PDA

View Full Version : fazer8.................

kondoras
03/08/2010, 12:04
Γεια στην παρεα των fazer..

Εχθες εγινα κατοχος ενος fazer8 δινοντας 9850 ευρουλια.

Εντυπωσεις???...Βασικα καλες

Ευκολη μηχανη ..αξιζει να την δει καποιος που θελει ενα 600 για να ξανα ερθει στις μηχανες .

Αγοραζεις κατι ποιο μεγαλο που θα κατησει περισσοτερο

Χαμηλα ροπες ,,αρκετη δυναμη,,μπολικη για εμενα θα ελεγα,,καλα φρενα,,σταθερη μηχανη οσο μπορεσα να καταλαβω στα 200 χλμ που εκανα.

Αν και νομιζα το αντιθετο ,μου αρεσε η θεση οδηγησης ( υψος 1,76) και χορεσαμε ανετα 2 ατομα 70 και 53 κιλα.

Ποιοτητα σχετικα καλη ..αν και εχω δει και καλλιτερες

Ενα θεματακι με την ζεστη που εκπεμπει ο κινητηρας το εχει..καταφερνει να ζεματισει το πλαισιο τοσο που δεν πιανεται για πολυ,,και φυσικα τα ποδια.....βερμουδιτσες τις ξεχναμε

Κατοχοι των fz1 εχουν το ιδιο προβλημα?????

Θα επανελθω με ποιο πολλα χλμ και οτι νεοτερο προκυψει.

Μελλοντικοι αγοραστες ρωτηστε οτι θελετε...να προσπαθησω να σας πω.....αν ξερω

kyko
03/08/2010, 12:07
καλοριζικο κ καλοταξιδο
βαλτο κ στην αναλογη ενοτητα με τα fz
οσο για τη ζεστη ναι ετσι ειναι κ στα fz1
το συνηθιζεις μην ανησυχεις

:wave2:

kondoras
03/08/2010, 12:12
Που ειναι η ενοτητα?? Εδω νομιζα οτι επρεπε να το βαλω.

kyko
03/08/2010, 12:18
ουπς!!!
σορυ!!
δεν ειχα δει οτι ειμαστε στην ενοτητα fazer

:ZZZ: :ZZZ:

:beer: :beer:

Arxagelos
03/08/2010, 13:40
Καλορίζικο φιλε, απο ζέστη και το fz1 βράζει μην αγχώνεσαι. Βάλε μας και καμια φωτο να το θαυμάσουμε.
Εγώ για άλλο πράγμα αναρωτιέμαι, απο τη στιγμή που βγήκε 800άρης κινητήρας υπάρχει περίπτωση να δούμε και YZF-R8? :a8:

kondoras
03/08/2010, 14:07
:) :p

Εποχες λιτοτητας ...μπορει που ξερεις

Θα προσπαθησω για φωτογραφιες

giannis113
03/08/2010, 15:09
ωραιος καλοριζικος! ε πατα το μια ολοσωμη να μειωθει λιγο η ζεστη! το γυμνο πηρες;

kondoras
03/08/2010, 15:44
οχι το fazer με το φαιρινγκ

xalias1
03/08/2010, 15:57
καλα χιλιομετρα φιλε.
αυτο με τη ζεστη το εχω κι εγω με το 600

easyman
24/08/2010, 09:08
Φιλε και από εμένα καλοριζικο το Fazer και καλα χιλιομετρα...

Θα ηθελα να σε ρωτησω εαν πηρες το μοντελο με το ABS ή χωρις.

Επίσης πως είναι η καλυψη από τον αέρα για ταξίδι?

Ευχαριστω και πάλι καλά χιλιόμετρα!

kondoras
24/08/2010, 15:53
Πηρα με ABS.

Η καλυψη....με 176 υψος ψιλοκαλη θα ελεγα...στους πλαγιους ανεμους εχεις στροβιλισμους.

Ισως και το καλοκαιρινο μου μπουφαν ειναι φαρδυ γιατι εχασα καποια μπολικα κιλα και τους καταλαβαινω ποιο εντονα,.Παντως ειναι σταθερη μηχανη,σου προξενη εμπιστοσυνη να της δωσεις χιλιομετρα.

easyman
25/08/2010, 02:54
Καλημέρα και ευχαριστω για την απαντηση....

Πάντως η τιμη που το πήρες είναι πολύ καλή. Εγώ που ρωτησα μου είπανε τις επισημες τιμές που αναφέρονται στο site, δηλαδη κανενα 500 ευρω παραπάνω. Και εγώ ψήνομαι αλλά περιμένω να περπατησει λίγο πρώτα.

Και παλι καλα χιλιόμετρα!

kondoras
25/08/2010, 03:37
Περιεργο για την τιμη.Εγω οπου και να πηγα κοβανε 5% απο τιμοκαταλογο.Δεν ειχα ανταλλαγη με αλλη.

Η τιμη ηταν ιδια με δανειο η χωρις.Αν εισαι αθηνα πηγαινε στα καταστηματα που πουλανε YAMAHA αλλα και σε γνωστη αλυσιδα κατ/των με διαφορες μαρκες και θα παρεις ιδια τιμη.8950.

Αν θελεις λεπτομεριες 6981 629254.

Πρωι μπορω να σε παρω εγω απο δουλεια.

Ψαξε ακομα και τηλεφωνικα στα μαζαζια της Μεσσογειων και Μιχαλακοπουλου

Γιωργος

kyko
25/08/2010, 04:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Αν εισαι αθηνα πηγαινε στα καταστηματα που πουλανε YAMAHA αλλα και σε γνωστη αλυσιδα κατ/των με διαφορες μαρκες και θα παρεις ιδια τιμη.8950.

τελικα ποσο την αγορασες? :rolleyes:

Γεια στην παρεα των fazer..

Εχθες εγινα κατοχος ενος fazer8 δινοντας 9850 ευρουλια.

notakos600
25/08/2010, 04:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
τελικα ποσο την αγορασες? :rolleyes:

Παίζει να είναι αναγραμματισμός; :smokin:

kyko
25/08/2010, 04:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Παίζει να είναι αναγραμματισμός; :smokin:

αυτη την εκδοχη δεν τη ειχα σκεφτει :look: :confused:

kondoras
25/08/2010, 05:55
9850 9850

οκ??? ΝΑ πω απο που??

mixalhsCr
25/08/2010, 05:55
καλοταξιδο το γκαζι !!:beer:

Να μας γραφεις εντυπωσεις σιγα σιγα...

kyko
25/08/2010, 06:01
9850 9850

οκ??? ΝΑ πω απο που??

δεν θα ηταν ασχημα :winka: :wave2:

kondoras
25/08/2010, 06:02
Για να καταλαβετε και απο που εγω την πηρα.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ 9850.....μου εδωσε το νουμερο... συναγερμο META ενα φτηνο μοντελο και μανιταρια.

Αν εχετε αποριες και ψαχνεστε για αγορα παρτε ενε τηλ. εμενα η πειτε να σας στειλω πμ

kondoras
25/08/2010, 06:07
Ιδια τιμη βρηκα παντου...και Παπαγεωργιου και σε ενα στην κυψελη..ΠΙπεριγκος-YAMAHA kai Βυνιο στην Αγ. Παρασκευη...μονο που αυτος εδεινε και κατι μαλ..... που σας ειπα.

ΠΡΟΣΟΧΗ .Αν δεχτειτε σε αυτον ολα τα δωρα σας λεει τιμη τιμοκαταλογου.Αν οχι σου λεει οτι οι αλλοι και τσιμπας και κατι οπως εγω

kondoras
25/08/2010, 06:14
Νομιζω βεβαια οτι αν καποιος δεν βιαζεται ,,το μηχανακι ειναι σχετικα ακριβο σε σχεση με το 750 το KAWASAKI ...για το triple δεν ξερω τιμη...και μαλλον θα το κατεβασουν....μαλλον.

Αν εχετε βλεψεις και ...τυχη περιμενετε

manhunter
25/08/2010, 06:49
Καλορίζικο και καλοβολτάριστο
Bάλε ντε και καμιά φωτό

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

scoopy
07/09/2010, 00:40
καλο ταξιδο το εργαλειο σου φιλε,και παρα πολυ προσοχη!!

ηθελα να ρωτησω γιατι ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα.στο tdm 900/A και στο fazer800 ABS με το φαιρινγ,θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει στα ταξιδια και γενικα στην οδηγηση ποια ειναι καλυτερη μηχανη.

kondoras
07/09/2010, 08:22
Στο tdm καθεσαι ποιο ορθιος που σημαινει οτι γρηγορα θα ψαχτεις για ζελατινα.

Εγω στο fazer8 καταφερα και φορτωσα σαμαρια της colori και ενα tang-bag απο LIDL!!!

Και τα δυο δεν εχουν τις ποιο ανετες σελες ..αλλα απο Ναυπλιο ηρθα χωρις σταση δικαβαλλος.

Τωρα θα φερουν καγκελα για να το φορτωνεις ποιο ευκολα καθως και βαλιτσες..αλλα θα πρεπει να τις βαζωβγαζω γιατι δεν μου αρεσουν.

Στο tdm εγω θα αλλαζα αμεσως τιμονι γιατι και σε τεντωνει πολυ και παραξενη γωνια εχει.

Αν αποφασισεις tdm μην το παρεις καινουργιο. Υπαρχουν χιλιαδες καλα για πουλημα,και νομιζω απο οτι λενε ...θα αλλαξει μοντελο.
Κανενα απο τα δυο δεν ειναι τελειο για ταξιδια.

Το fazer ομως ειναι ενας πολυ καλος μεσος ορος γιατι ειναι δυνατο πας..παντου και ειναι παπι στην πολι.

Αν δεν βρεις να το οδηγησεις να ανεβεις επανω ..γιατι αν εισαι ψηλος δεν ξερω αν βολευει.

scoopy
07/09/2010, 11:36
απο θεμα καταναλωσης και τιμες ανταλακτικων ποιο ειναι καλυτερο?το θεμα ειναι οτι οταν θελω να κανω κανενα ταξιδακι,να μην εχω προβλημα με τον αερα που σε χτυπαει.

Toumpas
07/09/2010, 13:17
Μια ερώτηση και μην το πάρετε για trolling αλλά:

Γιατί κάποιος να διαλέξει το Fz8 αντί του Fz1?

scoopy
07/09/2010, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas

σωστη η παρατηρηση σου,πολυ καλη και δυνατη μηχανη φζ1

giorgos wylde
07/09/2010, 14:04
σίγουρα το fz1 είναι καλύτερη (hp,ροπή, και εμφάνιση ,αν και υποκειμενικό πράγμα η εμφάνιση) μηχανή απο το fz8 ,αλλά μιλάμε για περίπου 3500? διαφορά.
Δεν είναι και λίγα.
fazer8 abs 10300
fazer1000 abs ,13820
διαφορά :3500?
fz8 abs ,9970
fz1 abs ,13200
διαφορά : 3230?

Αυτά αν τα συγκρίνουμε καινούργια ,
αυτό που συμφέρει είναι μεταχειρισμένο fz1 , που χτυπάς καλύτερη τιμή.

xalias1
07/09/2010, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas

Αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας (μάλλον)
Αλλάγή στην ασφάλεια.
Κατανάλωση.
Γούστο.

scoopy
07/09/2010, 16:33
το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αναμεσα σε 2 στο tdm/A και στο fazer800 abs με φαιρινγ..πρεπει να το ψαξω πολυ ακομα,για να δω που θα καταληξω.δεν θελω ουτε να με κουραζει στα ταξιδια που θα κανω να ειναι ανετη αξιοπιστη.

kondoras
08/09/2010, 07:49
To σκεφτηκα πολυ για το fz1 και κατεληξα στο 800 για διαφορους λογους.
Τα λεφτα ειναι ενα θεμα αλλα και η μεγαλη διαφορα ροπης και δυναμης που εχει το 1000αρι στις χαμηλες και υψηλες στροφες.

Το 800 εχει αλλη φιλοσοφια στην αποδοση και πραγματικα το χαιρεσαι στην πολι αλλα και στις στροφες τις ανηφορικες ,που δεν εισαι ολο ..πρωτη δευτερα.

Το 800 εχει πολυ γραμμικη αποδοση και ενω σου δινει πολυ δυναμη ψηλα το κανει χωρις να σε τρομαζει.

Παντως αν θελεις το κυριοτερο ανετα ταξειδια κοιτας λαθος μηχανες.

Εγω νομιζω ποιο ανετο απο το STROM δεν υπαρχει στα γιαπανια...μετα ερχεται το 1000 τις HONDA to CBF.

Ειναι ομως ουδετερες μηχανες ,δεν σου κανουν λιγο κλικ....εμενα.

scoopy
08/09/2010, 09:44
δεν το θελω να κανω συνεχεια ταξιδια,αλλα το καλοκαιρι ολο και καπου μπορεις να πας..και η οδικη συμπεριφορα με ενδιαφερει να ειναι καλη.οπως και το σερβις των ανταλλακτικών να μην ειναι παρα πολυ ακριβα.

kondoras
09/09/2010, 08:22
Για το 800 ξερω οτι εχει μια πολυ καλη συμπεριφορα,,να σκεφτης οτι φοραει πλαισιο και αναρτησεις απο μηχανη με 44 αλογα παραπανω.
Καλουτσικη προστασια απο αερα..οχι ,τελεια φρενα καλα εως πολυ καλα.

Κοστος ανταλ/κων οτι ισχυει για τα YAMAHA ..ελπιζω.Εδωσα λαδια φιλτρο 55 ευρω νομιζω αλλα δεν λεει τιποτα αυτο.

ΤΟ TDM νομιζω οτι ειναι ποιο allround μηχανη και αν του βελτιωσης την σελα και το φαιρινγκ ειναι ετοιμο για ταξιδακια.

Το 800 αν και δεν ειναι το καταληλοτερο, γλυκοκοιταζει και μια ποιο σπορ οδηγηση,και ενα βασικο για εμενα ,δεν εχω βαρεθει να το βλεπω επι 10 χρονια παντου.
Δεν πιστευω δε οτι οι πολλοι κατι θα ξερουν γιατι και το TRANSALP πουλησε σαν τρελλο σε μεσηλικες ως επι το πλειστον ανθρωπους που δεν ειχαν και πολυ σχεση με χωμα ,και η μηχανη δεν ηταν πουθενα καλη.

Παντως στο ξαναλεω πριν δωσεις λεφτα γιατι μετα ειναι αργα.

Ταξιδια των 100-200χλμ κανεις με οτι να ειναι.Αν θελεις ομως να την κοπανας Παρασκευη με το μισο σου σπιτι μαζι και να σταματας 400-500 χλμ μακρυτερα κοιτας λαθος μηχανες.
Και αυτες το κανουν ..αλλα υπαρχουν και ποιο ειδικες.

Καλη επιλογη

:)

scoopy
09/09/2010, 09:26
δεν ειπα οτι θα κανω καθε τρεις και λιγο τοσα χλμ...400-500. αλλα οταν θελω να κανω ενα μακρινο ταξιδακι π.χ το γυρο της πελλοπονησου η δεν ξερω εγω και τι αλλο,να μην με κουραζετε ο αυχένας η πλατη μου. αλλα μια που το εφερε η κουβεντα τι μηχανες μου προτεινεις.αλλα πιστευω οτι το φαζερ δεν θα μου δημιουργήσει προβληματα σε αυτα που ζηταω.

H.A.Balafoutre
09/09/2010, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από scoopy
δεν ειπα οτι θα κανω καθε τρεις και λιγο τοσα χλμ...400-500. αλλα οταν θελω να κανω ενα μακρινο ταξιδακι π.χ το γυρο της πελλοπονησου η δεν ξερω εγω και τι αλλο,να μην με κουραζετε ο αυχένας η πλατη μου. αλλα μια που το εφερε η κουβεντα τι μηχανες μου προτεινεις.αλλα πιστευω οτι το φαζερ δεν θα μου δημιουργήσει προβληματα σε αυτα που ζηταω.

Αγαπητέ, μια φορά στο τόσο να κάνεις το γύρο της Πελοπονήσου, θα σε πονέσει έτσι κι αλλιώς ο αυχένας σου και η πλάτη σου...η μηχανή δεν είναι άνεση...θέλει προπόνηση...μην τρέφεις αυταπάτες...πάρε τη μηχανή που γουστάρεις και μπορείς να πάρεις...και την άκρη θα την βρείς στην πορεία...

kondoras
09/09/2010, 12:05
Εγραψα και ποιο πανω το STROM της SUZUKI και τα cbf της HONDA ειναι καλες επιλογες για ταξιδια.. και το Tiger to 1050 καλουτσικο λενε οτι ειναι ..αλλα προσωπικα δεν ξερω.

Δεν ειναι μονο αυτα αλλα εγω αυτα εχω δοκιμασει μονο.

Εγω πηρα αυτο που πηρα αν και εμενα μου αρεσουν τα ταξιδια..ξεροντας οτι θα κανω καποιες παραχωρησεις περισσοτερο στην ανεση και στους χωρους φορτωματος.

Τωρα που οι εταιριες εβγαλαν καγκελα για σαμαρια και για βαλιτσες τα πραγματα θα γινουν ποιο ευκολα.

Κατα τα αλλα ειναι καλη μηχανη στιβαρη και σταθερη στον δρομο μπολικη δυναμη και θα κανεις τα παντα....................εεε μην πας για moto-cross:D

scoopy
09/09/2010, 18:25
απλα φοβαμαι να μην μετανιωσω την αγορα που θα κανω,γιατι θα ειναι αργα.

giorgos wylde
09/09/2010, 18:49
Κοίτα να δείς , μηχανή που να τα κάνει όλα πολύ καλά δεν υπάρχει .
Δλδ θα τα κάνει όλα , αλλά κάποια πράγματα περισσότερο καλά και κάποια λιγότερο.
Το θέμα να θέσεις σε αυτά που ζητάς προτεραιότητες και στα υπόλοιπα να είσαι διατεθειμένος και συνειδητοποιημένος ότι θα τα έχεις με κόπο ή λίγο κούραση παραπάνω.

Πάντως όλοι παραπάνω σου έχουν δώσει αρκετά στοιχεία για το τι κερδίζεις ή χάνεις απο τα μηχανάκια που ζητάς.
Αν βγεί και στο τέλος ισοπαλία , αγόρασε αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο , γιατί ούτως ή αλλιώς εσύ θα το ευχαριστιέσαι.

Toumpas
10/09/2010, 16:46
¨Εχεις σκεφτεί για Triumph Sprint? Όμορφο σαν Superbike και άνετο συνάμα. Και φορτώνεται σαν γαϊδούρι αλλά με.. στύλ :)