PDA

View Full Version : Για κατόχους ss και hayabusa

Σελίδες : [1] 2

katath
02/08/2010, 08:33
Είχα χθες την εξής διαφωνία με φίλο μου. Μία hayabusa K8, με ολόσωμη εξάτμιση yoshimura (μονό τελικό) και χωρίς οποιαδήποτε άλλη βελτίωση, τί κάνει με gsxr 1000 Κ8, με power commander III, φίλτρο, αντικόφτη και ακριβώς την ίδια εξάτμιση με την busa (ολόσωμη yoshimura carbon)? Η hayabusa είναι μείον 18 κιλά από την εργοστασιακή της κατάσταση και το gsxr έχει χάσει και αυτό αρκετά κιλά. Τι κάνουν αυτά τα 2 θηρία από σταματημένα και τι αν ανοίξουν από τα 100 ρολλαριστά?

gmitsiakis
02/08/2010, 08:38
μαλλον αυτο...

205365

stamzx10
02/08/2010, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Είχα χθες την εξής διαφωνία με φίλο μου. Μία hayabusa K8, με ολόσωμη εξάτμιση yoshimura (μονό τελικό) και χωρίς οποιαδήποτε άλλη βελτίωση, τί κάνει με gsxr 1000 Κ8, με power commander III, φίλτρο, αντικόφτη και ακριβώς την ίδια εξάτμιση με την busa (ολόσωμη yoshimura carbon)? Η hayabusa είναι μείον 18 κιλά από την εργοστασιακή της κατάσταση και το gsxr έχει χάσει και αυτό αρκετά κιλά. Τι κάνουν αυτά τα 2 θηρία από σταματημένα και τι αν ανοίξουν από τα 100 ρολλαριστά?
Περίμενε να μπει ο γιατρός μας να σου απαντήσει!!!Εγω λεω οτι το busa θα είναι μπροστα απ τα 200km και μετα

alex14
02/08/2010, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
με ολόσωμη εξάτμιση yoshimura (μονό τελικό)

Τελικα ολοσωμη ή τελικο ?:rolleyes:

edit : με προλαβαν

katath
02/08/2010, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Τελικα ολοσωμη ή τελικο ?:rolleyes:

edit : με προλαβαν

Ολόσωμη, όχι τελικά.

BLiTzER
02/08/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
το busa θα είναι μπροστα απ τα 260km και μετα. Και αν.

Fixed.

katath
02/08/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Fixed.

Και αυτό τι σημαίνει σε μέτρα? Από σταματημένοι και για 1000 μέτρα θα είναι ακόμη πίσω το busa?

giannis113
02/08/2010, 12:22
φιλε το μπουσα δεν ειναι για 400αρι..

παρτο αλιως πρωτα.. μετα ιδια πραγματα (π[εριφεριακα) το 1000 θα ειναι μπροστα. μετα ανοιγει καλυτερα το μπουσα..

ομως ενα πραγμα θα το λεω συνεχεια!~

ο οδηγος παιζει το μεγαλυτερο ρολο ειδικα σε τετοιες μοτο!

αν ενα τσακαλι μπορει και ξεκιναει μια μοτο χωρις να μενει κατω, χωρις να σηκωνεται, χωρις να κρεμαει κλπ κλπ (βεβαια θελει τερμα χαμηλωμα για να γινει αυτο..) τοτε ενας ασχετος αντιπαλος δεν εχει ελπιδα. οποτε καλα ειναι να συγκρινεις τη δυναμη τους ρολαριστα και ΜΟΝΟ!

Γιατι πολλες μπαρουφες εχουμε δει.. οτι ειναι η εκκινηση! και οι καλες και σωστες αλλαγες

τελος λεμε :rotflmao:

izzy
04/08/2010, 17:21
βαλτε τα ρολαριστα να μας πειτε και εμας ..πολλα εχουμε δει ...:lol:

στα 1000μετρα με δευτερες θα ειναι κοντα στην αρχη αλλα μετα τα 500 μετρα το Busa θα σου δειχνη τον κωλο του.:lol:

σσ ...αν κανει to busa και τα υπολοιπα που εχει το 1000Κ8 ..τοτε δεν εχει ελπιδα εκτος και αν εμφανιστει ο batman και σε τραβηξει :rotflmao:

TROOPER
05/08/2010, 07:07
συμβουλη αν μου επιτρεπετε...καταθ εχεις ξεκινησει πολυ λαθος στον χωρο της μοτοσυκλετας κατα τη γνωμη μου.

απλα να προσεχεις.

VASOS
05/08/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συμβουλη αν μου επιτρεπετε...καταθ εχεις ξεκινησει πολυ λαθος στον χωρο της μοτοσυκλετας κατα τη γνωμη μου.

απλα να προσεχεις.

+1000

menelaos46
05/08/2010, 08:48
Και τι σημασια εχει αυτο???

Arxagelos
05/08/2010, 09:07
http://www.youtube.com/watch?v=B28HHz-DdpA&feature=player_embedded

flame flame on!:D

Ζεύκας
05/08/2010, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos

έλα μωρή Αλβανία! :lol: :a30:

menelaos46
05/08/2010, 09:19
έλα μωρή Αλβανία!

Κλεμενα ειναι...

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

irinia
05/08/2010, 09:23
ΝΟΤΗΙΝG.....BEΑTS C.C.

:wave2:

Arxagelos
05/08/2010, 09:41
τι Αβλανία ρε! για Ρωσία μου ακούγεται εμένα...:look:

Shaolin Monk
05/08/2010, 10:52

Πλακα εχει. Περασε ενα Ρενα ενα χαμπουζα καπου εξω απο τα Τατζικισταν και το εχουνε ως παραδειγμα σε ολο τον πλανητη...:lol:

Δηλαδη αυτο θα επρεπε να σας βαλει σε σκεψεις...:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=sH78y9pK634

giannis113
05/08/2010, 10:57
Ρε σεις μη κανετε πως δε ξερεται δεν ειναι εκκινησεις αυτες σε κανενα απο τα δυο βιντεο. αλλα βασικα αν χαμηλωσει πολυ δε μπορει να κανει και σωστη εκκινηση. τελος λεμε και παλι

Arxagelos
05/08/2010, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πλακα εχει. Περασε ενα Ρενα ενα χαμπουζα καπου εξω απο τα Τατζικισταν και το εχουνε ως παραδειγμα σε ολο τον πλανητη...:lol:

Δηλαδη αυτο θα επρεπε να σας βαλει σε σκεψεις...:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=sH78y9pK634

καλα αυτος κοιμάται τον υπνο του δικαίου!!!:rotflmao:

katath
05/08/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

απλα να προσεχεις.

Δεκτή η γνώμη σου και απόλυτα σεβαστή από εμένα. Απλά να πω πως οι θεωρητικές απορίες δεν σκότωσαν ποτέ κανέναν και κανενός η μάνα δεν έκλαψε, γιατί ο γιος της ρωτούσε ποια είναι πιο γρήγορη κτλ. Να σαι καλά πάντως φίλε μου.

BLiTzER
05/08/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΟΤΗΙΝG.....BEETS C.C.

Αφού κάνεις που κάνεις το λάθος, πες το όπως πρέπει τουλάχιστον, που κάνει και ρίμα ;)

Panopticon7
05/08/2010, 11:19
Ο katath δεν ειναι ο "υποθετικος τυπος"... που μας εχει ζαλισει τα παπαρια με καθε πιθανη "υποθετικη" ερωτηση ?

Αντε να δουμε μεχρι που θα οδηγησει ολο αυτο :rotflmao:

irinia
05/08/2010, 11:23
Αφού κάνεις που κάνεις το λάθος, πες το όπως πρέπει τουλάχιστον, που κάνει και ρίμα ;)

ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.........

Εύχαριστώ, μού ξέφυγε τό Α.......

Κανένα σχόλιο......έπί τής ούσίας μιά καί κατάλαβες τί ήθελα νά πώ...??

υγ. τό.....ή Ρ-Ι-ΜΑ...??.
Ούδείς άσφαλτος...!!

Shaolin Monk
05/08/2010, 11:23
καλα αυτος κοιμάται τον υπνο του δικαίου!!!:rotflmao:

Εσυ εχεις τρελο δικιο...:lol: Σιγουρα δεν σε φτανω σε οδηγικη ικανοτητα, δεν το συζηταμε αυτο.... Τρισμεγιστε :cry:

Απλα με αυτο ηθελα να καταλαβετε οτι τα σημερινα χιλιαρια, οποια και αν ειναι αυτα και πανω, ειναι παρα πολυ κοντα στο 0 - 200. Αρκει μια λαθος αλλαγη και τον ηπιες.

Τωρα μετα τα 200 - 220, βλεπετε απλα το haya- zzr να χανεται...

z_armagedon
05/08/2010, 12:07
Πανούληηηηηη??????....
:look:

Που είσαιιιιιιι??????????

:smokin:

BLiTzER
05/08/2010, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

υγ. τό.....ή Ρ-Ι-ΜΑ...??.
Ούδείς άσφαλτος...!!

Χαχα μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Δεν πειράζει.

Λοιπόν, οι φίλοι μας οι βάρβαροι το λένε: "no replacement for displacement". Αυτό είναι όλο. Και, αν και γενικότερα είναι πέρα για πέρα αληθές, στα σημεία διαφωνώ. Γι'αυτό και επέλεξα 1000 ;)

Και, ναι, ήταν Η ρίμα (rhyme). Θηλυκό.

irinia
05/08/2010, 12:36
Χαχα μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Δεν πειράζει.

Λοιπόν, οι φίλοι μας οι βάρβαροι το λένε: "no replacement for displacement". Αυτό είναι όλο. Και, αν και γενικότερα είναι πέρα για πέρα αληθές, στα σημεία διαφωνώ. Γι'αυτό και επέλεξα 1000 ;)

Και, ναι, ήταν Η ρίμα (rhyme). Θηλυκό.

ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ........ΠΡΟΣΟΧΗ

Νά περνάς καλά......
Έγώ πουρό είμαι,πού νά άνεβώ σέ 1000,
δέν άντέχω ό κώλος μου νά βλέπει ούρανό...
Έπειτα τό χάγια μέ δείχνει καί πιό άδύνατο.....

arxaios
05/08/2010, 13:27
Βάλτε και τον εξής παράγοντα στην εξίσωση ........ ίσως σας πει κάτι ........
Όλοι ή σχεδόν όλοι που έχουμε Busa είχαμε κάποτε ss 1000-αρια στο κοντινό παρελθόν ......... κανείς δεν ξαναγύρισε να πάρει 1000-άρι !!!:smokin: :smokin: :smokin:
Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κανέναν !!!:winka: :winka: :winka:

Σκεφτείτε το .............. :wave2:

BLiTzER
05/08/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Όλοι ή σχεδόν όλοι που έχουμε Busa είχαμε κάποτε ss 1000-αρια στο κοντινό παρελθόν ......... κανείς δεν ξαναγύρισε να πάρει 1000-άρι !!!:smokin: :smokin: :smokin:

Το 70% των μοτοσυκλετιστών που οδήγησαν SS, τα παράτησαν κάποια στιγμή και γύρισαν σε busa και vstrom. Ή αυτοκίνητο.

Σκεφτείτε το.

arxaios
05/08/2010, 13:37
Το 70% των μοτοσυκλετιστών που οδήγησαν SS, τα παράτησαν κάποια στιγμή και γύρισαν σε busa και vstrom. Ή αυτοκίνητο.

Σκεφτείτε το.

Αν θες να ανοίξουμε το κουτάκι με τις μπαρούφες ........... είναι εύκολο !!!
Δώσε σοβαρή απάντηση ......... ή άστο .........

arxaios
05/08/2010, 13:38
Αλήθεια ......... έχεις καβαλήσει ποτέ busa ;;;:confused: :confused: :confused:

manhunter
05/08/2010, 15:29
Πάλι η ίδια συζήτηση....

Ρε ένας γρηγορος με κανα 1000 που να σερνεται αξιοπρεπως υπάρχει (που λεει και ο φίλος μου ο Αντωνακης)?

ο Βασιλόπουλος στην εθνική δεν είναι μακρια....

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Panopticon7
05/08/2010, 15:48
Βάλτε και τον εξής παράγοντα στην εξίσωση ........ ίσως σας πει κάτι ........

Φιλε 1000ρι SS μπορει να επαιρνα καποια στιγμη... (για δευτερο μηχανακι εστω)

Την μαουνα της σουζουκι με το μοτερ των 1300 cc δεν το επαιρνα που να με πληρωναν

giannis113
05/08/2010, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πάλι η ίδια συζήτηση....

Ρε ένας γρηγορος με κανα 1000 που να σερνεται αξιοπρεπως υπάρχει (που λεει και ο φίλος μου ο Αντωνακης)?

ο Βασιλόπουλος στην εθνική δεν είναι μακρια....

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

αν εννοεις οτι ψαχνεις καποιον γρηγορο με 1000αρι στον εχω ετοιμο ατμοσφαιρα παντα

manhunter
05/08/2010, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Φιλε 1000ρι SS μπορει να επαιρνα καποια στιγμη... (για δευτερο μηχανακι εστω)

Την μαουνα της σουζουκι με το μοτερ των 1300 cc δεν το επαιρνα που να με πληρωναν

Γιατι?
Τenna Slipad?
Mπειμπιλίνο???

Panopticon7
05/08/2010, 15:52
Γιατι?
Τenna Slipad?
Mπειμπιλίνο???

Γιατι ειναι ΜΑΟΥΝΑ ρε φιλε, ασχημο κ δεν κανει για τιποτα, το ειπα παραπανω

manhunter
05/08/2010, 15:56
Γιατι ειναι ΜΑΟΥΝΑ ρε φιλε, ασχημο κ δεν κανει για τιποτα, το ειπα παραπανω

Προφανως και δεν εχεις την πασα ιδέα έτσι δεν είναι?
Εχεις καβαλήσει ποτέ σου?
Δεν πειράζει, αφήστε τα σε εμάς, που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...

Panopticon7
05/08/2010, 16:02
Προφανως και δεν εχεις την πασα ιδέα έτσι δεν είναι?
Εχεις καβαλήσει ποτέ σου?
Δεν πειράζει, αφήστε τα σε εμάς, που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...

Δεν καταλαβαινω τον λογο γενικα στην ελλαδα γιατι να παρεις κατι πανω απο 100 αλογα, που να τρεξεις δηλαδη, στην αττικη οδο ? Κ εκει ακομα για να το κανεις αυτο πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες.

Πες μου εσυ εναν δρομο να τρεξεις με χαγιαμπουσα, φυσικα δεν ξερετε τι σας γινεται ρε φιλε, αν για την ελλαδα παιρνεις χαγιαμπουσα εισαι αξιος του μυαλου που κουβαλας :lol:

Σαν τους καιμενους που παιρνουν πορσε καγιεν για να ανεβαινουν πεζοδρομια στα στενα του κολωνακιου :bawl: :lol: :bawl: :lol:

reinmeister
05/08/2010, 16:04
μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...

μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

manhunter
05/08/2010, 16:08
Δεν καταλαβαινω τον λογο γενικα στην ελλαδα γιατι να παρεις κατι πανω απο 100 αλογα, που να τρεξεις δηλαδη, στην αττικη οδο ? Κ εκει ακομα για να το κανεις αυτο πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες.

Πες μου εσυ εναν δρομο να τρεξεις με χαγιαμπουσα, φυσικα δεν ξερετε τι σας γινεται ρε φιλε, αν για την ελλαδα παιρνεις χαγιαμπουσα εισαι αξιος του μυαλου που κουβαλας :lol:

Σαν τους καιμενους που παιρνουν πορσε καγιεν για να ανεβαινουν πεζοδρομια στα στενα του κολωνακιου :bawl: :lol: :bawl: :lol:

Εχε υποψη σου, οτι μονο στην ελλαδα, ειναι οτι να ναι, απο αποψη ελεγχου, και μονο στην ελλαδα, (ανεξαρτητα απο τους δρομους που εχουμε) μπορεις να πας Χαλκιδικη με 250 κολλημενα στο κοντερ. Και επειδη λοιπόν δεν ξερεις, ειναι πολυ ωραια να πηγαινεις με 250 και να ειναι λες και πηγαινες με 150 με άλλα μηχανακια

Εσυ πάρε κάτι μεχρι 100 άλογα, και ας μην σου αρέσει.
Το γεγονος ομως οτι δεν εχεις καβαλησει ποτε, και μαλλον πικρια βγαζεις, παρά άποψη, μας φέρνει σε ένα αδιέξοδο την κουβέντα, γιατί πραγματικά δεν έχεις το μέτρο σύγκρισης να καταλάβεις.....

Ειμαι άξιος του μυαλου που κουβαλάω λοιπόν....
Και ευτυχώς είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό

manhunter
05/08/2010, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...

μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε...
Κάνεις και μειώσεις ιπποδύναμης κατά παραγγελία?
Γιατί νιώθω κάπως άσχημα....

:lol: :lol:

reinmeister
05/08/2010, 16:12
Φιλε...
Κάνεις και μειώσεις ιπποδύναμης κατά παραγγελία?
Γιατί νιώθω κάπως άσχημα....

:lol: :lol:

αμε...και ογκου αν θες...να μην το βλεπουν ετσι μεγαλο τα αλλα παιδακια και φοβουνται...:lol: :lol:

Panopticon7
05/08/2010, 16:16
Εχε υποψη σου, οτι μονο στην ελλαδα, ειναι οτι να ναι, απο αποψη ελεγχου, και μονο στην ελλαδα, (ανεξαρτητα απο τους δρομους που εχουμε) μπορεις να πας Χαλκιδικη με 250 κολλημενα στο κοντερ. Και επειδη λοιπόν δεν ξερεις, ειναι πολυ ωραια να πηγαινεις με 250 και να ειναι λες και πηγαινες με 150 με άλλα μηχανακια

Εσυ πάρε κάτι μεχρι 100 άλογα, και ας μην σου αρέσει.
Το γεγονος ομως οτι δεν εχεις καβαλησει ποτε, και μαλλον πικρια βγαζεις, παρά άποψη, μας φέρνει σε ένα αδιέξοδο την κουβέντα, γιατί πραγματικά δεν έχεις το μέτρο σύγκρισης να καταλάβεις.....

Ειμαι άξιος του μυαλου που κουβαλάω λοιπόν....
Και ευτυχώς είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειμαι χαλκιδικη κατ αρχην... Χαλκιδικιωτης ειμαι, ο μονος δρομος που μπορεις να πας με 250 ειναι 2 ευθειες που τελειωνουν μεσα σε 10 δευτερολεπτα (κ πολυ λεω).

Αν εσυ αγοραζεις μηχανη για να τρεξεις με 250 κ να αισθανεσαι οτι πηγαινεις με 150... για 10 δευτερολεπτα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επισης αν το κανεις αυτο... Θα πρεπει να εχεις την ταυτοτητα στο στομα... Γιατι το ποιο πιθανο ειναι να πετυχεις ενα τρακτερ που πηγαινει με 20 κ μετα κλαφτα χαραλαμπε.

Ρε ποτε θα το καταλαβετε, ο καθενας μπορει να παρει την μαουνα σας... δεν κοστιζει... Απλα το θεωρουμε βλακεια :winka:

giannis113
05/08/2010, 16:16
τωρα που θα νιτροτουρμπισω το χορνετ σας εχω ολους! :rotflmao:

TristanVogt
05/08/2010, 16:22

Αν εσυ αγοραζεις μηχανη για να τρεξεις με 250 κ να αισθανεσαι οτι πηγαινεις με 150... για 10 δευτερολεπτα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol:

manhunter
05/08/2010, 16:23
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειμαι χαλκιδικη κατ αρχην... Χαλκιδικιωτης ειμαι, ο μονος δρομος που μπορεις να πας με 250 ειναι 2 ευθειες που τελειωνουν μεσα σε 10 δευτερολεπτα (κ πολυ λεω).

Ρε ποτε θα το καταλαβετε, ο καθενας μπορει να παρει την μαουνα σας... δεν κοστιζει... Απλα το θεωρουμε βλακεια :winka:

Εχεις δικιο.
Απο την Αθηνα ειναι διπλα.

Και εγω μέσα στην Αθηνα με παπί είμαι...

Ξεκίνα εσύ απο τα μέρη σου με το μηχανάκι σου για Αθηνα, και θα ξεκινησω και εγω απο Αθηνα για Χαλκιδικη
Μετα έλα να μου πεις για το πόσο πιασμένος και κουρασμένος είσαι...

Τεσπα.
Βαριέμαι να συζητάω ανευ ουσίας......
Αμα είχες την δυνατότητα να πάρεις Cayenne, μην το έπαιρνες γιατι λένε οτι το χρησιμοποιούν για να ανεβαίνουν πεζοδρόμια στο Κολωνάκι....

Panopticon7
05/08/2010, 16:27
Εχεις δικιο.
Απο την Αθηνα ειναι διπλα.

Και εγω μέσα στην Αθηνα με παπί είμαι...

Ξεκίνα εσύ απο τα μέρη σου με το μηχανάκι σου για Αθηνα, και θα ξεκινησω και εγω απο Αθηνα για Χαλκιδικη
Μετα έλα να μου πεις για το πόσο πιασμένος και κουρασμένος είσαι...

Τεσπα.
Βαριέμαι να συζητάω ανευ ουσίας......
Αμα είχες την δυνατότητα να πάρεις Cayenne, μην το έπαιρνες γιατι λένε οτι το χρησιμοποιούν για να ανεβαίνουν πεζοδρόμια στο Κολωνάκι....

Μεσα φιλε, μονο που θα παρω το αμαξακι μου αν δεν σε πειραζει.

Αμα ειχα την δυνατοτητα να παρω καγιεν δεν θα το επαιρνα για μουρη η για να εχω να λεω... θα το επαιρνα γιατι μου χρειαζεται

manhunter
05/08/2010, 16:32
Μεσα φιλε, μονο που θα παρω το αμαξακι μου αν δεν σε πειραζει.

Αμα ειχα την δυνατοτητα να παρω καγιεν δεν θα το επαιρνα για μουρη η για να εχω να λεω... θα το επαιρνα γιατι μου χρειαζεται

Εγω πηρα την μηχανη ΚΑΙ για ταξίδια αν δεν σε πειράζει....

Δεν σου χρειάζεται κανένα καγιέν και μπούσα
Το παίρνεις για την καυλα που σου προσφέρει και μονο.
Εσυ μπορεις να κ@υλώνεις με το Versys, αν ναι, να το κοιτάξεις....

Καβάλησε ένα και έλα να εκφέρεις άποψη...

reinmeister
05/08/2010, 16:36
Εγω πηρα την μηχανη ΚΑΙ για ταξίδια αν δεν σε πειράζει....

Δεν σου χρειάζεται κανένα καγιέν και μπούσα
Το παίρνεις για την καυλα που σου προσφέρει και μονο.
Εσυ μπορεις να κ@υλώνεις με το Versys, αν ναι, να το κοιτάξεις....

Καβάλησε ένα και έλα να εκφέρεις άποψη...

μ'αρεσει ρε μαλακα που το συζητας και σοβαρα...:lol:

TristanVogt
05/08/2010, 16:37

ayto kanoun to 99% twn ellinon posa gs ss ktl blepo ka8e mera mesa sthn kinisi na lionoun alla etsi einai brosta sthn mouri den ypologizoume tipota daneio bmwdaki kapakia kai ama tou peis gia taxidi mia fora to xrono etsi einai o ellinas opos leei kai o panopticon poly spania vlepeis kapoion na exei parei kati epeidi to xreiazete.
den anaferomai se sena manhunter genika milao:beer:

arxaios
05/08/2010, 16:39
@ Panopticon7

Άντε να οδηγήσεις και μετά μας λες και τη γνώμη σου ........ ούτε 1000 άρι ούτε Busa έχεις οδηγήσει αλλά βγαίνεις και κάνεις κριτική μιλόντας για πράγματα που δεν ξέρεις !!!

Ασε μας ρε φίλε ......... :sick: :sick: :sick:

manhunter
05/08/2010, 16:40
μ'αρεσει ρε μαλακα που το συζητας και σοβαρα...:lol:

:a42:
:a018: :a018:

Panopticon7
05/08/2010, 16:42
Άντενα οδηγήσεις και μετά μας λες και τη γνώμη σου ........ ούτε 1000 άρι ούτε Busa έχεις οδηγήσει αλλά βγαίνεις και κάνεις κριτική μιλόντας για πράγματα που δεν ξέρεις !!!

Ασε μας ρε φίλε ......... :sick: :sick: :sick:

Ρε συ, θα το οδηγουσα αν με καλυπτε σε ολα τα υπολοιπα, τι χαζομαρα κ αυτη "αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να εκφερεις αποψη"

Εσυ δηλαδη τον εχεις παρει απο πισω κ εχεις αποφανθει οτι δεν σου αρεσει ? Δοκιμασε τον πρωτα να μας πεις...

Τι λογικη ειναι αυτη....

Δηλαδη αν το οδηγησω απο εκει που ειναι μια μαουνα, αχρηστο μηχανακι που δεν κανει για τιποτα, ξαφνικα θα γινει πρακτικο κ συμφερουσα αγορα ?

:nono:

manhunter
05/08/2010, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
ayto kanoun to 99% twn ellinon posa gs ss ktl blepo ka8e mera mesa sthn kinisi na lionoun alla etsi einai brosta sthn mouri den ypologizoume tipota daneio bmwdaki kapakia kai ama tou peis gia taxidi mia fora to xrono etsi einai o ellinas opos leei kai o panopticon poly spania vlepeis kapoion na exei parei kati epeidi to xreiazete.

Σου είπε κανείς οτι χρειάζομαι το μπούσα περισσότερο από κάποιο άλλο μηχανάκι?
Είπα οτι ειμαι Eλλαδα-Ιταλία-Γερμανία κάθε Σ/Κ?
Μιλάμε για χρηστικότητα-πρακτικότητα εδώ?
Η μιλάμε καθαρά για γούστα?
Τα γούστα τα πληρώνεις και τα κάνεις οτι γουστάρεις.

Φιλικά

:beer: :beer:

arxaios
05/08/2010, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt

Σας ρώτησε κανεις ;;;;
Σας ενόχλησε ;;;;
Από τη δικιά σας τσέπη τα έβγαλε ;;;
Εγώ γουστάρω να έχω busa για να πηγαίνω στο περίπτερο !!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ;;;
:confused: :confused: :confused:
Για κοιτάτε την πάρτη σας και αφήστε τις κριτικές και τη μομφή προς τους άλλους !!!
ΆΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!
:mad: :mad: :mad:

Η συζήτηση ήταν για επιδόσεις μηχανών ........ όχι εκεί που θέλετε να την πάτε ...........

manhunter
05/08/2010, 16:46
Ρε συ, θα το οδηγουσα αν με καλυπτε σε ολα τα υπολοιπα, τι χαζομαρα κ αυτη "αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να εκφερεις αποψη"

Εσυ δηλαδη τον εχεις παρει απο πισω κ εχεις αποφανθει οτι δεν σου αρεσει ? Δοκιμασε τον πρωτα να μας πεις...

Τι λογικη ειναι αυτη....

Δηλαδη αν το οδηγησω απο εκει που ειναι μια μαουνα, αχρηστο μηχανακι που δεν κανει για τιποτα, ξαφνικα θα γινει πρακτικο κ συμφερουσα αγορα ?

Το hornet κάνει για κάτι που δεν κάνει το μπούσα????

(Μαλάκα Αντώνη σταμάτα με....θα πάθω έλκος)

:cry:

arxaios
05/08/2010, 16:48

Τι λογικη ειναι αυτη....

Είσαι .......... ή τον παριστάνεις ;;;

Πως μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν το έχεις δοκιμάσει ;;;
Με βάση ότι βλέπεις ;;;
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!

Όσο για τα επιχειρήματα σου ............. ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!

Panopticon7
05/08/2010, 16:49
Το hornet κάνει για κάτι που δεν κάνει το μπούσα????

(Μαλάκα Αντώνη σταμάτα με....θα πάθω έλκος)

:cry:

Αμε, αναστροφη σε μονοδρομο :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατ αρχην ρε φιλε η μαουνα που λεμε, εχει τα αρνητικα απο ενα αυτοκινητο κ τα αρνητικα απο μια μηχανη... τι συζηταμε τωρα χαχαχαχα

Panopticon7
05/08/2010, 16:50
Είσαι .......... ή τον παριστάνεις ;;;

Πως μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν το έχεις δοκιμάσει ;;;
Με βάση ότι βλέπεις ;;;

Ναι ρε το ιδιο λεω κ εγω... Σ αρεσει ο πουτσος ?

manhunter
05/08/2010, 16:52
Αμε, αναστροφη σε μονοδρομο :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατ αρχην ρε φιλε η μαουνα που λεμε, εχει τα αρνητικα απο ενα αυτοκινητο κ τα αρνητικα απο μια μηχανη... τι συζηταμε τωρα χαχαχαχα

Δεν συζητάμε τιποτα αν δεν μου δώσεις και εμένα μια τζουρα,όχι τιποτα άλλο, να συννενοηθούμε δλδ.
Και τελικα έχεις δίκιο.
Θα το πετάξω το ρημάδι αυριο πρωί πρωί και θα πάρω πάλι χόρνετ, να κάνω το αγαπημένο μου,αναστροφή σε μονόδρομο.
Σοβατά μιλάω, το κοιτάω τώρα, και λεω οτι πραγματικά ειμαι τεντυμπόις....

Επειδη ειχα το hornet, δεν κάνει απολύτως για τίποτα, πέρα απο το να μάθεις να οδηγάς.

cosgili
05/08/2010, 16:53
Εγω παντως τα χριστουγεννα αν ειμαι καλο παιδι ο Αγιος Μπιλης θα μου φερει μια μαουνιτσα...
Ετσι για να εχουμε και το γκαζακι αλλα να κανουμε και κανενα ταξιδακι αναψυχης δικαβαλοι και φορτωμενοι. Εκει ειναι το νοημα του busa. Ειναι πολυ καλο εκει που ενα ss ειναι αριστο, εχει αρκουδογκαζο και ταξιδευει, κατι που ss δεν την παλευει.:wave2:

manhunter
05/08/2010, 16:56

Αν φιλε , και συγνωμη γιατι δεν μου πεφτει λογος, δεν εχεις αποφασισει στα 26 σου οτι δεν γουστάρεις να αλοιφεις το γαλακτομπουρεκο, υπάρχει πρόβλημα....

cosgili
05/08/2010, 16:58
Α και ξεχασα να πω πως οταν καβαλησα πρωτη φορα το γερακι και ο Γρηγορακης μου ειπε "εχε το νου σου στο κοντερ" του ειπα "χεσε μας ρε μαλακα, πρωταρες ειμαστε????". Ελα ντε που ο αντιχριστος ειχε δικιο. Επιασα τα 300 μετα την εξοδο της εθνικης στους Αγιους και μολις το πηρε το ματι μου στο ταχυμετρο εκλεισα το γκαζακι και αναρωτιομουν "μα καλα ρε πουστη μου, ποτε στο διαολο τα επισα και δεν πηρα γραμμη????". Αυτο ειναι το busa...κανει τα πραγματα απλα! :winka:

arxaios
05/08/2010, 16:58

Αντε αφού ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ............
η φύση λέει ότι στα αγοράκια αρέσουν τα κοριτσάκια !!!
Αν έχεις διαφορετικές ανησυχίες δεν είσαι αγοράκι αλλά κάτι διαφορετικό ........

Εμένα δεν με έχει απασχολήσει το ζήτημα αλλά από ότι βλέπω εσύ έχεις πολλά ερωτηματικά !!!
Να πας σε ένα ψυχολόγο να το κοιτάξεις ..........

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το έχεις παρατραβήξει και να μαζευτείς λίγο ....... εντάξει ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .......

Panopticon7
05/08/2010, 17:00
Αντε αφού ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ............
η φύση λέει ότι στα αγοράκια αρέσουν τα κοριτσάκια !!!
Αν έχεις διαφορετικές ανησυχίες δεν είσαι αγοράκι αλλά κάτι διαφορετικό ........

Εμένα δεν με έχει απασχολήσει το ζήτημα αλλά από ότι βλέπω εσύ έχεις πολλά ερωτηματικά !!!
Να πας σε ένα ψυχολόγο να το κοιτάξεις ..........

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το έχεις παρατραβήξει και να μαζευτείς λίγο ....... εντάξει ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .......

Δεν μου απαντησες ομως .... ! :lol:

Joyrider
05/08/2010, 17:00
Ρε παδιά έχετε ξεφύγει νομίζω..

panopticon σου απάντησε, το hayabusa το γουστάρει επειδή ταξιδεύεις άνετα στα 250+. Έστω και για 10 δεύτερα όπως λες. Αυτό πίστεψέ με αρκεί όταν το δοκιμάσεις. Εξάλλου η μηχανή αυτή φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό, να είναι ο κυρίαρχος των επιδόσεων. Για την πόλη έχει το παπί κατί που σίγουρα δεν μπορεί να το κάνει το hayabusa (βρήκαμε και τι δεν κάνει).Κανείς δεν μπορεί να κρίνει με τι φτιάχνεται και τι του αρέσει του αλλουνού.

manhunter μην κατακρίνεις και συ το hornet, μια χαρά ταξιδεύεις αθήνα θεσσνίκη και είσαι και ξεκούραστος. Φυσικά όχι με 250+ αλλά δεν έχει σημασία.Και είναι κ σαν παπί μέσα στην πόλη και καλύτερο στα στροφιλίκια από το busa.

Χαλαρώστε και χαρείτε τα μηχανάκια σας.

Panopticon7
05/08/2010, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Α και ξεχασα να πω πως οταν καβαλησα πρωτη φορα το γερακι και ο Γρηγορακης μου ειπε "εχε το νου σου στο κοντερ" του ειπα "χεσε μας ρε μαλακα, πρωταρες ειμαστε????". Ελα ντε που ο αντιχριστος ειχε δικιο. Επιασα τα 300 μετα την εξοδο της εθνικης στους Αγιους και μολις το πηρε το ματι μου στο ταχυμετρο εκλεισα το γκαζακι και αναρωτιομουν "μα καλα ρε πουστη μου, ποτε στο διαολο τα επισα και δεν πηρα γραμμη????". Αυτο ειναι το busa...κανει τα πραγματα απλα! :winka:

Ολα αυτα εγιναν στο αεροδρομιο ελ/βενιζελος... μεχρι να φτασεις εκει ποσο απλα ηταν τα πραγματα ? :rotflmao:

menelaos46
05/08/2010, 17:03
:a014:

Joyrider
05/08/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
:a014:

Άσε και γω αυτό κάνω τόση ώρα..
Φάση έχει.

manhunter
05/08/2010, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ρε παδιά έχετε ξεφύγει νομίζω..

panopticon σου απάντησε, το hayabusa το γουστάρει επειδή ταξιδεύεις άνετα στα 250+. Έστω και για 10 δεύτερα όπως λες. Αυτό πίστεψέ με αρκεί όταν το δοκιμάσεις. Εξάλλου η μηχανή αυτή φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό, να είναι ο κυρίαρχος των επιδόσεων. Για την πόλη έχει το παπί κατί που σίγουρα δεν μπορεί να το κάνει το hayabusa (βρήκαμε και τι δεν κάνει).Κανείς δεν μπορεί να κρίνει με τι φτιάχνεται και τι του αρέσει του αλλουνού.

manhunter μην κατακρίνεις και συ το hornet, μια χαρά ταξιδεύεις αθήνα θεσσνίκη και είσαι και ξεκούραστος. Φυσικά όχι με 250+ αλλά δεν έχει σημασία.Και είναι κ σαν παπί μέσα στην πόλη και καλύτερο στα στροφιλίκια από το busa.

Χαλαρώστε και χαρείτε τα μηχανάκια σας.

Ειχα hornet, έχω άποψη.Και το φερινγκάτο μάλιστα.
Ταξίδι άνετα δεν κάνεις, πίστεψε με, συγκριτικά με το μπουσα.
Σε κλειστό στροφιλίκι, οτιδήποτε τιμονάτο, είναι πολυ καλύτερο φυσικά με το βέλτιστο στήσιμο.
Αν μιλάμε και για motard, ακόμα καλύτερα.
Δοκιμάστε να στριψετε με hayabusa, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη

Τέλοσπάντων, επειδή ο αναρχικό ξεφευγει, ήδη κοιτάω με τον Αντώνη τα νέα hornet 2011 για νέες συγκινήσεις

Joyrider
05/08/2010, 17:09
Ειχα hornet, έχω άποψη.Και το φερινγκάτο μάλιστα.
Ταξίδι άνετα δεν κάνεις, πίστεψε με, συγκριτικά με το μπουσα.
Σε κλειστό στροφιλίκι, οτιδήποτε τιμονάτο, είναι πολυ καλύτερο φυσικά με το βέλτιστο στήσιμο.
Αν μιλάμε και για motard, ακόμα καλύτερα.

Τέλοσπάντων, επειδή ο αναρχικό ξεφευγει, ήδη κοιτάω με τον Αντώνη τα νέα hornet 2011 για νέες συγκινήσεις

Τι να σου πω εγώ μια χαρά βολεύομαι στα ταξίδια με το hornet, ούτε σβερκος πονάει ούτε κώλος. Μόνο όταν έχω συνεπιβάτιδα πιάνομαι λίγο. Δεν συγκρίνω τις τουριστικές ικανότητες των δυο απλά δεν είναι τόοοσο άσχημο το hornet. Άσε μην βάζεις και τα motard τώρα μέσα γιατί αύριο θα τελείώσετε.

Όταν είπα για στροφές δεν εννοούσα μόνο ποιος πάει πιο γρήγορα αλλά κ πόσο "άνετα"... Καταλαβαίνεις πιστεύω.

Panopticon7
05/08/2010, 17:09

:lol:

arxaios
05/08/2010, 17:10
ΕΓΩ δεν έχω παπί ούτε και δεύτερη μηχανή !!!
Και για ψώνια με το μπούσα πάω και σούπερ μάρκετ και ΠΑΝΤΟΥ !!!
Απλά ζω σε πόλη που μπορώ και κινούμαι κυρίως στην παραλιακή ......

arxaios
05/08/2010, 17:11
Δεν μου απαντησες ομως .... ! :lol:

Διάβασε προσεκτικότερα ..........

Panopticon7
05/08/2010, 17:13

:a20:

Αυτο το thread θα ξεπερασει σε γελιο κ το αλλο με τον τυπο που γεμισε τις εξατμισεις με νερο..

manhunter
05/08/2010, 17:14
Τι να σου πω εγώ μια χαρά βολεύομαι στα ταξίδια με το hornet, ούτε σβερκος πονάει ούτε κώλος. Μόνο όταν έχω συνεπιβάτιδα πιάνομαι λίγο. Δεν συγκρίνω τις τουριστικές ικανότητες των δυο απλά δεν είναι τόοοσο άσχημο το hornet. Άσε μην βάζεις και τα motard τώρα μέσα γιατί αύριο θα τελείώσετε.

Όταν είπα για στροφές δεν εννοούσα μόνο ποιος πάει πιο γρήγορα αλλά κ πόσο "άνετα"... Καταλαβαίνεις πιστεύω.

Απόλυτα
Το hornet είναι ένα μηχανάκι για λίγο από όλα

Αλλά δεν θα δουλευει μονο αυτός

:beer:

manhunter
05/08/2010, 17:16
:a20:

Αυτο το thread θα ξεπερασει σε γελιο κ το αλλο με τον τυπο που γεμισε τις εξατμισεις με νερο..

Καληνύχτα κοπελιά
(Σαν πικραμένη πρώην του τιτανομεγιστοτεράστιου κάνεις...βρε λες...)

Joyrider
05/08/2010, 17:16

Ακριβώς ότι γουστάρεις.. Βάλτο και σε μια πίστα MX να οργώνεις από μπερμ σε μπερμ..
Το hornet πάντως κάνει καλύτερα ψώνια γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι, άντε γιατί τα πήρα τώρα....

Πλακίτσα ε..:rotflmao:

reinmeister
05/08/2010, 17:18
εμ δεν εχει φαση...θα χε αν ο γκατζολος ειχε οδηγησει κατι που να μπορει να γραψει με τερμα πρωτη συμπλεκταρισμενη πανω σε λαδια...

μεχρι τοτε απλως χαλιεστε αδερφια μου αλητες πουλια,που ασχολειστε μαζι του...

και για να απαντησω και στο αρχικο ερωτημα...

το 1000 αν ειναι ρυθμισμενο απο θεο , δηλαδη εμενα:beer: , θα μεινει ενα κενο μπροστα μεχρι να κουμπωσει το μπουσα 5η...τελειωματα 5ης το μπουσα θα ειναι ενα κενο μπροστα...τελειωματα 6ης το μπουσα θα ειναι 4-5 κενα μπροστα...

αν και τα δυο φορανε τα ιδια πραγματα και ειναι εξισου καλα ρυθμισμενα,το μπουσα θα ειναι αμεσως διπλα ,ισως κι ελαχιστα μπροστα...τελειωματα 4ης θα αρχισει να ξεκολαει...τελειωματα 5ης θα ειναι 5-6 κενα μπροστα...τελειωματα 6ης θα κανουν κοντρα σε διαφορετικες συνοικιες...

Joyrider
05/08/2010, 17:22
εμ δεν εχει φαση...θα χε αν ο γκατζολος ειχε οδηγησει κατι που να μπορει να γραψει με τερμα πρωτη συμπλεκταρισμενη πανω σε λαδια...

το 1000 αν ειναι ρυθμισμενο απο θεο,(δηλαδη εμενα:beer:), θα μεινει ενα κενο μπροστα μεχρι να κουμπωσει το μπουσα 5η...τελειωματα 5ης το μπουσα θα ειναι ενα κενο μπροστα...τελειωματα 6ης το μπουσα θα ειναι 4-5 κενα μπροστα...

αν και τα δυο φορανε τα ιδια πραγματα και ειναι εξισου καλα ρυθμισμενα,το μπουσα θα ειναι αμεσως διπλα ,ισως κι ελαχιστα μπροστα...τελειωματα 4ης θα αρχισει να ξεκολαει...τελειωματα 5ης θα ειναι 5-6 κενα μπροστα...τελειωματα 6ης θα κανουν κοντρα σε διαφορετικες συνοικιες...

Μάλλον αναλώνεσαι άδικα...
Όποιο έχει μεγαλύτερη τελική θα νικήσει (τελικά), απλό δεν είναι??
Εκτός αν μιλήσετε κ με κανόνες οπότε κάντε μια κόντρα dragster όπου και συγκεκριμένους κανόνες έχει και ορισμένα μέτρα διαδρομής..

Panopticon7
05/08/2010, 17:24
Τελειωματα 6ης θα τελειωσει ο αεροδιαδρομος γμτ

manhunter
05/08/2010, 17:24

Κάηκα με τον μλκ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
05/08/2010, 17:30
Ακριβώς ότι γουστάρεις.. Βάλτο και σε μια πίστα MX να οργώνεις από μπερμ σε μπερμ..
Το hornet πάντως κάνει καλύτερα ψώνια γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι, άντε γιατί τα πήρα τώρα....

Πλακίτσα ε..:rotflmao:

Αυτά που λέω υπάρχουν πολλοί να τα επιβεβαιώσουν .........
ΚΑΙ ΑΝ γουστάρω να κάνω και ΜΧ ......... δικόμου είναι και το κάνω ότι θέλω !!!

Αν πιστεύεις ότι στα 22 έχουμε την ίδια πείρα ........ :confused: :confused: :confused:

arxaios
05/08/2010, 17:33

Ρε κακόμοιρο ........... πέρα από το να γράφεις ότι να 'ναι ........ και να ειρωνεύεσαι ............. άποψη έχεις ;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Joyrider
05/08/2010, 17:33

Αν πιστεύεις ότι στα 22 έχουμε την ίδια πείρα ........ :confused: :confused: :confused:

Δεν με καταλαβαίνεις παρά την πείρα σου..Αυτό είπα κ γω. Ότι γουστάρεις το κάνεις, δικό σου είναι κ κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει για αυτό. Στον panopticon προσπαθούσα να το εξηγήσω.
Δεν χρειάζεται όμως πάντα η πείρα αν έχεις κρίση :beer:

Panopticon7
05/08/2010, 17:37

Τι να επιβεβαιωσουν καλε μου ανθρωπε, οτι πηγαινεις για ψωνια με το μπουσα ?
Εγω το πιστευω παντως :bigcry: :lol:

Χρειαζεται πειρα για να μπεις στο παργκινκ του lidl κ να βγεις με σακουλες ?... αχαχαχαχα

Εδω ο reanklain ο τρισμεγιστος μας ελεγε πριν απο λιγο καιρο οτι το μπουσα στριβει τελεια, αρκει να αλλαξεις ψαλιδι σταυρο κ οτι αλλο αλλαζεται πανω εκτος απο το πλαισιο :lol: :lol: :lol:

1000ρι εχω οδηγησει κ σε στροφες, μου φανηκε τραγικο που ο κοσμος το αγοραζει μονο κ μονο επειδη εχει 0-200, ποσο μαλλον για το μπουσα...

reinmeister
05/08/2010, 17:46

1000ρι εχω οδηγησει κ σε στροφες, μου φανηκε τραγικο που ο κοσμος το αγοραζει μονο κ μονο επειδη εχει 0-200, ποσο μαλλον για το μπουσα...

κι εμενα μου φαινεται τραγικο το γεγονος οτι υπαρχεις εδω μεσα ,αλλα ετσι ειναι η ζωη...:lol: :lol:

vaska
05/08/2010, 19:04
:a014: :a014: :a014:

Shaolin Monk
05/08/2010, 19:04
Τα σημερινα μηχανακια στριβουν για πλακα ολα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, πως η καθε κουλατζα που δεν μπορει να στριψει ενα μηχανακι, αντι να σκεφτει οτι μεχρι εκει φτανουν οι ικανοτητες του, λεει απλα οτι δεν στριβει το εργαλειο. :confused: :confused:

Ο καθε μλκς λοιπον που δεν μπορει να στριψει με το Χαγια, ας παρει καποιο μικροτερο.

Αλωστε για αυτο το λογο υπαρχουν 125 - 250 -400 -600 -750 -1000 -1300+

Αν λοιπον σε καποιον ειναι ικανοποιητικο ενα 125, εκει πρεπει κ να μεινει.

Καθε φορα οι ιδιες αηδιες. Οτι εχει ο καθενας ειναι υπεργρηγορο και αρκετο για τα παντα. Μεχρι να ανεβει βαθμιδα και λεει μλκιες για την προηγουμενη και την επομενη.

Δεν γραφω ποτε σε αυτο τον τονο αλλα αηδιασα...:mad:

Arxagelos
05/08/2010, 19:20
Μη τα βάζετε όλα σε ένα πλαίσιο ορισμένοι, άλλος παίρνει μηχανή για εργαλείο στη δουλεια του, άλλος για ταξίδια, αλλος για να τη βαλει στο σαλόνι να την γυαλίζει η γυναίκα του, να την βλέπει και να καυλώνει. (τη μηχανή οχι την γυναίκα!):D
http://img802.imageshack.us/img802/6788/yamahar1013.jpg

Το να προσπαθείτε ορισμένοι να βγάλετε άχρηστη την μια ή την άλλη κατηγορία με άχρηστα επιχειρήματα είναι για γέλια.
Ο σοφός λαός έχει πει την παροιμία, "Οσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" ο νοών νοείτω.:beer:

Joyrider
05/08/2010, 19:35
Μη τα βάζετε όλα σε ένα πλαίσιο ορισμένοι, άλλος παίρνει μηχανή για εργαλείο στη δουλεια του, άλλος για ταξίδια, αλλος για να τη βαλει στο σαλόνι να την γυαλίζει η γυναίκα του, να την βλέπει και να καυλώνει. (τη μηχανή οχι την γυναίκα!):D

Το να προσπαθείτε ορισμένοι να βγάλετε άχρηστη την μια ή την άλλη κατηγορία με άχρηστα επιχειρήματα είναι για γέλια.
Ο σοφός λαός έχει πει την παροιμία, "Οσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" ο νοών νοείτω.:beer:

Τα έχω πει ήδη παραπάνω αυτά που λες. Το ότι κάποιες κάνουν κάτι καλύτερα από άλλες είναι σαφές αλλά δεν σημαίνει πως θα βγάλουμε τις δεύτερες άχρηστες.Όλες έχουν ελλατώματα, καμιά δεν τα κάνει όλα τέλεια.

Αν θες να δεις πόσο στρίβει η μηχανή, κάνε μια βόλτα καιμάκτσαλαν (την άνοιξη και μετά) και να πέρνεις τις φουρκέτες μένοντας στο ρεύμα σου. Είναι καλή προπόνηση...για εσάς τους χεράδες.

nasosR
05/08/2010, 19:47
ελεος ρε panopticon , οταν σκαλωνεις ή αρπαζεσε με καποιον ο νου σου στον πουτσο ειναι....

κρατα ενα επιπεδο... τα παιδια σου λενε κατι και συ αμεσως στο πικι πικι το γυρνας....

ΕΛΕΟΣ

::yuck:

Panopticon7
05/08/2010, 21:26

Ναι... που να φτασουμε τετοιο εργαλειο... 10.000 που να βρουμε να αγορασουμε την μαουνα της σουζουκι :lol: :lol:

TristanVogt
05/08/2010, 22:01

Για κοιτάτε την πάρτη σας και αφήστε τις κριτικές και τη μομφή προς τους άλλους !!!
ΆΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!

ok mpampa mhn me timoriseis e:cry:

TristanVogt
05/08/2010, 22:13
(τη μηχανή οχι την γυναίκα!):D

re sy ti tis kaneis tis kopelas ntropi:lol: :lol: wraios

stamzx10
06/08/2010, 02:07
Ναι... που να φτασουμε τετοιο εργαλειο... 10.000 που να βρουμε να αγορασουμε την μαουνα της σουζουκι :lol: :lol:
Τι κομπλεξ βγάζεις ήθελα και να ξερα...μονο μια λογική εξήγηση υπάρχει φιλαράκι!!Η γυναίκα σου σ'αφησε για κάποιον που καβαλάει ss1000 ή busa:wave2:

irinia
06/08/2010, 02:15
Αν φιλε , και συγνωμη γιατι δεν μου πεφτει λογος, δεν εχεις αποφασισει στα 26 σου οτι δεν γουστάρεις να αλοιφεις το γαλακτομπουρεκο, υπάρχει πρόβλημα....

Α.........ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.........

Ποτέ ..................μή λές ποτέ.....!!!

irinia
06/08/2010, 02:20

το 1000 αν ειναι ρυθμισμενο απο θεο , δηλαδη εμενα:beer: , θα μεινει ενα κενο μπροστα μεχρι να κουμπωσει το μπουσα 5η...τελειωματα 5ης το μπουσα θα ειναι ενα κενο μπροστα...τελειωματα 6ης το μπουσα θα ειναι 4-5 κενα μπροστα...

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΥΤΑ............

Πληγώνεις κόσμο..........

manhunter
06/08/2010, 03:33

Εχει και φθηνοτερα ρε
Ασε με τους μαλάκες μας έχουν πρηξει με τα ss και τα busa τους
Τι καταλαβαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω
Αφού ένα Versys τα κάνει όλα...