View Full Version : Αθάνατη Ελλαδάρα....
nassosxlvbros
20/07/2010, 18:11
Μια φωτό 1000 λέξεις...
204391
Προς στιγμή κόλλησα ....
Ενταξ άλλωστε το ίδιο μηχανάκι ειναι ...
Ωχ αδερφέ και συ τώραααααα
:wave2:
Allst@rf
20/07/2010, 18:25
:confused:
Panopticon7
20/07/2010, 18:28
So... what ?
guzzistas
20/07/2010, 18:34
:eyepop:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλκούτα ......
Να δω τι δήλωση θα κάνει ο κερατάς άμα του κλέψουν το ένα....
Την πατέντα αυτή την εφαρμόζουν οι ταξιτζήδες χρόοοοοονια τώρα......
Allst@rf
21/07/2010, 04:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
για τους πειρατες μιλας μαλλον...
Shaolin Monk
21/07/2010, 04:42
Και στους τρακτορες απο Γερμανια κτλ οι ιδιοκτητες νταλικων... :lol:
Μεσα στη κομπινα οι Ελληναρες...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και στους τρακτορες απο Γερμανια κτλ οι ιδιοκτητες νταλικων... :lol:
Μεσα στη κομπινα οι Ελληναρες...:smokin: εδω ειστε λαθος! σε αυτες τις περιπτωσεις η αδεια ειναι οχηματος δημοσιας χρησης! οταν αλλαξουν αυτοκινητο, κανουν κανονικα αλλαγη στο υπουργειο, αλλα η πινακιδα παραμενει η ιδια! μονο τα στοιχεια του οχηματος αλλαζουν!
Γνωστος μου που εφερνε ανταλακτικα και αυτοκινητα απ'το Βελγιο εχει δωσει στον αδελφο του Mercedes 250 με πινακιδες απο ford tauns του 1967 αυτος ψιλοτρακαρει και λογο οτι χεσμενος σηκωνει τσαμπουκα ερχετε η τροχαια και ζηταει τα χαρτια για να καταγραψει το συμβαν βλεπουν την κομπινα βλεπουν οτι εκρεμουν 3 ενταλματα απ'την Ιντερπολ για αυτοκινητα μαιμουδες το ενα απ'αυτα τον πιασαν στην Γαλλια και τους την κοπανησε χωρις να καταλαβουν πως. Καταδικαστηκε για ολα 16 χρονακια λοιπον με εναν σουπερ δικηγορο και με επιλογη δικαστον (οποτε δικαζοταν -εφεσης - απο δικαστες που δεν τα επερναν επερνε αναβολη) τελικα στα 2 χρονια βγηκε κυριος.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!
το οτι το ενα εχει πινακιδα μοτοποδηλατου και το αλλο μοτοσυκλετας
δεν λεει κατι;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν λεει κατι;;;
Όχι ρε 'συ! Το ένα έχει παλιά και το άλλο καινούρια.
Τι είναι η πινακίδα μοτοποδηλάτου? Παλιά οι πινακίδες ήταν χωρίς το gr. Κάνω λάθος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν λεει κατι;;; τα μοτοποδηλατα δεν εχουν εγκεκριμενη πινακιδα με σφραγιδα! σου δινουν το νουμερο απο την τροχαια και φτιαχνεις εσυ οτι θες! η πινακιδα δεν ειναι μοτοσυκλετας! ειναι φτιαχτη τυπου μοτοσυκλετας! αλλωστε εχεις δει πολλες μοτοπινακιδες με τετραψηφιο αριθμο εσυ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εδω ειστε λαθος! σε αυτες τις περιπτωσεις η αδεια ειναι οχηματος δημοσιας χρησης! οταν αλλαξουν αυτοκινητο, κανουν κανονικα αλλαγη στο υπουργειο, αλλα η πινακιδα παραμενει η ιδια! μονο τα στοιχεια του οχηματος αλλαζουν!
Την πινακιδα του ταξι του πατερα μου(toyota) την ειδα πανω σε ενα peugeot.Το ταξι του πατερα μου ηταν νομιμο.Ο αλλος ακομα πληρωνει.:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Την πινακιδα του ταξι του πατερα μου(toyota) την ειδα πανω σε ενα peugeot.Το ταξι του πατερα μου ηταν νομιμο.Ο αλλος ακομα πληρωνει.:winka: ναι σαφως υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις αλλα εγω μιλησα για τον ιδιο ιδιοκτητη οταν αλλαζει οχημα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Όχι ρε 'συ! Το ένα έχει παλιά και το άλλο καινούρια.
Τι είναι η πινακίδα μοτοποδηλάτου? Παλιά οι πινακίδες ήταν χωρίς το gr. Κάνω λάθος?
ναι ναι ειναι κλασικη πινακιδα μοτοποδηλατου
φυσικα αυτο δεν λεει κατι γιατι οπως λεει και παρακατω την "φτιαχνεις μονος σου" και ο τυπος μπορει να εκανε το ιδιο σε αγνοια του
μια "κλασικη" μοτοποδηλατου και μια γιατι ετσι "γουσταρε" και δεν ειναι σφραγιδα
το σημα της Ε.Ε. ειναι...
αλλα δεν ειναι , για μενα και κατι τραγικο , και πιστευω (και ξερω) πως το κανουν αρκετοι
ενα οχημα καθε φορα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
τα μοτοποδηλατα δεν εχουν εγκεκριμενη πινακιδα με σφραγιδα! σου δινουν το νουμερο απο την τροχαια και φτιαχνεις εσυ οτι θες! η πινακιδα δεν ειναι μοτοσυκλετας! ειναι φτιαχτη τυπου μοτοσυκλετας! αλλωστε εχεις δει πολλες μοτοπινακιδες με τετραψηφιο αριθμο εσυ??
μοτοσυκλετας οχι
μοτοποδηλατου το 90% και το αλλο 10% με ενα 0 μπροστα (πχ το παπι μου ΜΥ 7244 τα χρονια τα παλια)
τεστα καλα να ΄μαστε και καλο βραδυ
:beer: