View Full Version : Διώξεις για ελεύθερη κατασκήνωση
Αν δεν ειχατε και εσεις εξουσια ακομα τις μπουνιες θα παιζατε κερδισε ο πιο δυνατος,πιστευω αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος δεν θα καταφερνε και πολλα ακομα και με την αστυνομια:winka: :wave2:
tsioy600
30/08/2010, 05:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Βρεθηκα πριν 3 χρονια περιπου στην Αταλαντη σε δημοτικο χωρο ο οποιος ειχε παραχωρηθει προς κατασκηνωση σε καποιο συλλογο δημοσιων υπαλληλων!!!
Πηγαμε μαζι με φιλο,κατοικο Αταλαντης και αφου πηραμε αδεια απο το Δημο Αταλαντης πηγαμε να στησουμε σκηνες...
Δεξια κι αριστερα τροχοσπιτα με επεκτασεις look τσαντηρι,παραπηγματα με στερεωμενα σεντονια για ισκιο,ασβεστωμενες πετρουλες να οριοθετουν ¨το χωρο τους¨,τεντες λαικης,ψυγεια με μπαλαντεζες και γεννητριες κ.α.
Στο τερμα του χωρου κατω απο καποια δενδρα οπου δεν υπηρχαν σκηνες ειχαν ¨δημιουργησει¨ αυτοσχεδιο παρκινκ,οπου κατασκηνωναν εκει τα mercedes και τα cherokee στον ισκιο...
Ο μονοι λογοι που δε βρεθηκαμε στην παραλια ηταν ο σεβασμος προς τους λουομενους(καθ΄οτι ο χωρος ηταν μικρος) και η τουαλετα που υπηρχε στο καμπιγκ...
Με λιγα λογια,οι κυριοι ¨φυσιολατρες¨ νταβατζηδες σαπιοκοιλιαδες δεν μπορουσαν να διανοηθουν πως τολμησαμε να προτεινουμε να μεινουν τα αυτ/τα στον ηλιο για να στησουμε εμεις οι ¨εξωσυλλογικοι¨ τις σκηνες μας!!!
Να πω πως παραλιγο να ερθουμε στα χερια με κανα/δυο χοντροκεφαλους οι οποιοι με επιχειρηματα οπως ¨ερχομαστε 10 χρονια εδω,ας εισασταν κι εσεις δημ.υπαλ/λοι κλπ¨ δεν τραβουσαν τα μπουρδελα τους απ΄τον ισκιο...
Μολις εφυγαν κατι κλωτσιες σε κατι ξυλινα υποστηριγματα ενας απ΄αυτους εβαλε επιδεικτικα το τζιπ τους μπροστα απ΄το χωρο που θελαμε να στησουμε και μας λεει ¨εμεινε...¨
Ο φιλος εγινε εξαλλος,περισσοτερο απο μενα,αλλα απλα καθ΄οτι αστυνομικος,ριχνει ενα τηλ/νο στους συναδελφους τους οπου σε 5 λεπτα σκαει γερανος της Αστυνομιας να τραβηξει το τζιπ...
Επιλογος...προστιμο για καταπατηση δασικης εκτασης στο μαλακα με το τζιπ,μαγικα,αμεση εκτιμηση απ΄τους υπολοιπους campers,μας ζητησαν συγνωμη,μας ρωτουσαν συνεχεια αν θελουμε κατι,αναψυκτικα,καφε κλπ και μεχρι και τις σκηνες μας μας φυλαγαν μολις φευγαμε...
Θεωρω γελοια την ολη κατασταση και δε θα διναμε εκταση για 2 μερες αλλα τη στιγμη που ειχαμε αδεια απ΄το Δημο ηταν επισης γελοιο να μη μας αφηνουν οι νταβατζηδες τις περιοχης να ¨δανειστουμε¨τον ισκιο τους...
Και πες μου εσύ μετά ποιος είναι ο γύφτος!!Ιδιοι είναι.Η μόνη διαφορά ειναι οτι ο ενας εχει Datsun και ο αλλος Cherokee..Mην σου πω οτι ο γυφτος είναι καλύτερος!Τουλαχιστον ο γύφτος έχει την επίγνωση του τι ειναι ενώ ο νεόπλουτος ελληνάρας γιάπης νομιζει οτι ολος ο κοσμος του ανήκει.
Ωραίος ο φιλος αστυνόμος.Να σου πω.Δεν του λες να κατεβει μια βόλτα και απο χιλιαδού να ριξει κανα προστιμο μπας και βρουμε καναν ίσκιο να στήσουμε?:lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Αν δεν υπηρχε ο κολονομος θα ηταν ολες οι παραλιες γεματες σκηνες
και οι ξαπλωστρες γεματες κουραδες...........
Στο ελευθερο καμπινγ πιστευω πως δεν χρειαζεται να σε απασχολει που θα στισεις την σκηνη σου.
Αν δεν υπαρχει μερος................απλα κανεις γνωριμιες με τους διπλα!!!
ποιος ειπε πως στο ελευθερο την βγαζεις οικονομικα...........για 2 μερες 80? εκαστος μας εφυγαν στις μπυρες μονο:lol: :lol:
Βρομιαριδες υπαρχουν παντου.................και στα ξενοδοχεια και στα καμπινγ και στις ξαπλωστρες
απλα τυχαινει μερικοι να γουσταρουν το ελευθερο καμπινγ.
Τωρα αν ο εισοδειματιας με το Χ5 δεν επιτρεπετε να κανει ελευθερο μου ακουγετε λιγο καπως.......οχι οτι το φυσαω και περνω το μερος τους.........αλλα ειναι σαν να λεμε οτι απαγορευετε να τρωει δλδ και τραχανα μονο χοφμαν και αστακομακαροναδες
:confused: :confused:
η λογική του ελευθερου κάμπινγκ ειναι η λογικη των minimum ανεσεων με οφελος την άμεση επαφη με τη φυση...
με όλα τα ασχημα του
είτε αυτο λεγεται ήλιος το πρωι ή υγρασια το βραδυ κτλ, βροχη κτλ..
ενας δευτερος λογος ειναι να πας καπου οπου οντως δεν εχει να μεινεις....μεμονωμενες απειροελαχιστες περιπτωσεις....
κατα την αποψη μου ελευθερο καμπινγκ σημαινει ειμαι "ναυαγος" σε μια παραλια με μονο εφοδιο μια σκηνη, ενα sleeping bug αντε κ ενα ψυγειακι... και τη σκηνη τη στηνω μονο το βραδυ....σαν καταλυμμα....
ολα τα αλλα ειναι υποκρισια...εις βαρος παντα της φυσης και των υπόλοιπων...
Υ.Γ. και κατι ακομα...πως γινεται ολες οι σκηνες να ειναι σε συγκεκριμενες παραλιες?...
και διπλανες ερημικες να μην εχουν ουτε μια....
ολοι θελουν και καλα να κανουν ελευθερη κατασκηνωση αλλα να μην ειναι μονοι τους...
νοοτροπια της μαζας και στην ελευθερη κατασκηνωση....:yuck:
tsioy600
30/08/2010, 05:47
Οσο για την ελεύθερη κατασκήνωση θεωρω αδιανόητο το να μην εχεις το δικαίωμα να στησεις και να χαρεις όποιο όμορφο μέρος σου αρέσει.Η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκηνωτων σεβεται τον χωρο που μένει και ίσως να μείνει και του χρόνου.Από το 25% που ρυπαινουν τις παραλίες και τα δάση οι κατασκηνωτες δεν υπερβαίνουν το 5%.(Εμπειρικά τα νούμερα)Οι υπόλοιποι ειναι περιστασιακοί ασυνειδητοι επισκεπτες.Δυστυχως μαζι με τα ξερα καίγονται και τα χλωρά..
Το θέμα ειναι τι μπορείς να κάνεις ΕΣΥ γι αυτην την κατάσταση!
Την επόμενη φορά που θα κατασκηνώσεις και θα διαπιστωεις τις εικονες από σκουπιδια που περιγραφονται παραπάνω αφιερωσε 30 λεπτα απο τον χρονο σου παρε μια σακουλίτσα και ξεκίνα!
Και θα πεις θα κατσω να μαζεψω εγω τον φραπε που πεταξε ο μαλάκας ελληνάρας?Δεν το κανεις για αυτον.Το κάνεις για ΣΕΝΑ!!!Αυτον δεν τον ξέρεις και ουτε θα τον ξαναδεις.Με αυτον τον τρόπο:
1.)Θα καθαρίσεις το μερος στο οποιο θα αφιερωσεις τις διακοπές σου,
2.)Iσως σε δει κάποιος και υιοθετήσει παρόμοια συμπεριφορα,
3.)Ισως σε δει και ο μαλακας και το σκεφτεί καλυτερα την επόμενη φορα πριν πεταξει κατω τον φραπε..(που δεν το νομιζω:yuck: )
4.)Θα καθαρίσεις την υπόληψη των Campers
:beer: :beer: :wave2:
moutoulos
30/08/2010, 06:14
Κάνω camping εδώ και 15+χρόνια, κάθε χρόνο. Έχω κατασταλάξει τελικά οτι οι περισσότεροι
mercedobmwδοcherokάκιδες (εξαιρούνται οι Land Cruiserάκιδες κατά περίεργο τρόπο :sick: ,γιατί
συνήθως οι ιδιοκτήτες αυτών είναι ξένοι), είναι η πιο άχρηστες σαπιοκοιλιές ever ... :yuck: .
(δεν μιλάω γενικά, μιλάω ειδικά).
Α και να μην ξεχάσω οτι φέτος σε camping "έπιασα Αθηναίο" (πινακίδες τουλάχιστον, μην παρεξηγηθώ)
με Χ5, να αδειάζει περιττό δοχείο λαδιού, που είχε στο κωλόκαπό του κωλοαμαξιού του, σε δέντρο,
μέσα στο camping.
Δεν του είπα τίποτα εκείνη την ώρα γιατί δεν έβλεπα αν τελικά ήταν όντως λάδι ή όχι στο μπουκάλι,
μην είχε κάτι άλλο μέσα. Αργότερα όμως (αφού είχε φύγει), επιβεβαιώθηκα πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο
σημείο και είδα οτι ναι, ήταν λάδι (αχρησιμοποίητο). Κάποια στιγμή που ήταν αυτός εκεί, και "φορτωμένος"
εγώ με όρεξη για καυγά, αφού έλειπε η γυναίκα, γιατί μου τα απαγορεύει αυτά :rotflmao:, περνάω απο
εκεί, και πορδήθεν μου πέφτουν τα κλειδιά στο συγκεκριμένο σημείο. Αφού τα πήρα λέω "ποιός μαμώ
το house του άδειασε λάδι?", με στόχο να λάβω μια απάντηση αφού με άκουγε, " ΕΓΩ". Μάταια όμως ...,
ο λίγδας τελικά ήταν και κότα.
Οπότε σκέφτηκα ... "Άντε επιβεβαιωθήκαμε πάλι ..." :lol: (για τα λεγόμενά μου στην 1η παράγραφο).
Δεν μου αρέσει να βάζω "ταμπέλες" στους ανθρώπους (σαν την διαφήμιση με τον κακό λύκο και την
κοκκινοσκουφίτσα :)) αλλά τελικά έρχονται μόνες τους, και με βρίσκουν.
Έρχομαι τώρα και ρωτάω. Σκεφτείτε τι θα πέταγε ο λίγδας, αν έκανε και ελεύθερο camping ...
Σορρυ για το OffTopic, αλλά ήθελα να αναφέρω κάποιους "οικολογικά συνειδητοποιημένους".
Το μετάνοιωσα βέβαια που δεν τον "έφαγα" την ίδια ώρα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ...
Ακου και μια σχετικη ιστοριουλα και πως την ειπε ενας απιστευτος τυπος που εχω γνωρισει στα βουνα και στα χωματα του ακροπολις.
Κυριος με χρυση καδενιτσα τιμπαρλεντεν και βλακοστ γυαλι παπριζοδιαστασεων ρειμπαν μαζι με τις κυριας του με τακουνι και περιβολη λευκη μπουζουκλερι τιγκα στο χρυσο και στην κυριλα(που πας μαρι στα χωματα με τα ασπρα και τον μαυρο πορδοκοφτη),Ειχαν ερθει εκει στα πισια σε μια αριστερη ανηφορικη μπουκα να δουν τα γκαζια καθοτι ο κυριος εδιεθετε και σουμπαρου ρου,
Ανα χειρας κρουσανακια τυροπιτες και φραπεδια απαραιτητες ,τελειωνει η ειδικη και ολοι μας μαζευαμε οτι ειχαμε ακουμπησει στους γυρω θαμνους ,η κυρια μαζι με τον κυριο αμολυσαν την σακουλα να πεσει ανεμελα.
Ο θεικος τυπος που γνωρισα μετα το συμβαν τους λεει την χαρακτηριστικη ατακα εν μεσω πληθους..
-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
-Αδιαφοροι εκεινοι
Επιμενει ο δικος μου
-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
Ενω εχει παρει την σακουλα στα χερια του και εκεινη γυριζουν το βλεμα τους προς αυτον
-Συγνωμη σας γλυστρισε και σας επεσε η σακουλα σας οριστε παρτε την..
Η απολυτη ξεφτυλα η καφε πλεον ξανθια γκομενιτσα με τον μαγκα της ειχαν γινει κοκκινο πρασινη και ολο του βουνο γελαγε με την παρτη τους.
:wave2:
tsompanis
30/08/2010, 07:36
επειδή το αντίσκηνο μου αρέσει πολύ και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά στην ζωή μου θλίβομαι με όλα αυτά που διάβασα σε αυτές τις 8 σελίδες.
πήρα μια γεύση για το τι επικρατεί σήμερα στις ακτές μας.
η εικόνα που έχω εγώ για κατασκήνωση σε παραλία,είναι εντελώς διαφορετική,αφού και όταν έμενα στην αθήνα,αλλά και τώρα στο βουνό,προτιμώ να κάνω πολλά χιλιόμετρα για να βρεθώ σε πολύ μοναχικές παραλίες,απο το να πέσω στην λούμπα.
και τόσα χρόνια μου έχει βγει σε καλό..
δόξα το θεό η Ελλάδα μας έχει ακόμη τέτοιες παραλίες,μακριά απο γιάπηδες και τις συνήθειές τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
Και πες μου εσύ μετά ποιος είναι ο γύφτος!!Ιδιοι είναι.Η μόνη διαφορά ειναι οτι ο ενας εχει Datsun και ο αλλος Cherokee..Mην σου πω οτι ο γυφτος είναι καλύτερος!Τουλαχιστον ο γύφτος έχει την επίγνωση του τι ειναι ενώ ο νεόπλουτος ελληνάρας γιάπης νομιζει οτι ολος ο κοσμος του ανήκει.
Ωραίος ο φιλος αστυνόμος.Να σου πω.Δεν του λες να κατεβει μια βόλτα και απο χιλιαδού να ριξει κανα προστιμο μπας και βρουμε καναν ίσκιο να στήσουμε?:lol: :wave2:
Χιλιαδου φιλε δε παιζει να στησεις σκηνη...πανε και καβατζωνουν μερος πριν τον Μαιο!
Καθε μερα τελικα επιβεβαιωνετε η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...αν παρω κανα μεγαλο φωτοβολταικο μαζι λετε να την γλυτωνω..Δεν υπαρχει ελπιδα σε τουτη την χωρα τελικα..
Φυλάκιση και πρόστιμα για το ελεύθερο κάμπινγκ
Με πρόστιμο ύψους περίπου 150 ευρώ, αλλά και τρίμηνη ποινή φυλάκισης θα τιμωρούνται οι φυσιολάτρεις εκδρομείς. Απαγόρευση ελεύθερου κάμπινγκ για την προστασία των ακτών
Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Ιούνιος 14 2011 15:42 Ενημερώθηκε: Ιούνιος 14 2011 15:50
Τρεις μήνες φυλάκιση και χρηματικά πρόστιμα περιμένουν τους κατασκηνωτές που επιλέγουν να στήσουν τη σκηνή τους σε σημεία εκτός οργανωμένου κάμπινγκ, όπως δήλωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.
Στόχος δεν είναι φυσικά άλλος, από την πλήρη προστασία της φυσικής ομορφιάς των παραλιών.
Το υπουργείο προειδοποιεί ότι οι παραβάτες, θα επιβαρυνθούν με χρηματικό πρόστιμο ή φυλάκιση τρεις μήνες με δυνατότητα αναστολής ή ακόμα και με τα δύο.
Μάλιστα, επιβάλλεται από τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα όρια του οποίου πραγματοποιείται η παράβαση, διοικητικό πρόστιμο ύψους 146,74 ευρώ κατ΄άτομο.
"Η αποποινικοποίηση της ελεύθερης κατασκήνωσης θα μπορούσε να επιτευχθεί αφού προηγουμένως τα συναρμόδια υπουργεία διαμορφώσουν το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο και τις κατάλληλες υποδομές ώστε να μπορεί ο φυσιολάτρης να απολαμβάνει τη φύση, παράλληλα όμως να την προστατεύει και να την αναδεικνύει", αναφέρει επίσης ο κ. Νικητιάδης.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/apofash_yp_toyrismoy_gia_thn_prostasia_toy_perivallontos.1104941.html
:mad: :evil:
Pardalotzatziki
14/06/2011, 23:28
Για τια παραλιες αυτο? Δηλαδη για το βουνο δεν εχουμε θεμα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πας για ελευθερο και μετα τρεχεις στο δικαστηριο να αποδειξεις οτι ο συγκεκριμενος νομος ειναι αντισυνταγματικος....παει περιπατο και το ασυλο της κατοικιας...
Γουελκαμ του γκρις.....γιου γουϊλ λαϊκ γκρις...
:yuck: :yuck:
Επειδή δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε..
Ο υπνόσακος σόλο επιτρέπεται. Αν σας πιάσει βράδυ, ρίξτε ένα sleeping bag όπου σας αρέσει, παραλία ή βουνό και κοιμηθήτε.
(Αρκεί να είναι καλοκαίρι ή αν είναι χειμώνας, ο υπνόσακος να είναι ο κατάλληλος)
gs 500 f
15/06/2011, 08:28
απο την περιοχη κυπαρισσιας παντως παιδια κατα μηκος της παραλιας καλο νερου -ελαιας εως και ζαχαρω το ελευθερο καμπιγκ ζει και βασιλευει.....
μαλιστα στην περιοχη της ελαιας ο δημος εχει φροντισει να βαλει καδους απορριματων και νερο.
πολλα τροχοσπιτα και σκηνες .....
απο τα καμπιγκ τα νομιμα ομως σπανε τα τηλεφωνα και επισημες αναφορες στα αστυνομικα τμηματα για να τους διωξουν αφου εχουν εννομο συμφερον!!!
οι αστυνομικοι δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα αλλα τους βλεπω χαλαρους στο να απομακρυνουν τους κατασκηνωτες και καλα κανουν!
δυστηχως πολλες φορες αυτοι που φενονται κακοι ειναι οι πολιτσμανοι γιατι ειναι αυτοι που ερχονται σε επαφη με τον κοσμο ,αλλα ουσιαστικα το θεμα ξεκινα απο την στιγμη που το ελευθερο καμπιγκ στην ελλαδα απαγορευετε!
sergiosm
16/06/2011, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Για τια παραλιες αυτο? Δηλαδη για το βουνο δεν εχουμε θεμα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πας για ελευθερο και μετα τρεχεις στο δικαστηριο να αποδειξεις οτι ο συγκεκριμενος νομος ειναι αντισυνταγματικος....παει περιπατο και το ασυλο της κατοικιας...
Γουελκαμ του γκρις.....γιου γουϊλ λαϊκ γκρις...
:yuck: :yuck:
Η σκηνή δεν του camping δεν είναι κατοικία και συνεπώς δεν καλύπτεται από το άσυλο της κατοικίας.
Επίσης αυτό που πάει να προστατεύσει ο νόμος αυτός είναι το περιβάλλον που προστατεύεται από το Σύνταγμα.
Συνεπώς το μόνο που μπορεί να σταθεί για να κριθεί ως αντισυνταγματικός ο νόμος αυτός είναι η παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας με την έννοια ότι το επιβαλλόμενο μέτρο είναι δυσανάλογο με τον επιδιωκόμενο σκοπό.
Με απλά λόγια: έπρεπε να λάβουν άλλα μέτρα αντί της πλήρους απαγόρευσης.
Θα μπορούσε π.χ. να απαγορευτεί σε ορισμένα μέρη ή αντίθετα να επιτρέπεται σε ορισμένα μέρη.
Pardalotzatziki
16/06/2011, 20:18
Ειναι προσωρινη κατοικια, οποτε προστατευεται....
Οσοι χανουν τα σπιτια τους, π.χ απο ενα σεισμο και μενουν σε σκηνες, δεν εχουν δικαιωματα?
Για να σε διωξει αστυνομικος θα πρεπει να εχει αποφαση για την συγκεκιμενη μερα και τοποθεσια
Δεν μπορει αυθαιρετα να σε διωξει
gs 500 f
16/06/2011, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ειναι προσωρινη κατοικια, οποτε προστατευεται....
Οσοι χανουν τα σπιτια τους, π.χ απο ενα σεισμο και μενουν σε σκηνες, δεν εχουν δικαιωματα?
Για να σε διωξει αστυνομικος θα πρεπει να εχει αποφαση για την συγκεκιμενη μερα και τοποθεσια
Δεν μπορει αυθαιρετα να σε διωξει
απο οτι γνωριζω ο αστυνομικος δεν σε διωχνει αλλα σου επιβαλει διοικιτικο προστιμο......δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο...
Εχετλαίος
16/06/2011, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
απο οτι γνωριζω ο αστυνομικος δεν σε διωχνει αλλα σου επιβαλει διοικιτικο προστιμο......δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο...
Tο πρώτο Post του thread το διάβασες;
gs 500 f
16/06/2011, 22:09
το διαβασα!την ειδηση την μεταφερει δημοσιογραφος.δεν ξερουμαι ομως το αποτελεμα της δικογραφιας .......
στην περιοχη που εγω ειχα κατασκηνωσει με ενημερωσε αστυνομικος οτι θα πρεπει να αποχωρησω απο το σημειο σε ευλογο χρονικο διαστημα διαφορετικα θα μου επιβληθει χρηματικο προστιμο...
δεν μου ειπε οτι θα μου κανει μηνυση αλλα δινοντας μου μαλιστα και ενημερωτικο εντυπο που ανεφερε το νομο και την ποινη για παρανομη κατασκηνωση.
αυτο ειχε συμβει πριν 4 χρονια και μαλιστα σε ορισμενους τουριστες που ηταν με τροχοσπιτα ειχαν βγαλει το εντυπο και σε διαφορες γλωσσες και ενημερωναν τους κατασκηνωτες!!!
Εχετλαίος
16/06/2011, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
το διαβασα!την ειδηση την μεταφερει δημοσιογραφος.δεν ξερουμαι ομως το αποτελεμα της δικογραφιας .......
στην περιοχη που εγω ειχα κατασκηνωσει με ενημερωσε αστυνομικος οτι θα πρεπει να αποχωρησω απο το σημειο σε ευλογο χρονικο διαστημα διαφορετικα θα μου επιβληθει χρηματικο προστιμο...
δεν μου ειπε οτι θα μου κανει μηνυση αλλα δινοντας μου μαλιστα και ενημερωτικο εντυπο που ανεφερε το νομο και την ποινη για παρανομη κατασκηνωση.
αυτο ειχε συμβει πριν 4 χρονια και μαλιστα σε ορισμενους τουριστες που ηταν με τροχοσπιτα ειχαν βγαλει το εντυπο και σε διαφορες γλωσσες και ενημερωναν τους κατασκηνωτες!!!
E, τον εδικό μου κολλητό δεν τον ειδοποίησε ευγενικά κανείς! Ντου και στην κλούβα σα να ήτανε ο τελευταίος κακοποιός.
Κατά τα λοιπά...
πυξιδας990
16/06/2011, 22:55
μονο η σκηνη απαγορευεται,οχι ο υπνοσακος.μπορεις να κοιμηθεις ελευθερα οπου θελεις.παντως για μενα το προβλημα ξεκινησε απο τα τροχοσπιτα.αυτοι ειναι οι τζαμπατζηδες και πηρε μετα η μπαλα ολους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ακου και μια σχετικη ιστοριουλα και πως την ειπε ενας απιστευτος τυπος που εχω γνωρισει στα βουνα και στα χωματα του ακροπολις.
Κυριος με χρυση καδενιτσα τιμπαρλεντεν και βλακοστ γυαλι παπριζοδιαστασεων ρειμπαν μαζι με τις κυριας του με τακουνι και περιβολη λευκη μπουζουκλερι τιγκα στο χρυσο και στην κυριλα(που πας μαρι στα χωματα με τα ασπρα και τον μαυρο πορδοκοφτη),Ειχαν ερθει εκει στα πισια σε μια αριστερη ανηφορικη μπουκα να δουν τα γκαζια καθοτι ο κυριος εδιεθετε και σουμπαρου ρου,
Ανα χειρας κρουσανακια τυροπιτες και φραπεδια απαραιτητες ,τελειωνει η ειδικη και ολοι μας μαζευαμε οτι ειχαμε ακουμπησει στους γυρω θαμνους ,η κυρια μαζι με τον κυριο αμολυσαν την σακουλα να πεσει ανεμελα.
Ο θεικος τυπος που γνωρισα μετα το συμβαν τους λεει την χαρακτηριστικη ατακα εν μεσω πληθους..
-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
-Αδιαφοροι εκεινοι
Επιμενει ο δικος μου
-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
Ενω εχει παρει την σακουλα στα χερια του και εκεινη γυριζουν το βλεμα τους προς αυτον
-Συγνωμη σας γλυστρισε και σας επεσε η σακουλα σας οριστε παρτε την..
Η απολυτη ξεφτυλα η καφε πλεον ξανθια γκομενιτσα με τον μαγκα της ειχαν γινει κοκκινο πρασινη και ολο του βουνο γελαγε με την παρτη τους.
Φίλε μου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν συμβαίνουν πάντα έτσι!
Άμα πας στην κυρία με τον πορδοκόφτη και της πείς κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να σου απαντήσει: "Τι μου έπεσε χριστανέ μου, δεν είδες ότι την πέταξα?"
Και θα πεί μετα στον αντρα της:
"Kαλά έχει γεμίσει ο κόσμος μέ ηλίθιους και καθυστερημένους, τς, τς, τς!!"
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
αυτοι ειναι οι τζαμπατζηδες και πηρε μετα η μπαλα ολους.
δηλαδή, μ'αυτή τη λογική, οι υπόλοιποι τι είναι? :confused: