Σύνδεση

View Full Version : Εδώ τώρα τι να πεις???????????????

ikarosk
06/08/2010, 17:06
http://messolonghinews.blogspot.com/2010/08/blog-post_06.html

sakisvolos
06/08/2010, 17:38
:sad: :sad: :sad: :sad:

SVX
06/08/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
http://messolonghinews.blogspot.com/2010/08/blog-post_06.html

ο οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

:rolleyes: Σκ4τοπουστ4 :evil:

guzzistas
06/08/2010, 17:48
Εχω κάνει αυτόν τον δρόμο άπειρες φορές τα τελευταία 20 χρόνια... το τι έχουν δει τα μάτια μου δεν λέγεται.....:mad:

Οπως πάντα... αρκεί ένας μ@λ@κ@ς για να έρθει η καταστροφή.....

menelaos46
06/08/2010, 18:07
αρκεί ένας μ@λ@κ@ς για να έρθει η καταστροφή..

Η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι χρειαζονται δυο μαλακες....

Pardalotzatziki
06/08/2010, 18:09
Τραγικο οντως......αν σκεφτουμε οτι μπορει καποιοι απο τα θυματα να ηταν απλα αναισθητοι ή ακινητοι απο την συγκρουση....

Κωλοελληνες ανυπομονοι και αδιαφοροι μαγκες....σιχαθηκα ρε παιδια....

:sad: :sad: :sad:

sf1n4k1
07/08/2010, 04:49
Δε προβλημάτισε κανέναν ότι και η 2η μηχανή (συνταξιδιώτης της 1ης) ανατράπηκε και έχασε τον έλεγχο?Σίγουρα καταδικάζουμε το "κάθετα στην εθνική" αλλά και εκείνες οι βόλτες κυρίως των ss φίλων είναι με την ταυτότητα στο στόμα ο ένας πίσω απ τον άλλον συνήθως.. Κρίμα στα παιδιά και προσοχή..

daz
07/08/2010, 04:59
Ο χαρακτηρισμός εθνική μου άρεσε. :yuck:

Πολύ αίμα στην άσφαλτο ρε παιδιά! :sad: :sad:

Πόσο δύσκολο ή εύκολο θα ήταν άραγε να αποφευχθούν τέτοια δυστυχήματα?

faraway
07/08/2010, 05:07
Ο δρόμος είναι ελεεινός και θέλει μέγιστη προσοχή από όλους μας .

Τακτικές του στυλ να ανοίξω μωρέ λίγο για τα επόμενα 10χλμ ή να μπω στη στροφή με πολλά δε χωράν σε αυτό το δρόμο και σε άλλους πολλούς στη χώρα μας.

Το χέρι στη μανέτα και κάθε φορά που βλέπετε αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο φρενάρετε και μειώστε τα χλμ σας , μην θεωρείτε δεδομένο πως σας είδε και δεν θα περάσει.

Κρίμα για άλλη μια φορά και εύχομαι επιτέλους στη μπανανία που ζούμε να φτιαχτούν σύγχρονοι δρόμοι που να προστατεύουν τους χρήστες .

Shaolin Monk
07/08/2010, 05:12
Λυπηρο... :sad:

Hellspawn
07/08/2010, 05:48
ε να γ@μ**ω πάλι κανένα κέ**το!!!Γ@*ω τη ζούγκλα που ζούμε!!!
Γιατί τόσο αίμα κάθε χρόνο?

Delfian
08/08/2010, 17:17
Επειδή τυχαίνει να είμαι απο εκείνα τα μέρη, η συγκεκριμένη διασταύρωση χρονια τωρα είναι καρμανιόλα. Οχι γιατι δεν έχει σήμανση ή οτι το οδόστρωμα είναι σε χείριστη κατάσταση αλλά γιατί πολλοί διασχίζουν κάθετα την ''εθνική οδό'' αγνοώντας τους κινδύνους. Έχει και ένα πάρκινγκ αμέσως μετά και απο τα δύο ρεύματα.

Αλλά και παλι, βλέπετε ρε παιδιά οτι υπάρχει διασταύρωση μπροστά με φανάρια, ΚΟΨΤΕ , ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ 500 ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ...ειστέ πολύ γρηγοροι σε σχέση με τα κουτιά, πιο ευέλικτοι, τι θα παθετε να πάτε με πολυ λιγότερα χλμ για κάποια απόσταση ( βεβαια το καλο είναι να πηγαίνουμε με όσο επιτρέπει η ποιότητα της λεγόμενης ως ''εθνικής οδού'' αλλά λεμε τώρα...)