PDA

View Full Version : Σέρρες 24-25-26 Ιουλίου 2010

Σελίδες : 1 [2]

sapila racing
30/07/2010, 09:27
Πρέπει να βρούμε τρόπο να πηγαίνουμε 2-3 φορές το χρόνο, δεν πάει άλλο!!

Και μια φωτό του Γιώργου του Γυροσκοπικού στην εκκίνηση με το TDM ακόμα σουζαριστό.

:beer:

205237

sapila racing
07/09/2010, 08:50
Ηρθαν κι άλλες φωτό απο τους ανταποκριτές.

Το RG 500 μου το έδωσε για ένα session ο Τάσος και το καταευχαριστήθηκα!! :cool:

208563

Cpt. Haddock
07/09/2010, 09:37
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zephyr1
16/09/2010, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν σου δανιζανε και ενα ζευγαρι χερια μπας και το πηγαινες καθολου το εργαλειο???:lol: :lol: :lol:

+1

210068

sapila racing
16/09/2010, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
+1

από κακία πάντως σκίζεις! :wave2:

sniper
16/09/2010, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
από κακία πάντως σκίζεις! :wave2:

Από χέρια όμως..... :lol: :lol: :lol:

zephyr1
16/09/2010, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από χέρια όμως..... :lol: :lol: :lol:

Θυμασαι στα μεγαρα ομως που ειχα τ'αλλα? :rolleyes: :lol:

sniper
16/09/2010, 13:05
Θυμασαι στα μεγαρα ομως που ειχα τ'αλλα? :rolleyes: :lol:

Ε ναι..... για την φωτό που έβαλες λέω... :lol: :lol:

Τι είχα τότε; το κίτρινο; :confused:

andgeo
16/09/2010, 13:06
Αρρώστεια ... Μπράβο ρε παίδες !!!

zephyr1
16/09/2010, 13:08
Ε ναι..... για την φωτό που έβαλες λέω... :lol: :lol:

Τι είχα τότε; το κίτρινο; :confused:

Του hayden στο αβγαταρ σου και γω το fazer με πιεση 40 μπρος- πισω.:rotflmao:

sapila racing
16/09/2010, 13:22

Τωρα πόσο είχες? 50 εμπρός 65 πίσω? :lol:

sniper
16/09/2010, 13:23

Ωραία ήταν τότε... :sad:

sapila racing
16/09/2010, 13:25
Ωραία ήταν τότε... :sad:

Και τώρα καλά είναι ρε γκρινιάρη, αντε του χρόνου θα σου κρατήσουμε μια θέση. :wave2:

sapila racing
24/09/2010, 20:06
Μια που όλο βλέπω τις φωτογραφίες και σκέφτομαι πότε θα ξαναπάμε, καλώ όλους τους συμμετέχοντες που διαβάζουν να βρούμε λύση να πηγαίνουμε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο!

Γράψτε ιδέες τι θα πούμε στις γυναίκες μας, στα παιδιά, πως θα βρούμε λεφτά, πως θα κατεβλασουμε χρόνους, πως θα γίνουμε παγκόσμιοι, πως θα γίνει να την περάσουμε ακόμα καλύτερα όταν είμαστε εκεί.
Περιμένω συμμετοχή! Leopsomo δωσε κι εσυ τα φώτα σου πως τα καταφέρνεις και πας στην πίστα με την οικογένεια, κι εχεις γίνει πραγματικά παγκόσμιος!!!
Κι ο Κερκυραίος ο Χαρης που εχει γραφτεί κι αυτός στο forum. Να θυμηθώ να βάλω φωτό!

Μια και βρήκα επιτέλους το καλώδιο που έψαχνα εδω και 2-3 μήνες, και κατέβασα τις φωτό απο την sony, να βάλω μερικές... :)

Το sapila racing team έφτασε θριαμβευτικά στην Στυλίδα, το αυτοκίνητο είναι λίγο καθισμένο μια που εχει γίνει διθέσιο και κουβαλάει πράγματα για 5 άτομα.
Το Kawasaki ZR7 εμεινε στην Αθήνα φέτος, και πήραμε το bimota και το Hornetστο τρέιλερ, η αδελφή μου η Μυρτώ με το VFR κι ο Atanasio καβάλα, αλλά φυσικά κάπου χαθήκαμε. Θα συναντιόμασταν με τον siperman στο βενζινάδικο, αλλά κι αυτός χάθηκε.
Φαντάσου νε είμαστε 2 αυτοκίνητα με τρέιλερ και 3 μοτο και να μην μπορούμε να βρεθούμε! Με την Μυρτώ πάντω κάναμε αρκετά χιλιόμετρα παρέα.

Τι να λέμε τώρα, το sapila racing team στο μεγαλείο του! :rotflmao: :beer:

211077

sapila racing
24/09/2010, 20:10
Μας ακολουθούν κολλητά 2 μηχανάκια!
Μερικές φορές το ξεχνάω, και ξαφνικά βλπεω 2 μηχανάκια κολλητά πίσω μου στον καθρέφτη και λέω μας την έπεσαν! :rotflmao:

Κι αλλο ένα συνοδεία, το VFR.
Δεν έκαψε σταγόνα λάδι Αθήνα Σέρρες, καλό σημάδι. :smilea:

211079

sapila racing
24/09/2010, 21:13
Καλή φάση η ηλιοροφή! :sun:

211087

sapila racing
27/09/2010, 09:16
Kαι μερικές φωτό ακόμα τωρα που έκατσα πάλι και τις έβλεπα όλες.

o Mητσος το παει καλά, αν κι είχε αλλα στο μυαλό του φέτος. Παντως εχει καλή θέση οδήγησης, λίγο ακόμα και μετα θέλει αλλο μηχανάκι. :winka:

211563

sapila racing
27/09/2010, 09:17
O Γυροσκοπικός, κόβει δρόμο. :rotflmao: :lol:

211564

sapila racing
27/09/2010, 09:18
Ο Atanasio χάραξε την δική του πορεία στην πίστα. :eek:

211565

Allst@rf
27/09/2010, 09:54
τι λαστιχακια προτιμας?

sapila racing
27/09/2010, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τι λαστιχακια προτιμας?

Mεχρι τώρα CorsaIII αλλά του χρόνου λέω να βάλω κι εγω SupeCorsa.
Τα CorsaIII πάνε καλά μεχρι ενα σημείο, και τα χρησιμοποιώ και στο δρόμο, αλλά τα SuperCorsa σίγουρα είναι πιο καλά στην πίστα, απο άλλες μοτο που έχω οδηγήσει.
Δεν είμαι και super γρήγορος μεχρι 1.36.8 εχω κατέβει με το bimota. :wave2:

Allst@rf
27/09/2010, 10:05
Mεχρι τώρα CorsaIII αλλά του χρόνου λέω να βάλω κι εγω SupeCorsa.
Τα CorsaIII πάνε καλά μεχρι ενα σημείο, και τα χρησιμοποιώ και στο δρόμο, αλλά τα SuperCorsa σίγουρα είναι πιο καλά στην πίστα, απο άλλες μοτο που έχω οδηγήσει.
Δεν είμαι και super γρήγορος μεχρι 1.36.8 εχω κατέβει με το bimota. :wave2:

:wave2:

Leopsomo
27/09/2010, 13:00
Γεια σου ρε Αρη! :beer: Δωσε Φωτο-πονο!

Ακομη το σκεφτομαι το φοβερο Σ-Κ... Απο οτι ειδα το Σαββατο στο Μπίνη, δεν ειμαι ο μονος...
Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε ! :)
Οποτε ευελπιστω θα κανονιστει πολυ συντομα!

Τωρα οσον αφορα τον τομέα οικογενεια, ειναι απλο.
Δουνα και λαβειν. Κανεις ολο το χρονο το λακαμα, εισαι με τη γλυκια κουβεντα στο στομα και τρεχεις δεξα-ζερβα και λες κι ευχαριστω, με ανταλλαγμα αδεια ελευθερας για πιστα! :rotflmao: :rotflmao:

Για λεφτα? οπλα, ναρκωτικα και τουτανες! δεν βλεπω αλλη λυση... :lol: :lol: :lol:

:wacko:

:beer: :beer: :beer:

sapila racing
27/09/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Γεια σου ρε Αρη! :beer: Δωσε Φωτο-πονο!

Ακομη το σκεφτομαι το φοβερο Σ-Κ... Απο οτι ειδα το Σαββατο στο Μπίνη, δεν ειμαι ο μονος...
Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε ! :)
Για λεφτα? οπλα, ναρκωτικα και τουτανες! δεν βλεπω αλλη λυση... :lol: :lol: :lol:

:wacko:

Kατάλαβα, θα μας βάλουν μέσα όλους μαζί στο τέλος. :lol:

Λεωνίδα σε εχω σε φωτό sequence απο φίλο μου φωτογράφο που ηρθε για λίγο. Να βάλω καμμια που είσαστε με τον Kawasakia παρέα?
Επρεπε να μου κόψει να πάρω μαζί το stickaκι να σου τις έδινα προχτές!
Στείλε κανα mail με πμ. :wave2:

sapila racing
27/09/2010, 13:12
Aυτές οι φωτό προσφέρονται και για μελέτη, μια και φαίνεται η γραμμή που εχεις σε σχέση με την πίστα.
Ο φωτογράφος είναι ο φίλος μου ο Στρατής.

Ειναι στημένος στην εξέδρα και παίρνει την Κ5 και το Sάκι με μπαζούκας.

211606

sapila racing
27/09/2010, 13:16
2

211607

sapila racing
27/09/2010, 13:17
3

211608

sapila racing
27/09/2010, 13:18
4

211609

sapila racing
27/09/2010, 13:18
5

211610

sapila racing
27/09/2010, 13:19
6

Εχω κι άλλες! :wave2: :beer:

211611

Allst@rf
27/09/2010, 13:32
sapila μια ερωτηξης...

αυτος με το νιντζα πλαγιαζει πιο πολυ το μηχανακι ή μου φαινεται?

sapila racing
27/09/2010, 13:35
sapila μια ερωτηξης...

αυτος με το νιντζα πλαγιαζει πιο πολυ το μηχανακι ή μου φαινεται?

Eτσι δείχνει, πάνε μαζί, με λίγο διαφορετικές γραμμές, αλλά ο Leopsomos εχει R6 και το άλλο είναι ZX10, μπορεί να παίζει ρόλο και το μηχανάκι.
Θα μας τα πει ο Λεωνίδας καλύτερα.
Εχω κι άλλες με τους 2 οδηγούς, αλλά είμαι στη δουλειά και γμστ. :lol:

Leopsomo
27/09/2010, 13:45
Ουαααααααααααααααααααα!!!!!! Με εφταξες!

Θελω το στικακι. :blush: Ευκαιρια και για καφεδακι αν μπορεις κι εσυ!

Εχεις ΠΜ εντος 5λεπτου! :beer: :beer:

Ευκαιρια για συζητηση. Η γραμμη στην 5 ειναι λαθος. Ο Γιαννης με το καβασακι μπαινει πιο σωστα στη συγκεκριμενη φαση. Πολλες φορες αργω πολυ τα φρενα και χανω το κερμπ... :p Το ιδιο παθαινω και στη 10.

Αρα υπαρχει θεμα. Ειναι καλυτερα να φρεναρεις πιο νωρις και να κρατησεις φορα με σωστη γραμμη ... ή μηπως να φρεναρεις τελευταια στιγμη (κερδιζοντας λιγα δεκατακια απο τα 5-6 παραπανω μετρα που πας με 180+ )με ρισκο να βγεις 1-2 μετρα πιο εξω απο αυτο που θελεις? Επισης στη 2η περιπτωση ειναι πιθανον να το παρακανεις στα φρενα και να χασεις τη φορα...

Εξυπακουεται οτι το ιδανικο ειναι να φρεναρεις ακριβως εκει που θες (τελευταια στιγμη) χωρις να το παρακανεις, αλλα σε real life situation με ερασιτεχνες σαν του εμας ειναι αρκετα εως πολυ συχνο. :look: Εδω το παθαινουν οι παγκοσμιοι...

Τι λετε?

sapila racing
27/09/2010, 13:50
Τι λετε?

Tι να πούμε ρε μάστορα, μεχρι το 1.29 που πας εσυ, είναι μια αιωνιότητα απο κει που είμαι εγω 6-7 sec παραπάνω.
Εγω γενικά φρενάρω πιο νωρίς απ οσο πρέπει ειδικά στην 1 και στην 10.
Αμα αργήσω στα φρένα χέζομαι γιατί παω προς τά έξω περισσότερο απ όσο επιτρέπουν οι σφιγκτήρες.
:rotflmao:

Allst@rf
27/09/2010, 13:54
Tι να πούμε ρε μάστορα, μεχρι το 1.29 που πας εσυ, είναι μια αιωνιότητα απο κει που είμαι εγω 6-7 sec παραπάνω.
Αμα αργήσω στα φρένα χέζομαι γιατί παω προς τά έξω περισσότερο απ όσο επιτρέπουν οι σφιγκτήρες.

1.29???:cry: :cry:

τι να πω και γω απο την ζωη μου...

οι γραμμες οι μαυρες,λογικα ειναι απο τους αγωνιζομενους ετσι?

παντος η θεωρια λεει ,οτι, οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα...:D :D

sapila racing
27/09/2010, 14:00
1.29???:cry: :cry:

τι να πω και γω απο την ζωη μου...

οι γραμμες οι μαυρες,λογικα ειναι απο τους αγωνιζομενους ετσι?

παντος η θεωρια λεει ,οτι, οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα...:D :D

Οι χοντρές μαυρες γραμμές είναι απο αυτοκίνητα, παντως το όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά δεν παίζει παντού! :lol:

Παμε αλλο ενα session Κ5 και εσσακι.

1

211619

sapila racing
27/09/2010, 14:00
2

211620

sapila racing
27/09/2010, 14:01
3

211621

sapila racing
27/09/2010, 14:02
4

211622

sapila racing
27/09/2010, 14:02
5

211623

sapila racing
27/09/2010, 14:03
6

211624

sapila racing
27/09/2010, 14:04
7 και τέλος για την ώρα. :wave2:

211625

Allst@rf
27/09/2010, 14:06
Οι χοντρές μαυρες γραμμές είναι απο αυτοκίνητα
1

:a023: :a023: :a023:

Leopsomo
27/09/2010, 14:35

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατα την αποψη μου, απ το 35 στο 30 δεν υπαρχει χαος. Ειναι κοντα. Ο χρονος αυτος κρυβεται στη φορα. Υπαρχει ενα σκαλοπατι απ το 35 στο 32, οχι δυσκολο, απλα θελει υπομονη και αρκετα λαστιχα, ενα ακομη απ το 32 στο 29, σχετικα ευκολο... (πιο ευκολο απ το προηγουμενο). Αν σας ενδιαφερει σας εξηγω την κομπογιαννιτικη θεωρια μου ...

Μετα αρχιζουν τα πιο μεγαλα παλουκια, για να πας στο 25, που πλεον παιζουν ρολο αρκετες λεπτομερειες (και η φυσικη κατασταση ειναι απαραιτητη). Για πιο κατω.... ουτε λογος... Ενα κλικ να σου πειραξει καποιος στην αναρτηση θα πρεπει να εισαι σε θεση να το καταλαβεις! :dizzy:

sapila racing
27/09/2010, 14:41
: Αν σας ενδιαφερει σας εξηγω την κομπογιαννιτικη θεωρια μου ...

Mας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα.
Εγω σε βλέπω να γυρνάς στο 1.30 πολύ χαλαρά με 38 κελσίου και δεν νομίζω να το φτάσω ποτέ με το bimota. :blush:
Θέλει πολύ προπόνηση και με μια φορά το χρόνο δεν το βλέπω να γίνεται... φέτος κατέβηκα 2 δευτερόλεπτα, εφτιαξα και τις αναρτήσεις και τη σέλλα και με βοήθησε.

road spirit
27/09/2010, 14:42
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν σας ενδιαφερει σας εξηγω την κομπογιαννιτικη θεωρια μου ... :a014:

sapila racing
27/09/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:a014:

Tι δεν κατάλαβες Γιαννη? Φόρα θέλει λέει ο άνθρωπος. :lol:

sniper
27/09/2010, 14:48
Tι δεν κατάλαβες Γιαννη? Φόρα θέλει λέει ο άνθρωπος. :lol:

Δλδ, αν προπονηθούμε στο σμπρώγκζιμο, θα κατέβουμε στο 30; ή θα μας πονέσει η μέση τζάμπα; :lol: :lol: :lol: :lol:

sapila racing
27/09/2010, 14:50
Δλδ, αν προπονηθούμε στο σμπρώγκζιμο, θα κατέβουμε στο 30; ή θα μας πονέσει η μέση τζάμπα; :lol: :lol: :lol: :lol:

Προπονήθηκες εσυ στο σμπρώξιμο με την ντίζα και νομίζεις οτι όλα ετσι γίνονται? :lol:

sniper
27/09/2010, 14:52
Προπονήθηκες εσυ στο σμπρώξιμο με την ντίζα και νομίζεις οτι όλα ετσι γίνονται? :lol:

Ήρθε γμ το μνι της Ευας!!!!! :lol:

ασε.... για το 1.30 θα ρωτήσω τον ντουπερ, τωρα που έκανε και σιεσες 3

:smokin:

road spirit
27/09/2010, 14:52
Tι δεν κατάλαβες Γιαννη? Φόρα θέλει λέει ο άνθρωπος. :lol: τα σκαλοπάτια περιμένω :winka:

sapila racing
27/09/2010, 14:53
Ήρθε γμ το μνι της Ευας!!!!! :lol:

ασε.... για το 1.30 θα ρωτήσω τον ντουπερ, τωρα που έκανε και σιεσες 3

Καλά εγω θα ακούσω τον Leopsomo και τα λέμε επάνω. :ninja:

Το 3 το έκανα πριν 5-6 χρόνια. :uplate:

sniper
27/09/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τα σκαλοπάτια περιμένω :winka:

Μπες στην 10 με ανοιχτό γκάζι.....

usabug
27/09/2010, 14:57
4

Ξερουμε το username του κυριου σε περιπτωση που ειναι μελος ( του κυριου με το zx10 στις φωτο)

sapila racing
27/09/2010, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Ξερουμε το username του κυριου σε περιπτωση που ειναι μελος ( του κυριου με το zx10 στις φωτο)

Tον λένε Γιάννη, δεν νομιζω να είναι μέλος. O Leopsomos θα ξέρει παραπάνω.
Παντως είναι πάρα πολύ καλός, ξεκίνησε μακράν τελευταίος στον αγώνα που κάναμε και τερματισε τρίτος.

usabug
27/09/2010, 15:15
Σε ευχαριστο πολυ

sniper
27/09/2010, 15:15
Παντως είναι πάρα πολύ καλός, ξεκίνησε μακράν τελευταίος στον αγώνα που κάναμε και τερματισε τρίτος.

Κουλάδια..... :lol: :lol:

sapila racing
27/09/2010, 15:20
Κουλάδια..... :lol: :lol:

Ελα και συ του χρόνου ρε κουλάδι να μαστε παρέα! :lol:
Οι 3 πρωτοι ηταν στο 1.30. :winka:
Ο Γιαννης με το Kawasaki θα ηταν 1ος η 2ος αν δεν είχε μείνει να παιδευεται με το σταντ τον διακοπτη κλπ στην εκκίνηση.
Πολλοί την πάτησαν ετσι, κι εγω μαζί, αλλά αυτός ξεκίνησε τελευταίος απ όλους.

Leopsomo
27/09/2010, 15:54
Aφηνω τη δουλεια στην ακρη....

Λοιπον, ολα οσα ακολουθουν αποτελουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, και ειναι απορροια μακροσκελών συζητησεων με φιλους, ειτε πολυ εμπειρους, ειτε αγωνιζομενους στην πιστα, στη ζωη κλπ κλπ κλπ... :p

Καποιος που γυρνα στο 35 εχει μυρωδια του τι παιζει και πολλα παραπανω... Οποτε παμε απο εκει...

Απ το 35 στο 32

Χωριζεις την πιστα σε ζευγαρια στροφων.

1-2,
3-4,
5 μονη της
6-7-8
9-10
11-12
13 κι αυτη ερμη
14-15-16.

Μπαινεις και κανεις 20λεπτο και ζευγαρι. Δηλαδη, παιρνεις ΜΟΝΟ 1-2, και μετα κοβεις και σκεφτεσαι τι εκανες. γυρνας στο 2 λεπτο.
Ξαναφτανεις. Κοιτας που θα φρεναρεις, βρες ενα χορτο,ενα σημαδι απο λαστιχο, και φρεναρε εκει. Πολυ κοντα? στην επομενη φρεναρε ενα μετρο πισω του.
Πως τα πηγες? Εκμεταλλευτηκες ολη τη διαθεσιμη πιστα?
ΟΧΙ? τι πρεπει να κανεις για να την εκμεταλλευτεις? Καντο.
Ξαναπερνα. Πηρε αρκετη κλιση η μοτο? τη ζορισες τη μοτο η εκανες βολτιτσα?
Πιο πολλη φορα την επομενη. Λιγοτερα φρενα.
Στο 20λεπτο θα περασεις 7-8 φορες απ τις στροφες που μελετας.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οοολη την υπολοιπη πιστα απλα ρολλαρεις και ξεκουραζεσαι σκεπτομενος.. Μπες σε γκρουπ αρχαριων ιδανικοτερα. Μη σε νοιαζουν τα λαστιχα. Δεν κρυωνουν. just 2 be sure στην ευθεια και στα ευθειακια ανοιγε τη 2α σου.

Σε 8 session εχεις κανει ολη την πιστα. Δουλεια σου μετα ειναι ειναι να την δεσεις και να γυρισεις στο 1.32 χωρις κοπο. Τα σημαδια σου ειναι ετοιμα. Εκει ερχεται η φορα. Ξερεις τι ψαχνεις. Εχεις ηδη βγει καλα απο μια στροφη που εμαθες και πας με ανοιχτο γκαζι για να βρεις το σημαδι της επομενης που ξερεις καλα που ειναι. Δε θα φρεναρεις παραπανω. Το δοκιμασες και εστριψες ορθιος. Θα φρεναρεις εκει που ξερεις οτι ειναι το καλυτερο σημειο για το μηχανακι σου και για σενα.

Δοκιμασα να κανω 2 ζευγαρια στροφων στο ιδιο session, δε μου αρεσε αλλα αν θες κοιτα το. Δηλαδη 1-2 και 9-10 στον ιδιο γυρο κλπ. Αλλα ερχεται πολλη πληροφορια.

Απο το 32 στο 29

Ωραια τις εχεις δεσει τις Κ σου. Μαμας και δερνεις. Αλλα κοιτα πως σε περναν οι 25ρηδες....
Τι παραπανω κανουν αυτοι? Σωμα βγαζεις, λαστιχα καινουρια εχεις, γκαζι εχεις! κοιτα που το ανοιγεις και πως!
μπαινεις στις Κ, εχεις ανοιχτο γκαζι, μετα το apex σου σηκωνεις και ανοιγεις.... Χμ... αν το ανοιγες σωστα θα ακολουθουσες τον 28αρη που ξεμακραινει. εχεις μετρα αδρανη που απλα το κρατας ανοιχτο ενω θα μπορουσες να επιταχυνεις.. . Ανοιξε το πιο νωρις, σε παιρνει. Οχι ματσουκωμα! ουτε χαιδεμα! απλα ανοιξε το!
Οχι μια-μια τις Κ, ολες μαζι. Τρεξε πιο γρηγορα απ τη συνειδηση σου που λεει ανοιξε ΕΚΕΙ. Ανοιξε ενα μετρο πιο πριν. Προλαβε την.

Ολα τα παραπανω ακολουθωντας εναν πολυ σημαντικο κανονα. Οταν το λαστιχο ειναι καπως, εχει σκαλοπατακι, σβησιμο χαραξης, πολυκαιρισμενο, μην πεις ποτε δε γαμιε.... ΓΑΜΙΕ.... αλλαξε το! Ειναι το πιο ακριβο και συναμα το πιο φτηνο αναλωσιμο.... ;)

Μπαρουφες ή όχι..... δεν ξερω. Παντως με βοηθησαν. Δεν εχω πεσει ποτε (μια φορα στα Μεγαρα στην 1 γλυστρησε το κρυο μπροστινο του Motard και σουρθηκα) γενικα δεν ειχα ποτε εξοδο. Φυσικο ταλεντο δεν ειμαι... δεν ξερω να κανω σουζα η εντο, δεν ξερω να ρυθμισω τις αναρτησεις μου, ξερω μονο οτι αν κουναει στην παρατεταμενη, αν δεν παω εκει που θελω (ανοιγει η κλεινει γραμμες) κατι δεν ειναι σωστο και φορτωνομαι σε καποιον που σκαμπαζει να με βοηθησει.

Θα χαρω αν βοηθησω εστω κι εναν να κατεβασει, και φυσικα ευχομαι να μη γινω αιτια να βροντηξει κανεις.

Παντα ορθιοι συντροχοι :beer: :beer:

Πωπω σεντονι...... :lol:

sapila racing
27/09/2010, 16:04

Θα χαρω αν βοηθησω εστω κι εναν να κατεβασει, και φυσικα ευχομαι να μη γινω αιτια να βροντηξει κανεις.

Ευχαριστούμε Λεωνίδα! :beer: :beer:

Πω πω θελουμε πολλά session και πολλά λάστιχα :eek:

usabug
27/09/2010, 16:09

Αν θυμασαι και επεσε στα αυτια σου , μηπως το επιθετο του ηταν ΖΙΜΠΟΥΛΙΑΣ ????

Leopsomo
27/09/2010, 16:37
ναι, αυτος ειναι. :beer:

(ενοειται τον ρωτησα πριν απαντησω...) :smokin:

Allst@rf
27/09/2010, 20:25

Λοιπον, ολα οσα ακολουθουν αποτελουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, και ειναι απορροια μακροσκελών συζητησεων με φιλους, ειτε πολυ εμπειρους, ειτε αγωνιζομενους στην πιστα, στη ζωη κλπ κλπ κλπ... :p

Καποιος που γυρνα στο 35 εχει μυρωδια του τι παιζει και πολλα παραπανω... Οποτε παμε απο εκει...

Απ το 35 στο 32

1-2,
3-4,
5 μονη της
6-7-8
9-10
11-12
13 κι αυτη ερμη
14-15-16.

Μπαινεις και κανεις 20λεπτο και ζευγαρι. Δηλαδη, παιρνεις ΜΟΝΟ 1-2, και μετα κοβεις και σκεφτεσαι τι εκανες. γυρνας στο 2 λεπτο.
Ξαναφτανεις. Κοιτας που θα φρεναρεις, βρες ενα χορτο,ενα σημαδι απο λαστιχο, και φρεναρε εκει. Πολυ κοντα? στην επομενη φρεναρε ενα μετρο πισω του.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οοολη την υπολοιπη πιστα απλα ρολλαρεις και ξεκουραζεσαι σκεπτομενος.. Μπες σε γκρουπ αρχαριων ιδανικοτερα. Μη σε νοιαζουν τα λαστιχα. Δεν κρυωνουν. just 2 be sure στην ευθεια και στα ευθειακια ανοιγε τη 2α σου.

Σε 8 session εχεις κανει ολη την πιστα. Δουλεια σου μετα ειναι ειναι να την δεσεις και να γυρισεις στο 1.32 χωρις κοπο. Τα σημαδια σου ειναι ετοιμα. Εκει ερχεται η φορα. Ξερεις τι ψαχνεις. Εχεις ηδη βγει καλα απο μια στροφη που εμαθες και πας με ανοιχτο γκαζι για να βρεις το σημαδι της επομενης που ξερεις καλα που ειναι. Δε θα φρεναρεις παραπανω. Το δοκιμασες και εστριψες ορθιος. Θα φρεναρεις εκει που ξερεις οτι ειναι το καλυτερο σημειο για το μηχανακι σου και για σενα.

Δοκιμασα να κανω 2 ζευγαρια στροφων στο ιδιο session, δε μου αρεσε αλλα αν θες κοιτα το. Δηλαδη 1-2 και 9-10 στον ιδιο γυρο κλπ. Αλλα ερχεται πολλη πληροφορια.

Απο το 32 στο 29

Ωραια τις εχεις δεσει τις Κ σου. Μαμας και δερνεις. Αλλα κοιτα πως σε περναν οι 25ρηδες....
Τι παραπανω κανουν αυτοι? Σωμα βγαζεις, λαστιχα καινουρια εχεις, γκαζι εχεις! κοιτα που το ανοιγεις και πως!
μπαινεις στις Κ, εχεις ανοιχτο γκαζι, μετα το apex σου σηκωνεις και ανοιγεις.... Χμ... αν το ανοιγες σωστα θα ακολουθουσες τον 28αρη που ξεμακραινει. εχεις μετρα αδρανη που απλα το κρατας ανοιχτο ενω θα μπορουσες να επιταχυνεις.. . Ανοιξε το πιο νωρις, σε παιρνει. Οχι ματσουκωμα! ουτε χαιδεμα! απλα ανοιξε το!
Οχι μια-μια τις Κ, ολες μαζι. Τρεξε πιο γρηγορα απ τη συνειδηση σου που λεει ανοιξε ΕΚΕΙ. Ανοιξε ενα μετρο πιο πριν. Προλαβε την.

Ολα τα παραπανω ακολουθωντας εναν πολυ σημαντικο κανονα. Οταν το λαστιχο ειναι καπως, εχει σκαλοπατακι, σβησιμο χαραξης, πολυκαιρισμενο, μην πεις ποτε δε γαμιε.... ΓΑΜΙΕ.... αλλαξε το! Ειναι το πιο ακριβο και συναμα το πιο φτηνο αναλωσιμο.... ;)

Μπαρουφες ή όχι..... δεν ξερω. Παντως με βοηθησαν. Δεν εχω πεσει ποτε (μια φορα στα Μεγαρα στην 1 γλυστρησε το κρυο μπροστινο του Motard και σουρθηκα) γενικα δεν ειχα ποτε εξοδο. Φυσικο ταλεντο δεν ειμαι... δεν ξερω να κανω σουζα η εντο, δεν ξερω να ρυθμισω τις αναρτησεις μου, ξερω μονο οτι αν κουναει στην παρατεταμενη, αν δεν παω εκει που θελω (ανοιγει η κλεινει γραμμες) κατι δεν ειναι σωστο και φορτωνομαι σε καποιον που σκαμπαζει να με βοηθησει.

να'σαι καλά φιλαράκι ,οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες...

Μπορώ να δουλέψω το πλάνο αυτό και στα μέγαρα;
προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες τις πίστας ,πάντα...

Leopsomo
27/09/2010, 21:22
να'σαι καλά φιλαράκι ,οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες...

Μπορώ να δουλέψω το πλάνο αυτό και στα μέγαρα;
προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες τις πίστας ,πάντα...

Ναι μπορεις κι εγω εχω σκοπο να το κανω, αν και θεωρω τα Μεγαρα συμβιβασμο και δεν περναω καλα. Τις περισσοτερες φορες σιχτιριζω τα λεφτα που εδωσα, και δεν τα εβαλα στο γουρουνακι-κουμπαρα των Σερρων... :p

Θα δοκιμαζα...

1-2,
3-4,
5,
6-7,
8
9-10.

Εξι session.

Αν και εχω μπει ουκ ολιγες φορες στα Μεγαρα, με φοβιζουν... Το ποσο βαθια πρεπει να μπεις στην 1, το μαμω-σκαλοπατι στην 5, η σπαζοκεφαλια γραμμη των 9-10 που εχει βροντηξει κοσμος και κοσμακης...
Ειναι σφιχτη, αντρικη και τεχνικη πιστα, να ηταν και συντηρημενη τι καλα που θα ητανε... :mad:

Allst@rf
27/09/2010, 21:35

Ναι μπορεις κι εγω εχω σκοπο να το κανω, αν και θεωρω τα Μεγαρα συμβιβασμο και δεν περναω καλα. Τις περισσοτερες φορες σιχτιριζω τα λεφτα που εδωσα, και δεν τα εβαλα στο γουρουνακι-κουμπαρα των Σερρων... :p

Θα δοκιμαζα...

1-2,
3-4,
5,
6-7,
8
9-10.

Εξι session.

Αν και εχω μπει ουκ ολιγες φορες στα Μεγαρα, με φοβιζουν... Το ποσο βαθια πρεπει να μπεις στην 1, το μαμω-σκαλοπατι στην 5, η σπαζοκεφαλια γραμμη των 9-10 που εχει βροντηξει κοσμος και κοσμακης...
Ειναι σφιχτη, αντρικη και τεχνικη πιστα, να ηταν και συντηρημενη τι καλα που θα ητανε... :mad:

ναι γαμώ το στανιό μου έτσι είναι...δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός τρακ ντέι ράιντερ, που να γυρνάει σε καλό χρόνο και να θεωρεί τα μέγαρα οκ...

Τι ζητάμε ρε ,τι ζητάμε ...μια άσφαλτο τις προκόπης να κάνουμε το κέφι μας γαμώ τους ελληνες επιχειρηματίες, γαμώ...
Το γουρούνακι κουμπαρά το σκέφτομαι και γω σοβαρά τον τελευταίο καιρό ...

petani
28/09/2010, 09:33
[B]Aφηνω τη δουλεια στην ακρη....

Στην μανα σου το ειπες .... ??? ..... :lol: :lol: :lol:

Leopsomo
28/09/2010, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Στην μανα σου το ειπες .... ??? ..... :lol: :lol: :lol:

Οχι ρε, στα κρυφα.... :rotflmao:

Για πες εσυ ρε Αντωναρε που εχεις υπαρξει 27ρης στα νιατα σου, τι λες για τα παραπανω?

Εχεις μεθοδο να προτεινεις για να κατεβασουμε χρονους?

Μη γραψεις πολλα, λιγα και ουσιωδη, ξερω με το παρκινσον δυσκολευεσαι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

petani
28/09/2010, 10:12

Για πες εσυ ρε Αντωναρε που εχεις υπαρξει 27ρης στα νιατα σου, τι λες για τα παραπανω?

Μη γραψεις πολλα, λιγα και ουσιωδη, ξερω με το παρκινσον δυσκολευεσαι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

1:26 καθαρο παρακαλω ..... πριν 11 χρονια που η πιστα ηταν καινουργιο ..... οσο για την μεθοδο κατεβασματος χρονου μια ειναι η λυση .... ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ..... διοτι αν εχεις και τα δυο και τον εαυτο σου θα προσεξεις και θα γραψεις περισσοτερους γυρους .........
... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ .... :sun:

sapila racing
28/09/2010, 10:15
1:26 καθαρο παρακαλω ..... πριν 11 χρονια που η πιστα ηταν καινουργιο ..... οσο για την μεθοδο κατεβασματος χρονου μια ειναι η λυση .... ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ..... διοτι αν εχεις και τα δυο και τον εαυτο σου θα προσεξεις και θα γραψεις περισσοτερους γυρους .........
... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ .... :sun:

Eσύ τώρα ήρθες να μας ανεβάσεις το ηθικό? :lol:

usabug
29/09/2010, 09:50
ναι, αυτος ειναι. :beer:

(ενοειται τον ρωτησα πριν απαντησω...) :smokin:

Φιλε Λεονιδα , αν ξαναμιλισεις μαζι του πες του να περναει και απο το Bowling καμια βολτα οχι μονο απο τις πιστες ... Το επωνυμο μου ειναι Σεζενιας ...
Και επισυς πες του αν βεβαια μπορεις θα του μαθω εγω να στριβει στον διαδρομο αν με μαθει αυτος στην πιστα ...

( οχι βεβαια οτι δεν ξερο :rotflmao: )

usabug
29/09/2010, 09:54

Να πω , να πω εγω ...

Καθεσαι δικαβαλο στην Ducati του Μπουστα , με αυτον να οδηγαει βεβαια ... και γυρνας ευκολα και ακουραστα στο 1:22 η και πιο κατω ακομα ...

:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Leopsomo
29/09/2010, 16:11
Φιλε Λεονιδα , αν ξαναμιλισεις μαζι του πες του να περναει και απο το Bowling καμια βολτα οχι μονο απο τις πιστες ... Το επωνυμο μου ειναι Σεζενιας ...
Και επισυς πες του αν βεβαια μπορεις θα του μαθω εγω να στριβει στον διαδρομο αν με μαθει αυτος στην πιστα ...

( οχι βεβαια οτι δεν ξερο :rotflmao: )

Πεθανε στα γελια.... Θα σε παρει τηλ... :beer:

sapila racing
29/09/2010, 19:48
Να πω , να πω εγω ...

Καθεσαι δικαβαλο στην Ducati του Μπουστα , με αυτον να οδηγαει βεβαια ... και γυρνας ευκολα και ακουραστα στο 1:22 η και πιο κατω ακομα ...

:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παίζει αυτό! Το εχω κάνει με τον Μιμίκο, αλλά με Multistrada DS, δεν χωράγαμε σε άλλο!
Tο κοπάναγε κάτω και το σουζάριζε στα Sάκια. Δεν κάναμε κάτω απο 1.35 με τίποτα.
Αλλωστε πρέπει να το κάνεις μόνος σου!

... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ....

@ petani, μας έχεις πεθάνει! :rotflmao: :lol:
Μου ρχεται να ξαναπώ το ανέκδοτο, αλλά δεν το λέω.

Πές τώρα και με τι μηχανάκι εκανες το 1.26 πριν 11 χρόνια, κάνω μια στατιστική με τα χρόνια. :winka:

petani
29/09/2010, 21:52

@ petani, μας έχεις πεθάνει! :rotflmao: :lol:
Μου ρχεται να ξαναπώ το ανέκδοτο, αλλά δεν το λέω.

Πές τώρα και με τι μηχανάκι εκανες το 1.26 πριν 11 χρόνια, κάνω μια στατιστική με τα χρόνια. :winka:

Το ανεκδοτο πρωτα .... :beer:

usabug
29/09/2010, 22:42
Πεθανε στα γελια.... Θα σε παρει τηλ... :beer:

:beer: :beer: Se eyxaristo poly :beer:

zephyr1
08/08/2011, 23:57

Απ το 35 στο 32

1-2,
3-4,
5 μονη της
6-7-8
9-10
11-12
13 κι αυτη ερμη
14-15-16.

Απο το 32 στο 29

Αριστουργημα.:a23: :a19:

Ρε ΑΡΗ :mad: ,πες το ανεκδοτο.