PDA

View Full Version : ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ?

gs 500 f
07/08/2010, 09:17
Ειμαι σωστος μοτοσυκλετηστης αν αρχιζοντας απο μενα σαν οδηγος εχω και φορω το κρανος μου ,φερω μαζι μου την αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα μου την ασφαλεια μου ,συμορφωνομαι με τα σηματα του Κ.Ο.Κ δεν κανω επιθετικη οδηγηση υπακουω στα σηματα του τροχονομου ,δεχομαι τον αστυνομικο ελεγχο οταν μου ζητηθει και ερχομενος στην μοτο/κλετα μου φερει τα προβλεπομενα ,πινακιδα κυκλοφοριας τελη κυκλοφοριας καθρεπτες οπως οριζει ονομος εξατμιση προδιαγραφων φωτα δεικτες κατευθυνσης και γενικα σεβομαι τον εαυτο μου ωστε να μην επιτρεπω σε κανεναν να με προσβαλει κανοντας μου παρατηρηση[ποσο μαλλον να δεχθω κληση] αλλα και να μην θεσω αλλους σε κινδυνο αλλα και μενα τον ιδιο????????
πειστευω αν ολα αυτα τα τηρω με θρησκευτικη ευλαβεια ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΩΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗΣ!
Εκανα αυτη την ερωτηση γιατι σε καποιο κειμενο διαβασα......Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφετε,διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας....διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,την παρανομια ως ελευθερια,την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την χωρις αρχες ως ευδαιμονια!!!!!
τωρα το πως συνδιασα το εν λογω κειμενο με ολα τα ερωτηματα ως προς το αν ειμαι καλος μοτοσυκλετηστης ,πειστευω πως εχει αμεση σχεση με τον αυτοσεβασμο μου τοσο στον εαυτο μου οσο και το ποσο πειστευω στην δημοκρατια και το οτι τα δικαιωματα μου σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!
καθε παρατηρηση η σχολιο δεκτο παντα με σεβασμο στον συνομιλιτη και χωρις απαρετητα να προσπαθησουμαι να πεισουμαι ο ενας τον αλλον αλλα να δωσουμαι στον καθενα μας το δικαιωμα να εκφρασθει ακομα και αν διαφονουμαι μαζι του!

gs 500 f
07/08/2010, 09:34
Πειστευω πως ειμαι ενας μετριος μοτ/της γιατι δεν τηρω ολους τους κανονες παντα και καθε στιγμη που θα χρεισειμοποιησω την μοτ/τα μου και εκτος απο την δικη μου ευθυνη,ευθυνη φερει και το ιδιο το κρατος που δεν ειχε τουλαχιστον στα χρονια τα δικα μου κυκλοφοριακη αγωγη ,οπως φερω και εγω ο ιδιος ευθυνη σημερα που θα με δει ογιος μου εστω σε κοντινη αποσταση να μην φερω το κρανος μου περνονταςμε ως παραδειγμα ελπιζω προς αποφυγη!
φερει ευθυνη το κρατος που εχει στον εξοπλισμο μου Φ.Π.Α καποτε πολειτελειας[ κρανος ,μπουφαν κλπ]και να αναγκαζομαι να παρω η να μην παρω τον απαρετητο εξοπλισμο!
εχω ευθυνη που στην παρατηρηση που θα μου κανει ο αστυνομικος υπαλληλος για το καλο μου αμεσως θα αντιδρασω [αν οχι εγω ,εχω δει αρκετους] χωρις να σκεφθω αν οντως εχει δικιο αλλα μας εμαθαν ετσι παραγνωριζοντας το γεγονος οτι αυτη ειναι η δουλεια του να με συνετιση ακομα και με το μετρο του προστιμου!
προσπαθω ομως καθε μερα απο τα λαθη μου να μαθαινω και πειστευω καποια μερα να γεινω απο μετριος ενας καλος μοτοσυκλετηστης!

Kotsis23
07/08/2010, 09:54
τελικα τι εισαι? :hypnotize

Anritsu
07/08/2010, 09:56
Φίλε μου το ψάρι βρωμάει λένε απο το κεφάλι .
Αν οι γνωστοί 300σιοι ήταν σωστοί σαν άνθρωποι και σαν πολίτες , προφανώς θα ενεπνέαν και τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα τους . Θέλει άντερα για να τηρείς τους νόμους , να είσαι φορολογικά ευσυνείδητος και γενικά τυπικός στις υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο και τους συμπολίτες σου . Όταν λοιπόν βλέπεις πως ο κανόνας ειναι η κλεψιά , η καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθερίων ,βλέπεις πως ο άλλος πιάστηκε με ένα σκασμό χρήματα εκτός συνόρων και κάνει εκπομπή στην tV σαν να μην έγινε τίποτα τότε ειναι λίγο δύσκολο να είμαστε εγώ και σύ υποδείγματα . Γιατι στην Ελλάδα το υπόδειγμα ισούται με μαλάκα . Και το χειρότερο είναι οτι με αυτή τη σκατονοοτροπία βλέπω ότι μεγαλώνουν και οι γονείς σήμερα τα παιδιά τους ...

:sick:

gs 500 f
07/08/2010, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
τελικα τι εισαι? :hypnotize

ειπα ενας μετριος με προθεση να παω προς το καλητερο!!!!χαχαχα

gs 500 f
07/08/2010, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Φίλε μου το ψάρι βρωμάει λένε απο το κεφάλι .
Αν οι γνωστοί 300σιοι ήταν σωστοί σαν άνθρωποι και σαν πολίτες , προφανώς θα ενεπνέαν και τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα τους . Θέλει άντερα για να τηρείς τους νόμους , να είσαι φορολογικά ευσυνείδητος και γενικά τυπικός στις υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο και τους συμπολίτες σου . Όταν λοιπόν βλέπεις πως ο κανόνας ειναι η κλεψιά , η καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθερίων ,βλέπεις πως ο άλλος πιάστηκε με ένα σκασμό χρήματα εκτός συνόρων και κάνει εκπομπή στην tV σαν να μην έγινε τίποτα τότε ειναι λίγο δύσκολο να είμαστε εγώ και σύ υποδείγματα . Γιατι στην Ελλάδα το υπόδειγμα ισούται με μαλάκα . Και το χειρότερο είναι οτι με αυτή τη σκατονοοτροπία βλέπω ότι μεγαλώνουν και οι γονείς σήμερα τα παιδιά τους ...

:sick:

σε ολα αυτα που ειπες συμφωνω δυστηχως!!!το θεμα ειναι οτι χρωσταμε στα παιδια μας κατι καλητερο και πρεπει να προσπαθησουμαι να τους το δωσουμαι ασχετα με το τι κανουν οι υπολοιποι και να μην γεινουμαι και εμεις το ιδιο γιατι τοτε δυστηχως θα υπαρξει και πλοιοψηφια!πειστευω οτι οι σκαρτοι ειναι μοιοψειφια και και ισως ξαναγυνουμαι ενας λαος με αρχες σεβασμο και αξιοπρεπεια!

stavrogin
07/08/2010, 12:45
Διαφωνω καπως...

το σκεπτικο μου:
Θελω να καβαλαω μηχανη. Ουτε η πατριδα μου ,ουτε ο θεος μου, ουτε η οικογενεια μου μου ζητησε να καβαλισω μηχανη. ΕΓΩ θελω να καβαλαω μηχανη.

Ερχεσαι εσυ και λες : "Εισαι καλος μοτοσυκλετιστης ,οταν εισαι συνεπης ως προς οτι σου ζηταει το κρατος και οι συνανθρωποι σου, σεβασμος συνεπεια και τα λοιπα. Για μενα αυτος ο συλλογισμος πασχει. Ας ειμαι πρωτα συνεπης με τον εαυτο μου.Να αναπτυσω και να βαθυνω τη σχεση ΜΟΥ με αυτο που επελεξα.Και κοιταμε ΜΕΤΑ τα υπολοιπα. Φοραω κρανος για να ειμαι ΕΓΩ ασφαλης. Για να μην προκαλεσω ΕΓΩ ατυχημα στο συνανθρωπο μου. Σεβομαι ΕΓΩ το συνανθρωπο μου. Τι να μου πει το κρατος? Υποδειξεις δεχομαι αλλα ως εκει. Δε φορεσα σημερα το κρανος μου γιατι ηθελα να παρω λιγο αερα.Γιατι ετσι ρε αδερφε. Λογαριασμο θα σου δωσω? -Αλλα ο νομος? Ο νομος κανει τη δουλεια του κι εγω τη δικη μου. Κανενας δε με ρωτησε εμενα οταν ψηφιστικε ο νομος. Κι ακομα κι αν με ρωταγανε, ΕΓΩ δινω στον εαυτο μου το παντοτινο δικαιωμα να ακουω τη συνειδηση ΜΟΥ πρωτα και μετα το νομο. Ο νομος ειναι μια εννοια. Ο θεσμος ειναι μια εννοια. Εγω ομως δεν ειμαι εννοια.ΕΙΜΑΙ (σκετο).
Ο νομος αλλαζει χωρις προειδοποιηση, καθηστερημενα, σε σχεση με τις αλλαγες συντελεστηκαν στη κοινωνια.
αυριο ο νομος απαγορευει τις μοτοσυκλετες κι επιτρεπει τα ναρκωτικα γιατι συνειδιτοποιει οτι λιγοτεροι θα χαζεψουν και θα πεθανουν απο τα ναρκωτικα παρα απο τις μοτοσυκλετες.

"Καλος μοτοσυκλετιστης" ειμαι οταν εχω γνωρισει την ουσια των λεξεων "καλος" , "μοτοσυκλετιστης" για μενα. Τις εχω αποδεχτει. Και προσπαθω να τις κανω πραξη. Οτι κι αν αυτο σημαινει για τους συνανθρωπους μου και το περιβαλλον. Η λεξη "κρατος" απο μονη της δε μου λεει κατι.

Joyrider
07/08/2010, 13:15
Μπορείς να είσαι καλός μοτοσυκλετιστής αν δεν είσαι καλός άνθρωπος?

Αν είσαι πρώτα καλός άνθρωπος τότε απλά καβαλάς την μηχανή σου και δεν αλλάζεις τίποτα άλλο...

BELZEBOYLIS
07/08/2010, 14:30
Κουκουρουκου αρχηγέ !!!! Έφτιαξες μια ''εικόνα'' για τον σωστό μοτοσικλετιστή και εγκλωβίστηκες εκεί !!!

Τώρα τα περί δημοκρατίας που αυτοκαταστρέφεται και τα που αρχίζει η ελευθερία και που τελειώνει τα βρίσκω εντελώς άκυρα !!! :wave2:

Joyrider
07/08/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Τώρα τα περί δημοκρατίας που αυτοκαταστρέφεται και τα που αρχίζει η ελευθερία και που τελειώνει τα βρίσκω εντελώς άκυρα !!!

Τα λόγια αυτά τα "άκυρα" (για σένα), αποδίδονται στον Ισοκράτη...

Αν και απότι νομίζω δεν υπάρχει ακριβής και πρωτότυπη μορφή αυτού του ρητού, τα έχει πει αναφερόμενος αποκλειστικά στην ανεπαρκή εφαρμογή του πολιτεύματος και την διάλυση της κοινωνίας και της πολιτείας όπου εξηγεί την κατάχρηση της ισότητας που συμβαίνει στην εποχή του, σε σύγκριση πάντα με τον καιρό του Σόλωνα και του Κλεισθένη οι οποίοι με τις μεταρρυθμίσεις τους δημιούργησαν το σημερινό μας πολίτευμα (και δικό του τότε ως μεταγενέστερός τους)...

Από τότε το ψάχνουν...

BELZEBOYLIS
07/08/2010, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Αν και απότι νομίζω δεν υπάρχει ακριβής και πρωτότυπη μορφή αυτού του ρητού, τα έχει πει αναφερόμενος αποκλειστικά στην ανεπαρκή εφαρμογή του πολιτεύματος και την διάλυση της κοινωνίας και της πολιτείας όπου εξηγεί την κατάχρηση της ισότητας που συμβαίνει στην εποχή του, σε σύγκριση πάντα με τον καιρό του Σόλωνα και του Κλεισθένη οι οποίοι με τις μεταρρυθμίσεις τους δημιούργησαν το σημερινό μας πολίτευμα (και δικό του τότε ως μεταγενέστερός τους)...

Από τότε το ψάχνουν...

μα ακριβώς για αυτό τα θεωρώ άκυρα !!! Λόγια μεγάλων ανδρών πολλών αιώνων πίσω !
Στην αναζήτηση του ''σωστού'' μοτοσικλετιστή , δεν έχουν καμιά θέση !!!
Τώρα αν προσπαθήσεις να τα ''προσαρμόσεις'' στο σήμερα θέλει πολύ συζήτηση και σκέψη... :wave2:

BLACKGAS
07/08/2010, 15:37

Από τότε το ψάχνουν...

Φίλε χωρίς να είμαι ειδικός κάπου διάβασα ότι το αποδίδουνε στο Σωκράτη!
Πάντως είναι εξαιρετικά επίκαιρα:wave2: :wave2: :wave2:

Joyrider
07/08/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
μα ακριβώς για αυτό τα θεωρώ άκυρα !!! Λόγια μεγάλων ανδρών πολλών αιώνων πίσω !
Στην αναζήτηση του ''σωστού'' μοτοσικλετιστή , δεν έχουν καμιά θέση !!!
Τώρα αν προσπαθήσεις να τα ''προσαρμόσεις'' στο σήμερα θέλει πολύ συζήτηση και σκέψη... :wave2:

Είναι άλλο πράγμα το "άκυρα" και άλλο το "άσχετα" με το θέμα καλού μοτοσΥκλετΙστή..

Και παρότι λόγια πολλών αιώνων πίσω όπως λες, είναι λόγια για το πολίτευμα που από Τόοοοοτε ακόοοομα έχουμε.

Joyrider
07/08/2010, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φίλε χωρίς να είμαι ειδικός κάπου διάβασα ότι το αποδίδουνε στο Σωκράτη!
Πάντως είναι εξαιρετικά επίκαιρα:wave2: :wave2: :wave2:

Είμαι κατά 99,99% σίγουρος ότι το αποδίδουν στον Ισοκράτη σε ένα λόγο που είχε κάνει στον Άρειο Πάγο νομίζω.

BLACKGAS
07/08/2010, 15:57
Είμαι κατά 99,99% σίγουρος ότι το αποδίδουν στον Ισοκράτη σε ένα λόγο που είχε κάνει στον Άρειο Πάγο νομίζω.

Μπορεί να μην είχε κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα ο Σωκράτης και να το έκανε clopy-paste ο Ισοκράτης στη διατριβή του!:lol:

jimmis5
07/08/2010, 16:21
Φιλε μου μοτοσυκλετιστης ειναι αυτος που ειναι ελευθερος,οχι οτι δεν τηρει τον ΚΟΚ.

206165

Akatanomastos
07/08/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
να δωσουμαι στον καθενα μας το δικαιωμα να εκφρασθει ακομα και αν διαφονουμαι μαζι του!

σε αυτο ακριβως το κλιμα συζηταμε παντα στο πολιτισμενο αυτο φορουμ..:smokin:

BELZEBOYLIS
07/08/2010, 16:31
Είναι άλλο πράγμα το "άκυρα" και άλλο το "άσχετα" με το θέμα καλού μοτοσΥκλετΙστή..

Και παρότι λόγια πολλών αιώνων πίσω όπως λες, είναι λόγια για το πολίτευμα που από Τόοοοοτε ακόοοομα έχουμε.

βρε άνθρωπε δεν λέω ότι δεν έχουν αξία ή ότι είναι ξεπερασμένα ! Έχε στο νου σου όμως ότι το πολίτευμα του τότε έχει μεγάλες διαφορές με του σήμερα ! Δεν είναι πανάκεια για να εφαρμόζονται παντού...:wave2:

stavrogin
07/08/2010, 17:27
Το πολιτευμα εχει σκοπο τη συνυπαρξη των ανθρωπων δηλαδη την Κοινωνια. Η δημοκρατια δεν ειναι αυτοσκοπος.Αμα δε δουλευει ,δεν αντεχει κιολας.Τι σημασια εχει οτι δε λειτουργει επειδη ο ενας κι ο αλλος καναν του κεφαλιου τους. Κι ας λεει ο Ισοκρατης τα δικα του. Εξ αλλου το καιρο εκεινο στην αρχαιοτητα ο Ισοκρατης ειχε και καποια τυπακια διπλα του που ονομαστηκαν κυνικοι.

Αλλα το θεμα μας ειναι ο καλος μοτοσυκλετιστης.
Αλλο καλος μοτοσυκλετιστης ,αλλο καλος πολιτης, καλος ανθρωπος ,καλος αρχιτεκτονας ,καλος δικηγορος κλπ.

stavrogin
07/08/2010, 17:32
, είναι λόγια για το πολίτευμα που από Τόοοοοτε ακόοοομα έχουμε.

ουτε ειμαστε οι ιδιοι ,ουτε εχουμε το ιδιο πολιτευμα .Μη τρελαθουμε. Η δημοκρατια στην αρχαιοτητα αλλα και κατα αριστοτελη ηταν κληρωτη κι αμεση.Κυβερνουσαν ολοι με τη σειρα τους.εγω και συ.

Σημερα εχουμε "δημοκρατια" με εκλογη και αντιπροσωπους .αλλα ντ'αλλων. Κατα αριστοτελη αυτο το πολιτευμα που εχουμε σημερα ονομαζεται ολιγαρχια. Γιου νοου ,άρχουν λιγοι.

menelaos46
07/08/2010, 18:15
Καλος μοτοσυκλετιστης η αν θελετε και μοτοσυκλετιστης σκετο γιατι το καλος ειναι λιγο υποκειμενικο (καλος για ποιον????) ειναι για μενα αυτο που απλως αγαπαει τη μοτοσυκλετα.-

ermiss
07/08/2010, 19:02

Απλά μια σημείωση, άσχετη με το θέμα...

Τα λόγια αυτά είναι μια πολύ κακόβουλη και τροποποιημένη μετάφραση του Ισοκράτη.

Με τα δεκεμβριανά κάποιος υπερπατριώτης θεώρησε σωστό να μεταφράσει το κείμενο ακριβώς όπως τον βόλευε.

Το μοίρασε παντού στο ίντερνετ και έγινε και εξώφυλλο σε μια εφημερίδα (Ελ.Τύπος)

Υπάρχουν δεκάδες λίνκ, ακόμα και εδώ μέσα(βαριέμαι να ψάχνω τώρα) που δείχνουν την πατάτα που γύρισε σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.

Το κείμενο είχε σχεδόν αντίθετη έννοια και μιλούσε για την κατάχρηση της δημοκρατίας απο την εξουσία. Βαρούσε καθαρά τους "άρχοντες" της εποχής και ΟΧΙ το λαό...

υγ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84225&highlight=%E9%F3%EF%EA%F1%DC%F4%E7%F2

Δες το ποστ του Εχετλαίου...

Joyrider
07/08/2010, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
ουτε ειμαστε οι ιδιοι ,ουτε εχουμε το ιδιο πολιτευμα .Μη τρελαθουμε. Η δημοκρατια στην αρχαιοτητα αλλα και κατα αριστοτελη ηταν κληρωτη κι αμεση.Κυβερνουσαν ολοι με τη σειρα τους.εγω και συ.

Σημερα εχουμε "δημοκρατια" με εκλογη και αντιπροσωπους .αλλα ντ'αλλων. Κατα αριστοτελη αυτο το πολιτευμα που εχουμε σημερα ονομαζεται ολιγαρχια. Γιου νοου ,άρχουν λιγοι.

Όχι φίλε μου δεν θα τρελαθούμε.Απλά δεν ήθελα να επεκταθώ τόσο πολύ ωστέ να μείνουμε στο θέμα του μοτοσυκλετιστή. Καταλαβαίνω και ξέρω τι ενοοείς. Ο Κλεισθένης θέσπισε την βουλή των 500 αλλά και τις 10 "φυλές" απόπου κληρόνονταν 50 βουλευτές από την κάθε μια. Και όπως το λες το είπε κ ο Αριστοτέλης: Δημοκρατία είναι όταν η εξουσία είναι με κλήρο, όταν είναι με εκλογές δεν είναι Δημοκρατία.

Και φυσικά από τότε έχουν αλλάξει θεσμοί , αξίες, ήθη και έθιμα. Δεν είμαστε ο ίδιος λαός (δουλοκτιτική δημοκρατία...).Αλλά όπως έχει πει ένας άλλος "εξυπνάκιας": εάν πυροβολήσεις το παρελθόν με πιστόλι, το μέλλον θα σε εκδικηθεί με κανόνι.

Σε ένα πράγμα διαφωνώ μαζί σου. Εαν δεν είσαι καλός άνθρωπος δεν νομίζω να μπορείς να είσαι καλός μοτοσυκλετιστής.Καταλαβαίνεις νομίζω τι ενοοώ.

Joyrider
07/08/2010, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Απλά μια σημείωση, άσχετη με το θέμα...

Τα λόγια αυτά είναι μια πολύ κακόβουλη και τροποποιημένη μετάφραση του Ισοκράτη.

Με τα δεκεμβριανά κάποιος υπερπατριώτης θεώρησε σωστό να μεταφράσει το κείμενο ακριβώς όπως τον βόλευε.

Το μοίρασε παντού στο ίντερνετ και έγινε και εξώφυλλο σε μια εφημερίδα (Ελ.Τύπος)

Υπάρχουν δεκάδες λίνκ, ακόμα και εδώ μέσα(βαριέμαι να ψάχνω τώρα) που δείχνουν την πατάτα που γύρισε σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.

Το κείμενο είχε σχεδόν αντίθετη έννοια και μιλούσε για την κατάχρηση της δημοκρατίας απο την εξουσία. Βαρούσε καθαρά τους "άρχοντες" της εποχής και ΟΧΙ το λαό...

υγ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84225&highlight=%E9%F3%EF%EA%F1%DC%F4%E7%F2

Συμφωνώ απολύτως γιαυτό αν διαβάσεις την πρώτη μου απάντηση στον βελζεβούλη θα δεις ότι δεν είμαι απόλυτος αλλά καλύπτομαι και επεξηγώ. Αν δεν υπάρχει αυτούσιο πρωτότυπο κείμενο για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.

Τσάκο και ακόμα ένα λινκ επί του θέματος:
http://www.pare-dose.net/?p=1466

stavrogin
07/08/2010, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Απλά μια σημείωση,
[]
υγ

Δεν το ηξερα το ρητο καθολου.Διαβαζοντας τη παρερμηνεια του με ενοχλουσε το νοημα που εβγαζε .Διαφωτιστικος.

:wave2:

aris_n
08/08/2010, 22:24
Ωραίο το θεματάκι, προσφέρεται για αμπελοφιλοσοφία στην ζέστη του απογεύματος απο τον καλοκαιρινό ήλιο της Καλιφόρνια.
Ξεκινάω με μία πρώτη αμπελοφιλοσοφία και δηλώνω πως "Σωστός μοτοσικλετιστής είναι αυτός που ξεκινά υγιής απο το σπίτι του και επιστρέφει το ίδιο υγιής, σωματικά και ψυχικά, όπως επίσης και όσοι έτυχε να τον συναντήσουν στο δρόμο".
Όσον αφορά τα περί νομιμότητας εγγράφων, μοτοσυκλέτας κτλ κτλ θα πω τρεις ιστορίες προσωπικές, καθώς και οι τρεις συντελούν στο να τα έχω όλα νόμιμα.
Ορκίστηκα λοιπόν, μετά τις τρεις αυτές ιστορίες, να μην ξαναβγάλω ούτε ένα ευρώ απο το πορτοφόλι μου για τροχαία παράβαση και ξεκινάω με χρονολογική σειρά.
Και οι τρεις αυτές ιστορίες αφορούν τροχαίες παραβάσεις που τις έκανα και τις αποδέχθηκα και τις πλήρωσα παντελονάτα, ωστόσο οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες τελέστηκαν έχουν ενδιαφέρον.

Ιστορία 1η.

Καλοκαίρι του 1999, 10:00 μ.μ, κατεβαίνω την Αλεξάνδρας να πάω να συναντήσω θηλυκό πρόσωπο σε ραντεβού στην Φωκίωνος Νέγρη. Χωρίς να ξέρω που ακριβώς πέφτει η Φωκίωνος, στρίβω στην Πατησίων και μετά την ΑΣΟΕΕ βλέπω περίπτερο στα δεξιά. Κατεβαίνω βγάζω κράνος και ρωτάω. Μου λέει ο περιπτεράς, "δίπλα είσαι και εδώ να την αφήσεις την μηχανή καλά είσαι". Ευχαριστώ του λέω, βάζω το κράνος στον αγκώνα και με μηδενική ταχύτητα κάνω 5 μέτρα και κόβω δεξιά για να παρκάρω δίπλα στα άλλα μηχανάκια. Εκείνη την ώρα ακούω: "Κύριε, άδεια δίπλωμα ασφάλεια και ελάτε απέναντι." :confused: :confused: :confused: Κοιτάω απέναντι και βλέπω ένα μαύρο alfa romeo πάνω στο πεζοδρόμιο (Τότε ομάδα Σ) και κόσμο γύρω γύρω μαζί με μηχανάκια. Απλώναμε τα διπλώματα, παπλώματα στους υαλοκαθαριστήρες και περιμέναμε να μας φωνάξουν*. Ήρθε και η δική μου ώρα και παρόλο που ήμουν ο μοναδικός εκεί με κράνος ακούω την εξής ερώτηση "Δεν το φόραγες έ;". Όχι του λέω αλλά ήταν μόνο για 5 μέτρα γιατί το έβγαλα για να ρωτήσω στο περίπτερο. Στα @@ του προφανώς και τσιμπάω τον πρώτο λογαριασμό.

*Υπήρξε και σπαρταριστή φάση με ομοιοπαθή Αλβανό αλλά ξεφεύγει του παρόντος. Αν υπάρξουν αιτήματα θα την διηγηθώ.

Ιστορία 2η.

25η Μαρτίου το σωτήριον έτος 2002 έρχεται ο αδελφός μου απο το εξωτερικό. 3.30 π.μ προσγειώνεται στο Ελ.Βενιζέλος. Για να μην πληρώσει κερατιάτικα ταξί (που να 'ξερα) λέω θα σηκωθώ κατά τις 2.00 τη νύχτα να πάω να τον πάρω. Είχα αλλάξει ασφαλιστική τότε και ενώ είχα πληρώσει το καινούριο ασφαλιστήριο, δεν είχε έρθει το συμβόλαιο ακόμα. Ωστόσο το αντίγραφο του καταθετηρίου έγραφε ως λαβών τα χρήματα την Εθνική ασφαλιστική. Φτάνω σε φανάρι επι της Λεωφόρου Λαυρίου 2.30 τα ξημερώματα. Κόκκινο το φανάρι και εγώ περιμένω όμορφος και ωραίος. Μετά απο κανένα λεπτό, χωρίς να περνά ούτε αέρας και αφού η ορατότητα μου έφτανε κανένα χιλιόμετρο απο τα αριστερά και εγώ το μόνο που θα έκανα ήταν να στρίψω δεξιά χωρίς να κόβω κανένα ρεύμα, λέω "Δε γαμιέται;;;" έλα όμως που γαμήθηκε....Μόλις έχω κουμπώσει την πρώτη και έχω μόλις μπει στο ρεύμα μου βλέπω φώτα απο το αντίθετο ρεύμα. Ειρήσθω εν παρόδω, εδώ στην Αμερική είναι νομιμότατο το right turn με κόκινο φανάρι. Αλλά εκεί ήταν Ελλάδα. Συνεχίζω την αφήγηση λοιπόν και την ώρα που αυτά τα φώτα με πλησιάζουν απο το αντίθετο ρεύμα, στα 10 μέτρα απόσταση, ανάβουν φάροι, με προσπερνάει το περιπολικό, τραβάει χειρόφρενο, αναστρέφει και κολλάει πίσω μου. Οι γάτοι ήταν της περιοχής αμεσοδρασίτες και ξέραν οτι αν το δικό τους φανάρι είναι πράσινο εγώ την έκανα με κόκκινο. Ακολουθούν σκηνές χολιγουντιανής ταινίας με οδηγίες απο μεγαφώνου, πλησίασμα με φακό και χέρι επι του όπλου, ψαχούλεμα και η κλασική ερώτηση "Έχετε κάτι πάνω σας που δεν πρέπει να έχετε;":lol: :lol: Πάω στον συνάδελφο του πρώτου Κάλαχαν ο οποίος κάθεται όμορφα και ωραία στη θέση του συνοδηγού και μου λέει "Μας βλέπεις και περνάς με κόκκινο;". Έχεις δίκιο για το κόκκινο του λέω αλλά βιάζομαι να πάω στο αεροδρόμιο και δεν πέρναγε κανείς και κατά δεύτερον του λέω νομίζεις οτι έχω όρεξη βραδιάτικα να βλέπω τα περιπολικά και να περνάω τα κόκκινα; "Α, κάνεις και χιούμορ;" μου λέει, "Τώρα με τα 150 ευρώ και τους 9 πόντους θα σου κοπεί το χιούμορ". Εκείνη την ώρα βλέπει οτι αντί για ασφάλεια έχω το καταθετήριο της τράπεζας. "Τί είναι αυτό;" μου λέει. Εξηγώ πως έχει η κατάσταση και εισπράττω ως απάντηση "Εμένα αυτό δε μου λέει τίποτα. Εγώ θέλω να δω συμβόλαιο". Απουσία συμβολαίου λοιπόν ο μεγαλόψυχος αστυνομικός μου θέτει το δίλημμα. "600 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για έλλειψη ασφάλειας, ή 150 ευρώ για το κόκκινο". Διαλέγω το κόκκινο, τσιμπάω τη ροζαλία και την κάνω για αεροδρόμιο.

Ιστορία 3η.

Καλοκαίρι του 2004 καταμεσήμερο φεύγω απ'το σπίτι με βερμούδα φανέλα και σαγιονάρα να πάω να πλύνω το αμάξι στα γλυκά νερά, ούτε ενα χιλιόμετρο απο το σπίτι μου. Προφανώς και πάνω μου έχω μόνο τσιγάρα. Βγαίνω Λαυρίου στο δεξί ρεύμα με κατεύθυνση τα Γλυκά Νερά και στην στροφή του MEC είναι μπροστά μου σκαραβαίος με ταχύτητα "σκαραβαίου". Προσπερνάω βγαίνοντας στην αριστερή λωρίδα, (2 λωρίδες ανα κατεύθυνση και παρτεράκι στη μέση) και έχω πιάσει τα 82 χλμ/ω. Μόλις έχει μετακομίσει στην περιοχή η τροχαία Αγ. παρασκευής και βλέπω στα 100 μέτρα 3 περιπολικά και 2 ΙΧ σταματημένα. Μου κάνει νόημα ο δίχρωμος αστυνομικός με το ραντάρ στο χέρι και πιάνω δεξιά. (Ζώνη κανονικά ε; ) Μου δείχνει πιστόλι και μου λέει 82 χλμ/ω κύριε με όριο 50. Άδεια δίπλωμα ασφάλεια. Ασφάλεια και άδεια όλα κομπλέ, δίπλωμα ταυτότητα γιόκ. Αντιμετωπίζουν ένα θέμα οι κύριοι ως προς το τί θα γράψουν στην κλήση, γιατί αν και τους έλεγα το πραγματικό μου όνομα και ΑΔΤ, δυσκολεύονταν να με πιστέψουν και για να δέσει το γλυκό έρχεται ένας αρχιφύλακας καμια 50αριά και λέει. Να στείλουμε σήμα μήπως είναι κλεμμένο. Στο άκουσμα αυτής της προτροπής γίνεται ένα μίνι συμβούλιο και αποφασίζουν οτι έτσι πρέπει να γίνει. Μέχρι να μιλήσουν στον ασύρματο να πάρουν απάντηση κτλ κτλ, έχω πιάσει κουβέντα με κάτι δόκιμους οι οποίοι δείχνουν να συμμερίζονται τον εκνευρισμό μου και καταμετρούν πόσες κλήσεις τους μένουν ακόμα μέχρι να πάνε να πιούν καφέ στο τμήμα. Μέσα στην 1 (ΜΙΑ) ώρα που περίμενα, τα δυο περιπολικά συμπλήρωσαν τον "ημερήσιο στόχο" και αποχωρούν. Το σήμα δεν ήρθε ποτέ και μόλις έπιασε και το τελευταίο περιπολικό τον στόχο μου λέει. γράψε το τηλ σου στην κλήση και έλα αύριο στο Διοικητή με τα χαρτιά. Τσιμπάω και απο εκεί τη ροζαλία και την κάνω.

Αυτές είναι οι 3 και μοναδικές φορές που μου έχουν βεβαιώσει παράβαση. Και οι τρεις είναι απο τις χειρότερες που μπορούν να σου τύχουν (Οδήγηση χωρίς κράνος, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, και υπερβολική ταχύτητα) τις αποδέχθηκα και τις 3, τις πλήρωσα και τις 3 αλλά κάθε καλοπροαίρετος πιστεύω διακρίνει το ιδιαίτερο των παραβάσεων. Κατά συνέπεια λοιπόν απο τότε ορκίστηκα να παίζω με τους κανόνες και ποτέ ούτε ένα ευρώ ξανά σε κλήση.

Πάω για σιέστα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα έτσι;;; Θα εισάγω και νέο όρο τώρα...κατα το "σιδερόκωλοι" το πόστ μου είναι για "σιδερόματους"...:lol: :lol: :lol:
:wave2:

John Steed
09/08/2010, 05:39
Τα greeklish είναι για σιδερόματους, οι ιστορίες σου ήταν απολαυστικότατες....

:wave2: :wave2: :wave2:

gs 500 f
09/08/2010, 08:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Ωραίο το θεματάκι, προσφέρεται για αμπελοφιλοσοφία στην ζέστη του απογεύματος απο τον καλοκαιρινό ήλιο της Καλιφόρνια.
Ξεκινάω με μία πρώτη αμπελοφιλοσοφία και δηλώνω πως "Σωστός μοτοσικλετιστής είναι αυτός που ξεκινά υγιής απο το σπίτι του και επιστρέφει το ίδιο υγιής, σωματικά και ψυχικά, όπως επίσης και όσοι έτυχε να τον συναντήσουν στο δρόμο".
Όσον αφορά τα περί νομιμότητας εγγράφων, μοτοσυκλέτας κτλ κτλ θα πω τρεις ιστορίες προσωπικές, καθώς και οι τρεις συντελούν στο να τα έχω όλα νόμιμα.
Ορκίστηκα λοιπόν, μετά τις τρεις αυτές ιστορίες, να μην ξαναβγάλω ούτε ένα ευρώ απο το πορτοφόλι μου για τροχαία παράβαση και ξεκινάω με χρονολογική σειρά.
Και οι τρεις αυτές ιστορίες αφορούν τροχαίες παραβάσεις που τις έκανα και τις αποδέχθηκα και τις πλήρωσα παντελονάτα, ωστόσο οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες τελέστηκαν έχουν ενδιαφέρον.

Ιστορία 1η.

Καλοκαίρι του 1999, 10:00 μ.μ, κατεβαίνω την Αλεξάνδρας να πάω να συναντήσω θηλυκό πρόσωπο σε ραντεβού στην Φωκίωνος Νέγρη. Χωρίς να ξέρω που ακριβώς πέφτει η Φωκίωνος, στρίβω στην Πατησίων και μετά την ΑΣΟΕΕ βλέπω περίπτερο στα δεξιά. Κατεβαίνω βγάζω κράνος και ρωτάω. Μου λέει ο περιπτεράς, "δίπλα είσαι και εδώ να την αφήσεις την μηχανή καλά είσαι". Ευχαριστώ του λέω, βάζω το κράνος στον αγκώνα και με μηδενική ταχύτητα κάνω 5 μέτρα και κόβω δεξιά για να παρκάρω δίπλα στα άλλα μηχανάκια. Εκείνη την ώρα ακούω: "Κύριε, άδεια δίπλωμα ασφάλεια και ελάτε απέναντι." :confused: :confused: :confused: Κοιτάω απέναντι και βλέπω ένα μαύρο alfa romeo πάνω στο πεζοδρόμιο (Τότε ομάδα Σ) και κόσμο γύρω γύρω μαζί με μηχανάκια. Απλώναμε τα διπλώματα, παπλώματα στους υαλοκαθαριστήρες και περιμέναμε να μας φωνάξουν*. Ήρθε και η δική μου ώρα και παρόλο που ήμουν ο μοναδικός εκεί με κράνος ακούω την εξής ερώτηση "Δεν το φόραγες έ;". Όχι του λέω αλλά ήταν μόνο για 5 μέτρα γιατί το έβγαλα για να ρωτήσω στο περίπτερο. Στα @@ του προφανώς και τσιμπάω τον πρώτο λογαριασμό.

*Υπήρξε και σπαρταριστή φάση με ομοιοπαθή Αλβανό αλλά ξεφεύγει του παρόντος. Αν υπάρξουν αιτήματα θα την διηγηθώ.

Ιστορία 2η.

25η Μαρτίου το σωτήριον έτος 2002 έρχεται ο αδελφός μου απο το εξωτερικό. 3.30 π.μ προσγειώνεται στο Ελ.Βενιζέλος. Για να μην πληρώσει κερατιάτικα ταξί (που να 'ξερα) λέω θα σηκωθώ κατά τις 2.00 τη νύχτα να πάω να τον πάρω. Είχα αλλάξει ασφαλιστική τότε και ενώ είχα πληρώσει το καινούριο ασφαλιστήριο, δεν είχε έρθει το συμβόλαιο ακόμα. Ωστόσο το αντίγραφο του καταθετηρίου έγραφε ως λαβών τα χρήματα την Εθνική ασφαλιστική. Φτάνω σε φανάρι επι της Λεωφόρου Λαυρίου 2.30 τα ξημερώματα. Κόκκινο το φανάρι και εγώ περιμένω όμορφος και ωραίος. Μετά απο κανένα λεπτό, χωρίς να περνά ούτε αέρας και αφού η ορατότητα μου έφτανε κανένα χιλιόμετρο απο τα αριστερά και εγώ το μόνο που θα έκανα ήταν να στρίψω δεξιά χωρίς να κόβω κανένα ρεύμα, λέω "Δε γαμιέται;;;" έλα όμως που γαμήθηκε....Μόλις έχω κουμπώσει την πρώτη και έχω μόλις μπει στο ρεύμα μου βλέπω φώτα απο το αντίθετο ρεύμα. Ειρήσθω εν παρόδω, εδώ στην Αμερική είναι νομιμότατο το right turn με κόκινο φανάρι. Αλλά εκεί ήταν Ελλάδα. Συνεχίζω την αφήγηση λοιπόν και την ώρα που αυτά τα φώτα με πλησιάζουν απο το αντίθετο ρεύμα, στα 10 μέτρα απόσταση, ανάβουν φάροι, με προσπερνάει το περιπολικό, τραβάει χειρόφρενο, αναστρέφει και κολλάει πίσω μου. Οι γάτοι ήταν της περιοχής αμεσοδρασίτες και ξέραν οτι αν το δικό τους φανάρι είναι πράσινο εγώ την έκανα με κόκκινο. Ακολουθούν σκηνές χολιγουντιανής ταινίας με οδηγίες απο μεγαφώνου, πλησίασμα με φακό και χέρι επι του όπλου, ψαχούλεμα και η κλασική ερώτηση "Έχετε κάτι πάνω σας που δεν πρέπει να έχετε;":lol: :lol: Πάω στον συνάδελφο του πρώτου Κάλαχαν ο οποίος κάθεται όμορφα και ωραία στη θέση του συνοδηγού και μου λέει "Μας βλέπεις και περνάς με κόκκινο;". Έχεις δίκιο για το κόκκινο του λέω αλλά βιάζομαι να πάω στο αεροδρόμιο και δεν πέρναγε κανείς και κατά δεύτερον του λέω νομίζεις οτι έχω όρεξη βραδιάτικα να βλέπω τα περιπολικά και να περνάω τα κόκκινα; "Α, κάνεις και χιούμορ;" μου λέει, "Τώρα με τα 150 ευρώ και τους 9 πόντους θα σου κοπεί το χιούμορ". Εκείνη την ώρα βλέπει οτι αντί για ασφάλεια έχω το καταθετήριο της τράπεζας. "Τί είναι αυτό;" μου λέει. Εξηγώ πως έχει η κατάσταση και εισπράττω ως απάντηση "Εμένα αυτό δε μου λέει τίποτα. Εγώ θέλω να δω συμβόλαιο". Απουσία συμβολαίου λοιπόν ο μεγαλόψυχος αστυνομικός μου θέτει το δίλημμα. "600 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για έλλειψη ασφάλειας, ή 150 ευρώ για το κόκκινο". Διαλέγω το κόκκινο, τσιμπάω τη ροζαλία και την κάνω για αεροδρόμιο.

Ιστορία 3η.

Καλοκαίρι του 2004 καταμεσήμερο φεύγω απ'το σπίτι με βερμούδα φανέλα και σαγιονάρα να πάω να πλύνω το αμάξι στα γλυκά νερά, ούτε ενα χιλιόμετρο απο το σπίτι μου. Προφανώς και πάνω μου έχω μόνο τσιγάρα. Βγαίνω Λαυρίου στο δεξί ρεύμα με κατεύθυνση τα Γλυκά Νερά και στην στροφή του MEC είναι μπροστά μου σκαραβαίος με ταχύτητα "σκαραβαίου". Προσπερνάω βγαίνοντας στην αριστερή λωρίδα, (2 λωρίδες ανα κατεύθυνση και παρτεράκι στη μέση) και έχω πιάσει τα 82 χλμ/ω. Μόλις έχει μετακομίσει στην περιοχή η τροχαία Αγ. παρασκευής και βλέπω στα 100 μέτρα 3 περιπολικά και 2 ΙΧ σταματημένα. Μου κάνει νόημα ο δίχρωμος αστυνομικός με το ραντάρ στο χέρι και πιάνω δεξιά. (Ζώνη κανονικά ε; ) Μου δείχνει πιστόλι και μου λέει 82 χλμ/ω κύριε με όριο 50. Άδεια δίπλωμα ασφάλεια. Ασφάλεια και άδεια όλα κομπλέ, δίπλωμα ταυτότητα γιόκ. Αντιμετωπίζουν ένα θέμα οι κύριοι ως προς το τί θα γράψουν στην κλήση, γιατί αν και τους έλεγα το πραγματικό μου όνομα και ΑΔΤ, δυσκολεύονταν να με πιστέψουν και για να δέσει το γλυκό έρχεται ένας αρχιφύλακας καμια 50αριά και λέει. Να στείλουμε σήμα μήπως είναι κλεμμένο. Στο άκουσμα αυτής της προτροπής γίνεται ένα μίνι συμβούλιο και αποφασίζουν οτι έτσι πρέπει να γίνει. Μέχρι να μιλήσουν στον ασύρματο να πάρουν απάντηση κτλ κτλ, έχω πιάσει κουβέντα με κάτι δόκιμους οι οποίοι δείχνουν να συμμερίζονται τον εκνευρισμό μου και καταμετρούν πόσες κλήσεις τους μένουν ακόμα μέχρι να πάνε να πιούν καφέ στο τμήμα. Μέσα στην 1 (ΜΙΑ) ώρα που περίμενα, τα δυο περιπολικά συμπλήρωσαν τον "ημερήσιο στόχο" και αποχωρούν. Το σήμα δεν ήρθε ποτέ και μόλις έπιασε και το τελευταίο περιπολικό τον στόχο μου λέει. γράψε το τηλ σου στην κλήση και έλα αύριο στο Διοικητή με τα χαρτιά. Τσιμπάω και απο εκεί τη ροζαλία και την κάνω.

Αυτές είναι οι 3 και μοναδικές φορές που μου έχουν βεβαιώσει παράβαση. Και οι τρεις είναι απο τις χειρότερες που μπορούν να σου τύχουν (Οδήγηση χωρίς κράνος, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, και υπερβολική ταχύτητα) τις αποδέχθηκα και τις 3, τις πλήρωσα και τις 3 αλλά κάθε καλοπροαίρετος πιστεύω διακρίνει το ιδιαίτερο των παραβάσεων. Κατά συνέπεια λοιπόν απο τότε ορκίστηκα να παίζω με τους κανόνες και ποτέ ούτε ένα ευρώ ξανά σε κλήση.

Πάω για σιέστα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα έτσι;;; Θα εισάγω και νέο όρο τώρα...κατα το "σιδερόκωλοι" το πόστ μου είναι για "σιδερόματους"...:lol: :lol: :lol:
:wave2: [/

απο την πλευρα σου εχεις δικιο ,απολυτο δικιο και ειμαι και εγω μαζι σου!!!!!εχεις δικιο που εισαι πικραμενος.......μου αρεσει που ανεφερες οτι αποδεχτηκες την παραβαση των κλησεων και δεν δημιουργησες κανενα επεισοδιο απλα περιμενες μεγαλητερη κατανοηση απο τους αστυνομικους και εχεις δικιο!!!!!σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν επρεπε να σε εγραφαν αλλα να σου εκανα παρατηρηση αφου βεβαιως ηταν σιγουρη οτι ετσι και εγεινε....
τωρα επειδη το νομισμα εχει δυο πλευρες ,απο την μερια των αστυνομικων ειναι σιγουρο οτι σε καθε παραβαση ακουν και μια δικαιολογια .....αν τωρα εσενα σε αφηναν οι υπολοιποι που ειχαν κανει παραβασεις θα διαμαρτυροντο οτι ησουν γνωστο τους και σε αφησαν....πρεπει σιγουρα να αξιολογουν τον καθε οδηγο και την παραβαση και αναλογα να πρατουν.εχουν ομως αυτο το δικαιωμα η καταχρηστικα θα το εκαναν?εχουν δικαιωμα να επιλεγουν ποιον θα γραφουν η οταν διαπιστωνουν παραβαση θα πρεπει να την γραφουν......
πρεπει τα πραγματα να τα βλεπουμαι απο τις δυο πλευρες και σαν τριτοι να κρινουμαι!

TROOPER
30/08/2010, 07:54
:lol: :lol: :lol:

granazi
30/08/2010, 08:05
δλδ πως ακριβως οριζεται η εννοια σωστος μοτοσυκλετιστης?
περα απο τον τυχον 10λογο (αδεια διπλωμα κρανος......μπλα μπλα μπλα)
υπαρχει σωστος 100%?
κατι σαν καλος χριστιανος ας πουμε?
στα δογματικα η επι της ουσιας?
και αν εγω δεν φοραω κρανος δεν εχω διπλωμα αλλα σταματησω να βοηθησω εναν συναδελφο μοτ/τη ενω ο πριν απο μενα προβλεπομενος μεν στα @@ του δε. ποιος ειναι ο σωστος?
εγω? κανενας απο τους δυο? ποσοστα επι τις %?

ηθελε λιγο σπρωξιμο η κουβεντα λεμε :smokin:

izzy
30/08/2010, 11:03
100% σωστος μιας και μιλαμε για ποσοστα δεν παιζει,το τι κρινει ο καθεις σωστο αφορα τον εαυτο του και την συνηδηση του ,τις 10 εντολες ουτε οι καλογεροι δεν τις τηρουν για να μην πω για τους παπαδες.

Ισως ενα 10λογο μοτοσυκλετιστικης συνείδησης γενικευμένο να κάλυπτε μεγάλο ποσοστό (%) ανθρωπίνων συνειδήσεων και να απαντούσε στην ερώτηση :ποιος ειναι ο σωστός μοτοσικλετιστής;

1.Αυτος που φορα παντα κρανος
2.Αυτος που βοηθα στον δρομο σε περιπτωση ατυχημματος
3.Αυτος που περναει τον δρομο μετα τις γριες και τετοια...:lol: :lol:

Akatanomastos
30/08/2010, 12:10
δεν ξερω αν εισαι σωστος μοτοσυκλετιστης

αλλα σωστος στην ορθογραφια δεν εισαι σιγουρΑ:bawl: :lol: :bawl:

izzy
31/08/2010, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ξερω αν εισαι σωστος μοτοσυκλετιστης

αλλα σωστος στην ορθογραφια δεν εισαι σιγουρΑ:bawl: :lol: :bawl:

ΟΤΑΝ θα σου στείλω γράμμα θα προσέξω :lol: :lol:

θεωρώ οτι η ταχύτητα στην γραφή συγχωρεί και λάθη ...ειδικότερα στα πλαίσια ενας forum,αυτο απο μόνο του δεν σε κάνει ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ k.δάσκαλε :bawl: :bawl:

μην μου κολας και αρχισω τις περισπωμένες και τις αποστρόφους και νομίζουν οτι γράφω αλλη γλωσσά τα νεουδια..:wave2::rotflmao: :rotflmao:

...δεν μας είπες κάτι επί του θέματος όμως..

jpag
31/08/2010, 17:39
σωστος μοτοσυκλετιστης ειναι αυτος που δεν πηδηξε χθες το βραδυ γιατι ειχε λυμενη την καλη του

:smokin:

aris_n
31/08/2010, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
σωστος μοτοσυκλετιστης ειναι αυτος που δεν πηδηξε χθες το βραδυ γιατι ειχε λυμενη την καλη του

:smokin:

Νομίζω το παρακάνεις....όχι και να μην .......... Οι καιροί είναι δύσκολοι.:smokin:

ego_o_idios
31/08/2010, 18:00
dimokratia den ine na eklegis mono
pios kseri ti eklegoume?

dimokratia den ine i 140 na apofasizoun oti 8eli o enas alios diagrafonte apo to koma

dimikratia den ine o enas pou apofasizi oti 8eli alios 8a diagrapsi tous 140...
na apofasizi telika gia olous tous polites tis eladas ka8e xromatos i 8riskias..

dimokratia den ine o politis na ine elef8eros na plironi tis kompines ton voulefton ke ton koliomenon se aftous

dimokratia den ine na aferis dikeomata politon pou kerdi8ikan me kopo ke 8isies

dimokratia den ine na psaxnis gia ispraksis mesa se ikologika zitimata pou ta profasizese gia na ispraksis...

dimokratia den ine na pistevis oti ise dimokratis se ena ka8estos oloklirotismou ke apolavon

dimokratia den ine na kano ipomoni me tin malakia pou sas derni

dimokratia ine na simetexi o ka8e politis se mikra i megala zitimata pou aforoun ton idio to geniko kalo ke to simferon tis patridas tou
ke na mpori pragmatika na exi epiloges oxi monodromous

mpori kapios apo olous tous xazemenous polites aftis tis xoras na mou pi giati prepi na dextoume ola afta ta ikonomika posta pou epivaloun me monodromo 5 ili8ioi gia na kselasposoun mia xora pou aftoi kataxreosane

e?

iste sostoi ke dimokrates?
malakes iste ke 8elete treles klotses gia na ksipnisete

efkerias do8isis

daz
31/08/2010, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
dimokratia den ine na eklegis mono
pios kseri ti eklegoume?

dimokratia den ine i 140 na apofasizoun oti 8eli o enas alios diagrafonte apo to koma

dimikratia den ine o enas pou apofasizi oti 8eli alios 8a diagrapsi tous 140...
na apofasizi telika gia olous tous polites tis eladas ka8e xromatos i 8riskias..

dimokratia den ine o politis na ine elef8eros na plironi tis kompines ton voulefton ke ton koliomenon se aftous

dimokratia den ine na aferis dikeomata politon pou kerdi8ikan me kopo ke 8isies

dimokratia den ine na psaxnis gia ispraksis mesa se ikologika zitimata pou ta profasizese gia na ispraksis...

dimokratia den ine na pistevis oti ise dimokratis se ena ka8estos oloklirotismou ke apolavon

dimokratia den ine na kano ipomoni me tin malakia pou sas derni

dimokratia ine na simetexi o ka8e politis se mikra i megala zitimata pou aforoun ton idio to geniko kalo ke to simferon tis patridas tou
ke na mpori pragmatika na exi epiloges oxi monodromous

mpori kapios apo olous tous xazemenous polites aftis tis xoras na mou pi giati prepi na dextoume ola afta ta ikonomika posta pou epivaloun me monodromo 5 ili8ioi gia na kselasposoun mia xora pou aftoi kataxreosane

e?

iste sostoi ke dimokrates?
malakes iste ke 8elete treles klotses gia na ksipnisete

efkerias do8isis

Αλήθεια τι μέρα είναι σήμερα? :wave2:

aris_n
31/08/2010, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
...

:wacko:

ΥΓ. Καλή η Ζωνιανή; :rotflmao:

ego_o_idios