PDA

View Full Version : camping κουεστιον

SpineshankD
21/07/2010, 07:41
ναι το ξερω σε καποιους παταω τον καλο αν μιλαω για διακοπες τωρα,
αλλα επειδης σε 2 βδομαδουλες ετοιμαζω τα τσουμπρακαλα μου να την κανω,θα ηθελα τα φωτα σας (1500 λουμενς)σε αυτο το θεμα.

ψαχνω για αλλαγη απο τα camping που πηγαινω εδω και καμμια 10αρια και βαλε χρονια
(σιμος-ελαφονησσος,αγια αννα και ροβιες-β.ευβοια,νικολας-παλια επιδαυρος,blue dolphin-λεχαιο,
mani beach-μαυροβουνι)
και στο e camping διαβασα τοσες αντιθετες αποψεις που μου
φαινεται οτι γραφτηκαν απο ιδιοκτητες camping για να θαβουν αλλονων και
να εξυμνουν τα δικα τους :rolleyes: οποτε δεν διαφωτιστηκα ιδιαιτερα.

αν μπορουσατε να μου προτεινετε οι συμφορουμιτες campers καποιο που να εχετε παει και να συμφωνει για αρχες αυγουστου με το τριπτυχο : σχετικως ησυχο και καθαρο - και οχι σε νησι,θα ημουνα υποχρεος!!

εεεεεεεεετσι!
:beer: :beer: :cool: :beer: :beer:

maintenance
21/07/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
αλλα επειδης σε 2 βδομαδουλες ετοιμαζω τα τσουμπρακαλα μου να την κανω,θα ηθελα τα φωτα σας (1500 λουμενς)σε αυτο το θεμα.

ψαχνω για αλλαγη απο τα camping που πηγαινω εδω και καμμια 10αρια και βαλε χρονια
(σιμος-ελαφονησσος,αγια αννα και ροβιες-β.ευβοια,νικολας-παλια επιδαυρος,blue dolphin-λεχαιο,
mani beach-μαυροβουνι)

αν μπορουσατα να μου προτεινετε οι συμφορουμιτες campers καποιο που να εχετε παει και να συμφωνει για αρχες αυγουστου με το τριπτυχο : σχετικως ησυχο και καθαρο - και οχι σε νησι,θα ημουνα υποχρεος!!

εεεεεεεεετσι!

Για ανεβα απο Πλαταμωνα πλευρα μεχρι Λεπτοκαρυα.

Cpt. Haddock
21/07/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Για ανεβα απο Πλαταμωνα πλευρα μεχρι Λεπτοκαρυα.

Θα είναι ήσυχα εκεί τον Αυγουστο; :uplate:

PortisHead
21/07/2010, 07:47

mani beach-μαυροβουνι)

αν μπορουσατα να μου προτεινετε οι συμφορουμιτες campers καποιο που να εχετε παει και να συμφωνει για αρχες αυγουστου με το τριπτυχο : σχετικως ησυχο και καθαρο - και οχι σε νησι,θα ημουνα υποχρεος!!

εεεεεεεεετσι!

Θα σου ελεγα να αποφυγεις τα TRITON στο Δρεπανο Αργολιδας (ειχα παει φετος με σκοπο να στησω τη σκηνη για 3 μηνες και την προηγουμενη Κυριακη τα μαζεψα ολα και φυγαμε.Φασαρια απίστευτη μεχρι τα ξημερώματα)

Δες τον Ερωδίο , στην Πύλο , Μεσσηνια.
Στρατιωτική τάξη :)
http://www.erodioss.gr/gr/index.html

ziggΥ
21/07/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Θα σου ελεγα να αποφυγεις τα TRITON στο Δρεπανο Αργολιδας (ειχα παει φετος με σκοπο να στησω τη σκηνη για 3 μηνες και την προηγουμενη Κυριακη τα μαζεψα ολα και φυγαμε.Φασαρια απίστευτη μεχρι τα ξημερώματα)

ε :smokin:
λίγα για το triton :p :smokin:

Cpt. Haddock
21/07/2010, 07:50

+1050 για τον Ερωδιό. Εμεινα πέρισυ το καλοκαίρι :beer:

maintenance
21/07/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα είναι ήσυχα εκεί τον Αυγουστο; :uplate:

απλα εχεις επιλογες αν δεν σ αρεσει το α ή το β.

εχει αρκετα καμπινγκ οποτε διαλεγεις.

Προτεινω Πλαταμωνα, καλαμακι μπιτς λεγεται. Οργανωμενο πολυ, και αμμωδης η παραλια στα 5 μετρα.

PortisHead
21/07/2010, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
ε :smokin:
λίγα για το triton :p :smokin:

Και πολυ λίγα ειπα.
:smokin:

ziggΥ
21/07/2010, 07:58
Και πολυ λίγα ειπα.
για πε κιάλα :a47: :lol:
έχεις δει ωρέ καλύτερα οργανωμένο καμπινκγ? :o
άντε και ας είναι λίγοι φασαριόζοι.. τους πετάς κάτι στο κεφάλι και το βουλώνουν.. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Μοτορεμαλι
21/07/2010, 07:59
Πριν τον Αγ.Κωσταντινο περιοχη ΛΟΓΓΟΣ.χωρης περιτη φασαρια δροσουλα το πρωι,καλο φαγητο,δροσουλα το πρωι,μεγαλη καθαρη παραλια,δροσουλα το πρωι,καλες τιμες,ωρεες αποστασεις για βολταδα(Αγ,Κων/νο 15 λεπτα,καμενα βουρλα 30 λεπτα)γραφικα χωριουδακια γυρω γυρω,δροσουλα το πρωι,αλλα για να λεω και τα στραβα...μπανια χμμ,θαλασσα χμμμ,κλαμπακια....το ποιο κοντινο στο τεταρτακι απο το καμπινκ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

PortisHead
21/07/2010, 08:02
για πε κιάλα :a47: :lol:

Ειναι πολλα , αλλα θα τα μαζεψω και θα τα ανακοινωσω σε camping forums μπας και γλυτωσω κανεναν

έχεις δει ωρέ καλύτερα οργανωμένο καμπινκγ? :o

Αρκετά.Αν και απο θεμα οργάνωσης δεν πάσχει.

άντε και ας είναι λίγοι φασαριόζοι.. τους πετάς κάτι στο κεφάλι και το βουλώνουν.. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Διακοπες θελω να παω να ηρεμήσω , όχι να τσακωθω με τους δίπλα.

SpineshankD
21/07/2010, 08:03

οπα καλο μου ακουγεται! 24 ευρα για 2 ατομα,μεγαλη σκηνη και μοτοσακο ειναι λογικα;)

τωρα για πλαταμωνα τα δυο που βρηκα ειναι το "ΚΑΛΑΜΑΚΙ" και το "ΝΙΚ" και παλι με διφορουμενες κυριως αρνητικες κριτικες:confused:

PortisHead
21/07/2010, 08:05
οπα καλο μου ακουγεται! 24 ευρα για 2 ατομα,μεγαλη σκηνη και μοτοσακο ειναι λογικα;)

τωρα για πλαταμωνα τα δυο που βρηκα ειναι το "ΚΑΛΑΜΑΚΙ" και το "ΝΙΚ" και παλι με διφορουμενες κυριως αρνητικες κριτικες:confused:

Οταν ειχαμε παει , ο τυπος που το εχει , εβαζε τους υπαλληλους του να κανουν μεχρι και γοπινγκ , για να ειναι καθαρο το πάτωμα.
:wave2:

jimmis5
21/07/2010, 08:15
Camping: ΖΑΡΙΤΣΙ Τύρος Κυνουρίας

Ειναι και μηχανοβιος και ειναι ησυχα αντε καλες διακοπες

SpineshankD
21/07/2010, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5

το ψαχνω στο νετ,μεχρι τωρα καλο ακουγεται,νασαι καλα αδερφε:beer: :beer:

SpineshankD
21/07/2010, 08:24
Οταν ειχαμε παει , ο τυπος που το εχει , εβαζε τους υπαλληλους του να κανουν μεχρι και γοπινγκ , για να ειναι καθαρο το πάτωμα.

ειναι πρωτο στην λιστα,κανονισε αν δεν βγει καλο θα σου ξεφουσκωσω τα λαστιχα να νομιζεις οτι επαθες φου'ι'τ:wacko: :wacko: :lol: :wave2:

DimChios
21/07/2010, 08:25
Ωραια, εδω ειμαστε!

:D

Κρητη, εκτος απο ελευθερο που στανταρ θα κανουμε...

Ξερετε κανενα καλο οργανωμενο???

Νοτια πλευρα Κρητης, κυριως Χανια, μετα Ρεθυμνο και τελος Ηρακλειο...

Ε? Ε?

:wacko:

SpineshankD
21/07/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
Πριν τον Αγ.Κωσταντινο περιοχη ΛΟΓΓΟΣ.χωρης περιτη φασαρια δροσουλα το πρωι,καλο φαγητο,δροσουλα το πρωι,μεγαλη καθαρη παραλια,δροσουλα το πρωι,καλες τιμες,ωρεες αποστασεις για βολταδα(Αγ,Κων/νο 15 λεπτα,καμενα βουρλα 30 λεπτα)γραφικα χωριουδακια γυρω γυρω,δροσουλα το πρωι,αλλα για να λεω και τα στραβα...μπανια χμμ,θαλασσα χμμμ,κλαμπακια....το ποιο κοντινο στο τεταρτακι απο το καμπινκ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ποιο εννοεις,το blue bay η τον λεωνιδα?

PortisHead
21/07/2010, 08:29
ειναι πρωτο στην λιστα,κανονισε αν δεν βγει καλο θα σου ξεφουσκωσω τα λαστιχα να νομιζεις οτι επαθες φου'ι'τ:wacko: :wacko: :lol: :wave2:

Μεχρι και περισυ που στειλαμε τους κουμπαρους μας ηταν τελειο.
Ευχομαι να μην εχει αλλαξει κάτι. :rolleyes:

satel
21/07/2010, 08:36
Πριν από 10 μέρες ήμουν στο Ναυτίλο που είναι λίγο πιο βόρεια από τα Σύβοτα στη Θεσπρωτία.

Είναι μέσα στο πράσινο, έχει άπειρη σκιά και τότε είχε πολύ λίγο κόσμο. Είναι γεμάτο με μόνιμα τροχόσπιτα. Φαίνονται ότι είναι σπίτια από τον τόσο καιρό που είναι εκεί. Οι κάτοικοι (γιατί δεν τους λες πελάτες με τόσα χρόνια που πάνε εκεί) νοικιάζουνε με το χρόνο θέση για τροχόσπιτο.

Αποτέλεσμα οι θέσεις για αντίσκηνο να είναι λίγες. Δε νομίζω πως είναι δυνατό να χωρέσουν πάνω από 20 αντίσκηνα στο χώρο εκεί και να είναι άνετα.

Το ΣΚ που έτυχε να είμαστε εκεί και ήρθαν οι τροχοσπιτάδες Έλληνες το camping ήταν ιδιαιτέρως ήσυχο.

Φάγαμε δυο φορές στην κουζίνα του και είναι πολύ καλή. Η παραλία αν εξαιρέσεις ότι είναι εντελώς οικογενειακή (βλέπε γεμάτη παιδάκια) είναι μια χαρά.

Και η περιοχή έχει άπειρα πράγματα να δεις και να θαυμάσεις.

BUSA MAKIS
21/07/2010, 08:50
FOURNIA BEACH (http://www.camping.gr/fournia-beach/ind-gr.htm)

Πήγα πέρσι.
Πάρα πολύ καθαρό κάμπινγκ και ήσυχο.

Cpt. Haddock
21/07/2010, 08:52

Αδερφε, δεν τρελάθηκα με το Ζαρίτσι. Για ενα βραδυ καλό ήταν, αλλα για παραπανω δεν ξερω.

Ωραια παραλία ομως :winka:

Εχετλαίος
21/07/2010, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κρητη, εκτος απο ελευθερο που στανταρ θα κανουμε...

Στην Κίσσαμο Χανίων (Καστέλλι)
http://www.campingmithimna.com/

Στην Παλαιόχωρα Χανίων
http://www.grammenocamping.gr/

jimmis5
21/07/2010, 09:15
Για σχετικα κοντα που ζητησε ο φιλος μας ειναι μια καλη επιλογη για αυτο το προτεινα καπταιν δειτε και μερικα εδω περα

http://mototraveldest.com/mtd/--camping

freethan
21/07/2010, 09:16
Camping Συκιά, Κάτω Γατζέα Πήλιο
είχαμε πάει το '06 , πολύ οργανωμένο. Απλά προσοχή στην είσοδο, είναι σε στροφή και έχει κλίση.

http://www.camping-sikia.gr/default.asp?PageID=1&lg=1

:cool:

g.kounoupis
21/07/2010, 09:19
καλα καμπινγκ στην χαλκιδικη δευτερο ποδι

www.camping-isa.gr (http://www.camping-isa.gr)
χαλαρο και οικογενειακο εχει και απο διπλα το beach bar ethnic για να πινεις και τα ποτα σου

και ο αρμενιστης παλι στο δευτερο ποδι παρα πολυ καλο αλλα εχει λιγο φασαρια

καλαμιτσι thalatta camp καλο με νεο κοσμο αλλα εχει λιγο παραπανω φασαριa
www.thalattacamp.gr (http://www.thalattacamp.gr)www.armenistis.com.gr (http://www.armenistis.com.gr)

DrEvil
21/07/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
Πριν από 10 μέρες ήμουν στο Ναυτίλο που είναι λίγο πιο βόρεια από τα Σύβοτα στη Θεσπρωτία.

Είναι μέσα στο πράσινο, έχει άπειρη σκιά και τότε είχε πολύ λίγο κόσμο. Είναι γεμάτο με μόνιμα τροχόσπιτα. Φαίνονται ότι είναι σπίτια από τον τόσο καιρό που είναι εκεί. Οι κάτοικοι (γιατί δεν τους λες πελάτες με τόσα χρόνια που πάνε εκεί) νοικιάζουνε με το χρόνο θέση για τροχόσπιτο.

Αποτέλεσμα οι θέσεις για αντίσκηνο να είναι λίγες. Δε νομίζω πως είναι δυνατό να χωρέσουν πάνω από 20 αντίσκηνα στο χώρο εκεί και να είναι άνετα.

Το ΣΚ που έτυχε να είμαστε εκεί και ήρθαν οι τροχοσπιτάδες Έλληνες το camping ήταν ιδιαιτέρως ήσυχο.

Φάγαμε δυο φορές στην κουζίνα του και είναι πολύ καλή. Η παραλία αν εξαιρέσεις ότι είναι εντελώς οικογενειακή (βλέπε γεμάτη παιδάκια) είναι μια χαρά.

Και η περιοχή έχει άπειρα πράγματα να δεις και να θαυμάσεις.

+1

efxxxx
21/07/2010, 09:41

mani beach-μαυροβουνι)

αν μπορουσατε να μου προτεινετε οι συμφορουμιτες campers καποιο που να εχετε παει και να συμφωνει για αρχες αυγουστου με το τριπτυχο : σχετικως ησυχο και καθαρο - και οχι σε νησι,θα ημουνα υποχρεος!!

εεεεεεεεετσι!

Αγιόκαμπος

Μοτορεμαλι
21/07/2010, 12:32
το Λεωνιδα.

2stroker
21/07/2010, 12:52
camping Αη Γιαννης στα Κυρα ειναι πριν την ιτεα
ησυχο καθαρο συμπαθητικη παραλια και το γαλαξειδι που τα σπαει 2 βηματα

επισης το camping στον Αη Γιαννη Πηλιου
τελεια τεραστια παραλια ησυχια κλπ.δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα ενα ειναι ετσι και αλλιως.

οσο για τα καμπινγκ που ειπωθηκαν πλαταμωνα,σκοτινα και σε ολο το παραλιακο μηκος προς τα πανω επειδη την εχω αλωνισει την περιοχη,προσωπικα ξενερωνω μιας και ολα αυτα τα καμπινγκ ειναι τσαντιρομαχαλας με οικογενειες που εχουν φερει απο κουζινες,καναπεδες.γλαστρες,μεχρι τηλεορασεις,δορυφορικα πιατα κλπ και τον καθε μ@@@@ που ακουει κλαρινα και ψηνει χταποδια διπλα σου συν οτι οι περισοτεροι ειναι απο γυρω χωρια και με το που σκας εσυ ο αθηναιος σε κοιτανε καλα καλα λες και μυριζει η αθηνα απο το χιλιομετρο.
αυτα
:beer:

glargkatzis
21/07/2010, 13:02
έλα μια βόλτα, αγιόκαμπο (camping philoxenia) . νορμάλ καταστάσεις, 18 χλμ μπλε σημαία, δίπλα σε τρελές διαδρομές σε κίσσαβο, μαυροβούνι κτλ κτλ.

el_hymador
21/07/2010, 13:04

+1000

Κάναμε ελεύθερο με τους γονεις μου πριν γίνει camping (από το 1983) στη συγκεκριμένη παραλία και μετά όταν οργανώθηκε συνεχίσαμε να πηγαίνουμε και ακόμη μετά συνέχισα να πηγαίνω και εγώ με παρέες. Πολύ καλό, με σκιά, υποδομές και πεντακάθαρο. Οι πρώτες θέσεις που είναι κοντα στη παραλία είναι καβατζωμένες όλο το χρόνο απο τροχοσπιτάτους, αλλά οι καλύτερες θέσεις είναι ψηλά όπου έχει και πολύ ησυχία. Γενικά ειναι οικογενειακό camping με ότο θετικό και αρνητικό συνεπάγεται αυτό...φασαρία πάντως από πιστιρίκια δεν έχει.

Η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας είναι πανέμορφη, με απίστευτες παραλίες, και καλές καβάτζες για φαγητό - ποτό στον Τυρό και στο Λεωνίδιο, πάντα σε λογικές τιμές.

Αν το πάρεις απόφαση, πες μου να σου στείλω οδηγίες ακόμη και για τις πέτρες εκεί κάτω

Gi_4ce
21/07/2010, 13:35
ΣΥΚΙΑ - Κάτω Γατζέα Πηλίου!

Θα είμαι απο 15 Αυγούστου και θα τριγυρνάω το πήλιο με το μοτό...

sonik
21/07/2010, 13:37

εεεεεεεεετσι!

Lichnos Beach στην Πάργα.
Ωραια παραλία, ξεχωριστός χώρος για σκηνές(για άλλους μειον, για άλλους συν οτι δεν έχεις τη μοτο-αυτοκινητο δίπλα στην σκηνή καθότι περνας απο παραλια με επ ώμου τη σκηνη και τα πράγματα σου.)

blackrose
21/07/2010, 14:17

http://www.erodioss.gr/gr/index.html [/B]

+1000............................:beer:
απο μανη.
http://www.porto-ageranos.gr/photos.htm

και απο πρεβεζα αν εχεις αρκετες μερες μην ξεχασεις τον αχεροντα!

http://www.campingkalamitsi.com/gr/photogallery.php

Υ.Γ καλα να περασετε οπου και αν πατε ! :beer: :sun:

SpineshankD
21/07/2010, 16:30
παιδες ειμαι υποχρεος για τις απαντησεις!:beer: :beer: τσεκαρω χαρτες και διαδρομες εδω και ωρα
για ολα τα camping που στειλατε,erodios,triton,leonidas,zaritsi(εννοειται θα σου στειλω κωστη;))sikia,fournies,agianni,agiokampo ...
ενταξει πραγματικα εχω βρεθει σε τελμα στο ποιο να διαλεξω μιλαμε,ενθουσιασμος ξεχειλιζει απο τα ρουθουνια!!:lol: :lol:
για τωρα παω να χα'ι'δεψω τα σπαστα καρεκλακια,να αναβοσβησω την λαμπα εκστρατειας και να αναψω ενα φιδακι στο μπαλκονι ενω ρουφαω μια μπυρα DIA(αρε πατερα) γιατι αυριο δουλεια..:rolleyes:

:beer: :beer: :beer:

faraway
21/07/2010, 16:41

μα αυτός που το έχει είναι πρώην στρατιωτικός !!!!!(δεν κάνω πλάκα)

εντύπωση μου κάνει που δεν έχει και πρωινό εγερτήριο στης για όλους :lol: :lol:

latris mixanis
21/07/2010, 18:43
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις Φοινικούντα, όπως και Ελαία γενικά κοίτα προς νομό Ηλείας Ζαχάρω μεριά.
Αύγουστο όπως και να το κάνεις έναν κόσμο τον έχουν τα camping.

Pardalotzatziki
21/07/2010, 19:07
Come to Greece, come to Pelion mountain....

http://www.camplouisa.com/index.files/index_greek.htm
Πολυ ωραιο μερος ο Πλατανιας....

Αν ειναι ανοιχτο μπορεις να πας και στο Αργω στο Χορτο Πηλιου...24230-54144
Παλιο αλλα καλο και πολυ ησυχια...
Ηταν και πολυ φτηνο...ελπιζω να ισχυει ακομα...

http://www.e-camping.gr/portal/el/thessalia/70

Καλα να περασεις οπου και να πας....και καλο δρομο να 'χεις

:wave2: :wave2:

Pardalotzatziki
21/07/2010, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Come to Greece, come to Pelion mountain....

http://www.camplouisa.com/index.files/index_greek.htm
Πολυ ωραιο μερος ο Πλατανιας....

Αν ειναι ανοιχτο μπορεις να πας και στο Αργω στο Χορτο Πηλιου...24230-54144
Παλιο αλλα καλο και πολυ ησυχια...
Ηταν και πολυ φτηνο...ελπιζω να ισχυει ακομα...

http://www.e-camping.gr/portal/el/thessalia/70

Καλα να περασεις οπου και να πας....και καλο δρομο να 'χεις

:wave2: :wave2:

Να ειδες...παραλιγο να τις ξεχασω....τις υπεροχες "καμπυλες" του Πηλιου...θα ευχαριστηθεις πλαγιασμα...

mikes
22/07/2010, 13:38
εγω θα σου προτεινω σε νησι που δεν πας με πλοιο!!!!! ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!
ενα που ξερω εγω (δεν εχω μεινει αλλα ειναι στο χωριο μου) ειναι αυτο στην βασιλικη! αλλα εχω
ακουσει οτι σχεδον ολα στη λευκαδα ειναι πολυ καλα! τωρα για ηρεμια αν θες εχει ενα στο γενι
του βλυχου!

miscelano
22/07/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Lichnos Beach στην Πάργα.
Ωραια παραλία, ξεχωριστός χώρος για σκηνές(για άλλους μειον, για άλλους συν οτι δεν έχεις τη μοτο-αυτοκινητο δίπλα στην σκηνή καθότι περνας απο παραλια με επ ώμου τη σκηνη και τα πράγματα σου.)

φιλε σορρυ αλλα χειροτερο καμπινγκ απ το λιχνο δεν υπαρχει...ολο το καμπινγκ ειναι σε επιπεδα...οταν ειχα παει εγω με βαλανε κ εστησα σκηνη τερμα πανω...μιλαμε για το ανεβοκατεβασμα σου εβγαινε η γλωσσα....ασε που πηγαμε να ψησουμε και μας την ειπανε....

miscelano
22/07/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Να ειδες...παραλιγο να τις ξεχασω....τις υπεροχες "καμπυλες" του Πηλιου...θα ευχαριστηθεις πλαγιασμα...

ακριβως διπλα απ το πλατανια ειναι η παραλια μικρο που μπορεις να κανεις ελευθερο....απιστευτη θαλασσα, τρομερες ταβερνες, σκια αρκετες ωρες τη μερα και εχει και χωμα για να πας....το μερος τα σπαει λεμε :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

miscelano
22/07/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εγω θα σου προτεινω σε νησι που δεν πας με πλοιο!!!!! ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!
ενα που ξερω εγω (δεν εχω μεινει αλλα ειναι στο χωριο μου) ειναι αυτο στην βασιλικη! αλλα εχω
ακουσει οτι σχεδον ολα στη λευκαδα ειναι πολυ καλα! τωρα για ηρεμια αν θες εχει ενα στο γενι
του βλυχου!

+1000 στο φιλο.....σε καμπινγκ δεν εχω παει αλλα εχω παει πολλες φορες στα πευκουλια, διπλα στον αη νικητα....τρομερη παραλια με απιστευτο χρωμα νερων (οπως σε ολη τη λευκαδα)....επισις αν παρεις τον ανηφορο στα χωρια μπορεις να βρεις απιστευτες ταβερνες :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

postman
09/06/2011, 11:51
Αφου μελετησα τις παραπανω προτασεις για καμπινγκ, ριχνω κι εγω την ερωτηση μου σ' αυτο το αρχαιο θρεντ: Ψαχνω καμπινγκ για Σαββατοκυριακο με μοτο και σκηνη, σε ακτινα 1,5-2 ωρες απο Αθηνα (περιπου 150-200km).

Cpt. Haddock
09/06/2011, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Αφου μελετησα τις παραπανω προτασεις για καμπινγκ, ριχνω κι εγω την ερωτηση μου σ' αυτο το αρχαιο θρεντ: Ψαχνω καμπινγκ για Σαββατοκυριακο με μοτο και σκηνη, σε ακτινα 1,5-2 ωρες απο Αθηνα (περιπου 150-200km).

Ακράτα και Επιδαυρος

lilipoua
09/06/2011, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από freethan
Camping Συκιά, Κάτω Γατζέα Πήλιο
είχαμε πάει το '06 , πολύ οργανωμένο. Απλά προσοχή στην είσοδο, είναι σε στροφή και έχει κλίση.

http://www.camping-sikia.gr/default.asp?PageID=1&lg=1

+650

Πήγα το '09 !
Αξιοπρεπέστατο, καθαροί κοινοχρηστοι χώροι ( τουαλέτες, ντους κλπ), οι τιμές του τότε μου είχαν φανεί λογικές ( δεν θυμαμαι να σου πώ όμως πόσα έδωσα :D )

lilipoua
09/06/2011, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακράτα και Επιδαυρος

[Spam mode on]

Ρε κουλάδι.............................. σα δε ντρέπεσαι...................2 ώρες θες για να πας Επίδαυρο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[/Spam mode off]

Cpt. Haddock
09/06/2011, 12:06
Όλοι τόσο κάνουν, μην κοιτάς τι γράφουν εδω μέσα :D

Επίσης να πω οτι επικροτώ κι επαυξάνω για τη Συκιά στο Πήλιο, αν και δε θυμαμαι πολλα.

Είχα μείνει εκει το 1976 :a024:

thou-vou
09/06/2011, 12:11

εεεεεεεεετσι!
νότιο πήλιο στη μηλίνα (αν θυμάμαι καλά). Ήσυχο καθαρό (έχει περισσότερους γερμανούς και αυστριακούς) μικρό και χαριτωμένο. Αν θες ναιτ λαιφ δεν... Με τη μηχανη μπορείς να απολαύσεις μια σειρά από παραλίες του αιγαίου με λίγα ή πολλά χιλιόμετρα. Απίστευτες χωμάτινες ευκολες διαδρομές. Μέγα πλην όταν έχει αέρα το αιγαίο δεν παλεύει... Αυτιά

siraxanz
09/06/2011, 16:31
Λίγο πριν το Γύθειο ακολουθεις την νεα παράκαμψη Γυθείου πινακιδες προς Αρεόπολη και 10km μετά στρίβεις αριστερά, πινακίδα Βαθύ Γυθείου, κάμπινκγ Αγερανός.
Καθαρό φτηνό και ήσυχο ακόμα και το δεκαπενταύγουστο.
Παραλία αμμουδερή χωρίς να είναι ενοχλητική η άμμος, ίσκιος μαμάτος, πολλοί ξένοι Γερμανοί, Αυστριακοί.
Προτιμάς να στήσεις, στο βάθος δεξιά προς την θάλασσα!

Στα μείον οι σχετικά αρχαίες υποδομές, αλλά λειτουργικές.

Επίσης μείον ο χαρακτήρας του ιδιοκτήτη, αγενής, απότομος κλπ...

εγώ έχω βρει τον τρόπο, του λέω σε όλα ναι και κάνω ότι θέλω,

συχαίνετε το παζάρι, ότι σας πει για τιμή η δέχεσαι η φεύγεις,

επίσης όσο λιγότερες κουβέντες μαζί του τόσο καλύτερα.

Το Αγερανός αξίζει για εμένα γιατί ποτέ δεν είναι φουλ, πάντα αισθάνομαι ότι

έχω τον χώρο μου και η παραλία επαναλαμβάνω άριστη...

Ταβέρνα της κυρά Μαρίας, 2 κμ πριν το κάμπινκγ, καλά καθαρά σπιτικά.

Ορμητήριο γιά όλη την Μάνη για τους ανήσυχους.

Κλάμπινκγ Γύθειο, Αρεόπολη

faraway
09/06/2011, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
νότιο πήλιο στη μηλίνα (αν θυμάμαι καλά).

+998

:beer: :beer:

Έχω πάει δυο φορές . Φοβερό μέρος ( ήσυχο ) , με ωραία ταβερνάκια , και με ορμητήριο τη Μηλίνα γυρνάς όλο το νότιο Πήλιο , τις παραλίες από τη μεριά του Αιγαίου που τα σπάνε , και προσωπικά για μένα είναι στο top ten των παραλίων που έχω πάει .
:D

trelf
10/06/2011, 21:07
το καμπινγκ του ΕΟΤ στα καμμενα βουρλα τι λεει;;;

στησαν οι γονεις τροχοσπιτο εκει φετος....και αυριο θα παω να τσεκαρω φαση....1μιση ωρα απο αθηνα....οταν γυρισω θα σας πω εντυπωσεις....

ελπιζω να εχει καμια καλη διαδρομη με στροφουλες εκει κοντα!

:beer: :D

maintenance
10/06/2011, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
το καμπινγκ του ΕΟΤ στα καμμενα βουρλα τι λεει;;;

στησαν οι γονεις τροχοσπιτο εκει φετος....και αυριο θα παω να τσεκαρω φαση....1μιση ωρα απο αθηνα....οταν γυρισω θα σας πω εντυπωσεις....

ελπιζω να εχει καμια καλη διαδρομη με στροφουλες εκει κοντα!

:beer: :D

(μαλλον το ιδιο θα εννοω) Ελεεινη θαλασσα:mad:

webassasin
11/06/2011, 00:30
Για Λακωνια, κοντα στη Μονεμβασια/Ελαφονησο , στην παραλια του σιμου,νομιζω simos camping με μαγευτικη παραλια,βαλτε στο γουγλη να δειτε.
Για Γυθειο, καμπινγκ Μελτεμι,λιγο εξω απο το Γυθειο,με παραλια με μπλε σημαια.
Το καμπινγκ αρκετα οργανωμενο για τα δεδομενα της Λακωνιας και ησυχο.
Και εκει θα δειτε και τις καρετες 100%,μπορειτε να ξενυχτησετε για να δειτε να χεζουν αυγα,λεμε τωρα.

edιτ: δεν ειχα δει οτι εχεις παραθερισει σε αυτα τα μερη ηδη.
αν καποιος αλλος ενδιαφερεται ας ψαξει πανω σε αυτα που ανεφερα.