PDA

View Full Version : ΑΤΥΧΗΜΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

manos*gsxr
08/08/2010, 07:51
Δε ξερω τι γινεται φετος εδω κατω...Λες κι εχουμε πολεμο!Αλλος ενας αναβατης εχασε τη ζωη του οταν εχασε τον ελεγχο και επεσε στις προστατευτικες μπαρες.Εγινε γυρω στη 1.30 στις σισσες (στη στροφη που εστρωσαν με πισσα προσφατα).Ρε κοπελια προσεχετε!Ο θεος να δωσει δυναμη στην οικογενεια του:(

DrIoannis
08/08/2010, 08:12
Κουράγιο στους δικούς του.Το τι γίνετε κάθε χρόνο ειδικά σε αυτό το σημείο της εθνικής οδού Ρεθύμνου-Ηρακλείου είναι γνωστό εδώ και χρόνια...Πολλά πολλά ατυχήματα με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.

Albatros
08/08/2010, 15:58
Κρίμα το παλικάρι,πότε θα καταλάβουμε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι πίστα αλλά καρμανιόλα...
:(

arxaios
08/08/2010, 16:05
Είδα το μηχανάκι διαλυμένο επιστρέφοντας από Μπαλί ................ ανατριχίλα !!!
Αν είδα σωστά την πινακίδα .......... είναι ένα παιδί από Πολωνία που έκανε μοτοδιακοπές με τη γυναίκα-φίλη του ......... GSXR 1000 αυτός και R6 η κοπελιά ........
Τους καμαρώναμε πριν μερικές μέρες ........ το παιδί μας ευχήθηκε και "καλούς δρόμους" σε αρκετά καλά ελληνικά .......
Δεν είμαι σίγουρος ......... αλλά μάλλον ..........
Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το γράψει ........
:sad: :sad: :sad:

manos*gsxr
08/08/2010, 16:58
εγω ημουν καντινα για ενα γρηγορο καφε...τον ειδα που εφευγε αλλα ηταν μονος.Μετα απο λιγο περασαν ενα ασθενοφορο κι ενα περιπολικο.Δε πηγε ο νους μου....Κι οταν στο γυρισμο εφτασα εκει μολις τον ειχαν παρει.Παγωσε το αιμα μου.Η πινακιδα ηταν πολωνικη απ'οτι μου ειπαν.Εγω δε τολμησα να πλησιασω....Σκατα παει το καλοκαιρι φετος:(

edit : Το μηχανακι δεν ηταν 1000 .Πρεπει να ηταν 750 κ8

stamzx10
08/08/2010, 17:23
Κριμα...Καλη δυναμη στην οικογενεια του

arxaios
08/08/2010, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
εγω ημουν καντινα για ενα γρηγορο καφε...τον ειδα που εφευγε αλλα ηταν μονος.Μετα απο λιγο περασαν ενα ασθενοφορο κι ενα περιπολικο.Δε πηγε ο νους μου....Κι οταν στο γυρισμο εφτασα εκει μολις τον ειχαν παρει.Παγωσε το αιμα μου.Η πινακιδα ηταν πολωνικη απ'οτι μου ειπαν.Εγω δε τολμησα να πλησιασω....Σκατα παει το καλοκαιρι φετος:(

edit : Το μηχανακι δεν ηταν 1000 .Πρεπει να ηταν 750 κ8

Αυτός που λέω πρέπει να 'ναι ........... κρίμα κρίμα κρίμα :sad:

Shaolin Monk
08/08/2010, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αυτός που λέω πρέπει να 'ναι ........... κρίμα κρίμα κρίμα :sad:

Nαι Κωστα, του μιλησαμε πριν λιγες ημερες. Ο Γιαννης (με το 1098) μου ειπε οτι σιγουρα ηταν αυτος. Ειχαν κανει και δυο CSS μαζι. Κριμα και τους καμαρωναμε πρι απο λιγες ημερες σαν ζευγαρι με μηχανες...:sad:

arxaios
08/08/2010, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Nαι Κωστα, του μιλησαμε πριν λιγες ημερες. Ο Γιαννης (με το 1098) μου ειπε οτι σιγουρα ηταν αυτος. Ειχαν κανει και δυο CSS μαζι. Κριμα και τους καμαρωναμε πρι απο λιγες ημερες σαν ζευγαρι με μηχανες...:sad:

Όταν είδα τη μηχανή .......... σα να μου ρίχνανε παγωμένο νερό στη ραχοκοκκαλία ένοιωσα !!!

bonnie
08/08/2010, 20:04
:( :( :(

Εχετλαίος
09/08/2010, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
πότε θα καταλάβουμε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι πίστα αλλά καρμανιόλα...

Όπως βλέπεις, ποτέ! Δε μαθαίνουμε, δεν καταλαβαίνουμε, δεν υπολογίζουμε τίποτε!

:mad:

:sad:

arxaios
09/08/2010, 05:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όπως βλέπεις, ποτέ! Δε μαθαίνουμε, δεν καταλαβαίνουμε, δεν υπολογίζουμε τίποτε!

:mad:

:sad:

Aπό Νέα Κρήτη
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=751203&srv=87

Κύλησε και πάλι αίμα στην άσφαλτο
09/08/2010

Ένας 30χρονος μοτοσυκλετιστής από την Πολωνία και μια 52χρονη Ηρακλειώτισσα που παρασύρθηκε από 20χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες βράδυ σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αποτέλεσαν τα νέα θύματα της ασφάλτου το διήμερο που μας πέρασε σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην εθνική οδό σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, είκοσι λεπτά πριν από τη 1 χθες το μεσημέρι στη νέα εθνική οδό Ρεθύμνου και στο ύψος των Σισών άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ένας 30χρονος Πολωνός. Ο άτυχος νεαρός άνδρας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Ηράκλειο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός λίγο πριν τον κόμβο των Σισών και σε μια δεξιά στροφή έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία κι εξετράπη. Προφανώς, όπως ανέφεραν τα πρώτα στοιχεία, από κακό χειρισμό το δίκυκλο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει ο οδηγός στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα, παρά το γεγονός ότι - όπως αναφέρει και η Τροχαία Ρεθύμνου που διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος - φορούσε προστατευτικό κράνος.
Παράσυρση από μηχανή
Το τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο σημειώθηκε προχθές γύρω στις 7:20 το απόγευμα στην εθνική οδό, κάτω από τη γέφυρα, που οδηγεί στην πλατεία Σινάνη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν λεωφορείο σταμάτησε επί της εθνικής οδού στο ύψος της παραπάνω γέφυρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο και αποβίβασε συνολικά επτά γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν στη Φοινικιά και σε συσκευαστήριο σταφυλιών.
Οι γυναίκες, ενώ υπήρχε επί της εθνικής ένα μικρό δρομάκι που οδηγούσε πάνω στη γέφυρα, προτίμησαν να διασχίσουν κάθετα την εθνική οδό. Όταν κάποια στιγμή η 52χρονη Γιασεμό Γουμενάκη, ενώ διέσχιζε κάθετα το ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, πλησίαζε τη διαχωριστική νησίδα της εθνικής έγινε το μοιραίο συμβάν. Μπροστά στα μάτια των άλλων έξι γυναικών καθώς και διερχόμενων οδηγών η 52χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή που οδηγούσε ένας 20χρονος Ηρακλειώτης με κατεύθυνση προς Γούβες. Είχε προηγηθεί προσπέραση της δίκυκλης μοτοσυκλέτας σε διερχόμενο Ι.Χ. κι ενώ ο μοτοσυκλετιστής είχε πλέον διανύσει μόλις πενήντα μέτρα χτύπησε με τη μηχανή την 52χρονη.
Πετάχτηκε αρκετά μέτρα
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη, καθώς η άτυχη γυναίκα εξαιτίας της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το δίκυκλο πετάχτηκε με δύναμη αρκετά μέτρα στον αέρα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, αφού στην κυριολεξία είχε διαμελιστεί. Την ίδια ώρα ο 20χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, ο οποίος δε φορούσε προστατευτικό κράνος και δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης μηχανής, με την πρόσκρουση έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε κι έπεσε κι αυτός στο οδόστρωμα. Από την πτώση του υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μέχρι την ώρα που έκλεινε η ύλη της "Ν.Κ." νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Το διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθούσε τη μηχανή πρόλαβε πάντως κι έκοψε ταχύτητα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποια από τις υπόλοιπες γυναίκες που βρίσκονταν ακόμη επί της εθνικής οδού σοκαρισμένες και μη μπορώντας να πιστέψουν στα όσα είχαν δευτερόλεπτα νωρίτερα σημειωθεί μπροστά στα μάτια τους.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου, άνδρες της οποίας έσπευσαν επιτόπου στην εθνική οδό ρυθμίζοντας παράλληλα την κυκλοφορία.

John Steed
09/08/2010, 05:08
Σκατά και πάλι...

Κάθε Σ/Κ τα ίδια...

arxaios
09/08/2010, 05:23
Το πρώτο κομμάτι αφορά το θάνατο του Πολωνού ..........
Τι έγινε δεν ξέρουμε ......... να του έφυγε ........ πιθανό ............. να τον έκλεισε κάποιος ......... ίσως !!!
Κρίμα πολύ κρίμα, πάντως το παιδί 2 φορές που τον είχα πετύχει πήγαινε με όλα κάτω ........

Δεν θα σχολιάσω αυτό ..........
Το δεύτερο συμβάν θα σχολιάσω !!!
Μετρήστε παραβάσεις - παρανομίες .......

1) Ο οδηγός του λεωφορείου σταματά επί της Ε.Ο.
2) Ο οδηγός του λεωφορείου αποβιβάζει 7 άτομα επί της Ε.Ο.
3) Τα άτομα αυτά διασχίζουν κάθετα την Ε.Ο. σε σημείο που τα αυτοκίνητα πάνε 120άρες και βάλε και υπάρχει προστατευτικό τσιμεντένιο διάζωμα μεταξύ ρευμάτων ανόδου - καθόδου !!!
Θα σκαρφάλωναν ;;; (Μου έχει τύχει μπάρμπας να κάνει το ίδιο στα Λινοπεράματα 140 + πάνε εκεί τα οχήματα 6 λωρίδες 3+3)
Και όλα αυτά για να μην κάνουν 40 μέτρα παραπάνω από τον παράδρομο !!!
4) Προσπέραση μεταξύ αυτοκινήτου και διαζώματος (αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα)
5) Οδήγηση χωρίς δίπλωμα
6) Οδήγηση χωρίς κράνος
7) Υπερβολική ταχύτητα

Αποτέλεσμα ;;;
Μια νεκρή 52 χρονών και 20χρονος χαροπαλεύει αν δεν έχει καταλήξει ........

Ποιός φταίει ......... ;;;
Κατ' εμένα αυτός που έκανε την ΠΡΩΤΗ παρανομία !!!

gian_nykt
09/08/2010, 05:36
κι εγω είδα το GSXR καθώς επέστρεφα Ηράκλειο...κρίμα...ειδα το ασθενοφόρο στο δρόμο με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, η περαστική γιατρός που έφευγε εκείνη την ώρα με ΙΧ μας είπε οτι μάλλον...ΔΕΝ....το είδα το παιδί στο Μπαλί, μιας και μου τράβηξε την προσοχή η πινακίδα του GSXR....PLκάτι........, αλλά για τελευταία φορά όπως φαίνεται........

Όσο για το άλλο θέμα...πιστεύω οτι υπήρχε η λύση της ανόδου απο την νέα γέφυρα της Παπαναστασίου με τα πόδια (υπάρχει διάζομα τσιμεντένιο και επί της Ε.Ο (αν θυμάμαι καλά) και σε όλη την ράμπα κ γέφυρα με ασφάλεια και ΟΧΙ κάθετα την Ε.Ο. σε ευθεία με 2 λωρίδες ανα ρεύμα κκυκλοφορίας και ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ενδιάμεσα αν κ εχει και ενα κομμάτι με προστατευτικές μπάρες κάτω ακριβώς απο την γέφυρα.
Οχι φυσικά πως ειναι σωστή η στάση του λεωφορίου επί της Ε.Ο. αλλά υπήρχε και άλλη λύση.....

arxaios
09/08/2010, 05:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
............ αλλά υπήρχε και άλλη λύση.....

Το έχω ήδη γράψει αυτό Γιάννη !!!

Η στάση του λεοφορείου όμως από ΜΟΝΗ ΤΗΣ είναι σοβαρό θέμα καθώς οι οδηγοί ανοίγονται για να το παρακάμψουν ....... αν τις άφηνε στο φανάρι δε, τίποτα δε θα συνέβαινε !!!

manos*gsxr
09/08/2010, 08:15
Ο 20χρονος δε φορουσε κρανος δηλαδη?Παιδια πολλα γινονται φετος και φοβαμαι οτι θα μας κοψουνε τις βολτες...

arxaios
09/08/2010, 08:28
Ο 20χρονος δε φορουσε κρανος δηλαδη?Παιδια πολλα γινονται φετος και φοβαμαι οτι θα μας κοψουνε τις βολτες...

Ούτε κράνος - ούτε δίπλωμα !!!

notakos600
09/08/2010, 08:30

Και προφανώς είχε μαζέψει χλμ.... μια από τα ίδια δλδ.

Shaolin Monk
09/08/2010, 08:31

+1000 :sad: Αν και ειναι το λιγοτερο τελικα... Μπροστα σε αυτη τη σφαγη...

arxaios
09/08/2010, 08:36

Απλά θα κάνουμε βόλτα με συνοδεία μοτό και περιπολικών πάντα στα ορια ταχύτητας ........ ή μπλόκα στις εισόδους της ΕΟ και όποιος δεν έχει πινακίδα :a021: :a021: :a021: και φυσικά κάμερες ρανταρ κ.α.
Ίσως δεν είναι κακό για κάποιο διάστημα !!!
6 άτομα ;;; αν θυμάμαι καλά ........ σε 3 εβδομάδες !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sad: :sad: :sad:

Shaolin Monk
09/08/2010, 09:09
Απλά θα κάνουμε βόλτα με συνοδεία μοτό και περιπολικών πάντα στα ορια ταχύτητας ........ ή μπλόκα στις εισόδους της ΕΟ και όποιος δεν έχει πινακίδα :a021: :a021: :a021: και φυσικά κάμερες ρανταρ κ.α.
Ίσως δεν είναι κακό για κάποιο διάστημα !!!
6 άτομα ;;; αν θυμάμαι καλά ........ σε 3 εβδομάδες !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sad: :sad: :sad:

Η μοναδικη λυση ειναι η πιστα. Το αστειο ειναι οτι τα κρατος εχει και το πιο καταλληλο χωρο στην ιδιοκτησια του. Μετα απο εξαγορα για αεροδρομιο πριν απο αρκετα χρονια, μια επιφανεια τερστια σαν "ταψι", την εκμεταλευονται οι πρωην ιδιοκτητες και με τον υπαρχων νομο για χρηση γης μαλλον θα τα παρουν απλως πισω. Μοναδικη ευκαιρια, αλλα ποιος να ασχοληθει και το κυριοτερο ΠΩΣ...

arxaios
09/08/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Η μοναδικη λυση ειναι η πιστα.

Nικόλα αυτό είναι μακροπρόθεσμο ........
Εδω πρέπει να γίνει κάτι πιό άμεσσα ............. 2 - 3 νεκροί την εβδομάδα είναι πάρα πολλοί για ένα νησί με μήκος 350 χλμ.

Shaolin Monk
09/08/2010, 09:32
Nικόλα αυτό είναι μακροπρόθεσμο ........
Εδω πρέπει να γίνει κάτι πιό άμεσσα ............. 2 - 3 νεκροί την εβδομάδα είναι πάρα πολλοί για ένα νησί με μήκος 350 χλμ.

Και ειναι γνωστοι ή φιλοι γαμωτο. :sad:

Ειναι μακροπροθεσμο γιατι ζουμε σε μια κωλοχωρα. Ποσο κοστιζει μια πιστα ρε Κωστα; Και ποσο κοστιζουν τοσες ζωες; Η καυλα για την ταχυτητα δεν εχει λογικη και κανεις δεν περιμενει οτι ισως να ειναι ο επομενος.
Ολοι ομως θελουν μια πιστα... μονο λιγη θεληση απο τους προυχοντες χρειαζεται γαμωτο... Εκτος απο τα χιλια δυο αλλα οφελη μιας πιστας (σχολες,αγωνες κτλ).

arxaios
09/08/2010, 09:44
Το ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .......
Οπως το είπες ........ γνωστοί - φίλοι σε ένα κύκλο που δε λέει να κλείσει ....... 30 χρόνια έχω βαρεθεί να μετράω, έχω κουραστεί να θυμάμαι .......

Τα χωράφια που έλεγες είναι ΉΔΗ ξεγραμμένα (για το δημόσιο) και καταπατημένα από τους πρώην ιδιοκτήτες !!!
Σε λίγο θα τα πάρουν πίσω με χρησηκτησεία !!! (Τι παπαριά και αυτός ο νόμος)
Ποιός θα πάει να τους βγάλει ........ ο στρατός ;;;
Αφού ξέρεις ποιοί είναι και τι άνθρωποι είναι !!!
Κορσική έχουμε γίνει ............ Μαφία και Ομερτά (και πολλοί από τους άρχοντες μέσα) !!!

vaska
09/08/2010, 10:18

Πολύ λυπηρά τα περιστατικά που αναφέρατε αλλά αναρωτιέμαι ότι από πότε η κτήση Ελληνικού Διπλώματος Οδήγησης έγινε κριτήριο Οδηγικής Ικανότητας. Βλέπω ότι τονίζετε το γεγονός ότι ο 20 χρονος δεν είχε δίπλωμα...

:confused: :confused:

gian_nykt
09/08/2010, 12:44
άσχετα απο το τι και πως...η κατάσταση των δρόμων μας ειναι τραγική (που λέει και η Τζούλια)
-τάπητας......? ποιος ήρθε?
-περίφραξη?? τι ναι αυτό?
-διαβάσεις πεζών σε τουριστικά μέρη ή σε κύριους κόμβους? τι ναι αυτές πάλι?
-κατσίκες.....φούλ...
-προστατευτικό μεταξύ των 2 ρευμάτων κυκλοφορίας?? που και πού...
-ΑΓΩΓΗ οδηγών??? άστα να πάνε...

γενικώς δλδ......σέχε μέσα.....

απομένει στην "κλάβα" του καθ' ενός μας να γίνουμε έστω εμείς που καβαλάμε μηχανάκια και αμάξια το δυνατόν καλύτεροι προς τους άλλους χρήστες του δρόμου.......

Ελπίζω αν γίνουμε περισσότεροι με τον καιρό.....γιατί...μονο αυτό μας σώζει...(βλέπε αναστρωφές σε τυφλά σημεία, σταματάω όπου γουστάρω, δεν με ενδιαφέρει τπτ άλλωστε I am the king of the road κλπ παραδείγματα προς αποφυγή....)

Akatanomastos
09/08/2010, 12:58
δυστηχως παιδια αν δεν προστατευουμε 1οι τον εαυτο μας δεν γινετε τιποτα

μακαρι να ζουσαμε στην τελεια χωρα με ολα τελεια

δρομους
διαβασεις
οτιδηποτε

εχω ομως την αισθηση οτι ακομα και ετσι θα χαναμε πολυ κοσμο τοσο αδικα

λιγο πολυ ολοι ξερουμε ποια ειναι η κατασταση στη χωρα μας
οποτε δεν πρεπει να αποτελει δικαιολογια αυτο

σιγουρα καποια ατυχηματα οσο προσεκτικοι να μαστε θα συνεχιζουν να προκαλουντε απο τις κακοτεχνιες

αλλα θα ελλατωθουν αν εμεις προσεχουμε περισσοτερο..

arxaios
09/08/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πολύ λυπηρά τα περιστατικά που αναφέρατε αλλά αναρωτιέμαι ότι από πότε η κτήση Ελληνικού Διπλώματος Οδήγησης έγινε κριτήριο Οδηγικής Ικανότητας. Βλέπω ότι τονίζετε το γεγονός ότι ο 20 χρονος δεν είχε δίπλωμα...

:confused: :confused:

Δεν είναι λάθος αυτό που λες, καθώς οι εξετάσεις είναι όπως είναι, αν και έχει βελτιωθεί κατά την άποψή μου σε σχέση με παλιότερα που 18 χρονών έπαιρνες δίπλομα που σε κάλυπτε για τα πάντα από 125 εώς απεριόριστα ........
Σίγουρα όμως είναι θέμα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ όπως και το κράνος, το οποίο ΚΑΙ αυτό δεν σχετίζεται με την οδηγική ικανότητα αλλά με την ασφάλεια ..........

george88
11/08/2010, 03:07
Ειναι λυπηρο καθε χρονο τετοιο καιρο να ακουμε τετοια δυσαρεστα νεα...Εγω δεν θα πω για το κρανος και το διπλωμα του 20χρονου γιατι εκει παμε σε αλλο θεμα το οποιο εχουμε αναφερει πολλες φορες..Δυστυχως στην Ελλαδα οι μισοι ειναι χωρις διπλωμα και ανασφαλιστοι και φυσικα ακρανοβιτς!!Καλο κουραγιο στους δικους τους ανθρωπους... :(

MitsosNaked
11/08/2010, 13:13
Ρέ αγόρια, τί πίστες και κουραφέξαλα; ο κάθε τσοπανοτραβόλτας ξεκράνωτος 100 πίστες να έχει δίπλα του ΔΕΝ θα μπεί. Θα γκαζώσει στην κίνηση, στην καφετέρια μπροστά κλπ κλπ. Μία είναι η λύση(γιατί ο Έλληνας είναι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ δυστυχώς). Έσοδα δέ θέλει το κράτος; Ας αρχίσει να ανεβάζει τα πρόστιμα σε κάτι χιλιάρικα έκαστο, και θα δείτε για πότε θα αρχίσουν να πέφτουν τα χιλιόμετρα και να φοριούνται τα κρανη. Έτσι είναι. Πιό πολύ φοβούνται όλοι την τσέπη τους δυστυχώς παρά το κεφάλι τους.

Υ.Γ

Και μήν μου πείτε πως οι κλήσεις θα σβήνονται, γιατί 1ον δέν μπορούν όλοι να σβήσουν κλήση και 2ον όσοι μπορούν, θα ξέρουν ό,τι ζητάνε απο τον μπάτσο ΜΕΓΑΛΗ χάρη με τέτοιο ποσό......

BLiTzER
11/08/2010, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ρέ αγόρια, τί πίστες και κουραφέξαλα; ο κάθε τσοπανοτραβόλτας ξεκράνωτος 100 πίστες να έχει δίπλα του ΔΕΝ θα μπεί. Θα γκαζώσει στην κίνηση, στην καφετέρια μπροστά κλπ κλπ.

Μία είναι η λύση(γιατί ο Έλληνας είναι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ δυστυχώς). Έσοδα δέ θέλει το κράτος; Ας αρχίσει να ανεβάζει τα πρόστιμα σε κάτι χιλιάρικα έκαστο, και θα δείτε για πότε θα αρχίσουν να πέφτουν τα χιλιόμετρα και να φοριούνται τα κρανη.

Επειδή αν αρχίσει να φοράει κράνος, δε θα γκαζώνει στην καφετέρια πλέον και θα μπαίνει πίστα. Σοβαρά τώρα, έχει κάποιο νόημα αυτό που έγραψες? :P

manos*gsxr
11/08/2010, 19:59
Το σιγουρο ειναι πως με μια πιστα εδω, θα ανακουφηστουν πολλα μυαλα...Θα κανουν τον Ροσι στη πιστα και εξω απο αυτη θα ηρεμησουν λιγακι.Οχι μονο οι μηχανοβιοι φυσικα...

MitsosNaked
12/08/2010, 04:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Επειδή αν αρχίσει να φοράει κράνος, δε θα γκαζώνει στην καφετέρια πλέον και θα μπαίνει πίστα. Σοβαρά τώρα, έχει κάποιο νόημα αυτό που έγραψες? :P

ΤΑ πρόστιμΑ..... :winka:

mixalhsCr
12/08/2010, 07:24
Μονο η σωστη οδηγικη διαπαιδαγωγηση μας σωζει ....ουτε προστιμα, ουτε πιστες ,ουτε τιποτα....

george88
13/08/2010, 04:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
Μονο η σωστη οδηγικη διαπαιδαγωγηση μας σωζει ....ουτε προστιμα, ουτε πιστες ,ουτε τιποτα....

+599

Αλλα,εφοσον βλεπουμε οτι στη διαπαιδαγωγηση ειμαστε ακομα πολλα χρονια πισω,ανεβασε τα προστιμα σε τετραψηφιο νουμερο να δουμε αν θα κανουν καγκουριες.Τουλαχιστον να ξεκινησουμε απο καπου! :wave2:

mivvo
15/08/2010, 03:56
Πρεπει καποτε στην Κρητη η αστυνομια να αρχισει να κοβει κ*λους με προστιμα,γιατι κανει ο καθενας οτι θελει,ειναι εντελως ταλιμπάν παρα πολλοι οδηγοι,χωρις διπλωματα,παραβάσεις απιστευτες (ο αλλος κατεβασε τον κοσμο απο το λεωφορειο στην Εθνικη οδο),στα χωριά δεν σταματαει κανεις σε ΣΤΟΠ και περνας και σε σκοτωνουν.
Οπως εδω στην Αθηνα σε ορισμενες περιοχες πχ Κοντράδηκες η αστυνομια κοβει κ%λους με προστιμα,το ιδιο πρεπει να κανουν και στην Κρητη σε ορισμενα σημεια καρμανιόλες.

K5_N
26/08/2010, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Πρεπει καποτε στην Κρητη η αστυνομια να αρχισει να κοβει κ*λους με προστιμα,γιατι κανει ο καθενας οτι θελει,ειναι εντελως ταλιμπάν παρα πολλοι οδηγοι,χωρις διπλωματα,παραβάσεις απιστευτες (ο αλλος κατεβασε τον κοσμο απο το λεωφορειο στην Εθνικη οδο),στα χωριά δεν σταματαει κανεις σε ΣΤΟΠ και περνας και σε σκοτωνουν.
Οπως εδω στην Αθηνα σε ορισμενες περιοχες πχ Κοντράδηκες η αστυνομια κοβει κ%λους με προστιμα,το ιδιο πρεπει να κανουν και στην Κρητη σε ορισμενα σημεια καρμανιόλες. εδω φιλε ειναι κρητη
εδω τα περιπολικα τα γαζωνουν με καλασνικοφ
εδω ο νομος κανει διακρισεις.
σε ολο τον βοακ εχει καμερες στιμενες οχι ομως και συνδεμενες.
καθε κυριακη ολος ο βοακ γινετε πιστα. πετυχα ενα σχολιο καπου εδω μεσα που ελεγε για το χορνετ του οτι πηγενε 240 προσπαθωντας να φτασει τον αλλον με cbr 600 f
και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα χαθηκε μια ζωη και δεν ξερω τι εχει γινει με το παλικαρι οποιος και να φταιει δεν μπορει να επανορθωσει.
λιγο πιο σιγα και πολυ προσοχη απο ολους μας .
με την ευκαιρια να πω κατι που ζησαμε στην οικογενεια. πριν 4 χρονια ενας οδηγος παρεσηρε και σκοτωσε με το αμαξι του εναν ξαδελφο μας. μετα απο αρκετες αναβολες το δηκαστιριο εβγαλε την αποφαση.
ενοχος χωρις ελαφριντικα και τιμωριθηκε με 3 χρονια φυλακη με αναστολη.

mivvo
29/08/2010, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
εδω φιλε ειναι κρητη
εδω τα περιπολικα τα γαζωνουν με καλασνικοφ
εδω ο νομος κανει διακρισεις.
σε ολο τον βοακ εχει καμερες στιμενες οχι ομως και συνδεμενες.
καθε κυριακη ολος ο βοακ γινετε πιστα. πετυχα ενα σχολιο καπου εδω μεσα που ελεγε για το χορνετ του οτι πηγενε 240 προσπαθωντας να φτασει τον αλλον με cbr 600 f

Εαν εχουν την νοοτροπία αυτη "εδω ειναι Κρήτη κανω οτι θελω",τοτε φταινε οι τοπικοι "άρχοντες" που επιτηδες τους αφηνουν να κανουν οτι θελουν.
Το οτι οι κάμερες δεν ειναι σε ισχύ αρα παλι φταινε οι ιδιοι,οι κοινοταρχες,δημαρχοι,τροχαια,πολιτικοι της περιοχης,ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
Αρα μην κλαιγομαστε καποιοι φταινε για αυτη την κατασταση,υπαρχουν τροποι να αντιμετωπισεις μια κατασταση ασχημη,ολοι τρεχουμε αλλα σε ενα σημειο οταν σκοτωνονται συνεχεια κατι πρεπει να γινει για να σταματησει,χιλιαδες οι νεκροι και οι τραυματιες καθε χρονο στην χωρα μας,ουτε πόλεμο να ειχαμε,λιγοτερα θυματα θα ειχαμε...