View Full Version : Aγορα f650gs dakar, help
alepoudoskylo
19/08/2010, 10:25
Καλησπερα παιδες,ειμαι προσεχως νεος οδηγος μηχανης και αυτη τη στιγμη το μοντελο που μου εχει μπει στο ματι ειναι η f650gs dakar(λογο υψους γιατι μου εχουν πει οτι η f650gs θα ειναι κοντη για μενα). Με μια μικρη ερευνα αγορας που εχω κανει βλεπω για μοντελα 2001-2005 με την τιμη να παιζει στα 2500-4000ευρω. Θελω καποιες συμβουλες και προτασεις καποιου πιο εμπειρου μηπως η επιλογη μου αποδειχθει λανθασμενη καθως ειμαι σχετικα απειρος σε θεματα μηχανης. Ευχαριστω
AUFGEBRACHT
19/08/2010, 12:11
Αν μπεις στον κόπο και ψάξεις λιγάκι εδώ μέσα θα λυθούν όλες σου οι απορίες για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Επιγραμματικά κινητήρας αειθαλής και άθραυστος, πανεύκολη στο χειρισμό, προσωπική συμβουλή προτίμησε μοντέλο από 2004 και μετά με τα 2 μπουζί στον κινητήρα για ακόμα καλύτερη κατανάλωση και αυτονομία. Άμα τη γουστάρεις και σε φτιάχνει, πάρτην με κλειστά μάτια, δεν θα σε απογοητεύσει.
alepoudoskylo
19/08/2010, 20:39
Εχω βρει μια μοντελο 8/04 σε καλη κατασταση οπωσ φαινεται με τιμη λιγο κατω απ'τα 4000. Ειναι καλα πιστευεις?
mike1821
20/08/2010, 04:01
Καλημέρα φίλε,
Είμαι πρώην κάτοχος ενός Dakar και είναι πολύ καλό μηχανάκι... όπως και να έχει θα το ευχαριστηθείς. Θα σε πάει άνετα τα ταξιδάκια που θές, στο χώμα τα σπάει, και στο δρόμο κινείσαι αριστοκρατικά.
Η τιμή που λές θα έλεγα οτι είναι κανονική (ούτε καλή, ούτε κακή), ανάλογα με τα χιλιόμετρα και την κατάσταση (π.χ πλαστικά) αποφάσισε. Εγώ πούλησα το δικό μου το 07' μοντέλο του '02 3000 ευρώ.
Μερικά πράγματα που θα έπρεπε να έχεις στο μυαλό σου είναι τα εξής:
1. Κόστος service, είναι λίγο τσιμπημένο με την λογική οτι σαν BMW που είναι γουστάρει τα εξουσιοδωτημένα.
2. Αν είναι να πάρεις κάποιο ψάξε στο Ιnternet τον αριθμό πλαισίου ώστε να επιβεβαιώσης την ημερομηνία κατασκευής (έχει κάποιο site η BMW). Επειδή παίζουν πολλά απο παραεισαγωγή η άδεια δεν λέει παντα την αλήθεια!!!
Ελπίζω να βοήθησα...
Πουλάω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι.
Γενικά είναι σκυλιά μηχανάκια & βγάζουν σπάνια κάποιο προβληματάκι.
Τα service τους είναι πολύ εύκολο, μιας και ουσιαστικά είναι ένα απλό μονοκίλυνδρο.
:wave2: