View Full Version : φιλικα προς μηχανοβιους ξενοδοχεια
Εντος Ελλαδως , συγκεκριμενα θελω προτασεις για διαμονη σε φθηνα τρικλινα hotel - hostels και σε camping Που αξιζουν στις παρακατω πολεις . το budget για ξενοδοχεια ανα ημερα κανενα 60αρι ειναι εφικτο η τα πραγματα εχουν ξεφυγει?
1 ) Καστορια
2) Λευκαδα
3) Καλαβρυτα
4) Μονεμβασια
5) Ναυπλιο
6) Βολο η πηλιο
μπορειτε να βαζεται και απο αλλες περιοχες εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο αν υπαρχει ας μεταφερθει.
7)τολο αργολιδας
8)χανια
9)γυθειο(με 67 ευρω για τρικλινο)
γυρω στα 60 με 70 ευρω τη βραδια για δικλινο
mpes sto kastoria.gr kai tha vreis thlefona.to katerina to exei enas tupos me r1 kai goustarei na mas exei pelates.twra gia times den kserw pare thl.
Uriah Heep
30/07/2010, 18:05
Πάντα τέτοια!
:beer: :beer: :beer:
hollander
31/07/2010, 13:51
Φιλε μου, Μονεμβασιά σε τρίκλινο με 60 ευρώ αυτή την περίοδο είναι λίγο δύσκολα. Θα κάνω μια επαφή όμως και θα σε ενημερώσω.
pepes1gr
02/08/2010, 05:34
Με μιά πρόχειρη ματιά στο booikng βρήκα για καστοριά από 45 έως......
Κοίτα με τις ημερομηνίες που σε συμφέρει.:beer:
7gibernau
02/08/2010, 08:34
αν θες για τολο(7 χλμ απο ναυπλιο)στειλε μου πμ τις μερες που εχεις σκοπο να κανεις τις διακοπες σου,ποσα ατομα ειστε,ποσες μερες κτλ......
KOSTAS-ER6
02/08/2010, 10:06
εχεις βρει Λευκαδα τετοιες τιμες?
αν ναι πες κ ονομα γιατι εκει θα παμε κ δεν εκλεισα τιποτα ακομη....αν δε βρω camping!!
λευκαδα καμπινγκ και εμεις αλλα μολις εφαγα την πρωτη ηττα το καμπινγκ στην μονεμβασια εκλεισε και δεν υπαρχει αλλο :confused: ειναι δυνατων ?
KOSTAS-ER6
02/08/2010, 11:13
ειπα κ εγω, γιατι μεσα στον Αυγουστο δωματιο με 60ε ουτε για πλακα δεν παιζει!!!
Δες το πλησιεστερο στην περιοχη που σε ενδιαφερει
http://www.e-camping.gr/portal/