PDA

View Full Version : Θεσσαλικόν Κλιμάκιον-αφέψημα&τσάρκα Λάρισα-Μιτζέλα το Σάββατο

MitsosNaked
21/07/2010, 13:51
Λοιπόν, το σχέδιο έχει ώς εξής, και κάθε πρόταση δεκτή για αλλαγές.
Βρισκόμαστε κάποια ώρα Λάρισα το Σάββατο(κατα τις 12-12.30 ίσως? ) στο Heart Rock cafe ή σε όποιο άλλο μας
υποδείξουν για ένα καφέ και γνωριμία με τα μέλη εκεί. Μετά, όσοι επιθυμούν ν'ακολουθήσουν, βγαίνουμε στον περιφερειακό με κατεύθυνση Ε.Ο προς Λαμία, για να πάμε Μιτζέλα( η έξοδος είναι 'Σούρπη'). Δέν είναι άσχημα να κουβαλήσετε και κανα μαγιώ γιατί καί χώρος ν'αλλάξουμε υπάρχει, καί τις μηχανές θα τις βλέπουμε.

Περιμένω τους Λαρισαίους να μας πούν σε ποιό μέρος και τί ώρα στη Λάρισα για καφέ.

:beer:

Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές είναι

1)MitsosNaked
2)Glargkatzis
3)ODYESE(Τον οποίο θα βρούμε στη Μιτζέλα, γιατί θα έρθει με το αυτοκίνητο απο Πτελεό)
4)Giorlari(θα τον βρούμε Μιτζέλα )

giorlari
22/07/2010, 02:18
Φίλοι σύντροφοι,

επειδή θα κατέβω κι εγώ Μιτζελα για σ-κ με γυναικα και ζευγαρο-παρέα,
μήπως οι φίλοι εκεί έχουν να μας δώσουν κάνα τηλ για να κλείσουμε
κάνα δωμάτιο για Σάββατο βράδυ??

Στείλτε με ΠΜ όσο πιο σύντομα γίνεται,μπας και βρούμε τίποτα...:eek:

MitsosNaked
22/07/2010, 06:28
θα σου στείλω

giorlari
22/07/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
θα σου στείλω

Πήρα και στο δικο σου και σε καμμια 10αρια ακομα,αλλα τιποτα!!:bigcry:

Thanx anyway!!:beer:

MitsosNaked
22/07/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Πήρα και στο δικο σου και σε καμμια 10αρια ακομα,αλλα τιποτα!!:bigcry:

Thanx anyway!!:beer:

Χμ... Μπράβο, δέν το περίμενα η μιτζέλα τέτοια κίνηση.....

Hell_Rider
22/07/2010, 11:41
Λοιπόν, το σχέδιο έχει ώς εξής, και κάθε πρόταση δεκτή για αλλαγές.
Βρισκόμαστε κάποια ώρα Λάρισα το Σάββατο(κατα τις 12-12.30 ίσως? ) στο Heart Rock cafe ή σε όποιο άλλο μας
υποδείξουν για ένα καφέ και γνωριμία με τα μέλη εκεί. Μετά, όσοι επιθυμούν ν'ακολουθήσουν, βγαίνουμε στον περιφερειακό με κατεύθυνση Ε.Ο προς Λαμία, για να πάμε Μιτζέλα( η έξοδος είναι 'Σούρπη'). Δέν είναι άσχημα να κουβαλήσετε και κανα μαγιώ γιατί καί χώρος ν'αλλάξουμε υπάρχει, καί τις μηχανές θα τις βλέπουμε.

Περιμένω τους Λαρισαίους να μας πούν σε ποιό μέρος και τί ώρα στη Λάρισα για καφέ.

1)MitsosNaked
2)Konstanttinos
3)Glargkatzis
4)ODYESE(Τον οποίο θα βρούμε στη Μιτζέλα, γιατί θα έρθει με το αυτοκίνητο απο Πτελεό)

Τετοια ωρα το Σαββατο για Κεντρο ειναι δυσκολη..θα γινετε χαμος...παμε καπου ποιο χαλαρα..κανεναν προφητη Ηλια..καμια Πλατεια Πρωτομαγειας...

MitsosNaked
22/07/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Τετοια ωρα το Σαββατο για Κεντρο ειναι δυσκολη..θα γινετε χαμος...παμε καπου ποιο χαλαρα..κανεναν προφητη Ηλια..καμια Πλατεια Πρωτομαγειας...

ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Πείτε μου πού, έγκαιρα όμως για να το δούν όλοι.:)

Hell_Rider
22/07/2010, 11:58
ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Πείτε μου πού, έγκαιρα όμως για να το δούν όλοι.:)

Ας γραψει κανενας αλλος..γιατι εγω θα λογοκριθω...οποτε αποφασιστε εσεις..και ερχομαστε εμεις του "θεσσαλικου κλιμακιου "....:wave2:

george88
22/07/2010, 14:18
Αν ειμαι Λάρισα ευχαρίστως να πιουμε καφεδακι και να γνωριστουμε,γιατι υπαρχει μια περιπτωση να φυγω Παρασκευη απογευμα προς βραδυ :beer: :beer:

MitsosNaked
22/07/2010, 15:05
Επειδή δέν είμαι από Λάρισα και δέν ξέρω πολλά πέραν της πλατείας ταχυδρομείου, ας μας διαφωτίσει κάποιος !

Μήπως κανένα μαγαζί στον περιφερειακό της Λάρισας ώστε να βγούμε αμέσως μετά Ε.Ο για Λαμία;

Hell_Rider
22/07/2010, 15:28
Επειδή δέν είμαι από Λάρισα και δέν ξέρω πολλά πέραν της πλατείας ταχυδρομείου, ας μας διαφωτίσει κάποιος !

Μήπως κανένα μαγαζί στον περιφερειακό της Λάρισας ώστε να βγούμε αμέσως μετά Ε.Ο για Λαμία;

Πανω στην εθνικη φιλε Δημητρη υπαρχει το Mikel...και μετα συνεχιζεις για κατω...οποτε πιστευω εκει θα σε βολεψει μια χαρα...

ODYESE
22/07/2010, 16:13

1)MitsosNaked
2)Konstanttinos
3)Glargkatzis
4)ODYESE(Τον οποίο θα βρούμε στη Μιτζέλα, γιατί θα έρθει με το αυτοκίνητο απο Πτελεό)
5)Giorlari(θα τον βρούμε Μιτζέλα κι αυτόν; ) [/B]

Φιλε MistosNaked , Βολο μενω και μετα την δουλεια θα φυγω για Πτελεο κανωντας μια σταση Μιτζελα για να γνωριστουμε και να πιουμε εναν καφε. :wave2: :wave2:
Τι ωρα περιπου θα πατε? Εγω απο Βολο στην καλυτερη μαλλον θα φυγω μετα της 16:00.
Που θα σας βρω? Τι θα φορατε? Τι θα κρατατε? Τι θα κανετε? Πως θα εισται? :wave2: :beer: :beer: :wave2:

MitsosNaked
22/07/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Φιλε MistosNaked , Βολο μενω και μετα την δουλεια θα φυγω για Πτελεο κανωντας μια σταση Μιτζελα για να γνωριστουμε και να πιουμε εναν καφε. :wave2: :wave2:
Τι ωρα περιπου θα πατε? Εγω απο Βολο στην καλυτερη μαλλον θα φυγω μετα της 16:00.
Που θα σας βρω? Τι θα φορατε? Τι θα κρατατε? Τι θα κανετε? Πως θα εισται? :wave2: :beer: :beer: :wave2:

Λογικά θα είμαστε ήδη Μιτζέλα και θα πίνουμε καφέ ή τσίπουρο την ώρα εκείνη(16:00 και μετά). Θα μας
βρείς κατα πάσα πιθανότητα στην ΠΕΝΥ(καφε μπροστά στη θάλασσα και κοντά στην Πλάζ με ομπρέλλες-ΜΠΑΜ κάνει)
Τωρα σχετικά με το τί θα φοράμε/κρατάμε η απάντηση σου είναι θα κρατάμε μία απόχη και θα κυνηγάμε την πεταλούδα της επανάστασης τρέχοντας γυμνοί στην πλάζ ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά τώρα, εγώ θα είμαι με ένα κόκκινο Daytona 675. ΣΙΓΟΥΡΑ θα μας καταλάβεις γιατί όπως ήδη ξέρεις η Μιτζέλα είναι λιλιπούτεια, οπότε όπου δείς 3+ μηχανές μαζεμμένες, εκεί δίπλα θα είμαστε.

giorlari
23/07/2010, 02:26
Ναι θα 'μαι κι εγώ εκεί.

Εστω και αυθημερόν,οπότε θα βρεθούμε Μιτζέλα,είτε στα τσίπρα είτε πριν φύγετε.

Θα δείτε ένα πανέμορφο KLE και έναν ψηλό μελαμψό παίδαρο με εναν κοιλιακό και μαύρο καπελάκι GTR (ναι αυτό με τα 470 αλόγατα...)!!

C u there!!

konsttanttinos
23/07/2010, 09:24
:evil: :evil: :evil: :evil:

Εφαγα μπιφτεκι για αυριο.
Υπηρεσια 15°°-23°°.

:evil: :evil: :evil:

MitsosNaked
23/07/2010, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Υπηρεσια 15°°-23°°.

Ώχ....

Οι υπόλοιποι, τί κάνουμε τελικώς; που και πότε θα βρεθούμε;

Hell_Rider
23/07/2010, 11:52
Πανω στην εθνικη φιλε Δημητρη υπαρχει το Mikel...και μετα συνεχιζεις για κατω...οποτε πιστευω εκει θα σε βολεψει μια χαρα...

:a1:

argy_kap
23/07/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Υπηρεσια 15°°-23°°.

Ελπίζω να μην σε πετύχω μπροστά μου!!!! Άσε που με την κίνηση που θα έχει αύριο θα έχεις δουλειά με φούντες!

ΥΓ. Δεν σε ξέχασα, με πάει λίγο......κώλο :):beer: :beer:

MitsosNaked
23/07/2010, 17:37
Λοιπόν επειδή με το Mikel θα μπλέξουμε τα μπούτια μας, μήπως να βρεθούμε 12.30 το μεσημέρι στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων(Αudi ή Volvo νομίζω;) καθώς μπαίνουμε Λάρισα ερχόμενοι από Τρίκαλα; Άν δέν πάρω κάποια απάντηση μέχρι αύριο στις 9, το χιονίζουμε και κανονίζουμε άλλη φορά.....(εγώ πάντως θα πάω αύριο Μιτζέλα οπότε λογικά θα βρεθώ με Odyese και Giorlari)

Eκτός άν ψήνεστε να μεταφέρουμε τη βόλτα για Κυριακή, αλλά και πάλι πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο το πρωί.

Hell_Rider
23/07/2010, 17:53
Λοιπόν επειδή με το Mikel θα μπλέξουμε τα μπούτια μας, μήπως να βρεθούμε 12.30 το μεσημέρι στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων(Αudi ή Volvo νομίζω;) καθώς μπαίνουμε Λάρισα ερχόμενοι από Τρίκαλα; Άν δέν πάρω κάποια απάντηση μέχρι αύριο στις 9, το χιονίζουμε και κανονίζουμε άλλη φορά.....(εγώ πάντως θα πάω αύριο Μιτζέλα οπότε λογικά θα βρεθώ με Odyese και Giorlari)

Eκτός άν ψήνεστε να μεταφέρουμε τη βόλτα για Κυριακή, αλλά και πάλι πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο το πρωί.

Δημητρη...απο που ερχεσαι???εγω νομιζα απο Θεσ/νικη γιαυτο ειπα στο μικελ...αφου ερχεσαι απο εκει..τοτε θα ερθω να σε παρω απο τα φαναρια στην Λαρισα εκει που ειναι το Lidl..στο αριστερο σου χερι ειναι...ερχομαι σε περνω απο εκει και παμε Νεαπολη για καφεδακι που ειναι και κοντα..τι λες???

MitsosNaked
23/07/2010, 17:55
Δημητρη...απο που ερχεσαι???εγω νομιζα απο Θεσ/νικη γιαυτο ειπα στο μικελ...αφου ερχεσαι απο εκει..τοτε θα ερθω να σε παρω απο τα φαναρια στην Λαρισα εκει που ειναι το Lidl..στο αριστερο σου χερι ειναι...ερχομαι σε περνω απο εκει και παμε Νεαπολη για καφεδακι που ειναι και κοντα..τι λες???

Άψογα. 12.30 είναι καλά;

Hell_Rider
23/07/2010, 17:58
Άψογα. 12.30 είναι καλά;

σε βολευει κατα τις 12 ???γιατι αυριο ειπε 41 στην Λαρισα...:wave2:

MitsosNaked
23/07/2010, 17:59
σε βολευει κατα τις 12 ???γιατι αυριο ειπε 41 στην Λαρισα...:wave2:

ΟΚ. Στρίβω δεξιά μόλις περάσω την 1η Στρατιά ΟΚ; Το είδα στο χάρτη.

Hell_Rider
23/07/2010, 18:01
ΟΚ. Στρίβω δεξιά μόλις περάσω την 1η Στρατιά ΟΚ; Το είδα στο χάρτη.

Οχι....θα σε περιμενω στα Lidl εγω..στα φαναρια..και μετα θα παμε απο περιφεριακο...μην κανεις ολο τον κυκλο...

konsttanttinos
23/07/2010, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Ελπίζω να μην σε πετύχω μπροστά μου!!!! Άσε που με την κίνηση που θα έχει αύριο θα έχεις δουλειά με φούντες!

ΥΓ. Δεν σε ξέχασα, με πάει λίγο......κώλο :):beer: :beer:

Κι εγω ελπιζω να ειμαι χαλαρος.
Σε περιμενω φιλε, οποτε μπορεσεις.

ODYESE
25/07/2010, 16:32
Φιλε MitsosNaked ηρθα στη Μιτζελα στις 17:45, βρηκα την μηχανη σου μπροστα στο ξενοδοχειο, την περιεργαζομουνα για λιγο μπας και δεις απο καπου , αλλα δεν....... Ειδα μερικα ατομα να περπατανε, αλλα να καθονται σε ενα (μαλλον) καφε λιγο ποιο περα προς την πλαζ, περασα απο μπροστα με το αυτοκινητο και με τα ποδια αλλα δεν εκανε κανενας τιποτα και ετσι εφυγα!
Τι να εκανα να εβγαζα την ντουντουκα και να ελεγα τον καθενα αν εισαι εσυ ο Μητσος??

Γιατι τετοια πατεντα με την εξατμιση? Δεν σου αρεσε που ηταν κατω απο την σελα?
:wave2: :beer: :wave2:

ΑΑΑ!!! Και "Καφε Πενυ" δεν ειδα να γραφει, πουθενα!

MitsosNaked
25/07/2010, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Φιλε MitsosNaked ηρθα στη Μιτζελα στις 17:45, βρηκα την μηχανη σου μπροστα στο ξενοδοχειο, την περιεργαζομουνα για λιγο μπας και δεις απο καπου , αλλα δεν....... Ειδα μερικα ατομα να περπατανε, αλλα να καθονται σε ενα (μαλλον) καφε λιγο ποιο περα προς την πλαζ, περασα απο μπροστα με το αυτοκινητο και με τα ποδια αλλα δεν εκανε κανενας τιποτα και ετσι εφυγα!
Τι να εκανα να εβγαζα την ντουντουκα και να ελεγα τον καθενα αν εισαι εσυ ο Μητσος??

Γιατι τετοια πατεντα με την εξατμιση? Δεν σου αρεσε που ηταν κατω απο την σελα?
:wave2: :beer: :wave2:

ΑΑΑ!!! Και "Καφε Πενυ" δεν ειδα να γραφει, πουθενα!

Φίλε ODYESE κατ'αρχάς πολύ κρίμα που δέ βρεθήκαμε :( . Η ΠΕΝΥ είναι το μόνο καφέ με ομπρέλες μπροστά στην Μιτζέλα, δυό βήματα απο το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ(όποιον και να ρωτούσες θα σου έλεγε). Την ώρα που ήρθες σίγουρα ήμουν εκεί, απλά ίσως να μήν σε είδα(καθόμουνα στην ΠΕΝΥ και έκοβα τακτικά προς τη μηχανή). Το λάθος μου ήταν που δέ σε ρώτησα με τί αμάξι θα είσαι, ή που δέν αλλάξαμε κινητά για να σε καταλάβω.
Π.Χ τον Giorlari τον είδα(νομίζω) τελευταία στιγμή στο KLE(ασημί-χρυσαφί) με την κοπέλα του την ώρα που έστριβε στο σχολείο για να φύγει. όταν κατάλαβα ποιός ήταν, ήταν πλέον αργά.

Πολύ κρίμα. Συγγνώμη που απο ασυνεννοησία(δικό μου σφάλμα) έκανες μία παράκαμψη τέτοια πρίν πάς Πτελεό.

Εν τω μεταξύ κι εγώ άργησα πολύ να φύγω και δέ βρέθηκα με τα παιδιά Λαρισα γιατί πάθαμε μία ζημιά με τα υδραυλικά του σπιτιού και περίμενα να έρθει κάποιος να το δεί/φτιάξει. Μες τη ντάλα ξεκίνησα.

Την επόμενη φορά θα συντονιστούμε καλύτερα όλοι,

project.breeze
25/07/2010, 20:47

Εν τω μεταξύ κι εγώ άργησα πολύ να φύγω και δέ βρέθηκα με τα παιδιά Λαρισα

Μία σου και μία μας :rotflmao: :rotflmao: Δεν πειράζει,άντε την επόμενη φορά σίγουρα θα βρεθούμε:wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=6L7aaLU5qRk

ODYESE
26/07/2010, 01:18
Επρεπε να ειχαμε νουμερο απο κινητο. Μονο ετσι θα βρισκομασταν. Δεν πειραζει, την επομενη φορα!
:wave2: :beer:

Για την εξατμιση δεν μου απαντησες!!!

giorlari
26/07/2010, 02:34
Καλημέρα παίδες!!

Εγώ ήμουν εκεί όοολο το Σ-Κ και πάρκαρα μπροστά στην παραλία μπας και με δει κάποιος...

Είδα κι εγώ το μηχανάκι στην Αμαλία αλλά δεν έιδα κάποιον άλλο στην Πενυ,μόνο κάτι παρέες με μεγάλους και μια άλλη παρέα που έπινε τον άμπακα και τον Βόσπορο όλο...
Μηχανάκια πουθενά!!:bigcry:

Το άλλο Σ-Κ αν θελετε πάμε μια Βάλλια Κάλντα??
Αλλά να γίνει σωστά και με οργάνωση...

Ποιοί μαζευτήκατε τελικά στη Μιτζέλα???:dizzy:

MitsosNaked
26/07/2010, 06:31
δεν έιδα κάποιον άλλο στην Πενυ, και μια άλλη παρέα που έπινε τον άμπακα και τον Βόσπορο όλο...

Άν λές μία παρέα με κάτι πιπινάκια, εκεί ήμουν!!!

giorlari
26/07/2010, 06:57
Άν λές μία παρέα με κάτι πιπινάκια, εκεί ήμουν!!!

γι αυτό έκανες την ψόφια κότα.....

κανένας άλλος ήρθε??

MitsosNaked
26/07/2010, 07:17

Π.Χ τον Giorlari τον είδα(νομίζω) τελευταία στιγμή στο KLE(ασημί-χρυσαφί) με την κοπέλα του την ώρα που έστριβε στο σχολείο για να φύγει. όταν κατάλαβα ποιός ήταν, ήταν πλέον αργά.

Ε όχι και ψόφια κότα..... λίγο νταγκλιασμένη ίσως.....:lol:

glargkatzis
26/07/2010, 13:10
ρε γιώργη η μιτζέλα σάββατο δεν ήτανε ????

(είχα τρυφερό σαββατόβραδο ,με μηχανή, παραλία κτλ με την γυναίκα ....ξαναρραβιωνιαστηκα):blush:

σσ. απάντηση σε ποστ του giorlari σε άλλο θρεντάκι

ODYESE
26/07/2010, 16:30
γι αυτό έκανες την ψόφια κότα.....

κανένας άλλος ήρθε??

Εγω πηγα, αν διαβασες ποιο πανω , αλλα ο φιλος μας, μαλλον τα επινε με τα πιπινακια και δεν μας εδωσε συμασια.
Εχε χαρη που ηταν πιπινια και τον συγχωρω, αλλιως....:rotflmao:

ODYESE
26/07/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
ρε γιώργη η μιτζέλα σάββατο δεν ήτανε ????

(είχα τρυφερό σαββατόβραδο ,με μηχανή, παραλία κτλ με την γυναίκα ....ξαναρραβιωνιαστηκα):blush:

σσ. απάντηση σε ποστ του giorlari σε άλλο θρεντάκι

Με την ιδια γυναικα .... ξανααραβωνιαστηκες?
Αντε μπρε και να ..... ξαναπαντρευτης με την ιδια γυναικα!!! Μην την αφηνης ετσι!!!! Αντε και οι ωρες οι καλες.
:beer: :beer: :beer: :beer: