PDA

View Full Version : Οπως παλια..

kalopaidonew
04/08/2010, 16:43
Γεια σε ολους... κοντα 3 χρονια μετα απο το πρωτο μου ποστ... τοτε ηθελα τη γνωμη σας για το πρωτο μου μηχανακι... το οποιο και ηταν τελικα το Modenas Dinamic.. πιστευω ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη, στα 2200 τοτε, ουτε 100 κιλα, 18 αλογα, διχρονο, εμαθα να οδηγω πιστευω.. Αξεχαστες θα μου μεινουν οι ορεινες διαδρομες με το χρονομετρο, ακομα και η χαρα μου να βγω εθνικη xD ακομα και με το παπι...
3 χρονια μετα, ψημενος οσο δε παει και εχοντας οριμασει πιστευω, θελω τη γνωμη σας αυτη τη φορα για την πρωτη μου μοτοσυκλετα!!! :D

budget: -μονο καινουργια- το πολυ 8000.
τωρα οσον αφορα τη μηχανη... μεχρι 650cc, μου αρεσουν ολα τα στυλ..... εχει προκυψει ενα θεματακι με τον αγκωνα, δε μπορω να του ασκω πολυ πιεση, και νομιζω οτι στα στριτ πρεπεθ να πεφτεις μπροστα λιγο, εκει θα ηθελα τη γνωμη σας, δεν εχω εμπειρια απο μεγαλες μηχανες...

Eχω στο νου μου ktm690sm, husqy630sms, hornet, fz6, gsx650f ..... ειμαι ανοιχτος σε ολα βεβαια...
Η χριση που θελω να κανω ειναι κυριως βολτες, και μια φορα τις 2 βδομαδες τουλαχιστον μια μεγαλη διαδρομη... (εδω το ψιλοσκεφτομαι για τα μονοκυλινδρα γαμωτο και μαρεσουν πολυ)

Τα φωτα σας, ειμαι σε φουλ συγχυση και ΠΟΡΩΣΗ Ευχαριστω :rotflmao:

SVX
04/08/2010, 16:44
καβαλα ενα Versys.... μπορει να ειναι αυτο που ψαχνεις

kalopaidonew
04/08/2010, 17:03
:)
το ειχα κοιταξει κ αυτο.. λιγο απολλα, ωραιο, και δε χρειαζεται να σκιβω κ μπροστα.. απλως μου φαινεται λιγο αδυναμο, και εχω καβαλισει λιγο transulp που μιαζουν και δε με ενθουσιασε... κατι πιο νεανικο θα γουσταρα :rolleyes:

Band(age)it
04/08/2010, 17:20
Αφου εισαι στριφτερος τυπος και μες την τρελα δεν κοιτας για το Triumph 675 το γυμνο?
Στα λεφτα που συζητας ειναι απ'οτι θυμαμαι...:wave2:

kalopaidonew
04/08/2010, 17:30
Ωραιος.. Ειναι λιγο πιο ακριβη μεν.. Απλα, ειναι αυτη η μαλακια η επικονδυλιτιδα στον αγκωνα... δε ξερω αν θα με βολεψει.. Φανταζεσαι να την παρω και μετα απο 2-3 μηνες να μη μπορω να οδηγησω? Θα φαω απιστευτη φρικη!!!! :eyepop:
Σιγουρα με τα motard δεν υπαρχει τετοιο θεμα.. :sun:

ποπαϋ
05/08/2010, 02:58
ducati hypermotard το μικρό.
είναι όμως πολύ ακριβό και δεν κυκλοφορεί μτχ
άρα πας σε μτχ στο 1100

άλλη επιλογή aprilia dorsoduro

απο street-άκια κοίτα κανένα xj6, bandit 650, cbf.
υπάρχουν βέβαια και τα tiger 1050, tdm 900 μτχ.
Αυτά!

miscelano
05/08/2010, 03:14
dorsoduro....:beer: :beer: :beer: :beer:

harris_x
05/08/2010, 03:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalopaidonew
το πρωτο μου μηχανακι... Modenas Dinamic... εμαθα να οδηγω πιστευω... με το παπι...
3 χρονια μετα, ψημενος οσο δε παει και εχοντας οριμασει πιστευω, θελω τη γνωμη σας αυτη τη φορα για την πρωτη μου μοτοσυκλετα!!! :D
Κατ' αρχάς να σου πω ότι με παπί δε μπορείς να πεις ότι ψήθηκες και έχεις μάθει να οδηγείς!
Αν το πιστεύεις αυτό, αγόρασε καλό εξοπλισμό και μια εικόνα του Αγ. Χριστόφορου γιατί θα σου χρειαστούν :rolleyes:

Από 'κει και πέρα, δες τι σου ταιριάζει και με το μυαλό μέσ' το κεφάλι και πέρα από πωρώσεις κλπ, αποφάσισε.

BTW το Triumph Street Triple που εννοεί ο Band(age)it δεν διαφέρει ιδιαίτερα στην θέση οδήγησης με τα Hornet και FZ6.
Επίσης το Versys μπορεί να σου φαίνεται αδύναμο αλλά νομίζω ότι για τη χρήση που θες είναι το καλύτερο.

:wave2:

nikonian
05/08/2010, 03:54
:)
το ειχα κοιταξει κ αυτο.. λιγο απολλα, ωραιο, και δε χρειαζεται να σκιβω κ μπροστα.. απλως μου φαινεται λιγο αδυναμο, και εχω καβαλισει λιγο transulp που μιαζουν και δε με ενθουσιασε... κατι πιο νεανικο θα γουσταρα :rolleyes:

Αδύναμο; Δε νομίζω. Αν καταφέρεις να το πας στο 80%, τότε θα είσαι πολύ καλό τιμόνι.
Το τρανσάλπ είναι αδύναμο, το versys ... σε καμιά περίπτωση(εκτός κι αν σε λένε Μπούστα)

harris_x
05/08/2010, 07:33
Μήπως πρέπει να αποφασίσουμε σε ποιο από τα δύο θα γράφουμε;;;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=108513

fz6man
05/08/2010, 07:57
σε ενδιαφερει μηπως κατι τετοιο http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=108106

kalopaidonew
06/08/2010, 09:08
Καλησπερα σε ολους κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Για να μη παρεξηγουμαι να πω οτι οταν εννοω θελω κατι σβελτο, το λεω με την εννοια οτι θα το κρατησω το λιγοτερο 3-4 χρονια, οποτε μου φαινεται λογικο να παρω κατι δυνατο που να το ανακαλυπτω σιγα σιγα κ να μη το βαρεθω.. Εσεις ξερετε καλυτερα.. :beer: ΦΦΦ απο χθες παλι αρχισαν οι πονοι στο χερι και ουτε το παπι δε μπορω να οδηγησω.... Ρε παιδια, καποιος να μου πει παρακαλω σε ποιες μηχανες δεν ασκητε πιεση στον αγκωνα... Καποιος θα εχει δοκιμασει πολλα, δε γινεται.. :confused: εχω παθει τρομερη ξενερα :(

harris_x
06/08/2010, 09:57
Καλησπερα σε ολους κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Για να μη παρεξηγουμαι να πω οτι οταν εννοω θελω κατι σβελτο, το λεω με την εννοια οτι θα το κρατησω το λιγοτερο 3-4 χρονια, οποτε μου φαινεται λογικο να παρω κατι δυνατο που να το ανακαλυπτω σιγα σιγα κ να μη το βαρεθω.. Εσεις ξερετε καλυτερα.. :beer: ΦΦΦ απο χθες παλι αρχισαν οι πονοι στο χερι και ουτε το παπι δε μπορω να οδηγησω.... Ρε παιδια, καποιος να μου πει παρακαλω σε ποιες μηχανες δεν ασκητε πιεση στον αγκωνα... Καποιος θα εχει δοκιμασει πολλα, δε γινεται.. :confused: εχω παθει τρομερη ξενερα :(
Κανονικά σε όλες τις μηχανές τα χέρια πρέπει να είναι χαλαρά, αλλά επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνεται συνεχώς, όσο πιο όρθιο, τόσο καλύτερα.

Xrider
07/08/2010, 05:12
Suzuki Bandit 650
Θα εχεις και ρεστα απο τα 8000