PDA

View Full Version : Πώς αντιδράτε;

jtoros
27/07/2010, 15:31
Σήμερα, γυρνώντας στο σπίτι, πέρασα δίπλα από ένα, κάποια στιγμή παρκαρισμένο και εκείνη την ώρα πεσμένο, V-Strom.

Σϊγουρα το έριξε ο φωστήρας που έκανε όπισθεν με το τουτού του και δεν το είδε. Το μηχανάκι είχε βρει με το τιμόνι (στο σημείο της γκαζιέρας) σε αυτά τα κολωνάκια (βαμμένα σκούρο πράσινο και με καμιά 10αριά εκατοστά διάμετρο) που αποτρέπουν το "καβάλημα" του πεζοδρομίου από 4τροχα, και στηρίζονταν από εκεί (δεν "ξάπλωσε" στο δρόμο).

Πώς αντιδράτε σε τέτοιες περιπτώσεις; Πέρα από το σφίξιμο στο στήθος και τα ενδεχόμενα γ@μωστ@υρίδ@. Σκέφτεστε να το σηκώσετε;

Ktm.Prestige
28/07/2010, 03:20
Κοίτα , καλό θα ήταν να πας να το σηκώσεις του καημένου συναθρώπου σου αλλά το πιο πιθανό είναι να βρείς τον μπελά σου , ότι εσυ την έριξες , οτι πας να την κλέψεις και αντε μετά να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας!!
Στην κρίση της στιγμής...
:beer:

el_hymador
28/07/2010, 03:36
Μπορει να το εχω ξαναγραψει...

Ημουν για μπυρα μια φορα σε ενα απο τα μαγαζια της Φ.Νεγρη, φατσα ειχα ενα στενακι οπου και ηταν παρκαρισμενο ενα παπι...σε μια φαση το σταθυμευμενο μπροστα απο το παπι αμαξι παει να ξεπρακαρει και οχι μονο ριχνει, αλλα παιρνει και απο κατω το παπι με την οπισθεν...εγω ηδη εχω απομνημονευσει τη πινακιδα του μ@λ@κ@ γιατι την ψυλιαζαομαι οτι θα την κανει και φυσικα αυτό εγινε, την εκανε με ελαφρα...

Παω στο μπαρ, παιρνω ενα χαρτακι και σημειωνω τον αριθμο του βλακα, γραφοντας παραλληλα πως ειδα αυτο, σε χτυπησε αυτος, ειμαι ο ταδε (και τηλεφωνο) και ερχομαι μαρτυρας αν θες. Σηκωνουμε το παπι, εχει γινει ψιλομπουρδελο και ξαναπαω στο μαγαζι να συνεχισω το ποτο μου, αν ερχοταν ο ιδιοκτητης του παπιου πριν φυγω θα του εδινα το σημειωμα, αν εφευγα εγω πιο νωρις θα του αφηνα το σημειωμα στο παπι...

Σε καποια φαση σκαει ζευγαρι νεαρο και παει προς το παπι, βγαινω εξω εγω και λεω του τυπου το story, εχω ολα τα στοιχεια κτλ-κτλ...πεταγεται η κ@ριολα που τον συνοδευε και μου αρχιζει τα "και ποιος εισαι εσυ;" μηπως εσυ το εριξες και πας να μας παραμυθιασεις τωρα;" και κατι τετοια κουλα...

τα παιρνω και εγω και δεν τους εδωσα τιποτα...το πεταξα το σημειωμα!

DimChios
28/07/2010, 04:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....πεταγεται η κ@ριολα που τον συνοδευε και μου αρχιζει τα "και ποιος εισαι εσυ;" μηπως εσυ το εριξες και πας να μας παραμυθιασεις τωρα;" και κατι τετοια κουλα...

τα παιρνω και εγω και δεν τους εδωσα τιποτα...το πεταξα το σημειωμα!

καλος μλκας ηταν κι αυτος!

Τη γυναικα που του ταιριαζει εχει!

:wave2:

DeusEx
28/07/2010, 05:49
καλα κ αυτος τι εκανε ??!??!?!

καθοταν κ ακουγε την κ@ριολα να στα χωνει?

δεν σε υπερασπιστηκε?

:confused:

John Steed
29/07/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Πώς αντιδράτε σε τέτοιες περιπτώσεις; Πέρα από το σφίξιμο στο στήθος και τα ενδεχόμενα γ@μωστ@υρίδ@. Σκέφτεστε να το σηκώσετε;

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ εχθές, που είδα μια βέσπα να ακουμπάει στο πορτ-μπαγκαζ ενός αυτοκινήτου. Ακόμα αμφιταλαντεύομαι...

Γράψτε καμία άποψη παιδιά!!!!

:wave2: :wave2:

zolotas
29/07/2010, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πεταγεται η κ@ριολα που τον συνοδευε και μου αρχιζει τα "και ποιος εισαι εσυ;"

ο μαλακας της υποθεσης :lol: που ασχολειται με τον καθε πικραμενο :rolleyes:

dmf
29/07/2010, 13:38
α να ρωτησω. Αν σου ριξουν την μηχανη και αυτη πεσει πανω σε 3ο οχημα, τοτε πρεπει να πληρωσεις και απο πανω; :look:

tai
29/07/2010, 13:49
οχι! ο υπαίτιος του ατυχήματος πληρώνει ΟΛΕΣ της ζημίες που προκλήθηκαν

Allst@rf
29/07/2010, 17:48
τελικά οι γυναίκες ,ώρες-ώρες, θέλουν πολύ ξύλο...

mizz
29/07/2010, 18:30
εγώ σε αντίστοιχη φάση όπου ένας σουρωμένος στούκαρε παρκαρισμένο αμάξι και την έκανε με ελαφρά, σημείωσα τη πινακίδα του και το κιν μου κλπ και άφησα χαρτάκι στο αμάξι και τελικά ο τυπάς αποζημιώθηκε με ευχαρίστησε 1000 φορές και ήθελε να με κεράσει και μπύρα! :sun:

TROOPER
30/07/2010, 09:56
το σηκωνω παντα!

Allst@rf
30/07/2010, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το σηκωνω παντα!

ρε τρούπ μαζί σου ρε φίλε ,αλλά ο καλός καλό δε βλέπει ,γαμώ το στανιό μου...

TROOPER
30/07/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

το παιζω.

DimChios
30/07/2010, 10:39
το παιζω.

:smokin:

TROOPER
30/07/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:smokin:

ημουνα σιγουρος οτι θα πεταγοσουνα !!!:lol: :lol: :lol:

DimChios
30/07/2010, 10:50
ημουνα σιγουρος οτι θα πεταγοσουνα !!!:lol: :lol: :lol:

:blush: :ninja:

NAYAGOS
30/07/2010, 10:57
εγω παιδια τα σηκωνω και πολλες τυχαινει να κανουνε και υπερχιλιση τα μηχανακια ,ενας μαλακας να βρεθει να πεταξει κανενα τσιγγαρο ,θα γινει χαμος και παει και το μηχανακι

τωρα η αληθεια ειναι οτι μπορει να βρεις τον μπελα σου οπως στην προηγουμενη φαση με την γκομενα που ειπε ο φιλος αλλα αν τυχει κατι τετοιο τα παιρνεις τους λες δεν γ@μ.....στε και φευγεις

stavrogin
30/07/2010, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Ο λαος το χει προβλεψει. "κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο"

Επισης λενε οι νεοτεροι: "Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται "

Καλητερα για μενα να βαριεσαι να το σηκωσεις ή για να μη λερωθεις παρα να "φοβασαι" τις συνεπειες.