View Full Version : Εμπορός=Απάτη?
Καιρό έχω να γράψω κάτι αλλά με αυτό που είδα πρέπει να το επικοινωνήσω μαζί σας.
Ψάχνει φίλος για transalp 1999 μοντέλο για αγορά.
Βρίσκει ένα στο internet σε τιμή 1700 ευρώ και μια και ήταν στο δρόμο του πάει και απο κοντά να το δει.
Ο έμπορος στο Γέρακα (γνωστός).
Η transalp είναι μαύρη, με διπλά δισκόφρενα μπροστά, σε πολύ καλή κατάσταση.
Μέσα στη τρελή χαρά με παίρνει τηλ και μου λέει να πάμε να το δούμε.
Δεν μπορούσα να πάω οπότε του λέω τσέκαρε χαρτιά , αριθμούς πλαισιού κλπ και κάνε την βόλτα.
Στη χαρά του σκάει τα 1700 και 100 ακόμα για τη μεταβίβαση.
Μετά απο δύο μέρες....του φέρνουν την άδεια και πάμε να την πάρουμε.
η μηχανή είναι ίδια με τη δικιά μου (1998 μοντέλο) αλλά κάτι δεν μου καθότανε καλά.....κοιτάω τον αριθμό πλαισιού και κάτι έλειπε...
ζητάω την άδεια....1990!!!!
Να μην τα πολυλογώ η transalp είναι μοντέλο 1990 φτιαγμένη στο σουλούπι του 1997 και μετά.
Ο "εμπορος" άρχισε τα δεν ξέρω, δεν είδα....σου κάνω δώρο τη βαλίτσα
τελικά μετά απο φωνές είπε : θα σου δώσω τα λεφτά πίσω αλλά θα κρατήσω το servis και τα έξοδα μεταβίβασης....
Αυτό ήταν αρκετό να με κάνει κόκκινο απο την πίεση...άμεσο τηλ σε φίλο δικηγόρο...και μετά απο φωνές και καυγάδες...και αρκετές
απειλές για αγωγές κλπ...πείστικε οτι έκανε κάτι λάθος!!!
έδωσε σήμερα πίσω τα χρήματα ΟΛΑ και πήρε τη μοτό.
Τελικά πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί? έτσι κρατάνε μαγαζιά?
Προσοχή στα λαμόγια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από argpap
Τελικά πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί? έτσι κρατάνε μαγαζιά?
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από argpap
Μέσα στη τρελή χαρά με παίρνει τηλ και μου λέει να πάμε να το δούμε.
Δεν μπορούσα να πάω οπότε του λέω τσέκαρε χαρτιά , αριθμούς πλαισιού κλπ και κάνε την βόλτα.
Στη χαρά του σκάει τα 1700 και 100 ακόμα για τη μεταβίβαση.
για πες.... :wave2:
όχι για πολύ ακόμα .
Είναι τέτοιοι οι καιροί που μέχρι και τα σκατά ,
ενώ επιπλέουν ήρθε η ώρα τους να πάνε στο πάτο ,
που ανήκουν .:smokin:
Allst@rf
13/07/2010, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
όχι για πολύ ακόμα .
απ'το στόμα σου και στου υψίστου το αυτί...
όχι για πολύ ακόμα .
αν δεν καταλαβατε....με ΑΥΤΗ την "καταναλωτικη συνειδηση" που ψωνιζουμε , ΑΥΤΟΥΣ τους εμπορους θα εχουμε ( αφου οι λαμογιοι παντα θα βγαζουν παραπανω) :yuck:
Σας τραγουδησε κιολας μπας και αλλαξετε γνωμη? :rotflmao:
όχι για πολύ ακόμα .
+1000 ετσι ακριβώς!
mixalakis
14/07/2010, 03:29
Να δούμε πότε θα κλείσει και ο γνωστός - άγνωστος....
route 66
14/07/2010, 07:52
εχω και γω' εμπειρια απο το συγκεκριμενο εμπορο (νομιζω οτι λεμε το ιδιο γνωστο μεγαλο εμπορα με τα διαφορα μαγαζα).
διαβαζω λοιπον πωλειται cbf 600 naked μοντ.2007 αριστη κατασταση με καινουργια ελαστικα κλπ.
παω απο κει μιας και ηθελα να αλλαξω το z750s που ειχα λογω αναγκης(σιγα αλλιως μην αλλαζα το Ζ με το cbf το naked),το βλεπω το cbf μοντελλο λεει 2007...με τιποτα.ηταν 2003.
αλλο, τα χιλιομετρα ηταν 3500.καλα του λεω τα γυρνατε που τα γυρνατε αλλα 3500? τι εκανε ο προηγουμενος βολτες γυρω απο τον εαυτο του απο το 2003?
παμε στη τελεια κατασταση.ο κινητηρας ειχε καπως ξεβαψει και ηταν και καπως φαγωμενα τα μανιταρια(οχι απλως γρατζουνισμενα)ουτε μπροστα δεν του ειπα να το βαλει.
τα τελεια λαστιχα ηταν παραγωγης 2003:eek:
καλα, του λεω, τι καινουργα μας λες αυτα ειναι του 2003.
εε σιγα,μου λεει,μια χαρα ειναι οπτικα τι σημασια εχει η ημ.παραγωγης:bigcry:
μιλαμε...
βλεπει και το Ζ(οχι οτι θα το αλλαζα με το μ@#κα)πω πω μου λεει μια χαρα ειναι ,θα το παρω για προσωπικο μηχανακι.τον ακουγα και εκανε και σχεδια το γελοίο.θα βαλω καγκελα,μεγαλη ζελατινα κλπ και θα παω ταξιδια.
λοιπον μου λεει μου δινεις και 500ευρω και παιρνεις το cbf.:lol: :lol: :rotflmao:
το βαζω μπροστα το Ζ και ουτε που ξαναπατησα.
ενα εχω να πω γενικα.μακρια απο εμπορους.οποιος μπορει βεβαια, γιατι και εγω στο παρελθον εχω ανταλλαξει μηχανη.μονο ιδιωτες παιδια οποιος εχει χρημα μετροιτης
Cpt. Haddock
14/07/2010, 08:00
Εγω έχω να πω μερικα τιπς για αγορές:
- Μην συμπεριφέρεστε σα βόδια όταν θελετε να αγοράσετε μηχανή.
- Συμπεριφερθείτε ως ψαγμένοι καταναλωτές, διαβαστε καλα για το μοντέλο που εχετε βάλει στο μάτι
- Δειτε τις διαφορές ανα έτος αλλαγής
- Ρωτήστε φιλους που ξέρουν να σας πουν τα πονηρά σημεία που πρέπει να κοιτάτε και που φαινεται η φθορά
- Ψαξτε στα φόρουμ (ελληνικά και ξένα) για τα ιδιαίτερα του καθε μοντέλου
- Αραδιάστε γνωσεις στον εμπορο να καταλάβει οτι δεν ειστε άσχετοι
- Μην μπαίνετε στο μαγαζι με ξελιγωμένο ύφος βλέποντας το καλογυαλισμένο gsxcbyfzrrr16954 δείχοντας έτοιμοι να δώσετε κώλο για να το πάρετε
- Ζητήστε να δειτε την αδεια κυκλοφορίας
- Το βιβλιο σερβις
- Τα κλειδια
- Ριξτε λιγο τη μουρη σας και παρτε και μεταχειρισμενο εαν δε σας βγαινει, αντι να κοτσάρετε 72 δόσεις (6 χρονια) για μια μηχανη που σε 2-3 θα θελετε να την αλλαξετε
:wave2: :wave2: :wave2:
PortisHead
14/07/2010, 08:17
όχι για πολύ ακόμα .
Ναι καλα.
Που το ειδες αυτο το σεναριο φιλε μου στην Ελλαδα ?
ΕΝΑ παραδειγμα πες μου.
SVX....σωστοοοοοοοοοοος !!!
Πολύ σωστά όλα, στην περίπτωση όμως που το μετρητό δεν υπάρχει όλο και πας αναγκαστικά για ανταλλαγή τι γίνεται ? Πως προστατευόμαστε από τέτοιους τύπους ?
Cpt. Haddock
14/07/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Πολύ σωστά όλα, στην περίπτωση όμως που το μετρητό δεν υπάρχει όλο και πας αναγκαστικά για ανταλλαγή τι γίνεται ? Πως προστατευόμαστε από τέτοιους τύπους ?
Με λιγο κοινη λογική (δες παραπανω) :wave2: