PDA

View Full Version : Μηχανη Δασκαλος

Kalopaido3
16/08/2010, 16:02
Δε ξερω αν γραφω στη σωστη κατηγορια, πιστευω οτι η απαντηση εδω ειναι πιο πολυ στην εμπειρια σας κ στις γνωσεις.
Οσοι διαβασατε απο το αλλο θεμα που ανοιξα ισως καταλαβατε στο περιπου τι ζηταω.
Πλησιαζει ο καιρος της αγορας, τα χρηματα ειναι απο 7000 μεχρι το ΠΟΛΥ 9000 για κατι καινουργιο.. Φυσικα και δε φτανουν τα λεφτα για καποιο ss και εκτος αυτο θα ηθελα ακομα να μαθω πολλα πριν παω εκει..
Αυτο που θελω τωρα ειναι μια μηχανη για 3 χρονια να με μαθει να στριβω και να κουμανταρω τα αλογα.
Κατι που θα συμπεριφερεται σαν ss στο περιπου, αν υπαρχει κατι πολυ κοντα σε ss.. σε αυτα τα χρηματα την πιο καταλληλη μηχανη.
Fazer ας πουμε gsxf ή κατι γυμνο? το στησιμο μετραει, τα αλογα, το βαρος, δεν εχω ιδεα.. λιγη βοηθεια στον νεοπα ρε παιδια, το καλο θα το βρειτε απο αλλου :D

:beer:

SVX
16/08/2010, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kalopaido3
Δε ξερω αν γραφω στη σωστη κατηγορια, πιστευω οτι η απαντηση εδω ειναι πιο πολυ στην εμπειρια σας κ στις γνωσεις.
Οσοι διαβασατε απο το αλλο θεμα που ανοιξα ισως καταλαβατε στο περιπου τι ζηταω.
Πλησιαζει ο καιρος της αγορας, τα χρηματα ειναι απο 7000 μεχρι το ΠΟΛΥ 9000 για κατι καινουργιο.. Φυσικα και δε φτανουν τα λεφτα για καποιο ss και εκτος αυτο θα ηθελα ακομα να μαθω πολλα πριν παω εκει..
Αυτο που θελω τωρα ειναι μια μηχανη για 3 χρονια να με μαθει να στριβω και να κουμανταρω τα αλογα.
Κατι που θα συμπεριφερεται σαν ss στο περιπου, αν υπαρχει κατι πολυ κοντα σε ss.. σε αυτα τα χρηματα την πιο καταλληλη μηχανη.
Fazer ας πουμε gsxf ή κατι γυμνο? το στησιμο μετραει, τα αλογα, το βαρος, δεν εχω ιδεα.. λιγη βοηθεια στον νεοπα ρε παιδια, το καλο θα το βρειτε απο αλλου :D

sv 650 :smokin:

206574

Kalopaido3
16/08/2010, 16:14
δε το πουλανε πια :(
thnx παντος

dmf
16/08/2010, 16:16
με 9000 παντως παιρνεις καινουργιο gsxr600. (ψαξε στο car), αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει, μιας και το θες για να μαθεις.
Τελος παντων

SVX
16/08/2010, 16:24
δε το πουλανε πια :(
thnx παντος

bandit

Kawasaki Z

monster 696

hornet

Kalopaido3
16/08/2010, 16:28
το hornet τα σπαει! :D
και το bandit μου αρεσει πολυ το ντυμενο μονο.. απλα ειναι και 240 κιλα το ατιμο και δε ξερω τι παιζει

:wave2:

Joyrider
16/08/2010, 16:46
Χωρίς να έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή με clipon δεν ξέρω αν κάτι με τιμόνι θα σε κάνει να καταλάβεις τα ss και αν είναι κοντά τους σε φιλοσοφία. Αν πας για γυμνό προτίμησε κάτι με καλό πακέτο φρένων αναρτήσεων που λένε, και με ρυθμίσεις. Λίγα 600αρια έχουν και αυτά περιορισμένες ρυθμίσεις. Στα naked 1000 μάλλον θα βρεις το κοντινότερο σε ss..

Όμως σκέψου την λύση του μεταχειρισμένου ss600, συμφωνώ με dmf. Αφού ούτως ή άλλως έχεις θέσει και ημερομηνία λήξης στην πρώτη μηχανή, ας μην είναι καινούρια.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτά ενδεικτικά:

http://www.automoto.gr/used-bikes-TRIUMPH,DAYTONA.html

http://www.automoto.gr/search?System.item_type=moto&Publication.freetext=gsxr+600&per_page=20

Xlitos
16/08/2010, 17:35
τι ηλικια εχεις και τι μηχανή είχες?

xristos x
16/08/2010, 18:11
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=98522&perpage=15&highlight=gladius&pagenumber=1

παντως αν οντως βγει το gladius με μορφη sv για καινουριο που το θες θα ειναι καλη επιλογη!!

Kalopaido3
16/08/2010, 19:35
Σας ευχαριστω guyz :beer:
Xlito στα 20 ειμαι, ενα modenas dinamik εχω, τπτ το ιδιετερο, αλλα το αγαπω :cool:
εχω καβαλησει διαφορα αλλα φυσικα δε με λες κ εμπειρο.
Χρηστο κατα ποτε το κοβεις να ερχεται?

Panopticon7
16/08/2010, 19:59
Αν σου αρεσε το gsr απο την σχολη οδηγων παρτο, αν σου αρεσει αλλα δυσκολευεσαι να το κουμανταρεις το χορνετ ειναι καλη επιλογη.
(φιλος μου που πηρε διπλωμα προσφατα κ εδωσε πανω σε gsr... μολις ανεβηκε στο χορνετακι μου ορκιζοταν οτι ειναι 50 κιλα ελαφρυτερο, ενω ειναι στα ιδια κιλα)

Μη παρεις καινουργιο αν θελεις να μαθεις...

μπορεις να παρεις κατι καλο κ μεταχειρα, κ κρατα τα λεφτα για αργοτερα που θα εισαι (ισως ποιο) εμπειρος.

idomeneas
16/08/2010, 20:03
γιατί δεν παίρνεις ένα cbr 600f?
με 2500-3000 παίρνεις ένα αρκετά καλό...
είναι πολύ καλή δασκάλα,
τέρας αξιοπιστίας, συστήριση μηδενική,
και θα σου μείνουν και φραγκάκια στην άκρη για την επόμενη...

206620

Kalopaido3
16/08/2010, 20:13
Μα καλα τα λετε ΑΛΛΑ, για να σας δωσω να καταλαβετε, ας πουμε οτι ειναι το οικογενιακο δωρο για τωρα που θα ειμαι φοιτητης για τα πηγενε-ελα μου.. Μακαρι να ηταν δικα μου τα λεφτα..
Τωρα εχω απλος διαθεσιμο ενα ποσο για κατι καινουριο.. Δε κανω εγω κουμαντο να το πω απλα απλα :D

giannis113
16/08/2010, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
γιατί δεν παίρνεις ένα cbr 600f?
με 2500-3000 παίρνεις ένα αρκετά καλό...
είναι πολύ καλή δασκάλα,
τέρας αξιοπιστίας, συστήριση μηδενική,
και θα σου μείνουν και φραγκάκια στην άκρη για την επόμενη...

+1 για το cbr

α και που σαι πουλαω το δικο μου :D

Kalopaido3
16/08/2010, 20:29
μωρε πολυ θα το εψηνα, αλλααα...

Panopticon7
16/08/2010, 20:34
Μα καλα τα λετε ΑΛΛΑ, για να σας δωσω να καταλαβετε, ας πουμε οτι ειναι το οικογενιακο δωρο για τωρα που θα ειμαι φοιτητης για τα πηγενε-ελα μου.. Μακαρι να ηταν δικα μου τα λεφτα..
Τωρα εχω απλος διαθεσιμο ενα ποσο για κατι καινουριο.. Δε κανω εγω κουμαντο να το πω απλα απλα :D

Σωστος ο νεος. :beer:

Ακου τι θα κανεις...

Σου ειπε ο πατερας οτι θα σου παρει οχημα για να εισαι κυριος σαν φοιτητης, (βρες μια δικαιολογια, θελω να διαχειριστω μονος τα φραγκα κ λοιπα...) κ τσιμπα το διαθεσιμο ποσο κ παρε κατι μεταχειρα για να μαθεις...

(Τα υπολοιπα φραγκακια θα τα κρατησεις στην τραπεζα για ενα σοβαρο μηχανακι αργοτερα)

Μου θυμησες τον εαυτο μου πριν απο μια 10ετια. :lol: :beer:

Kalopaido3
16/08/2010, 20:51
thnx αλλα τα εχω σκεφτει ολα :rolleyes:
με δωσεις θα το παρω και φυσικα σε αλλου το ονομα θα βγει το δανειο..
Δεν υπαρχει διεξοδος :rotflmao:
μα εντομεταξυ στο τελος θα φανει κ οτι με χαλαει κιολλας :yuck:

:rotflmao:

Panopticon7
16/08/2010, 20:58
thnx αλλα τα εχω σκεφτει ολα :rolleyes:
με δωσεις θα το παρω και φυσικα σε αλλου το ονομα θα βγει το δανειο..
Δεν υπαρχει διεξοδος :rotflmao:
μα εντομεταξυ στο τελος θα φανει κ οτι με χαλαει κιολλας :yuck:

:rotflmao:

Χμ. Θα παρεις κατι καινουργιο τοτε :winka:

600ρι, ασε τα ss, οι μαλακες τα παιρνουν αυτα, απλως κοιτα μην ειναι κανα φθηνο :lol:

Xlitos
16/08/2010, 21:05
διάλεξε ενα απ τα hornet,fazer,monster,street triple/street triple r

στη θέση σου θα παιρνα το τριπλάκι το r που είναι στημένο καλά και για πίστα

http://www.ebike.gr/main/images/stories/cover09.jpg

206621

Kalopaido3
16/08/2010, 21:42
και εγω εκει καταλληγω σιγα σιγα.. το μονστερακι ειναι στο οριο, κ αμα παιξει θα παιξει χωρις abs.. αληθεια αξιζει? εννοω πρακτικα βοηθαει?

Joyrider
17/08/2010, 05:22
και εγω εκει καταλληγω σιγα σιγα.. το μονστερακι ειναι στο οριο, κ αμα παιξει θα παιξει χωρις abs.. αληθεια αξιζει? εννοω πρακτικα βοηθαει?

Μωρέ και πρακτικά και ψυχολογικά ακόμα παραπάνω. Ξέρεις ότι θα είναι εκεί όποτε το χρειαστείς και δεν αγχώνεσαι πουθενά και σιγά σιγά θα μάθεις και το όριό του ώστε να μην σε εκνευρίζει με το παραμικρό. Από χαζές μικροπτώσεις στους γυαλισμένους δρόμους θα σε σώσει σίγουρα.

DUKASII
17/08/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Χμ. Θα παρεις κατι καινουργιο τοτε :winka:

600ρι, ασε τα ss, οι μαλακες τα παιρνουν αυτα, απλως κοιτα μην ειναι κανα φθηνο :lol: aYTOI POY SE PIDANE TA PERNOYNE AYTA.:wave2:

Kalopaido3
17/08/2010, 08:55
ρε αραξε με αλλη εννοια το ειπε

ziggΥ
17/08/2010, 09:06
triple να πάρεις :smokin: :smokin: :wave2:

:a014: :a014:

Ichigo
17/08/2010, 12:26
Bandit να πάρεις να γυμνάζεις δικέφαλους/τρικέφαλους ταυτόχρονα!!

:a014: :a014: :a014:

Μια θέση και για μένα παρακαλώ! :a01:

devil's animal
17/08/2010, 12:55
αφου εισαι 20 και δεν εχεις αλλη εμπειρια, και ενα cb-1 θα σε καλυψει.
σκυλι σε μοτερ, ΠΟΛΥ στριφτερο και με μια τελικη στα 200+ (κοντερ παντα) και κλιπονατο.

θα τα βρεις στα 1500-1800 σε καλη κατασταση.

η γνωμη μου ειναι να μην παρεις κατι καινουργιο γιατι τις χαζοτουμπες σου θα τις εχεις και ειναι κριμα να πληρωνεις πλαστικα ή καπακια μοτερ απο το καλημερα.

παρε ενα cb-1 μαθε να στριβεις, βροντηξε το και κατω οσο θες μεχρι να μαθεις και μετα πουλα το. ενα χιλιαρικο θα το πιασει. μετα πας σε ss 600 με καλη προϋπηρεσια.

Panopticon7
17/08/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου εισαι 20 και δεν εχεις αλλη εμπειρια, και ενα cb-1 θα σε καλυψει.
σκυλι σε μοτερ, ΠΟΛΥ στριφτερο και με μια τελικη στα 200+ (κοντερ παντα) και κλιπονατο.

θα τα βρεις στα 1500-1800 σε καλη κατασταση.

η γνωμη μου ειναι να μην παρεις κατι καινουργιο γιατι τις χαζοτουμπες σου θα τις εχεις και ειναι κριμα να πληρωνεις πλαστικα ή καπακια μοτερ απο το καλημερα.

παρε ενα cb-1 μαθε να στριβεις, βροντηξε το και κατω οσο θες μεχρι να μαθεις και μετα πουλα το. ενα χιλιαρικο θα το πιασει. μετα πας σε ss 600 με καλη προϋπηρεσια.

Καλυτερα διαβασε κ τα υπολοιπα μηνυματα.

devil's animal
17/08/2010, 13:12
Καλυτερα διαβασε κ τα υπολοιπα μηνυματα.

ολα τα διαβασα.

Panopticon7
17/08/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα τα διαβασα.

Περνα τα ακομα ενα χερι τοτε. :D

devil's animal
17/08/2010, 13:39
Περνα τα ακομα ενα χερι τοτε. :D

μαλλον δεν εχω εγω το προβλημα κατανοησης.

reinmeister
17/08/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
aYTOI POY SE PIDANE TA PERNOYNE AYTA.:wave2:

ρε μλκ δουκα...πραγματικα,ειναι ορισμενες φορες που σε αισθανομαι δικο μου ανθρωπο...:beer: :beer:

Panopticon7
17/08/2010, 16:00
ρε αραξε με αλλη εννοια το ειπε

Οντως φιλε δεν το εννοουσα ετσι κ δεν ηθελα να προσβαλω καποιον, απλα εισαι ακομα πολυ μικρος για SS.

Δωσε ακομα μια ευκαιρια στον εαυτο σου να πετυχεις καπου, αν δεις οτι απετυχες κ στη σχολη, τοτε προσπαθησε να πετυχεις στο κεφαλαιο "γκομενες"... αν κ εκει δεν σε βοηθαει η τυχη σου.... η δουλεια σου ειναι σκατα...κ οι φιλοι σου σε εχουν παρατησει...

Αγορασε ενα SS για να τονωθει η προσωπικοτητα σου.... :rotflmao: :rotflmao: