View Full Version : Γμτ το κόκκινο γμτ!
sakisvolos
05/08/2010, 12:20
Σήμερα το απόγευμα κατά τις 16:45 περίπου στη διασταύρωση των οδών Κ.Καρτάλη με 28ης Οκτωβρίου
στο Βόλο περίμενα όπως όλοι να ανάψει το πράσινο και να φύγω (εγώ ήμουν επι της 28ης Οκτωβρίου)...
Ανάβει πράσινο ξεκινάω εν έκανα ούτε ένα μέτρο και πέφτω στα φρένα γιατί ένα μπλε yaris που
οδηγούσε ηλικιωμένη κυρία απλά δεν σταμάτησε στο κόκκινο....
Λοιπόν το συμπαθές αυτό τετράτροχο με βρήκε στο μπροστινό λάστιχο και μου έπεσε η μηχανή κάτω..
το χτύπημα δεν ήταν δυνατό για αυτό λέω μου έπεσε η μηχανή εγώ παρέμεινα όρθιος χωρίς την παραμικρή
γρατσουνιά ή στούμπισμα απλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπόρεσα να κρατήσω όρθια τη μηχανή
και για να ακριβολογώ την άφησα κάτω εγώ ούτε αυτή έχει γρατσουνίσματα......
ήρθε μόνο λίγο στραβά το τιμόνι και απ ότι φαίνεται θέλει λασκάρισμα και ξανασφύξιμο όλο το
μπροστινό
από τιμονόπλακες μέχρι τροχό... μικρό το κακό ε?? :confused: :confused:
Έτσι είπα κι εγώ μικρό το κακό......αλλά ρε γαμώτο μερικοί και μερικές δε σκέφτονται και δεν υπολογίζουν
τίποτα......ένα μέτρο πιο μπροστά να πήγαινα ή να μην κοιτούσα να δω αν όντως όλοι σταμάτησαν στο
κόκκινο τώρα θα ήμουν στο νοσοκομείο με διαλυμένο αριστερό πόδι....και θα ήταν διαλυμένο
γιατί η τύπισσα σταμάτησε αφού πέρασε τη διασταύρωση αντανακλαστικά μηδεν δηλαδή.....
Προσοχή αδέρφια είμαστε μύγες ή κουνούπια για μερικούς δε μας υπολογίζουν καθόλου!!!
Όπως έγραψα και παραπάνω μικρό το κακό.... να είστε πάντα όρθιοι όλοι!!!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ανάβει πράσινο ξεκινάω εν έκανα ούτε ένα μέτρο και πέφτω στα φρένα γιατί ένα μπλε yaris που
οδηγούσε ηλικιωμένη κυρία απλά δεν σταμάτησε στο κόκκινο....
Λοιπόν το συμπαθές αυτό τετράτροχο με βρήκε στο μπροστινό λάστιχο και μου έπεσε η μηχανή κάτω..
το χτύπημα δεν ήταν δυνατό για αυτό λέω μου έπεσε η μηχανή ργώ παρέμεινα όρθιος χωρίς την παραμικρή
γρατσουνιά ή στούμπισμα απλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπόρεσα να κρατήσω όρθια τη μηχανή
Όπως έγραψα και παραπάνω μικρό το κακό....
:beer:
περαστικα ρε ΣΑΚΗ αλλα..... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ |ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ !!!!! :evil: :evil: :evil:
blueangel
05/08/2010, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
περαστικα ρε ΣΑΚΗ αλλα..... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ |ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ !!!!! :evil: :evil: :evil:
+πολλά με τον Μήτσο!!!!!!!!!
Μην διαννοηθείς κάν Σάκη να την αφήσεις την κυρία έτσι!!!:mad: Εχει παραγίνει πιά η μαλακία με τα γαμώκουτα και όλα τα ραμολιά που τα οδηγούν!!!Για αυτό το έχουμε ξαναπεί παίδες και είναι νόμος για να αποφεύγουμε τα χειρότερα...Ποτέ άμεσο γκάζι με το που ανάβει πράσινο!!!:nono: Ετσι που έχει καταντήσει το πράγμα μόνο με αμυντική οδήγηση μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα και να γλυτώσουμε από κακοτοπιές:sick: Περαστικά ρε φίλε και ποτέ ξανά!!!:beer:
sakisvolos
05/08/2010, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τι λες ρε? Εννοείτε πως όχι!
Θα γίνει έλεγχος σωστός και στη μηχανή αύριο και αν χρειαστεί θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες!!:winka:
sakisvolos
05/08/2010, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
..... η μαλακία με τα γαμώκουτα και όλα τα ραμολιά που τα οδηγούν!!
Με τα κουτιά δεν έχω πρόβλημα.... κουτί οδηγώ κι εγώ ενίοτε με τα ραμολιά που λες έχω το πρόβλημα!
(Στα ραμολιά μέσα βάλε και όσους μιλάνε στο κινητό την ώρα που οδηγούν και ότι άλλο θες...):winka:
[i]...Ποτέ άμεσο γκάζι με το που ανάβει πράσινο!!!:nono:[/B]
Ακριβώς αυτό αν έφευγα αμέσως τώρα μάλλον μέσα σε κάνα χειρουργείο θα ήμουνα....μπρρρρ (ανατριχίλα σκέτη!!!)
Και το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι ο κωλόδρομος στο σημείο εκεί είναι εντελώς γυαλί
αν έπιανε κάτω το λάστιχο δε θα υπήρχε επαφή..... αλλά σβάρνισε το λάστιχο και............
τέσπα μικρό το κακό!:wave2:
devil's animal
05/08/2010, 12:57
ενταξει, αφου ολα καλα και με σενα και με το μηχανακι, neither to the priest!!
:beer: :beer: :beer:
αν ομως ειχες ξεκινησει ενα δευτερολεπτο νωριτερα δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο ολα αυτα...θα μπορουσες να κοιταξεις και να φρεναρεις και νωριτερα...
αλλα αυτα ειναι απλα θεωριες...
σημασια εχει οτι εισαι καλα.
:beer: :wave2:
Περαστικά κι αγύριστα αδερφέ. Φτηνά τη γλύτωσες μη το πεις ούτε της γριάς..
Τι να πάθει μωρέ το 3μπούρδελο...πες του μάστορα να στο βγάλει ολική να πάρεις ένα scooter της προκοπής..:lol:
argy_kap
05/08/2010, 13:34
Σάκη, πάλι καλά την έβγαλες....ο δρόμος εκεί είναι χάλια....πως και εκείνη την ώρα περνούσε κάποιος είναι άξιο απορίας..... προτείνω και μια αλλαγή ζάντας με την ασφαλιστική σου...
Πάντα όρθιος!
Αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο....
τα υπολοιπα ειναι πταισματα
βεβαια... προς βοηθεια και χωρις καμια διαθεση να το παιζω γνωστης/ξερολας/εξυπνακιας παραθετο το παρακατω αποσπασμα απο το φυλλαδιακι της Αττικης Οδου σχετικα με την οδικη ασφαλεια...
205826
konsttanttinos
05/08/2010, 15:24
Ρε φιλε τι να πω!!
Περαστικα και αγυριστα!
Κοιτα να της παρεις μεχρι και το τελευταιο cent για να φτιαξεις και παλι το εργαλειο.
Έχω συνοδηγό στο κουτί μου φίλη που ένα χρόνο πριν το αμάξι της έσβηνε ακόμα.
Πορτοκαλί προειδοποιητικό που αναβοσβήνει 200-300 μέτρα πριν το φανάρι στην διασταύρωση.
Το φανάρι στο βάθος ακόμα πράσινο.
Αφήνω γκάζι και πάω ρολαριστός
Προλαβαίνεις μου λέει.
Ακουμπάω το φρένο, το φανάρι στο βάθος ακόμα πράσινο.
Καθώς πλησιάζω ελαττώνοντας ταχύτητα το φανάρι γίνεται πορτοκαλί και λίγο πριν σταματήσω κόκκινο.
Προλάβαινες μου λέει και ακουμπάει πίσω στο κάθισμά της σίγουρη πως είχε δίκιο.
Σταματάω να περιγράφω.
Δυστυχώς όλοι έτσι οδηγούν, όλοι έτσι σκέφτονται και μετά λένε.
Αφού είχα...
Σκατά στα μούτρα σου είχες κυρά μου και δεν έβλεπες την τύφλα σου.
Προσοχή εκεί έξω ρε! :wave2:
sakisvolos
05/08/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ενταξει, αφου ολα καλα και με σενα και με το μηχανακι, neither to the priest!!
αν ομως ειχες ξεκινησει ενα δευτερολεπτο νωριτερα δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο ολα αυτα...θα μπορουσες να κοιταξεις και να φρεναρεις και νωριτερα...
αλλα αυτα ειναι απλα θεωριες...
σημασια εχει οτι εισαι καλα.
:beer: :wave2:
Πόσο νωρίτερα ρε Σταύρο να ξεκίναγα? Μόλις άναψε πράσινο πήγα να ξεκινήσω και φρέναρα αμέσως?
Στις περιπτώσεις αυτές είναι και λίγο ο παράγοντας τύχη κι εγώ σίγουρα είχα πολύ!!
sakisvolos
05/08/2010, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Σίγουρα!:winka:
να πάρεις ένα scooter της προκοπής..:lol:
Καλά αυτό θα το θυμάμαι.....:mad: ...................:lol:
Φίλε μου τυχερός ήσουν που δεν χτύπησες μέσα στην ατυχία σου.
Να αναφέρω πως ως εδώ και καιρό που οδηγώ μόνο αυτοκίνητο παρατηρώ πολλούς οδηγούς μηχανών(από μικρά μέχρι μεγάλα) να κάνουν ένα κάρο αηδίες.
Έχω δει πολλούς να περνούν κόκκινο και να πλακώνομαι εγώ αντίστοιχα στα φρένα για να μην τον κάνω αφίσα κάρτα κορνίζα.
Βλέπω ανθρώπους με μηχανή να κάνουν προσπεράσεις ανάμεσα στα αμάξια λες και ο δρόμος τους ανήκει(και πλακώνομαι στα φρένα για να μην τους χτυπήσω γιατί περνούν ξυστά από τη μούρη του αυτοκινήτου χωρίς καν να με έχουν δει).
οδηγούν αρκετοί όπως να ναι. Λες και δεν τους νοιάζει τίποτα. Έχω μηχανή γρήγορη-αντίστοιχα και αμάξι- και όποιον πάρει ο χάρος.
Π.χ σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, τύπος 40+ άνευ κράνους, με λευκό μαλλί αλλά Κλούνεϊ με μηχανή στυλ ΧΤ, ήταν αριστερά (αν θυμάμαι Κατεχάκη) με 40, ήμουν από πίσω του με πολύ υπομονή για κάνα 5λεπτο, μια πάταγε φρένο, μια κοιτούσε αριστερά και χάζευε μια δεξιά και αντί να κάνει δεξιά και να συνεχίσει την όμορφή του πορεία, γυρνάει το κεφάλι και με κοιτάει με το στυλάκι- τι θε ρε τσακαλάκι και με ακολουθείς;
Για να καταλήξω, φταίνε κατά μεγάλο ποσοστό οι οδηγοί αυτοκινήτων για όσα συμβαίνουν, αλλά πραγματικά όσοι μπορείτε, παρακολουθήστε κάποιον που κάνει μια βλακεία με μηχανή, να δείτε πόσες θα κάνει στο σύνολο και θα εκπλαγείτε.
Υ.Γ οι ντελιβεράδες δε είναι ένα κεφάλαιο μόνοι τους τα παιδιά. Τους καταλαβαίνω πως δουλεύουν αλλά πραγματικά τους φοβάμαι όταν οδηγώ.
sakisvolos
05/08/2010, 17:48
Τι να πω στη γριά ρε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ρε φιλε τι να πω!!
Περαστικα και αγυριστα!
Κοιτα να της παρεις μεχρι και το τελευταιο cent για να φτιαξεις και παλι το εργαλειο.
Παραλίγο να χρειαστώ τις υπηρεσίες σου σήμερα Κώστα! :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο....
τα υπολοιπα ειναι πταισματα
βεβαια... προς βοηθεια και χωρις καμια διαθεση να το παιζω γνωστης/ξερολας/εξυπνακιας παραθετο το παρακατω αποσπασμα απο το φυλλαδιακι της Αττικης Οδου σχετικα με την οδικη ασφαλεια...
Δεν έχεις ορατότητα σε εκείνη τη διασταύρωση ρε φίλε τι λες τώρα.... βάλανε και τις γαμωκορίνες
και περνάνε τα αμάξια κολλητά στο πεζοδρόμιο και...... τέσπα με νοιάζει που εγώ είμαι καλά η μηχανή
θα γίνει....
Να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι!!!
:wave2:
sakisvolos
05/08/2010, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
Φίλε μου τυχερός ήσουν που δεν χτύπησες μέσα στην ατυχία σου.
Να αναφέρω πως ως εδώ και καιρό που οδηγώ μόνο αυτοκίνητο παρατηρώ πολλούς οδηγούς μηχανών(από μικρά μέχρι μεγάλα) να κάνουν ένα κάρο αηδίες.
Έχω δει πολλούς να περνούν κόκκινο και να πλακώνομαι εγώ αντίστοιχα στα φρένα για να μην τον κάνω αφίσα κάρτα κορνίζα.
Βλέπω ανθρώπους με μηχανή να κάνουν προσπεράσεις ανάμεσα στα αμάξια λες και ο δρόμος τους ανήκει(και πλακώνομαι στα φρένα για να μην τους χτυπήσω γιατί περνούν ξυστά από τη μούρη του αυτοκινήτου χωρίς καν να με έχουν δει).
οδηγούν αρκετοί όπως να ναι. Λες και δεν τους νοιάζει τίποτα. Έχω μηχανή γρήγορη-αντίστοιχα και αμάξι- και όποιον πάρει ο χάρος.
Π.χ σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, τύπος 40+ άνευ κράνους, με λευκό μαλλί αλλά Κλούνεϊ με μηχανή στυλ ΧΤ, ήταν αριστερά (αν θυμάμαι Κατεχάκη) με 40, ήμουν από πίσω του με πολύ υπομονή για κάνα 5λεπτο, μια πάταγε φρένο, μια κοιτούσε αριστερά και χάζευε μια δεξιά και αντί να κάνει δεξιά και να συνεχίσει την όμορφή του πορεία, γυρνάει το κεφάλι και με κοιτάει με το στυλάκι- τι θε ρε τσακαλάκι και με ακολουθείς;
Για να καταλήξω, φταίνε κατά μεγάλο ποσοστό οι οδηγοί αυτοκινήτων για όσα συμβαίνουν, αλλά πραγματικά όσοι μπορείτε, παρακολουθήστε κάποιον που κάνει μια βλακεία με μηχανή, να δείτε πόσες θα κάνει στο σύνολο και θα εκπλαγείτε.
Υ.Γ οι ντελιβεράδες δε είναι ένα κεφάλαιο μόνοι τους τα παιδιά. Τους καταλαβαίνω πως δουλεύουν αλλά πραγματικά τους φοβάμαι όταν οδηγώ.
Αν σου πω ότι διαφωνώ μαζί σου θα πω ψέμματα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχω συνοδηγό στο κουτί μου φίλη που ένα χρόνο πριν το αμάξι της έσβηνε ακόμα.
Πορτοκαλί προειδοποιητικό που αναβοσβήνει 200-300 μέτρα πριν το φανάρι στην διασταύρωση.
Το φανάρι στο βάθος ακόμα πράσινο.
Αφήνω γκάζι και πάω ρολαριστός
Προλαβαίνεις μου λέει.
...
Προσοχή εκεί έξω ρε! :wave2:
+500
Να ξερεις οτι λιγοι ξερουν τι σημαινει εκεινο το ρημαδι το παλωμενο και εχει πλακα που πολλοι με ρωτουν πως καταφερνω να περναω τα πιο πολλα φαναρια με πρασινο..Δεν το γνωριζουν που δεν το γνωριζουν λιγη παρατηρητικοτητα να ειχαν..:wave2:
Περαστικα φιλε ευτυχως γλυτωσες τα χειροτερα:wave2:
α ρε σακη...να μαστε καλα να λεμε μονο τετοια περαστικα και να εννοουμε στη τσεπη μας!!!
Σακηηηηηηηη :wave2: :beer: :beer: περαστικα ρε θηριο.Καθε μερα στο δρομο πρεπει να μας κανει σοφοτερους.:winka:
jimtarasxt660x
06/08/2010, 14:45
Σάκη περαστικά ρε φίλε...:beer:
Γμστ :sad: αναλώσιμοι έχουμε καταντήσει:sad:
sakisvolos
06/08/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α ρε σακη...να μαστε καλα να λεμε μονο τετοια περαστικα και να εννοουμε στη τσεπη μας!!!
Ετσι ακριβώς Γιώργο!!:winka:
Και ούτε η τσέπη μου έπαθε τίποτα μιας η ζημιά στη μηχανή αποκαταστάθηκε χωρίς να θέλει ανταλλακτικά
και χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά τέλος καλό όλα καλά που λέμε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σακηηηηηηηη :wave2: :beer: :beer: περαστικα ρε θηριο.Καθε μερα στο δρομο πρεπει να μας κανει σοφοτερους.:winka:
+ όσα θέλεις Χρήστο!:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σάκη περαστικά ρε φίλε...:beer:
Γμστ :sad: αναλώσιμοι έχουμε καταντήσει:sad:
Αναλώσιμοι ναι... πριν δέκα μέρες σκοτώθηκε σε σύγρουση μηχανής με παπί ένας γνωστός μου...
κράνος δε φόρούσε κανένας από τους δυο.....:( :( :(
XJR_Billy
07/08/2010, 10:28
Σάκη ευτυχώς είσαι εντάξει και αρτιμελής φίλε!!:)
Και η Χοντάρα τη γλύτωσε κι αυτή φτηνά.
Έτσι, πάντα προσοχή φίλε κι εσύ και όλοι μας!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
sakisvolos
07/08/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έτσι, πάντα προσοχή φίλε κι εσύ και όλοι μας!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
+Άπειρο Βασίλη!