View Full Version : Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?
Σήμερα πλέον σέ μία μέρα μέσα ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ή άλήθεια στήν άλλη άκρη τής γής.
Ύπάρχει αύτό τό άποπαίδι τής τεχνολογίας τό ίντερνετ πού μαρτυράει τά πάντα......
Προσοχή λοιπόν πού σκοντάφτουμε.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ναι το ειδαμε και τι αληθειες μαθαινονται απο το ιντερνετ! αν κρινω απο οοοολες αυτες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ περι αεροψεκασμων και συνομωσιων, μια χαρα αληθειες μαθαινουμε! περα απο ελαχιστες σελιδες που ξεσκεπαζουν ολες τις μουφες, χρησιμοποιοντας επιχηρηματα, ολο το ιντερνετ ειναι τεραστια πηγη παραπληροφορησης!
επισης εσυ τωρα ξερεις τι κανεις? εχεις πιαστει απο δυο μεμονομενα περιστατικα και κρινεις οοολη την αστυνομια! σαν να αρχισω εγω να λεω οτι επειδη εχω φιλο αεκτζη που ειναι ομοφυλοφυλος, τοτε ολοι οι αεκτζηδες το κουνατε το μαντηλι... πεισε με για το αντιθετο, μπορεις??
α! και κατι αλλο, το θεωρεις λογικο δλδ να σου κανει ο τροχονομος σημα, εσυ να τον γραψεις τα κοπανια σου και να φυγεις, και εχεις την απαιτηση να μην εχεις και επιπτωσεις? ωραια μυαλα κουβαλας, μπραβο!
Καμια κουβεντα για μηχανακια θα κανουμε???
Πσιτ!
Φιλος για μηχανακια εδω (http://www.gsforum.gr/)!:D
SHOOTER045
19/01/2014, 10:23
ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ...............
Έβγαιναν μπροστά στίς μανάδες τών νεκρών τού Πολυτεχνείου καί μάς έλεγαν......
παραπληροφόρηση είναι άπό τά καθίκια τούς δημοσιογράφους.
Δυστυχώς άντιμετωπίζουμε τή ζωή μέ μιά έντελώς διαφορετική φιλοσοφία.
Έγώ δέν έμαθα νά πιστεύω καί νά λέω yes sir,ώς θιασώτης τής μεσαιωνικής
φιλοσοφίας πίστευε καί μή έρεύνα.......ΟΧΙ ΛΥΠΑΜΑΙ,έμαθα νά ψάχνω τήν άλήθεια,
αύτήν πού κατά καιρούς τό σώμα πού ύπηρετείς μάς τήν απέκρυψε ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ
πίσω άπό ζαρντινιέρες,Λαμπράκηδες κ.λ.π......μαύρες σελίδες..!!
Δέ θά βγάλουμε όλους τούς δημοσιογράφους άδερφές καί παραπληροφορητές.
Ό Γκέμπελ.....πέθανε έδώ καί χρόνια.
'Επίσης δέ χρειάζεται νά νοιώθεις ώς ύπεύθυνος δημοσίων σχέσεων τής Έλληνικής Άστυνομίας
στό moto.gr.....!!!καί νά νοιώθεις ύποχρεωμένος κάθε φορά πού κράζουμε νά τρέχεις
νά ύπερασπίζεσαι τά πάντα πού έχουν σχέση μέ τό σώμα πού δουλεύεις λέγοντας μας
ότι τό άσπρο είναι μαύρο.
Σεβαστή ή έπιλογή ζωής σου,δικαίωμα σου.....όπως καί δικαίωμα μας νά ΚΡΑΖΟΥΜΕ
τά αύτονόητα στραβά ,κακά καί έγκληματικά πράμματα πού βλέπουμε...!!!
Ή διαστρέβλωση καί ή παραπληροφόρηση είναι μέθοδοι άλλων έποχών.
Σήμερα πλέον σέ μία μέρα μέσα ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ή άλήθεια στήν άλλη άκρη τής γής.
Ύπάρχει αύτό τό άποπαίδι τής τεχνολογίας τό ίντερνετ πού μαρτυράει τά πάντα......
Προσοχή λοιπόν πού σκοντάφτουμε.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Αν εσυ εισαι με την μηχανη και σου κανουν σινιαλο να σταματησεις και αντι αυτου πας να πατησεις-χτυπησεις ενστολο η το κανεις κιολας
Τι νομιζεις οτι θα στη χαρισουν η αγρο αγοραζουν?
Καπως ετσι εγινε
Και δεν το παιζω υπυθυνος δημοσιων σχεσεων της ΕΛ.ΑΣ ψαξε βρες σε ποσα αντκτιθεμαι και εγω
Αλλα οταν βλεπω παπαριες και μαυρη προπαγανδα δεν μπορω να μην επεμβω εκφραζοντας την προσωπικη μου παντα γνωμη
Καλημερα
παντως η αστυνομια δυστυχως ειναι ενας βρωμικος θεσμος, δεν ειναι τυχαιο οτι ολος ο κοσμος εχει να πει ασχημα πραματα, αυτο συμβαινει για ενα λογο, τους καλοαρεσει η εξουσια, πραγματικα θελω να δω ποσοι απ αυτους θα το παιζανε σπουδαιοι χωρις το σημα και το οπλο στην τσεπη
ναι το ειδαμε και τι αληθειες μαθαινονται απο το ιντερνετ! αν κρινω απο οοοολες αυτες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ περι αεροψεκασμων και συνομωσιων, μια χαρα αληθειες μαθαινουμε! περα απο ελαχιστες σελιδες που ξεσκεπαζουν ολες τις μουφες, χρησιμοποιοντας επιχηρηματα, ολο το ιντερνετ ειναι τεραστια πηγη παραπληροφορησης!
επισης εσυ τωρα ξερεις τι κανεις? εχεις πιαστει απο δυο μεμονομενα περιστατικα και κρινεις οοολη την αστυνομια! σαν να αρχισω εγω να λεω οτι επειδη εχω φιλο αεκτζη που ειναι ομοφυλοφυλος, τοτε ολοι οι αεκτζηδες το κουνατε το μαντηλι... πεισε με για το αντιθετο, μπορεις??
α! και κατι αλλο, το θεωρεις λογικο δλδ να σου κανει ο τροχονομος σημα, εσυ να τον γραψεις τα κοπανια σου και να φυγεις, και εχεις την απαιτηση να μην εχεις και επιπτωσεις? ωραια μυαλα κουβαλας, μπραβο!
KAT'ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ..........ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Ύπεύθυνος δημοσίων σχέσεων νά λέει άρλούμπες.
Ούτε λογικό θεώρησα τό νά μού κάνουν σήμα καί έγώ νά φεύγω
άντί νά σταματήσω,ούτε νά μήν έχω έπιπτώσεις.
ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ........ΤΟΤΕ
ΖΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ............ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗ ΖΑΝ'ΝΤ'ΑΡΚ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΕΙΣ....!!!
Όσο γιά τήν παραπληροφόρηση άπό τό ίντερνετ έχω νά πώ ότι
μέσα στό κρανίο μας ύπάρχει μιά ούσία πού λέγεται φαιά τήν όποία
μάς τήν έδωσε ή φύση ό Θεός όπως θές πές το,ή όποία μάς βοηθάει
νά φιλτράρουμε ότι πληροφορίες δεχόμαστε.
Ό καιρός πού άπαγορευόταν ή ένημέρωση μήπως πέσουμε έξω ή μήπως
είπωθούν ύπερβολές τελείωσε μέ τήν Γαλλική έπανάσταση...!!!
Καμμιά 200 βάλε χρόνια πίσω.........
Έπίσης βαριέμαι νά σού γράψω γιά 1002 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ:lol: ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,
πού ό κόσμος τάχει τούμπανο ...........
υγ. Ή παρομοίωση..............μέ ΣΚΟΤΩΣΕ
Αν εσυ εισαι με την μηχανη και σου κανουν σινιαλο να σταματησεις και αντι αυτου πας να πατησεις-χτυπησεις ενστολο η το κανεις κιολας
Τι νομιζεις οτι θα στη χαρισουν η αγρο αγοραζουν?
Καπως ετσι εγινε
Και δεν το παιζω υπυθυνος δημοσιων σχεσεων της ΕΛ.ΑΣ ψαξε βρες σε ποσα αντκτιθεμαι και εγω
Αλλα οταν βλεπω παπαριες και μαυρη προπαγανδα δεν μπορω να μην επεμβω εκφραζοντας την προσωπικη μου παντα γνωμη
Καλημερα
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ................ΗΛΙΘΙΟΣ
Πού θά προσπαθούσε μέ μηχανή νά πέσει πάνω σέ άνθρωπο...??
Έκανε κανείς έλιγμό νά πάει στήν άκρη νά χτυπήσει άνθρωπο..??
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ,
νά μέ συγχωρείς ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ γιατί θ'άρχίσω τό καλαματιανό
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.......
SHOOTER045
20/01/2014, 01:24
Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι μονο στις ταινιες σγμβαινουν αυτα
Πιστεψε με απο αυτα που εχω δει και ξερω οτι συμβαινουν
Προσφατα εγινε κατι παρομοιο στην θεσ/νικη και ηταν να χασει το ποδι του(αν δεν το χασε)
Η ειδηση περασε στα ψιλα-οπως και τοσα σλλα που δεν πουλανε και ειναι εναντια στις πεποιθησεις καποιων-αλλα λιγων το αυτι το ακουσε και ιδρωσε
Για καποιους που εχουν γνωμη απο πριν σχηματισμενη ο<μπατσος>τα θελε και τα παθε,η ας προσεχε η με ενα χιλιαρικο δεν γαμιεται κλπ
Επισης αν τραβιυσαμε φωτογραφιζαμε αυτα τα περιστατικα
Οχι 1002 αλλα 10000000000002 θα εβλεπες
Κοιμησου και ονειρα γλυκα
Pan (dvs)
20/01/2014, 08:25
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ....................
Ή φανταστική άποψη σου δηλαδή είναι ότι όποιος δέ σταματήσει
ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ...........!!!
Τρέλλαααααααααααααααα..........θά ίσχύει καί γιά μηχανάκια,πεζούς κ.λ.π...έτσι..??
Όποιος φεύγει τρέχοντας ρίχτου στό ψαχνό.....!!!!
ΤΕΛΕΙΟ
Όποιος δέ σταματάει............στό κεφάλι καί πάρτον κάτω.
Όπως στίς άμερικάνικες ταινίες,τόν κάνουμε κομμάτια έπειδή ΚΡΙΝΑΜΕ,τώρα
πώς κρίνω άλλο θέμα έσύ θά μάς τό άναλύσεις,πώς δηλαδή κρίνω άν δέν κάνει
κίνηση νά μού ρίξει κάποιος καί μάλιστα άν κουβαλάω πρέζα όπως είπες είμαι ΣΤΟΧΟΣ,
ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ....!!!
Καί έρχεται καί τό ρητορικόν έρώτημα.......τί έπρεπε νά κάνουνε...??
Άπό δώ καί μπρός λοιπόν όπου κρίνουμε...........ΡΙΧΝΟΥΜΕ καί καθαρίζουμε όποιον δέ σταματήσει...!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕ.....ΟΛΕ......ΟΛΕ......πολλά πτώματα ρέ φίλε,ούτε στό φάρ ούέστ,έκεί τουλάχοστον
τόν φώναζαν καί άν δέ γύριζε πισώπλατα δέ ρίχνανε...!!!
Καί άν είμαστε καί όδηγάρες παίρνουμε άπό πίσω τά παπάκια μέ τά άνήλικα καί τραβάμε καί καμμιά κλωτσιά
μή μάς ξεφύγει ό έγκληματίας πού άποτελεί κίνδυνο γιά τήν κοινωνία......Κρήτη,τό θυμάσαι,πάει τό παιδάκι..!!
Όταν τέτοιες πράξεις έπιδοκιμάζονται άπό νέους άνθρώπους όπως έσύ καί
άντιμετωπίζονται μέ τόσο έλαφριά καρδιά τότε ένα θά πώ........
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ..........ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ
Βαζεις αρκετα θεματα μαζεμενα.
Καταρχην δεν αστειευομαι,φυσικα ομως και υπερβαλω.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Εγραψα "Εαν την κοπανησε και οι αστυνομικοι εκριναν οτι το εκανε γιατι κατι ηθελε να κρυψει (οπλο,ηρωινη....)τι επρεπε να κανουνε?Να του κουνησουνε μαντιλι?"Δεν εγραψα να ανοιξουνε πολεμο με την κοινωνια.Για να ειναι σε θεση να επιλεξει ο αστυνομικος ποτε θα πυροβολησει ,χρειαζετε ειδικη εκπειδευση την οποια δυστυχως ,δεν την εχει.
Θα μου επιτρεψεις ,παρα το νεαρο της ηλικιας μου:D, να ειμαι σε αυτο το θεμα λιγο ποιο ακραιος απο τους αλλους,για εναν και μονο λογο.Εμεις που ζουμε κοντα στα συνορα,εχουμε μαθει οτι καποιος δεν σταματαει για δυο κυριως λογους στα μπλοκα.Η γιατι εχει να κρυψει οπλα η γιατι εχει να κρυψει ναρκωτικα.Μερικες φορες ,ισως, γιατι στο πορμπαγαζ του εχει καναδυο ανηλικα κοριτσακια που τα προοριζει για καποια απο τις γνωστες πιατσες.
Τις περισσοτερες φορες αυτους τους σταματανε με "οποιοδηποτε" τροπο και καλα κανουνε.Αυτα που συμβαινουνε δεν δημοσιευονται γιατι θα πεσουνε να τους φανε.Εμας εδω μας φτανει που τους σταματανε.:)
Οπου γινονται μπλοκα για οποιοδηποτε λογω,συνηθως,ειναι και ευγενικοι και διακριτικοι και ανεκτικοι στις παραβασεις μας.Δεν υπερβαλουνε,πιθανοτατα γιατι ειναι πιο μικρη η κοινωνια μας.Στα μεγαλυτερα αστικα κεντρα μπορει να ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Εγω ομως μιλαω για αυτα που ξερω.Και συμφωνα με αυτα που βλεπω ,φιλε Terens, δεν εχουμε λογο να μην σταματαμε στα μπλοκα.
skylaros
20/01/2014, 09:05
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.......
http://www.youtube.com/watch?v=nAf5zkagHOo
pipe_smoker
20/01/2014, 11:11
Επισης αν τραβιυσαμε φωτογραφιζαμε αυτα τα περιστατικα
Οχι 1002 αλλα 10000000000002 θα εβλεπες
Πού να δεις τί θα έβλεπες/βλέπατε/βλέπαμε κλπ άμα τραβούσαμε φωτογραφίες όλα τα "άλλα" περιστατικά....
Να είχε κι από μία κάμερα το κάθε ΙΧ/μοτο όταν το σταματάει η τροχαία, να μην έτρωγε γκλοπιές αυτός που τραβάει βίντεο και φωτογραφίες στις πορείες.
Όχι 10000000000000000000002 αλλά 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000002 θα έβλεπες.
Πρόσφατα βέβαια ακούσαμε από τον Simossss ότι οι "άνδρες" των ΜΑΤ αμύνονται από τις καθαρίστριες γι'αυτό και βαράνε.
Είναι μια άποψη κι αυτή. Κυβερνητικού εκπροσώπου κιόλας, όχι μαλακίες.
bros400pgm
20/01/2014, 11:54
Εδω τραβανε μονοι τους βιντεο οι ηλιθιοι.
πχ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KzSsWc0fWhE#t=369
Το θεμα ειναι αν σταματατε σε μπλοκα.
Αν φερθουν σαν "μπατσοι" θα περνουν τα "καλαμπαλικια" μου.
Εχω πετυχει "μπατσο" που μου πεταχτηκε στο 1.5μετρο αναμεσα απο τα παρκαρισμενα
και με επιασε απο το μπουφαν!
Καμια 40αρα ειχα μεσα και απο πισω μου κινηση;
Να πεσω κατω και εγω και αυτος και να μας "μετρησουν" ολοι οι τροχοι της νταλικας!
Για καλη μας τυχη (και των δυο)του γλυστρισα και αφου ακουσε τα "γαλλικα" του
εφυγα.
Εχω πεσει και σε μπλοκο οπου ευγενεστατος ο Αστυνομικος μου εκοψε την κληση
και δικαιος γιατι δεν ειχα μαζι μου το διπλωμα.
taisteal
20/01/2014, 12:26
δεν ντρεπεστε να λετε τετοιες κουβεντες...bros 400 ο μπατσος εριξε νερο στο πρεζακι γιατι ηταν καλοκαιρι και ζεσταινοταν ο ανθρωπος....
:moutza::moutza::moutza:
AristidisZ
20/01/2014, 12:28
Το θεμα ειναι αν σταματατε σε μπλοκα.
ναι
.-
Carlos.1on2
20/01/2014, 13:03
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.......
"Δύο αποσπασμένα οστικά τεμάχια" στον δεξί αστράγαλο, η διάγνωση της μαγνητικής. Από "μοτοσυκλετιστή" ο οποίος θεώρησε ότι δε χρειαζόταν να σταματήσει σε αλκοτέστ.
Βγήκε και η αποζημίωση το αστικό δικαστήριο αλλά ακόμα έρχεται, 1,5 χρόνο τώρα, γιατί το επικουρικό έχει ένα έλλειμμα 900εκ €. Επικουρικό γιατί ο "μοτοσυκλετιστής" δεν είχε ούτε ασφάλεια. Ευτυχώς δλδ που υπήρχαν 2000€ καβάντζα και δόθηκαν σε γιατρούς, μαγνητικές και χειρουργική επέμβαση ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ του αστυνομικού. Και κερατάς, και δαρμένος και άφραγκος.
Με άλλα λόγια, ηλίθος, ε bros?
SHOOTER045
20/01/2014, 13:06
Εδω τραβανε μονοι τους βιντεο οι ηλιθιοι.
πχ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KzSsWc0fWhE#t=369
Aχα ο γνωστος παρουσιαστης με το ψευδωνυμο
Να ξυθω η να γελασω?
menelaos46
20/01/2014, 13:13
Καλό είναι να σταματάμε αν δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Αν όμως δε σταματάμε καλό είναι να μη μας πιάνουν γιατί μετά ξεκινάει η κλάψα.
OK.
To αστείο σταματάει εδώ.
Η κοινή λογική κι αυτός που δεν είναι παράνομος (είτε ποινικά είτε για παραβίαση του ΚΟΚ) θα σταματήσει.
Οι υπόλοιποι που δεν σταματάτε αναλαμβάνετε και την ευθύνη των πράξεών σας. Δεν θα γίνει κι αυτό το θρεντ μηχανόβιοι εναντίον αστυνομίας.
Τέλος και κλειδώνει.