Σύνδεση

View Full Version : Έχουμε και τέτοιους... στις τάξεις μας

vaska
02/08/2010, 03:57
Απάνθρωπη πράξη
Άγνωστος δηλητηρίασε εκατοντάδες περιστέρια στην πλατεία Κοτζιά
Αθήνα - Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 [ 09:04 ]

Περί τα 500 νεκρά περιστέρια περισυνέλεξαν από την πλατεία Κοτζιά τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων. Για την απάνθρωπη αυτή πράξη φέρεται ως υπεύθυνος ένας νεαρός μοτοσυκλετιστής που εθεάθη να ταΐζει τα περιστέρια με σπόρους, προφανώς δηλητηριασμένους.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες, Κυριακή, νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο μοτοσυκλετιστής στάθμευσε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο, και φορώντας κράνος, τάισε τα εκατοντάδες περιστέρια.

Μισή ώρα μετά την αναχώρησή του, η πλατεία ήταν γεμάτη νεκρά πουλιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231054150#ixzz0vQmPzcTs

τι να πει κανείς......

Shaolin Monk
02/08/2010, 03:59
:mad: Το @ρφιδι. Ατοφια και καθαρη κακια.

cosgili
02/08/2010, 04:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Απάνθρωπη πράξη
Άγνωστος δηλητηρίασε εκατοντάδες περιστέρια στην πλατεία Κοτζιά
Αθήνα - Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 [ 09:04 ]

Περί τα 500 νεκρά περιστέρια περισυνέλεξαν από την πλατεία Κοτζιά τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων. Για την απάνθρωπη αυτή πράξη φέρεται ως υπεύθυνος ένας νεαρός μοτοσυκλετιστής που εθεάθη να ταΐζει τα περιστέρια με σπόρους, προφανώς δηλητηριασμένους.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες, Κυριακή, νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο μοτοσυκλετιστής στάθμευσε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο, και φορώντας κράνος, τάισε τα εκατοντάδες περιστέρια.

Μισή ώρα μετά την αναχώρησή του, η πλατεία ήταν γεμάτη νεκρά πουλιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231054150#ixzz0vQmPzcTs

τι να πει κανείς...... Περιττευει να πω πως τις περισσοτερες φορες υπαρχει δολος... μηπως ο δημος λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο...:rolleyes:

harris_x
02/08/2010, 04:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
... μηπως ο δημος λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο...:rolleyes:
Λυπάμαι που το λέω, αλλά σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο.
:mad:

makis206
02/08/2010, 04:11
Σωστά, τι να πει κανείς.. αν δεν το πετύχεις το κωλοπαίδι να το κάνεις να μετανιώνει την κάθε στιγμή που πατάει σ'αυτόν τον πλανήτη τι να σου κάνουν τα λόγια κι οι κατάρες..

Προ καιρού ανέβηκα στην Αθήνα για μερικές ώρες για να παραδώσω το CBF στον νέο του κάτοχο, περιμένοντάς τον στην πλατεία δίπλα στη στάση του ηλεκτρικού στον Πειραιά παρακολουθούσα τα γεροντάκια που έριχναν στα περιστέρια ψίχουλα από ψωμί και κουλούρια, ήταν ιδιαίτερα μαγικό να βλέπεις ένα φτωχαδάκι να παίρνει ζωή και χαμόγελο από κάτι τόσο απλό έστω και στιγμαία.. αλλά έτσι πάει δυστυχώς, υπάρχει κι η ασχήμια πέρα απ'την ομορφιά σ'αυτή τη ζωή..

:sad:

cosgili
02/08/2010, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σωστά, τι να πει κανείς.. αν δεν το πετύχεις το κωλοπαίδι να το κάνεις να μετανιώνει την κάθε στιγμή που πατάει σ'αυτόν τον πλανήτη τι να σου κάνουν τα λόγια κι οι κατάρες..

Προ καιρού ανέβηκα στην Αθήνα για μερικές ώρες για να παραδώσω το CBF στον νέο του κάτοχο, περιμένοντάς τον στην πλατεία δίπλα στη στάση του ηλεκτρικού στον Πειραιά παρακολουθούσα τα γεροντάκια που έριχναν στα περιστέρια ψίχουλα από ψωμί και κουλούρια, ήταν ιδιαίτερα μαγικό να βλέπεις ένα φτωχαδάκι να παίρνει ζωή και χαμόγελο από κάτι τόσο απλό έστω και στιγμαία.. αλλά έτσι πάει δυστυχώς, υπάρχει κι η ασχήμια πέρα απ'την ομορφιά σ'αυτή τη ζωή..

:sad: Ναι αδερφε ασχημια και ομορφια σε μια ισορροπια...εδω παμε να φερουμε τα πανω κατω. Πλεον αποτελει ειδηση μια ομορφη στιγμη!

georgio
02/08/2010, 07:18
Ρε παιδιά, δεν είναι μοτοσυκλετιστής όποιος καβαλάει μηχανή. Κι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι ανήκω σε καμιά "τάξη" ή "ομάδα" με τέτοιους και πολλούς άλλους. Απλά ήταν ένα @ρχίδι με μηχανή. Αν ήταν τυλιγμένος με τη σημαία δηλαδή θα λέγαμε ένας πατριώτης;

Του αυτόπτη μάρτυρα αφού του έκανε εντύπωση το ότι τάιζε τα πουλιά με το κράνος δεν τσίμπαγε και μια πινακιδούλα...

Υ.Γ.: τον τελευταίο καιρό μαζεύω συχνά περιστέρια από την αυλή, δεν ξέρω αν έχει σχέση. Γιατί θυμάμαι και πριν λίγο καιρό είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στην πλατεία Κοτζιά. Μένω κοντά στο κέντρο. Και εννοείται μου μπαίνουν σκέψεις για αυτό που είπε ο cosgili.

Εχετλαίος
02/08/2010, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Λυπάμαι που το λέω, αλλά σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο.

Και δεν είσαι ο μόνος

Ktm.Prestige
02/08/2010, 07:43
Τι του έφταιγαν τα καημένα τα περιστέρια ρε????

Μοτοσυκλετιστής , φορτηγατζής , αυτοκινητιστής , πεζός , πιλότος , όποιος και εαν ήταν.....

Τι κατάντια ρε φούστη μου??

:mad: :mad:

Εχετλαίος
02/08/2010, 07:52
Κάποιοι τα αποκαλούν ιπτάμενα ποντίκια των πόλεων.
Το άκουσα και αυτό...

Λεωνίδας
02/08/2010, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το άκουσα και αυτό...
:mad: δεν είναι :confused:
αν είχες ένα μπαλκόνι γεμάτο κουτσουλιές θα έβγαζες τα παιδιά σου να παίξουν δηλαδή :confused: :confused:

Εχετλαίος
02/08/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν είναι :confused:
αν είχες ένα μπαλκόνι γεμάτο κουτσουλιές θα έβγαζες τα παιδιά σου να παίξουν δηλαδή :confused: :confused:

Θα το καθάριζα (όπως το έκανα όταν μέναμε στα Πατήσια) και θα τα έβγαζα. Το δύσκολο που είναι;
Μάλιστα παρόλο που τα ταίζαμε και τα ποτίζαμε στα δύσκολα χειμώνα-καλοκαίρι και μαζεύονταν αρκετά, σπάνια κουτσουλούσανε στο δικό μας μπαλκόνι.
:wave2:

stavrogin
02/08/2010, 08:04
Kαι γω σε δημο παει το μυαλο και μαλιστα σε υπηρεσια καθαριοτητας. Παντως τα περιστερια δεν ειναι τιποτα αθωες περιστερες,δεν ειναι υγειες κομματι οικοσυστηματος,ειναι παρασιτα σα κι εμας

Λεωνίδας
02/08/2010, 08:15
Θα το καθάριζα (όπως το έκανα όταν μέναμε στα Πατήσια) και θα τα έβγαζα. Το δύσκολο που είναι;
Μάλιστα παρόλο που τα ταίζαμε και τα ποτίζαμε στα δύσκολα χειμώνα-καλοκαίρι και μαζεύονταν αρκετά, σπάνια κουτσουλούσανε στο δικό μας μπαλκόνι.
:wave2: εγώ που δεν τα ταΐζω και μου 'χουν αχρηστέψει το πίσω μπαλκόνι (ούτε να απλώσω ρούχα σκέφτομαι) τι να κάνω :confused:
(φυσικά δε σκέφτομαι να τα δηλητηριάσω όπως τον κάφρο που συζητάμε)

Λεωνίδας
02/08/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Kαι γω σε δημο παει το μυαλο και μαλιστα σε υπηρεσια καθαριοτητας. Παντως τα περιστερια δεν ειναι τιποτα αθωες περιστερες,δεν ειναι υγειες κομματι οικοσυστηματος,ειναι παρασιτα σα κι εμας ακριβώς ... απλά από τις πολλές αγιογραφίες τα θεωρούμε κάτι αγνό :rolleyes:

Εχετλαίος
02/08/2010, 08:21
εγώ που δεν τα ταΐζω και μου 'χουν αχρηστέψει το πίσω μπαλκόνι (ούτε να απλώσω ρούχα σκέφτομαι) τι να κάνω :confused:

Υπομονή

Λεωνίδας
02/08/2010, 08:24
Υπομονή
:wave2: :lol: :lol:

λέγε ρε πώς μπορώ να τα διώξω χωρίς να τα βλάψω (αν ξέρεις)

Εχετλαίος
02/08/2010, 08:27
:lol: :lol:

λέγε ρε πώς μπορώ να τα διώξω χωρίς να τα βλάψω (αν ξέρεις)

Παραπέτι στο μπαλκόνι υφασμάτινο, πλέγμα ή και φυσικό "πλέγμα" όπως κυπαρισσοειδή τύπου ανεμοφράκτη. Μεγαλώνουν εύκολα και γίνονται ενοχλητικά για τα περιστέρια. Και σου ομορφαίνουν και το μπαλκόνι. Και θα έλθουν και οι κότσιφες που δεν συμπαθούν τα περιστέρια και τα διώχνουν.

Λεωνίδας
02/08/2010, 08:38
Παραπέτι στο μπαλκόνι υφασμάτινο, πλέγμα ή και φυσικό "πλέγμα" όπως κυπαρισσοειδή τύπου ανεμοφράκτη. Μεγαλώνουν εύκολα και γίνονται ενοχλητικά για τα περιστέρια. Και σου ομορφαίνουν και το μπαλκόνι. Και θα έλθουν και οι κότσιφες που δεν συμπαθούν τα περιστέρια και τα διώχνουν.
:wave2: κότσιφες στους Αμπελόκηπους δεν θα περίμενα ότι και να φυτέψω :rotflmao:

devil's animal
02/08/2010, 08:39
:( :( :(

DimChios
02/08/2010, 09:04
κότσιφες στους Αμπελόκηπους δεν θα περίμενα ότι και να φυτέψω :rotflmao:

Μπορει να σου ερθουν "τσιχλες"!

:wacko:

Οσο για τον καφρο... :mad: :mad: :mad:

205368

georgio
02/08/2010, 09:09
κότσιφες στους Αμπελόκηπους δεν θα περίμενα ότι και να φυτέψω :rotflmao:

Εμείς πάντως έχουμε (Θησείο). Ίσως να φταίει ότι είναι κοντά και ο λόφος του Φιλοπάππου.

Λεωνίδας
02/08/2010, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Εμείς πάντως έχουμε (Θησείο). Ίσως να φταίει ότι είναι κοντά και ο λόφος του Φιλοπάππου. μάλλον...
και 'δω έχει κάνα δυο αλλά δε νομίζω να ψηθούν να μετακομίσουν στο μπαλκόνι μου :lol:

TROOPER
02/08/2010, 09:19
...

Προ καιρού ανέβηκα στην Αθήνα για μερικές ώρες για να παραδώσω το CBF στον νέο του κάτοχο, περιμένοντάς τον στην πλατεία δίπλα στη στάση του ηλεκτρικού στον Πειραιά ...

σε γ@μησ@:mad:

Λεωνίδας
02/08/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε γ@μησ@:mad: εγώ δεν το σχολίασα καν...
αλλά δε θα σε πετύχω :confused:

:a26: :a26:

makis206
02/08/2010, 09:25
σε γ@μησ@:mad:
εγώ δεν το σχολίασα καν...
αλλά δε θα σε πετύχω :confused:
:a26: :a26:

Εντάξει αυτοκαρφώθηκα κανονικά όμως..:D

Για λίγες μόλις ώρες ήταν βρε, μέχρι να κανονιστεί η μεταβίβαση τσουπ! Πλοίοοο...:cool:

TROOPER
02/08/2010, 09:30
Εντάξει αυτοκαρφώθηκα κανονικά όμως..:D

Για λίγες μόλις ώρες ήταν βρε, μέχρι να κανονιστεί η μεταβίβαση τσουπ! Πλοίοοο...:cool:

ειπα και ελαλησα.

ξεκινα το πλυσιμο.

Λεωνίδας
02/08/2010, 09:32
ειπα και ελαλησα.

ξεκινα το πλυσιμο. +1 :mad:

DimChios
02/08/2010, 09:32
ρε σεις, ΔΙΠΛΑ μου ηρθε να κανει την μεταβιβαση λεμε!
Τα χω μαθει πριν απ ολους σας!

ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΙ!!!

:smokin:

TROOPER
02/08/2010, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε σεις, ΔΙΠΛΑ μου ηρθε να κανει την μεταβιβαση λεμε!
Τα χω μαθει πριν απ ολους σας!

ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΙ!!!

:smokin:

για καποιο λογο που δεν θα αναφερω εδω ερχεσαι δευτερος.

DimChios
02/08/2010, 09:36
για καποιο λογο που δεν θα αναφερω εδω ερχεσαι δευτερος.

Πες αν σου βασταει!

:bawl: :bawl:

TROOPER
02/08/2010, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πες αν σου βασταει!

:bawl: :bawl:

μεινε στο αποτελεσμα για την ωρα.

:winka:

TristanVogt
02/08/2010, 10:00
Το άκουσα και αυτό...

einai ap ta pio sixamena poulia kai poly sosta ta lene etsi :lol:

the who
02/08/2010, 10:33
Τρουπης και Χιος παρτε νουμερο.
Δε μου λες ρε παληκαρι μου,εσενα λεω κυριε makis206,σε εχουνε :a021: με γαρμπιλι τωρα τελευταια?:evil: :evil: :evil: Μεχρι να φυγει το πλοιο εεεεε?:evil:

arxaios
02/08/2010, 11:49
Παιδιά .......... οργανωθείτε και πάρτε νούμερο από το μηχάνημα !!!
Μετά και την τελευταία του λιποταξία ........... :evil: :evil: :evil: θέλει αρκετός κόσμος να τον χαϊδέψει πατρικά !!!:a021: :a021: :a021:
:lol: :lol: :lol:

vaska
02/08/2010, 12:15
ότι θα έγραφα για περιστέρια και θα έβγαινε αισθηματικό φωτορομάντζο με χιώτηδες, μακηδες, τρούπηδες και άλλους συμφορουμίτες δεν το περίμενα.

O tempora o Mores

John Steed
02/08/2010, 12:25
Ακόμα κι ο Νικολά Τέσλα τάιζε τα περιστέρια....

Είναι μια (έστω και υποτυπώδης) σύνδεση με τη φύση, είναι η επικοινωνία με ένα άλλο πλάσμα, είναι μια μονομερής ένδειξη προσφοράς, με το μόνο αντάλλαγμα τη θέαση της ομορφιάς της πράξης του ταΐσματος...

Με έχουν κουτσουλήσει ΠΟΛΛΑ περιστέρια, τα ζώα είναι ζώα, και ευτυχώς κιόλας... Αυτό έλειπε να τα βάζουμε μαζί τους και να τα θανατώνουμε....

Σχετικά με το μπαλκόνι, θα έλεγα τα καρφιά, αλλά δεν γνωρίζω αν τα πουλάκια τα βλέπουν και δεν πάνε ή αν την πατάνε...

Αν ισχύει το δεύτερο, τότε...:nono:

the who
02/08/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ότι θα έγραφα για περιστέρια και θα έβγαινε αισθηματικό φωτορομάντζο με χιώτηδες, μακηδες, τρούπηδες και άλλους συμφορουμίτες δεν το περίμενα.

O tempora o Mores

Αν δεν εχει λιγο σεξ δεν πουλαει.:rotflmao: :rotflmao:
Θυμαμαι πιτσιρης οταν πρωτοδουλεψα ταξι,που σχεδον καθε Σαββατο επαιρνα μια γυναικα(απο που ακριβως δεν θυμαμαι τωρα αλλα ηταν μακρουτσικα) και την πηγαινα Ιπποκρατους :confused: για να ταισει τα περιστερια.
Μολις κατεβαινε απο το αυτοκινητο και πριν προλαβει να ριξει τροφη κατεβαινε το σμηνος και γεμιζε το πεζοδρομιο.Αξιζει να σημειωσουμε οτι δεν ηταν καμμια φραγκατη,απλη εργαζομενη ηταν που τα ταιζε καθε μερα.Μονο την Κυριακη δεν πηγαινε.