View Full Version : shoei vs AGV
1) http://www.motoabbigliamento.eu/images/P/SHOEI%20XR1000%20DIABOLIC%20REVELATION.jpg
2)http://ecx.images-amazon.com/images/I/51MStzK6RsL._SL500_AA300_.jpg
ακουω γνωμες
οχι ομως για να τα αγωρασω αλλα για το πιο απο τα δυο να κρατησω
ο λογος περαν του οικονομικου ειναι οτι δυσκολευομαι να αποφασισω πιο απο τα δυο να κρατησω αφου τα γουσταρω και τα δυο
πολυ απολητους στις αποψεις σας σας βρισκω
μην κοιτατε μονο μαρκα ομως κοιταξτε λιγο και το σχεδιο
υ.γ, το μοτο μου ειναι χρυσαφι
Οκ έχεις δίκιο τα ξανακοίταξα.
Κρατάς Shoei! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Οκ έχεις δίκιο τα ξανακοίταξα.
Κρατάς Shoei! :beer:
και εσυ φανταζομαι φανατικος με shoei εεεεεεε
arazw.ara.zw
19/08/2010, 17:30
Αν τα μοντέλα είναι το shoei xr-1000 και to agv-s4 και εγώ θα ψήφιζα shoeι.Έχει καλύτερο κέλυφος,εξαερισμό,αεροδυναμική αν ΔΕΝ οδηγείς ss και κάνει και λιγότερο θόρυβο .Το μόνο σημείο που υπερτερεί το agv είναι η πλήρως αφαιρούμενη επένδυση.Στο shoei βγαίνουν μόνο τα μάγουλα!Εσένα όμως ποιο σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι;Το ντιζάιν είναι καθαρά υποκειμενικό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Αν τα μοντέλα είναι το shoei xr-1000 και to agv-s4 και εγώ θα ψήφιζα shoeι.Έχει καλύτερο κέλυφος,εξαερισμό,αεροδυναμική αν ΔΕΝ οδηγείς ss και κάνει και λιγότερο θόρυβο .Το μόνο σημείο που υπερτερεί το agv είναι η πλήρως αφαιρούμενη επένδυση.Στο shoei βγαίνουν μόνο τα μάγουλα!Εσένα όμως ποιο σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι;Το ντιζάιν είναι καθαρά υποκειμενικό!
το shoei ειναι medium 57-58 ενω το AGV small 55-56
το 1ο νομιζω μου ερχοταν λιγο μεγαλο γι αυτο πηρα και το δευτερο
και η μηχανη που εχω τωρα ειναι ενα varadero MK3 χρυσαφι
Εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Αν καλύτερη εφαρμογή έχεις με το AVG κράτα αυτό.
harris_x
20/08/2010, 04:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από jou-jou
[...] η μηχανη που εχω τωρα ειναι ενα varadero MK3 χρυσαφι
Τι μηχανή έχεις και τι χρώμα είναι δεν έχει σημασία.
Κρατάς αυτό που ταιριάζει στο κεφάλι σου.
:wave2:
δεν ξερω ρε παιδια η περιμετρο της κεφαλης μου ειναι 56,5 με αποτελεσμα το shoei να μου ειναι καπως ανετο και το AGV να μου ειναι τσιτα δηλαδη να μου τσαλακωνει τα αυτια (ειναι ομως καινουργιο)