PDA

View Full Version : DIE Polizei

Ichigo
27/07/2010, 07:27
Παίζει και να χει ξαναμπεί. Αλλά αν ερχόταν και δω αυτή η μόδα θα κλαίγανε μανούλες :D
Φωτογραφιούλα και βιντεάκι επί τόπου !!!
:D

http://www.youtube.com/watch?v=zB55Irz697U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7P7cjqjQLwc&feature=related

miscelano
27/07/2010, 07:46
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

DUKASII
27/07/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Παίζει και να χει ξαναμπεί. Αλλά αν ερχόταν και δω αυτή η μόδα θα κλαίγανε μανούλες :D
Φωτογραφιούλα και βιντεάκι επί τόπου !!!
:D

http://www.youtube.com/watch?v=zB55Irz697U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7P7cjqjQLwc&feature=related
γαμω τη φαση..θα μπορεις να του πεις..αντε κατσε και σε εκεινη τη φουρκετα και τραβα μερικα πλανα στην εξοδο που θα βγω με σουζα πλαγιασμενος να το ανεβασουμε μετα μοτο να ψαρωσουνε τα κουλαδια..:bawl: :lol: :rotflmao:

glargkatzis
28/07/2010, 04:04
μου θύμισε την ομάδα ΔΙΑΣ :D :D :D

vaska
28/07/2010, 04:16
Καλό, ρουφιάνοι με BMW.

Πολιτισμός φίλε μου.

el_hymador
28/07/2010, 04:19
Μακαρι να ερθει και στην Ελλαδα αυτο...να τραβα βιντεο και τους μαλακες στα αυτοκινητα που μιλανε στα κινητα και τα κοκκινα που τα περνανε λες και δεν υπαρχουν και, και , και...

...σε κανα τριμηνο δεν θα ειχαμε τρυπες στην οικονομια, γεματα θα ηταν τα ταμεια!!! :D

georgio
30/07/2010, 08:34
Να έρθει... αλλά μπορώ κάνω κι εγώ το ίδιο;;; :D

TROOPER
30/07/2010, 10:17
ααα κι αλλο ωραιο θρεντιδιο!!!

τι χαρα!!!

:lol: :lol: :lol:

chr1s_86
01/08/2010, 02:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Να έρθει... αλλά μπορώ κάνω κι εγώ το ίδιο;;; :D

Για πες για πες....; Να βιντεοσκοπούμε δικάβαλα v-strom με πινακίδες EA #### που κάνουν σούζες σε πεζόδρομο; :winka:

mikros boudas
01/08/2010, 08:18
και φυσικα εχουν και αστυνομια με αμαξια Bmw και ακριβως το ιδιο συστημα.
και εχει πλακα οταν ρωτανε αν τρεχατε κλπ λενε οι αλλοι "οχι οχι" και μετα δειχνουν το βιντεο με σφηνες και +50χλμ απο το οριο :lol: :lol:

bikersinside
20/08/2010, 18:10
:dizzy:

ακομα ειμαστε πισω και αν ερθει αντε για κανα μηνα θα δουλεψει...

xristos x
20/08/2010, 18:38
Καλό, ρουφιάνοι με BMW. Πολιτισμός φίλε μου.

Και να τον ειδε λεει ο γληγορος και να σκεφτηκε οτι θα τον κερασει ice tea τον μπεμβεδακια απο μεσα του... :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JZER40
20/08/2010, 18:40
Για πες για πες....; Να βιντεοσκοπούμε δικάβαλα v-strom με πινακίδες EA #### που κάνουν σούζες σε πεζόδρομο;

Οταν ο αστυνομικός όμως στην χαρίζει είναι καλά........12 μήνες εκτώσεις κάνουν στις ποινές....

Αν φιλαράκι οι Ελληνες αστυνομικοί γίνονταν Γερμανοί εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...

blackbusa
20/08/2010, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Οταν ο αστυνομικός όμως στην χαρίζει είναι καλά........12 μήνες εκτώσεις κάνουν στις ποινές....

Αν φιλαράκι οι Ελληνες αστυνομικοί γίνονταν Γερμανοί εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...

αν φιλαρακι η ελληνες γινοντουσαν γερμανοι δεν θα ειχαμε αστυνομια...θα κοβοντουσαν σχεδον ολοι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

liakaros
20/08/2010, 19:14
Καλα ειδατε στο πρωτο video γυρω στο 10:00 που σΜπρωχνει ο τροχαιος το μηχανακι να παρει μπρος??:eyepop:

Μωρε μπραβο...

georgio
21/08/2010, 05:36

πρέπει να απαντήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος εδώ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

Και μετά λέτε ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακοί, ότι όλοι είναι σκατόμπατσοι κλπ. Το ίδιο δεν έκανες τώρα; Επειδή καβαλάει μηχανή είναι αλήτης, τσαντάκιας, μηχανόβιος που παραβιάζει τον ΚΟΚ συστηματικά ε; :sad:

Ας μας πει κιόλας τι γίνεται στη Γερμανία μιας και πήγε τώρα δα για τον αγώνα...

Και να προτείνω και κάτι άλλο, on-board κάμερα η οποία θα ανάβει με το που γυρίσει το κλειδί όπως ανάβουν τα φώτα. Οπότε όταν βλέπουμε την κυρά Μαρία στο δεύτερο να ποτίζει της γλάστρες να ξέρουμε...

devil's animal
21/08/2010, 06:02
τα κουλαδια μονο με καμια 'κατοστη πηγαινουν σε τετοιους δρομους...:rolleyes:

γι'αυτο το συστημα ειναι να πηγαινεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με 150-160 σε επαρχιακο και σε αυτοκινητοδρομο απλα να διακτινιζεσαι...
να δουμε τοτε ο τροχαιος θα σε ακολουθησει?? και καλυμενες φυσικα οι πινακιδες, ετσι??:smokin:

ας ερθουν να το κανουν αυτο στον Αγιο,να γελασει καθε πικραμενος...
:lol: :lol: :lol:

Delfian
21/08/2010, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

γι'αυτο το συστημα ειναι να πηγαινεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με 150-160 σε επαρχιακο και σε αυτοκινητοδρομο απλα να διακτινιζεσαι...
να δουμε τοτε ο τροχαιος θα σε ακολουθησει?? και καλυμενες φυσικα οι πινακιδες, ετσι??:smokin:

ας ερθουν να το κανουν αυτο στον Αγιο,να γελασει καθε πικραμενος...
:lol: :lol: :lol: [/B]

Άντε και το κάνουν, σε παίρνουν στο κυνήγι με 150-160 , φτάνουν και 200. Δυο τρία παλικάρια να τσακιστούν και να ''πετάξουν'' λόγω της καταδίωξης (και επειδη δεν θα έχουν σταματήσει για τον έλεγχο προφανώς) θα βρίζουμε τους μπάτσους που τα κυνήγησαν και θα λέμε και κρίμα τα παιδιά.

Μυαλό δεν βάζουμε...

frappe rider
21/08/2010, 17:31
πρέπει να απαντήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος εδώ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

Και μετά λέτε ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακοί, ότι όλοι είναι σκατόμπατσοι κλπ. Το ίδιο δεν έκανες τώρα; Επειδή καβαλάει μηχανή είναι αλήτης, τσαντάκιας, μηχανόβιος που παραβιάζει τον ΚΟΚ συστηματικά ε; :sad:

Ας μας πει κιόλας τι γίνεται στη Γερμανία μιας και πήγε τώρα δα για τον αγώνα...

Και να προτείνω και κάτι άλλο, on-board κάμερα η οποία θα ανάβει με το που γυρίσει το κλειδί όπως ανάβουν τα φώτα. Οπότε όταν βλέπουμε την κυρά Μαρία στο δεύτερο να ποτίζει της γλάστρες να ξέρουμε...

Είναι γνωστή ακόμη η επωδός των νεαρών Σπαρτιατών, που απευθυνόμενοι στο χορό των γερόντων δήλωναν: «'Αμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες», που σημαίνει: «Μα εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι», δεν θεωρώ ότι δεν κατάλαβες τι θέλει να πεί ο JZER40, εκτός και αν το έχεις στην υπογραφή σου μόνο για εντυπωσιασμό.

:beer:

devil's animal
21/08/2010, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
Άντε και το κάνουν, σε παίρνουν στο κυνήγι με 150-160 , φτάνουν και 200. Δυο τρία παλικάρια να τσακιστούν και να ''πετάξουν'' λόγω της καταδίωξης (και επειδη δεν θα έχουν σταματήσει για τον έλεγχο προφανώς) θα βρίζουμε τους μπάτσους που τα κυνήγησαν και θα λέμε και κρίμα τα παιδιά.

Μυαλό δεν βάζουμε...

εγω πονταρω οτι θα τσακιστουν πρωτα οι μπατσοι αδερφε...ή στην καλυτερη ΔΕΝ θα ακολουθησουν.
:wave2:

chr1s_86
21/08/2010, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Για πες για πες....; Να βιντεοσκοπούμε δικάβαλα v-strom με πινακίδες EA #### που κάνουν σούζες σε πεζόδρομο; :winka:

Αν κάποιος βγάζει συμπέρασμα από το παραπάνω σχόλιο/απάντηση παρακαλώ να μου εξηγήσει να καταλάβω κι εγώ, ευχαριστώ.

JZER40
22/08/2010, 07:10
Φίλε μου χωρίς καμμιά διάθεση αντιπαράθεσης καλοκαιριάτικα εννοώ ότι αν ήσουν στην Γερμανία σίγουρα δεν θα έβλεπες αστυνομικούς να κάνουν καγκουριές ,από την άλλη όμως θα πήγαινες με τον ΚΟΚ σαν ευαγγέλιο....

Στην γερμανία και σε άλλα "πολιτισμένα" κράτη αν το όριο είναι 50 και πάς 52 την έφαγες...

Εδώ ο αστυνομικός θα πιάσει την κουβεντούλα,θα κα΄νει το σκόντο του,μπορεί να μην σε γράψει και καθόλου γιατί σε συμπάθησε και μετά αφού σε χαιρετήσει μπορεί να κάνει και την μαλακία του.......

Το γιατί το "πολιτισμένα "το έβαλα σε εισαγωγικά είναι γιατί προσωπικά δεν θα μπορούσα να ζήσω σε τέτοιο κράτος αν και καμμιά φορά σε μεμονωμένα περιστατικά ζηλεύω την αποτελεσματικότητά που έχουν.....

Το να πηγαίνουμε για 10 μέρες εξωτερικό και γυρνώντας να βρίζουμε την ελλάδα έιναι σύνηθες φαινόμενο......Για πηγαίνετε όμως να ζήσετε εκεί.....θα αντέξετε?/

objecto
22/08/2010, 09:30
Παιδες πιθανόν να έχουμε συντομα πολλά τέτοια, δεν εχω ακουσει κάτι βεβαια, απλα σκέφτομαι οτι θα κάνουν τα πάντα για να κονομησουν λόγω του ΔΝΤ και των ελλειμάτων. Οποτε δεν θα μου φαινοταν και απιθανο.

georgio
22/08/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Είναι γνωστή ακόμη η επωδός των νεαρών Σπαρτιατών, που απευθυνόμενοι στο χορό των γερόντων δήλωναν: «'Αμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες», που σημαίνει: «Μα εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι», δεν θεωρώ ότι δεν κατάλαβες τι θέλει να πεί ο JZER40, εκτός και αν το έχεις στην υπογραφή σου μόνο για εντυπωσιασμό.

:beer:

Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες κάποια πράγματα...

Ο JZER40 προσβάλει τον chris υποθέτοντας ότι κάνει συνέχεια παραβάσεις και θα έτρωγε τα πρόστιμα αβέρτα. Λες και ξέρει πως οδηγεί ή τι δουλειά κάνει και πόσα βγάζει. Εσύ τη λες σε εμένα ότι έχω για εντυπωσιασμό την υπογραφή, χωρίς να βλέπω που αντιφάσκει αυτό που έγραψα με την υπογραφή μου, πόσο μάλλον όταν λίγοι θα ξέρουν τι είναι και τι σημαίνει.
Άμα καθόμασταν σε ένα καφέ απέναντι έτσι θα μας μιλάγατε; :confused:

alexis_d
23/08/2010, 14:57
και χαιρετιούνται κιόλας....Εδω θα έβριζες πρίν καν την σβήσεις...

JZER40
23/08/2010, 16:14
Δεν νομίζω να πρόσβαλα κανέναν........Δεν έχω καν τετοια διάθεση....

Τώρα αν εσύ θες να βγάλεις απωθημένα και να αρχίσεις αντιπαράθεση , αλλάζει και το σταματάω εδω για να μην στην σπάσω όταν εκτονώνεσαι....

frappe rider
24/08/2010, 01:52
Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες κάποια πράγματα...

Ο JZER40 προσβάλει τον chris υποθέτοντας ότι κάνει συνέχεια παραβάσεις και θα έτρωγε τα πρόστιμα αβέρτα. Λες και ξέρει πως οδηγεί ή τι δουλειά κάνει και πόσα βγάζει. Εσύ τη λες σε εμένα ότι έχω για εντυπωσιασμό την υπογραφή, χωρίς να βλέπω που αντιφάσκει αυτό που έγραψα με την υπογραφή μου, πόσο μάλλον όταν λίγοι θα ξέρουν τι είναι και τι σημαίνει.
Άμα καθόμασταν σε ένα καφέ απέναντι έτσι θα μας μιλάγατε; :confused:

Και πάλι δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, ούτε και το περιμένω δηλαδή...

Σε καφέ να καθόμασταν απέναντι ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι λέσχη εδώ φόρουμ είναι...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση περίπου στον ενάμιση χρόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι η αφέλεια-για να μη πω τίποτε άλλο- μερικών να δηλώνουν ιδιότητες σε ένα κατ' εξοχήν εχθρικό προς αυτούς χώρο :wave2:

:a56:

georgio
24/08/2010, 07:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
[...]
Σε καφέ να καθόμασταν απέναντι ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι λέσχη εδώ φόρουμ είναι...
[...]

Καλύφθηκα πλήρως.

filipp0s
24/08/2010, 07:30
Καλύφθηκα πλήρως.

ασ' τον φιλαρακι μην ασχολεισαι. Ο απο πανω σου εχει φαει καμμια δεκαρια μπαν σ' αυτο το φορουμ με ισαριθμα νικνειμ βεβαια. Αστον να λεει οτι διαβαζει μονο εναμιση χρονο...

bavarian/frappe rider το πιασες το υπονοούμενο? :winka:

JZER40
24/08/2010, 10:37
Αυτό που μου κάνει εντύπωση περίπου στον ενάμιση χρόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι η αφέλεια-για να μη πω τίποτε άλλο- μερικών να δηλώνουν ιδιότητες σε ένα κατ' εξοχήν εχθρικό προς αυτούς χώρο

Εσύ από ότι διαβάζω αλλάζεις νικνειμ για να μπαίνεις σε φόρουμ που θεωρείς φιλικό αλλά σε έχει μπανάρει....

:wave2: :wave2: :wave2: