View Full Version : Απόδραση στο Τρίκερι!
Parasense
17/08/2010, 12:59
''...πως είναι εκεί Παναγιώτη?..''
''...παράδεισος... "
Ο Παναγιώτης είναι πελάτης μου από το Τρίκερι του Ν. Μαγνησίας. Πάντοτε αυτή του η απάντηση με προβλημάτιζε .. ".. Τόσο ωραία είναι εκεί ρε παιδί μου..'' αναρωτιόμουν
''.. Παναγιώτη σκέφτομαι να έρθω με την μηχανή..''
''.. θα το ευχαριστηθείς ακόμα πιο πολύ!..'' ήταν η απάντησή του!!
Είχα έναν φόβο μέσα μου.. δεν είχα ξανακάνει τέτοια διαδρομή μόνος μου.. ..κοίταζα ξανά και ξανά τον χάρτη..το νοτιότερο σημείο του Ν. Μαγνησίας...
Με την σωστή παρότρυνση τελικά ξεκίνησα!
Ιδού τι συνάντησα.. έχω την εντύπωση πως είναι σίγουρα ένας από τους παραδείσους που κρύβει η όμορφη Ελλάδα μας...
Parasense
17/08/2010, 13:00
:wave2:
206672
Parasense
17/08/2010, 13:05
206680
Parasense
17/08/2010, 13:11
206687
Parasense
17/08/2010, 13:16
206695
Parasense
17/08/2010, 13:21
206703
mparmpanik
17/08/2010, 13:25
καλο το τριουμφ, δεν λεω,
αλλα δεν θα το χαρακτηριζα και παραδεισο που κρυβει η ελλαδα..
Parasense
17/08/2010, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
καλο το τριουμφ, δεν λεω,
αλλα δεν θα το χαρακτηριζα και παραδεισο που κρυβει η ελλαδα..
πολύ βιαστικός είσαι...
Parasense
17/08/2010, 13:28
206710
mparmpanik
17/08/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
πολύ βιαστικός είσαι...
χε χε
ειπα να σε τσιτωσω λιγακι να αρχισεις να βαζεις τις καλες.. :beer:
Parasense
17/08/2010, 13:33
206717
Parasense
17/08/2010, 13:35
πάλι καλά που έχω τον φίλο και τσιτώνω! :wave2:
206712
Parasense
17/08/2010, 13:38
206724
Parasense
17/08/2010, 13:44
206731
Parasense
17/08/2010, 13:49
206737
Parasense
17/08/2010, 13:55
206738
Parasense
17/08/2010, 13:56
είσοδος στο χωριό... 1
206739
Parasense
17/08/2010, 13:57
είσοδος στο χωριό... 2
206740
Parasense
17/08/2010, 13:58
πανοραμική 1
206741
Parasense
17/08/2010, 13:58
πανοραμική 2
206742
Parasense
17/08/2010, 13:59
πανοραμική 3
206743
Parasense
17/08/2010, 14:01
206747
Parasense
17/08/2010, 14:02
Εδώ να προσθέσω πως κάποιοι δεν είχαν ξαναδεί Triumph... τους μάζεψα λοιπόν να τους πω την ιστορία... "ένας Άγγλος μηχανικός, ο Umph, δοκίμαζε το μοντέλο που μόλις είχε ολοκληρώσει... κάποιες προσπάθειες είχαν αποτέλεσμα και κάποιες όχι, σημασία είχε πως ο κόσμος το αναγνώριζε αυτό γι'αυτό και φώναζε ''''Try Umph, Try!'''' και έτσι γεννήθηκε η Τriumph..'' σημαντική ήταν επίσης και η συμβολή ενός άλλου μηχανικού του Martin... ο κόσμος τον πείραζε λέγοντας του '' Asto Martin'' ενώ έκανε δοκιμές με τον Umph.... τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν και ο Martin ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα ιδρύοντας την δικιά του εταιρεία την Aston Martin... (Clopyright by granazi)
206745
Parasense
17/08/2010, 14:06
206754
Parasense
17/08/2010, 14:12
206759
Parasense
17/08/2010, 14:17
τα καλούδια από την ψαροταβέρνα του Μανώλα...
206760
Parasense
17/08/2010, 14:20
το βράδυ.. πανικός με την καραβιδομακαρονάδα......
206761
Parasense
17/08/2010, 14:23
σίγουρα θα ξαναπάω... νομίζω αξίζει...
206763
Parasense
17/08/2010, 14:28
και έτσι πήρα τον δρόμο του γυρισμού...
...αν θέλει κάποιος πληροφορίες για το πού μπορεί να μείνει ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ..
...όταν έφτασα πίσω στον Βόλο τελικά δεν κατέβηκα για Αθήνα... συνέχισα προς Μακεδονία και νομό Ημαθίας.... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.... να είστε όλοι καλά!
206764
εχεις ενα θεμα με οτι αρχιζει απο τρι? τρι-ουμφ τρι-κυλινδρο τρι-κερι
αντε ρε κ στα τρι-ποταμα με το καλο! :lol:
:beer: :beer: :beer:
Parasense
17/08/2010, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
εχεις ενα θεμα με οτι αρχιζει απο τρι? τρι-ουμφ τρι-κυλινδρο τρι-κερι
αντε ρε κ στα τρι-ποταμα με το καλο! :lol:
:beer: :beer: :beer:
όπου ΤΡΙ και μέσα τελικά! λες???
Να είσαι πάντα καλά μαν!
ΑΒC!!
ωραιος.... το μηχανακι δειγμα καλου γουστου...
η διαδρομη αγχολυτικη... Παντα ορθιος κι ελπιζω να δουμε το ο ομορφο Triumph και σε αλλους προορισμους...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ωραιος.... το μηχανακι δειγμα καλου γουστου...
η διαδρομη αγχολυτικη... Παντα ορθιος κι ελπιζω να δουμε το ο ομορφο Triumph και σε αλλους προορισμους...
τρι-ποταμα
τρι-εθνες
τρι-καλα
τρι-καλα (κορινθιας)
ουυυυυ εχει εχει! :rotflmao:
guzzistas
17/08/2010, 18:26
Ωραίος!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αντε και στην επόμενη μαζί!
Μέρος για να ησυχάσεις είναι το Τρίκερι.
Στο δρόμο έχει και μικρούς κολπίσκους, ιδανικοί για μπάνιο και ελεύθερο camping.
Πάντα τέτοια φίλε!
Πολύ ωραίες φώτο, ζήλεψα το μπλε...
Πήλιο πηγαίνω συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν έφτασα Τρίκερι. Τώρα ξέρω ποια θα είναι η επόμενη εκδρομή μου...
Πάντα τέτοια! :beer:
Ειναι απιστευτη διαδρομη
Ευγε!!!
Το Πηλιο εχει πολυ ομορφια και ολων των ειδων τα τοπια, αξιζει πραγματικα. Δεν ειναι για μονοημερη βεβαια αν θελεις να το εξερευνησεις. Εγω αυτες τις μερες ειμαι στο Πηλιο και γυριζω βγαζοντας και καποιες φωτο. Ταξιδιωτικο χλωμο το βλεπω να γραψω, αλλα καμια φωτογραφια αν τα καταφερω θα βαλω τον αλλο μηνα...:beer:
πολυ ωραιος και πολυ ωραια διαδρομη. αλλα με την αλλη ιστορια μην την κοβεις ετσι αγαρμπα. δεν φτανει που το λες μας αφηνεις με το αχ. δωσε και την αλλη ιστοριααα :D
φιλικα
παντα τετοια :beer: :beer:
Parasense
18/08/2010, 04:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Μέρος για να ησυχάσεις είναι το Τρίκερι.
Στο δρόμο έχει και μικρούς κολπίσκους, ιδανικοί για μπάνιο και ελεύθερο camping.
Πάντα τέτοια φίλε!
Φίλε ποπαϋ, όντως συνάντησα πολλά μέρη ιδανικά για μπάνιο αλλά και κάμπινγκ.
Να σας πω την αλήθεια δεν ήξερα που να πρωτοσταματήσω για φώτος... ελπίζω να φαίνεται σε όσες ανέβασα, αλλά οι εναλλαγές στο τοπίο είναι τρομερές: θάλασσα & βουνό σε τρομερή αρμονία!!
Kαι η Αγ. Κυριακη, ο ορισμος γραφικο ψαροχωρι...Εκει στο ουζερι του Μανωλα που εβγαλες φωτο ειναι κλασικες εικονες...
Parasense
18/08/2010, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Πολύ ωραίες φώτο, ζήλεψα το μπλε...
Πήλιο πηγαίνω συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν έφτασα Τρίκερι. Τώρα ξέρω ποια θα είναι η επόμενη εκδρομή μου...
Πάντα τέτοια! :beer:
Νίκο,
είναι και γενικώς σαν διαδρομή εύκολη, εννοώ γεωγραφικός εύκολη: εγώ ξεκίνησα από Αθήνα, για Βόλο, μετά πας για Τσαγκαράδα- Αργαλαστή και Τρίκερι...αυτό!
και καλή ποιότητα ασφάλτου.. κάτι που το σκεφτόμουν να σας πω την αλήθεια..
Νίκο εκεί που έμεινα εγώ, είναι μια μονοκατοικία παλιά και αρχοντική χωρισμένη σε μικρά ολοκληρωμένα διαμερίσματα.
για δες..
206870
Parasense
18/08/2010, 05:14
η είσοδος..
206873
Parasense
18/08/2010, 05:17
έχω βγάλει και από μέσα κάποιες.. αν σας ενδιαφέρει τις ανεβάζω και αυτές..
Και βεβαια μας ενδιαφερει...
Parasense
18/08/2010, 05:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis FJ
Kαι η Αγ. Κυριακη, ο ορισμος γραφικο ψαροχωρι...Εκει στο ουζερι του Μανωλα που εβγαλες φωτο ειναι κλασικες εικονες...
Γιάννη στην Αγ. Κυριακή έμεινα.. και ο Μανώλας πολύ καλή ταβέρνα..
Γιάννη στην Αγ. Κυριακή έμεινα.. και ο Μανώλας πολύ καλή ταβέρνα..
Μπαινοντας δεξια εχει και ενα παλιο Καρνάγιο, εβγαλες καμια φωτο εκει? Θυμιζει αλλες εποχες...:beer:
Parasense
18/08/2010, 05:28
Και βεβαια μας ενδιαφερει...
λοιπόν..σαλονάκι..
206875
Parasense
18/08/2010, 05:30
κουζινάκι.. .. δεν είναι και οι πιο τέλειες φώτος αλλά δεν πειράζει..
206877
Parasense
18/08/2010, 05:31
206879
Parasense
18/08/2010, 05:32
2πλο κρεβάτι!
206880
Parasense
18/08/2010, 05:33
μπαλκόνι
206881
Parasense
18/08/2010, 05:38
τώρα που τις καλοκοιτάω δεν είναι και οι καλύτερες φώτος αλλά πρέπει μια ιδέα να την παίρνεις...
περισσότερες πληροφορίες http://www.studiokliaris.gr
Parasense
18/08/2010, 05:40
Μπαινοντας δεξια εχει και ενα παλιο Καρνάγιο, εβγαλες καμια φωτο εκει? Θυμιζει αλλες εποχες...:beer:
ναι το πρόσεξα.. είναι η είσοδος 1 φώτο που έχω βάλει...
vagelis24
18/08/2010, 06:46
Φανταστικα μερη χορτο μηλινα τρικερι
το σ/κ θαμαι εκει με ιχ:yuck:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
Φανταστικα μερη ... μηλινα ...
Πλάκα κάνεις, εεε ..???? :smokin:
Όμορφα...!
alexxxcbr
18/08/2010, 07:58
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vagelis24
18/08/2010, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πλάκα κάνεις, εεε ..???? :smokin:
Πια ειναι η πλακα ρε καρνταση για πε....:a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
Πια ειναι η πλακα ρε καρνταση για πε....:a014:
Η Μηλίνα - επιεικώς - δεν βλέπεται ...
Σάπια θάλασσα, χιλιάδες βαρκουλοκαϊκοσκάφη, ανύπαρκτη παραλία και απίστευτη βρώμα...
Greg_950 S
21/08/2010, 05:00
Σάπια θάλασσα, χιλιάδες βαρκουλοκαϊκοσκάφη, ανύπαρκτη παραλία και απίστευτη βρώμα...
Δεν έχεις και άδικο...:nono:
Εναλλακτικά, υπάρχει και τοπίο πιο άγριο και απόμερο στην πλευρά του Αιγαίου. Προχωράς από Τρίκερι σε Κόττες και μετά δεξιά τον χωματό(βραχό)δρομο που εφάπτεται με το γκρέμι, για Καναπίτσα και ακρωτήριο Γρίβα. Απόμερες παραλίες με καθαρά νερά...:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Δεν έχεις και άδικο...:nono:
Εναλλακτικά, υπάρχει και τοπίο πιο άγριο και απόμερο στην πλευρά του Αιγαίου. Προχωράς από Τρίκερι σε Κόττες και μετά δεξιά τον χωματό(βραχό)δρομο που εφάπτεται με το γκρέμι, για Καναπίτσα και ακρωτήριο Γρίβα. Απόμερες παραλίες με καθαρά νερά...:sun:
μόλις επέστρεψα από 2ήμερο σε Τρίκερι- Μύλο(διαμονή) -Κόττες(φαγητό)-Μηλίνα (καφεδάκι)
Οι ανθρωποι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως ....Οι παραλιες μεσα στη βρωμα (οσες υπαρχουν) πιασμενες απο "επιδοξους" θαλασσοπορους ...
Ο καθε μαλακας δηλαδη πηρε μια σαπια βαρκα και βρωμισε ο τοπος απο σημαδουρες και αδεια πεταμενα μπουκαλια....
Στη πιο ησυχη παραλια στη Γεροπλινα : πεταμενα διχτυα / σπασμενα γυαλια.....συσκευασιες παγωτου...μπουκαλια μεχρι και καθαριστικα τουαλετας...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕι
Ανεκμεταλευτες παραλιες επιοικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ με ΛΑΣΠΗ αντι για αμμο...και οι ντοπιοι να εχουν αδιαφορο στυλακι του στυλ :
"- ΕΜΕΙΣ Διακοπες ηρθαμε να κανουμε αλλα αμα λαχχει το παιζουμε και ξενοδοχοι και σου νοικιαζουμε ενα παλιοδωματιο"
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
By the way στο χωριο που εμενα δεν εχει ενα μαγαζι - μινι μαρκετ - περιπτερο- μπακαλικο ΟΥΤΕ Για ΝΕΡο!
Αυτο θα πει ΑΓΡΙΑ ομορφια...! :a06:
Greg_950 S
21/08/2010, 11:18
Για Καναπίτσα βγαίνει και από Αγία Κυριακή.
207235
Το Πηλιο εχει πολυ ομορφια και ολων των ειδων τα τοπια, αξιζει πραγματικα. Δεν ειναι για μονοημερη βεβαια αν θελεις να το εξερευνησεις. Εγω αυτες τις μερες ειμαι στο Πηλιο και γυριζω βγαζοντας και καποιες φωτο. Ταξιδιωτικο χλωμο το βλεπω να γραψω, αλλα καμια φωτογραφια αν τα καταφερω θα βαλω τον αλλο μηνα...:beer:
Βαζώ εγώ για σένα, ένα Τρίκερι... :cool:
207276
@SF Ρε τι μου θυμισες τωρα...
o δρομος απο Μηλινα για Τρικερι οντως ειναι σχετικα καλος και πλατύς γιατι ειναι σχετικά καινουριος...
τωρα απο ομορφια σιγουρα δεν συγκρινονται τα μερη του Παγασητικου με τα αντιστοιχα που βλεπουν Αιγαιο..
γενικα οι ντοπιοι εχουν μια ιδιόμορφη χαλαρότητα και "σταρχιδισμο"...
το μεσημερι πεφτει σιεστα ...ακομα κ τα σουπερ μαρκετ σε κεφαλοχωρια οπως η Αργαλαστη κλεινουν...:D
δεν ενδιαφερονται για τον τουρισμο ιδιαιτερα...
μας κανει εντυπωση ...αλλα τι να κανουμε..δεν μπορουμε να πηγαινουμε δυο μερες διακοπες ή μια εβδομαδα και να περιμενουμε να μας υπηρετουν ολοι και να προσαρμωζουν τη ζωη τους πανω μας...
με λιγα λογια ..τα λεφτα δεν εξαγοραζουν παντου τα παντα...;)
Εξαλλου οπου συμβαινει αυτο εχει κ αντιστοιχα αποτελεσματα...
κατακλυσμος απο μπετον (βλ. Κυκλαδες) απαραδεκτη εξυπηρετηση και τρελες τιμες...
τουλαχιστον εκει ειναι ΦΘΗΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ με τιμες κατεψυγμένων...:lol:
αλλιως πας Ροδο πληρωνεις 500 ευρω δωματιο και τρως κατεψυγμενα σε τιμες φρεσκων....
η Μηλινα ειναι σιγουρα το πιο ασχημο χωριο εκει γυρω...
αλλα υπαρχουν μερη να επισκεφτεις πολυ πιο ομορφα και παντα μακρια απο τις ακραιες εικονες των τουριστικα "αναπτυγμένων" ελληνικων θερετρων...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ απο Βολο μεχρι Μηλίνα, παροτι εχουν στροφες που προδιαθετουν για στριψιμο , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
Ρε ολοι πήλιο πηγαμε φετος?
:beer:
Αν ειδατε ενα gsr δικάβαλο πουθενά απο 15 εως 21, εγω ημουν.
Ο δρομος για το τρικερι δεν παιζόταν το 2004. τωρα αρχισε να χαλαει.
Γενικά παντως ειναι για στρίβειν...
Parasense
23/08/2010, 11:55
μόλις επέστρεψα από 2ήμερο σε Τρίκερι- Μύλο(διαμονή) -Κόττες(φαγητό)-Μηλίνα (καφεδάκι)
Οι ανθρωποι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως ....Οι παραλιες μεσα στη βρωμα (οσες υπαρχουν) πιασμενες απο "επιδοξους" θαλασσοπορους ...
Ο καθε μαλακας δηλαδη πηρε μια σαπια βαρκα και βρωμισε ο τοπος απο σημαδουρες και αδεια πεταμενα μπουκαλια....
Στη πιο ησυχη παραλια στη Γεροπλινα : πεταμενα διχτυα / σπασμενα γυαλια.....συσκευασιες παγωτου...μπουκαλια μεχρι και καθαριστικα τουαλετας...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕι
Ανεκμεταλευτες παραλιες επιοικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ με ΛΑΣΠΗ αντι για αμμο...και οι ντοπιοι να εχουν αδιαφορο στυλακι του στυλ :
"- ΕΜΕΙΣ Διακοπες ηρθαμε να κανουμε αλλα αμα λαχχει το παιζουμε και ξενοδοχοι και σου νοικιαζουμε ενα παλιοδωματιο"
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
By the way στο χωριο που εμενα δεν εχει ενα μαγαζι - μινι μαρκετ - περιπτερο- μπακαλικο ΟΥΤΕ Για ΝΕΡο!
Αυτο θα πει ΑΓΡΙΑ ομορφια...! :a06:
Ρε μαν θα μου χαλάσεις το θρεντάκι! :cool:
όλα τόσο χάλια τα βρήκες?? εντύπωση μου κάνει!
Στην Α. Κυριακή που έμεινα όλα μια χαρά ήταν: οι άνθρωποι, το μέρος, το φαγητό... συμφωνώ στις ανεκμετάλλευτες παραλίες που συνάντησα γενικώς στην διαδρομή μου...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
[B]Ρε μαν θα μου χαλάσεις το θρεντάκι! :cool:
τρι-ουμφ ειναι ρε γιωργο το θρεντακι και φοβασαι μη χαλασει?
απολαυσα τις φωτο και καμαρωσα σαν ηθικος αυτουργος οσο να πεις
:a01:
αντε κ στην επομενη :beer:
Ρε μαν θα μου χαλάσεις το θρεντάκι! :cool:
δεν είπα για τις τσουχτρες ισα με το κεφαλι μου.... :sad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν είπα για τις τσουχτρες ισα με το κεφαλι μου.... :sad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ¨...................
207510
Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ...:lol: :lol: :lol:
παρα τις αγαθες προθεσεις του δημιουργου του THREAD βλεπω να μην ξαναπαταει ανθρωπος στο Νοτιο Πηλιο...:lol: :lol:
το περιγραψαμε κατι σαν τον αρχοντα των δακτυλιδιων το 5...:lol:
Parasense
24/08/2010, 09:13
το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα πάμε ξανά με τον γραναζάκο!!!
να είστε καλά για τα σχόλιά σας... για μένα ήταν τρομερή εμπειρία και πραγματικά αισθάνομαι πιο δυνατός μετά απο αυτό το ταξίδι!
ABC!