View Full Version : Για πού το ξεκίνησα,πού το πήγαινα.....
Δεν θέλω να σας χαλάσω τη μαγεία της στιγμής (σε όλους εσάς τους λάτρεις των Ιταλικών), αλλά η πρώτη και τελευταία εμπειρία Ιταλικού που είχα ήταν μία Vespa 200άρα που ήταν κινητός μετεωρολογικός σταθμός. Με υποψία βροχής αν ήταν σταματημένη δεν έπαιρνε μπρος, αν ήταν σε κίνηση την έπιανε βηχαλάκι. Δεν σας λέω σε περίπτωση βροχής που έσβηνε και σε άφηνε όπου ήσουν. Για να τη σβήσω δε πάντα είχα μαζί μου μία γόμα από αυτές που είχαμε στο σχολείο γιατί το σβηστήρι είχε διαρροή και με χτύπαγε το ρεύμα (είχα κάνει άπειρες προσπάθειες να βρω τη διαρροή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα).
Βαγγέλη μου πιστεύω να έχουν πια διορθωθεί οι παιδικές ασθένειες των Ιταλικών και ν' απολαύσεις την κούκλα σου, αλλά καλού κακού μη βγαίνεις έξω με βροχή.
Και από πλύσιμο θα πρότεινα στεγνό καθάρισμα.
:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
[...]
[...]
Κουκούλα στα όργανα στο πλύσιμο. Δεν κάνω πλάκα. Δεν ξέρω αν ισχύει για κάποια μοντέλα μόνο αυτό αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου... το έχω διαβάσει πολλές φορές σε ντουκατοφόρουμ. Μπάζουν νερά. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Κουκούλα στα όργανα στο πλύσιμο. Δεν κάνω πλάκα. Δεν ξέρω αν ισχύει για κάποια μοντέλα μόνο αυτό αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου... το έχω διαβάσει πολλές φορές σε ντουκατοφόρουμ. Μπάζουν νερά. :wave2:
ygrasia bazoun καποια...με μια σακουλα απο σ μαρκετ δεν εχεις κανενα προβλημα...
Δηλαδής όταν αγοράζετε αυτούς τους διάουλες σας δίνει και σακούλα η αντιπροσωπεία ή είναι αφτερμάρκετ καλούδι???
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και κάτι ακόμα...
άντε ρε απο δω με τα γιαπωνέζικα μπουρδέλα σας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια ειναι!!!!!!! :beer: :beer:
να κανω φτου φτου μη τη ματιασω η θα παρει υγρασια? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν θέλω να σας χαλάσω τη μαγεία της στιγμής (σε όλους εσάς τους λάτρεις των Ιταλικών), αλλά η πρώτη και τελευταία εμπειρία Ιταλικού που είχα ήταν μία Vespa 200άρα που ήταν κινητός μετεωρολογικός σταθμός. Με υποψία βροχής αν ήταν σταματημένη δεν έπαιρνε μπρος, αν ήταν σε κίνηση την έπιανε βηχαλάκι. Δεν σας λέω σε περίπτωση βροχής που έσβηνε και σε άφηνε όπου ήσουν. Για να τη σβήσω δε πάντα είχα μαζί μου μία γόμα από αυτές που είχαμε στο σχολείο γιατί το σβηστήρι είχε διαρροή και με χτύπαγε το ρεύμα (είχα κάνει άπειρες προσπάθειες να βρω τη διαρροή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα).
Βαγγέλη μου πιστεύω να έχουν πια διορθωθεί οι παιδικές ασθένειες των Ιταλικών και ν' απολαύσεις την κούκλα σου, αλλά καλού κακού μη βγαίνεις έξω με βροχή.
:bigcry: :bigcry:
delorto carbs sucks :yuck:
Ειχα και γω μια διακοσσαρα για δευτερο μηχανακι και την κρατησα 7 χρονια.Δεν μου εβγαλε το παραμικρο απο βλαβη.
ρε βαγγο οταν λεμε χρειαζομαστε λαδι, εμεις στο σπιτι, παμε στο σουπερ μαρκετ,δεν αγοραζουμε μηχανη.καποιος κατι κανει λαθος :look:
καλα χλμ ρε :beer: :beer: :beer:
stavrogin
07/09/2010, 01:10
Δις ιζ ριαλ γκουντ νιουζ, ριαλ γκουντ νιουζ ινντιν.
Να τη χαρεις οσο δε γινεται :wave2:
DimChios
07/09/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
άντε ρε απο δω με τα γιαπωνέζικα μπουρδέλα σας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TΙ ΜΛΚΑΣ!!!!
Εκανε και η μυγα κωλο...
Αντε ρε, καλοριζικο και στα δικα μας οι λεφτεροι!
:bawl:
:beer: :beer: :beer: :beer:
ego_o_idios
07/09/2010, 10:43
na se po re vageli afti i apopsi pou leei pos katalavenis oti ena ducati xalase tin katexis ka8olou
to leo mipos ine xalasmeno re
giati os gnosto an ena ducati den kani fasaria sto relanti tote ine xalasmeno
akrivos to anti8eto me ta giaponezika diladi
as poume pernai ena ducati ke stamatai sta fanaria
otan akous enan ixo san na kovi pagakia to mixer mazi me stragalia kseris oti doulevi miaxara
esena pou den kani etsi ala san giaponeziko mipos ine xalasmeno?
na to kitaksis afto...
RakiRacer
28/09/2010, 17:35
κουκλα ειναι φιλε!!!καλοταξιδο...
Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ