Σύνδεση

View Full Version : Τα Modenas πίνουν τσίπουρο;

nikonian
16/07/2010, 06:44
Νόμιζα ότι τα'χα δει όλα. Πριτς!
Πήρα πρόσφατα ένα παπί kriss 125 , αγωνιστικό (να δείτε πως αγωνίζεται να ανέβει την ανηφόρα...).
Το βγάζω λοιπόν στον Κηφισσό και προς μεγάλη μου έκπλξη βλέπω στο κοντέρ 140!!!!!!

Αργότερα βέβαια προβληματίστηκα: Πώς είναι δυνατόν ενώ πηγαίνω με 140 ακατέβατα να με προσπερνούν ποδήλατα, μαμάδες με μωρά στα καροτσάκια, παπούδες με πι και η πομπή του επιταφίου του Αι Γιάννη του Καλυβίτη (βοήθειά μας);:confused: :confused: :confused:

Τελικά πήρα χθες το GPS και είδα:
GPS 100χαω στο κοντέρ 130χαω
GPS 107 χαω στο κοντέρ 140 χαω (κατηφορίζοντας στο γκραν κάνιον)
Δηλαδή 30%!!!!!!!!! απόκλιση.

Ε, ρε χαρά που κάνουν οι πιτσιρικάδες, με το "πυραυλάκι" που αγόρασαν:rotflmao:

Cpt. Haddock
16/07/2010, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
[...]Ε, ρε χαρά που κάνουν οι πιτσιρικάδες, με το "πυραυλάκι" που αγόρασαν:rotflmao:

Καλύτερα που "νομιζουν" οτι τρέχουν :winka:

DimChios
16/07/2010, 06:56
Η MODENAS δεν εχει καποια σχεση με την Καβασακι?

:look:

ΑΥτοι να δεις χαρες που κανουν!

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

guzzistas
16/07/2010, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλύτερα που "νομιζουν" οτι τρέχουν :winka:

:beer:

infidel
16/07/2010, 07:03
Το modenas το πήρες καινουργιο ή μεταχειρισμένο; Μήπως ο προηγούμενος έχει αλλάξει κανένα γρανάζι?

Sapadak
16/07/2010, 07:04
Πήρα πρόσφατα ένα παπί kriss 125 , αγωνιστικό (να δείτε πως αγωνίζεται να ανέβει την ανηφόρα...).

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

Chris K.
16/07/2010, 10:04

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ! Να'σαι καλά ρε αδερφέ!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

AUFGEBRACHT
16/07/2010, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Αν είχαν σχέση αντί για κοντέρ θα είχαν ημερολόγιο

jpag
16/07/2010, 10:39

εχει

η δευτερη το 20% της πρωτης

Anritsu
16/07/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Το modenas το πήρες καινουργιο ή μεταχειρισμένο; Μήπως ο προηγούμενος έχει αλλάξει κανένα γρανάζι?

και γρανάζι να άλλαζε το κοντέρ μετράει άπο τον ατέρμονα στην μπροστινή ζάντα . Επειδή μάλλον το ίδιο έχω και εγώ αν μιλάμε για το τελευταίο 125 , έχει κάπως αισιόδοξο κοντέρ αλλά με το ζόρι εγώ να δω σε κατηφόρα 130 , όχι και 140 σε ανηφόρα !! Κάτι δεν πάει καλά .

:wave2:

idi
16/07/2010, 12:05

νομιζω οτι δε θελουν κοντερ... εχουν τους καθρεφτες για να βλεπουν τον "ανταγωνισμό" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikonian
18/07/2010, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
και γρανάζι να άλλαζε το κοντέρ μετράει άπο τον ατέρμονα στην μπροστινή ζάντα . Επειδή μάλλον το ίδιο έχω και εγώ αν μιλάμε για το τελευταίο 125 , έχει κάπως αισιόδοξο κοντέρ αλλά με το ζόρι εγώ να δω σε κατηφόρα 130 , όχι και 140 σε ανηφόρα !! Κάτι δεν πάει καλά .

:wave2:

Σωστά , μετράει από τη μπροστινή ζάντα. Οπότε για να πάρω ρεαλιστική μέτρηση στο κοντέρ, πρέπει να βάλω ζάντα 21-22 ίντσες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν είναι απόλυτο ότι όλα τα κοντέρ κλέβουν το ίδιο. Πάντως το δικό μου τα 130 κοντερίσια τα έχει ακόμα και σε ελαφρά ανηφόρα (όταν δε φυσάει) και αντιστοιχούν σε 100 πραγματικά. Είμαι όμως 77 κιλά με το στριγκάκι. Αν βάλω και τις ζαρτιέρες κόβουν 5-10 χαω.

Sephiroth5
18/07/2010, 13:59
Σωστά , μετράει από τη μπροστινή ζάντα. Οπότε για να πάρω ρεαλιστική μέτρηση στο κοντέρ, πρέπει να βάλω ζάντα 21-22 ίντσες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν είναι απόλυτο ότι όλα τα κοντέρ κλέβουν το ίδιο. Πάντως το δικό μου τα 130 κοντερίσια τα έχει ακόμα και σε ελαφρά ανηφόρα (όταν δε φυσάει) και αντιστοιχούν σε 100 πραγματικά. Είμαι όμως 77 κιλά με το στριγκάκι. Αν βάλω και τις ζαρτιέρες κόβουν 5-10 χαω.

Μην βάζεις ζαρτιέρες γιατι αν πέσεις (εστω κ αργα) σκίζονται κ μετα μένεις με το μπούτι εξω.
Να προτιμας tα κολλητά δερματινα σαν κ αυτο http://farm3.static.flickr.com/2362/2011352546_14796d477d.jpg .
Θα σκιστει κ θα ειναι ακομα πιο σέξι.

:beer: