχω ζήσει σχεδόν από μέσα το θέμα!!!Μόνο όταν η γκόμενα αντικατασταθεί από την γυναίκα αρχίζουν σιγά σιγά να σκέφτονται ότι "ξέρεις κατι?Κάποιος με περιμένει να γυρίσω σπίτι!!!"

TROOPER
13/07/2010, 11:36
εγω μονο γελασα ε! :blush:

Κατεβαινω 11-8

:blush:

:cool:

TROOPER
13/07/2010, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
.............

+1000 σε ολα οσα εγραψες!!!!!!

DimChios
13/07/2010, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:cool:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:

:a25: :a25: :a25:

Hellspawn
14/07/2010, 03:28
Τελικά την βγάζει το παλικάρι με κάτι λάμες κλπ!!!

McGyver
14/07/2010, 03:32
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:

:a25: :a25: :a25:

:winka:

DimChios
14/07/2010, 04:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:winka:

Αν και... :alien:
τεσπα...:o

δε μπορω να πω περισσοτερα :winka:

:beer: :beer: :beer: :beer:

dukeandthecity
14/07/2010, 04:36
Τελικά την βγάζει το παλικάρι με κάτι λάμες κλπ!!!

αυτα ειναι καλα νέα!!!

Red Rider
14/07/2010, 09:24
Πιστεύω ότι πήρες μια καλή γεύση από την Μυτιλήνη αν έμεινες 5 μήνες!!!Λίγο με τους ντόπιους και μη ΕΠΟΠ,λίγο οι τσομπαναρέοι, λιγο η ανικανότητα της αστυνομίας,λίγο ο κομπασμός των Μπουρμπουλιθρόμπατσων

Νομιζω πως αρχικα κανεις ενα λαθος.
Κατηγοριοποιεις τους οδηγους βασει επαγγελματος.
Γενικοτερα διακρινω μια προκαταληψη προς καποιους,και απεχθεια προς την πολη αυτη?

Επειδη εχω κατσει καποιο καιρο ΚΑΙ στη Λεσβο,οπως και σε αλλα νησια,ειδα πολλους εντουραδες(μα παρα πολλους)και ενοιωσα γενικοτερα πως ημουν σε μοτο-κρατουμενη πολη.

Ανικανοι και μ@λακες οδηγοι υπαρχουν παντου,οχι μονο στην "γκαζμαδουπολη",κανε μια βολτα και θα δεις

Hellspawn
15/07/2010, 02:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Νομιζω πως αρχικα κανεις ενα λαθος.
Κατηγοριοποιεις τους οδηγους βασει επαγγελματος.
Γενικοτερα διακρινω μια προκαταληψη προς καποιους,και απεχθεια προς την πολη αυτη?

Επειδη εχω κατσει καποιο καιρο ΚΑΙ στη Λεσβο,οπως και σε αλλα νησια,ειδα πολλους εντουραδες(μα παρα πολλους)και ενοιωσα γενικοτερα πως ημουν σε μοτο-κρατουμενη πολη.

Ανικανοι και μ@λακες οδηγοι υπαρχουν παντου,οχι μονο στην "γκαζμαδουπολη",κανε μια βολτα και θα δεις

Υπάρχουν στρατιωτικοί, υπάρχουν και καραβανάδες!Υπάρχουν αστυνομικοί, υπάρχουν και μπάτσοι...και πάει λέγοντας!Όμως ειδικά σε αυτά τα 2 επαγγέλματα συμβαίνει το εξής: Ξαφνικά φτάνεις 18 χρονών(20 αν πας για αστυφύλακας) και βρίσκεσαι με 1-1μισι χιλιαρικο το μήνα στην τσέπη!αν μένεις κι όλας Μυτιλήνη είναι όλα αυτά τα λεφτά για προσωπικά έξοδα!!!Οπότε έχουμε και τις συμπεριφορές που περιέγραψα παραπάνω!!!18-19 χρονών είσαι μια τεστοστερόνη με πόδια!!!αν δεν σε "μαζέψει"(με την έννοια να σου μιλήσει,να σου εξηγήσει) κάνένας γονιός ή φίλος αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα!!!Τόπος μου είναι η Μυτιλήνη και τον αγαπάω όμως έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να φοβάμαι να κυκλοφορήσω καλοκαίρι μιας και γεμίζουμε ξεκράνωτους Ghost Riders και Ari Vatanen με τη μουσική στη διαπασών!!!Κατάλαβες τι εννοώ???