Σύνδεση

View Full Version : Travelling 66° 30' North. Αυγ. 2008

magelanos
07/08/2010, 15:59
Ναι και όντως σωστά βλέπετε στην επικεφαλίδα… εγώ ακόμα και τώρα δεν το έχω χωνέψει …Το τι εμπειρίες, και τι απίστευτο ταξίδι, εγώ (Πάνος) και η φίλη μου (Μόνικα), καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το καλοκαίρι του 2008!!!
Με μεταφορικό μέσο την μηχανή (ΒΜW Κ-1200S), οδικός ,και απροβλημάτιστα, διασχίζοντας δέκα χώρες (ΣΚΟΠΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ), κάνοντας συνολικά 7.910χιλ και με τριάντα έξι μέρες στην διάθεση μας ξεκινήσαμε απο την Αθήνα και καταλήξαμε να κάνουμε το γύρο της Ισλανδίας και να επιστρέψουμε.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε όλο το ταξιδιωτικό μου εδώ: http://vfrh.forumotion.net/forum-f35/topic-t2292.htm

:wave2:

magelanos
07/08/2010, 16:00
.

206163

daz
07/08/2010, 16:36
Φοβερές φωτογραφίες, απίστευτα μέρη.

Πολύ όμορφα παιδιά, μπράβο.

miraze
07/08/2010, 18:43
Το διάβασα και το απόλαυσα όλο :eek: :eek: :eek:

Απλά :a23:

guzzistas
07/08/2010, 19:14
Ξενύχτησα και το διάβασα... δεν μπορούσα να το σταματήσω!!!!

:beer: :beer: :beer:

:a19: :a19:

matas
07/08/2010, 22:51
απλα respect φιλε τιποτα αλλο :a23: :a23:

stavrogin
07/08/2010, 23:15
Υπεροχα μέρη.Μπραβο παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Lupo
07/08/2010, 23:20
Ακόμα διαβάζω!
Εντυπωσιακό!

Παντα να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

Anritsu
08/08/2010, 08:47
Μπράβο ρε φίλε . Μας μπρίζωσες καλοκαιριάτικα να ψάχνουμε google earth .
Να ' στε καλά και του χρόνου ...

tai
08/08/2010, 16:18
πολλά μπράβο για το ταξιδι.
Ειναι ενα απο τα ταξιδιωτικά που σε πείθουν να πας.
οι φωτογραφίες απίστευτες, μαγευτικές!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

alexxxcbr
09/08/2010, 08:54
Eκπληκτικο ταξιδιωτικο......Να ειστε παντα καλα παιδια.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

intruder
09/08/2010, 13:53
αψογοι.μπραβο παιδια ονειρικο ταξιδι:beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
11/08/2010, 03:49
Τράβηξα βαθειά ανάσα και ρούφηξα άρωμα μοναδικού ταξιδιού! Στα επόμενα με το καλό!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

george88
11/08/2010, 04:43
Ονειρεμενα μερη...Χιλια μπραβο! :beer:

andgeo
11/08/2010, 05:07
Μαγευτικό . Η φωτογραφία είναι για βραβείο . Χίλια μπράβο !!!

stokos
11/08/2010, 05:31
Ο ένας με το Καϊμάκ, ο άλλος με το Σέλι, αυτός με την Ισλανδία ..... βαράτε ρε ... βαράτε κι άλλο ...
Με κάνατε την ψυχολογία σώβρακο.

jimmis5
11/08/2010, 05:43
Απιστευτες Φωτογραφιες πραγματικα σε ταξιδευουν για τα τοπια τι να πει κανεις ...
Και εσυ και οι γυναικα σου τρελη αντοχη ο πισινο σας τι 1000αρικα ηταν αυτα που γραφατε καθε τοσο στον δρομο.Εκει δεν θα πηγαινα παντως εβλεπα τις τιμες που εγραφες και εβγαζαν τα ματια μου καπνους σαν τις πηγες που ειχες φωτογραφιση.Ουτε στα ονειρα δεν μπορω να το δω το μερος σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας.Να εχεις καλα ταξιδια και να κατακτησης και αλλα ονειρα σου Μαγγελανε:beer: :beer: :beer: :wave2:

man iii
11/08/2010, 08:13
ρε φίλε μας γονάτισες :uplate:
πααααααααραααα πολύ ωραίο ταξίδι !!!
και εις άλλα με υγεία !!! :beer:

μια ερώτηση μόνο , με ένα big on-off πιστεύεις θα ήταν πιο εύκολο-ωραίο αυτο το ταξίδι ?? :wave2:

magelanos
11/08/2010, 11:34
Να εισται ολοι καλα, ευχαριστω για τα καλα σας λογια, και την αντοχη σας στην αναγνωση του ταξιδιωτικου. Οντως ειναι ενας μαγικος προορισμος αλλα πλεον και αρκετα ποιο οικονομικος. Γιατι γαμω την γκαντεμια μου, οταν επεστρεψα εγινε το οικονομικο <<κραχ>> στην χωρα. Δηλαδη η κωρονα επεσε 40% κατω της αξιας της. Οποτε τα πραγματα γινανε ποιο προσιτα για τον καθενα. Τωρα αν ειναι καλυτερα με big on-off για Ισλανδια. Απο τα τις μηχανες που ειδα τουριστων παντα, το 97% ηταν on-off. Τωρα αν ειναι καλυτερα η οχι τι να πω....πρεπει να υπαρχει και η γνωση και εμπειρια για οδηγηση στο χωμα. Στην χωρα αυτη οι καιρικες συνθηκες ειναι το παν, και αλλαζουν πολυ γρηγορα. Αλλα αν ειμουν με τετοια μηχανη, τουλαχιστον δεν θα υδρωνα πριν μπω σε κομματι με βατο χωμα για λιγα χιλιομετρα..Τωρα με οτι και να το κανεις αυτο το ταξιδι, η ομορφια αυτης της χωρας απλα δεν πεζεται. :beer: :beer:

DIM.K30
16/08/2010, 11:08
Εμεις μειναμε με το στομα ανοιχτο βλεποντας τις φωτο!

Εσεις που ειδατε αυτες τις εικονες ζωντανα τι παθατε?

μπραβο παιδια, να συνεχισετε ετσι!:beer:

FJ
16/08/2010, 14:18
Aπιστευτο ταξιδιωτικο, απιστευτες φωτογραφιες! Μπραβο ρε παιδια, λιγοι μπορουν να τα κανουν αυτα. Τι να πω, τα λογια ειναι περιττα...

Sapadak
20/08/2010, 02:58
Πηγαμε και εμεις ταξιδια (ετσι λεμε τουλαχιστον)

Απολαυστικος φιλε μου, και στα επομενα με υγεια
:beer:

z.k.a.p.
20/08/2010, 03:49
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΕ. ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.........ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..........ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ...........ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Cpt. Haddock
20/08/2010, 07:19
Αλλος ενας που δικαιολογεί επάξια το nickname του

Μαγγελάνε, σε ευχαριστούμε για άλλο ενα ταξιδιωτικό, όμορφο, πλήρες και με πολύ καλες φωτογραφίες.

Σου εύχομαι πάντα να ταξιδεύεις, να περνάς καλά και να φτάσεις μεχρι και τον ομώνυμο πορθμο

:beer: :wave2:

υ.γ. Για άλλη μια φορά διαβαζοντας το ταξιδιωτικο που ειναι βαλμένο σε άλλο φόρουμ, σιχτιρίζω για την παλιά database που έχει το μοτο και που δε σου επιτρέπει να φτιαξεις ενα report της προκοπής... Μια-μια φωτό κλπ. :sick:

Κανε κατι ρε juls :beer:

PanVas
20/08/2010, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

υ.γ. Για άλλη μια φορά διαβαζοντας το ταξιδιωτικο που ειναι βαλμένο σε άλλο φόρουμ, σιχτιρίζω για την παλιά database που έχει το μοτο και που δε σου επιτρέπει να φτιαξεις ενα report της προκοπής... Μια-μια φωτό κλπ. :sick:

Μα γιατί καλέ..;

Τι είναι αυτά που λες τώρα...

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
20/08/2010, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Μα γιατί καλέ..;

Τι είναι αυτά που λες τώρα...

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Τα λέω τώρα γιατι έχουμε να ξεδιαλύνουμε 1600 φωτογραφίες :lol: :bawl: :lol:

Πάντως, έχουμε πολύ καλά ταξιδιωτικά φέτος :beer:

LOUKILOUK
20/08/2010, 09:13
Φοβερό ταξίδι, απίστευτες φωτογραφίες.... τρομερές ιδέες...:evil:
Πάντα τέτοια...:beer: :wave2:

FZMAN
21/08/2010, 15:27
Απίστευτο ταξίδι.
Να είσαι πάντα καλά και να κάνεις πάντα τέτοια όμορφα ταξίδια.:beer:

ΒΑΝΤΖΟ
22/08/2010, 05:11
Οτι και να πεις ειναι λιγο!!!!:a18:

miscelano
22/08/2010, 12:43
μπραβο ρε φιλε....απλα μπραβο....απιστευτος...:beer: :beer: :beer: :beer:

magelanos
24/08/2010, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μαγγελάνε, σε ευχαριστούμε για άλλο ενα ταξιδιωτικό, όμορφο, πλήρες και με πολύ καλες φωτογραφίες.

Σου εύχομαι πάντα να ταξιδεύεις, να περνάς καλά και να φτάσεις μεχρι και τον ομώνυμο πορθμο

:beer: :wave2:

Ευχαριστω Καπταιν να εισαι καλα, και ολους οσοι διαβασαν το ταξιδιωτικο. Ειναι ευχαριστο την περιπετεια σου να μοιραζεσαι με μια μεγαλη << Ταξιδιωτικη-Μοτοσικλετιστηκη-Οικογενεια>>....
:a08: Οσο για την ευχη σου φιλε, απο το στομα σου και στου πορθμου το αυτι αδερφε μου...:beer: Ειναι ενα ονειρο φιλε που θελω να το πραγματοποιησω. Τωρα το πως και το ποτε ειναι μια αλλη ιστορια..:wave2: :wave2:

filipp0s
24/08/2010, 13:34
Γεια σου ρε Παναγιωτη! :beer:

Σουπερ το ταξιδι σας! Κι επιτελους το διαβασαμε! Θυμαμαι που το συζητουσαμε σε εκεινη τη βολτα Γραβια-Πολυδροσο. :smilea:

Παντα τετοια! :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

magelanos
26/08/2010, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Γεια σου ρε Παναγιωτη! :beer:

Σουπερ το ταξιδι σας! Κι επιτελους το διαβασαμε! Θυμαμαι που το συζητουσαμε σε εκεινη τη βολτα Γραβια-Πολυδροσο. :smilea:

Παντα τετοια! :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Να εισαι καλα Φιλιππα σ'ευχαριστω φιλε. Κ'εγω δεν ξεχασα τοτε στην βολτα που τα λεγαμε, και ειπες να το ανεβασω. Καλιο αργα παρα ποτε φιλε... Ειναι ενας ξεχωριστος προορισμος, και πιστευω διαβαζοντας το καποιος περνει οσο το δυνατον, πληροφοριες ωστε να μπορει να πραγματοποιησει ενα τετοιο ταξιδι...:beer:

furious
31/08/2010, 07:12
Πω πω, παραμυθένια φυσική ομορφιά κατά 'κει πάνω και την έχετε αποτυπώσει τέλεια στις φωτογραφίες σας! Αυτές οι πανέμορφες λιμνούλες, τα παγόβουνα, οι καταρράκτες, οι ατμοί, τα geyser... απίστευτα φυσικά φαινόμενα!

Να 'στε πάντα όρθιοι να βλέπουν τέτοια τα ματάκια σας!

PanVas
01/09/2010, 07:09
Επιτέλους κατάφερα να το τελειώσω....

Συνονόματε μπράβο και μόνο μπράβο...

Ταλαιπωρήθηκα είναι η αλήθεια να το διαβάσω ολόκληρο, λόγω δουλειάς κτλ κτλ...
Μόλις έβρισκα χρόνο κατέβαινε σαν γάργαρο νερό...

Άψογο. Λεπτομερέστατο.

Απόλυτος προορισμός.

Φωτογραφίες από άλλο κόσμο.

Αναμνήσεις για μια ζωή.

Το συναίσθημα που περιγράφεις με την κλήση της τροχαίας, γνωστό και πολύ πικρό, αλλά είναι και αυτό μία ακόμα ανάμνηση...

Να σε παρακαλέσω να ανεβάζεις πιο συχνά ταξιδιωτικά μιας και οι εμπειρίες σου και οι γνώσεις σου αξίζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις για εμάς τους υπόλοιπους.

Αναμένουμε το επόμενο!

PanVas
06/09/2010, 21:03
Ένα ευχαριστώ με αυτό το βίντεο, για την ώρα που διέθεσες να τα εξιστορήσεις.

Πίστεψέ με, με (μας) έκανες να νιώσουμε κάπως έτσι...

http://vimeo.com/12236680

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

George20vt
06/09/2010, 21:26
Αυτό το πολύτιμο ταξιδιωτικό που διάβασα, κατάφερε και στοίχειωσε τα οδηγικά μου όνειρα.

Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

magelanos
07/09/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Αυτό πολύτιμο ταξιδιωτικό που διάβασα, κατάφερε και στοίχειωσε τα οδηγικά μου όνειρα.

Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Nα εισαι καλα Γιωργο και να μας ταξιδευεις...αφου η τριχα μου εγινε καγκελο διαβαζοντας την περιπετεια σου, παραλληλα με εβαλε στην μπριζα, για του χρονου. Φετος δεν το καταφερα, αλλα του χρονου το καλοκαιρι να ειμαστε καλα, σκεφτομαι κατι καλο πεντε εβδομαδων και επι Ρωσικου εδαφους. Και με αφορμη το απιστευτο ταξιδιωτικο σου, εχω παρει καμποσα κιλα θαρους, και τα στριμωχνω σε μια γωνια του μυαλου μου, για τον Αυγουστο του 2011... :beer: :beer: :smilea:

magelanos
08/09/2010, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Επιτέλους κατάφερα να το τελειώσω....

Συνονόματε μπράβο και μόνο μπράβο...

Ταλαιπωρήθηκα είναι η αλήθεια να το διαβάσω ολόκληρο, λόγω δουλειάς κτλ κτλ...
Μόλις έβρισκα χρόνο κατέβαινε σαν γάργαρο νερό...

Άψογο. Λεπτομερέστατο.

Απόλυτος προορισμός.

Φωτογραφίες από άλλο κόσμο.

Αναμνήσεις για μια ζωή.

Το συναίσθημα που περιγράφεις με την κλήση της τροχαίας, γνωστό και πολύ πικρό, αλλά είναι και αυτό μία ακόμα ανάμνηση...

Να σε παρακαλέσω να ανεβάζεις πιο συχνά ταξιδιωτικά μιας και οι εμπειρίες σου και οι γνώσεις σου αξίζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις για εμάς τους υπόλοιπους.

Αναμένουμε το επόμενο!

Για σου Παναγο αρχηγε των ταξιδιων και της περιπετειας...Να εισαι καλα φιλε και να ταξιδευεις, (κ'εμας μαζι) οπως μονο εσει καλα ξερεις. Το βιντεακι ειναι ολα τα λεφτα..:a08: Με ταξιδεψε ξανα σε σ'αυτην την πανεμορφη χωρα. Ανεβαζοντας αυτο το ταξιδι καταλαβα πολυ καλα, οτι ειναι ποιο ευκολο να το πραγματοποιησεις παρα να το ανεβασεις στο pc...χαχαχα..Τωρα που πειρα φορα θα ανεβουν κ'αλλα. Δεν υπαρχει πιστευω κατι καλυτερο, απο να μοιραζεσαι τις εμπειριες απο τα ταξιδια, με φιλους που εχουν την ιδια <<αρωστια>>...:beer: :wave2:

andreas k1200s
09/09/2010, 07:41
φιλε μου να σε καλα και παντα ορθιος,απο εχθες εχω ξεκινησει να διαβαζω και δεν εχω καταφερει ακομη να φτασω στην ισλανδια(λογω δουλειας),ειμαι στην τεταρτη 06/08/2008.Εχω ξεκινησει απο νωρις το ταξιδι σημερα,θα τα ξαναπουμε στον γυρισμο.

Εχουμε ακριβως την ιδια μοτοδυκλετα ιδιο χρωμα ιδιες βαλιτσες.

andreas k1200s
09/09/2010, 20:06
Παναγιωτη τα καταφερα,το διαβασα εχασα 2 μερες απο την δουλεια μου(γιατι που ορεξη για δουλεια υστερα απο αυτο το ταξιδι) αλλα χαλαλι σου.Παμε και εμεις ταξιδια δεν λεω κανουμε τουλαχιστον απο 700 εως 1000 χλμ απο πρωι μεχρι απογευμα κυριακης αλλα αυτη την εμπειρια δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομη να τη ζησω να οδηγησω στο εξωτερικο και οχι λογο κοστους γιατι σιγουρα τα παντα ειναι πιο φτηνα απο αυτη την χωρα που ζουμε, αλλα λογο χρονου τεσπα να σε καλα να ξαναδιαβασουμε ταξιδι σου συντομα....

Απο λαστιχα τι φορουσες?γιατι δεν εχω βγαλει πανω απο 5000-6000 χλμ ακομη με τα ιδια.

magelanos
10/09/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από andreas k1200s
Παναγιωτη τα καταφερα,το διαβασα εχασα 2 μερες απο την δουλεια μου(γιατι που ορεξη για δουλεια υστερα απο αυτο το ταξιδι) αλλα χαλαλι σου.Παμε και εμεις ταξιδια δεν λεω κανουμε τουλαχιστον απο 700 εως 1000 χλμ απο πρωι μεχρι απογευμα κυριακης αλλα αυτη την εμπειρια δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομη να τη ζησω να οδηγησω στο εξωτερικο και οχι λογο κοστους γιατι σιγουρα τα παντα ειναι πιο φτηνα απο αυτη την χωρα που ζουμε, αλλα λογο χρονου τεσπα να σε καλα να ξαναδιαβασουμε ταξιδι σου συντομα....

Απο λαστιχα τι φορουσες?γιατι δεν εχω βγαλει πανω απο 5000-6000 χλμ ακομη με τα ιδια.

Για σου φιλε Ανδρεα. Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να <<ρολαρουν>> οι ροδες της Κ-σου σε ξενα χωματα... Στο ταξιδι αυτο πριν φυγω εβαλα δυο καινουρια Bridgeston BT21. Πιστευω οτι για να βγαλεις χιλιομετρα και να εχει αντοχη το λαστιχο θελεις Turing σκληρα λαστιχα. Με την προυποθεση οτι την μηχανη την εχεις για τετοιον σκοπο. Εγω βαζω μπροστα την μηχανη εφοσον εχω να βγω τουλαχιστον εξω απο τα πρωτα διοδια της Αθηνας...για εντος εχω ενα παπι και με καλυπτει απολυτα. Στα συγκεκριμενα λαστιχα η φθορα εμφανιστηκε στις 15.000χιλ. Και μεχρι εκει ειμουν παντα δικαβαλος και φορτωμενος. Μια χαρα λαστιχο ηταν χωρις προβληματα..

magelanos
10/09/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από magelanos
Για σου φιλε Ανδρεα. Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να <<ρολαρουν>> οι ροδες της Κ-σου σε ξενα χωματα... Στο ταξιδι αυτο πριν φυγω εβαλα δυο καινουρια Bridgeston BT21. Πιστευω οτι για να βγαλεις χιλιομετρα και να εχει αντοχη το λαστιχο θελεις Turing σκληρα λαστιχα. Με την προυποθεση οτι την μηχανη την εχεις για τετοιον σκοπο. Εγω βαζω μπροστα την μηχανη εφοσον εχω να βγω τουλαχιστον εξω απο τα πρωτα διοδια της Αθηνας...για εντος εχω ενα παπι και με καλυπτει απολυτα. Στα συγκεκριμενα λαστιχα η φθορα εμφανιστηκε στις 15.000χιλ. Και μεχρι εκει ειμουν παντα δικαβαλος και φορτωμενος. Μια χαρα λαστιχο ηταν χωρις προβληματα..

Μετα απο αυτα ειπα να δοκιμασω τα ολοκαινουρια στην αγορα Pirelli Angel. Τα εβαλα περσι τον Αυγουστο 2009, για ταξιδι εξω, και μεσα σε 26 μερες τα φορτωνω με 9.500χιλ. Τελειο λαστιχο...η διαφορα ειναι οτι δεν ειμουν δικαβαλος, οποτε λιγοτερο βαρος και φθορα. Τα εχω ακομα, μιας και φετος δεν πειγα καπου, και μεχρι τωρα εχω κανει με αυτα 17.000χιλ. Θελουν αλλαγη σιγουρα ομως... Μαλλον θα ξανα βαλω τα ιδια...Παντος και οι δυο επιλογες ειναι γαντι για το Κ1200S...Η τελικη επιλογη δικη σου... :beer: :beer: :wave2: :wave2: