View Full Version : africa desert racer.....η αρχη.......
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
ακομα δεν εχουν δεσει τα κοματια μεταξυ τους με βιδες!!απλως στεκονται στις θεσεις τους...........αυτο θα γινει απο δευτερα......
210981
LARISEOS
23/09/2010, 18:04
are ti kanei h farma!!!
mprabo re ....8a ginei polu kalo!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
ακομα δεν εχουν δεσει τα κοματια μεταξυ τους με βιδες!!απλως στεκονται στις θεσεις τους...........αυτο θα γινει απο δευτερα...... εδω να πω οτι για ολο αυτον τον χρονο που χρειαζομαι θα μπορουσα για πιο ευκολη κατασκευη του κοστουμιου ναχω χρησημοποιησει φτιαχτο καλουπι και οχι χαρτονενιο καιναχα κερδισει με πολυ λιγοτερο στοκαρισμα και τριψιμο!!!ναι....σωστον.....αλλα θαχα χρειαστει αλλο τοσο χρονο για να φτιαχτει το καλουπι!!!!!!τελικα χρησιμευει μονο οταν γινεται μαζικη παραγωγη καποιου κοματιου.πραγμα που δεν εκανα ποτε.....απο δευτερα ξανα στα βασανα...................:wave2: ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
are ti kanei h farma!!!
mprabo re ....8a ginei polu kalo! ειδες εμπνευση που δινει το farmville............?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
hristos13gr
23/09/2010, 18:46
Όντως η δουλειά που έχεις κάνει είναι φοβερή... Σαν ομορφιά σκίζει, αλλά εγώ έχω μια απορία όσον αφορά το πρακτικό του θέματος.
Όπως το βλέπω φορεμένο βλέπω ότι το σημείο όπου θα έπρεπε να είχε ζελατίνα φτάνει αρκετά ψηλά. Από την στιγμή που δεν έχεις ζελατίνα, μάλλον θα σε εμποδίζει στην οδήγηση ή μήπως είναι στα σχεδιά σου να βάλεις???
όπως & να έχει συνέχεισε την φοβερή δουλειά...:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Όντως η δουλειά που έχεις κάνει είναι φοβερή... Σαν ομορφιά σκίζει, αλλά εγώ έχω μια απορία όσον αφορά το πρακτικό του θέματος.
Όπως το βλέπω φορεμένο βλέπω ότι το σημείο όπου θα έπρεπε να είχε ζελατίνα φτάνει αρκετά ψηλά. Από την στιγμή που δεν έχεις ζελατίνα, μάλλον θα σε εμποδίζει στην οδήγηση ή μήπως είναι στα σχεδιά σου να βάλεις???
όπως & να έχει συνέχεισε την φοβερή δουλειά...:beer: :beer: :beer: καταρχας ευχαριστω!!!πα τοχω μετρησει με βαση το υψος μου,με 1,83 που ειμαι εχω αρκετο ελευθερο οπτικο πεδιο μπροστα μου τοσοο που να μη με ενοχλει καθολου!!!αν ημουν κοντυτερος...........αντιστοιχα θα κοντενε και αυτο!!!;)
Μπραβο βρε Χρηστο !!!!
Το αποτελεσμα σε δικαιωνει ομως ετσι??
Χαλαλι ο κοπος σου!!!
:a10: :a18:
:beer: :beer: :beer:
Αυτο το ραδιο το καημενο το λυπαμαι που το βλεπω ετσι :sad: :bawl:
γεια σας............τι νομιζατε σταματησαμε???τελειωσαμε κιολας..............?????οοοοοχιιι............εχουμε πλεον τελειωσει με τα πλαινα της ουρας που υπομονετικα περιμενουν την περιποιηση του χρωματος και ξαναπιαστηκαμε να μαλωσουμε με την μασκα παλι...........!!!!ΤΣΑ!!!!!!!!!να δυο ομορφα ματακια!!!!!:eek:
212161
αυτες πλεον θα ειναι οι θεσεις τωνδυο φωτων της χαμηλης σκαλας τα οποια ειναι..................αυτα!!!!!!!!:winka:
212162
δυο ομορφα σποτακια ενα 35w κιενα led,τα οποια μην υποτιματε καθολου για τον φωτισμο τους!!!ενταξει δεν ειναι και xenon ομως την δουλεια τους την κανουν μια χαρα!!!αλλωστε αυτα ηταν και η επιλογη μου για την ψηλη σκαλα στα φωτα του klx.......δεστε και τις δυο τρυπες κιαν νομιζετε οτι ειναι απλη υποθεση να ανοιχτουν σκεφτειτε οτι το ανοιγμα τους δεν γινεται σε επιπεδη επιφανεια αλλα σε κεκλιμενη!!!!αρα...........οβαλ το σχημα τους!!!!και παλι ο υπολογισμος των διαστασεων τους ειναι δυσκολος.........εδω πλεον μπινει το εμπειρο ματι και χερι....................;) κατοπιν καταπιαστηκαμε και με κατιι αλλο.....το φερινγκ δεν θαναι κενο απο τη μεσα το μερια αλλα καπως ετσι.................μια εσοχη αεραγωγος που τοχουν και τα μαμα φερινγκ συνηθως στα δρομου μηχανακια,αλλα δεν ειναι μονο αυτο.........θα χρησιμευσει και σε κατι αλλο...........θα ειναι η βαση ενος σαγονιου που μεσα του θα φιλοξενηθει το εταιρο και δυνατο φως......ενα παραλληλογραμο led που δεν τοχω παρει ακομα αυριο ευελπιστω ομως.............κοινως...........αρκετη δουλεια ακομα...............:D δειτε κιαλλη μια που καταδεικνυει αυτο που ελεγα πριν για την θεση των φωτων..........
212163
αυτην εδω ελεγα............προσεξτε οτι οι τρυπες πιανουν και πανω σε καμπυλες επιφανειες...............πεδεμα.............:mad: δεν θα του περασει ομως.................:winka: :smokin: συνεχεια απο την κυριακη λοιπον που παιζει το επομενο ρεπο.............:wave2:
αυτην εδω ελεγα............προσεξτε οτι οι τρυπες πιανουν και πανω σε καμπυλες επιφανειες...............πεδεμα.............:mad: δεν θα του περασει ομως.................:winka: :smokin: συνεχεια απο την κυριακη λοιπον που παιζει το επομενο ρεπο.............:wave2:
212164
:a014: :a014: :beer: :beer:
FRAGISCOS
30/09/2010, 20:06
:a18: :beer: :wave2:
miscelano
30/09/2010, 20:23
φιλε δεν υπαρχεις!!!!απλα.....εδειξε πολυ η γριουλα!!!συνεχιζε να ποσταρεις!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:a014: :a014: :beer: :beer: ταχεις ταραξει τα πατλακια παντως..............κιεχουν μια χοληστερινη τα ατιμα.....!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
thanks to everybody!!!!!:rolleyes: :) :beer: :wave2: :wave2:
ταχεις ταραξει τα πατλακια παντως..............κιεχουν μια χοληστερινη τα ατιμα.....!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Μια μπυρες μια πατατακια ασε!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
κιαν νομιζατε οτι εχω σταματησει φιλοι μου πλανασθε.........η δουλεια συνεχιζεται παρα τον γαμοκαιρο πουχει λυαξει 3μερες τωρα να βρεχει,οσες δηλαδη ειχα ρεπο κιειπα να κανω λιγη δουλιτσα και πηγενα καθε μερα στου διαολου τη μανα για να φτασω στο χωρο εργασιας..........:a018: :a018: κατα τα αλλα εγινε μια επεμβαση που μπορει κανεις να την χαρακτηρισει............και μικροχειρουργικη....................!!!!!:eyepop: θυμαστε καποιο παλιοτερο χιλιαρι που ειχα και τουχα φτιαξει ενα κοστουμακι????ποιο...........???αυτο!!!!!!!!:eek:
213216
θα μου πειτε...........μα που κολλαει αυτο τωρα...........κιομως........κολαει...........κολαει..........!!!η μικροχειρουργικη που λεγαμε!!!!κοβοντας ις κατω σιαγονες απο τη μουρη και αχρηστεοντας το παλιο αυτο φερινγκ,και κολωντας το επιστημονικα στο νεο μουτρακι που φτιαχνω,ιδου το νεο face-lift!!!!!!!!!:eek: :eyepop:
213220
μπορει πλεον να μιλαμε για την γεννηση ενος νεου ειδους!!!!γεννετικος συνδυασμος alien και ενος ψαριου barracuda!!!!!:a09: :a011: :a08: ειλικρινα ομως και περα απο την πλακα μαρεζε πολυ αυτο το λουκ,και ειχε υοθετηθει κατα κορον απο την καβασακι στα zx-r μεταξυ 00-04!!!!ιχα παθει παρακρουση τοτε μεκεινα!!!!ετσι και τωρα αυτο που φτιαχνω ηθελα να θυμιζει λιγο τις δοξες εκεινων των μοντελων,οπως και λιγο απο την αιγλη της τοτε μου δουλειας στο μηχανακι εκεινο......το fzr..............:rolleyes: :sun: αν σας φενεται απλο σκεφτειτε τι μετρημα επεσε για να κεντραριστει αυτο το σαγονι κατω απο την μουρη!!!!για πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκε και μαρκαρισμα με μαρκαδορο,μετρμενα τα σημαδια με μετρο.....και αν προσεξετε την φωτο τα σημαδια ακομα φενονται.............:beer:
213230
2 μερες δουλεια λοιπον γιαυτο και θα εξηγησω και τους λογους περαν του αισθητικου θεματος που μαρεζε ετσι........ολο αυτο το ανοιγμα του σαγονιου θα γεμισει με πολυ ψιλη συρματινη σιτα που θα δωσει ογκο αντι του κενου,θα δειξει πολυ ομορφα,αλλα και θα κρυψειι το κενο γιαυτο που θα βρισκεται απο πισω και μεσα του!!!!του φωτιστικου που λογω διαστασεων επρεπε να τοποθετηθει κει καιοχι σε προσθετη τρυπα στη μετωπη του φερινγκ......δοκιμαστηκε σαν προσχεδιο και ηταν σαν τον κυκλωπα!!!!!!!!!:a011: :a47: επισης μεσα στις ακρες του αγωγου θα υπαρχουν δυο τρυπουλες με αντιστοιχους ελαστικους σωληνες που θα στελνοθν φρεσκο αερα κοντα στο φιλτρο......;) δοκιμαστηκε με τη σιτα προχειρα τοποθετημενη και οντως εδειξε πολυ ωραιο............:a54: πισης ιδια σιτα θα μπει και στους δυο μικρους αεραγωγους-αυτακια-μικυ μαους δεξια κιαριστερα........εδω να αναφερω οτι το ledaki φωτιστικο που αγοραστηκε εναντι 30 ευρ,σαν φως ομιχλης και καλα με σωστες διαστασεις που ηθελα ηταν απλα για πεταμα!!!!!!!!:a029: :a32: :a018: :a018: οποτε κατεφυγα στο παλιο φαναρι του klx το αριστερο....σιγουρη λυση....και δυο σποτακια ενα λεντ κιενα κανονικο για την ψηλη σκαλα με πολυ αξιολογα αποτελεσματα............
213242
ολα πανε καλα λοιπον και σε λιγες μερες θα δειτε και κατι καινουργιο ακομα....την να θεση των οργανων!!!!οχιμονο μεσα στο φερινγκ,λογικο αφου αυτο αλλαξε αλλα και μεταξυ τους!!!!!!!:eek: κατι επρεπε να γινει αφου στενεψε πολυ ο χωρος εκει......και οχι αλλαγη οργανων βεβαια!!!!!!μαρεσουν πολυ αυτα που ηδη φοραει!!!!αλλα γιαυτο............υπομονη!!!!!!πηρε και πιο race look,ετσι.............:eek: :uplate: see you guys!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :wave2:
LARISEOS
06/10/2010, 22:17
θα με τρελανεις!
θα με τρελανεις! και που να δεις τα υπολοιπα!!!!:eek: :a22: :a30:
John Steed
07/10/2010, 18:37
Αναμένουμε τη συνέχεια με ανυπομονησία!
Ψίτ Χρήστο! Άσε και για μένα! :a014: :a014:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αναμένουμε τη συνέχεια με ανυπομονησία!
Ψίτ Χρήστο! Άσε και για μένα! :a014: :a014:
:lol: τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!:bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
John Steed
07/10/2010, 19:20
τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!:bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:look: Μας πήρανε χαμπάρι.... ΤΡέΧΑΑΑΑ :cry:
τι ναφησω....??πατλακια??ταχετε ταραξει κιεσυ κιο αλλος.....ξερει ποιος..........ψιτ!!!!........ακους εσυ εκει περα......?????οποτε μπενετε να γραψετε μενα χαρτοκουτι στο χερι ειστε!!!!:big
Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δεν εχεις πατατακια .......ΕΓΩ εχω :cool: !!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!:lol: :lol:
Που ειχα τα πατατακια ????:eek:
:a014: :a014: :a014: :a014:
:a014: :a014:
Διαιτης ειναι !!!
Πλακα πλακα συνονοματε καλα παει !!!!
Αν και σε εχει παιδεψει αρκετα απο οτι βλεπω!!!
Οσον αφορα τα σποτακια εχω μια ενσταση οσων αφορα τον φωτισμο αλλα και την
αντοχη του απλου στους κραδασμους ,το βλεπω να καιγεται τακτικα (σε καθε λακουβα)
Ισως και οχι !!:rolleyes:
Μια και τα εχεις προχειρα κανε μια δοκιμη
Κατα τα αλλα:a18: :a19:
:a024:
John Steed
07/10/2010, 20:38
Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δεν εχεις πατατακια .......ΕΓΩ εχω!!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!
Έτσι, έτσι! :a10:
Διαιτης ειναι !!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :lol:
miscelano
07/10/2010, 20:50
νεμες εισαι απιστευτος ρε φιλε....προσκυνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
[B]Χρηστο με το Χρηστος εννοουσε εμενα !!!!
Εσυ δεν εχεις πατατακια .......ΕΓΩ εχω :cool: !!!!
Εσυ δουλεια !!!
Αντε μην τα παρω !!!:lol: :lol:
Διαιτης ειναι !!!
Πλακα πλακα συνονοματε καλα παει !!!!
Αν και σε εχει παιδεψει αρκετα απο οτι βλεπω!!!
Οσον αφορα τα σποτακια εχω μια ενσταση οσων αφορα τον φωτισμο αλλα και την
αντοχη του απλου στους κραδασμους ,το βλεπω να καιγεται τακτικα (σε καθε λακουβα)
Ισως και οχι !!:rolleyes:
Μια και τα εχεις προχειρα κανε μια δοκιμη
Κατα τα αλλα:a18: :a19:βρε καλως τονα..............με τα πατλακια του............πατλακια λεγαμε τα ποπ-κορν εμεις παλια!!!δες το κουτακι ακριβως....αμερικανικη συσκευασια!!!του κιλου!!!.........εχχχχχμμμ............στο θεμα μας.......ταχω δοκιμασει συνονοματε,μια χαρα ειναι!!!3 χρονια στο klx επεδιξαν την αντοχη τους!!!!
:a024: αν βεβεα στιριχτουν και στην καταληλη βαση!!!!προσεξτε την λιγο.......
213431
αλαστικα κουφακια στηριγμενα σε αντοιστοιχα ελαστικα αυτακια!!!!οποτε....κραδασμοιμηδεν.....!!!απορησα κιεγω με την αντοχη τους!!!κιαν τυχον καει ενα....αλλαζεται πανευκολα με κοστος 3-6 ευρ!!!!απο φωτισμο....απλα καλος!!!ενταξει δεν ειναι και xenon.....αλλα αν διαλεξεις35w h 45w ακομα καλυτερα δινουν καλο κωνο φωωτισμου!!!κατα ταλλα.....ναι....πολυ πεδεμα.....αλλα γλυκο!!!:D πιο πολυ η λλειψη χρονου με ταλεπωρει κιη αποσταση του χωρου της δουλειας 11χλμ μακρυα απτο σπιτι μου παρα η ιδια η δουλεια στο μηχανακι!!!αλλα...........περιμενω τη δικαιωση του κοπου μου υπομονετικα..............!!!!:beer: :a2: :a25: :a30: ευχαριστω πολυ!!!!!!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
νεμες εισαι απιστευτος ρε φιλε....προσκυνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: ........................:a10: :a2: :a30: :a013: :a013:
γεια σας παιδες....συνεχεια του εργου μας......:a014: :a014: οπως ειπα και την προηγουμενη φορα,ειχα υποσχεθει ναργησω να γραψω για λιγο καιρο για κατι καλο.....περασαν 3 μερες λοιπον απο τις οποιες τις δυο εβγαλα δουλεια πανω σε κατι αρκετα δυσκολο.....η θεση των οργανων.....το παλιο φερινγκ τα φιλοξενουσε ανετα χαρη στο ευρυ του πλατος!!!εδω ομως αλλαξαμ τα παντα εχουμε πλεον μια slim-line σιλουετα!!!δεν ηταν δυνατον πλεον να μπουν εκει μεσα!!!!:evil: αρα.............αλλαγη στα παντα λοιπον!!!!αλλαγη οργανων δεν ηθελα,μαρεσουν αυτα που φοραει το μηχανακι!!ποιος ειπε ομως οτι δεν μπορουμε ναλλαξουμε την διαταξη τους....και μαλιστα κατα τα αγωνιστικα dakar προτυπα!!!πρωτα λοιπον κοπηκε με πολυ προσοοχη το καβουκι των οργανων αλλα και τα ιδια με πριονακι παρακαλω κιοχι με τροχο μη τα παρουμε και ολα σβαρνα........!!!πρωτυτερα ειχαν ανοιχτει και ειχα βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει τιποτα ευαισθηο απο πισω π.χ η πλακετα των οργανων!!!κατιι τετοιο ειναι εφικτο λοιπον στα οργανα του αφρικα,αφου ολα τα εσωτερικα εξαρτηματα τους βρισκονται ακριβως πισω απο το καθε ρολοι!!!:sun: :sun: κατοπινδοκιμαστηκαν ολες οι πιθανες θεσεις που θα μπορουσαν να τεριαξουν και να ενωθουν μεταξυ τους χωρις να προκυψει καποιο τερατουργημα!!!:eyepop: χρησιμοποιηθηκαν απειρες τιραντες απο σκληρο πλαστικο κομενοο με ψαλιδι αλλα και αρκουντως ελαστικο ωστε ναχει τις απαραιτητες ελαστικοτητες και να αποροφαει κραδασμους,απειρες βιδες διαφορετικου μηκους αλλα και αποστατες αφου τα οργανα πρεπε οχι μονο να βιδωθουν μεταξυ τους αλλα και πανω στην σιδερενια βαση που θα στηριζει το φερινγκ.....απειρες δοκιμες,απειρες καταρες,απειρα καντηλια μεχρι ναρθουν ολα σε μια σωστη θεση δεδομενου του λιγοστου χωρου και να μην εξεχι τιποτε ενοχλητικα.....μεχρι που..........................:a013: :a013: :a09: :a08:
214042
επιτελους ταιριαξε!!!!η διαταξη τους οτως θυμιζει τα αγωνιστικα οργανα και road book που εχουν φορεμενα τα ντακαρισια μηχανακια πανω τους!!!αυτο πλεον θα βλεπουν τα ματακια μου καθε μερα που θα ανεβαινω πανω της!!!!:rolleyes: :cool: :cool: ιλικρινα συγκινηθηκα.......................:rolleyes:
214043
οπως βλεπετε απτην αριστερη μερια υπαρχει κιαρκετος χωρος που μπορει να χρησιμοποιηθει βαζοντας ακομα και το trip-road της αφρικα!!!ακομα κιενα gps...... παντως κενο δ θα μεινει σιγουρα!!!κιολα τα κενα γυρω γυρω θα καλυφθουν με ισχυρο απομιμηση carbon αυτοκολητο!!!:winka: τιποτα δεν εχει τλειωσει ακομα....επισης κοντα στα αλλα συνδεθηκαν τα ηλεκτρικα των οργανων,ντιζα κοντερ,και οτι φισα πηρχε ελευθερη απο πισω συμμαζευτηκαν τα χυμα καλωδια,με ταιραπ,και ξαναμπηκε δοκιμαστικα η μασκα πανω για να δουμε πως ταιριαζουν ολα αυτα μαζι.....μμμμμμμμμμμμμμ......................αρχιζει να μαρεσει πλεον................πολυ...........παρα πολυ............!!!!!:a2: :a30: :a30: :a25:
214044
εδω φενεται οτι το στροφομετρο σχεδον γλυφει τη μασκα!!!θα διορθωθει ομως με την τοποθετηση λιγου αφρωδους αναμεσα τους!!!εδω να πουμε ακομα οτι η ελαστικοτητα των βασεων που χρησημοποιησα ηταν λιγο μεγαλυτερη απο το ζητουμενο.....κιαυτο θα διορθωθει ομως με ενισχυση μερικων απο αυτες!!!!σε δρομο με αρκετες λακουβες σημερα κατα την επιστροφη τα οργανα σχεδον χορευαν!!!αυτο ειναι ευκολο ομως.....θαυμαστε μια ακομα............!!!!desert racer!!!!!!!!!!!:eek:
214049
μαυτα και μαυτα φαγαμε αλλες δυο ολοκληρες μερες......αυριο πλεοn θα ασχοληθουμε με το ενωμα της μασκας με τα πλαινα καιτην τοποθετηση τρυπων για τις βιδες.....οι βσεις τους ειναι ηδη ετοιμες.....so..............so long guys!!!!!:a08: :a013: :a33:
FRAGISCOS
10/10/2010, 18:56
:a18: :a18: :a20: :a19: :a23:
LARISEOS
10/10/2010, 19:27
mprabooooo!!!!!
megalexandros
10/10/2010, 20:43
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΙ-ΚΤΙ-ΚΗ δουλεια.Αντε τελειωστε το και ελατε στις 31 στο οδειπορικο μας να παρει το βαπτισμα του πυρος:winka:
:beer:
σημερα ασχοληθηκαμε με το μονταρισμα των κοματιων πανω στη μηχανη και το ανοιγμα τρυπων για τις βιδες που θα τα δενουν ολα μεταξυ τους......εκειεπεσε παλι το πεδεμα.....της αρκουδας!!!τραβουσες λιγοαποδω.....εφευγε λιγο αποκει..........αντε παλι βαλε βγαλε.....αντε να μαρκαρεις μετα με το μαρκαδορο σωστα σημαδια για τις τρυπες.............τελικα ομως.....τραβα αποδω....τραβα αποκει.................:D :D :D
214277
το καταφεραμε!!!!!:beer: :beer: :beer: αυτη ειναι η μονιμη θεη των κοματιν πλεον και δεν προκειται ναλλαξει........μπορει να μου βγηκε ο πατος παλι,αλλα μπορει και να καθομουν κανα μισαωρο στην αυλη και να το χαζευα....................δε το αξιζω κιεγω λιγο...........??;) :rolleyes:
214278
:blush: :blush: :blush: αρχιζω κιερωτευομαι πλεον.................!!!!!!
214279
...................................:a2: :a8: :a8: :a8:
214280
τα λογια ειναι περιττα....................................
214281
η ικανοποιηση μεγαλη............αρχιζει πια και μοιαζει πολυ σαυτο που απτην αρχη ειχα στο μυαλο μου.....κιακομα δεν εχει τελειωσει..............εδω να πουμε οτι μετα το μονταρισμα και το ξεμονταρισμα καταπιαστηκα ξανα με το μουτρακι και συκεκριμενα με την μπουκα.....μια ακομη επεμβαση θαλλαζε ακομα μια φορα το σχημα της ταιριαζοντας την λιγο περισσοτερο με το ολο γωνιωδες προφιλ!!!χεχεχε.........παιχνιδακι.........!!!!αλλα φωτο αποαυτο αλλη μερα!!!παρτε αλλα μια οπως ειναι τωρα ακομα............προφιλ!!!!!!!:beer: :beer: :sun:
214282
LARISEOS
11/10/2010, 19:10
ΡΕ ΣΕΙ....ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΣΕΙς ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!
αφου αρχισα να απορω κιεγω δηλαδη........................................................................................ .........μηπως τελικα κανω λαθος δουλεια??????????:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: μηπως αυτη θαπρεπε ναναι η κανονικη μου δουλεια???...............να ζει κανεις η να μη ζει....................:eek: τωρα βεβεα με τα εκτακτα δελτια που δινει η ΕΜΥ αυτες τις μερες δεν ξερω αν θα μπορεσω να κανω δουλιτσα.....θα δειξει......κιαυτο το χαλι θαναι μεχρι την παρασκευη........ειδωμεν...............:( :( χερετω για την ωρα παιδες!!!!!!!:wave2: :wave2:
ΡΕ ΣΕΙ....ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΣΕΙς ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!
:beer: ωχ ναι................αληθεια το ξεχασα!!!!μην ανυσηχεις,ετσι κιαλλιως.....παλι γυμνο ειναι!!!!:cool: :D :wave2:
Jason_ch
13/10/2010, 11:19
Κάτι μου θυμίζει αυτή η φάτσα. Πολλά καρτούν βλέπεις! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
Κάτι μου θυμίζει αυτή η φάτσα. Πολλά καρτούν βλέπεις! :winka:
:beer: ναι...ναι....αγαπημενος μου ο TAZ!!!!ποιος ειναι αυτος...........???ελα ντε..........:D :lol: παρα ταυτα..........οταν ελειωσει.....θα σου θυμισει κατι...ακομα περισσοτερο!!!!παντως λογω καιρικων συνθηκων δεν κινηθηκα καθολου αυτες τις μερες.....αντε να δουμε.....:sad:
John Steed
13/10/2010, 16:05
ναι...ναι....αγαπημενος μου ο TAZ!!!!ποιος ειναι αυτος...........???ελα ντε..........:D :lol: παρα ταυτα..........οταν ελειωσει.....θα σου θυμισει κατι...ακομα περισσοτερο!!!!παντως λογω καιρικων συνθηκων δεν κινηθηκα καθολου αυτες τις μερες.....αντε να δουμε.....:sad:
Φοβερή δουλεια με πολύ μεράκι!
Πραγματικά ανυπομονώ! :beer: :beer:
μετα απο 5 μερες απουσιας αφου ο σκατοκαιρος μας σαπισε στη βροχη επιτελους επανερχομαστε!!!σειρα ειχαν οι σιτες σε ολους τους αεραγωγους....ψιλη σιτα ειχαμε,κοπηκε στα καταλληλα μεγεθη,λυγιστηκε,και προσπαθησε να τοποθετηθει...........σωστα???εσυ εισαι που το λες??για ξαναπροσπαθησε!!!ξανα και ξανα και ξανα και επιτελους πετυχαμε τα σωστα μεγεθη!!!ο λογος???δεν θακλεινανν απλα μια επιπεδη επιφανεια αλλα......θα καμπυλωναν μεσα σε μια εσοχη καμπτομενες προς ολες ις κατευθυνσεις!!!!:eek: ευκολο νομιζετε???για προσπαθηστε το να γινει σωστα και αυτοχρονα να μην καταστρεψετε τη σιτα που ειναι μεν αραχνουφαντη αλλα ταυτοχρονα αποδειχθηκε αρκουντως κιενοχλητικα ακαμπτη τοσο που να σε εμποδιζει να την λυγιζεις οπως θελεις!!!!:bawl: :bawl: :evil: τελικα ομως......................
214960
ταιριαξε!!!!:cool: :a2:
214962
..........................!!!!
214970
με πολυ κοπο κολησε και στερεωθηκε στη θεση της!!!!πως?...........................................αυτο ειναι το μυστικο μου....................;) :rolleyes: θα το πω ομως για χαρη και αλλων πατεντιαρηδων το φορουμ!!!χρειαζομουν μια κολλα τοσο δυνατη αλλα και γρηγορη που σχεδον στιγμιαια οπου την ριχνω να παγωνει ακινητοποιουμενη και να παγιδευει το τμημα της σιτας που προσπαθω να ασφαλισω.......τετοι υλικο δεν υπηρχε!!!!!αλλα...........εφευρεθηκε!!!logo στιγμης λοιπον σε συνδυασμο με σταχτη τσιγαρου απτο τασακι!!!ναι καλα ακουτε!!ισχυρο μιγμα και ακρως τοξικο!!!που οταν ενωνεταιι παραγει και θερμοτητα!!μεγαλη!!!μη τυχον και σας πεσει στο χερι αμα το δουλεψετε!!..............καψιμο!!!!!!!:a08: ετσι στερεωθηκε λοιπον ολη η σιτα στο εσωτερικο απο ολες τις μπουκες!!!και κατοπιν.............και λιγο πρασινος πολυεστερικος τοκος ασφαλισε ολες τις ακρουλες που προεξειχαν!!!καλο???????:a30: :a30: :a08: :a08: οι δυο μικροι αεραγωγοι τελικα ταπωθηκαν με πλαστικα καλυματα αφου δεν θα χρησιμοποιηθουν.......ειναι ωραιοι ομως!!!οριστε και τα καπακια που ομως στο μλλον δε θα φνονται αφου θα φτιαχτουν και καλυματα εωτρικα του ταμπλω και των οργανων......
214974
.........................:eek: :eek:
214975
τελικα παρα τα εμποδια βενει καλως!!!εχουμε σχεδο τελειωσει καποδω κιαυτο που μενει με τη μουρη ειναι μια τλευταια λειανση με 800αρι γυαλοχαρτο για ναναι ετοιμ ια το βαψιμο και μικρες αντιριδες λαμιτσες που θα στηριξουν το εσωτεριο καλυμα του ταμπλο....και μετα...βαψιμο!!!τα πλαινα του φερινγκ...ειναι επισης ετοιμα,οπως και τα πισω καπακια που θελουν μονο βασεις στηριξης πανω στο υποπλαισιο.......αντε να δουμε απο αυριο............γιατι βλεπω η καταιγιδες...............αρχισαν απο σημερα!!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
John Steed
18/10/2010, 19:44
Με το καλό! Καλοστέριωτα!
Τελικά τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη για τους αεραγωγούς και τους έκλεισες?
Τελικά τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη για τους αεραγωγούς και τους έκλεισες? ναι.......ετσι κιαλλιως θα υπαρχουν κιαλοι αεραγωγοι για τροφοδοσια!!!το φαναρακι στη μπουκα μπροστα ειναι μικρο,δεν πιανει ολο το χωρο....εκει................θα υπαρχουν δυο αθεατοι αγωγοι!!!!που αρκουν......ειναι ωραιοι ομως.....για διακοσμητικοι!!!!;) :D
Τελικά τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη για τους αεραγωγούς και τους έκλεισες? thanks again!!!!:beer: :beer: :wave2:
κιεπιτελους....................μετα κοπων και βασανων........................χθες τελειωσαν κιαυτα!!!!!!!!!!!!!!:a8: :a08: :a09: :a09: ασπρα ασπρα κιανοθευτα............σαν γαλατακι!!!!!!!!!!
215692
απολαυστε...............πριν ακομα φορεθουν επανω........
215694
ξεκουραζονται στο μεαιυτηριο!!!!!!!!!!!:rotflmao: :lol:
215695
ασπρα και λαχταριστα!!!!:a08: :a09:
215696
.............................
215697
Jason_ch
21/10/2010, 21:20
Super δουλειά!
Κρεμόμαστε απ'τα post σου!!!
πως μας βγηκε το αποτελεσμα???ακρυλικο χρωματακι σε σπρευ λογω ελλειψης πιστολιου με εξτρα σκλυρυντη λογω της υγρασιας και σχετικα χαμηλης θερμοκρασιας.........και ιδου!!!ο μαγος χρωματοπωλης της γειτονιας μου δε μεχει απογοητευσει ποτε!!!προσεξτε!!οχι ετοιμα σπρευ του εμποριου αλλα συσκευαζομενα εκεινη την ωρα με μιξη των υλικων τους.....αποκει και περα χρειαστηκε....υπομονη αφθονη,και ιδανικη θερμοκρασια του χωρου που επιτευχθηκε με καλο ζεσταμα του χωρου με τη σομπα και διατηρηση της στη συνεχεια τουλαχιστον στους 35βαθμους!!!και.......βουαλα!!!τα κοματια ολα περαστηκαν μετα την αρχικη πουδρα επικαλυψης με αλλα 3 χερια χρωμα το οποιο σημειωτον ειχε πολυ καλη επικαλυψη ακομα και σε μικροατελειες μη ορατες στο ματι.....βερνικι δεν θα μπει απο πανω αφου το χρωμα ειναι αρκουντως γυαλιστερο απο μονο του,αλλα και για λογους ευκολης επισκευασιμοτητας!!!υστερα μεγαλο μερος των επιφανειων θα καλυφθει απο γραφικα που θα απαρτιζονται απο handmade αυτοκολητα οποτε......περιτο!!! τωρα μας εχει μεινει το τεποζιτο το οποιο κατα τον ιδιο τροπο θα χαιδευτει μενα 600αρι εως 800αρι γυαλοχαρτο ναγριεψει λιγο και να περιοριστει το αναγλυφο των αυτοκολητων που εχει και υστερα................θα βαφτει οπως ειναι πανω στη μηχανη χωρις καν να βγει απο πανω!!!αυτη η δουλεια θα γινει σε κλειστο χωρο στο παρκινγκ που αφηνω την μηχανη αφου φυσικα καλυφθουν ολες οι γυρω μηχανικες και περιξ επιφανειες για να μην γινουν ολα...........πουα!!!!!! :lol: :rotflmao: :lol:
και παλι δε σημενει οτι μαυτα τελειωσαμε αφου υπαρχουν κιαλλες περιφερειακες εργασιες που θα παρουν αρκετο χρονο.............βαψιμο οι ζαντες..........μαυρες κατα τα προτυπα των excel,κοντυμα του μπροστινου φτερου....στο μπροστινο τμημα του.....ενισχυσητης βασης σιδεριας που στηριζει μασκα-φωτα-οργανα με προθετες αντηριδες αφου παρατηρηθηκαν εμφανεις ελαστικοτητες στην περιοχη.........κιαλλες μικρες βασουλες εσωτερικα της μασκας οπου θα βιδωνετι το καλυμα του ταμπλω και των οργανων.....βασεις για τα πισω καπακια....που ακομα δεν εχουν γινει......αυτοκολητα.....και παει λεγοντας................:a011: :a014: :a014: τουλαχιστον πλεον εστω και σε αυτη τη μορφη η μηχανη θα μπορει να κυκλοφορει αφου τωρα μοιαζει με..........madmax bike!!!!και ακομα δεν εχω κανει τιποτα για ποδια για την οποια θα χρησιμοποιηθει σαν πατρον η μαμα ποδια....η δικια μου ομως...........θαναι πιο ομορφη,πολυ μικροτερη....και ελαφρυτερη!!!!!:a08: :a08: αυτα λοιπον για την ωρα....κιαυριο καταπιανομαστε με το τεποζιτο......χαιρετω για την ωρα παιδες!!!!:beer: :beer: :wave2:
:a8:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
:look: Θα με παχυνεις εσυ (ποπ κορν ,μπυρες αστα!!!!):eek:
LARISEOS
22/10/2010, 07:59
εισαι τρελος....ρε μπραβο ρε αγορινα μου!!!!!!
εεεε ακομα περιμένω φοτο να βγαλω σχεδιακη!!!!
:beer: :beer:
:a8:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
:look: Θα με παχυνεις εσυ (ποπ κορν ,μπυρες αστα!!!!):eek:
:beer: :beer: :beer: ase κολησα κιεγω τωρα!!!!χεχεχεχε.............!!!!!
εισαι τρελος....ρε μπραβο ρε αγορινα μου!!!!!!
εεεε ακομα περιμένω φοτο να βγαλω σχεδιακη!!!!
:beer: :beer: οουυυυπςςςς!!!!αυτο το ξεχασαμε!!!!!!!!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao:
John Steed
22/10/2010, 15:59
Φαίνονται υπέροχα! Άντε να τα δούμε πάνω!!:a30: :a30: :a30:
απο αυριο πιανουμε και το τεποζιτο παιδες!!!τριψιματακι γλυψιμο!!!!και την κυριακη.....ρεπο.......χεχεχεχε..................ο νοων νοειτω!!!!!!!!!!:cool: :cool: :D
siraxanz
24/10/2010, 21:31
Για να δούμε τι θα δούμε!!!:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Για να δούμε τι θα δούμε!!!:) υπομονη.......και θα δειτε..........!!!! :D :winka: :wave2:
John Steed
25/10/2010, 18:29
Φωτό λέμε! :evil:
μαστορααααα εδω μας πηρε ο :ZZZ: :ZZZ:
για κανε τιποτα!!!!!
Φωτό λέμε! :evil: το ξερωωωω!!!!!!!!!!δεν ξεχνω...........υπομονη...................:rolleyes: :rolleyes: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
μαστορααααα εδω μας πηρε ο :ZZZ: :ZZZ:
για κανε τιποτα!!!!! δεν θελω ανυπομονησια αρχηγε μου!!!εχουμε και μονιμη δουλια και οικογενεια απο πισω!!!!για πιο ευχαριστη αναμονη κανε και συ οτι κανει ο φιλος μου ο αλλος...........!!!!! :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:..................ε ψιτ!!!!ξες εσυ............για ποιον λεω ε................?????εσυ εκει πισω!!!! :rotflmao: :lol: :rotflmao:
μαλιστα μαλιστα.
ελα ρεθεμνιωτη βαζω τα :a014: βαλε κι εσυ τις :beer: και περιμενουμε!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
μαλιστα μαλιστα.
ελα ρεθεμνιωτη βαζω τα :a014: βαλε κι εσυ τις :beer: και περιμενουμε!!!!
Mπυρες ακουσα !!!ΕΔΩ!
οριστε λοιπον με τι πεδευομασταν 2 μερες τωρα.....το τεποζιτο επρεπε να τριφτει.....και τριφτηκε!!!!γυαλισε!!!εως και 800αρι γυαλοχαρτο!!ετοιμο για βαψιμο πλεον..................:sun: :sun:
216548
τα αυτοκολητα βλεπετε εχουν μινει επανω....αλλα δεν φενονται πλεον!!!απτο τριβε τιβε.....αχουν ερθει προσωπο με την υπολοιπη επιφανεια.....κιετσι θα βαφτει.........
216549
το μονο που μενει ιναι πλεον ενα καλο χαρτωμα και μονωση με ναυλον ολων ων γυρω επιφανιων για να μη γινουν ολα σαλατα!!!ναι....ετσι θα βαφτει!!!οπως ειναι πανω....φορεμενο στο μηχανακι......αυριο ομως........
216550
παραληλα γινοταν κιαλλες δουλιτσες....τα πισω πλαινα καπακια μπηκαν επανω βαμμενα πλεον και ταιριαξαν μια χαρα!!!μια κουβεντα ειναι βεβαια αυτο!!!!:smokin: :cry: μεχρι να φτιαχτουν οι βασεις τους........:cry: :cry: :cry: αυτες ειναι για τον φιλλο τασο που τις ζητησε......ελπιζω να κανεις κατι μαυτες.......
216551
προφιλ ορθιο....οπως ζητησες.......
216552
δειτε καιι τη θεση των καπακιων.....
216553
ταιριαξαν καλα......:beer: :beer:
216554
τα κενα που βλεπετε απο την εξατμιση και κατω απο τα πισω καπακια εως τη βεργα ου υποπλαισιου......θα εξαφανιστουν!!!η εξατμιση θα μετακομισει προς τα πανω και πιω λυφοντας το καπακι ενω μεταξυ καπακιων και υποπλαισιου θα μπειμαυρο φιλο πλαστικου.......εν ειδει καλυπτρας......
216555
:beer: :beer: :sun:
216556
και μερικες πανοραμικες.....................:D :D ;)
216557
........................αν ολα πανε καλα.........................βαψιμο λοιπον αυριο!!!!και καλη μας επιτυχια.................!!!!!.................και μετα.....................θαρχισοουν να μπενουν επανω και ολα τα υπολοιπα!!!!!!:cool: :cool: :wave2:
με πολυ κοπο κολησε και στερεωθηκε στη θεση της!!!!πως?...........................................αυτο ειναι το μυστικο μου....................;) :rolleyes: θα το πω ομως για χαρη και αλλων πατεντιαρηδων το φορουμ!!!χρειαζομουν μια κολλα τοσο δυνατη αλλα και γρηγορη που σχεδον στιγμιαια οπου την ριχνω να παγωνει ακινητοποιουμενη και να παγιδευει το τμημα της σιτας που προσπαθω να ασφαλισω.......τετοι υλικο δεν υπηρχε!!!!!αλλα...........εφευρεθηκε!!!logo στιγμης λοιπον σε συνδυασμο με σταχτη τσιγαρου απτο τασακι!!!ναι καλα ακουτε!!ισχυρο μιγμα και ακρως τοξικο!!!που οταν ενωνεταιι παραγει και θερμοτητα!!μεγαλη!!!μη τυχον και σας πεσει στο χερι αμα το δουλεψετε!!..............καψιμο!!!!!!!:a08: ετσι στερεωθηκε λοιπον ολη η σιτα στο εσωτερικο απο ολες τις μπουκες!!!......
Για να βοηθήσω κι εγώ λίγο εσένα και όσους άλλους ασχολούνται με ανακατσκευές αλλά και απλές κατασκευές.......
1) η καλύτερη μακράν των υπολοίπων κυανοακρυλική κόλα είναι η zap (zap-a-gap) η πλήρης εμπορική της ονομασία
2) Υπάρχει επιταχυντής της ίδιας εταιρίας που κάνει την κόλληση άμεση. (zap-zip-kicker)
3) όταν θέλεις να γεμίσεις κενά ή να χτίσεις ένα κομμάτι ή να παχύνεις - ενισχύσεις ένα σημείο χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα σε μορφή σκόνης (έχουν όλα τα s/m) και κυανοακρυλική κόλα. Το μείγμα είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες, πολύ σκληρό και σταθερότατο.
βάζεις μια στρώση σόδας, ρίχνεις κόλα (δεν αναπνέεις πάνω από το μείγμα), μια στρώση σόδας, κόλα και ούτω καθ' εξής μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό ύψος - πάχος.
Βάζω φωτό για να δείτε την κόλα και τον επιταχυντή
Η κόλα
216631
και μετα απο 6ωρη προσπαθεια χθες παρα τις αθλιες καιρικες συνθηκες λογω υγρασιας βροχης κλπ......ειναι πλεον ετοιμο.......:D :beer: :beer:
216808