Σύνδεση

View Full Version : Επιλογή μηχανής #4453

hael
16/08/2010, 12:40
Hello guys, νέο μέλος και γω και αποφάσισα να ανοίξω το κλασικό θέμα που ρωτάνε τί μηχανή να πάρουν...

65 κιλά είμαι και 1,69 στο ύψος. Οδηγώ σκουτεράκι και αμάξι σχεδόν μια πενταετία και πρόσφατα έβγαλα δίπλωμα για μηχανή πάνω σε ένα kawasaki ER-5, το οποίο συμπάθησα κ όλας. Δεν έχω άλλη εμπειρία οδήγησης κ ούτε ξερω πολλά πράγματα από μηχανές. Δε ψάνχω κάτι μεγάλο, αλλά κάτι οικονομικό, μάλλον μεταχειρισμένο ή και καινούριο αν υπάρχει- δε ξέρω- (το πολύ 2500?) γύρω στα 250cc, κυρίως για χρήση μες στη πόλη ( να με πηγαίνει στη σχολή δηλαδή) αλλά να μπορώ να βγω και λίγο έξω απο την πόλη μ΄αυτό αν τύχει. Δε ζητάω γκάζια, μ αρέσουν τα ήρεμα πράγματα. Ψάχνω μάλλον κάτι χαμηλό γιατί το ύψος μου δε βοηθάει και πολύ :)

Αυτά :)

VALES
16/08/2010, 13:28
Περίμενε να πιάσει καμιά 15αριά σελίδες η Κρητικοπούλα, και μετά βλέπουμε.
Μέχρι τότε... βολέψου με το σκουτεράκι. :lol:

Nιντζα 250 cc.
Πολύ καλό σχολείο, και στα μέτρα σου. :wave2:

bentouza
17/08/2010, 08:18
CBF 250
YBR 250

μια χαρα για αρχη και συνεχεια
και το kawa ωραιο αλλα στα 2500 δεν νομιζω να παιζει.αν ναι ακομα καλυτερα αν σαρεσει.

danaos75
17/08/2010, 08:25
[σπαμ ον]

καλα οι προηγουμενες #4452 μηχανες τι ηταν????

[σπαμ οφ]

το νιντζακι +10000

κουκλι εμφανησιακα και εχω ακουσει μονο τα καλυτερα.

hael
17/08/2010, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
[σπαμ ον]

καλα οι προηγουμενες #4452 μηχανες τι ηταν????

[σπαμ οφ]

:lol:

Α δε με κατάλαβες; Ο Τσακ Νόρις είμαι βρε! Και απλά δε μπορώ άλλο, δε με ικανοποιεί καμία μέχρι τώρα :P

Εννοώ πως ανοίγω νήμα με θέμα που έχει θιχτεί για 4452 φορές :P Ντάξει, ατυχές χιούμορ:wacko:

Θενκσ παιδιά και για τις οιπόλοιπες προτάσεις. Και γω που έψαξα λίγο αυτά στάμπαρα..

Όντως ερωτεύσιμο το Ninja αλλά απ' ότι είδα ούτε αυτό θαρρώ πως μπορώ να το βρω στη τιμή που ανέφερα..

Εκτός από τα Street μήπως υπάρχει και σε κάποια άλλη κατηγορία κάποιο "έυκολο" μοντέλο; 'Η πάμε στα μοτοποδήλατα μετά :P

vaspiou
17/08/2010, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Περίμενε να πιάσει καμιά 15αριά σελίδες η Κρητικοπούλα, και μετά βλέπουμε.
Μέχρι τότε... βολέψου με το σκουτεράκι. :lol:

σωστοοοοος!! :rotflmao: :rotflmao:

VALES
17/08/2010, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από hael

Εκτός από τα Street μήπως υπάρχει και σε κάποια άλλη κατηγορία κάποιο "έυκολο" μοντέλο; 'Η πάμε στα μοτοποδήλατα μετά :P

Mε 1,69 ύψος λίγο δύσκολα τα πράγματα. Εκτός κι αν σου αρέσουν αυτά... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/852226/

hael
18/08/2010, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Mε 1,69 ύψος λίγο δύσκολα τα πράγματα. Εκτός κι αν σου αρέσουν αυτά... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/852226/

Ναι...Ίσως να φτάνω να πατήσω κάτω , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φτάνουν τα χέρια μου στο τιμόνι :lol:

Πάντως για τις τσόπερ έχω ακούσει πως γενικά είναι δύσχρηστες και δύσκολες στην οδήγηση. Όχι πως είναι και του γούστου μου, όμως thanks για το hint anyway :)

bentouza
18/08/2010, 14:12

Α δε με κατάλαβες; Ο Τσακ Νόρις είμαι βρε! Και απλά δε μπορώ άλλο, δε με ικανοποιεί καμία μέχρι τώρα :P

Εννοώ πως ανοίγω νήμα με θέμα που έχει θιχτεί για 4452 φορές :P Ντάξει, ατυχές χιούμορ:wacko:

Θενκσ παιδιά και για τις οιπόλοιπες προτάσεις. Και γω που έψαξα λίγο αυτά στάμπαρα..

Όντως ερωτεύσιμο το Ninja αλλά απ' ότι είδα ούτε αυτό θαρρώ πως μπορώ να το βρω στη τιμή που ανέφερα..

μετα τιποτα σε μοταρντ ή κανα μικρο on-off..

@ggelos
18/08/2010, 14:57
Φίλε μου, μην ανησυχείς τόσο για το ύψος...εγώ είμαι 1,71 και 70 κιλά και έχω καβαλήσει άνετα XT, TDM και το R6 τώρα το πηγαίνω με σχετική ευκολία....Συνήθεια είναι :winka:

PERIPETEIAS
19/08/2010, 03:19
Φιλε μου, οι συναδελφοι, επειδη ειναι ψηλοι και αχαροι, δεν κατεχουν απο τα υψη τα δικα μας. Μη σε ανησυχει το θεμα του on off. Μπορεις να οδηγησεις τα παντα εκτος απο σκληροπυρηνικα εντουρο/μοταρντ με 1μ υψος σελας. Εγω με το μποι σου οδηγω 990 Adv.

arxaios
19/08/2010, 06:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
CBF 250
YBR 250

μια χαρα για αρχη και συνεχεια
και το kawa ωραιο αλλα στα 2500 δεν νομιζω να παιζει.αν ναι ακομα καλυτερα αν σαρεσει.

+ 1299

και επίσης ....

honda CB 1
honda CB 400 SF

παίζουν στα 1500 Ε περίπου .......... :wave2:

hael
19/08/2010, 06:51
Σίγουρα είναι συνήθεια. Απλά όσο ν ναι φαντάζομαι πως θα ναι λίγο πιο δύσκολο να συνηθίσει ένα μή άχαρο άτομο :D

Ωραίο και το ΧΤ

Joyrider
19/08/2010, 07:34
Ναι...Ίσως να φτάνω να πατήσω κάτω , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φτάνουν τα χέρια μου στο τιμόνι :lol:

Πάντως για τις τσόπερ έχω ακούσει πως γενικά είναι δύσχρηστες και δύσκολες στην οδήγηση. Όχι πως είναι και του γούστου μου, όμως thanks για το hint anyway :)

Ε όχι και δύσχρηστες και δύσκολες στην οδήγηση:nono:

Εσύ βλέπεις το τύπο να ζορίζεται να φτάσει το τιμόνι?:confused:

Εγώ τον βλέπω πολύ "άααπλα"...:rotflmao:

207024

hael
21/08/2010, 09:01
Aρχαίε θενκσ για τις προτάσεις :)

Καβαλάρη της χαράς με έκανες να δω πως εκτός από τα δίχρονα μυρίζουν και οι τσοπερ ( με τις μασχάλες έτσι ), θα αποφεύγω να οδηγώ από πίσω τους, πόσο μάλλον να κάθομαι πίσω τους :rotflmao: