View Full Version : Δήμος Βουλιαγμένης
Τα τσιγάρα, οι ρακέτες , η μπάλα, τα παιδάκια, η καντίνα, το τζετσκι, το γκομενάκι που πασαλείβεται , οι γέροι, οι μπαλαδόροι αλβανοί.
Ρε μάγκες μήπως να πηγαίνατε κανένα βουνό φέτος;:D
Allst@rf
26/07/2010, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Τα τσιγάρα, οι ρακέτες , η μπάλα, τα παιδάκια, η καντίνα, το τζετσκι, το γκομενάκι που πασαλείβεται , οι γέροι, οι μπαλαδόροι αλβανοί.
Ρε μάγκες μήπως να πηγαίνατε κανένα βουνό φέτος;:D
:rotflmao: :rotflmao:
LIBANEZOS
10/08/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οταν παραγινετε το "κακο" σε καποιον δημο για τον οποιοδηποτε λογο και υπαρχουν πολλες καταγγελιες απο δημοτες, τοτε μπορει ο εκαστοτε δημαρχος να βγαζει κανονιστικες αποφασεις, οι οποιες εχουν ισχυ νομου, και κανενας (ουτε ο ιδιος ο πρωθυπουργος) δεν μπορει να του πει τιποτα.
στο ζουμι τωρα:
οι ρακετες ειναι εκνευριστικες.
επισης ειναι και πολυ διασκεδαστικες και "πορωτικες" (αν μου επιτρεπεται η εκφραση):blush:
τα καρφια ερχονται χωρις να το καταλαβαινεις...διοτι ανεβαινει η ενταση και η δυσκολια..:p
οπως καταλαβατε παιζω ρακετες αλλα φροντιζω να ειμαι πισω απο τους λουομενους (ουτως ή αλλιως αυτοι που παιζουν διπλα στην θαλασσα ειναι ερασιτεχνες.αν βραχει μια φορα το μπαλακι με θαλασσινο νερο,ειναι αχρηστο)
και ναι οι ρακετες ειναι εκνευριστικες και πολλες φορες και επικινδυνες:sick:
το καλυτερο που θα ειχε να κανει (κατα την γνωμη μου) θα ηταν να δημιουργουσε ειδικα διαμορφωμενους χωρους με διχτυ γυρω γυρω που θα μπορουσαν να παιζουν ρακετες ο κοσμος, πισω απο τους λουομενος και
1) δεν θα ενοχλουσαν τοσο πολυ
2) θα ερχοταν περισσοτερος κοσμος για να παιξει αρα περισσοτερα εσοδα στην καντινα (οπου μεριδιο εχει ο δημος)
:beer: :beer: :beer: :wacko:
Ως προς την εισήγηση πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι δήμοι - όπως και η κυβέρνηση- έχουν εκτελεστική εξουσία και όχι νομοθετική άρα δεν νομοθετούν αλλά ρυθμίζουν την ορθή εφαρμογή / εκτέλεση των νόμων με διάφορες ρυθμιστικές αποφάσεις που ενίοτε ελέγχονται ως προς την συμφωνία τους με τους κείμενους νόμους και δεν αποτελούν προιόν αυθαιρεσίας
Συμφωνώ με την γενική θεώρηση καθότι λάτρης της "παράκτιας αντισφαίρισης" :rotflmao:
devil's animal
10/08/2010, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBANEZOS
:wacko:
Ως προς την εισήγηση πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι δήμοι - όπως και η κυβέρνηση- έχουν εκτελεστική εξουσία και όχι νομοθετική άρα δεν νομοθετούν αλλά ρυθμίζουν την ορθή εφαρμογή / εκτέλεση των νόμων με διάφορες ρυθμιστικές αποφάσεις που ενίοτε ελέγχονται ως προς την συμφωνία τους με τους κείμενους νόμους και δεν αποτελούν προιόν αυθαιρεσίας
Συμφωνώ με την γενική θεώρηση καθότι λάτρης της "παράκτιας αντισφαίρισης" :rotflmao:
ποτέ δεν ειπα οτι νομοθετουν.
(βασικη θεωρια διοικητικου δικαιου. την νομοθετικη εξουσια την ασκει η Βουλη και ο Προεδρος της Δημοκρατιας, ενω την εκτελεστικη την ασκει ο Προεδρος της Δημοκρατιας, η Κυβερνηση και η Δημοσια Διοικηση.)
και φυσικα οι κανονιστικες αποφασεις που εκδιδονται απο τον εκαστοτε Δημαρχο ή δημαρχιακη επιτροπη δεν πρεπει να ειναι αντισυνταγματικες και να αντιβαινουν τους νομους, οπως πολυ σωστα ειπες.
:beer: :beer: :beer: :beer:
sergiosm
10/08/2010, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBANEZOS
ποτέ δεν ειπα οτι νομοθετουν.
(βασικη θεωρια διοικητικου δικαιου. την νομοθετικη εξουσια την ασκει η Βουλη και ο Προεδρος της Δημοκρατιας, ενω την εκτελεστικη την ασκει ο Προεδρος της Δημοκρατιας, η Κυβερνηση και η Δημοσια Διοικηση.)
:nono:
Όχι ακριβώς
Οι δήμοι (δηλαδή τα δημοτικά συμβούλια) έχουν την εξουσία έκδοσης πράξεων κανονιστικού περιεχομένου .
Εξουσία που τους παρέχεται απευθείας από το Σύνταγμα (άρθρο 43).
Οι πράξεις βέβαια αυτές, όπως σωστά είπατε, πρέπει να βρίσκονται εντός των ορίων που τους θέτει ο νόμος.
Όμως, οι πράξεις αυτές, ανήκουν στην ευρεία έννοια του νόμου.
Είναι δηλαδή δεσμευτικές για τους πολίτες (ή ορθότερα για αυτούς τους οποίους αφορούν), σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης με αυτούς μπορεί να προβλέπονται και συνέπειες.
Και επίσης οι δήμοι (και γενικά οι ΟΤΑ) ΔΕΝ αποτελούν μέρος της εκτελεστικής εξουσιας.
Οι ΟΤΑ είναι αυτό που λέει οι τίτλος του Οργανισμοί Τοπικής Αυτυδιοίκησης και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (τουλάχιστον τυπικά) από την εκάστοτε κυβέρνηση.
:wave2:
devil's animal
10/08/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
:nono:
Όχι ακριβώς
Οι δήμοι (δηλαδή τα δημοτικά συμβούλια) έχουν την εξουσία έκδοσης πράξεων κανονιστικού περιεχομένου .
Εξουσία που τους παρέχεται απευθείας από το Σύνταγμα (άρθρο 43).
Οι πράξεις βέβαια αυτές, όπως σωστά είπατε, πρέπει να βρίσκονται εντός των ορίων που τους θέτει ο νόμος.
Όμως, οι πράξεις αυτές, ανήκουν στην ευρεία έννοια του νόμου.
Είναι δηλαδή δεσμευτικές για τους πολίτες (ή ορθότερα για αυτούς τους οποίους αφορούν), σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης με αυτούς μπορεί να προβλέπονται και συνέπειες.
Και επίσης οι δήμοι (και γενικά οι ΟΤΑ) ΔΕΝ αποτελούν μέρος της εκτελεστικής εξουσιας.
Οι ΟΤΑ είναι αυτό που λέει οι τίτλος του Οργανισμοί Τοπικής Αυτυδιοίκησης και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (τουλάχιστον τυπικά) από την εκάστοτε κυβέρνηση.
:wave2:
sergiosm
10/08/2010, 15:04
Παιδες οι περισσοτεροι που γραψατε ειστε Αθηναιοι παρτε το χαμπαρι μαζευτικατε πολυ εκει πανω και τρωγεστε σαν τα μυρμηγκια ολοι και ολα σας φταινε.Αντι να φροντισεται να εχετε καμια καθαρη παραλια σας φταινε τα μπαλακια σας:wave2:
Λεωνίδας
10/08/2010, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Παιδες οι περισσοτεροι που γραψατε ειστε Αθηναιοι παρτε το χαμπαρι μαζευτικατε πολυ εκει πανω και τρωγεστε σαν τα μυρμηγκια ολοι και ολα σας φταινε.Αντι να φροντισεται να εχετε καμια καθαρη παραλια σας φταινε τα μπαλακια σας:wave2: εγώ που είμαι Χανιώτης και μένω Αθήνα τι να πω δηλαδή :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(όσοι έχουν πάει Αγ. Μαρίνα - Πλατανιά καταλαβαίνουν :lol: )
Εσυ Λεωνιδα Χανιωτη εχεις αλλες ομορφιες που σε ζηλευουμε σου αρκει ενας πρωινος
(7 το πρωι λεμε) ελληνικος στο παλιο Λιμανι των Χανιων απολυτη ηρεμια και ομορφια:beer: :wave2:
Λεωνίδας
11/08/2010, 09:24
Εσυ Λεωνιδα Χανιωτη εχεις αλλες ομορφιες που σε ζηλευουμε σου αρκει ενας πρωινος
(7 το πρωι λεμε) ελληνικος στο παλιο Λιμανι των Χανιων απολυτη ηρεμια και ομορφια:beer: :wave2: ναι αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας :D
moutoulos
23/08/2010, 01:51
Παιδες οι περισσοτεροι που γραψατε ειστε Αθηναιοι παρτε το χαμπαρι μαζευτικατε πολυ εκει πανω
και τρωγεστε σαν τα μυρμηγκια ολοι και ολα σας φταινε.Αντι να φροντισεται να εχετε καμια καθαρη
παραλια σας φταινε τα μπαλακια σας:wave2:
Αυτό είναι απο τα πιο σωστά πόστ. Και εγώ ενοχλούμε αν ένα παιδάκι κλαίει μέσα στα αυτιά μου,
αλλά δεν το κάνω θέμα, και ούτε ζητάω να μπεί ταμπέλα.
Αλλά βέβαια όταν παίζουμε ρακέτες, και η μπάλα πρέπει να πέσει κάπου (εκτός ρακέτας), αυτό θα
είναι κεφάλι/σώμα, μιας και δεν θα βρεί κενό έδαφος απο το πολύ κόσμο.
Φαντάζομαι ενοχλούν και τα κουβαδάκια, απο τα παιδάκια, μιας και υπάρχει περίπτωση το παιδάκι να
φτιάξει καμιά γράνα (αν βρεί το παιδάκι άμμο, απο τα σώματα), με κίνδυνο να πέσει κανένας μέσα .
Να απαγορευτούν και αυτά ... :lol:
Το αστείο είναι οτι η ταμπέλα γράφει:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ, δηλαδή είναι ενοχλητικό το τικ/τακ, όταν γίνεται στην
παραλία χάμός ...
Τρέλα λέμε ... http://www.newsbeast.gr/media/arthro/11110/apagoreuodai-oi-raketes/
Μερικές φορές, καλά κάνουν οι ξένοι και γελάνε με μας ...
soter3gm
23/08/2010, 02:30
Πολλές φορές κάτι που φαίνεται σε αυτούς που το κάνουν φυσιολογικό. Αλλά σε αυτούς που το ανέχονται είναι τρελό. Πολλές φορές έχω πάει με τα παιδιά μου στο Καβούρι και κάνα δυο φορές έχουν χτυπήσει από μπαλάκια κάποιων που δεν το γνώριζαν το άθλημα.
Ασε που για να πας στη παραλία πρέπει να φορέσεις κράνος μη ν σου έρθει καμιά ξώφαλτσα και για να παίξουν τα παιδάκια θα πρέπει να παρακαλέσεις τον κάθε ...που παίζει να πάει πιο εκεί.
Σε παραλία στη λίμνη του Lugano Ελβετίας, είδα ταμπέλα που είχε διάφορα απαγορευτικά μεταξύ αυτών ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ
Εκεί δεν είναι διαφορετικά, που δεν διαμαρτύρεται κανένας ? θέλω να πω πως καμιά φορά πρέπει να ακούμε και αυτούς που ενοχλούνται είτε από τον θόρυβο είτε από την χρήση γενικός.
Εχετλαίος
23/08/2010, 02:43
Προ μιας εβδομάδας, στη Γεωργιούπολη Χανίων, δυο τρόμπες έπαιζαν καρφιά με ρακέτες δίπλα στον κόσμο. Επειδή ήτονε και καμιά δεκαριά κοπελάκια παραδίπλα τους παρακάλεσα να προσέχουν.
Με έγραψαν στα @@ τους.
Κάποια στιγμή φεύγει μια καρφωτή και χτυπά ενός σύντεκνού μου το κοπέλι στο μάτι.
Ε, τα λοιπά τα φαντάζεστε... (πρωκτολογική εξέταση και αφαίρεση ξένου σώματος -φαιοκίτρινου σφαιροειδούς αντικειμένου- στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Ρεθύμνου)
:D
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Προ μιας εβδομάδας, στη Γεωργιούπολη Χανίων, δυο τρόμπες έπαιζαν καρφιά με ρακέτες δίπλα στον κόσμο. Επειδή ήτονε και καμιά δεκαριά κοπελάκια παραδίπλα τους παρακάλεσα να προσέχουν.
Με έγραψαν στα @@ τους.
Κάποια στιγμή φεύγει μια καρφωτή και χτυπά ενός σύντεκνού μου το κοπέλι στο μάτι.
Ε, τα λοιπά τα φαντάζεστε... (πρωκτολογική εξέταση και αφαίρεση ξένου σώματος -φαιοκίτρινου σφαιροειδούς αντικειμένου- στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Ρεθύμνου)
:D
:mad:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ego_o_idios
23/08/2010, 04:31
Παιδες οι περισσοτεροι που γραψατε ειστε Αθηναιοι παρτε το χαμπαρι μαζευτικατε πολυ εκει πανω και τρωγεστε σαν τα μυρμηγκια ολοι και ολα σας φταινε.Αντι να φροντισεται να εχετε καμια καθαρη παραλια σας φταινε τα μπαλακια σας:wave2:
ti les more ke esi
pioi a8ineoi?
to 99 % tou pli8ismou tis a8inas ine kolovlaxoi ke kolovlaxes:lol:
pou mazeftikane stin a8ina ginane protevousianoi ke ferane ta komplex tous ke tis ili8ies sini8ies tous edo stin protevousa
ke exoune kani moda oles tis gifties tous
ke merikoi 8eloune ke isixia
ama 8elete isixia na pate sta xoria sas re:mad:
edo ine i poli tis fasarias leme eksatmisis mousikes ke oti alo goustaroume
siga min ksilosoume tin platia omonias ke valoume kan platani ke kamia gourna gia na nio8ete san to xorio sas
re oust
piso re oloi sta xoria sas mpastounovlaxoi
vlaxadera e vlaxadera:rotflmao: :rotflmao:
ego_o_idios
23/08/2010, 04:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Θέλετε να μας πείτε δηλαδή οτι το μπαλάκι κάνει πιο πολύ θόρυβο απο τη Σαρα και τη Μαρα Ναι,ενοχλούν οι ρακέτες απο κάποιους.Γι αυτούς τους κάποιους λοιπόν και επειδή είμαστε ανίκανοι να τους διαχειριστούμε η λύση είναι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ???Οκ.
kala re vegko me tin vespa
sto kavouri pas ke louzese?:eyepop:
eki pane alvanoi ta vradia ke sinousiazonte me omoe8nes despinides amfiropou i8ikis
ke meta pas ke ka8ese sta molismena touta xomata me ixnos alvanikou spermatos ke me kindino na paraminis egkios sta ksekoudouna..:uplate:
gia na pas eki kali mou prepi na kouvalas mia lamarina 50 pontous epi 2 metra paxous 5 xilioston na min pernane ta spermata pasalimeni me mikrovioktona gia epipleon prostasia
ke meta na aplonis apostiromenes gazes ke apo pano tin psa8a sou ke na pernis ke antisiliptika proliptika...
gia sinel8e ligo
pros lagonisi na pigenis kantina ftini to matapito mousiki orea analoga tinkinisi anikti mexri proias me diafora event oreos kosmos ase pou pame ke ton ximona gia zesto kafe ke tavlaki iperoxa leme
akou kavouri
ego_o_idios
23/08/2010, 04:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ που είμαι Χανιώτης και μένω Αθήνα τι να πω δηλαδή :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(όσοι έχουν πάει Αγ. Μαρίνα - Πλατανιά καταλαβαίνουν :lol: )
esena re den 8a se petixo:mad:
platania e?:mad:
na figis apo eki amesos:bigcry:
ke oxi den ise eki:bigcry:
den piges eki entaksi:bigcry:
asto dialo pia:bigcry: :bigcry:
min mou pis oti piges ke falaserna?:mad:
8a mprostogemiso to mousketo leme:mad:
alites e alites
Λεωνίδας
23/08/2010, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
esena re den 8a se petixo:mad:
platania e?:mad:
na figis apo eki amesos:bigcry:
ke oxi den ise eki:bigcry:
den piges eki entaksi:bigcry:
asto dialo pia:bigcry: :bigcry:
min mou pis oti piges ke falaserna?:mad:
8a mprostogemiso to mousketo leme:mad:
alites e alites
:rotflmao: :rotflmao: :a9: :a9:
Ωραίο είδος γυμναστικής η ρακέτα πάντως (στο τέταρτο έχω ξεμείνει). Που να παίξεις ρακέτες (όχι τένις), εκτός απο παραλία ρε παίδες? Για την ηχορύπανση της ταμπέλας LOL...σοβαρό λόγο βρήκε. Για τις οποιεσδήποτε απαγορεύσεις δημάρχων,προέδρων, καταστατικών πολυκατοικιών κλπ έχω να δηλώσω ότι δεν είναι πάνω απ το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους (με λίγο ψάξιμο στα παραθυράκια, σίγουρα τρέχεις τον Δήμαρχο ή τον αναγκάζεις ν αλλάξει ταμπέλα ζητώντας του πίσω και τα λεφτά των δημοτών που χάλασε για την ηλίθια ταμπέλα του, αλλά που τέτοια τύχη στο Ελλάντα). Πχ για ηχορύπανση θα έσερνα μαζί μου κ ένα μωράκι που το χει η δόλια η μάνα στη Βουλιαγμένη να ξεσκάσει (δίπλα στ αυτί μου) και σε db περνάει και ξετάπωτες yoshimura απο gsxr..οι ρακέτες απλά κλάιν μπροστά του.
Να απαγορευτούν οικογένειες με παιδιά κάτω των 7 ετών στις παραλίες. Τα άνω των 7 που παίζουν με κουβαδάκια δε και σε γεμίζουν νερά και άμμο να υπάρχουν φουσκωτοί του δήμου να σπάνε τους γονείς τους στο ξύλο. (ειρωνία για τη ΜΑΖΑ αν δε το πιάσατε οι εκ της ΜΑΖΑΣ)
Μ αρέσει που κάποιοι χαίρεστε που κάθε δήμαρχος, πρόεδρος, διαχειριστής μπορεί και καταφέρνει να καταργεί ακόμα και την ελευθερία σας με τόσο ηλίθιες προφάσεις. Θα μπορούσε να απαγορεύσει ρακέτες ώρες κοινής ησυχίας, στα 10μ απο λουόμενο ή τεσπά κάτι πιο νορμάλ...όχι ηχορύπανση, όχι με το έτσι θέλω για τόσο ηλίθιο λόγο και με αρκετούς υποστηρικτές επειδή τους ενοχλούν οι ρακέτες για όλους τους λόγους ΕΚΤΟΣ της ηχορύπανσης, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ?. Για τους αστυνομικούς δε, που έκαναν σύληψη και αυτόφωρο (γιατί τέτοια εντολή πήραν ώστε να γίνει ντόρος) ντροπή και αίσχος γιατί την επόμενη μέρα έπαιζαν ρακέτες σε άλλη παραλία..το δήμαρχο έπρεπε να συλλάβουν και κάθε δήμαρχο για κατάχρηση εξουσίας, εκδούλευση λουόμενων-δημοτών και σπατάλη χρημάτων των δημοτών.Εκεί να δεις ντόρο που θα έκαναν..αλλά το σκατό στην κάλτσα.
Υ.Γ Οι Λιμενικοί γιατί πληρώνονται?Για να σκάει η αστυνομία στις παραλίες? Αλλά ούτε αυτό μας πείραξε..ή απλά ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα οι άνθρωποι (λαθρεμπόριο, jet ski στο κεφάλι μας, παράνομη αλιεία) οπότε τους δικαιολογούμε.
soter3gm
26/08/2010, 05:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Πχ για ηχορύπανση θα έσερνα μαζί μου κ ένα μωράκι που το χει η δόλια η μάνα στη Βουλιαγμένη να ξεσκάσει (δίπλα στ αυτί μου) και σε db περνάει και ξετάπωτες yoshimura απο gsxr..οι ρακέτες απλά κλάιν μπροστά του.
Να απαγορευτούν οικογένειες με παιδιά κάτω των 7 ετών στις παραλίες. Τα άνω των 7 που παίζουν με κουβαδάκια δε και σε γεμίζουν νερά και άμμο να υπάρχουν φουσκωτοί του δήμου να σπάνε τους γονείς τους στο ξύλο. (ειρωνία για τη ΜΑΖΑ αν δε το πιάσατε οι εκ της ΜΑΖΑΣ)
Δεν ξέρω μαν αν έχεις παιδιά, :look: αν δεν έχεις σε δικαιολογώ, Ο.Κ!!
Αν κάνεις κάποια στιγμή όμως και σου βγουν φασαριόζικα, μην πας στη παραλία γιατί με τα δικά μου παρέα θα πρέπει να φύγουν όσοι θα είναι εκεί.:nono:
Βρες μια απόμερη και απόκρημνη παραλία να μην πατάει πόδι εκεί, και να έχει αρκετό χώρο για να παίζεις ρακέτες και να φωνάζουν τα παιδάκια σου με την ησυχία τους. :evil:
Θα πάω σε παραλία που δεν έχει απαγορευτικό Δημάρχου για παιδιά επειδή ο κόσμος δε μπορεί να βλέπει την αλλαγή πάνας και τις αντιαισθητικές κρέμες στα μούτρα του μωρού. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα αν έχω ή όχι παιδιά, είναι θέμα τι ανέχομαι και τι όχι. Δεν είναι η ηχορύπανση το θέμα με τη ρακέτα, κι αυτό είναι που μ ενοχλεί καθώς πολλοί δεν ενοχλήστε απ το θόρυβο της καν, αλλά στέκεστε στο πλευρό του δημάρχου. Επίσης μ ενοχλεί ο κάθε Δήμαρχος να βγάζει ότι απαγόρευση γουστάρει επειδή θα βρεί υποστηρικτές-πρόβατα σπαταλώντας χρήματα, κάνοντας ντόρο απλά στα μεσημεριανά και κινητοποιώντας την κάθε υπηρεσία που πληρώνουμε για άλλους λόγους. Εκλογές έρχονται, θα ψηφίσει και η γριά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ωραίο είδος γυμναστικής η ρακέτα πάντως (στο τέταρτο έχω ξεμείνει). Που να παίξεις ρακέτες (όχι τένις), εκτός απο παραλία ρε παίδες? Για την ηχορύπανση της ταμπέλας LOL...σοβαρό λόγο βρήκε. Για τις οποιεσδήποτε απαγορεύσεις δημάρχων,προέδρων, καταστατικών πολυκατοικιών κλπ έχω να δηλώσω ότι δεν είναι πάνω απ το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους (με λίγο ψάξιμο στα παραθυράκια, σίγουρα τρέχεις τον Δήμαρχο ή τον αναγκάζεις ν αλλάξει ταμπέλα ζητώντας του πίσω και τα λεφτά των δημοτών που χάλασε για την ηλίθια ταμπέλα του, αλλά που τέτοια τύχη στο Ελλάντα). Πχ για ηχορύπανση θα έσερνα μαζί μου κ ένα μωράκι που το χει η δόλια η μάνα στη Βουλιαγμένη να ξεσκάσει (δίπλα στ αυτί μου) και σε db περνάει και ξετάπωτες yoshimura απο gsxr..οι ρακέτες απλά κλάιν μπροστά του.
Μ αρέσει που κάποιοι χαίρεστε που κάθε δήμαρχος, πρόεδρος, διαχειριστής μπορεί και καταφέρνει να καταργεί ακόμα και την ελευθερία σας με τόσο ηλίθιες προφάσεις. Θα μπορούσε να απαγορεύσει ρακέτες ώρες κοινής ησυχίας, στα 10μ απο λουόμενο ή τεσπά κάτι πιο νορμάλ...όχι ηχορύπανση, όχι με το έτσι θέλω για τόσο ηλίθιο λόγο και με αρκετούς υποστηρικτές επειδή τους ενοχλούν οι ρακέτες για όλους τους λόγους ΕΚΤΟΣ της ηχορύπανσης, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ?. Για τους αστυνομικούς δε, που έκαναν σύληψη και αυτόφωρο (γιατί τέτοια εντολή πήραν ώστε να γίνει ντόρος) ντροπή και αίσχος γιατί την επόμενη μέρα έπαιζαν ρακέτες σε άλλη παραλία..το δήμαρχο έπρεπε να συλλάβουν και κάθε δήμαρχο για κατάχρηση εξουσίας, εκδούλευση λουόμενων-δημοτών και σπατάλη χρημάτων των δημοτών.Εκεί να δεις ντόρο που θα έκαναν..αλλά το σκατό στην κάλτσα.
Υ.Γ Οι Λιμενικοί γιατί πληρώνονται?Για να σκάει η αστυνομία στις παραλίες? Αλλά ούτε αυτό μας πείραξε..ή απλά ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα οι άνθρωποι (λαθρεμπόριο, jet ski στο κεφάλι μας, παράνομη αλιεία) οπότε τους δικαιολογούμε.
:beer:
Το κουρασατε με τις ρακετες και το καλοκαιρι εφυγε.
Προταση:οσοι γουσταρουν ρακετες κι αφου ο δημαρχος απαγορευει το παιχνιδι στην παραλια μαζευονται ( οχι σαν διαδηλωση του κκε-μλ ) μπαινουν μεχρι τη μεση στη θαλασσα και παιζουν.:lol:
Όταν σας πονάει το κεφάλι σας το κόβετε? :confused: