PDA

View Full Version : τα στοιχηματα

wrenchfzr
10/07/2005, 07:52
Σε μια τραπεζα εμπαινε επι πολύ καιρο ενας γεροντακος και καταθετε 300 ευρω τη φορα .το παρατηρει ο ταμιας,και μια μερα αποφασιζει να του μιλησει.
Συγνωνη σας παρατηρω εδώ και καιρο ότι κανετε συνεχως μονο καταθεσεις.πως γινεται αυτό;
Γιατι απαγορευεται ; ρωτα ο γερος.
Όχι του απαντα ο ταμιας απλα ρωτω από περιεργεια,.δεν είναι λογικο ενας ανθρωπος της ηλικιας σας να κανει μονο καταθεσεις .
Μετα το αναφερει και στον διευθυντη του και εκεινος του λεει.,οταν ξαναρθει στειλτον σε μενα..την επομενη βδομαδα ο γερος ξαναπαει και ο ταμιας του λεει τις εντολες του διευθυντη του .μπαινει ο γερος στο γραφειο και ο διευθυντης τον ρωτα από πού προερχονται αυτά τα λεφτα.του. απαντα.απο στηχοιματα.Μα καλα μονο κερδη εχεις ;
Τον ρωτα.ναι μονο κερδη του λεει ο γερος..Ε δεν γινεται σα όλα τα στοιχηματα εχουμε και τις χασουρες. Και τι στοιχηματιζεις;
Ότι τα παπαρια μου είναι μπλε.
Ε καλα αυτό αποκλειεται
Παμε στοιχημα;
Το σκευτεται ο διευθυντης και του λεει.
Ναι αλλα
Καλα του λεει ο γερος για σενα θα βαλω μονο 10 ευρω
Ενταξει του λεει για να δουμε τα μπλε σου
Ξευρακωνεται και είναι φυσιολογικο χρωμα
Δεν είναι μπλε όπως μου ελεγες
Όχι μπλε είναι του απαντα
Ακου αν εχεις αχρωματοψια άλλο καπελο αλλα εδώ τα βλεπω όλα φυσιολογικα πεσε τα 10 ευρω
Για ελα στο φως να τα δεις καλιτερα και πηγαινει προς το παραθυρο και τραβα την κουρτινα για να μπει το φως.
Ακολουθει ο διευθυντης και κοιτα στο φως .τιποτα δεν αλλαξε
Ακομη το χρωμα είναι φυσιολογικο
Εισαι σιγουρος
Ε καλα τι στο διαλο στραβος ειμαι;
Για τραβατα λιγο στο πλαι να δεις καλυτερα
Τα πιανει και τα μετατοπιζει .το χρωμα ιδιο
Εχασες και δεν δεχομαι τιποτα άλλο
Εχασα ε τι να κανουμε και του δινει 10 ευρω
Συξιλος ο διυθυντης. Καλα εσυ ελεγες ότι μονο κερδιζεις
Από σενα εχασα 10 αλλα από κεινους που στοιχηματισα 1000 ότι ο διυθηντης θα μου πιασει τα παπαρια κερδισα και του δειχνει απεναντι από το παραθυρο 2 τυπους να κοιτουν προς την τραπεζα

johnpagr
11/07/2005, 00:01
xaxaxaaxaa kalo ...

exei vgei se poles paralages ...

:lol: :rotflmao: :rotflmao: