PDA

View Full Version : Για όσους ξέρουν από Βόρεια Εύβοια

transalpblack
09/08/2010, 03:18
Καλημέρα σε όλους.
Γνώστες και μή.
Θέλω να πάω στην Βλαχιά.
Ξέρετε... Προκόπι>Πήλι>Βλαχιά.
Μετά όμως θέλω να πάω στην παραλία Βύθουρη.
Βρίσκεται μετά την Γλυφάδα.
Στον χάρτη φαίνεται ότι υπάρχει δρόμος.
Ειναι αλήθεια? Υπάρχει? Περπατιέται? Είτε με αμάξι είτε με μηχανή?

nikoskkk
09/08/2010, 03:21
Υπαρχει δρομος!!
και ειναι προσβασιμος, χωμα!

transalpblack
09/08/2010, 03:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Υπαρχει δρομος!!
και ειναι προσβασιμος, χωμα!
Ξέρεις μήπως πόσα χιλιόμετρα?

el patron
09/08/2010, 04:06
απο που θες να πας? φετος νομιζω το στρωσανε ασφαλτο μεχρι κατω και εχει συνωστισμο,εχει και πιο ωραιες παραλιες εκει γυρω.

transalpblack
09/08/2010, 05:04
Κοίταξε να δεις φίλε μου. Πήγα το Σ/Κ προς την Βλαχιά.
Την διαδρομή την ήξερα. Είχα πάει πριν 4 χρόνια με μηχανή.
Τώρα πήγα με το τουτού. Από το προκόπι μέχρι το Πήλι, πήγα αέρα.
Καινούριος δρόμος, καινούρια χάραξη. Όμορφα πράγματα.
Μετά από εκεί, βρέθηκα στην παραλία της Βλαχιάς.
Την Κυριακή το πρωί λοιπόν, τα μαζέψαμε και πήγαμε στην Βύθουρη, κάτω από την Γλυφάδα.
Αφού φτάσαμε, άνοιξα τον χάρτη και είδα οτι θα μπορούσα να συνεχίσω από την Βλαχιά προς Σαρακήνικο και ούτω καθεξής και να έφτανα στην Γλυφάδα.
Εγώ φυσικά έκανα την άλλη διαδρομή και γύρισα πίσω, προς Αρτάκη, ανέβηκα προς Στενή, Πάλιουρα, το βουνό ανάβαση-κατάβαση (τ ρ ο μ ε ρ ο!!! πέρασα μέσα από τα σύννεφα) και κατέβηκα Γλυφάδα, έκανα άλλα 6 χιλιόμετρα χωματόδρομο [(ο οποίος σε κάτι σημεία κουλά είχε καινούρια άσφαλτο)(ε ρε χρήμα που πήρε ο εργολάβος)] και με τα πολλά έφτασα στην παραλία μετά από κάνα 2ωρο.
Αυτό που ρωτάω λοιπόν, είναι ο καλύτερος δρόμος αυτός που έκανα ή να συνέχιζα από Σαρακήνικο, να πέρναγα τον Λιμνιώνα και να έφτανα στην παραλία που έφτασα.
Επίσης, αν ,εχει και άλλες κρυφές παραλίες εκεί, ανέβασε καμιά φωτό να ξεστραβωθούμε.
Θένκ γιου

el patron
09/08/2010, 05:58
ο συντομος δρομος απο χαλκιδα ειναι απο αυτον που πηγες , τωρα αν βρισκεσαι βλαχια και θελεις πορεια χωματινη διπλα σε γκρεμους και σε παραλιες ισχυει η διαδρομη βλαχια προς λιμνιωνα και μετα απο εκει σε περιπου 5 χλμ εχει μια απιστευτη παραλια που κατεβαινει ομως με τα ποδια ,μετα απο εκει εχει και αλλες παραλιες και μπορεις να φτασεις μεχρι την αγια ειρηνη και τον γερμανο που ειναι παραδιπλα απο την χιλιαδου .:wave2: