Σύνδεση

View Full Version : Προσοχή στον δημόσιο δρόμο.. το κάνουμε;

hidefnick
21/07/2010, 06:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
....Σίγουρα θα περάσει κάποιος χαζεμένος κατα λάθος και στην Αγγλία, είναι όμως μια στο εκατομμύρο να συμβεί αυτό, ενω αν κάτσεις 10 λεπτά πχ Κηφησίας και Αλεξάνδρας θα μετρήσεις τουλάχιστον 50 να περνάνε με κόκκινο, μαζί και λεωφορεία, τρόλλευ κλπ.

Οπως καταλαβαίνεις είναι αλλο το θέμα, μην το κουκουλώνουμε.

Παντού ρε συ περνάνε με κόκκινα. Αλλά εκεί θα το φάς το πρόστιμο και θα τσούξει και κανείς δεν θα γκρινιάξει για φασίστες μπάτσους. Αν ξαμοληθούν στην -κάθε- Κηφισσίας και κάνουν την δουλειά τους, μετά ξαφνικά θα έχουμε την χούντα των μπάτσων..... Και νομίζω ότι και εδώ μέσα έχουμε διαβάσει για "τον κακό μπάτσο που με έγραψε" κλπ διαμάντια. Να στο κάνω και πιο απλό: Πόσοι από εδώ έχουν καλυμένες με διάφορους τρόπους τις πινακίδες?

Καλώς η κακώς σχεδόν όλοι μας παρανομούμε. (Και μην πεταχτεί κανένας με SS και πει ότι δεν έχει πάει ποτέ πάνω απο 120) Και όσο παίζουμε όλοι μαζί αυτό το παιχνίδι πέρνουμε τα ρίσκα μας, σαν μεγάλα παιδία που είμαστε....

Στο συγκεκριμένο ατύχημα διάβασα, νομίζω εδώ, κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδειχναν οτι πήγαινε με πολλά. Παρα πολλά. Λοιπόν μην κοροιδευόμαστε. Οσο δεν τον είδε ο λαλακας που πέρασε με κόκκινο, αλλο τόσο ένας που πάει με 200 ++++ μπορεί να μην έβλεπε το κόκκινο που είχε αυτός.... Τότε τι θα λέγαμε?

Δεν νομίζω ότι πάει να κουκουλώσει η φίλη τίποτα. Αλλα πρέπει να είμαστε και λίγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. Σε κάποιο άλλο ατύχημα, που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είχε γίνει αλλά πάλι κουτί έφταιγε που άλλαξε λουρίδα και καλά χωρίς φλας, εδώ μέσα είπαμε αρκετοί (αν όχι όλοι) ότι με τόσα που πήγαινε λογικό ήταν να συμβεί. Εδώ επειδή μιλάμε για κάποιον γνωστό και συμπαθή σε πολλούς (δεν τον ήξερα και μάλλον δεν έχω δει και φωτο του χωρίς κράνος) αλλάζουν τα μέτρα και τα σταθμά...

Προσοχή εκεί έξω. Πολύ προσοχή.... Ολα τα άλλα κουβέντα να γίνετε....

notakos600
21/07/2010, 07:03
[i]...

Προσοχή εκεί έξω. Πολύ προσοχή.... Ολα τα άλλα κουβέντα να γίνετε.... [/B]

Μπορείς να μου λύσεις την απορία που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό από την ώρα που το έμαθα;
Γιατί ο Άλκης Συνιώρης που φώναζε πάντα να μην τρέχει κανείς σε δημόσιο δρόμο έτρεχε(αν έτρεχε) με τόσα;

hidefnick
21/07/2010, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μπορείς να μου λύσεις την απορία που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό από την ώρα που το έμαθα;
Γιατί ο Άλκης Συνιώρης που φώναζε πάντα να μην τρέχει κανείς σε δημόσιο δρόμο έτρεχε(αν έτρεχε) με τόσα;

Εγώ να στην λύσω? Οχι, αλλά μπορώ να σου πω γιατί το κάνω εγώ τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορές που το κάνω. Επίσης νομίζω ότι ξέρεις και εσύ, γιατί φαντάζομαι ότι όλοι από κάποια ηλικία και πάνω το κάνουμε για τους ίδιους λόγους. Ισως ασυναίσθητα ίσως με πλήρη συναίσθηση....

notakos600
21/07/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εγώ να στην λύσω? Οχι, αλλά μπορώ να σου πω γιατί το κάνω εγώ τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορές που το κάνω. Επίσης νομίζω ότι ξέρεις και εσύ, γιατί φαντάζομαι ότι όλοι από κάποια ηλικία και πάνω το κάνουμε για τους ίδιους λόγους. Ισως ασυναίσθητα ίσως με πλήρη συναίσθηση....

Το να μου τη λύσεις εσύ ρητορικό ήταν.
Εγώ θα τρέξω μόνο όταν με γαργαλάει αυτό το ακατανόητο αυτοκαταστροφικό συναίσθημα που εμφανίζεται σπάνια πλέον.

hidefnick
21/07/2010, 07:21
Καποιος να τα διαχωρίσει, δεν είναι σωστό να γίνεται αυτή η συζήτηση σ αυτό το thread. :sick:

Σωστός....

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το να μου τη λύσεις εσύ ρητορικό ήταν.
Εγώ θα τρέξω μόνο όταν με γαργαλάει αυτό το ακατανόητο αυτοκαταστροφικό συναίσθημα που εμφανίζεται σπάνια πλέον.

;)

STOYBI
21/07/2010, 07:21
.

950dim
21/07/2010, 07:33
Παντού ρε συ περνάνε με κόκκινα. Αλλά εκεί θα το φάς το πρόστιμο και θα τσούξει και κανείς δεν θα γκρινιάξει για φασίστες μπάτσους. Αν ξαμοληθούν στην -κάθε- Κηφισσίας και κάνουν την δουλειά τους, μετά ξαφνικά θα έχουμε την χούντα των μπάτσων..... Και νομίζω ότι και εδώ μέσα έχουμε διαβάσει για "τον κακό μπάτσο που με έγραψε" κλπ διαμάντια. Να στο κάνω και πιο απλό: Πόσοι από εδώ έχουν καλυμένες με διάφορους τρόπους τις πινακίδες?

Καλώς η κακώς σχεδόν όλοι μας παρανομούμε. (Και μην πεταχτεί κανένας με SS και πει ότι δεν έχει πάει ποτέ πάνω απο 120) Και όσο παίζουμε όλοι μαζί αυτό το παιχνίδι πέρνουμε τα ρίσκα μας, σαν μεγάλα παιδία που είμαστε....

Στο συγκεκριμένο ατύχημα διάβασα, νομίζω εδώ, κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδειχναν οτι πήγαινε με πολλά. Παρα πολλά. Λοιπόν μην κοροιδευόμαστε. Οσο δεν τον είδε ο λαλακας που πέρασε με κόκκινο, αλλο τόσο ένας που πάει με 200 ++++ μπορεί να μην έβλεπε το κόκκινο που είχε αυτός.... Τότε τι θα λέγαμε?

Δεν νομίζω ότι πάει να κουκουλώσει η φίλη τίποτα. Αλλα πρέπει να είμαστε και λίγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. Σε κάποιο άλλο ατύχημα, που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είχε γίνει αλλά πάλι κουτί έφταιγε που άλλαξε λουρίδα και καλά χωρίς φλας, εδώ μέσα είπαμε αρκετοί (αν όχι όλοι) ότι με τόσα που πήγαινε λογικό ήταν να συμβεί. Εδώ επειδή μιλάμε για κάποιον γνωστό και συμπαθή σε πολλούς (δεν τον ήξερα και μάλλον δεν έχω δει και φωτο του χωρίς κράνος) αλλάζουν τα μέτρα και τα σταθμά...

Προσοχή εκεί έξω. Πολύ προσοχή.... Ολα τα άλλα κουβέντα να γίνετε....

Ακριβως!
Αν θες να ζησεις προσεχεις...κι ας νιωθεις κοροιδο που ¨καταπινεις¨την απροσεξια του αλλου...
Αν θες να εισαι στο νοσοκομειο(στη καλυτερη) μεσα στους γυψους και να καταριεσαι τη ¨κακια στιγμη¨ που δε σε ειδε η γιαγια με το σκαραβαιο,ο μεθυσμενος/ο νυσταγμενος κλπ,υπαρχει κι αυτη η επιλογη!!!

Εκτος αν θεωρεις πιο σημαντικο τον εγωισμο σου σ΄αυτη τη περιπτωση ομως πρεπει αμεσα να πουλησεις το hayabusa σου και να παρεις Hummer μπας και τη γλυτωσεις!!!

Τα παραδειγματα ειναι απειρα και οι περιπτωσεις που μπορει να σου κατσουν ακομη περισσοτερες...

Το τελευταιο που θα με ενδιαφερει ειναι αν αυτος που θα με σκοτωσει ¨φαει¨ ισοβια,6 μηνες, η αφεθει ελευθερος...

Παιζεις τη μηχανη ¨στα δαχτυλα¨ την ιδια ωρα ομως παιζεις και το κεφαλι σου...γιατι δεν εισαι μονος σου στο δρομο...

Gandalf dr685sm
21/07/2010, 08:01
πέστα ρε Δημήτρη...

Το ζητούμενο είναι ενα... την ζωή μας δεν την αφήνουμε στα χέρια άλλων, στο οτι έχουμε προτεραιότητα, έχει κόκκινο αυτός, στις ικανότητες άλλου.

Αν αυτό το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας κάθε φορά που πιάνουμε τιμόνι (στρογγυλό ή μπάρα) τότε κατά 99% θα φτάσουμε σώοι στο σπίτι μας.

Gandalf

DrEvil
21/07/2010, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πέστα ρε Δημήτρη...

Το ζητούμενο είναι ενα... την ζωή μας δεν την αφήνουμε στα χέρια άλλων, στο οτι έχουμε προτεραιότητα, έχει κόκκινο αυτός, στις ικανότητες άλλου.

Αν αυτό το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας κάθε φορά που πιάνουμε τιμόνι (στρογγυλό ή μπάρα) τότε κατά 99% θα φτάσουμε σώοι στο σπίτι μας.

Gandalf
+656

reinmeister
21/07/2010, 08:08
οσο η θεωρηση ασφαλειας εγκειται στην προσωπικη εκτιμηση-αρα υποκειμενικη- του καθενος απο μας,σε συνδυασμο με τους ασταθμητους παραγοντες,ατυχηματα θα γινονται παντα...

εγω προσωπικα,κοβω σε ολα τα πρασινα και ειναι κατι που με εχει σωσει απειρες φορες...

επισης στα ανοιχτα κομματια δεν στριβω ποτε με πανω απο 200-220 γιατι θεωρω οτι δεν θα εχω τον χρονο να αντιδρασω σε οποιονδηποτε ασταθμητο παραγοντα...

απο την αλλη,στα κλειστα παω οσο πιο γρηγορα μπορω αφηνοντας ενα 20% περιθωριο απο το δικο μου οριο και της εκαστοτε μηχανης που οδηγω και τα περιθωρια του εκαστοτε δρομου...

εδω και 20 χρονια οι παραπανω θεωρησεις με εχουν γλιτωσει απο τον θανατο,απο σοβαρους τραυματισμους κι οσες φορες ειχα τροχαιο γλιτωσα με τα λιγοτερα...θεωρω επισης οτι μεσα στις ατυχιες μου υπηρξα και τυχερος...

δυστυχως ομως δεν παυουν να ειναι προσωπικες εκτιμησεις με βαση την προσωπικη μου πειρα,τις προσωπικες μου ικανοτητες και την προσωπικη μου αντιληψη αναφορικα με τους τυχοντες ασταθμητους παραγοντες που μπορει να προκυψουν...

καθε αλλο παρα αντικειμενικες ειναι λοιπον...

ευχομαι να συνεχισω στο ιδιο μοτιβο και να εξακολουθησω να ειμαι και τυχερος...

περαν αυτων ομως,εχω πληρη επιγνωση του οτι ειμαι εκτεθιμενος,χωρις δυο τονους λαμαρινα γυρω μου κι εχω στον νου μου οτι αυτο μπορει να αποβει ακομη και μοιραιο υπο συνθηκες...

το μονο που μπορω εγω να δωσω ως συμβουλη ειναι το εξης...

προσπαθηστε να εκτιμησετε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα τις ικανοτητες σας,τις δυνατοτητες του οχηματος που οδηγειτε,τις συνθηκες κυκλοφοριας και ακουτε τους τεκμηριωμενα εμπειροτερους σας...

αυτο που σκοτωνει ειναι ο εγωισμος...οσοι απο σας μπορειτε να τον κανετε στην ακρη και να κρινετε εαυτον,ανεξαρτητως αυτου, θα ειστε ασφαλεις...

ασφαλεις στον βαθμο που μπορειτε να συνειδητοποιησετε οτι ειστε εκτεθιμενοι κι οτι ακομη κι αν τα κανετε ολα σωστα ,παντα θα υπαρξει η πιθανοτητα να δειτε τα ραδικια αναποδα...

αυτα τα ολιγα απο μενα...

H.A.Balafoutre
21/07/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ακριβως!
Αν θες να ζησεις προσεχεις...κι ας νιωθεις κοροιδο που ¨καταπινεις¨την απροσεξια του αλλου...
Αν θες να εισαι στο νοσοκομειο(στη καλυτερη) μεσα στους γυψους και να καταριεσαι τη ¨κακια στιγμη¨ που δε σε ειδε η γιαγια με το σκαραβαιο,ο μεθυσμενος/ο νυσταγμενος κλπ,υπαρχει κι αυτη η επιλογη!!!

Εκτος αν θεωρεις πιο σημαντικο τον εγωισμο σου σ΄αυτη τη περιπτωση ομως πρεπει αμεσα να πουλησεις το hayabusa σου και να παρεις Hummer μπας και τη γλυτωσεις!!!

Τα παραδειγματα ειναι απειρα και οι περιπτωσεις που μπορει να σου κατσουν ακομη περισσοτερες...

Το τελευταιο που θα με ενδιαφερει ειναι αν αυτος που θα με σκοτωσει ¨φαει¨ ισοβια,6 μηνες, η αφεθει ελευθερος...

Παιζεις τη μηχανη ¨στα δαχτυλα¨ την ιδια ωρα ομως παιζεις και το κεφαλι σου...γιατι δεν εισαι μονος σου στο δρομο...

Καλώς ή κακώς έτσι όπως τα λες είναι.

Κάθε στιγμή πάνω στη μηχανή είναι πόλεμος. Πόσο μάλλον μέσα στην κίνηση ή σε δρόμο που δεν έχει κίνηση...σαν να λέμε η ησυχία πρίν τη μπόρα...τόσο απλά...απλώς σκέφτομαι όταν τόσο έμπειροι οδηγοί αναβάτες που ξέρουν να καβαλάνε έχουν τέτοια δυστυχήματα...τι να με περιμένει εμένανε στο πράσινο και σε κάθε πράσινο...

Ακόμη και στον άδειο, ίσιο δρόμο τα μάτια και οι αισθήσεις πάνω στην μηχανή πάντα στο μέγιστο...ποτέ εφησυχασμός...ποτέ...για μένα το κάνω άλλωστε...για κανεναν άλλον. Ακόμη κι η οικογένεια εκείνη τη στιγμή δεν πρέπει να μου χαλάει την αυτοσυγκέντρωση...

Αυτά πιστεύω και προσπαθώ κάθε μέρα να τα εφαρμόζω...απλώς τρέμω στην στιγμή που δεν θα είμαι στο 100% όταν ο άλλος θα περάσει με κόκκινο και δεν θα τον έχω προβλέψει σε ποιό σημείο θα μου πεταχτεί...άδικα έφυγε ένας τόσο έμπειρος αναβάτης...τέσπα...

sapila racing
21/07/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πέστα ρε Δημήτρη...

Gandalf

Kι όμως οτι και να κάνεις, ότι και να προβλέψεις, εφ όσον κυκλοφορείς και ειδικά με μοτοσυκλέτα η ζωή σου είναι ΚΑΙ στα χέρια των άλλων.

Δεν βλέπω όμως να βελτιώνεται η κατάσταση όσο περνανε τα χρόνια...

Οι Ελληνες εξακολουθούν να περνανε με κόκκινο αβέρτα, να κυκλοφορούν χωρίς κράνος, και φυσικά εχουμε πάντα το ρεκόρ ατυχημάτων και θανάτων όλης της Ευρώπης.

Προσωπικά εγω αν μπορούσα θα έβαζα πρόστιμο 1000 Ευρω πληρωτέο στον μπάτσο με απόδειξη επι τόπου, και αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο, μετα θα εβαζα τροχονόμους σε ολες τις πόλεις να κόβουν 1000ρικα. Οποιος δεν εχει 1000ρικο πάνω του, κατάσχεση οχήματος και να τα πληρώσει 2πλά.
Να δείς για πότε θα το κόβανε το κόκκινο οι Ελληναράδες. :evil:

golis
21/07/2010, 08:17
Να προσθέσω εδώ και το :
Δύο είναι τα είδη των μοτοσυκλετιστών.
Αυτοί που έχουν πέσει και αυτοί που θα πέσουν.

εγκράτεια και σύνεση όσο γίνεται στους δημόσιους δρόμους. :beer:

menelaos46
21/07/2010, 08:22
επισης στα ανοιχτα κομματια δεν στριβω ποτε με πανω απο 200-220 γιατι θεωρω οτι δεν θα εχω τον χρονο να αντιδρασω σε οποιονδηποτε ασταθμητο παραγοντα...

Εσυ τωρα μηπως μας κανεις πλακα??

Εχω περασει με κοκκινο στεγνα σε στενακι επειδη μπροστα απο το φαναρι ειχε δεντρο και δεν το ειδα.
Αλλο το λαθος που μπορει να συμβει κι αλλο να περνας το φαναρι με το σκεπτικο "προλαβαινω...προλαβαινω..." Εδω ειμαστε απαραδεκτοι.

reinmeister
21/07/2010, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εσυ τωρα μηπως μας κανεις πλακα??

αν θεωρησεις οτι με τα "ανοιχτα" που λεω εννοω στενακια της πολης ,ναι πλακα κανω...αν θεωρησεις οτι εννοω τα κομματια της εθνικης-αττικης οδου που στριβεις ανετα με 300 κι εχεις 200-300 μετρα ορατοτητα, τοτε οχι δεν κανω...

menelaos46
21/07/2010, 08:30
αν θεωρησεις οτι με τα "ανοιχτα" που λεω εννοω στενακια της πολης ,ναι πλακα κανω...αν θεωρησεις οτι εννοω τα κομματια της εθνικης-αττικης οδου που στριβεις ανετα με 300 κι εχεις 200-300 μετρα ορατοτητα, τοτε οχι δεν κανω...

Για μια στιγμη νομισα οτι πας στα στενακια με 200-220 με το fmx :eyepop: :eyepop: :eyepop:

DimChios
21/07/2010, 08:39
Kι όμως οτι και να κάνεις, ότι και να προβλέψεις, εφ όσον κυκλοφορείς και ειδικά με μοτοσυκλέτα η ζωή σου είναι ΚΑΙ στα χέρια των άλλων.

Οι Ελληνες εξακολουθούν να περνανε με κόκκινο αβέρτα, να κυκλοφορούν χωρίς κράνος, και φυσικά εχουμε πάντα το ρεκόρ ατυχημάτων και θανάτων όλης της Ευρώπης.

Προσωπικά εγω αν μπορούσα θα έβαζα πρόστιμο 1000 Ευρω πληρωτέο στον μπάτσο με απόδειξη επι τόπου, και αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο, μετα θα εβαζα τροχονόμους σε ολες τις πόλεις να κόβουν 1000ρικα. Οποιος δεν εχει 1000ρικο πάνω του, κατάσχεση οχήματος και να τα πληρώσει 2πλά.

:a23: :a23: :a23:

γιατι, ουσιαστικα, ολα ειναι θεμα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!!

Ναι, ολα παιζουν, αλλα η "ουσια" ειναι σε αυτο!

DUKASII
21/07/2010, 08:40
οτι και να κανουμε στο δημόσιο δρόμο ...και με το κοκ παραμασχαλα να μαστε..καπου θα στριψει ενας λαθος γιατι ετσι εμαθε..καπου θα μιλα καμια καριολα στο κιν και δε θα μας δει..

και καπου θα μας θαψουν και εμας.

ετσι ειναι τα πραμματα εδω στο ελλάδα οτι και να πουμε..οτι και να κάνουμε δεν αλλάζει τιποτα ποτε σε αυτο το τοπο.
γιαυτο απολαυστε τους φιλους σας μοτοσυκλετιστες..ζηστε μαζι τους..μη τσακωνεστε για μαλακιες και φυσικά μη τους δανειζετε μεγαλα ποσα..:lol: :bawl: :rotflmao:
γιατι εκει εξω παιδια παραμονευει ο θανατος για ολους εμας.

εγω προσωπικα εχω συμβιβαστει με αυτο ..νιωθω καθε φορα που καβαλαω οτι παω σε πολεμο τα ματια δε κλεινουν ποτε και για κανενα λόγο ..και οτι βρεξει ας κατεβάσει.

stefanos
21/07/2010, 08:41
Ναι δεν αφήνουμε την ζωή μας στα χέρια των άλλων, ναι παντού υπάρχουν τρελαμένοι μεθυσμένοι μαστουρωμένοι τυφλοί κλπ, αλλά στη χώρα μας ρε παιδιά σταματάμε στο κόκκινο πλέον μόνο υπό προϋποθέσεις και εφόσον θέλουμε να διασχίσουμε κάθετα διασταύρωση.
Το "κοιτάω και περνάω" πάει σύννεφο και δυστυχώς, κυρίως από μηχανές.
Αυτό δεν νομίζω να γίνεται πουθενά στον κόσμο και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί από ένα σημείο και μετά γίνεται μηχανικά, γιατί δεν μπορείς να εκτιμήσεις εύκολα την μηχανή που έρχεται με διακοσάρες (άσχετα εάν αυτό είναι νόμιμο ή παράνομο).

stefanos
21/07/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οτι και να κανουμε στο δημόσιο δρόμο ...και με το κοκ παραμασχαλα να μαστε..καπου θα στριψει ενας λαθος γιατι ετσι εμαθε..καπου θα μιλα καμια καριολα στο κιν και δε θα μας δει..

και καπου θα μας θαψουν και εμας.

ετσι ειναι τα πραμματα εδω στο ελλάδα οτι και να πουμε..οτι και να κάνουμε δεν αλλάζει τιποτα ποτε σε αυτο το τοπο.
γιαυτο απολαυστε τους φιλους σας μοτοσυκλετιστες..ζηστε μαζι τους..μη τσακωνεστε για μαλακιες και φυσικά μη τους δανειζετε μεγαλα ποσα..:lol: :bawl: :rotflmao:
γιατι εκει εξω παιδια παραμονευει ο θανατος για ολους εμας.

εγω προσωπικα εχω συμβιβαστει με αυτο ..νιωθω καθε φορα που καβαλαω οτι παω σε πολεμο τα ματια δε κλεινουν ποτε και για κανενα λόγο ..και οτι βρεξει ας κατεβάσει.

Ξυρίστηκες?:lol:

hidefnick
21/07/2010, 08:46
Και μην ξεχάσω: Πάμε για μείωση προστίμων....Το είπε ο γιωργάκης ότι είναι απάνθρωπα.....

sapila racing
21/07/2010, 08:50
Και μην ξεχάσω: Πάμε για μείωση προστίμων....Το είπε ο γιωργάκης ότι είναι απάνθρωπα.....

Ας μειωθούν όλα, το κόκκινο μπορεί να παει 1000 Ευρω?

Το θέμα είναι οτι το να σταματήσει κανείς στο κόκκινο στη χώρα μας εχει καταντήσει προαιρετικό.
Ας τα βγάλουν όλα να τα κάνουν στόπ, καλύτερα θα ναι. :eyepop: :lol:

DUKASII
21/07/2010, 08:52
κάτι που δε μπορώ να καταλάβω..
έχεις ένα κοκ.
έχει κάποια όρια ταχύτητας αυτός οκ?
με ποιο σκεπτικό επιτρέπεις τη νόμιμη κυκλοφορία σε οχήματα που μπορούν να αναπτύσσουν ταχύτητες 3πλασιες από τα όρια που εσύ ορίζεις για κυκλοφορία?

τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα οφείλονται στην ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ άρα η λύση είναι απλή και δε τη θέλουν.
είναι σα να λες απαγορεύεται η χρήση κάνναβης..αλλά επιτρέπεται να την εισάγεις και να τη παράγεις.
αλλά να τη πιεις όχι.

stefanos
21/07/2010, 08:57
κάτι που δε μπορώ να καταλάβω..
έχεις ένα κοκ.
έχει κάποια όρια ταχύτητας αυτός οκ?
με ποιο σκεπτικό επιτρέπεις τη νόμιμη κυκλοφορία σε οχήματα που μπορούν να αναπτύσσουν ταχύτητες 3πλασιες από τα όρια που εσύ ορίζεις για κυκλοφορία?

τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα οφείλονται στην ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ άρα η λύση είναι απλή και δε τη θέλουν.
είναι σα να λες απαγορεύεται η χρήση κάνναβης..αλλά επιτρέπεται να την εισάγεις και να τη παράγεις.
αλλά να τη πιεις όχι.

Το όχημα παρκαρισμένο δεν αναπτύσσει καμιά ταχύτητα.
Η κάνναβη είναι χρησιμότατο φυτό και έχει χαντακωθεί από αυτή την μικρή ιδιαιτερότητά οπότε κανονικά θα έπρεπε να καλλιεργείται ελεύθερα.

DUKASII
21/07/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το όχημα παρκαρισμένο δεν αναπτύσσει καμιά ταχύτητα.
Η κάνναβη είναι χρησιμότατο φυτό και έχει χαντακωθεί από αυτή την μικρή ιδιαιτερότητά οπότε κανονικά θα έπρεπε να καλλιεργείται ελεύθερα. δε καταλαβα χριστο..
ενα παπα που χω δω να τον πιω δηλαδη η παω μεσα?:sad:

stefanos
21/07/2010, 08:59
δε καταλαβα χριστο..
ενα παπα που χω δω να τον πιω δηλαδη η παω μεσα?:sad:

Πας μέσα για υπερβολική ταχύτητα.

STOYBI
21/07/2010, 09:01
Re seis ........... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Shaolin Monk
21/07/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Re seis ........... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν την πινουνε παρεα ειναι... :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

ERRIKA
21/07/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πας μέσα για υπερβολική ταχύτητα.
Όχι οπωσδήποτε. Μπορείς να πεις ότι οδηγούσε ο παπάς. :lol:

950dim
21/07/2010, 09:13

Το θέμα είναι οτι το να σταματήσει κανείς στο κόκκινο στη χώρα μας εχει καταντήσει προαιρετικό.

Kι΄αυτα που ειναι πισω απο δεντρα και πινακιδες?
Μιλας για το κοκκινο και το κρανος...τη παραβιαση του οριου ταχυτητας δε θεωρεις εγκληματικη?
Με 200 σε ανοιχτο κομματι της Εθνικης οδου βλεπω απο μακρυα ενα μαυρο κατι στην αριστερη λωριδα...οριακα περασα αναμεσα σε αυτο και το τσιμεντενιο διαχωριστικο...
Ρεζερβα απο φορτηγο...αν εσκαγα πανω θα μου εκανε δηλωση η ρεζερβα?
Η θα ελεγα οκ...ασταθμητος παραγοντας?
Μεσα στη πολη με 20λχμ πεταγεται πισω απο παρακαρισμενο ΙΧ τσιγγανακι ουτε ενα μετρο υψος,παραλιγο να το πατησω...ηλικιωμενοι/πρεζακηδες/μεθυσμενοι/αφηρημενοι/σκυλια/παλετες/σκουπιδια/κρυμμενα φαναρια/ξεθωριασμενα στοπ κλπ μου εχουν δημιουργησει την αισθηση πως οι ασταθμητοι παραγοντες τελικα ειναι περισσοτερο σταθμητοι απ΄οτι φανταζομουν...

DAYMAN
21/07/2010, 09:19
Το κόκκινο φανάρι δεν ειναι λάθος ειναι ωχαδερφισμός,μαγκια,απερισκεψία,αδιαφορια κτλ.Πως μπορούν να ξεριζωθούν αυτα απο το μυαλο του Ελληνα δεν ξερω.Ως τοτε θα σκοτώνονται σαν τα κοτόπουλα άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα.

vrider
21/07/2010, 10:08
Ατυχηματα γινοντουσαν, γινονται και θα συνεχισουν να γινονται, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο. Στην Ελλαδα, ως γνωστον, οι νεκροι ετησιως απο τα τροχαια, ειναι περισσοτεροι απο τους Αμερικανους που σκοτωνονται στο Ιρακ, αρα κατι φταει και μαλλον δεν ειναι η κακη ποιοτητα των δρομων.

Κυριως IMHO, αυτο γινεται διοτι τον ΚΟΚ τον εχουμε γραμμενο. Και κυριως εμεις με τα μηχανακια με τη συνομοταξια των 'σκουτεραδων'να εχει την αρχηγια ( παροτι δε μου αρεσει να κατηγοριοποιω - σκουτεραδες, TDMαδες κλπ). Ανθρωποι που πηραν μηχανακια για να 'κανουν τη δουλεια τους' πιο γρηγορα νομιζουν οτι το πιο γρηγορα σημαινει παω απο το πεζοδρομιο οταν εχει κινηση, η δε σταματαω σε κανενα χρωμα του φαναριου κλπ

Φλας πριν στριψει εχετε δει κανεναν να αναβει?

Το ιδιο συμβαινει και με τα κοκκινα.Λες ' αφου δεν ερχεται κανεις τι να περιμενω μεσα στον ηλιο, με μπουφαν, γαντια, μποτες , Δε γ@μιεται' Δηλαδη κρινεις μονος σου τι πρεπει να κανεις και δεν ακολουθεις τον γενικο κανονα δηλ τον KOK

Και αν θελετε να το γενικευσουμε λιγακι, το μεγαλο προβλημα στη Ελλαδα ειναι οτι ενω οι νομοι υπαρχουν κανεις δε τους τηρει, και μαλιστα χωρις καμμια σχεδον επιπτωση.

Επισης βοηθαει οτι σα λαος ειμαστει θρασεις. Σταματας στο φαναρι και σου κορναρει ο πισω να προχωρησεις πανω στη διαβαση ( που μαλλον περναει και κοσμος εκεινη την ωρα) για να χωρεσει να περασει μπροστα σου. Διοτι τα μηχανακια πρεπει να ειναι παντα πρωτα στο φαναρι. Λες και θα φτασει πιο γρηγορα αν ξεκινησει πρωτος απο το φαναρι.

Ή εισαι πισω απο ενα κονβο'υ' μοτοσυκλετων σε μποτιλιαρισμα και εχεις τον π@π@ρ@ με το παπι που δε μπορει να περιμενει και θελει να τους προσπερασει ολους γιατι ειναι πιο γ(λ)ηγορος .

Θα ξεχναγα τελος την τελευταια μοδα με τα κινητα. Αν τον πετυχεις να μιλαει στο τηλεφωνο θα πρεπει να τον συγχαρεις, διοτι τωρα ολοι στελνουν sms ενω οδηγουν , και καπνιζουν εννοειται, ταυτοχρονα.

Μ'αυτα και μ'αυτα εχουμε τοσους νεκρους στο δρομο καθε χρονο.

ΥΓ Μη πει κανενας γιατι δε γραφω για τα αυτοκινητα, γιατι εδω ειναι μοτο φορουμ και κοιταμε πρωτα τα του οικου μας.

950dim
21/07/2010, 10:23
Οσον αφορα την αρχικη ερωτηση του thread...ναι το εχω κανει σε δημοσιο δρομο...ηταν βεβαια κατα τις 4 τα ξημερωματα κι ειχε πιει και λιγο η κοπελα...ωραια ηταν!!!
Και ηταν και ...¨ασφαλες¨ ε????
:D

ERRIKA
21/07/2010, 10:36
Οσον αφορα την αρχικη ερωτηση του thread...ναι το εχω κανει σε δημοσιο δρομο...ηταν βεβαια κατα τις 4 τα ξημερωματα κι ειχε πιει και λιγο η κοπελα...ωραια ηταν!!!
Και ηταν και ...¨ασφαλες¨ ε????
:D

Eξαρτάται από το αν είχες σταθμεύσει σε ειδικό χώρο Parking ή, έστω, αν είχες βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο !!! :lol: :lol: :lol: :bawl::p

950dim
21/07/2010, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eξαρτάται από το αν είχες σταθμεύσει σε ειδικό χώρο Parking ή, έστω, αν είχες βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο !!! :lol: :lol: :lol: :bawl::p

Μονοδρομος ηταν,ειχα STOP και βγηκα αερα...:D

XJR_Billy
21/07/2010, 10:45
Μονοδρομος ηταν,ειχα STOP και βγηκα αερα...:D

Πάντα "όρθιος" φίλε !!:p :wacko: :lol: :lol:

ERRIKA
21/07/2010, 17:01

Θα πρέπει όμως να κάνουν το ίδιο και σε όσους πάνε με 200..
Υπενθυμίζω πως, όσο παράβαση του ΚΟΚ είναι η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 'άλλο τόσο παράβαση είναι και το να πηγαίνεις με 200 (ενίοτε και περισσότερο παράβαση το δεύτερο, ανάλογα το όριο του δρόμου κλπ.). Γιατί κόπτεσθε (μόνο) για το κόκκινο και κάνετε την πάπια για την υπερβολική ταχύτητα???
Όσο εγκληματίας είναι αυτός που παραβιάζει το κόκκινο, άλλο τόσο είναι κι αυτός που πάει με 200. Σε περίπτωση σύγκρουσης δύο "εγκληματιών" απλά θα σκοτωθεί αυτός που επιβαίνει στη μοτοσυκλέτα (ή/και ο συνεπιβάτης του) και θα επιβιώσει αυτός που οδηγεί το φορτηγό...
Όπως ο κάθε μοτοσυκλετιστής από "εθισμό", κα@λα, δυνατότητα ή, απλά, βιασύνη μπορεί ενίοτε να πηγαίνει με 200, έτσι και ο κάθε φορτηγατζής (Ι.Χής, μοτοσυκλετιστής κλπ.) από "εθισμό", κα@λα, δυνατότητα ή, απλά, βιασύνη μπορεί ενίοτε να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη. Από άποψη ΚΟΚ, κινδύνου, "εγκληματικής αμέλειας", "Ελληναράδικης¨ νοοτροπίας: καμία διαφορά. Αν θέλουμε στη φυλακή (ή τον τάφο) το "εγκληματικό γουρούνι" που παραβιάζει το κόκκινο, γιατί δεν θέλουμε το "εγκληματικό γουρούνι" που πηγαίνει με 200??
Όστις αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
(Μην παρεξηγηθώ.... έχω "υποπέσει" και στις δύο "εγκληματικές παραβάσεις":lol: :lol: )

arxaios
21/07/2010, 18:07

όχι μόνο το κόκκινο !!!
και η αναστροφή !!!
είναι εξ'ίσου, αν όχι ακόμα πιο επικύνδινη !!!

arxaios
21/07/2010, 18:22
Όσο για τα υπόλοιπα ........ ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.....
Οδηγώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τη μηχανή μου, βρέξει - λιάσει - χιονίσει !!!
Το πρώτο και βασικό μου μέλημα είναι το να επιστρέψω στο σπίτι μου γερός !!!
Θεορώ ότι δεν έχω ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα και σε κάθε στυροδρόμι έχω δεν έχω στοπ, κόβω ταχύτητα και ελέγχω !!!
Στο πράσινο κόβω ταχύτητα, ακριβώς για να μπορώ να αντιμετωπίσω την ανοησία του άλλου ......
Να το βράσω το ότι είχα προτεραιότητα αν είναι να καταλήξω στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο ......
Εχω μεγαλώσει και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν !!!
Καβαλάω μηχανή για το κέφι μου, γιατί το γουστάρω και όχι για να αποδείξω ότι είμαι χεράς ή ο έλληνας Rossi ........ ας με θεωρούν κουλό ........... ειλικρινά δεν δίνω μία !!!
Θα ανοίξω μόνο σε Ε.Ο. και μόνο σε κομμάτια που δεν έχουν παράδρομους, έχουν μεσαίο διάζωμα και καλή ορατότητα ......... πουθενά αλλού !!!

Κότα ;;; Ίσως !!!

Αλλά ΟΡΘΙΑ κότα !!!

Πρώτο μέλημα επιστροφή σε ΕΝΑ κομμάτι και ΟΡΘΙΟΣ !!!
Η κόρη μου με πριμένει και με χρειάζεται !!!

:wave2:

Tpap
21/07/2010, 18:26
Εδώ τι ακριβώς κάνΟμε παίδες...? νομοθετούμε, ορίζουμε πρόστιμα, ποινές κλπ...?

Ας σοβαρευτούμε λίγο και να παραδεχθούμε, ότι από την στιγμή που κινούμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ, όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας.Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.

Και καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Η Έρρικα παραπάνω τα έβαλε κάπως στην θέση τους. :beer: :beer:

arxaios
21/07/2010, 18:36
ERRIKA εχεις οδηγήσει στην Αγγλία?
Άλλο το λάθος κι αλλο η μ@λ@κία που δέρνει τον Ελληνα.
Παλια πέρναγα κι εγω με κόκκινο όπως σχεδόν όλοι, μεχρι το 1990 που πήγα για σπουδές στην Αγγλία και τότε κατάλαβα... από τότε δεν εχω περάσει ποτέ ξανά με κόκκινο.
Ούτε κατα λάθος, ούτε στις 2 το πρωι σε ερημο επαρχιακό δρόμο.

Σίγουρα θα περάσει κάποιος χαζεμένος κατα λάθος και στην Αγγλία, είναι όμως μια στο εκατομμύρο να συμβεί αυτό, ενω αν κάτσεις 10 λεπτά πχ Κηφησίας και Αλεξάνδρας θα μετρήσεις τουλάχιστον 50 να περνάνε με κόκκινο, μαζί και λεωφορεία, τρόλλευ κλπ.

Οπως καταλαβαίνεις είναι αλλο το θέμα, μην το κουκουλώνουμε.

Επειδή όμως δεν ζούμε στην Αγγλία και μέχρι να γίνουμε ...... προσαρμόζουμε την οδήγησή μας στις εδώ καταστάσεις και συνθήκες !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !!!
Πολύ σωστά λέμε όλοι ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των οδηγών ............ μέχρι όμως να γίνει αυτό, ας κλείσουμε λίγο το γκάζι .......... η ζημιά είναι αμετάκλητη και μη αναστρέψιμη !!!
Η ζωή δεν είναι Playstation3 .......... αν γράψει GAME OVER ......... δεν έχει κουμπί για να ξαναρχίσεις !!!
Εμείς πρώτοι απ' όλους οφείλουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας .............

SVX
21/07/2010, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ας σοβαρευτούμε λίγο και να παραδεχθούμε, ότι από την στιγμή που κινούμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ, όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας.Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.

δεν διαβασα το τρεντακι... αλλα τις προαλλες εφερα τον εαυτο μου να ζει σε μια απο τις ευρωπα'ι'κες χωρες...

Ειλικρινα ..το γεγονος και μονο οτι απαγορευεται η διηθηση... με καναν να σκεφτω οτι καταργει την μιση "πρακτικοτητα" της μοτοσυκλετας....Θα φτασω δηλ. πιο οικονομικα.,..Αλλα εφοσον απαγορευεται η σφηνα ακομα και σε σταματημενα αυτοκινητα...ΔΕ θα φτασω και ΓΡΗΓΟΡΑ... ξενερωσα.... :yuck:

arxaios
21/07/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Ειλικρινα ..το γεγονος και μονο οτι απαγορευεται η διηθηση...

ΚΑΙ στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!

SVX
21/07/2010, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΚΑΙ στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!

το ξερω ...απαγορευεται οσο και το να πεταξεις σκουπιδια απο το αυτοκινητο στο δρομο....

το θεμα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται...ΔΕΝ υπαρχει ο φοβος/σεβασμος του νομου....

Hiro
21/07/2010, 18:58
Απλά έχουμε μπερδευτεί λιγάκι και εκμεταλλευόμαστε την ανοχή που υπάρχει σε κάποιες παρανομίες που κάνουμε όλοι.
Αν σεβόμασταν περισσότερο τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων θα κάναμε λιγότερες παρανομίες.
Προκειμένου να κινηθούμε ταχύτερα είτε γιατί βιαζόμαστε είτε για να ανέβει η αδρεναλίνη μας, κάπου το χάνουμε.

granazi
21/07/2010, 20:34
προστιμα και αηδιες. περασες κοκκινο φιλε μου η αλλη σοβαρη παραβιαση του κ.ο.κ? οχι ρε μεγαλε δεν περνανε τα φραγγα σου. ποινη 2 μηνες εργασια σε δημοσιο νοσοκομειο. να δεις αιμα μυαλα ανθρωπους κομματια γιατι καποιος ηταν χερας η απροσεχτος η οτι αλλο...και ελα μετα να μου πεις αν θα εχεις την ιδια φαγουρα στο χερι η το ποδι οταν οι εικονες αυτες θα σου δημιουργησουν εγκεφαλικο κοφτη.

Bowleno
22/07/2010, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όσο για τα υπόλοιπα ........ ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.....
Οδηγώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τη μηχανή μου, βρέξει - λιάσει - χιονίσει !!!
Το πρώτο και βασικό μου μέλημα είναι το να επιστρέψω στο σπίτι μου γερός !!!
Θεορώ ότι δεν έχω ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα και σε κάθε στυροδρόμι έχω δεν έχω στοπ, κόβω ταχύτητα και ελέγχω !!!
Στο πράσινο κόβω ταχύτητα, ακριβώς για να μπορώ να αντιμετωπίσω την ανοησία του άλλου ......
Να το βράσω το ότι είχα προτεραιότητα αν είναι να καταλήξω στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο ......
Εχω μεγαλώσει και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν !!!
Καβαλάω μηχανή για το κέφι μου, γιατί το γουστάρω και όχι για να αποδείξω ότι είμαι χεράς ή ο έλληνας Rossi ........ ας με θεωρούν κουλό ........... ειλικρινά δεν δίνω μία !!!
Θα ανοίξω μόνο σε Ε.Ο. και μόνο σε κομμάτια που δεν έχουν παράδρομους, έχουν μεσαίο διάζωμα και καλή ορατότητα ......... πουθενά αλλού !!!

Κότα ;;; Ίσως !!!

Αλλά ΟΡΘΙΑ κότα !!!

Πρώτο μέλημα επιστροφή σε ΕΝΑ κομμάτι και ΟΡΘΙΟΣ !!!
Η κόρη μου με πριμένει και με χρειάζεται !!!

:wave2:

+όσα θες! το παιδάκι στο αβατάρ μου με περιμένει κάθε μερα να γυρίσω.

Αρχικουλάδι (ΤΟ); όρθιο κουλαδι όμως..:D

Rochendil
22/07/2010, 05:36
Τα λεφτα στις κλησεις δεν λυνουν το προβλημα κατα τη γνωμη μου.Δλδ αν εγω ειμαι πλουσιος κ πηγαινω οπως να'ναι κ μ'οσα να'ναι οσες κλησεις κι αν φαω θα συνεχισω,τι να μου πουν και 100 και 200 και 1000ευρα οταν κυκλοφορω με πορσε..και μην ξεχναμε οτι δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι αλλα ειμαστε ελληνες και ''αμα λαχει'' δεν πληρωνουμε κιολας,τι θα μας κανουν?!?!
Η λυση που ανεφερε ο granazi ειναι πολυ καλη αλλα δεν ειναι αναγκη να παει κανεις στο νοσοκομειο για να δει κατι τετοιο...Υπαρχει ενα κρατικο καναλι το οποιο πληρωνουμε υποτιθεται για να ακουμε τη φωνη μας (:lol: :lol: :lol: ),,αυτο το καναλι μπορει να αφιερωνει περισσοτερο χρονο σε θεματα οδηγικης ασφαλειας κ ειδικα στις επιπτωσεις που εχουν τα τροχαια οταν τρεχουμε/οδηγουμε μεθυσμενοι η χωρις κρανος κλπ...
Ειχα την τιμη να παρακολουθησω τον κ.Ιαβερη παλιοτερα ο οποιος μας εβαλε κ παρακολουθησαμε συνεντευξεις απο ατομα αναπηρα θυματα/θυτες με κρανος η χωρις,που τρεχανε κλπ κ τι επιπτωσεις ειχαν στη ζωη τους για ενα λαθος δικο τους η καποιου αλλου,κ αλλες διαφορες σκληρες εικονες...
Γιατι ειμαστε αναγκασμενοι να ψαχνουμε η και να πεφτουμε τυχαια σε τετοια περιστατικα στο youtube κ να τα ξεπερναμε μετα απο λιγο καιρο ενω ειναι εφικτο να μας το θυμιζουν καθε μερα οχι μονο τα κρατικα καναλια αλλα κ τα υπολοιπα στο κατω κατω!
Η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης λενε..ακομη κ ο πιο ανεγκεφαλος πιστευω θα λυγισει και θα αρχισει να σκεφτεται επιτελους!

Lio
31/07/2010, 07:08
http://www.globalmotors.net/finnish-millionaire-gets-111888-euro-speeding-ticket/

TROOPER
02/08/2010, 07:41
υπαρχουν φορες που τα ΠΟΛΛΑ χλμ με τα οποια συγκρουεται ενα οχημα δεν ηταν πολλα απο πριν.εγιναν πολλα κατα τον χειρισμο του οχηματος προς αποφυγην του εκαστοτε ατυχηματος.