Σύνδεση

View Full Version : Body Armour ή καλοκαιρινό μπουφάν

nikomaxia
27/07/2010, 17:44
Επειδή οι διακοπές πλησιάζουν (5 και σήμερα) αλλά με την ζέστη δεν την παλεύω αλλά θέλω να κάνω και τα χιλιόμετρά μου με ασφάλεια τί προτείνετε; body armour ή καλοκαιρινό μπουφάν;
Εμφανισιακά σίγουρα υπερτερεί το μπουφάν και το βάζεις το βραδάκι προς παραλία μεριά για κανα ποτάκι. Αλλά σκέφτομαι ότι την ημέρα που θα ταξιδεύω θα στάζω από τον ιδρώτα. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο προσφέρει προστασία σε ταχύτητες εθνικής 120+.
Ο θώρακας είναι μεν ασφαλέστερος αλλά είσαι και σαν τον robocop...

Η μηχανή που έχω είναι Vstrom 650.

Πείτε μου καμιά γνώμη και αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο.

Ευχαριστώ.

nibo
27/07/2010, 18:26
προτεινω καλακαιρινο μπουφαν για την χρηση που το θελεις
εχω και τα 2, τον θωρακα-μπλουζα τον φοραω στο χωμα μονο. Δεν βολευει για καθημερινη χρηση σε σχεση με το μπουφαν

MitsosNaked
28/07/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Επειδή οι διακοπές πλησιάζουν (5 και σήμερα) αλλά με την ζέστη δεν την παλεύω αλλά θέλω να κάνω και τα χιλιόμετρά μου με ασφάλεια τί προτείνετε; body armour ή καλοκαιρινό μπουφάν;
Εμφανισιακά σίγουρα υπερτερεί το μπουφάν και το βάζεις το βραδάκι προς παραλία μεριά για κανα ποτάκι. Αλλά σκέφτομαι ότι την ημέρα που θα ταξιδεύω θα στάζω από τον ιδρώτα. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο προσφέρει προστασία σε ταχύτητες εθνικής 120+.
Ο θώρακας είναι μεν ασφαλέστερος αλλά είσαι και σαν τον robocop...

Η μηχανή που έχω είναι Vstrom 650.

Πείτε μου καμιά γνώμη και αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο.

Ευχαριστώ.

To body armor ειναι σχεδιασμενο να φοριεται μεσα απο μπουφαν ΠΑΝΤΑ. Οι ελαστικοι συνδεσμοι που κρατανε τα προστατευτικα δεν ειναι αρκετα σφιχτοι απο μονοι τους ωστε να μεινουν στη ιδια θεση και να μην μετακινηθουν. Ειδικα για το ταξιδι δεν το συζηταμε καν. Και για να ειμεθα ειλικρινεις, για ταξιδι Ε.Ο δεν υπαρχει καλυτερο απο το δερματινο. Οσο κινεισαι γρηγορα, δεν θα ζεσταινεσαι.

MAG/FMX
29/07/2010, 10:07
Εγω εχω απολα , αλλα με την ζεστη δεν........... Αυτο ομως που δεν αποχωριζομαι ειναι το διατρητο γιλεκο με προστασια πλατης

transalpblack
29/07/2010, 10:22
Μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν μπουφάν.
Κυριακή γύρισα από Αγρίνιο και δεν το μετάνοιωσα ούτε μία στιγμή.
Ούτε ο αέρας που σε χτυπάει πάνω από τα 120 σε ενοχλεί, ούτε ο ήλιος σου καίει τα χέρια ούτε εντομάκια και πετραδάκια χτυπάνε στα χέρια σου, ούτε τίποτα.
Άσε που σε (μακρυά από εμάς) περίπτωση πτώσης είσαι πιο προστατευμένος.

LOUKILOUK
29/07/2010, 12:24
Για εθνικές οδούς μπουφάν κορντούρα ή δερμάτινο ΜΟΝΟ... πάνω κάτω εννοείτε όπως και μπότες- γάντια... :beer: :wave2:

vaska
29/07/2010, 12:43
Χρειάζονται προστασίες με το V-STROM?????
Αφού το μηχανάκι είναι υπερπύραυλος......

:beer: :beer:

nikomaxia
31/07/2010, 17:48
Τελικά πήρα από Μεσογείων 64 το Revit Air.
Ευχαριστώ!

SVX
31/07/2010, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Τελικά πήρα από Μεσογείων 64 το Revit Air.
Ευχαριστώ!

ποσο βγηκε?

nikomaxia
31/07/2010, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ποσο βγηκε?

Με την έκπτωση ήρθε στα 140€ το πιο φθηνό ήταν στο δίκυκλο στην Βουλιαγμενης στα 135 αλλά δεν είχε λευκό στο νούμερό μου.