PDA

View Full Version : Βοήθεια με κινητό

bonepeeler
09/07/2005, 17:20
Έχω πάρει το κινητό 6230i στο οποίο έχω βάλει το USB Data Suite καλώδιο της Mobile Action και αφού εγκατέστησα τους κατάλληλους drivers κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο στον υπολογιστή μου,μου βγάζει ο υπολογιστής την γνωστή μπλε οθόνη και κάνει restart.
Πού οφείλεται αυτό;Υπάρχει λύση;

Το δεύτερο πρόβλημα μου είναι πως επειδή μου το στείλανε από εξωτερικό το κινητό δεν έχει ελληνικά.
Πώς μπορώ να βάλω;

:beer:

latris mixanis
09/07/2005, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Έχω πάρει το κινητό 6230i στο οποίο έχω βάλει το USB Data Suite καλώδιο της Mobile Action και αφού εγκατέστησα τους κατάλληλους drivers κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο στον υπολογιστή μου,μου βγάζει ο υπολογιστής την γνωστή μπλε οθόνη και κάνει restart.
Πού οφείλεται αυτό;Υπάρχει λύση;

Το δεύτερο πρόβλημα μου είναι πως επειδή μου το στείλανε από εξωτερικό το κινητό δεν έχει ελληνικά.
Πώς μπορώ να βάλω;

Θα πρέπει να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΝΟΚΙΑ να δει αν μπαίνουν Ελληνικά,λέω αν δίοτι πολλα δίκτυα του εξωτερικού κλειδώνουν τα τηλέφωνα.Εφόσον γίνετε θα σου κοστίσει 15€ αλλά χάνεις τα πάντα απ τη μνήμη του τηλεφώνου. Για την σωστή μεταφορά των δεδομένων σε Η/Υ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το USB καλώδιο της ΝΟΚΙΑ DKU-2 εκκαταστώντασ πρώτα το πρόγραμμα του καλωδίου που κατεβάζεις δωρεάν απο το ιντερνετ και μετα το πρόγραμμα του τηλεφώνου. Αν θες το κατεβάζεις κ αυτό απ το ιντερνετ στα ελληνικά.

ότι θες ρώτα

:wave2:

bonepeeler
09/07/2005, 17:57
Eυχαριστώ πολύ.

arkroan
09/07/2005, 18:26
Η θα συνδεθεις στο ιντερνετ (www.mobileaction.com) και θα κατεβασεις το νεο προγραμμα για το καλωδιο που χρησιμοποιεις..