Εχετλαίος
19/07/2010, 03:55
Την Παρασκευή που μας πέρασε μιλούσε στο τηλέφωνο ο εργοδότης μου με τον ξάδελφό του που ήταν στην Σαντορίνη διακοπές. Τον έπεισε να πάει και αυτός και επειδή δε μιλάει ο εδώ καλά τα Ελληνικά μου τον πάσαρε τον ξάδελφο στο τηλέφωνο να μιλήσουμε να μου πει που μένουνε, πως θα πάνε Σαντορίνη κτλ.
Ένας πολύ ήρεμο κοπέλι στο τηλέφωνο που τουλάχιστον 5 φορές επανέλαβε "περνάμε υπέροχα εδώ με την οικογένεια μακριά από την Αθήνα". Μιλήσαμε κάνα εικοσάλεπτο και είπαμε αρκετά για το νησί, σε σημείο που σκεφτόμουνα και εγώ να φορτώσω οικογένεια και να την κάνω.
Σήμερα το πρωί έμαθα ότι νοίκιασε το Σάββατο ένα μηχανάκι με τη γυναίκα και πέσανε κάπου και το κοπέλι σκοτώθηκε.
Δεν τον ήξερα αλλά πιάστηκε το στομάχι μου απο τα κακά μαντάτα.
Τελευταία μονάχα άσχημα ακούμε ρε γμτ...μονάχα άσχημα...
:sad:
Ένας πολύ ήρεμο κοπέλι στο τηλέφωνο που τουλάχιστον 5 φορές επανέλαβε "περνάμε υπέροχα εδώ με την οικογένεια μακριά από την Αθήνα". Μιλήσαμε κάνα εικοσάλεπτο και είπαμε αρκετά για το νησί, σε σημείο που σκεφτόμουνα και εγώ να φορτώσω οικογένεια και να την κάνω.
Σήμερα το πρωί έμαθα ότι νοίκιασε το Σάββατο ένα μηχανάκι με τη γυναίκα και πέσανε κάπου και το κοπέλι σκοτώθηκε.
Δεν τον ήξερα αλλά πιάστηκε το στομάχι μου απο τα κακά μαντάτα.
Τελευταία μονάχα άσχημα ακούμε ρε γμτ...μονάχα άσχημα...
:sad: