Σύνδεση

View Full Version : εγώ-εγωισμός-εγωιστής-εγωκεντρικός-εγωλάτρης!!!

Σελίδες : 1 [2]

matmat
16/07/2005, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
πέστα λέμεεεεεεε κουβεντα να γίνεται:winka: δεν ειν κακό:D

:evil: εσυ τώρα γιατί βάζεις φυτιλές ?:evil:

:beer: :evil: :beer:

nimbus
16/07/2005, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
:evil: εσυ τώρα γιατί βάζεις φυτιλές ?:evil:

:beer: :evil: :beer:

Δεν νοιώθω καλέ μου ότι βάζω φυτιλιά:winka: Νοιώθω ότι η κουβέντα, μας οδηγεί μέσα από ατραπούς και ερχόμαστε σε επαφή με απόψεις που ίσως πριν δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν:D Ένας τρόπος να ανακαλύψουμε αλήθειες, είναι η συζήτηση:winka:

matmat
16/07/2005, 11:29
Δεν νοιώθω καλέ μου ότι βάζω φυτιλιά:winka: Νοιώθω ότι η κουβέντα, μας οδηγεί μέσα από ατραπούς και ερχόμαστε σε επαφή με απόψεις που ίσως πριν δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν:D Ένας τρόπος να ανακαλύψουμε αλήθειες, είναι η συζήτηση:winka:

Καλε μου????
:winka:
Μην αρχίσουμε τις γλύκες τώρα!!!:rotflmao:

κι αυτό φυτιλία λέγετε με ποιο όμορφο τρόπο!!!:lol: :rotflmao: :lol:

Rezeguet
16/07/2005, 11:30
[B]Ας αρχίσουμε απο εδώ ...
ανταγωνισμός υπάρχη σε κάθε είδους ζήτημα όπως και αντιρήσεις , αλιώς δεν θα υπηρχε ανθρωπότητα!!!
Και δεν πρέπη να περιορίζετε σε συγκεκριμένες ένοιες ( Θρησκεία, στίβος ,
πολιτική...κ.α)αλλα και σε γενικότερες.
Η φιλοσοφία και μια φιλοσοφική συζήτηση(ε.ιναι μακρυά απο εμένα ) ειναι απο μόνη της ανταγωνιστική , εκθέτωντας ο καθένας την άποψή του αυτο τον καθιστά ανταγώνιστή του συνομιλητή του....
/B]

δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα? Χμ απο μια αποψη δεκτο αν το δεις οτι αν δεν υπηρχε ανταγωνισμος δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα. Αλλα για σκεψου...αν δεν υπηρχε ανταγωνισμος θα υπηρχε συνεργασια που δεν αποκλειει την εξελιξη

Οσο για τον ανταγωνισμο στα φιλοσοφικα ζητηματα... γιατι ν υπαρξει ανταγωνισμος? Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης στην φιλοσοφια ωστε να πεις οτι ο ταδε εχει πιο πολυ δικιο. Το μονο μετρο συγκρισης που υπαρχει ειναι ο αριθμος των πιστων και των υποστηρικτων που μαζευει καθε αποψη -λεγε με και θρησκεια- και αυτο οπως ειπα πριν ειναι καθετα αντιθετο στα πιστευω μου. Η θρησκεια δημιουργειται για να μαζεψει πιστους που πιστευουν αυτα που τους λεει ο αρχηγος της θρησκειας, αλλα δεν θελω να ιδρυσω θησκεια ουτε δικια μου φιλοσοφια γιαυτο και επιμενω τοσο καιρο να μην πω τιποτα απο αυτα που πιστευω.

nimbus
16/07/2005, 11:35
Καλε μου????
Μην αρχίσουμε τις γλύκες τώρα!!!:rotflmao:

κι αυτό φυτιλία λέγετε με ποιο όμορφο τρόπο!!!:lol: :rotflmao: :lol:

εεεεεε όχι δααααα:D τις γλύκες εγώ????:D never:evil:

απλά κάνω εξάσκηση:lol: :lol: να δω αν πιάνει:winka: :rotflmao:

matmat
16/07/2005, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα? Χμ απο μια αποψη δεκτο αν το δεις οτι αν δεν υπηρχε ανταγωνισμος δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα. Αλλα για σκεψου...αν δεν υπηρχε ανταγωνισμος θα υπηρχε συνεργασια που δεν αποκλειει την εξελιξη

Οσο για τον ανταγωνισμο στα φιλοσοφικα ζητηματα... γιατι ν υπαρξει ανταγωνισμος? Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης στην φιλοσοφια ωστε να πεις οτι ο ταδε εχει πιο πολυ δικιο. Το μονο μετρο συγκρισης που υπαρχει ειναι ο αριθμος των πιστων και των υποστηρικτων που μαζευει καθε αποψη -λεγε με και θρησκεια- και αυτο οπως ειπα πριν ειναι καθετα αντιθετο στα πιστευω μου. Η θρησκεια δημιουργειται για να μαζεψει πιστους που πιστευουν αυτα που τους λεει ο αρχηγος της θρησκειας, αλλα δεν θελω να ιδρυσω θησκεια ουτε δικια μου φιλοσοφια γιαυτο και επιμενω τοσο καιρο να μην πω τιποτα απο αυτα που πιστευω.

Το τι πίστεύη ο καθένας ειναι αναφέρετο δικαίωμα οπως και το αν θα το κοινοποιήση, απο την στιγμή όμως που θα αρχίση να εκθέτη την <πίστη του> <<Ιδεολογία του>> η όποια θεση του τσπ βρίσκετε αντιμέτωπος με το ρεύμα που θα διμιουργηθή.
Η θρησκεια ειναι ενα τέτοιο ρεύμα αλλα και η φιλοσοφία εχει τέτοια παραδήγματα( ρευμάτων , οπαδών , πιστών)Σολων, Πλάτων...
Δικαιο , άδικο , λογική ειναι ενοιες που δεν τις μετράς , υπάρχουν πάμπολες σχεδόν οσοι και άνθρωποι, ο κάθε ένας μας εχει και απο μια διαφορετική αντίληψη για το καθένα απο αυτά...

:sick:

που ειναι ρε γμτ και αυτός ο ΤΑΙ να βοηθήση.... :lol: :rotflmao: :lol:

matmat
16/07/2005, 11:56
εεεεεε όχι δααααα:D τις γλύκες εγώ????:D never:evil:

απλά κάνω εξάσκηση:lol: :lol: να δω αν πιάνει:winka: :rotflmao:

Χα!!ΧΑ!!
πιάνει... αλλα είμαι πολύ εγωιστής για να το παραδεχθώ!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

nimbus
16/07/2005, 12:03
Χα!!ΧΑ!!
πιάνει... αλλα είμαι πολύ εγωιστής για να το παραδεχθώ!!!

:lol: :lol: βρε ματ, έχεις αυτογνωσία όμως τσακάλι μου:lol: :lol: :lol:

matmat
16/07/2005, 12:06
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2: :wave2: :wave2:

Rezeguet
16/07/2005, 12:17
Το τι πίστεύη ο καθένας ειναι αναφέρετο δικαίωμα οπως και το αν θα το κοινοποιήση, απο την στιγμή όμως που θα αρχίση να εκθέτη την <πίστη του> <<Ιδεολογία του>> η όποια θεση του τσπ βρίσκετε αντιμέτωπος με το ρεύμα που θα διμιουργηθή.

σαφως, γιαυτο ΔΕΝ (καλα ποσες φορες πρεπει να το πω αυτο??) λεω τις αποψεις μου, παρα μονο αν ειστε ΕΤΟΙΜΟΙ να τι ακουσετε (εχετε απαλλαγει απο το κυριο ρευμα)

Οποτε και μονος σου καταλαβαινεις τον δισταγμο μου

Δικαιο , άδικο , λογική ειναι ενοιες που δεν τις μετράς , υπάρχουν πάμπολες σχεδόν οσοι και άνθρωποι, ο κάθε ένας μας εχει και απο μια διαφορετική αντίληψη για το καθένα απο αυτά...

ακριβως αυτο ειπα και γω λιγο πιο πανω... Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις...

Και ξαναλεω οτι δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης γιατι πολυ απλα δεν λεω τιποτα εδωπερα οποτε τι αντιρηση να φερεις? Θα διαφωνησεις με τον αερα?

:lol: :lol: :wave2:

matmat
16/07/2005, 12:28
σαφως, γιαυτο ΔΕΝ (καλα ποσες φορες πρεπει να το πω αυτο??) λεω τις αποψεις μου, παρα μονο αν ειστε ΕΤΟΙΜΟΙ να τι ακουσετε (εχετε απαλλαγει απο το κυριο ρευμα)

Οποτε και μονος σου καταλαβαινεις τον δισταγμο μου

( αυτο που καταλαβαίνω ειναι ο φόβος της έκθεσης στο κοινό )

ακριβως αυτο ειπα και γω λιγο πιο πανω... Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις...

Και ξαναλεω οτι δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης γιατι πολυ απλα δεν λεω τιποτα εδωπερα οποτε τι αντιρηση να φερεις? Θα διαφωνησεις με τον αερα?

:lol: :lol: :wave2: δεν κάνω καμια αντιπαραθεση ... η αντίρησή μου εγκειται στο γεγονος και μόνο. :wave2:

Σημείωση ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΣΚΈΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ

:wave2: :beer:

Rezeguet
16/07/2005, 12:37
εχμμμ

θες να φερεις αντιρρηση στην αντιρρηση μου να μην πω τιποτα δημοσιως?

:lol: :lol:

Εγω παντως δηλωνω αντιρρηση στο οτι εχεις αντιρρηση στο οτι εχω αντιρρηση να πω κατι δημοσιως. Ακους??

:lol: :rotflmao: :lol:

Μηπως ειμαι....εριστικος?

matmat
16/07/2005, 12:39
εχμμμ

θες να φερεις αντιρρηση στην αντιρρηση μου να μην πω τιποτα δημοσιως?

Εγω παντως δηλωνω αντιρρηση στο οτι εχεις αντιρρηση στο οτι εχω αντιρρηση να πω κατι δημοσιως. Ακους??

Μηπως ειμαι....εριστικος?

τώρα μπήκες στο θέμα !!!!

:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

nimbus
16/07/2005, 12:44
πλάκα εχετε:lol: :lol:

εντάξει??? τα βρήκατε???:rotflmao:

Κανένας
16/07/2005, 12:45
Η θρησκεια ειναι ενα τέτοιο ρεύμα αλλα και η φιλοσοφία εχει τέτοια παραδήγματα( ρευμάτων , οπαδών , πιστών)Σολων, Πλάτων...
Γιατί μπλέκεις τις θρησκείες, με την φιλοσοφία ;
Τι σχέση έχει το δόγμα και ο σκοταδισμός κάθε θρησκείας, με την αναζήτηση του πνεύματος και τους φιλους της σοφιας; :confused:

Rezeguet
16/07/2005, 12:49
πλάκα εχετε:lol: :lol:

εντάξει??? τα βρήκατε???:rotflmao:

οχι δεν τα βρηκαμε

λεω να παμε στις διαμαχες να τα βρουμε

Κανένας
16/07/2005, 12:52
φίλε μου, ο αφρο, λέει μεγάλες αλήθειες τις οποίες κανείς δεν τολμάει να αντικρήσει μέσα σε μια ολάκερη ζωή.:winka:
Επομένως, πρέπει να τον γνωρίσεις κι από κοντά, για να μάθεις και τις υπόλοιπες αλήθειες:lol: :lol: :lol: :lol: νιμβουσακι :wave2:

αυτό… είναι σοβαρή βλάβη και πρέπει να πας να το κοιτάξεις, επειγόντως:smokin:

nimbus
16/07/2005, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
νιμβουσακι :wave2:

αυτό… είναι σοβαρή βλάβη και πρέπει να πας να το κοιτάξεις, επειγόντως:smokin:

να σου πώ κατι, με τον λεωνιδα διαφωνώ σε πολλά πράγματα:D

αλλα αυτά που υποστηρίζει, τα τεκμηριώνει. Και τα πιστευει και

την επόμενη μέρα. Τον έχεις γνωρίσει από κοντά? στο γραπτό

λόγο, βγαζει ενα είδους κυνισμού, αλλά αυτά που λέει, είναι το

απόσταγμα από τα προσωπικά του βιώματα.

Δεν καταλαβαινω, γιατί ολοι πρέπει να συμφωνούν μαζί

σας???:confused: Δηλαδή όποιος έχει αντίθετη αποψη δεν

χωράει εδώ μέσα???:winka:

Rezeguet
16/07/2005, 13:21
:confused: Δηλαδή όποιος έχει αντίθετη αποψη δεν

χωράει εδώ μέσα???:winka:

ΟΧΙ

nimbus
16/07/2005, 13:23
ΟΧΙ

:lol: :lol: :lol: :lol: ε τότε, μικρέ Γιάννη, έξω γλήγορα:lol: :lol:

Κανένας
16/07/2005, 13:29
να σου πώ κατι, με τον λεωνιδα διαφωνώ σε πολλά πράγματα:D

αλλα αυτά που υποστηρίζει, τα τεκμηριώνει. Και τα πιστευει και

την επόμενη μέρα. Τον έχεις γνωρίσει από κοντά? στο γραπτό

λόγο, βγαζει ενα είδους κυνισμού, αλλά αυτά που λέει, είναι το

απόσταγμα από τα προσωπικά του βιώματα.

Δεν καταλαβαινω, γιατί ολοι πρέπει να συμφωνούν μαζί

σας???:confused: Δηλαδή όποιος έχει αντίθετη αποψη δεν

χωράει εδώ μέσα???:winka: Τον έχω γνωρίσει από κοντά και μου άρεσε
Έχει φοβερό χιούμορ και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα να τον γνωρίσω περισσότερο

Όμως ο κυνισμός που εκφράζει εδώ μέσα, δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που σκέφτομαι
Και ο κυνισμός είναι μια από τις χειρότερες και απεχθείς... στάσεις ζωής

Και από την άλλη, κάτσε να διαβάσω τι λεει και τι απόψεις έχει (σε θέματα που και τον τονισμό λίγο να αλλάξεις, έχει αλλάξει όλο το νόημα της λέξης και της φράσης, πόσο μάλλον σε greeklish )

Ας διαβάσω λοιπόν...

ena matso dixasmenes ke fovismenes psixes pou mono na katakrinoun ke na katapiezonte den exoun dikeoma na krinoun tipota para mono tis ka8imerines aka8arsies tous gia to xroma tous tin piknotita tous ke ala tetia

pigenete na palepse te gia tin zoi sas fate ta skata apo anagki

εδώ σταμάτησα να διαβάζω για άλλη μια φορά
κοιτάω παρακάτω

episis ke i apantisi se olo afto
parte ta @rx1d1@ mou
ine kati mou mirazis ke fisika se vgazi ke apo tin enia tou egoisti

ke gia ali mia fora epidi den ime egoisti
parte ta @rxidi@ mou

Αν λοιπόν αυτά, είναι το απόσταγμα από τα προσωπικά του βιώματα και τα καταθέτει στο φόρουμ, ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Βρωμάνε Αρρώστια

Rezeguet
16/07/2005, 13:31
πες με ''γλυκε μου'' και γω θα διακτινιστω (ala ματματ)

nimbus
16/07/2005, 13:33
πες με ''γλυκε μου'' και γω θα διακτινιστω (ala ματματ)

ε αμα αυτό είναι που έχεις ανάγκη, γιατί όχι?:winka:

Rezeguet
16/07/2005, 13:40
ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Βρωμάνε Αρρώστια

και συ βρωμας αλλα δεν το κανουμε θεμα...

nimbus
16/07/2005, 13:40
Τον έχω γνωρίσει από κοντά και μου άρεσε
Έχει φοβερό χιούμορ και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα να τον γνωρίσω περισσότερο

Όμως ο κυνισμός που εκφράζει εδώ μέσα, δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που σκέφτομαι
Και ο κυνισμός είναι μια από τις χειρότερες και απεχθείς στάσεις ζωής

Και από την άλλη, κάτσε να διαβάσω τι λεει και τι απόψεις έχει (σε θέματα που και τον τονισμό λίγο να αλλάξεις, έχει αλλάξει όλο το νόημα της λέξης και της φράσης, πόσο μάλλον σε greeklish )

Ας διαβάσω λοιπόν...

ena matso dixasmenes ke fovismenes psixes pou mono na katakrinoun ke na katapiezonte den exoun dikeoma na krinoun tipota para mono tis ka8imerines aka8arsies tous gia to xroma tous tin piknotita tous ke ala tetia

pigenete na palepse te gia tin zoi sas fate ta skata apo anagki

εδώ σταμάτησα να διαβάζω για άλλη μια φορά
κοιτάω παρακάτω

episis ke i apantisi se olo afto
parte ta @rx1d1@ mou
ine kati mou mirazis ke fisika se vgazi ke apo tin enia tou egoisti

ke gia ali mia fora epidi den ime egoisti
parte ta @rxidi@ mou

Αν λοιπόν αυτά, είναι το απόσταγμα από τα προσωπικά του βιώματα και τα καταθέτει στο φόρουμ, ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Βρωμάνε Αρρώστια

Κωνσταντίνε, δεν συμφωνώ με όσα γράφει.

Και για κάποιο λόγο γράφει επιθετικά. Εσύ νοιώθεις ότι

προσβάλλεσαι με όσα γράφει??? Όσα δεν συμφωνώ, τα

προσπερνώ, γιατί δεν με αγγίζουν. Να σου πώ κατι άλλο??? Άλλοι,

γράφουν εδω μέσα όχι επιθετικά, και είναι ελλεεινά πιό άρρωστοι,

αλλά δεν το δείχνουν:winka: Για αυτούς τι να πώ???

Τους γνωρίζεις από κοντά κι αηδιάζεις:yuck:

Τουλάχιστον ο αφρο, δεν υποδίεται κάτι άλλο:winka: Έχω την

εντύπωση ότι είναι ο εαυτός του...Κι αυτό μου λέει παρα πολλά.

nimbus
16/07/2005, 13:47

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ:evil:

Rezeguet
16/07/2005, 13:55
ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ:evil:

ΙοΥΛιΑ-ΘεΩδΩρα ΣυΜΦωΝΩ ΜαΖΙ ΣΟυ :smokin:

nimbus
16/07/2005, 14:03
...συνεχίζω...

και για να κλείσει το θέμα με τον αφρο,
έχω την εντύπωση ότι ο κυνισμός του έπεται λόγω κάποιων ατόμων. Εξού και η στάση του. Δεν τους κράζει όλους. Άρα σκόπιμη η συμπεριφορά του αυτή:winka:

Επομένως, τι αλλο θα μπορούσε να γίνει???

να τον αφορήσουμε από το φόρουμ?:nono:

να τον σκοτώσουμε?:nono:

να πούμε στις εκκλησίες να τον αφορήσουν?:nono:

Μάλλον να αναρωτηθούμε γιατί τα γράφει και που απευθύνονται:winka:

ειδάλλως, αν δεν μας ενδιαφέρει, να μην δώσουμε καμία σημασία:lol:

Κανένας
16/07/2005, 14:07
Κωνσταντίνε, δεν συμφωνώ με όσα γράφει.

Και για κάποιο λόγο γράφει επιθετικά. Εσύ νοιώθεις ότι

προσβάλλεσαι με όσα γράφει??? Όσα δεν συμφωνώ, τα

προσπερνώ, γιατί δεν με αγγίζουν. Να σου πώ κατι άλλο??? Άλλοι,

γράφουν εδω μέσα όχι επιθετικά, και είναι ελλεεινά πιό άρρωστοι,

αλλά δεν το δείχνουν:winka: Για αυτούς τι να πώ???

Τους γνωρίζεις από κοντά κι αηδιάζεις:yuck:

Τουλάχιστον ο αφρο, δεν υποδίεται κάτι άλλο:winka: Έχω την

εντύπωση ότι είναι ο εαυτός του...Κι αυτό μου λέει παρα πολλά. δεν θέλω να χαλάμε το θέμα σου, που είναι ο εγωισμός και τα περί αυτών και όχι στο πια είναι η κριτική, για την στάση ατόμων και την συμπεριφορά τους, μέσα η έξω από το φόρουμ,γιαυτο και δεν επεκτείνομαι

απαντάω εν τάχη, για το εγώ του αφρο

το θέμα είναι, ότι η γνωριμία μου μαζί του ήταν μικρή και δεν είχα την ευκαιρία, να καταλάβω αν πραγματικά, έτσι συμπεριφέρεται και έξω

πιστεύω όμως, ότι μάλλον είναι διαφορετικός και πολύ καλλίτερος από το στυλ που εμφανίζει εδώ

Από την αρχή που ήρθε στο φόρουμ, συγκρούσθηκε το εγώ του, με όλους
(ήμουν ο μόνος, που του είχα πει να έρθει σε βόλτα μαζί μας και δεν πειράζει... θα τον κάνω εγώ παρέα)

και ίσως δεν το πρόλαβες, αλλά είχε γράψει ένα υπέροχο κείμενο, σε άπταιστα ελληνικά, το Ιστορίες από τα παλιά, που πραγματικά πιστεύω ότι ήταν κόσμημα, αλλά κάποιος του έκανε ένα σχόλιο, θίχτηκε ο εγωισμός του(το εσβυσε) και από τότε... ορκίστηκε να τα κάνει μπάχαλο, παντού και πάντα

:wave2:

Κανένας
16/07/2005, 14:21

:lol: :rotflmao: :lol: γιατί είσαι εγωιστής και δεν άφησες τον αφρο να απαντήσει έτσι ?
τόσο πολύ τον θαυμάζεις και θέλεις να δείξεις, πόσο καλός οπαδός του είσαι. που αντιγράφεις και το στυλ του… στα γελοία ανθρωπάκια που χαχανίζουν?

sonic22
16/07/2005, 15:10
καταρχας να πω κατι εντος θεματος..

ο θεος δεν φιλοσοφει γιατι ειναι παντογνωστης... (τα ξερει ολα)

ο ανθρωπος φιλοσοφει γιατι εχει εμφητη την αναγκη να θελει να τα ξερει ολα..

θα ηθελα να μηλισω κι αλλο περι θρησκειας αλλα θα ηταν ενα αλλο ποστ...

ολοι μας ειμαστε εγωιστες με μικρες αναλαμπες αλτρουησμου..

μονοι μας ειμαστε οταν γενιομαστε (για αυτο και κλεμε :wacko:) και μονοι μας πεθαινουμε

σχεδον σε ολες μας τις πραξεις περημενουμε κατι να παρουμε.. (ητε υλικο (λευτα,αντικημενα, δωρα) ειπε μη υλικο (αγαπη, ζεστασια, αναγνωριση, συμπαρασταση, φιλια))

ρεζε επιδει και μεγω εχω εντονες ανησηχιες (και στομαχηκες αναταραξεςι αλλα αυτες ειναι για αλο ποστ) να ξερεις πως θα ειμαι μαζι σου σε οτι καινουριο θες να αναπτηξεις μεσα στο ποστ...
και να ξερεις πως η αληθεια σε ελυθερωνει (η δικη σου αληθεια, ακομα και να ειναι λαθος)
απλα δεν χρειαζετε να εισαι τοσο σοβαρος... το χρυσαγι και στα σκατα να το ριξεις θα λαμπει για οσουσ θελουν να το δουν...

τελος για τον afro θελω να πω τα εξης δυο...

ειναι η φωνη της συνηδησης μου... (δεν ειναι παντα σωστος, δεν σημφωνο μαζι του παντα αλλα τα λεει οπως τα βλεπει)
δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα και ουτε προκητε (για ποιον λογο αλλοστε?)
μου αρκει που εχει σταθερη γνωμη και ειναι εκτος κατεστημενου και αντικομφορμηστης οπου πρεπει...

ωραιο ποστ αυτο παντος...
:beer: :beer: :beer:

Rezeguet
16/07/2005, 16:35
γιατί είσαι εγωιστής και δεν άφησες τον αφρο να απαντήσει έτσι ?
τόσο πολύ τον θαυμάζεις και θέλεις να δείξεις, πόσο καλός οπαδός του είσαι. που αντιγράφεις και το στυλ του… στα γελοία ανθρωπάκια που χαχανίζουν?

κοιτα δεν ειμαι οπαδος κανενους σε αυτο το φορουμ. Αν θαυμαζω καποιον τοτε μονο για μερικα πραγματα που εχει κανει και ειναι αξιος να θαυμαστει. Οσο για τον αφρο ουτε οπαδος ειμαι ουτε τον θαυμαζω, τυχαινει μερικες φορες να ειμαστε παρομοιας γνωμης αλλες φορες να εχουμε τελειως αντιθετη η απλα διαφορετικη αποψη (οπως τωρα). Δεν ειναι το θεμα ο ιδιος, μπορει καλλιστα να υπερασπιστει τον εαυτο του, και το ξερεις πολυ καλα. Δεν εχω κανενα λογο να τον υπερασπισω η να ειμαι οπαδος του. Οποτε ΞΕΚΟΛΛΑ. Απλα οπως ειπα και σε καποιον αλλον πριν, η απαντηση σου σηκωνε εντονο σχολιασμο και οπως το λενε μερικοι ''τα θελε ο κωλος σου'' :lol: :lol: Και δεν νομιζω να αντεγραψα κανεναν και ποτε μου γιατι πολυ απλα δεν εχω την αναγκη να το κανω, σαν μερικους αλλους που δεν εχουν αποψη και σκεψη. Δεν με ενδιαφερει τι θα πεις για το καθε ατομο, αλλα τουλαχιστον αμα πεις κατι αρνητικο πες το με τροπο και με αιτιολογηση. Πληροφοριακα σε ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ και να το ελεγες αυτο που ειπες παραπανω θα ειχες ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια απαντηση

Αυτα, για να μην παρεξηγουμαι. :winka: :winka:

free rider
16/07/2005, 19:49
το λοιπόν εχετε τρομερή πλάκα...

δηλ ειναι για γέλια να κάθονται ενα μάτσο άνθρωποι να αναλύουνε τι θέλει να πει ο λεωνίδας..

μα χαβαλέ κανομε και περνάει η ωρα..

δηλ τι θέλετε να βρειτε αν ειναι ο σοφος του μαγαζιου για να τον προσκυνήσετε??

ρε παίδες ήμαρτον δεν υπάρχει ανάγκη θεοποίησης σε κανέναν ..

μα καλά ψάχνετε ακόμα να βρείτε φωτεινά παραδείγματα για να τα ακολουθησετε???

αυτα δεν μπορώ να τα χωνέψω...

ντάξει το παιδί βγάζει χιούμορ..
που εγω ή κάποιος άλλος να μην τα καταφέρνει τόσο καλά..

ολα καλά

αλλά οχι και να ψάχνουμε να αυθυποβάλουμε πρότυπα ...
δηλ δεν μπορείτε να βρείτε τον δικό σας εαυτό???

δεν υπάρχει???

γιααααα ψάχτε το κάπου υπάρχει κάπου δεν υπάρχει ..

κρατήστε οτι νομίζετε οτι ειναι πιο σημαντικό και βρείτε το δικό σας μονοπάτι...

ελααα να ξυπνάμε σγα σγααααα...

nimbus
16/07/2005, 21:18
[απαντάω εν τάχη, για το εγώ του αφρο

πιστεύω όμως, ότι μάλλον είναι διαφορετικός και πολύ καλλίτερος από το στυλ που εμφανίζει εδώ

και ίσως δεν το πρόλαβες, αλλά είχε γράψει ένα υπέροχο κείμενο, σε άπταιστα ελληνικά, το Ιστορίες από τα παλιά, που πραγματικά πιστεύω ότι ήταν κόσμημα, αλλά κάποιος του έκανε ένα σχόλιο, θίχτηκε ο εγωισμός του(το εσβυσε) και από τότε... ορκίστηκε να τα κάνει μπάχαλο, παντού και πάντα

:wave2: [/B]

το θυμάμαι αυτό που λές κωνσταντίνε. πραγματικά η ιστορία του ήταν εκπληκτική. Με αφορμή την ειρωνία κάποιου άλλου, κάνει των υπόλοιπων τα ποστ μπαχαλο, ο αφρο. Ε είδες? μας πέρνει όλους σβάρνα:lol: :lol:
Άρα, ο εγωισμός του άφρο, τυλίγει όλο το φόρουμ με το κράξιμο:D

nimbus
16/07/2005, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22

ειναι η φωνη της συνηδησης μου... (δεν ειναι παντα σωστος, δεν σημφωνο μαζι του παντα αλλα τα λεει οπως τα βλεπει)
δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα και ουτε προκητε (για ποιον λογο αλλοστε?)
μου αρκει που εχει σταθερη γνωμη και ειναι εκτος κατεστημενου και αντικομφορμηστης οπου πρεπει...

ωραιο ποστ αυτο παντος...
:beer: :beer: :beer: [/B]

τα είπες όλα φίλε μου
:beer:

nimbus
16/07/2005, 21:28
Free Rider, το ότι συμφωνεί κανείς με κάποιον άλλον, δεν έπεται ότι δεν έχει βρει το δικό του μονοπάτι, ή ότι δεν είναι ο εαυτός του.:winka: Απλά οι απόψεις του, ταυτίζονται με τις απόψεις καποιου άλλου. Και δεν νομίζω να αποθεώνει κανείς κάποιον:nono:
Δεν υπάρχει άλλωστε άνθρωπος, να τον αποθεώσω περισσότερο, απ'όσο πρέπει:lol: :lol: Το πολύ, το κρατάω για τον εαυτό μου:winka: :lol: :lol:

afrotwin
16/07/2005, 22:46
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

telika osa @rxidi@ ke na dosis liga ine......:lol:
8a sa vro ki ala omos epidi sas simpa8o

fantasou omos tin kenotita sas pou ka8este ke katevazete post
gia ton afro ke lete lete ke den kserete ti lete

pantos eklpiktikes katines
merikoi....:lol:

Rezeguet
17/07/2005, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
δηλ ειναι για γέλια να κάθονται ενα μάτσο άνθρωποι να αναλύουνε τι θέλει να πει ο λεωνίδας..
δηλ τι θέλετε να βρειτε αν ειναι ο σοφος του μαγαζιου για να τον προσκυνήσετε??
ρε παίδες ήμαρτον δεν υπάρχει ανάγκη θεοποίησης σε κανέναν ..

μα καλά ψάχνετε ακόμα να βρείτε φωτεινά παραδείγματα για να τα ακολουθησετε???

αυτα δεν μπορώ να τα χωνέψω...

ντάξει το παιδί βγάζει χιούμορ..
που εγω ή κάποιος άλλος να μην τα καταφέρνει τόσο καλά..

ολα καλά

αλλά οχι και να ψάχνουμε να αυθυποβάλουμε πρότυπα ...

δεν μενδιαφερει τι θελει να πει τι κανει και τι κλανει ο αφρο, και οχι σαν μερικους αλλους που ψαχνουν σε καθε ποστ να βρουνε την παραμικρη ομοιοτητα με αυτα του αφρο, η σαν μερικους αλλους που τον αποθεωνουν η προσπαθουν να αναλυσουν τα λεγομενα του. ΕΛΕΟΣ δηλαδη...

μα χαβαλέ κανομε και περνάει η ωρα..
Συχνα ναι. οχι παντα παντως

δηλ δεν μπορείτε να βρείτε τον δικό σας εαυτό???

δεν υπάρχει???

γιααααα ψάχτε το κάπου υπάρχει κάπου δεν υπάρχει ..
αυτο πες το στον Κανενα. Ονομα και πραγμα

και επισης γιατι εμπλεκετε τον αφρο σε καθε θρεντ μολις πεταξει μια μαλακια? Κατευθειαν το γυρναμε ολο γυρω γυρω απο αυτον. Μιλαμε για ψυχωση πια. Τοχω βαρεθει το θεμα, ξεκολληστε πια.

matmat
17/07/2005, 10:53
Γιατί μπλέκεις τις θρησκείες, με την φιλοσοφία ;
Τι σχέση έχει το δόγμα και ο σκοταδισμός κάθε θρησκείας, με την αναζήτηση του πνεύματος και τους φιλους της σοφιας; :confused:

Αγαπητέ μου φίλε
Δεν μπλέκω τίποτα απλά αναφέρθηκα στην
δημειουργια ρέυματος και απο τις δύο κατα τα άλλα <<πνευματικές>> επιροές..

afrotwin
17/07/2005, 13:46
και επισης γιατι εμπλεκετε τον αφρο σε καθε θρεντ μολις πεταξει μια μαλακια? Κατευθειαν το γυρναμε ολο γυρω γυρω απο αυτον. Μιλαμε για ψυχωση πια. Τοχω βαρεθει το θεμα, ξεκολληστε πια.

pantos to sigouro ine oti esi ise enas asimantos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke sigoura 8a i8eles kapia anagnorisi apegnosmena
paliopsonara psefto sofe tis pentaras

Rezeguet
17/07/2005, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pantos to sigouro ine oti esi ise enas asimantos
ke sigoura 8a i8eles kapia anagnorisi apegnosmena
osi anagnorisi 8elo tin exo idi. Den exeis simasia posoi se anagnorizoun, exei simasia poioi kai GIATI se anagnorizoun. Ayto einai pou sou diafeygei. Kai to paidaki tis somalias stin diafimisi tis unicef pou pe8aine exei pagosmia anagnorisi...

paliopsonara, psefto sofe tis pentaras

psonara?
psefto sofe tis pentaras? Eksartatai pos to vlepeis. Profanos esena se symferei na 8aveis olous gyro sou, alla apo empeiria ksero na min asxoloumai typous san esena.

den katalavaino ti porosi exeis me mena na asxoleisai synexeia mazi mou. Get a life dude.
Kai 8es na eisai kai o sofos kai skliros tis pareas

nimbus
17/07/2005, 22:53
ώρες-ώρες, έχετε πολύ πλάκα:lol:

δεν αφήνεται ποστ να πάει χαμένο:winka:

τα γαμάτε όλα:D :D

:evil: :evil: :evil:

afrotwin
17/07/2005, 23:37
den katalavaino ti porosi exeis me mena na asxoleisai synexeia mazi mou. Get a life dude.
Kai 8es na eisai kai o sofos kai skliros tis pareas

ti leei o malakas re?
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
apistefto tipos
aftos anti gia iroini xtipage siderostoko...
den eksigite alios:lol: :lol: :lol:

Rezeguet
18/07/2005, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

:lol: :lol: :bawl: :lol:
apistefto tipos
aftos anti gia iroini xtipage siderostoko...
den eksigite alios:lol: :lol: :lol:

isos eimai eksogiinos... aaaalo frouto

:winka: :winka: