View Full Version : O Tifofs on route!
Krokodilos001
09/07/2005, 09:52
Agapiti mixanokiniti.
O Tifoefs ksekinise proxtes to apogebma 7/7/2005 apo Ollandia na katebi ellada. Meta apo paradoksos iperbolika poles ores eftase to mesimeri tis paraskebis stin Benetia.
To karabi tis paraskebis apo Benetia 8/7/2005, den to prolabe.
:bigcry: :bigcry:
Sinexise lipon meta kopon ke basanon gia tin Ancona.
Ekane stasi gia na anefodiasmo....benzina, tsigaro katourima ktl ke sinexise en taxi tin diadromi gia to epomeno limani (Ancona) Peripou 50 km argotera siniditopiise oti eixe ksexasei to tank bag sto benzinadiko.
:nono::nono::nono::nono:
An einai dinaton? ma to tank bag,? Malon tha eixe ksekoutiasi telios meta tin olonixtia.
Tifoefs ta espreso giafto einai!
To apotelesma.
Oute to karabi apo tin Ancona to prolabe, ksenodeio den brike, ke tin egbale spartiatika sto pagaki!
Ebge Tifoefs Iroa.
wave2: wave2: wave2: wave2: wave2: wave2: wave2:
Pantos tora einai sto limani tis Anconas, Exei bgalei Eisitiro...e tou pousti tha mpei sto karabi.
Opote Abrio mesimeri me to kalo tha einai sta patria edafi...stin Patra.
:sun: :sun: :sun: :sun:
Kiries ke kirioi
Ipodextite deontos ton TIFOEFS :beer: :beer: :
Αντε με το καλο να ερθη ο γεροξεκουτης
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ , καλως τον:beer:
Τελικα μηπως παραμυθι τσακωθηκε στην δουλεια με τον υπαλληλο
και τον ψυχιατρο για να παρει αδεια και να κατεβει στα
ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ?
:sun: :beer: :rotflmao: :wave2:
afrotwin
09/07/2005, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Agapiti mixanokiniti.
O Tifoefs ksekinise proxtes to apogebma 7/7/2005 apo Ollandia na katebi ellada. Meta apo paradoksos iperbolika poles ores eftase to mesimeri tis paraskebis stin Benetia.
To karabi tis paraskebis apo Benetia 8/7/2005, den to prolabe.
:bigcry: :bigcry:
Sinexise lipon meta kopon ke basanon gia tin Ancona.
Ekane stasi gia na anefodiasmo....benzina, tsigaro katourima ktl ke sinexise en taxi tin diadromi gia to epomeno limani (Ancona) Peripou 50 km argotera siniditopiise oti eixe ksexasei to tank bag sto benzinadiko.
:nono::nono::nono::nono:
An einai dinaton? ma to tank bag,? Malon tha eixe ksekoutiasi telios meta tin olonixtia.
Tifoefs ta espreso giafto einai!
To apotelesma.
Oute to karabi apo tin Ancona to prolabe, ksenodeio den brike, ke tin egbale spartiatika sto pagaki!
Ebge Tifoefs Iroa.
wave2: wave2: wave2: wave2: wave2: wave2: wave2:
Pantos tora einai sto limani tis Anconas, Exei bgalei Eisitiro...e tou pousti tha mpei sto karabi.
Opote Abrio mesimeri me to kalo tha einai sta patria edafi...stin Patra.
:sun: :sun: :sun: :sun:
Kiries ke kirioi
Ipodextite deontos ton TIFOEFS :beer: :beer: :
esi pou ta kseris ola afta pios na ise arage?
Αντε Δευτέρα στο Δέλεαρ να τον γνωρίσουμε... και να μας γνωρίσει...:wave2:
afrotwin
09/07/2005, 10:59
erxete erxete o trelos o olandos
:beer: :beer: :beer:
kalws na mas ebrei to paidi!!!!!
krima re gamwth mou, spoudaza ancona kai exw pollous filous ellhnes foithtes pou menoun akomh ekei...
tha mporouse na ton filojenhsei kapoios!!!
thn epomenh ena postaki diakritiko na antallajoume kinhta na bohthiomaste emeis oi paides ellhnwn fhtountes eis ta jena
:wave2: :wave2: :wave2:
kai exoun kai mamhmena pagkakia oi pousthdes oi anconetanoi, de boleyoune me tipota!!!!
Άντε, με το καλό.
Τουλάχιστον, θα ρίξει κανέναν ύπνο στο καράβι.
pepenaxos1
09/07/2005, 16:22
Αν βρηκε το Tank bag στο βενζιναδικο τοτε ολα καλα...!!!
:ninja:
Δευτέρα Δέλεαρ!
Νομίζω ο μόνος εκ των πρωταγωνιστών μου που δε γνωρίζω προσωπικά... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δευτέρα Δέλεαρ!
Νομίζω ο μόνος εκ των πρωταγωνιστών μου που δε γνωρίζω προσωπικά... :D
χμμμμμ
γκουχ
χμμμμμμμμμ
γκουχου
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
λίγη μπύρα ρε παιδιά.
Αυτά τα ξηροκάρπια μου έκατσαν στον λαιμό.
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ!!!
19244
johnpagr
09/07/2005, 19:41
ante me to kalo kai xwris ala aproopta ...
:wave2:
Krokodilos001
10/07/2005, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
esi pou ta kseris ola afta pios na ise arage?
Aftin tin aporia tha sas ti lisi malon o filos Tifoefs.
Mporo na po oti ke ego eimai episis Olandia, logo ipoxreoseon den ginotane na katebo tora ellada, parea ke ton neo-gero. Tha to kano argotera. Tou xronou elpizo parea.
Ta neotera gia ton Tifoefs:
Einai sto karabi, exei plakothei sta krasia, parea me kapia triferi iparksi ke etimazete gia ipno.
Kalo Bradi :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
χμμμμμ
γκουχ
χμμμμμμμμμ
γκουχου
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
:D
Ε, ένας, δύο... 'ντάξει θα τα βρούμε βρε!!
:D
adam_tsouk
10/07/2005, 21:47
Ρε, πείτε του να δέσει το tank bag στο πόδι του! :lol: :lol:
Με το καλό να έρθει..... καλό του ταξίδι....
:wave2: :wave2:
και τι εστί krokodilos001????:confused: :confused:
Krokodilos001
10/07/2005, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ρε, πείτε του να δέσει το tank bag στο πόδι του! :lol: :lol:
Με το καλό να έρθει..... καλό του ταξίδι....
και τι εστί krokodilos001????:confused: :confused: :)
esti oti to krokodilos to eixe prolabei allos! :)
afrotwin
10/07/2005, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Αν βρηκε το Tank bag στο βενζιναδικο τοτε ολα καλα...!!!
:ninja:
re esi pou to vrikes to palio avatar mou?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pepenaxos1
11/07/2005, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re esi pou to vrikes to palio avatar mou?
Εχει βρομησει το ιντερνετ με αυτη την φωτο... το βρηκα σε ενα ιταλικο site, Τσιμπα το αλλο τωρα, μολις εγινε η καθελκυση..:D
και ναι!!!!!!!!!!! ο tifoefs ΕΙΝΑΙ Αθηνα και σημερα ετοιμαστειτε να τον υποδεχτειτε στο δελεαρ. οποιοι του χρωστανε μπυρες (Νικ0ς.... για σενα μιλαω) να ερθουν, το ιδιο και οι αφρικανοι (και οχι μονο!)
μετα απο 1 περιπετεια που ειχε με το λαδι της africa, το οποιο του ειχε εξατμιστει (ηταν στο min) και την συμπαρασταση και αποψη αρκετων μελων του φορουμ περι συμπληρωματος λυθηκε το προβλημα! σα;ς ευχαριστει και σας περιμενει στο δελεαρ σημερα (πω πω! σαν προσκληση σε παιδικο παρτυ ακουγεται!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Παίδες μόλις γύρισα από Αμοργό - Κουφονήσια,
και 17:00 το απόγευμα αναχωρώ και πάλι, αν και για δουλειά
αυτή τη φορά.
Πόσο θα κάτσει ο tifoefs ?? Θα τον προλάβω την αλλη εβδομάδα
που γυρνάω ?
Γιώργο κέρνα τον μια μπύρα από μένα και
πες του οτι λυπάμει πολύ που δεν τον πρόλαβα... αν είναι εδώ την επόμενη Δευτέρα,
δεν το χάνω με τίποτα !!
:beer: :beer:
marine521
11/07/2005, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και ναι!!!!!!!!!!! ο tifoefs ΕΙΝΑΙ Αθηνα και σημερα ετοιμαστειτε να τον υποδεχτειτε στο δελεαρ. οποιοι του χρωστανε μπυρες (Νικ0ς.... για σενα μιλαω) να ερθουν, το ιδιο και οι αφρικανοι (και οχι μονο!)
μετα απο 1 περιπετεια που ειχε με το λαδι της africa, το οποιο του ειχε εξατμιστει (ηταν στο min) και την συμπαρασταση και αποψη αρκετων μελων του φορουμ περι συμπληρωματος λυθηκε το προβλημα! σα;ς ευχαριστει και σας περιμενει στο δελεαρ σημερα (πω πω! σαν προσκληση σε παιδικο παρτυ ακουγεται!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εσύ ειδικά μη μιλάς για λάδι..... κρύβε λόγια.....
Αφού πήρε μία γερή δόση του τι σημαίνει κίνηση στην Ελλάδα (Αθηνών Κορίνθου κυριακή απόγευμα) είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολλές εμπειρίες να μοιραστεί....
Απλά ας αναλάβει κάποιος να τον ενημερώσει για την ελληνική οδηγική κουλτούρα (Ποιος;; τι;; την ποια;; ) ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Αφού πήρε μία γερή δόση του τι σημαίνει κίνηση στην Ελλάδα (Αθηνών Κορίνθου κυριακή απόγευμα) είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολλές εμπειρίες να μοιραστεί....
Απλά ας αναλάβει κάποιος να τον ενημερώσει για την ελληνική οδηγική κουλτούρα (Ποιος;; τι;; την ποια;;;)
σκυλια τα honda και δη oi africas! HONDA rulez λεμε! πανε και χωρις λαδι! ειπε κανεις τιποτις? :winka: :evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
αυτή τη φορά.
που γυρνάω ?
πες του οτι λυπάμει πολύ που δεν τον πρόλαβα... αν είναι εδώ την επόμενη Δευτέρα,
δεν το χάνω με τίποτα !!
ο τtifoefs απο πεμπτη (αν δεν κανω λαθος) την κανει για διακοπες. δεν νομιζω να θελει να μεινει αθηνα.... :winka:
κριμα παντως που δεν θα εισαι!
οσο για μπυρα, οκ! το μονο ευκολο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Krokodilos001
11/07/2005, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Απλά ας αναλάβει κάποιος να τον ενημερώσει για την ελληνική οδηγική κουλτούρα (Ποιος;; τι;; την ποια;; ) ;)
kapios na tou pei na bgalei tin panoplia....prin pathei kamia anafilaksia!
Eidika tis mpotes alla makria apo ton kosmo...
Xerestismata
:beer:
kapios na tou pei na bgalei tin panoplia....prin pathei kamia anafilaksia!
Eidika tis mpotes alla makria apo ton kosmo...
Xerestismata
:beer:
ασε καλυτερα, να τις φοραει το παιδι! ελπιζω να το ξερεις οτι χαρη στις μποτες θα ειναι σημερα δελεαρ και οχι σε κανενα νοσοκομειο στην ιταλια ή ολλανδια.... :eyepop: :smilea:
free rider
11/07/2005, 22:47
ρε σεις ποιός ηταν αυτος ο τιφοοεοσ???
δεν τον πήρα μάτι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ρε σεις ποιός ηταν αυτος ο τιφοοεοσ???
δεν τον πήρα μάτι...
ηταν αυτος με την κιτρινωπη μπλουζα που τον ειχαμε καθηλωσει στην παρεα μας. διπλα στους tai, bartlal, matmat κλπ.
και εσυ γιατι δεν ρωτησες? :wave2:
marine521
12/07/2005, 10:03
ηταν αυτος με την κιτρινωπη μπλουζα που τον ειχαμε καθηλωσει στην παρεα μας. διπλα στους tai, bartlal, matmat κλπ.
και εσυ γιατι δεν ρωτησες? :wave2:
Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;;;
Δεν πρόσεχε
:lol: :lol: :lol:
Φωτό από Δέλεαρ
δεν έχει σήμερα??
τελικα μαθαμε ποιος ηταν ο tifoefs? οχι ο απο ολλανδια αφιχθεις ο αλλος που το δανεισε το ονομα ντε. εχω μεινει με την περιεργια!
bartlal χωρις λαδι ε?
σε αλλα μηχανακια το να καινε το λαδι ειναι αναξιοπιστια! στα χοντα ειναι το λαδι ειναι optional?
ρε πως τα λετε φτερωτοι!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:
powerphot
12/07/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
αυτή τη φορά.
που γυρνάω ?
δεν το χάνω με τίποτα !!
Αμα ψάξεις κατα Πάρο-Μυκονο κλπ θα τον πετύχεις:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αμα ψάξεις κατα Πάρο-Μυκονο κλπ θα τον πετύχεις:lol: :lol:
και ΙΚΑΡΙΑ ακουστηκε οτι θα τραβηχθει! ψαξε και προς τα εκει! :rotflmao: :beer: :smokin: :sun:
Kαλου κακου δεν τα παίρνης σβαρνα ολα
μπας και τον πετύχης κάπου???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Kαλου κακου δεν τα παίρνης σβαρνα ολα
μπας και τον πετύχης κάπου???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
οπου δεις αφρικα με αυγα, κοτοπουλα, και καμμια πιτα, ολα κολημενα πανω στην μηχανη, ε! ειναι αυτος και προσπαθει να εκμεταλευτει την μηχανη μεχρι να κρυωσει!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
τελικα μαθαμε ποιος ηταν ο tifoefs? οχι ο απο ολλανδια αφιχθεις ο αλλος που το δανεισε το ονομα ντε. εχω μεινει με την περιεργια!
bartlal χωρις λαδι ε?
σε αλλα μηχανακια το να καινε το λαδι ειναι αναξιοπιστια! στα χοντα ειναι το λαδι ειναι optional?
ρε πως τα λετε φτερωτοι!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:
μπα! μειναμε με την απορια! αλλα που θα παει! σημερα θα μαθω!
οσο για το λαδι, τα πραγματα ειναι ακριβως οπως το γραφεις: στα hοnda ειναι προαιρετικο! αν θελεις βαζεις λαδι για να εχεις προχειρο για την σαλατα που φτιαχνεις. ειναι απλα αποθηκευτικος χωρος η μηχανη για το λαδι για να το κρυβεις απο κατι γερολαδαδες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Σπεραααααααααα αλητες/ισες μηχανοβιοι/ες μπυροβιοι/ιες !!!!
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΚΡΟΚΟΔΙΛΟ001 ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ (επειδη οι κολοιταλοι μου τη σκησανε τη μια και κλεψανε τις καλτσες μου με αποτελεσμα να παω Δελεαρ με 3 ημερων καλτσες και ολο το καλοκαιρι ναχω 1 ζευγαρι μονο !!! )
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΠΑΓΚΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑ !!!
:rotflmao:
Μετα οτι περισεψει θα φτιαξω μπρελοκακια moto.gr κροκοδιλε, λανσαροντας ετσι νεα μοδα για το φορουμ !
:rotflmao: :beer:
Επισης θελω να ευχαριστησω μεσω του φορουμ τα παιδια απο τη Πατρα που τσακιστηκαν να βρουνε λαδακι για το Αφρικα !!!
Σε οσους λενε κακα λογακια για τα Αφρικα 1 θελω να πω !
Ξεκινωντας με 10-40 λαδια απο Ολλανδια και εχοντας ηδη 1500 χλμ απο τη τελευταια αλλαγη εφτασα Αγκωνα (συνολικα εκανα 2100 χλμ επιπλεον - ψαχνοντας το κολο τανκμπαγκ - δουλευοντας το Αφρικα απο 5000 εως 7000 στροφες και τα τελευταια 200 χλμ για Αγκωνα 7500 στροφες επειδη βιαζομουν οταν βρηκα τη τσαντα ειναι λογικο να μενει απο λαδια )
Η μαλακια μου ειναι οτι ειχα ενα κουτι λαδι με 700 ml μαζυ μου και ισα ισα ηρθε στο μινιμουμ οταν τα εβαλα στην Αγκωνα. Δηλαδη αν ητανε γεματο το κουτι δε θα υπηρχε προβλημα. Αλλα δε θα γνωριζα και τον Oranihil και τον Wolfman !!!!
Οποταν ουδεν κακον αμιγες καλου !! Τα παιδια τσακιστηκαν να βρουνε λαδια κυριακατικα !!!!
ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΑ ΝΑΣΤΕ !!
Ο λαος του μοτο.γρ (οσους γνωρισα Αθηνα) εισαστε πιο ζωντανοι απο το φορουμ !!!!
Μεγαλη εκπληξη να σας δω live !! Η φαση εναι αλλη γνωμη ειχα μεσω του φορουμ και αλλη αποχτησα οταν σας ειδα ζωντανους !
Το φορουμ τελικα αν δε ξερεις προσωπικα οσους παιρνουν μερος δεν αξιζει !!
Τωρα εχω και αυτοκολλητο πανω στο Αφρικα με μοτο.γρ λεμε !!
Το βραδυ της Δευτερας θα μου μεινει αξεχαστο ! Ελπιζω ναμαστε ολοι καλα να τα πουμε και του χρονου και να σας φερω και κροκοδιλε μπρελοκακια !!!
:evil: :beer:
Η επιστροφη μου ητανε πιο περιπετειωδης απο το ελα !!!
Στη Παρο μου κλεψανε το κρανος !! bye bye schuberth !!:cry: :look: :bawl:
Εβρεχε ολη τη διαδρομη απο Brennero εως Ολλανδια !!!
Και βεβαια εχοντας εξτρα λαδακι εκανα διαδρομη λαδερη και υποβρυχια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα εδω στη κολαση ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:hypnotize :hypnotize:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Σπεραααααααααα αλητες/ισες μηχανοβιοι/ες μπυροβιοι/ιες !!!!
..............................
Κι εμεις χαρηκαμε Νικολακη για την γνωριμια και ευχαριστουμε για τα "θαλασσινα" αναμνηστικα ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Ααααα ....
Και που 'σαι ....
Κι απο "μεσα" φτιαξιματακια στην μηχανη, οχι μονο απ' εξω ... :winka:
:smokin: :beer: :wave2:
Λεω μιας και ξεκινησα με τον αφρο τα γυαλισματα να αλλαξω εξατμιση και να βαλω και ενα ΚΝ φιλτρακι και ζιγκλερακια !
Τελικη βγαζω 180 τελικη για 3 ωρες σερι !
Ειδα μονο εναν Ελληνα με transalp καπου στην Αυστρια αλλα αλλες μηχανες απο Βενετια εως Ολλανδια μεσα στη καταιγιδα ουτε μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονος μου λεω !! Οποταν ολοι οι γρηγοροι ειναι μονο για λιακαδα !
:evil: :evil: :evil: :evil: :smokin: :uplate:
Krokodilos001
17/08/2005, 14:14
kala geroksekouti.......prota pia se me an mporis.....ke meta blepoume gia ta balitsakia pou thes na kanis.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ke pou les ke kontra mexri to pekino....
alla ksero
pali tha xasis to dromo ke tha se perimeno adikos na fanis alla esi tha exeis bgei stin bagdati
Alla etsi einai i axaristia ston kosmo, :nono: :nono: aftoni. Fteo ego pou sou etimasa to xarti. Eprepe na se steilo apo servia na piskis.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kaloirthes, ke elpizo na emathes tipota apo to Afro ke oxi mono na kitages....:smokin: :smokin:
kala geroksekouti.......prota pia se me an mporis.....ke meta blepoume gia ta balitsakia pou thes na kanis.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ke pou les ke kontra mexri to pekino....
alla ksero
pali tha xasis to dromo ke tha se perimeno adikos na fanis alla esi tha exeis bgei stin bagdati
Alla etsi einai i axaristia ston kosmo, :nono: :nono: aftoni. Fteo ego pou sou etimasa to xarti. Eprepe na se steilo apo servia na piskis.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kaloirthes, ke elpizo na emathes tipota apo to Afro ke oxi mono na kitages....:smokin: :smokin:
Auto to :smokin: se rixvei !
:confused:
Λεω μιας και ξεκινησα με τον αφρο τα γυαλισματα να αλλαξω εξατμιση και να βαλω και ενα ΚΝ φιλτρακι και ζιγκλερακια !
Τελικη βγαζω 180 τελικη για 3 ωρες σερι !
Ειδα μονο εναν Ελληνα με transalp καπου στην Αυστρια αλλα αλλες μηχανες απο Βενετια εως Ολλανδια μεσα στη καταιγιδα ουτε μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονος μου λεω !! Οποταν ολοι οι γρηγοροι ειναι μονο για λιακαδα !
:evil: :evil: :evil: :evil: :smokin: :uplate:
Γειά σου φίλε! :wave2:
Ποιά μέρα? Μπορεί να ήμουν εγώ αλλά ταξίδευα μαζί με ένα κόκκινο μπλε africa. Θα έβλεπες και αυτό αν ήταν...
Η φωτό από την Αυστρία που μας είχε καλό καιρό... :beer: :sun:
21880
Αρχικά δημιουργήθηκε από A.I.
Γειά σου φίλε! :wave2:
Ποιά μέρα? Μπορεί να ήμουν εγώ αλλά ταξίδευα μαζί με ένα κόκκινο μπλε africa. Θα έβλεπες και αυτό αν ήταν...
Η φωτό από την Αυστρία που μας είχε καλό καιρό... :beer: :sun:
Τη Κυριακη που μας περασε. Ησουν δικαβαλος στη βοηθητικη λουριδα ;
Αλλα στο καραβι Βενετια δεν ειδα αλλες Αφρικα ομως !
Αυτη η φωτο ειναι στις Ιταλικες Αλπεις πριν το τουννελ η μετα στις Αυστριακες Αλπεις ;
Εγω με το που βγηκα Αυστρια επεσα σε βροχη.
Που εισαι τωρα ;;;;
Την Κυριακή 14/8 ήμασταν στο πλοίο ήδη και γυρίζαμε κάνοντας υπνοθεραπεία... :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
Η φωτό είναι από όταν πηγαίναμε στις Ιταλικές Αλπεις....η πρώτη οπτική επαφή που φυσικά έπρεπε να βγεί φωτό. Εχουμε βγάλει καμιά διακοσαριά και απ' το BB festival στην Στουτγκάρδη και από την τρελή :winka: χώρα που μένεις!.. κάποια στιγμή θα ετοιμάσουμε να ποστάρουμε μερικά καλά σημεία :beer: :sun:
Καλα γαμωτο ολη η γκαντεμια εμενα ετυχε ;;
Ξερεις τι βροχα εφαγα στο κεφαλι ; Ειδικα Γερμανια δεν εβλεπα στα 3 μετρα ! Τη λιακαδα την αφησα στη Κερκυρα !
:mad: :uplate:
ναι ρε φίλε πολύ πακέτο ακούγεται... ελπίζω το υπόλοιπο να σου βγήκε καλα.
βρόχα φάγαμε μόνο σε κάποια σημεία στην γερμανία και παγωνιά στην ολλανδία το βράδυ που φτάσαμε, κατα τ' άλλα ολα καλά.
thanx για τα tips! :beer: :wave2:
ναι ρε φίλε πολύ πακέτο ακούγεται... ελπίζω το υπόλοιπο να σου βγήκε καλα.
βρόχα φάγαμε μόνο σε κάποια σημεία στην γερμανία και παγωνιά στην ολλανδία το βράδυ που φτάσαμε, κατα τ' άλλα ολα καλά.
thanx για τα tips! :beer: :wave2:
Ολλανδια ομως φαγατε καλα ε;
Πηγατε και για καφεδακι ;;
χιχιχιχι
:uplate: :hypnotize :eyepop: :dizzy: :D :D
Ταίζαμε στο παρκο τις πάπιες κ τα περιστέρια μανιταράκια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sun:
βουαλά...... :wave2: :lol:
21886
Ειναι και παχια παχια !!
Εχω κανει κανα 2 με πατατες στο φουρνο και γεμιστες με κουκουναρι !
Μουρλια ητανε !
Καλα που μου το θυμησες να πιασω κανα ντοναλντ ντακ !!
:beer: :beer: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μου το πες εγκαιρα :confused: την ταισα και την αφησα να φύγει :eyepop:
και μια που το ανέφερες....ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΑΠΙΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!! ...και την είχα δίπλα να περπατεί αμέριμνα!.. Μια ΧΡΑΠ!! ...ήθελε και δρόμο! :rotflmao: :rotflmao:
Την επόμενη που θα βρεθώ στο πάρκο θα βουτήξω κανα 2 να στις φέρω :lol: :beer: :lol:
Δεν μου το πες εγκαιρα :confused: την ταισα και την αφησα να φύγει :eyepop:
και μια που το ανέφερες....ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΑΠΙΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!! ...και την είχα δίπλα να περπατεί αμέριμνα!.. Μια ΧΡΑΠ!! ...ήθελε και δρόμο! :rotflmao: :rotflmao:
Την επόμενη που θα βρεθώ στο πάρκο θα βουτήξω κανα 2 να στις φέρω :lol: :beer: :lol:
κανονιζουμε "πολεμικη" μεσα στο εθνικο παρκο? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανονιζουμε "πολεμικη" μεσα στο εθνικο παρκο? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι!!! πάνω στα πρα πρα και να κυνηγάμε πάπιες και ολλανδεζες με ποδήλατα :eyepop: :uplate: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
21925
Ετσι!!! πάνω στα πρα πρα και να κυνηγάμε πάπιες και ολλανδεζες με ποδήλατα :eyepop: :uplate: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
Ειδικα τις ασπρες και αφρατες που αρεσουν σε μερικους μερικους, ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε !!
:beer: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
:bigcry:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: ποσα ξέρεις.....! :look:
Eeeetsiii leme gia fetos mpas kai glutwsoume kava fragko !
:ninja: :ninja:
22085
Απίστευτο όχημα!.. :eyepop: ο κάτοχος είναι σίγουρα δρυίδης...στα πόσα τελικιάζει? :confused:
το μονοπάτι για το σπίτι του δρυίδη...
22148
...και το σπίτι του δίπλα στην λίμνη
22151
...και το σπίτι του δίπλα στην λίμνη
Λοιπον μπες στη λιστα για αλλαγη σπιτιου μαζυ με τον bartlal !
Εγω αλλαζω με Ελλαδα οσοι πιστοι προσελθετε γιατι εγω δε θελω αλλο σπιτια του δρουϊδη !!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΜΠΙΧΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!
:a7: :a7: :a7: :a7:
Λοιπον μπες στη λιστα για αλλαγη σπιτιου μαζυ με τον bartlal !
Εγω αλλαζω με Ελλαδα οσοι πιστοι προσελθετε γιατι εγω δε θελω αλλο σπιτια του δρουϊδη !!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΜΠΙΧΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!
:a7: :a7: :a7: :a7:
που υπογράφο?!.. :confused: :rotflmao:
ολα καλά και υπέροχα με τα πάντα στο σπίτι του δρουίδη αλλά
έχω πάθει εξάρτηση απ' τον Ελληνικό ήλιο και θάλασσα...
μετά από 10 μέρες βόρεια αρχίζει να μου λείπει. :look: :sun:
που υπογράφο?!.. :confused: :rotflmao:
ολα καλά και υπέροχα με τα πάντα στο σπίτι του δρουίδη αλλά
έχω πάθει εξάρτηση απ' τον Ελληνικό ήλιο και θάλασσα...
μετά από 10 μέρες βόρεια αρχίζει να μου λείπει. :look: :sun:
Εγω τις 10 μερες τις περασα !!
Υπολοιπονται 11 μηνες και 2 μερες για να ξαναρθω Ελλαδααααααααααααααααααααααααα !!!
:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :cry: :cry:
Εγω τις 10 μερες τις περασα !!
Υπολοιπονται 11 μηνες και 2 μερες για να ξαναρθω Ελλαδααααααααααααααααααααααααα !!!
:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :cry: :cry:
Πο πο ακρίβια γιατρέ μου, πρέπει να το κοιτάξεις :D
Πάλι καλά που δεν έχεις υπολογίσει και τις ώρες... :ninja:
Υπογράφο στην λίστα γιατί 1-2 χρονάκια εκεί θα το χρειαζόμουν
αλλά δεν έχω σπίτι για να κάνουμε τράμπα, είμαι σε νοίκι.
Μπορούμε να ανταλλάξουμε γυναίκες αν θες, μηχανές κρατάει
ο καθένας την δικιά του! :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πο πο ακρίβια γιατρέ μου, πρέπει να το κοιτάξεις :D
Πάλι καλά που δεν έχεις υπολογίσει και τις ώρες... :ninja:
Υπογράφο στην λίστα γιατί 1-2 χρονάκια εκεί θα το χρειαζόμουν
αλλά δεν έχω σπίτι για να κάνουμε τράμπα, είμαι σε νοίκι.
Μπορούμε να ανταλλάξουμε γυναίκες αν θες, μηχανές κρατάει
ο καθένας την δικιά του! :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακουτα bartlal !!
Εσυ δε με ειπες ν' αλλαξουμε γυναικες !!
Θα βαλω τον Α.Ι. ποιο πανω στη λιστα !!
Φυσικα και δεν αλλαζουμε μηχανες, δε παλαβωσαμε ακομα ! Ειμαι μονος και μοναδικος καβαλλαρης στη δικια μου !
:lol: :beer: :beer: :beer:
Bartlal, σου πήρα την σειρά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν δεν κάνεις κάτι θα περιμένεις να γυρίσω εγώ και μετά πας εσύ :beer: :smokin: :wave2:
Ακουτα bartlal !!
Εσυ δε με ειπες ν' αλλαξουμε γυναικες !!
Θα βαλω τον Α.Ι. ποιο πανω στη λιστα !!
Φυσικα και δεν αλλαζουμε μηχανες, δε παλαβωσαμε ακομα ! Ειμαι μονος και μοναδικος καβαλλαρης στη δικια μου !
:lol: :beer: :beer: :beer:
ειναι νομος, μηχανή κ γυναίκα δεν δανείζεις
και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα είναι οτι
γυναίκα σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να δανείσεις η
ανταλλάξεις εννίοτε... :sun:
ναι... καλα! ωραιοι ειστε! πισω απο τη πλατη μου κανονιζετε αλλαξοσπιτιες! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
...
γυναίκα σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να δανείσεις η
ανταλλάξεις εννίοτε... :sun:
Σωστός....!!! :beer: :winka:
ναι... καλα! ωραιοι ειστε! πισω απο τη πλατη μου κανονιζετε αλλαξοσπιτιες! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
οχι αδερφε, :beer: λίγο στην σειρά της λίστας εγινε μια μικρή αλλαγή :lol: :lol: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Σωστός....!!! :beer: :winka:
κάποιος μου φαίνεται οτι βαρέθηκε κάθε μέρα παστίτσιο... :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
οχι αδερφε, :beer: λίγο στην σειρά της λίστας εγινε μια μικρή αλλαγή :lol: :lol: :blush:
....λεω εγω τωρα... η "μικρη" αλλαγη ΜΗΠΩΣ εγινε στα σπιτια??? ΜΗΠΩΣ???? :a52: :a37: :a023: :a015: :a016: :a66:
22402
....λεω εγω τωρα... η "μικρη" αλλαγη ΜΗΠΩΣ εγινε στα σπιτια??? ΜΗΠΩΣ???? :a52: :a37: :a023: :a015: :a016: :a66:
......μμ, ισως.... αλλά θα το κρατήσω καθαρό μέχρι να έρθει η σειρά σου να το χρησιμοποιήσεις :smokin: :sun: :D
οχι, οχι, ακόμα δεν έχει γίνει καμία ανταλλαγή, προλαβαίνεις να διεκδικήσεις πίσω την σειρά σου... :rotflmao: :rotflmao: :beer:
pepenaxos1
30/08/2005, 08:19
το μονοπάτι για το σπίτι του δρυίδη...
Με εφτιαξες τωρα... Τελικα υπαρχουν τετοια μερη... :wacko:
Που να δεις κατι αλλα !!!
Για ρωτα τον bartlal ! Ξερει αυτος αλλα δε λεει πολλα τελευταιως !
Του κοψανε τις μπυρες και εχει αγιασει !!
:a024:
it's a kind of magic... :D
22743
Το μικρο σπιτι στο λιβαδι !
Οι ασπρες και αφρατες κορες του αγελαδοαγροτη ειναι εκει μεσα !!
22750
Εκει εχει και βατραχια και μαρετακ του δρουϊδη !!!
Και στο τελος βρισκεις και μπυρα με ασπρες γκαρσονες !
:beer: :beer: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao:
22751
Που να δεις κατι αλλα !!!
Για ρωτα τον bartlal ! Ξερει αυτος αλλα δε λεει πολλα τελευταιως !
Του κοψανε τις μπυρες και εχει αγιασει !!
:a024:
reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! kaneis plaka? apla oi mpyres einai peiragmenes. einai pio dynates meta toswn hmerwn apoxh!.... siga mhn vgalw lavrakia gia thn perioxh sou. meta 8a 8eloun OLOI na metakomisoun. den me symferei....:winka: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :lol:
Το μικρο σπιτι στο λιβαδι !
Οι ασπρες και αφρατες κορες του αγελαδοαγροτη ειναι εκει μεσα !!
και μεις τι κάνουμε δω???!!.... :eyepop:
....1.300 χλμ εκτός πορείας!! :mad:
και μεις τι κάνουμε δω???!!.... :eyepop:
....1.300 χλμ εκτός πορείας!! :mad:
Και γω 1300 χλμ εκτος πορειας ειμαι !
Τι θκατα κανω εδω ;;;
Αφου δε θελω ασπρα και αφρατα καουγκερλς !!
:eyepop: :mad: :confused: :bawl::mad:
Α.Ι. Βλεπεις πως προσεχουνε τις παπιες σαδωθε ;
22816
Ε βέβαια!!.. αφου πηγαίνουν στο μαγαζάκι της γειτονιάς και πέρνουν μανιταράκια :alien: όποτε τους γουστάρει :mad: , πώς να μην τις προσέχουν?! :confused:
και μεις εδώ περιμένουμε πότε θα κάνει πράξη τα λόγια του ο Πανούσης και ρίξει τον μαγικό ζωμό στον μαραθώνα... :lol: :lol: :lol: