View Full Version : ΤρεξτεΣυγγρουΜαζευουνΜηχανες
Τρεξτε να παρετε την μηχανη σας αν εχετε παρκαρει στην Συγγρου, τα μαζευουνε !!!!!!!!!!!!!!
:mad:
Μολις πριν λιγο με ειδοποιησε ο θυρωρος οτι μαζευουν οι μπατσοι τις μηχανες κ κατεβηκα σφαιρα κ την πηρα πριν προλαβουνε ...
αλλα αφου παρκαρα στα πισω στενακι εμεινα να δω τι παιζει ...
Ιδιωτηκη εταιρεια ειχε το γερανο, και ενα περιπολικο να παρεχει προστασια ...
Γρηγορες κινησεις με κοφτες ματιες δεξια αριστερα, σαν κλεφτες ...
:mad:
Βαζουν τους ιμαντες απροσεχτα, τα ανεβαζουν με ταχυτητα με αποτελεσμα να κοπανανε πανω στο φορτηγακι κ τα στιβαζουν το ενα διπλα στο αλλο προκαλωντας φθορες ...
Εκει που μου γυρησε το ματι ηταν οτι ολη η Συγγρου εχει κατακλειστει απο παρανομα παρκαρησμενα με αλαρμ στις λεωφορειολωριδες και ουτε κληση δεν τους εγραψαν ...
Οπως επισης δεν εγραψαν τον "Κυριο" με την μερσεδουμπα που την ειχε παρκαρει επανω στο πεζοδρομιο διαγωνια, διπλα απο το σκουτερακι που σηκωνανε, ενω δεν ενοχλουσε ...
Γρηγορα κ μεθοδικα βγαλανε τον καδο σκουπιδιων απο την μεση, δεσανε τους ιμαντες τσακ μπαμ, υποθεση δευτερολεπτων ... δεν καθησα να δω ολο το σκηνικο για να προλαβω να ποσταρω εδω ...
Allst@rf
22/07/2010, 04:01
τι γινεται ρε διαολε,τελικα δεν μας θελουν???
:confused: :confused: :confused:
Geomarke
22/07/2010, 04:03
Εχω ένα Cbf600 που έρχομαι στην δουλειά την Παρασκευή που λέτε κατεβαίνοντας απο το γραφείο ψάχνω και πουθενα η μηχανή....
Την σηκώσανε απο Σύνταγμα...:evil:
Αφου πηρα κάποια τηλ. να μάθω που και πώς θα την πάρω βρέθηκα σε ιδιοτικό γκαραζ στην Πειραιώς οπου έδωσα 70ευρό για τον γερανό 4ευρό για στάθμευση στο παρκιν απο της 11το πρωί που την πήγαν εκει ως της 3.30 που πήγα εγώ να την πάρω...
Μου δώσανε 1 χαρτί να πάω στην τροχαία να μου το σφραγίσουν και γυρνώντας θα έπερνα την μηχανή..
20ευρό η κλήση της Τροχαίας.....
και γδαρμένες οι χειρολαβές του συνοδηγού......Ουτε συζήτηση για το πού και πώς έγινας αυτές :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
:confused: :confused: :confused:
Όχι βέβαια, πληρώνουμε λιγότερα για βενζίνη, λιγότερα τέλη, λιγότερη ασφάλεια, λιγότερα διόδια, φυσικά και δεν μας θέλουν, δεν αποδίδουμε τα ίδια ποσά με τους τετράτροχους....
Cpt. Haddock
22/07/2010, 04:18
Δε θέλουν μηχανές παρκαρισμένες στο πεζοδρόμιο. Το αν αυτό επεκτείνεται και σε προσωπικό επιπεδο, δε γνωρίζω :lol:
το κρατος χρειαζεται λεφτα για να βγει απο την οικονομικη κριση ...
Παρακαλω οτι εχετε ευχαριστηση
Allst@rf
22/07/2010, 04:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε θέλουν μηχανές παρκαρισμένες στο πεζοδρόμιο. Το αν αυτό επεκτείνεται και σε προσωπικό επιπεδο, δε γνωρίζω :lol:
τα καταλαβα ολα...
...μας ζηλευουν...:D
LsKostas
22/07/2010, 04:33
Ειναι ιδιωτικη εταιρια που τις μαζευει συν ιδιωτικο το parking
μονο ενα περιπολικο συνοδευει το γερανο για να δυσκολευεται το λιτζαρισμα απο τους κατοχους.
Ειναι καθαρη κονομα της εταιριας που γδερνει κιολας τα μηχανακια...
Χθες στην Σταδιου καθως μαζευανε το απογευμα ετρωγαν το βρισιδι της ζωης τους
απο μοτοσυκλετιστες...
Αναμενουμε και το λιτζαρισμα:lol:
παμε μια μερα συγγρου κ περιξ απο τα ξημερωματα ολες οι μηχανες να παρκαρουμε οριζοντια παραλληλα με το πεζοδρομιο οπως οριζει ο νομος κ να καβαντζωσουμε ολες τις νομιμες θεσεις σταθμευσης ?????????????? και μετα να χαζευουμε να δουμε τι θα γινει ...
:smilea:
οπως στην Γαλλια που ειχαν ορισει νομο οτι απαγορευται η διηθηση αναμεσα στα αυτοκινητα ... πηγαν ολοι με τις μηχανες κ μετακινουνταν σαν αυτοκινητα και προκαλεσαν κυκλοφοριακο χαος κ ο νομος αποσυρθηκε ...
:smokin:
LsKostas
22/07/2010, 04:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
παμε μια μερα συγγρου κ περιξ απο τα ξημερωματα ολες οι μηχανες να παρκαρουμε οριζοντια παραλληλα με το πεζοδρομιο οπως οριζει ο νομος κ να καβαντζωσουμε ολες τις νομιμες θεσεις σταθμευσης ?????????????? και μετα να χαζευουμε να δουμε τι θα γινει ...
οπως στην Γαλλια που ειχαν ορισει νομο οτι απαγορευται η διηθηση αναμεσα στα αυτοκινητα ... πηγαν ολοι με τις μηχανες κ μετακινουνταν σαν αυτοκινητα και προκαλεσαν κυκλοφοριακο χαος κ ο νομος αποσυρθηκε ...
μια βδομαδα μονο να αποκτουσαμε την αλληλεγγυη των Γαλλων , σε ολα τα θεματα ,
και θα ειχαν παρει ποδι πολλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ νομοσχεδια ...
Αμα ειναι Σαββατοκυριακο, μεσα.
Allst@rf
22/07/2010, 04:41
μεσακαι γω και ας ειμαι και απο επαρχια.και οποια μερα να 'ναι δε με πειραζει...
μεσακαι γω και ας ειμαι και απο επαρχια.και οποια μερα να 'ναι δε με πειραζει...
ειχε γινει παρομοια κινηση απο την λεσχη "ανεμος" πριν απο 2-3 χρονια , αλλα ηταν σαββατο στο κολωνακι...
οποτε και εκτος απο τους γειτονες και θαμωνες της περιοχης δεν το πηρε κανενας αλλος χαμπαρι...
παρκαρετε σε θεσεις αυτοκινητων οσο μπορειτε και οχι σε κεντρικα σημεια που εχουν ευκολη προσβαση οι γερανοι.
Cpt. Haddock
22/07/2010, 05:08
Να έχετε το νου σας στις περιοχές ελεγχόμενης στάθεμυσης. Το λέω γιατι, εαν παρκαρεις καθετα τη μηχανή δε σε γράφουν (έτσι παρκαρουμε στη δουλειά μου και ποτε δε μας έχουν γράψει ενω περνάνε καθημερινα συνεργεία δ. αστυνομιας), αλλα εαν παρκαρεις οριζόντια φοβάμαι οτι θα πέσει η σχετική κληση....
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρκαρετε σε θεσεις αυτοκινητων οσο μπορειτε και οχι σε κεντρικα σημεια που εχουν ευκολη προσβαση οι γερανοι.
...και όταν γυρίσετε μπορεί και να το βρείτε πεταμένο κάτω απ το κουτάκι που έβαλε 0πισθεν και δεν το είδε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
...και όταν γυρίσετε μπορεί και να το βρείτε πεταμένο κάτω απ το κουτάκι που έβαλε 0πισθεν και δεν το είδε...
αρα που καταληγουμε;
παρτε 125αρια , παπια κλπ για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο
και παλι ομως ειναι πολυ επικινδυνο...
ποσες και ποσες μηχανες νομιμοτατα παρκαρισμενες (γιατι ναι μεν δεν ενοχλουν παντα,αλλα ειναι παντα παρανομες στο πεζοδρομιο)
στο δρομο δεν βρεθηκαν ξαπλα,γιατι την ωρα που την αφηνεις
ειναι καλα,αλλα μεσα στις ωρες που πινεις τον καφε σου ,
η κανεις τη δουλεια σου κτλ τα παρκαρισματα μπορει να
αλλαξουν και να μεινει καποιος χωρος...
και τοτε, τσουπ σκαει καριολα που νομιζει ξαναλεω νομιζει
οτι χωραει και παει η μηχανη:mad:
lostmember
22/07/2010, 05:30
συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα
τι ιδιωτικη εταιρια μαζευει τις μηχανες;
δεν ειναι η τροχαια ;;;;; η τουλαχιστον δε γινεται με πρωτοβουλια της τροχαιας
τι καθεστως ειναι αυτο;;;
συγγνωμη αλλα δε πολυκυκλοφορω κεντρο αλλα προαστια
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα
τι ιδιωτικη εταιρια μαζευει τις μηχανες;
δεν ειναι η τροχαια ;;;;; η τουλαχιστον δε γινεται με πρωτοβουλια της τροχαιας
τι καθεστως ειναι αυτο;;;
συγγνωμη αλλα δε πολυκυκλοφορω κεντρο αλλα προαστια
exoyn μισθωσει ιδιωτικο γερανο και χειριστη γερανου τις κλησεις τις κοβεις προφανως τροχαιος...
Cpt. Haddock
22/07/2010, 05:35
Ειναι ανεξήγητο φαινόμενο γιατί σ' αυτή τη χώρα βγάζουμε σπυριά οταν ακούμε τη λέξη "ιδιώτης" :look:
η εταιρεια ηταν 100% ιδιωτικη, δεν συγκρατησα το ονομα ...
κιτρινο φορτηγακι με γερανο, και δυο υπαλληλοι με φορμες δουλειας ...
Η τροχαια το μοναδικο που εκανε ειναι να "επιβλεπει" κ να "προστατευει" τους εργαζομενους απο ενδεχομενη συμπλοκη με καποιον ιδιωκτητη ...
Επισης εγραφε κ κληση στο ροζ μπλοκακι για καθε μηχανη που ανεβαζε ...
Εγω το βλεπω σαν το ρολο του νταβαντζη που προσεχει τα πουτ@ν@κι@ του ...
:evil:
Εγω το βλεπω σαν το ρολο του νταβαντζη που προσεχει τα πουτ@ν@κι@ του ...
:evil:
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο...
ειναι παρανομο να παρκαρεις σε πεζοδρομιο; ειναι...
αν εισαι ατυχος και σε γραψουν σε γραψαν,οπως και το περιστατικο με το κρανος... τι συζηταμε τωρα;
Ειναι ανεξήγητο φαινόμενο γιατί σ' αυτή τη χώρα βγάζουμε σπυριά οταν ακούμε τη λέξη "ιδιώτης" :look:
Τι δουλεια εχει μια ιδιωτικη εταιρεια να σηκωνει μηχανακια ρε cpt. ?
η τροχαια δεν εχει γερανους???? κ αν δεν εχει να παει να αγορασει ...
εμενα γιατι μου μυριζουν συμβασεις αμφιβολες και μιζες , που τις πληρωνουμε εσυ κ γω για υπερκοστολογηση μεταφορας κτλ????
Γιαυτο βγαζω σπυρια ...
Με ποια κριτηρια διαλεξαν την συγκεκριμενη ιδιωτικη εταιρεια για να συνεργαστει με το δημοσιο(τροχαια) και οχι μια απο τις υπολοιπες 500 που υπαρχουν στην αθηνα ?????????
Αν δεν σου βρωμισε ακομα, να πας να τσεκαρεις την μυτη σου :p
Με ποια κριτηρια διαλεξαν την συγκεκριμενη ιδιωτικη εταιρεια για να συνεργαστει με το δημοσιο(τροχαια) και οχι μια απο τις υπολοιπες 500 που υπαρχουν στην αθηνα ?????????
πολυ πιθανων με διαγωνισμο φιλε DeusEx...
μην φαντασιωνεστε διαφορα καθε φορά...
σημασια δεν εχει αν μισθωνουν ή οχι οχηματα και μηχανηματα...
σημασια εχει πως βασει νομου πρατουν σωστα, σηκοωνουν παρανομα παρκαρισμενα οχηματα.
σαφως και μπορει να του αποδοθει ο χαρακτηρισμος "εισπρακτικο μετρο" και μεταξυ μας ειναι και καλο εισπαρακτικο κιολας...
σε μια ωρα σηκωνει 20 οχηματα, 20 κλησεις με πολυ λιγα εξοδα μεταφορας και πετρελαια...
τα αυτοκινητα τα σηκωνουν οταν εμποδιζουν την κινηση, σε στροφες, εισοδους γκαραζ κλπ επειδη και ο ογκος των παρανομων ειναι μεγαλος οποτε τρεχουν στα πιο επειγοντα περισταστικα (παρακωλυση κυκλοφοριας)
με τα μηχανακια βρηκαν μια ευκολη λυση για εισπραξη καιπαραδειγματισμό , ο νομος όμως τους υποστηριζει και αυτο δεν μπορει να αμφσβητηθει.
Cpt. Haddock
22/07/2010, 05:47
Τι δουλεια εχει μια ιδιωτικη εταιρεια να σηκωνει μηχανακια ρε cpt. ?
η τροχαια δεν εχει γερανους???? κ αν δεν εχει να παει να αγορασει ...
εμενα γιατι μου μυριζουν συμβασεις αμφιβολες και μιζες , που τις πληρωνουμε εσυ κ γω για υπερκοστολογηση μεταφορας κτλ????
Γιαυτο βγαζω σπυρια ...
Αν δεν σου βρωμισε ακομα, να πας να τσεκαρεις την μυτη σου :p
Αντιλέγω διοτι θεωροω οτι ειναι πιο συμφέρον να νοικιάζει ετοιμους γερανους κ πληρώματα απο το να έχει ενα στολο που θελει συντήρηση, ανανέωση και θέλει και οδηγούς να τους πλρώνουμε για να τα ξύνουν όταν δε σηκώνουν μηχανάκια.
Εαν σου μυρίζουν μιζες, λαδώματα κλπ, εαν αμφιβάλεις για τα κριτήρια του διαγωνισμου (εάν έγινε), ψάξτο κι αν βρεις κατι ξεσκέπασέ το.
Το να συμπεραίνουμε εκ προοιμίου ιδιώτης=μιζα, δε βοηθάει.
Ίσως όμως ειναι θεμα άλλης αντίληψης. Εσύ μάλλον υπερασπίζεσαι την κλασσική Ελλαδα του μεγάλου κράτους/πατερούλη που φροντίζει για όλα. Εγώ πάλι θέλω λιγότερο κράτος για να έχω λιγότερους χαραμοφάηδες να πληρώνω...
:wave2: :beer: :wave2:
Δεν έχουν γραφτεί και λίγα για την υπόθεση με τους γερανούς. Πρόχειρα, από enet..
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=157593
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169808
αρα που καταληγουμε;
παρτε 125αρια , παπια κλπ για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο
σωστός.
Ίσως όμως ειναι θεμα άλλης αντίληψης. Εσύ μάλλον υπερασπίζεσαι την κλασσική Ελλαδα του μεγάλου κράτους/πατερούλη που φροντίζει για όλα. Εγώ πάλι θέλω λιγότερο κράτος για να έχω λιγότερους χαραμοφάηδες να πληρώνω...
:wave2: :beer: :wave2:
Μαζί σου!! Λιγότερο κράτος, λιγότεροι χαραμοφάηδες, λιγότεροι ανίκανοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν.... αλλά υπάρχουν και "ιδιώτες" χαραμοφάηδες!!! Εκτός των περιπτώσεων που έχουν πάρει έργα κάτω από το τραπέζι, υπάρχουν κι αυτοί που τα παίρνουν φανερά όπως πχ. οι τράπεζες με τα πακέτα στήριξης.
Το κράτος πατερούλης πάντα θα υπάρχει.... απλά στη δεύτερη περίπτωση θα επωφελούνται μόνο όσοι έχουν γνωριμίες ή δύναμη!!!
Υ.Γ. όσο για το θέμα πάρκινγκ.... απλά αλλάζεις πόλη και ησυχάζεις :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Μαζί σου!! Λιγότερο κράτος, λιγότεροι χαραμοφάηδες, λιγότεροι ανίκανοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν.... αλλά υπάρχουν και "ιδιώτες" χαραμοφάηδες!!! Εκτός των περιπτώσεων που έχουν πάρει έργα κάτω από το τραπέζι, υπάρχουν κι αυτοί που τα παίρνουν φανερά όπως πχ. οι τράπεζες με τα πακέτα στήριξης.
Το κράτος πατερούλης πάντα θα υπάρχει.... απλά στη δεύτερη περίπτωση θα επωφελούνται μόνο όσοι έχουν γνωριμίες ή δύναμη!!!
συμφωνω απολυτα γιγενη , ειναι εκνευριστικες οι αληθειες που περιγραφουν τα αρθρα της βαντας...
το θεμα μας ειναι ομως οτι ολα πατανε σε ελλειπη νομοθεσια για την μισθωση και πρωταρχικα στο πατημα του νομου περι παρανομου παρκαρισματος...
οποτε αν το δουμε εστω πατριωτικα... μην παρκαρουμε παρανομα προκειμενου να μην χαριζουμε λεφτα σε ιδιωτες που τα χουν φτιαξει με δημοσιους φορεις...
καταληγουμε παντα στην λυση, της μη παρανομης σταθμευσης...
Με αφορμη κ τα λινκς του Vanda :beer:
Ειναι πολυ κοντοφθαλμο και 'ρομαντικο' να πιστευει κανεις οτι στην χωρα της διαφθορας και της αδιαφανιας οτι τα πραγματα γινονται με βαση εγκυρο διαγωνισμο και οχι με μιζες ...
Ειμαστε ο ορισμος της διαφθορας κ το αποδειξαμε πολλες φορες ... δεν χρειαζεται να κανω ερευνα για να βγαλω συμπερασματα, δεν ειμαι ουτε ντετεκτιβ ουτε δημοσιογραφος ... δεν ειναι αυτη η δουλεια μου.
Απλα οταν μου μυριζουν σκατα, μαλλον κοντα σε τουαλετα βρισκομαι ... και καποιος χεζει ...
Κατανταω αηδια, αλλα ετσι αισθανομαι αυτην την στιγμη, που μου γυρισε το στομαχι αναποδα οταν ειδα τον γερανο ...
μπιζνες, ειναι φιλε μου .. καποιοι κονομανε χοντρα εις βαρον σου ... ετσι ηταν , ετσι ειναι ...
γιατι ανεχομαστε καταστασεις ...
Cpt. Haddock
22/07/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Μαζί σου!! Λιγότερο κράτος, λιγότεροι χαραμοφάηδες, λιγότεροι ανίκανοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν.... αλλά υπάρχουν και "ιδιώτες" χαραμοφάηδες!!!
Χαραμοφάηδες υπάρχουν παντου. Μηχανισμους ελέγχου θες, για να τους αποφεύγεις :winka:
Άντε αλλάξτε πολη ρε σεις :lol:
Καλά εννοείται ότι δεν πρέπει να παρκάρουμε παράνομα... κι όταν το κάνουμε πχ από ανάγκη (κι όχι από τεμπελιά) να είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε αν μας γράψουν!!
Χαραμοφάηδες υπάρχουν παντου. Μηχανισμους ελέγχου θες, για να τους αποφεύγεις :winka:
Άντε αλλάξτε πολη ρε σεις :lol:
Μηπως χωρα καλυτερα ???
μπιζνες, ειναι φιλε μου .. καποιοι κονομανε χοντρα εις βαρον σου ...
ayto den μπορω να το καταλαβω ...
γιατι εις βαρος μου;
παρκαρα παρανομα;
ημουν ατυχος και με επιασαν; θα πληρωσω... όσα κι αν μου ζητησουν , αν μου τα ζητανε νομιμα θα τα δωσω.
αν δεν θελω να πληρωσω δεν δινω δικαιωματα
στην τελικη αν στο πως αλλιως
αν το παρανομο παρκαρισμα αντιμετωπιζοταν με μαι απλη κληση των 40 ευρω η οποια εξοφλειται με τα μισα ενοτς 10ημερου τι θα γινοταν;
θα συνεχιζαμε ολοι να παρκαρουμε παρανομα, και θα το καναμε και τελειως απροκαλυπτα μη ενδιαφερομενοι για την εξυπηρετηση των πεζων στους οποιους αλλωστε ανηκει το πεςζοδρομιο, επειδη θα ειχαμε τα @@ , την τσεπη δηλαδη, το 20ρικακι κοινως που θα μας ξελασπωνε...
ο ελληνας θελει φοβερα με λεφτά... τελος...
Τότε δε θα ήταν καλύτερα να έκοβαν μια κλήση των 100? και όχι πχ 20? για το παρκάρισμα και 80 για τη μεταφορά φύλαξη;
Τότε όλο το ποσό θα πήγαινε στον κρατικό κουμπαρά και όχι σε τσέπες "κουμπάρων"
Gandalf dr685sm
22/07/2010, 06:43
Πέρα απο το παράνομο ή οχι.. το δίκαιο ή οχι..
Ενημερωτικά...
Την επόμενη φορά που θα διαπιστώσετε ζημιά στην μηχανή σας απο μεταφορά με αυτόν τον τρόπο, φροντίστε να βρείτε τους υπόλοιπους που είχαν μηχανές μαζί με την δική σας στο φορτίο και είχαν πάθει ζημιά και κάντε ομαδική αγωγή προς την ιδιωτική εταιρία που έκανε την μεταφορά.
Όσον αφορά την ΕΛ.ΑΣ μπορείτε να κάνετε αναφορά στον αξ.υπηρεσίας σχετικά με φθορά περιουσίας αναφέροντας χώρο-τόπο-χρόνο αποδεχόμενοι ναι μεν το παράνομο του παρκαρίσματος αλλά αναφέροντας οτι τα οχήματα υπέστησαν ζημιές.
Έχει γίνει και στο παρελθόν και εκείνοι που κατέθεσαν αγωγή πληρώθηκαν (μετά απο 2 χρόνια αλλά δεν λέει τίποτα αυτό) , η αστυνομία διέκοψε την σύμβαση με την εταιρία αυτή και τουλάχιστον στην περιοχή που γνωρίζω απο τότε, απλά παίρνουν πινακίδες και οχι μηχανές πλέον.
Gandalf
Panopticon7
22/07/2010, 10:01
Καραγκιοζηλικια, αντι να σεβαστουν τον μοτοσικλετιστη που το οχημα του δεν ποιανει χωρο, ρυπαινει λιγοτερο... (δεν κουβαλαει μαζι του 2 τονους στο κεντρο... για μια βολτα), του παιρνουν την μηχανη γιατι μπορουν !
Θα ηθελα μια μερα οποιος εχει μοτοσικλετα να την παρκαρει ωστε να ποιανει χωρο ΟΣΟ ενα αυτοκινητο, τοτε να δουμε πως θα γινεται η κινηση στο κεντρο της αθηνας.
Ενας αλλος ειπε οτι η μοτοσικλετα πρεπει να ειναι καθετα κ οχι οριζοντια... Δεν καταλαβα ?!?!?!
Εφ οσον ειναι σε νομιμη περιοχη οπως γουσταρω θα την βαλω, οπως κανουν κ τα αμαξια αλλωστε.
lostmember
22/07/2010, 11:39
οταν ακουσα ιδιωτικη εταιρεια καταλαβα τι παιζεται
ο νομος ειναι νομος αλλα υπαρχει κι το ηθικο θεμα στη μεση
μια μηχανη που ενοχλει μονο αισθητικα ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να της κοψεις κληση
αυτο το αισθανονται κι οι τροχαιοι
ετσι βαζεις τον ιδιωτη να τα σηκωνει κι ταυτοχρονα ο μεγαλος τσεπωνει κι τη μιζα του
αποδειξη οτι δε σηκωνουν αμαξια που πραγματι ενοχλουν την κυκλοφορια προφανως γιατι ειναι ασυμφορο
το χωσιμο του ιδιωτικου τομεα στην ελλαδα μου θυμιζει το χεσιμο της μυγας οταν εβγαλε κ...ο
η μονο εγω οταν δουλευα για εταιριες δε βρηκα καμμια (παροτι συναδελφοι τις διευθυναν) που να μη με κλεψει εστω κι εμμεσα;;;;;;;;;
Γι αυτο βγαζω σπυρια οταν ακουω οτι ιδιωτες αναλαμβανουν ΚΑΙ τη δημοσια ταξη ΕΛΕΟΣ
Panopticon7
22/07/2010, 11:49
Μετα τα πανεπιστημια, τα νοσοκομεια, τον οτε κ τις τραπεζες... θα πρεπει να τεθει
ΣΟΒΑΡΟ θεμα μηπως να γινει κ η αστυνομια ιδιωτικη !!!
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :a18:
Panopticon7
22/07/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
η μονο εγω οταν δουλευα για εταιριες δε βρηκα καμμια (παροτι συναδελφοι τις διευθυναν) που να μη με κλεψει εστω κι εμμεσα;;;;;;;;;
Γι αυτο βγαζω σπυρια οταν ακουω οτι ιδιωτες αναλαμβανουν ΚΑΙ τη δημοσια ταξη ΕΛΕΟΣ
Ευγε, για το ανηθικο ομως δεν συμφωνω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ενας αλλος ειπε οτι η μοτοσικλετα πρεπει να ειναι καθετα κ οχι οριζοντια... Δεν καταλαβα ?!?!?!
Εφ οσον ειναι σε νομιμη περιοχη οπως γουσταρω θα την βαλω, οπως κανουν κ τα αμαξια αλλωστε.
άλλο είπε... πως αν πιασεις θεση ελεγχωμενης σταθμευσης παραλληλα με το κρασπεδο πρεπει να πληρωσεις το αναλογο εισητηριακι αλλιως σε γραφουν (όπως θα εκαναν και σε ενα αυτοκινητο) αν παρκαρεις καθετα ανα μεσα σε αλλα σταθμευμενα (που δεν πιανεις χωρο χρεωσης αλλα την διακεκωμενη) σου την χαριζουν.
το κρατος χρειαζεται λεφτα για να βγει απο την οικονομικη κριση ...
Παρακαλω οτι εχετε ευχαριστηση
Δεν εχεις αδικο αλλα αν ειναι ΜΟΝΟ αυτο, τοτε γιατι δεν εγραψαν και ολα τα κουτια που οπως ειπε ο φιλος (και ολοι εχουμε δει) να ειναι παρανομα παρκαρισμενα/σταθμευμενα στη συγκρου :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
μια βδομαδα μονο να αποκτουσαμε την αλληλεγγυη των Γαλλων , σε ολα τα θεματα ,
και θα ειχαν παρει ποδι πολλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ νομοσχεδια ...
+900:beer:
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο...
ειναι παρανομο να παρκαρεις σε πεζοδρομιο; ειναι...
αν εισαι ατυχος και σε γραψουν σε γραψαν,οπως και το περιστατικο με το κρανος... τι συζηταμε τωρα;
Αν εγραφαν ΟΛΟΥΣ τους παρανομους τοτε ισως να μην υπηρχε λογος να συζηταμε.
Αλλα το να γραφουν ΜΟΝΟ το σκουτερακι και να μην κανουν τιποτα για το μερτσεντε που ειναι ακριβως διπλα παρανομα παρκαρισμενο κι αυτο ειναι αν μη τι αλλο εξοργιστικο...
lostmember
22/07/2010, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ευγε, για το ανηθικο ομως δεν συμφωνω
χωρις πρακτικη σημασια στην ασφαλεια η στο κυκλοφοριακο σιγουρα
ΠΑΙΔΙΑ ...καταρχην τομετρο ξεκινησε μετα τις εκλογες του Οκτωβριου.
Εκτοτε μου εχυν σηκωσει τη μηχανη 2 φορες και την εχουν γραψει δεν θυμαμαι ποσες.
Δεν προκειται για μια μονο ιδιωτικη εταιρια αλλαγια πολλες , κατα περιοχες. Το εξωφρενικο ειναι οτι τα οχηματα επιτρεπεται να σηκωνονται μονο οταν εμποδιζουν την κυκλοφορια , σε αλλη περιπτωση απλα κληση. Βεβαια απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν θεσεις σταθμευσης για μηχανες το να σου κοψουν κληση ειναι πανευκολο.
Αφου ομως τα κονομανε χοντρα οι ιδιωτες 70-80 ευρω το μηχανακι , τα σηκωνουν απο οπου βρουνε εμποδιζουν δεν εμποδιζουν.Προκειται για απιστευτη αλητεια με τις ευλογιες της αστυνομιας. (εννοειται κατοπιν εντολων ανωθεν αρμοδιων υπουργων.
Ισως αν κατεβαιναμε καμποσες εκατονταδες χιλιαδες μηχανες στο κεντρο να σταματουσαν να κανουν τους τζαμπα μαγκες....
christosms
23/07/2010, 19:59
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89525
Gandalf dr685sm
24/07/2010, 05:08
Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο με το "σήκωμα" οχημάτων;
ΑΡΘΡΟ 34 : Στάση και στάθμευση
.............................................................
8. Τα αρμόδια αστυνομικά όργανα μπορούν να ακινητοποιούν τα οχήματα με ειδικούς μηχανισμούς (τροχοσφιγκτήρες κ.λπ.), να ενεργούν τη μεταφορά οχήματος το οποίο σταθμεύει σε απαγορευμένη θέση ή την απομάκρυνση τροχόσπιτων, σκαφών ή άλλων ογκωδών αντικειμένων, αν εξαιτίας της στάθμευσης των οχημάτων ή της εγκατάλειψης των τροχόσπιτων και σκαφών ως και των αντικειμένων αυτών παρεμποδίζεται η κυκλοφορία. Η μεταφορά των οχημάτων γίνεται με κατάλληλα τεχνικά μέσα αποκλειομένης της παραβίασης των θυρών του οχήματος σε σταθμό αυτοκινήτων ή άλλο κατάλληλο χώρο, αφού ληφθούν μέτρα για την αποτροπή υλικών ζημιών.
Για τη μεταφορά ειδοποιείται ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος του οχήματος μέσα σε εύλογη προθεσμία. Τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τόξης, ως και τα φύλακτρα του οχήματος, βαρύνουν τον ιδιοκτήτη ή κάτοχο αυτού ή του σκάφους ή των άλλων αντικειμένων, ο οποίος μπορεί να τα παραλάβει αμέσως μετά την καταβολή των εξόδων αυτών.
Μεταφορά οχήματος, έστω καΙ αν τούτο στα8μεύει νόμιμα, μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, χωρίς επιβολή διοικητικών ποινών ή άλλων επιβαρύνσεων, όταν υφίσταται κατάσταση ανάγκης ή για λόγους ασφαλείας, ειδοποιημένου όμως προς τούτο, με κάθε πρόσφορο μέσο, του ιδιοκτήτη ή κατόχου, μέσα σε εύλογη προθεσμία.
................................................
Στο ίδιο άρθρο που είναι πολύ μεγάλο θα βρείτε και το σχετικό που υπαγορεύει πως τα οχήματα υποχρεούνται να παρκάρουν επί του οδοστρώματος έτσι ώστε να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία άλλων οχημάτων και πάντα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το πεζοδρόμιο. Το "κάθετο" παρκάρισμα που κάνουμε κανονικά είναι παράνομο, αλλά επειδή ακριβώς με τέτοιο τρόπο αντί για 1 μηχανή χωράνε 3-4 , έχει γίνει ανεκτό απο την αστυνομία όπως και η κίνηση σε στοίχους (διύθηση).
Gandalf
αυτο ομως φιλε ειναι η αλητεια...οτι η εμποδιζουν η οχι στο σηκωνουν το ιδιο ..ωστε να τα κονομαει χοντρα και ο ιδιωτης με την αθλια συνηθως μαντρα, αλλα και να μην φαινονται πουθενα μηχανακια σε πεζοδρομιο...εαν ομως πας στην πλατεια Λαυριου που παρκαρουν (εννοειται επι της πλατειας και δεν τους αδικω) τα μηχανακια οι αστυνομικοι του τμηματος Ομονοιας και δεις να τα σηκωνουν ...ελα να μου το πεις και εμενα.
Αφου δεν υπαρχει πουθενα χωρος να παρκαρεις, τι θα το κανεις το μηχανακι? θα το φας?
Ας φτιαξουν χωρους καιμετα να γραφουν τον παραβατη. Εαν παλι καποιος εδω μεσα νομιζει οτι ειναι δυνατον να παρκαρεις νομιμα μηχανη στο κεντρο (τουλαχιστον) ας το ανακοινωσει και στους υπολοιπους να μην μας γραφουν τζαμπα.
Επαναλαμβανω..υπαρχει εντολη να μην υπαρχουν μηχανακια στα πεζοδρομια.
Για να μην γραψω για αλλες ανοητες εντολες , αφου λογω της δουλειας μου εχω παρε δωσε με αστυνομικους και βλεπω και ακουω πολλα.
εφοσων πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας δικαιουτε ο καθενας μια ολοκληρη θεση παρκινγκ και φυσικα πανενας μαλακας δε μπορει να σου σκουντιξει το μηχανακι για να βαλει το καρο του.. απλα εγω δεν βασιζομε να το αφησω στο δρομο με τιποτα .
gmitsiakis
24/07/2010, 12:55
εμενα μου το σηκωσανε απεναντι απο το ΑΤΤΙCA και το πηγανε σε ενα παρκινγκ στην Κων/πολεως.
πηγαινω εκει και η μηχανη παιζε να ειχε 10 λεπτα εκει. προσεξτε τωρα...καθοτι συναδελφος με αυτους που συνοδευουν τους γερανους το τι εγινε να ξερετε να αντιδρασετε.
του λεω του υπευθυνου που ηταν ενας ταβερνομαγκας με μια κοιλια μεχρι τις πατουσες...
-γιατι σηκωσατε μηχανη χωρις ειδικο γερανο?
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ μου λεει.
-και γιατι δεν υπαρχει κληση πανω στη μηχανη?
ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΖΗΤΑΣ μου απανταει.
-Αρα του λεω μου κλεψατε τη μηχανη και εγω τωρα που εχω στοχο συνοδεια δεν πρεπει να κανω αναφορες ε?
αλλαξε λιγο το χρωμα του...κοινως χλωμιασε και αρχισε να λεει ασυναρτησιες περα απο το γνωστο παραμυθι...
τα πηρα στο κρανιο και του ειπα οτι αν εχει γρατσουνιες η μηχανη θα γινει χαμος!
με τα πολλα περνει τα στοιχεια να βγαλει ακυρη την κληση.
και ερχομαι στο γενικο του θεματος.
δεν πηρα τη μηχανη επειδη ειμαι αστυνομικος αλλα επειδη η ολη κατασταση ειναι μια μαλακια του δημαρχου για εσοδα. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ η μεταφορα μηχανων με τετοιους γερανους και η κατοχη της σε ιδιωτικο χωρο χωρις ιχνος δικαιολογητικου. δηλαδη ετσι γουσταρε και την σηκωσε.
ολα αυτα μπορειτε να τα ρωτησετε σε εναν δικηγορο να σας κατατοπισει για τις ενεργειες σας γιατι απο οτι ξερω ειναι ηδη στα δικαστηρια πολλες υποθεσεις και καθυστερει η αποφαση γιατι ετσι θα δημιουργηθει δεδικασμενο και ...καηκανε μετα.
πριν φυγω τουλαχιστον βοηθησα ενα παιδι να παρεικαι το δικο του Beverly αφου ειδε εμενα και πηρε αερα. ο υπευθυνος ουτε λεξη δεν ειπε οποτε οι κουφαλες εκμεταλλευονται την αγνοια πολλων. ρωτηστε ενα δικηγορο. δεν θα χασετε.!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
και ερχομαι στο γενικο του θεματος.
δεν πηρα τη μηχανη επειδη ειμαι αστυνομικος αλλα επειδη η ολη κατασταση ειναι μια μαλακια του δημαρχου για εσοδα.
Φίλε μου καλά έκανες και εξηγήθηκες έτσι αλλά επέτρεψε μου να σου πω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είσαι αστυνομικός την πήρες την μηχανή αβαβά. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος και ας ήξερε και την νομοθεσία, κτλ κτλ, θα τσίμπαγε ένα...όλοι γνωρίζουμε τι :wave2:
gmitsiakis
24/07/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Φίλε μου καλά έκανες και εξηγήθηκες έτσι αλλά επέτρεψε μου να σου πω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είσαι αστυνομικός την πήρες την μηχανή αβαβά. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος και ας ήξερε και την νομοθεσία, κτλ κτλ, θα τσίμπαγε ένα...όλοι γνωρίζουμε τι :wave2:
ναι δεν διαφωνω. απλα το αναφερω για να κανουν και αλλα παιδια αναλογες ενεργειες ωστε να πληροφορηθουνε πως πρεπει να πραξουν. δεν χρωσταει κανενας στον δημαρχο και καθε δημαρχο λεφτα ωστε να σε εμποδιζουν να κυκλοφορεις ακομα και με την μηχανη που ειναι μεσο αποτρεπτικο οσο αφορα το μποτιλιαρισμα.
ναι δεν διαφωνω. απλα το αναφερω για να κανουν και αλλα παιδια αναλογες ενεργειες ωστε να πληροφορηθουνε πως πρεπει να πραξουν.
Λέγοντας άλλα παιδιά, εννοείς μάλλον άλλους αστυνομικούς γιατί για τους πολίτες το να πάρουν τη μηχανή τους πίσω έχοντας προσπαθήσει ο γκαραζάς (sic) να τους βγάλει άκυρη την κλήση, επειδή του είπαν οτι παρανομεί, νομίζω είναι όνειρο θερινής νυκτός για όλους εμάς του υπόλοιπους...
:beer:
gmitsiakis
24/07/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Λέγοντας άλλα παιδιά, εννοείς μάλλον άλλους αστυνομικούς γιατί για τους πολίτες το να πάρουν τη μηχανή τους πίσω έχοντας προσπαθήσει ο γκαραζάς (sic) να τους βγάλει άκυρη την κλήση, επειδή του είπαν οτι παρανομεί, νομίζω είναι όνειρο θερινής νυκτός για όλους εμάς του υπόλοιπους...
:beer:
αν δεν ξερεις τι να του πεις τοτε δεν θα την γλυτωσεις! τεσπα οτι θελει κανει ο καθενας και απλα λεω οτι μπορει καποιος να ενημερωθει ακριβως ωστε να αντιδρασει αναλογως.
αν δεν ξερεις τι να του πεις τοτε δεν θα την γλυτωσεις! τεσπα οτι θελει κανει ο καθενας και απλα λεω οτι μπορει καποιος να ενημερωθει ακριβως ωστε να αντιδρασει αναλογως.
OK Man!:beer:
Πολύ λογικό η συνοδεία αστυνομίας στους γερανούς για την αποφυγή λιντσαρίσματος! Θα πρότεινα επίσης να επεκταθεί το μέτρο και στους ταχυδρόμους που σου φέρνουν ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Εφορία, δάνεια, στους καθηγητές όταν δίνουν ελέγχους τριμήνων, στα γκαρσόνια που σου φέρνουν το λογαριασμό σε καμιά παραθαλάσσια ταβέρνα, στους βενζινάδες που σου (μισο)γεμίζουν το ρεζερβουάρ, στις ταμείες των S/M όταν σου κόβουν το μπιλιετάκι, ελαφρώς πιο τσιμπιμένο κάθε φορά...τέτοιοι κωλοέλληνες που είμαστε πιθανόν να τσαμπουλαλευτούμε και μ'αυτούς για τη μαγκιά μας! Ποσώς με ενδιαφέρει βέβαια αν είναι ιδιώτης ή δημόσιος υπάλληλος αυτός που θα μου καταγρατζουνίσει τη μηχανή στο ανέβα-κατέβα. Το κράτος πατερούλης συνεχίζει να υπάρχει και μέσα από τις ιδιωτικοποιήσεις, γιατί, τι άλλο είναι για αυτές τις εταιρίες το κράτος; Οι εργαζόμενοι εκεί δεν ανάβουν καντηλάκι στον πατερούλη, όπως έκαναν τις τρεις τελευταίες δεκαετίες όλοι οι ρουσφετολογικά διορισμένοι; Για το αν πήραμε οικονομική ανάσα από τις ιδιωτικοποιήσεις, μάλλον στην κατηγορία "ανέκδοτα-χιούμορ" πρέπει να το αναπτύξουμε...
Τέλος για τις εταιρίες με τους γερανούς, βάζω στοίχημα ότι στη σύμβαση που υπέγραψαν με το αντίστοιχο υπουργείο, πρώτος σκοπός του έργου είναι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Έχει πάψει στις μέρες μας να είναι το κέρδος ο πρωταρχικός στόχος, με τέτοια κρίση ανακαλύπτουν όλοι άλλες αξίες, διαχρονικές....
δεν πηρα τη μηχανη επειδη ειμαι αστυνομικος
:rolleyes:
xtz tenere
31/07/2010, 06:16
με λιγα λογια παιδια προσκυνηστε αστυνομια,κρατος και ιδιωτικες εταιριες και τσιμουδια μην βγαζετε καθολου....
LOUKILOUK
31/07/2010, 06:30
Γιατί δεν κόβουν κλήσεις ΜΟΝΟ σε ΟΛΑ τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα και προτιμούν να πληρώνουν ιδιωτικά συνεργεία για να σηκώνουν μόνο μηχανές...;! και μαθηματικά να το πάρεις αν έγραφαν τους πάντες μόνο χωρίς να σηκώνουν τίποτα ποιο αποδωτικό θα ήταν οικονομικά... ένα ωραίο συστηματάκι (πέρα από τις παπαριές...) που έχει εφαρμόσει ο δήμος στην Ερμούπολη είναι ζώνες παρκαρίσματος για μηχανές... πολύ βολικό και αποδοτικό αν και παντα υπάρχουν και οι κάφροι...:mad:
ego_o_idios
31/07/2010, 06:31
lefta 8eloun dipsane gia xrima parte to xampari